Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Puljun tarkoitus ilmeisesti pelata Kärpissä, eli tuskin se NHL sopimuskaan nyt jäisi rahasta kiinni.

  – Jos NHL ei ole realismia ensi kaudeksi, niin mikä sitten on se eurooppalainen joukkue, missä hän pelaa? Eihän tässä ole kyse rahasta. Jos haluttaisiin isoimmat rahat, niin oltaisiin tehty kaksi kuukautta sitten KHL-sopimus.

  Lehto ei vahvistanut Puljujärven aikeita pelata Kärpissä, vaan tyytyi sanomaan, että "Kärpät on Euroopassa hyvä vaihtoehto".


  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...ei-synny-eihan-tassa-ole-kyse-rahasta/7506524
   
 2. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Kärpät olisi varmaan fiksuin vaihtoehto nykyisessä tilanteessa.
   
 3. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Aina nuoruuden potentiaali ei realisoidu. Pulju ei ole NHL-tason pelaaja ja sillä siisti.
   
  Tadu ja lainelaser tykkäävät tästä.
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Saa aikamoiset supertemput tehdä Kärpissä, jotta joku GM haluaisi sen perusteella tehdä Hollandille tarjouksen johon tämä suostuu...

  Joku 18+29 ja mestaruuteen päättyvässä playoffkeväässä 6+13, niin joku voisi riskin ottaakin, mutta onko Jessestä tuohon? Vuosi Liigassa on ISO riski, koska jos tulee loukki, niin NHL-juna karkaa. Samoin käy jos kaikki ei mene nappiin. Liigassa, samoin kuin kovemmissakin Eurooppa-liigoissa pitäisi pystyä dominoimaan illasta toiseen.
   
 5. Regina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos, Pittsburgh Penguins
  NHL:ssä on harvemmin nuori pelaaja ilman näyttöjä saanut kiukuttelulla mitään aikaan. Holland haluaa mielestään hyvän vastineen ja säilyttää myös kasvonsa, että ei anna kiukuttelijalle periksi päästämällä häntä muualle liian halvalla. Tämä on muuten huono merkki pelaajiston suuntaan, että kannattaa ruveta kokeilemaan pääsisikö itsekin näin pois seurasta missä ei halua pelata. Toivottavasti Pulju vielä kasvaa pään sisältä ja nousee vaikeuksien kautta takaisin änäriin.
   
  jalperi tykkää tästä.
 6. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kävi mielessä että oisko Pelicans ja Ville Niemisen opit kaikista paras ratkaisu Puljujärvelle. Mutta eiköhän toi Puljujärvi päädy joko Ouluun taikka Helsinkiin.
   
 7. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  On myös mielenkiintoista onko Hollandilla varaa näyttää heikolta GM:ltä? En tunne paremmin NHL-maailmaa, mutta veikkaisin ettei yksikään GM halua näyttää johtajalta jota joku nuori pelaaja pomputtaa oman mielensä mukaan. Paras ratkaisu Oilersin kannalta olisi jos Pulju pelaisi erittäin tehokkaan liigakauden jonka avulla hänen markkina-arvonsa nousisi NHL:ssä ja vuoden kuluttua Holland saisi hänet myytyä muualle ja näyttäisi samalla nerolta odottaessaan vuoden. Saa nähdä miten käy.
   
 8. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Ketjun nimeksi voisi vaihtaa Jesse Puljujärvi - lymyilevä suomalainen
   
  1stApril, Konsta Kepuli, lomapäivä ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 9. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tälläiset tapaukset huono merkki pelaajiston suuntaan joka tapauksessa. Tulevaisuudessa kun haluttaisiin nuori lupaava pelaaja ostaa joukkueeseen, niin saattaapa ajatella riskien olevan aika kovat tälläisessä seurassa. Mielestäni aina kannattaisi etsiä paras ratkaisu joukkueen ja pelaajan kannalta. Se on pisemmässä juoksussa kannattavampaa, kuin kiukutteluun vastaaminen kiukuttelulla. Ei siinä kasvojaan menetä kun heikon itsetunnon omaava yksilö, tai iso egoinen.
   
 10. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kun Keklu laittoi Johansenin ja hänen agentit selkä seinää vasten näillä sanoilla: "Do it once or twice more. Make us pay. Go ahead and make us pay.". Kukaan ei sanonut että Keklu kiukuttelee. Ennemmin kehuttiin ja ylistettiin.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 11. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Lainaus:
  Ööh, ei treidissä kysytä pelaajalta haluaako siirtyä, ellei ole jotain siirron estäviä pykäliä. Jos tulee manageria miellyttävä tarjous niin pelaaja siirtyy.

  Joten mitä väliä on jollain "ongelmapelaajan" näkemyksellä omasta tilanteestaan johonkin toiseen seuraan?
   
 12. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Se suuri kysymys onkin, että kuinka paljon parempi pelaaja Jesse Puljujärvi on 21-vuotiaana versus 17-vuotiaana? Kehitystä ei ole juuri hirveästi tapahtunut.

  Katsoin viime viikolla vuoden 2016 U-20 kisojen loppuottelun, ja siinä ottelussa yllätyin kuinka hyvä Puljujärvi silloin olikaan. Jatkis-totuushan on, että Aho ja Laine olivat noissa kisoissa selvästi parempia pelaajia, mutta ei mun mielestä Puljujärvi mitenkään jäänyt jälkeen noita kahta finaalissa. Ei sitä olisi tuolloin uskonut, että kisojen pistepörssin ykkönen ja turnauksen MVP on 2019 tässä tilanteessa.

  En kyllä tyytyväinen Puljujärven ja agentti Lehdon toimintaan. Jos haluaa siirtoa pois, niin ei kannattaisi siitä lehdille avautua. Jos joku ei-suomalainen toimisi samalla tavalla minun suosikkijoukkueeni kanssa, että kiukuttelee vaikka näyttöjä ei juuri ole antaa, niin en haluaisi häntä pelaamaan enää suosikkijoukkueeseeni. Puljujärvi nyt on nuori, niin menee nuoruuden tyhmyyden piikkiin mutta eikö tuon Lehdon pitäisi olla ammattimies. Tsiisus.
   
 13. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Olen itse edelleen sita mielta etta tuo oli yksi Keklun parhaista lausunnoista
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ehdottomasti. Se tosin kertoo kuinka raadollista tuo meno tuolla on. Agentit ja pelaajat repii surutta kaiken joukkueista ja GM:stä irti. Samaan aikaan joukkue repii kaiken pelaajista irti.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 15. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Meillä on jo laitureita kuuteen ketjuun, Peliitta-ryhmään olisi kyllä vahvistus.
   
 16. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Mitäs Pulju Helsingissä tekis? IFK ei mene Kärppien ohi, ja Jokereissa ei voi luvata paikkaa kokoonpanossa, jonka lisäksi on vielä pelaajaoikeuskiemurat.

  Kärppiin vaan vuodeksi. Tuli NHL-tarjousta tai ei.
   
 17. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Jatkis-totuus ei välttämättä ole ihan kohdillaan tässä asiassa. Ennemminkin sanoisin, että Laineesta ja Ahosta näkyi enemmän potentiaalia tuolloin. Pienessä määrin Puljujärven vaikeuksia kiekon käsittelyssä ihmeteltiin jo tuolloin, toki huomattavasti enemmän kevään mittaan. Syyksi epäiltiin mm. pituuskasvua. Kuitenkin junnupeleissä nuo puolittaiset kiekon kadottamiset eivät johtaneet kiekonmenetyksiin samassa mittakaavassa kuin NHL:ssä. Samaten Puljun suurten kaarrosten luistelua kommentoitiin muutaman kirjoittajan toimesta.
   
  RäpyläRepe ja Karpat46 tykkäävät tästä.
 18. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981.
  Lainaus:
  Raadollista ja raadollista... eiköhän kaikki osapuolet saa kohtuullisen korvauksen tuosta. Toinen vaihtoehto on sitten mennä linjalle jalkapallo missä seurat ovat täysin pelaajien ja agenttien armoilla. Itse olen sitä mieltä, että seurojen pitää olla herroja tässä kokonaisuudessa, sillä siinä missä pelaaja tuijottaa omaa napaa, niin seuran pitää katsoa asiota pitemmällä tähtäimellä ja suurempaa kokonaisuutta huomioiden.
   
  Kopteri ja Voittaja tykkäävät tästä.
 19. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Välillä mietin, että tämä NHL-perinne, että pelaajien tulisi olla jotenkin "lojaaleja" organisaatiolle on jotenkin absurdia, kun toisinpäin tämä ei sopivan hetken tullessa mene ollenkaan näin. Lojaalisuus on yksisuuntaista. Kysymyksessä on kova liiketoiminta viihdeteollisuudessa, jonka työntekijöitä pelaajat ovat, välineitä taloudellisen voiton tuottamiseen. Mitä tekemistä jollain lojaalisuudella on asian kanssa - jos jostain syystä ei pidä nykyisestä työpaikastaan niin tuskin on itsessään moitittavaa, että pyrkii hakeutumaan muualle?
   
 20. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tälläisinä hetkinä mä kiitän jotain suurempaa voimaa siitä, ettei Chiarelli ole enää Oilersin puolella puikoissa. Miehen tuntien, Puljujärvi olis treidattu vastineeseen mallia jackjohnson heti kiukuttelun alettua.

  Vuodeksi vaan Kärppiin ja sitten katsotaan uudelleen.
   
 21. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981.
  Lainaus:
  Ville Leino saattaisi olla eri mieltä. En peräänkuuluta lojaalisuuden perään, sillä jokaisella on oikeus elää ja tehdä kuten tykkää. Sen sijaan pidän siitä, että seuroilla on kuitenkin viimeinen sana. Toki tämä toimii vain Jenkeissä missä on suljetut sarjat.
   
 22. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  No, nämä kartellisarjat ovat vähän liian sosialistisia omaan liberaaliin makuuni... Mutta hyvä ettet sentään sentimentalisoi asiaa jollain pirun "lojaalisuudella".
   
 23. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  U20 MM-kisoista on vielä aika matka NHL - peleihin. Jos nyt peräpeiliin katsoo, niin Aho ja Laine ovat ottaneet sen ratkaisevan STEPIN tasolta tasolle.
  Puljujärvi ja Juolevi (okei, vammoja ollut) eivät ainakaan vielä ole ottaneet ratkaisevaa STEPPIÄ.

  Pelaajien kehityskäyrät on vaikeasti ennustettavia, koska jääkiekko-scenessä on muuttuvia tekijöitä aivan pe...leesti:

  Agentit, media, GM, valmentajat, pelikaverit, joukkueen kokoonpano, mikä sarja ym. Sitten tohon kun ynnätään vielä itse pelaaja:
  luonne, tavoitteet, kielitaito, sosiaalisuus, biologinen ikä, paineiden sietokyky ym. jne.

  Puljujärvi on vielä nuori kiekkoilija, joka on uransa suhteen vedenjakajalla. Nyt ei voi enää "pellailla" jäkistä - ammattimainen ote 24/7 - asenne ja halu näyttää, että TORNIOSTA vielä KAJAHTAA !
   
 24. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981.
  Lainaus:
  Menee ehkä vähän ohi aiheen, mutta mikä olisi vaihtoehto "kartellisarjalle"? "Avoinsarja", jossa "NHL:stä" tippuisi joku ja "AHL:sta" nousisi joku joukkue?

  Jääkiekkoilijalla on kuitenkin mahdollisuus hankkia elantonsa myös NHL:n ulkopuolelta, joten siltä osin he eivät ole orja-asemassa.

  Urheilua on helppo romantisoida jotenkin suurempana konseptina, mutta loppujen lopuksi kun puhutaan ammattilaisurheilusta, niin kyse on siitä että urheilijat ovat töissä ja taistelevat työpaikastaan - saaden suhteellisen hyvän korvauksen siitä, että tuottavat viihdettä ja sirkushuveja. Omistajien intressinä taasen on se, että organisaatio tuottaa taloudellista hyötyä joko suoraan toiminnan kautta, tai jenkkimäisesti epäsuorasti mm verohelpotusten muodossa. Voi olla myös rakkautta lajiin, mutta viime kädessä business is business. Toki tämä sama pätee missä tahansa nykytyöympäristössä: itsellänikin on "lojaalisuutta" minun firmaani yli 20 vuoden ajalta, mutta samaan aikaan on 25 YT-neuvottelua takana ja yhtälailla minullekin jokainen työpäivä on Game Seven missä annan näyttöjä tarpeellisuudestani. Uravalintakysymys tämäkin.

  Kokonaan toinen asia on sitten "muu (kansallinen) urheilu" mikä on riippuvainen esimerkiksi valtion tuesta tai kunnallisesta infrasta. Silloin pitää huomioida muitakin asioita kuin kaupallisuus.

  p.s.) Onko kokonaan toinen (arvo)keskustelu sekin, että mikä systeemi on parempi ja oikein. Ja pitäisi myös korjata se pelaajasiirtokorvaus epäkohta, jotta nämä ammattiorganisaatiot joutuisivat maksamaan kunnon korvauksen juniorityön tehneelle kasvattajaseuralle.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2019 klo 10.19
  Palsa ja Sylfan tykkäävät tästä.
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen huomio muuten tuo Juolevi. Kyseessähän on samassa draftissa numerolla viisi, eli siis numeroa Puljua myöhemmin, varattu pelaaja. Toki niitä vammoja on tainnut jonkin verran olla, mutta siitä huolimatta Juolevi ei ole pelannut vielä peliäkään NHL:ssä. Samassa draftissa on kuitenkin hänen jälkeenkin varattu useita puolustajia joista moni on pelannut jo toistasataa NHL-peliä. Tästä huolimatta Juolevia ei olla kuitenkaan vielä taidettu ihan menetetyksi lupaukseksi tuomita.