Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tutzba, 22.12.2008 klo 15.11.

 1. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En muista yksityiskohtia, mutta juurikin tälläinen oli ja se viesti oli jopa oikeastaan aika hauska. Jos joku väittää, että nallekarkit menee tasan tai urheilussa ei ole vääriä tuomioita, niin ei todellakaan tiedä mistä puhuu.

  Joku NHL-fanimode on niiden salaisessa tsätissä ehdottanut penalttia ja muut ovat hymistelleet joo näin tehdään. Uskon ja toivon jonkun sanoneen eikö tuo nyt ole aivan liioittelua, mutta hänet on sitten hiljennetty demokratian keinoin. Tai ainakin toivottavasti, vaikka en tiedä onko Hämeenlinnan seudulla jotain salaisia vankileirejä.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Joo toi nimiparodia meni modeilta ohi niin että heilahti. Kollektiivinen aivopieru.
   
  Individual tykkää tästä.
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Aivan totta, en tiedäkään. Onhan meillä omallakin hiekkalaatikolla tyyppejä, jotka vihaavat MMÅ:ta ihan periaatteen vuoksi. Ehkä siellä on ollut raportointinappi vähän herkillä. Huvittavinta tuossa pelikiellossa oli osa perustelua: ”Olemme seuranneet kirjoitteluasi viime aikoina...” Aivan varmasti olette, ihan suurennuslasin kanssa oli kammattu historiaa. Hyvin tuntuu riittävän vapaaehtoisilla aikaa, kun yksittäistä kirjoittajaa seurataan. Ja sitten menee vati nurin, kun kertoo vääriä faktoja. Palstalle pitäisi antaa selkeä ohjeistus, että keitä pelaajia ei saa kritisoida. Tai keitä ei saa kehua.
   
 4. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Lainaus:
  Ai vittu. Päivän naurut. Kiitos. Vielä kun saisi tietää kuka sun takana seisoo ja kenen kaikkien veri seisahtuu.

  Mikä oli tämä tuikitärkeä kysymys mihin TE vaaditte vastausta?
   
  Barnes, dana77, Kari Runk ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Voi olla että näitä vastaamattomia kysymyksiä on useampikin, mutta viimeisimpänä tonnin seteliä on tarjottu tästä kysymykestä:
  Lainaus:
  Pelottaako teitä vastata? Ymmärrättekö että facebookissa ja twitterissä kasvaa kansanliike? Je suis Petofani.
   
  macnevis ja mikko6000 tykkäävät tästä.
 6. Moderaattorit Jäsen

  Noh, jos osioista puhutaan,.. Mietimme tässä jokin aika sitten, pitäisikö keskusteluosioita lisätä tai vähentää. Totesimme, että nykyiset osiot ovat ihan hyvät, eikä niitä tarvitse muokata suuntaan tai toiseen.
   
 7. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Lainaus:
  Ahaa no siinä tapauksessa. Paninkin äskeisen viestin jo roskiin.
   
 8. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ottamatta kantaa tuohon mainittuun kysymykseen, itse olen odotellut palstasoftan "vikojen" takia vastauksia kuukausia. Ymmärrän, että touhu pyörii pitkälti vapaaehtoistoiminnalla, muttei noita kysymyksiä luulisi niin paljoa @Moderaattorit tai @Ylläpito tulevan, etteikö niihin jotain voisi vastata.
  Varsinkin kun kyse on viasta tai ominaisuudesta softassa, ettei se toimi kuten on kuvailtu.
  Ja jos ei tiedetä syytä, ilmoittaa senkin, eikä panna päätä pensaaseen.
   
 9. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  En tiedä saako täällä arvostella moderaattoreita, mutta kohtahan se selviää. Ei tarvitsisi leikkiä moderaattoria jos moderaattorit tekisivät edes auttavasti jotain Jokeri-osiossa.
   
 10. Moderaattorit Jäsen

  Moderaattoreiden toiminnan arvostelu on täysin sallittua. Samoin mielipiteiden esittäminen Jokereiden osiossa on saliittua, kunhan pysytään sääntöjen rajoissa.
   
 11. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Siellä Jokeri-osiossa lienee vain totuttu siihen, että johto tulee hiljentämään kritiikin/väärät mielipiteet.

  Että silleen...
   
  Vesuri tykkää tästä.
 12. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Mikä johto? Tuohan osio on lukematta sontaa. Vaikka sinne erehdyin.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereiden osiossa nämä KHL-fanaatikot saavat kieltämättä aivan liikaa vapauksia heittää kritiikin aiheet läskiksi. Lisäksi siellä tapahtuu melko paljon itsemoderointia juuri näiltä samoilta venäläisten rahaa puolustelevilta.
   
  Hangon keksi tykkää tästä.
 14. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Varmuuden vuoksi kysäisen jo etukäteen, että onko minulla Trump-ketjussa yhä eri säännöt kuin muilla kirjoittajilla?

  2kk bännit tulivat näistä viesteistä (1 2 3 4. Lähde: modejen mulle lähettämä yksityisviesti 24.4.2019). Eräs potkujen arvoinen viesti oli se että linkkasin ICA:n (USA:n tiedustelupalvelu) tekemän tutkimuksen Venäjän cybervaikuttamisesta USA:n presidentinvaaleissa 2016.

  Eli jos päästäisin näppäimistöltäni vaikka tällaisia viestejä:

  "Asian selventämiseksi: Trump on minunkin mielestäni melkoinen aasi."
  "Voiko Teresa Maylla olla mitään inhottavampaa viimeisinä velvollisuuksina PM, kuin tämän suuren valkoisen sian paapominen?"
  ”DT on patologinen valehtelija ja natsi, onnea vaan valitsemillesi "hyville" arvoille.”

  …niin tuleeko nahkikselle 6kk, 12kk vai 24kk kakku?
   
  Hollanti tykkää tästä.
 15. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilman minkäänlaista kuvausta linkistä. Tuollaisesta itsekin olen viikon istunut, eli siinä mielessä säännöt ovat samat kuin muillakin.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Käytän palstaa lähinnä liiga-osiossa keskustelemiseen, joten kommenttini koskee lähinnä sen osion sisällä nähtyä kaavaa.

  Olen huomannut, että varsin nousujohteisesti modet ovat puuttuneet keskusteluiden karkaamiseen mielestäni väärällä tavalla. Avointa provoilua, epäasiallisia viestejä ja suoranaista vittuilua muita käyttäjiä kohtaan sallitaan mennen tullen, mutta kun nämä kohteena olevat käyttäjät tai heitä puolustamaan saapuneet muut käyttäjät sanovat asiasta jotain näillä provoilijoille, niin modet ovatkin huomauttamassa heitä, eivätkä niitä käyttäjiä, jotka ovat käytöksellään koko sopan aiheuttaneet.

  Jos tämä trendi jatkuu, että tulipaloja sytyttelevät käyttäjät eivät saa edes huomautuksia ja asiallista käyttäytymistä toivovat käyttäjät saavat jatkuvasti huomautuksia, niin palstan taso laskee jatkuvasti. Provoiluun ja epäasiallisuuksiin ei ehkä sitten pitäisi reagoida mitenkään, mutta toisaalta ihmisluonto on vain sellainen, ettei tee mieli sivuuttaa kokonaan kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Kyllä se pääsyyllinen on edelleen niissä käyttäjissä, jotka laittavat homman omilla viesteillään liikkeelle.

  Jos modet olisivat paremmin hoitamassa hommiaan, niin keskustelu ei lähtisi väärille raiteille nykyiseen tapaan. Ja ihan yhtä tärkeää olisi puuttua tilanteisiin oikealla tavalla, eikä nykyiseen tyyliin.

  Ymmärtääkseni tämä tilanne on muissa osioissa ehkä vieläkin huonompi, mutta en lähde niitä kommentoimaan, kun hyvin satunnaisesti tulee liiga-osion ulkopuolella keskusteluja seurattua.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  On. Vaikea käsittää, miten sinulla on edelleen kirjoitusoikeudet kaiken tuottamasi paskan jälkeen. En usko, että kukaan muu olisi niitä säilyttänyt.
   
  rosvokonna, Ilmestyskirjanpitaja, Mikke73 ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Noh, eipä tarvitse tätäkään enää spekuloida.
   
 19. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  KalPa-puolen sydän heitettiin sitten roskikseen. Kiitti vitusti.
   
 20. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Sinne meni.

  Saas nähdä, milloin ja kuka aktivoituu asiassa seuraavaksi. Tasaisin väliajoin näitä puskee, aina edellisen poistuttua palstalta.

  Enemmän asioiden avautumisketjun asiaa seuraava, mutta avautui että nimim. nahkiskin oli palstalla jo melkoinen veteraani. Kuvittelin että ilmestyi vasta joskus viime vuonna.
   
 21. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tiedät varmaan kertomattakin, että täällä palstalla on tuo raportointi-toiminto, mitä kannattaa hyödyntää provoilijalle vastaamisen sijaan, jos hänet haluaa hiljentää. Ainakin omiin kokemuksiin pohjautuen tuo toimii varsin tehokkaasti. Ja luulen että nämä provoilijat turvautuvat samaan toimintoon myös, kun huomaavat tilaisuuden tulleen (eli joku heidän viesteistään suivaantunut vastaa raportoinille suotuisalla tavalla)
   
 22. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Ja hyvä niin. Karamahtea saattaa tule ikävä.
   
 23. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Kaveri trollasi vuosia pelkästään KalPa osiossa, jossa oli aivan samanlainen (ehkä jopa pahempi) rasittava provoilija, jolla ei ollut mitään annettavaa poislukien tietysti mahtava "Akateeminen KalPa-seura". Arvelinkin, että miten pitkään meininki jatkuu "julkisella puolella".
  Lainaus:
  En tiedä ajanko miinaan, mutta olisi kyllä kiva tietää, että mitä annettavaa tuolla "sydämmellä" KalPa osioon mielestäsi oli? En muista yhtäkään viestiä, jossa ei olisi ollut muuta kuin turhaa roskaa, toisille vittuilua, provoamista yms.
   
  aurora borealis ja lasaleiko tykkäävät tästä.
 24. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Lainaus:
  Tässä vaiheessa on mielipuolista osallistua Trump keskusteluun muuten kuin Trump on natsi anglella. Resistance-sakki massaraportoi jokaisen viestin ja modet hoitavat loput.

  Itse koetan pysyä poissa Trump ketjusta koska vanhana Jatkoajan tekijänä tiedän hieman ketä moderaattoreina häärii ja tiedän heidän mielipiteensä Trumpista.

  Jokainen palsta määrittelee mitä palstalle saa kirjoittaa joten asiassa ei ole mitään nokankoputtamista. Se on modejen ja lopulta Jatkoaika ry:n päätös minkälaisia mielipidekirjoituksia sen palstalla saa julkaista. Tämä on valittu linja ja sillä hyvä.
   
 25. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Trump on jumala joka ei tee virheitä ja joka ikinen twiitti tai sana joka sen suusta tulee on Machiavelli-tason nerokkuutta ja kaikki jotka ovat eri mieltä eivät pelkästään ymmärrä vaan ovat typeryksiä ja tietämättömiä moukkia.

  Tämä on Trump-väen anti ketjuun.

  Jos ei Trumpia pysty mitenkään muuten "puolustamaan" niin ei se ole mitenkään epäreilua tai modejen puolueellisuutta jos kenkää paukkuu.
   
  Fat Cat, Smitty#41, Huppu ja 5 muuta tykkäävät tästä.