Jere Karalahti, IFK ikoni!

  • 986 902
  • 3 929
Tila
Viestiketju on suljettu.

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
VT kirjoitti:
No, päätoimittaja on näyttänyt loistavaa esimerkkiä minkälaisia kolumneja täällä voi julkaista. Siinä on sitten mattililjaniemien ja muiden rivitoimittajien vääntää millainen kolumni tahansa tuntematta pelkoa siitä, että kolumni olisi liian heikkotasoinen sivustolle. Vaikka olisi toimittaja vain harrastelumielessä, jonkinlainen ammattiylpeys pitäisi silti olla.

Liljaniemen kolumnin pahin floppi on seuraava:
"HIFK:n kapteeni on osoittanut kerta toisensa jälkeen välittävän vain itsestään ja hylkäävänsä omansa jos siltä sattuu tuntumaan. HIFK on seisonut kerta toisensa jälkeen Jeren tukena, mutta suosikkipuolustaja ei ole viitsinyt seisoa HIFK:n tukena."

Tarkoittaako pronssimatsin väliin jättäminen ja muutama aikaisempi vastaava tempaus sitä, että Jere välittää vain itsestään? Ei ole viitsinyt seisoa HIFK:n tukena? Tollaista paskaa en olisi uskonut edes täältä lukevani. Nämä asiat edelleen käsitellään joukkueen sisällä. Kyllä Jerelle paikka HIFK:ssa löytyy, se on aivan varma. Ei ehkä kapteenina, mutta kantavana voimana kuitenkin.

Minusta tuo kolumnin kommentti oli ihan tayttä asiaa. IFK tosiaan on seisonut Karalahden tukena, mutta Jerepä ei ole tästä tuesta ottanut opikseen yhtään, vaan jättämällä pronssipelin väliin, ja ajatteli tällä tempauksella vain itseään, ei joukkuetta. Tämä on kylmä totuus..
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
bozik kirjoitti:
Tämä ketju on ymmärrettävästi paisunut kuin pullataikina ja varmaan tekee sen jatkossakin. Silti minusta kannattaisi muistaa, että kausi oli Jerelle helvetin vaikea. Pahoja loukkaantumisia ikävään aikaan ja silti mies teki parhaansa silloin kun sitä häneltä odotettiin (runkkari+välierät).

Jääkiekkoon kuuluu kuitenkin muutakin kuin pelit.
Jere pelaa pelit kuten pitääkin mutta kaikki muu tehdään puolivaloilla tai ei ollenkaan.Odotin että loukkaantumisenkin aikana Jere olisi pitänyt esimerkiksi painostaan huolta ja näin olisi päässyt nopeammin kuntoon.
Tätä Jere ei tänäkään vuonna tehnyt.Oma aloitteinen kuntoharjoittelu ei miehelle sovi koska itsekuri on tuntematon käsite.
Onko tämä kapteenin käytöstä?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tomppa#74 kirjoitti:
Mutta. Jos mulla olisi joukkue niin edellyttäisin silti kapteenilta velvollisuuksiensa täyttämistä. Vitutti tai ei. Oli Jere tai ei, ja oli Jerellä ollut vaikeaa tai ei. Johtajan on johdettava vaikeinakin hetkinä. Fuck the tulos on väärin ajateltu. Johtaja voi niin ajatella, mutta joukkueelle ei niin saa "sanoa".
Tässä on hyvä pointti. Periaatteessa on juuri näin, johtajan on johdettava kaikissa tilanteissa, joissa joukkue sitä edellyttää tai tarvitsee.

Näin ollen onko Jere toiminut joukkuettaan kohtaan asiallisesti ? Tämän voi ratkaista vain ja ainoastaan joukkuekaverit. Minä en tiedä mitä joukkuekaverit tällä hetkellä asiasta pohtivat, sen tiedän ettei Jeren poisjäänti joukkueelle mikään yllätys ollut. Eli jos joukkue ei asiasta narise, niin voidaanko me keskustelupalstalla tuomita Jere siitä, ettei toiminut niinkuin joukkue kapteeniltaan odotti ? Muusta en ole varma, mutta viestien perusteella on jo tuomittu. Ja siis ennen yhtään kommenttia joukkueen sisältä !

Mielenkiintoinen tilanne tästä kuitenkin on tulossa, jatkaako Jere Hifk:ssa vai ei.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
IFK_Helsinki kirjoitti:
Joo kyllä se on nyt nähty että kyseinen matsi ei kiinnosta ketään. Sen voin sanoa, että en Karalahden poisjääntiä ryhdy puolustelemaan mutta ymmärrän sen.

Karalahti on voittajatyyppi ja haluaa pelkästään voittaa. Pronssipeli on hävinneiden lohdutusottelu ja tälläiset matsit eivät todellisia voittajia kiinnosta.

Jos ajatellaan nyt vaikka näin: Jos pelaaminen ei kiinnosta, niin mitä järkeä on lähteä pelaamaan puolivaloilla jonnekkin vitun ouluun?!
Ne pelatkoon joita se oikeasti kiinnostaa!

Voittajatyyppi ei jätä pelikavereitaan ja lähde itse ryyppäämään.

Onneksi finaalit sentään pelataan Hämeenlinnassa ja Porissa, eikä missään v..tun Helsingissä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
KEKE kirjoitti:
Huhusta Bluesiin,en jaksa uskoa että Jere pukee muuta kuin punaista Suomessa pelatessaan,punainen sydän kuitenkin,onko sitten ura katkolla,ulkomaat vai mikä? Jere,kokoa itsesi ja näytä meille vielä kevään MM-kisoissa!!

Ei valittu edes ehdokas ryhmään eli voi unohtaa MM-kisat.
Erkka löysi ainakin seitsemän parempaa liigasta kuin Jere.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mixu kirjoitti:
Odotin että loukkaantumisenkin aikana Jere olisi pitänyt esimerkiksi painostaan huolta ja näin olisi päässyt nopeammin kuntoon. Tätä Jere ei tänäkään vuonna tehnyt.Oma aloitteinen kuntoharjoittelu ei miehelle sovi koska itsekuri on tuntematon käsite. Onko tämä kapteenin käytöstä?
Ei ole kapteenin eikä kenenkään ammattiurheilijan käytöstä. Työvälineestä on pidettävä huolta. Jarna teki ihan saman tällä kaudella, ei hoitanut kondistaan loukkaantumisen aikana. Huonoa ja anteeksiantamatonta käytöstä. Paljon isompi juttu minusta kuin yhden huuhaa-pelin jättäminen väliin.

Twite, meinasin kellottaa ja katsoa kauanko menee ennen kuin joku tuohon tarttuu ;) Ei mennyt kauan, silti tuo on faktaa, Jere oli Hifk:n henkinen liideri tällä kaudella.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Johannes kirjoitti:
Höpö höpö, NHL on NHL sääntöinen, Westerlund valitsee ketä haluaa maajoukkueeseeen ja HIFK peluuttaa niitä pelaajia, joita haluaa, otteluissaan. Muukkosen toimivaltaan asia ei kuulu ollenkaan, vaan HIFK-Hockeyn hallituksen. Jere teki pahan mokan, mutta ei nyt lähdetä mihinkään noitajahtiin.

Ymmärtääkseni Karalahdelle on laadittu säännöt joita kohtaan hän on rikkonut - eikä tämä tapahtunut ollut ensimmäinen kerta. Kuinka monta kertaa voidaan olettaa, että hän saa rikkoa sääntöjä seuraa, joukkuetovereita ja faneja kohtaan? Pahasti näyttää siltä ettei hän kykene kunnioittamaan sopimuksia joten jotain HIFK:n olisi tehtävä - jotain muuta kuin uhata uusilla sanktioilla koska niistä ei näytä olevan laisinkaan hyötyä. Karalahti tuntuu tekevän mitä hän haluaa piittaamatta muista, pittaamatta velvoitteista, piittaamatta siitä, että hänen pitäisi olla ammattilainen ja pelata sopimuksia kunnioittaen kausi loppuun saakka vaikka kuinka se pronssipeli vituttaisi ja ottaisi päähän.

Jos tästä seuraa todellinen noitavaino niin ei siitä voi syyttää faneja tai muitakaan - syyllinen löytyy itsestään Karalahdesta ja hänen kyvyttömyydestä pelata sopimustensa edellyttämällä tavalla. Jos Karalahti haluaa nousta suosta johon hän on jo kaulaansa myöten vajonnut niin viisainta olisi tunnustaa muutama seikka ja ennenkaikkea hakeutua hoitoon koska ongelma hänellä on - tunnustipa hän sitä tahi ei, (tosin eipä hän hakeudu hoitoon jollei tunnusta ongelmaansa). Ongelmien tunnustaminen ei välttämättä auta häntä enää takaisin kaukaloon suurena starana mutta voi auttaa hänet takaisin elämään ihmisenä ja isänä.

vlad.
 
Viimeksi muokattu:

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Ei synninpäästöä Jerelle!

Ai miksi ei? Siksi ettei hän ole edes mitään väärää tehnyt. Pronssimatsi on täysin jonninjoutava läpsyttelyjäänne jostain kultaiselta kuuskytluvulta, eikä ammattipelaajia pitäisi moisella vaivata. Runkkarin perusteella voisi pronssit jakaa jos ne jollain perusteella pitäisi jakaa. Itse olisin HIFK:n valmentajana lyönyt kokoonpanoon pronssipeliin Ramstedtit, Enlundit, Nyholmit ja muut junnut sekä antanut runsaasti aikaa pienen roolin pelaajille kuten Saloselle, Laineelle ja Lostedtille. Sen sijaan kaikille vähänkin kokeneemmille pelaajille olisin tuon matsin antanut vapaaksi. Jere teki siis täysin oikein jäämällä pois turhasta matsita jota ei voi oikein edes harkkapelinä pitää, kun se pelataan tässä vaiheessa kautta.

Se, että jotkut Artsit, veinikretskit ja muut täysin täynnä paskaa olevat ja puhtaan nollan verran sisältöä teksteissään omaavat HIFK-vihaajat täällä itkevät Jeren olevan huono roolimalli heidän syntymättömille lapsillleen (samalla Jereä omaan joukkueeseensa räkä poskella kuolaten) ei toki yllätä ketään pätkääkään. Tätä samaahan samat tyypit tekevät HIFK-ketjuissa viikosta toiseen. Tekaistu aihe vain vaihtuu. Ei myöskään se yllätä ketään, että Jatkoajan HPK-toimitus laatii haukkumis"kolumnin" HIFK:n kapteenista. Nämä ovat näitä kateellisten maalaisten paskapuheita, joita HIFK ja sen pelaajat ovat synnyttäneet ja synnyttävät aina, minne ikinä menevätkin. HIFK-fanien pitää kuitenkin ne vain kestää pää pystyssä ja olla ylpeitä siitä, että meillä on Suomen hienoin ja perinteikkäin seura. Ei kuitenkaan alennuta itse tällaiseen loanheittoon, vaan jätetään se näiden mattililjaniemien, suvilindenien ja muiden kukkahattunsa takaa itkua tihrustavien pikkusielujen hommaksi. Osa HIFK:n brändiähän on se, että HIFK on joko rakastettu tai vihattu, mutta aina seurattu. Kylmäksi se ei jätä ketään.

HIFK-fanit! Ei hylätä Jereä. Jere on osa HIFK:ta. Minä seison täysin hänen takanaan ja toivon Jerguksen luutivan HIFK:n takalinjoilla vielä useita kausia. Kyseessä on kuitenkin täysin kiistatta SM-liigan paras puolustaja, ja todellinen perus-HIFK-pelaaja.

-B

edit. Ennen kesäloman jatkamista totean vielä että nimim. Johannekselta jälleen kerran hienoja, asiallisia kommentteja. Iso-J:ta ja muutamia muita nimimerkkejä lukuunottamatta ketjuun onkin parin päivän aikana tullut enimmikseen puhdasta paskaa.
 
Viimeksi muokattu:

Livakkaniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Buccaneer kirjoitti:
HIFK-fanit! Ei hylätä Jereä. Jere on osa HIFK:ta. Minä seison täysin hänen takanaan ja toivon Jerguksen luutivan HIFK:n takalinjoilla vielä useita kausia. Kyseessä on kuitenkin täysin kiistatta SM-liigan paras puolustaja, ja todellinen perus-HIFK-pelaaja.
-B

Joskus tosissaan kannattaa lukea koko ketju. Sä olet todella yksin.

Tämä "kiistatta SM-liigan paras puolustaja" ei muuten pelaa MM-kisoissa. Kumma juttu.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Buccaneer kirjoitti:
Pronssimatsi on täysin jonninjoutava läpsyttelyjäänne jostain kultaiselta kuuskytluvulta, eikä ammattipelaajia pitäisi moisella vaivata.

HIFK-fanien pitää kuitenkin ne vain kestää pää pystyssä ja olla ylpeitä siitä, että meillä on Suomen hienoin ja perinteikkäin seura.

Kyseessä on kuitenkin täysin kiistatta SM-liigan paras puolustaja, ja todellinen perus-HIFK-pelaaja.

-B

Jos HIFK on Suomen perinteikkäin seura, miten pronssipeli voi olla läpsyttelyjäänne tälle perinteitä kunnioittavalle joukkueelle. Isoilta pojilta olen kuullut, että ennen miehet olivat rautaa ja laivat puuta, joten eikö sekin olisi perinteistä että pronssipeli otetaan tosissaan.

Ja tuohon viimeiseen lainaukseen jos saisi vielä perustelut.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Buccaneer kirjoitti:
Se, että jotkut Artsit, veinikretskit ja muut täysin täynnä paskaa olevat ja puhtaan nollan verran sisältöä teksteissään omaavat HIFK-vihaajat täällä itkevät Jeren olevan huono roolimalli heidän syntymättömille lapsillleen (samalla Jereä omaan joukkueeseensa räkä poskella kuolaten) ei toki yllätä ketään pätkääkään. Tätä samaahan samat tyypit tekevät HIFK-ketjuissa viikosta toiseen. Tekaistu aihe vain vaihtuu. Ei myöskään se yllätä ketään, että Jatkoajan HPK-toimitus laatii haukkumis"kolumnin" HIFK:n kapteenista. Nämä ovat näitä kateellisten maalaisten paskapuheita, joita HIFK ja sen pelaajat ovat synnyttäneet ja synnyttävät aina, minne ikinä menevätkin. HIFK-fanien pitää kuitenkin ne vain kestää pää pystyssä ja olla ylpeitä siitä, että meillä on Suomen hienoin ja perinteikkäin seura. Ei kuitenkaan alennuta itse tällaiseen loanheittoon, vaan jätetään se näiden mattililjaniemien, suvilindenien ja muiden kukkahattunsa takaa itkua tihrustavien pikkusielujen hommaksi. Osa HIFK:n brändiähän on se, että HIFK on joko rakastettu tai vihattu, mutta aina seurattu. Kylmäksi se ei jätä ketään.

Tässä kappaleessa on totuus. Helvetin hyvin sanottu, Buccaneer.

Livakkaniemi kirjoitti:
Joskus tosissaan kannattaa lukea koko ketju. Sä olet todella yksin.

Kannattaa tosiaan. Buccaneer ei muuten todellakaan ole yksin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Livakkaniemi kirjoitti:
Tämä "kiistatta SM-liigan paras puolustaja" ei muuten pelaa MM-kisoissa. Kumma juttu.

Jerellä on ollut kaksi pahaa loukkaantumista kauden aikana, eikä hän ole nyt tietenkään parhaimmillaan. Ihan oikea ratkaisu Westerlundilta.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Buccaneer kirjoitti:
Ai miksi ei? Siksi ettei hän ole edes mitään väärää tehnyt.
Täällä maakunnassa herää kysymys: Oletko sinäkin poissa töistä kun ei työnteko kiinnosta? Täytyy sanoa että erittäin kummallinen asenne jos puolustaa työnteon laimiinlyömistä.

No, näköjään kehä kolmosen, sori kehä ykkösen, sisäpuolella työntekijät päättävät itse koska mennään töihin. Huhhuh, herätkää jo!
 

Makkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
douppi kirjoitti:
Niin pronssi ei kiinnostanut. Tottakai kapteenin on näytettävä esimerkkiä, mutta tässä oli varmasti taustalla kirjoituksessa mainittuja mielentiloja!
En haluaisi missään nimessä, että Jere lähtisi joukkueesta, koska Jere = HIFK.
Jos Jere nyt on yhtä kuin HIFK, niin meillä taitaa olla asiat todella pahasti pielessä. Kuten tässä ketjussa on moneen kertaan todettu, niin joukkueen, fanien ja seurajohdon pettäminen on aika outo kiitos luottamuksesta.
Jos haluaa SM-tasolla pelata, niin olisi pelien syytä kiinnostaa, vaikka kuinka vituttaisi. Eihän tuollainen ole hyväksyttävää edes E-junnuissa.
Minä ainakin pidän kapteenin vastuuta todella suurena. Se on luottamustehtävä, nimenomaan tehtävä eikä vapautus tehtävistä. Vastuuta ei yhtään vähennä se, että pelaa IFK:ssa. Päinvastoin! Täällä taitaa kylläkin olla vähän eriäviä mielipiteitä siitä, mitä se IFK:n kuuluisa brändi on ja mitä sen pitäisi olla.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Johannes kirjoitti:
Jerellä on ollut kaksi pahaa loukkaantumista kauden aikana, eikä hän ole nyt tietenkään parhaimmillaan.

No ei tietenkään ole parhaimmillaan, kun ei ole viitsinyt harjoitella loukkaantumisen aikana. Toisaalta, pitäisikö ottaa viime kauden teesit käyttöön? Reenataan niin perkeleesti liigan loppumisen jälkeen, jotta päästään kisoihin, kun IFK ei miestä tuohon sytytä?
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Päivän selvä asia ja silti siitä saadaan näinkin erilaisia tunteita aikaan. No tämähän on keskustelufoorumi. Itselleni tärkein asia on kuitenkin Erkan maajoukkuevalinnat ja tänään päivitetyllä listalla ei Jere Karalahden nimeä näy. Ja kun ainoastaan Salmelaisen Tonyn nimi mainittiin myöhemmin rinkiin liittyvänä, Jere ei Latviassa pelaa Leijona paidassa ja hyvä niin. Kiitos tästä maajoukkue!

Ja edelleen terveiset Jerelle, mene hoitoon. Miksi pilaat elämäsi ja mahdollisuutesi jonkun typerän alkoholin takia? Olet loistava pelaaja, loistava persoona, mutta joka kerta kun tartut pulloon, tuhoat mahdollisuutesi. Jos sinua ei kiinnosta oma parhaasi, ajattelisit edes perhettäsi ja tukijoitasi HIFK'ssa, jotka ovat sinua auttaneet vuosien aikana ja uskoneet sinuun. Katse peiliin & hoitoon, muuta tietä ei enää ole. Häpeä, pyydä anteeksi niiltä ihmisiltä joita kohtaan olet toiminnallasi väärin tehnyt.

EDIT =

sopuli kirjoitti:
No ei tietenkään ole parhaimmillaan, kun ei ole viitsinyt harjoitella loukkaantumisen aikana.

Ja sitten pysytään myös asiassa, Hämeenlinnasta on turha heittää väärää tietoa. Itse olin todistamassa useita kertoja talven aikana HIFK'n aamuharjoituksia ja voin vakuuttaa Sopuli, Jere veti niissä treeneissä todella kovaa. Treenaamatta ei kukaan erkki tai jamppa vedä pleijareissa yli 30 minuuttia ottelua kohden.
 

Morgoth

Jäsen
rawhead kirjoitti:
Jere on kuitenkin kiinnostavin persoona IFK:n joukkueessa fanien sekä median keskuudessa.

Jerestä voidaan tehdä samanlainen 'julkkishuora' kuin Matti Nykäsestä. Revitään yksittäisen ihmisen alkoholi-ongelmasta kaikki irti seiskassa ja ties missä. 'Brändi' pysyy näkyvissä ja herättää huomota... Matikainen vain tekemään sopparia seiskan kanssa niin eiköhän HIFK jotain rahaa siitä saisi? Seiska vaikka spnsoroi ilmaiset viinat niin johon 'sattuu ja tapahtuu'.

Juopot voivat samaistua Jereen ja vastaavasti muut taas voivat tuntea paremmuutta ja ylemmyyden tunnetta verrattuna tuohon säälittävään reppanaan.

Voimia vain vaimolle ja lapsille... Toivotavasti vaimo jaksaa vielä katsella Jereä, kun peliura on loppu eikä rahaa tulekaan enää samaan malliin kuin nyt.
 
Viimeksi muokattu:

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Pronssin ja neljännen tilan välinen ero IFK:lle on n.100 000 euroa (Nimimerkki OLD TJ toi tämän esille). Sillä makselee jo neloskentän palkan. Ja se ei ole vähäpätöinen asia myöskään IFK:lle, eikä sen toimitusjohtajalle, eikä hallitukselle. Jos ei pronssi kiinnosta, luulisi kannattajaa myöskin kiinnostavan seuran tulevaisuus? Kaizu, Johannes, Buccaneer? Vai onko asia vain niin, ettei teitä kiinnosta IFK, ja sen menestys ja rahan vaikutus siihen, ketä IFK:ssa pelaa, etenkin kun tuollakin rahalla voisi ostaa hyvän pelaajan Whiten/Parsonsin/Murphyn sijaan, siis lyömällä 100 000e noiden pelaajien palkan päälle. Te vaan hyväksytte, että seuranne päälle kuseminen on kapteenin etuoikeus ja suositeltava teko. Eiköhän IFK ole ollut 100 vuotta paljon enemmänkin kuin Jere Karalahti.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Livakkaniemi kirjoitti:
Joskus tosissaan kannattaa lukea koko ketju. Sä olet todella yksin.
Buccaneer ei tosiaankaan ole yksin, vaikka sitä kuvittelet.
 

Karzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uisge beatha
HCM kirjoitti:
Jatkakaa jeesusteluanne.

Jatketaan :D

Kumpiko pelaajamalli on seuralleen hyödyllisempi. Glen Metropolit-malli, joka kättelee vaahtosammuttimen kokoisia fanejaan matsin jälkeen, jakaa IS-tähtiään nuorille faneilleen ja antaa mailansa silloin tällöin pelin jälkeen pois, vai Karalahti-tyyppi joka jöröjukkana heittää muutaman nasevan kommentin silloin tällöin ja paskat haistattaen painuu kauden päätös/kiitosmatsin sijaan viihteelle?
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki asiaa on nyt paisuteltu liikaa, mutta se ei ole ihme, kun on niin värikkäästä ja hyvästä pelaajasta kyse. Iltapäivälehdet saavat ainakin päiväksi-pariksi uutta kirjoitettavaa. Kokonaisuutena ajatellen Jere on kuitenkin hoitanut tämän kauden ihan hyvin, miinuksena omasta kunnosta huolehtiminen ja nyt tämä. Kävi tässä niin tai näin, niin joka tapauksessa toivon Jerelle hyvää uran jatkoa ja mielellään rakastamassaan joukkueessa.
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
bozik kirjoitti:
Tässä on hyvä pointti. Periaatteessa on juuri näin, johtajan on johdettava kaikissa tilanteissa, joissa joukkue sitä edellyttää tai tarvitsee.

Näin ollen onko Jere toiminut joukkuettaan kohtaan asiallisesti ? Tämän voi ratkaista vain ja ainoastaan joukkuekaverit. Minä en tiedä mitä joukkuekaverit tällä hetkellä asiasta pohtivat, sen tiedän ettei Jeren poisjäänti joukkueelle mikään yllätys ollut. Eli jos joukkue ei asiasta narise, niin voidaanko me keskustelupalstalla tuomita Jere siitä, ettei toiminut niinkuin joukkue kapteeniltaan odotti ? Muusta en ole varma, mutta viestien perusteella on jo tuomittu. Ja siis ennen yhtään kommenttia joukkueen sisältä !

Jep, pitää myös muistaa se, että joskus on parempi joukkueelle jos sellaiset pelaajat ovat poissa, jotka eivät kykene joukkuetta sillä hetkellä auttamaan, syystä tai toisesta.

Tietysti, jos joukkueen sisällä olisi kaivattu Karalahtea, on tilanne toinen.

Joukkueen jäsenen vastuu joukkueelleen on ykkösasia, vasta sen jälkeen tulee vastuu työnantajalle ja palkanmaksajille. Täten joukkueen jäsenen on toimittava joukkuetovereiden eduksi, tarkoittaa se sitten pelaamista tai pelaamatta jättämistä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Nyt ollaan oikeilla linjoilla, mikäli kapteeni pettää kaverinsa on se pahin asia mitä joukkuepeleissä voi tapahtua, siinä tapauksessa pitäisi lätyn lätistä. Siinä onkin kaikkein olennainen rangaistus, turpaan vaan niin että tukka lähtee. Ja turhat pulinat pois.

veini
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
mixu kirjoitti:
Ei ole Jereä sitten valittu mm-ehdokasryhmäänkään eli putki jatkukoon.

Totta. Jere ei ole tanskalaisia ja latvialaisia vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa mukana, mutta ei siellä ole myöskään yhtään HPK:n pelaajaa. Ässistäkään ei ole kukaan listalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös