Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 020
  • 7 387
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Biisit, jotka saavat sinut voimaan pahoin-ketjussa arvuutellaan finaalin musiikkivalintoja:

Minä en edes hymähtänyt tälle, koska luulin Vuokralaisen kysyvän vakavasti. Eilinen tulkinta Maamme-laulusta sai varmaankin jotkut voimaan pahoin. Jos olisin tajunnut vastauksessa olevan huumoria mukana, olisin vastannut huumorilla. Pahoittelut tästä, @Vuokralainen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Minä en edes hymähtänyt tälle, koska luulin Vuokralaisen kysyvän vakavasti. Eilinen tulkinta Maamme-laulusta sai varmaankin jotkut voimaan pahoin. Jos olisin tajunnut vastauksessa olevan huumoria mukana, olisin vastannut huumorilla. Pahoittelut tästä, @Vuokralainen.

Niin, mitä noihin kansallishymneihin tulee, niin minusta sen voisi (kuten o-ketjuun kirjoitinkin) ulkoistaa laulutaiteen opiskelijoille. Ja tämä siis ihan vakavissaan sanottuna. Oppilaat saisivat upean tilaisuuden esiintyä ja yleisö varmasti hienon tulkinnan teoksesta.
 

Pekkis

Jäsen
Pääministerimme Sipilä valitteli ettei välttämättä olla sittenkään pääsemässä 110000 lisättyyn työpaikkaan hallituskauden loppuun mennessä. Omalta puoleltani olen positiivisesti yllättynyt jos työpaikkojen määrä ei ole vähentynyt tuota määrää SSS:n loppuvaiheisiin mennessä.

Vai lupasiko Sipilä sittenkin ainoastaan muuttaa työpaikkojen määrää 110000:lla?

Pidän hyvästä huumorista ja tämä viesti täyttää kriteerit.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kun yhdistää nickin jutut palstalta pidemmältä aikaa ja alla olevan viestin, niin minua ainakin naurattaa. Palstan virallinen "köyhä" kertoo vetovinkkejään.

Ensi viikko töissä uhkaa käydä hilluvia porkkanoita katsellessa niin epämiellyttäväksi, että vitutuksen lievittämiseksi päätin lyödä tänään vielä 500 euroa lisää Tapparan mestaruudelle kertoimella 1,38. Toivottavasti häviän sen vedon.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Se ei ole mikään vetovinkki, vaikka ei tuo kerroinkaan minusta pahasti alakanttiin ole. Tämän vedon taustalla ovat ihan muut seikat kuin ylikertoimen metsästys.

Hyvä että tartuit olennaiseen asiaan viestissä!
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Se ei ole mikään vetovinkki, vaikka ei tuo kerroinkaan minusta pahasti alakanttiin ole. Tämän vedon taustalla ovat ihan muut seikat kuin ylikertoimen metsästys.

Sinä tulet voittamaan rahaa lähiaikoina.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aivan loistava kirjoitus ja noinhan se menee omalla kohdallakin!

Pisti pienen hymynkaaren äsken, kun luin tota huhuketjuja. Siellä sitä vedetään jo uusia ketjuja fantaisiamiesten kanssa pystyyn. Loistavaa. Tätä se on se IFK-sykli:
1. Edellinen kausi on päättynyt eilen, tänään vedetään uusia ketjuja ja huhutaan toinen toistaan kovimmista vahvistuksta
2. Ristely/joukkueenjulkistus. Kauden ensimmäinen pettymys, kun kaikki huhutut pelaajat eivät olekkaan joukkueessa
3. Kesä. Kuolataan uusia vahvistuksia "voidaan joutua odottaamaan siihen asti, kun NHL:n leirit loppuvat"
4. Loppukesä, kauden ensimmäinen harjoituspeli. Ulkona +20. Ensimmäinen erä ja ensimmäinen "ei tästä tule tänäkään kautena taas yhtään mitään" - viesti palstalle. "Pelin" loputtua Nybondaksen ketju nousee ylimmäksi, ei niin mukavissa merkeissä
5. Liiga alkaa. Jos tulee kolme voittoa kolmesta ekasta pelistä, niin nakkeja varaillaan jo pakkaseen. Jos tulee kolme tappiota, niin Nybondas manataan alimpaan helvettiin ja muistellaan Sormusen Joulupata-keräystä.
6. Joulukuu. Mietitään vahvistuksia, joita pitäisi tulla ja riippuen kolmen viime ottelun tuloksista ollaan joko nakkikiskalla tai joulupadalla.
7. Kevät. Kannustetaan joukkuetta raivokkaasti pudotuspeleissä, oli lähtökohdat sinne miten huonot tahansa niin nähdään IFK ainakin "potentiaalisena yllättäjänä". Onnistutaan saamaan kohtalainen playoffkapina jonkun kanssa, riidellään tuomioista ja kaikesta muusta missä IFK:ta kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.Lopuksi todetaan, että parempi voitti ja aloitetaan alusta.

Minä olen mukana tässä kaikessa. Osallisena jokaisessa kohdassa. Olen IFK 365 päivää vuodessa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onhan tämä YLE ihan ylivertainen verrattuna maikkariin.
Maikkarilla meininki on lähinnä hassuttelua ja erätauot käydään läpi "kuumia MM-uutisia", joissa näytetään yksi maali toisen pelin kuudesta maalista ja loppuaika mainostetaan omia tuotteita, vaikkapa jotain vitun raveja. Sitten mainoskatkolle ja katkon jälkeen mennäänkin videotaulun eteen katselemaan fanien lähettämiä hassunhauskoja kuvia. Siellä se Veeti 4v. on hienosti puettu isän toimesta Suomen paitaan. Jee!

Niin joo ja sitten vielä Tami Corner. Kukakohan siellä on tänä vuonna nuolemassa tämän narsistin persettä, kun Mervi pyörii formulavarikoilla. Olisikohan taas sen edeltävän kaverin vuoro, jos rikostoimittajan hommista kerkeää.
Eiköhän me nähdä oikein extra-annos Tamia tänä vuonna, kun on superjunnut Aho ja Lainekin kisoissa. Sitä kehumisen määrää, joka tietysti sekunnin jälkeen kääntyy hauskasti puetun sedän muisteloihin, kuinka oli ensimmäinen suomalainen superstara ja heitti Bolshoi-areenan hiljaiseksi Izvestija-turnauksessa vuonna 1815. Kaikki 8134 katsojaa itki. My fucking god. Piste.
King of the jungle kiteytti maikkarin touhut mömmömmeissä niin hienosti, että ansaitsee tulla mainituksi. Sain päivän naurut tästä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
King of the jungle kiteytti maikkarin touhut mömmömmeissä niin hienosti, että ansaitsee tulla mainituksi. Sain päivän naurut tästä.
Samoin: "vuonna 1815" tyhjensi pajatson. Näitä ei vaan pitäisi lukea julkisissa kulkuvälineissä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kauneinta mitä sinulle on sanottu -ketjussa @avatar heittää sinänsä ihan näppärän pikku läpän, mutta @FASlapsi tällää aika kovaa ripariin. Osui mun lapsellisen mieleeni niin notta ihan jäin hihittelemään.
Ei saatana! Nauroin ääneen. Jos ei tiedä mitä vastaheitto tarkoittaa niin sanakirjassa on tuo viestipari esimerkkinä :D
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kallein ostoksesi ikinä!? -ketjussa pettterin loistava pettterismi:

Maaseudulla vissiin tarvitaan enemmän erilaisia vekottimia. Ruohonleikkureita, painepesureita, moottorisahoja, veneitä, mopoja, traktoreita jne. Täällä kaupungissa ihmiset kerää enemmänkin kokemuksia ja elämyksiä.

Tässä yhdistyy kaksi pettterin vaalimaa asiaa, tavaravastaisuus ja kaupunkimyönteisyys. Jos olisin kustannustoimittaja tai muu kustannusyhtiön palkkaorja niin ottaisin välittömästi yhteyttä tähän kirjoittajaan ja ehdottaisin kirjan tekemistä.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Nauroin ääneen. Paras viesti pitkään aikaan. Otettu MTV:n kisalähetyksiä koskevasta ketjusta.

Maikkarin ''mysteerimaalivahti'' -kisan arpaonni suosi näköjään meikäläistä. Erittäin vaikea oli arvata, selasin telkkari auki kännykältä MTV:n kisaennakoita ja olivat tehneet jonkun maalivahti jutun jossa haastateltiin Sakari Lindforssia, no Sakkehan se siellä studiossa heilui ja ajattelin heittää nimen MTV:n naamakirjaan tietämättä palkintoja. Palkinnot ovat todella mieltä ylentäviä, jokuvitun Tuomas Kauhasen kisabiisi nimmareilla ja Katsomon ilmainen katselukortti, wait for it....tadadadadadaddadaaaa kokonaiseksi vuorokaudeksi!! Lisäksi jos arpaonni suosii mua lisää niin toiseen palkintopakettiin kuuluu vielä lippis, joka arvatenkin on jotain MTV:n salkkareiden ylijäämää, talotaikureiden ja Seppo Taalasmaan liian hikinen lähikuvauksiin -lippis johon Esko Kovero on aivastanut.

Laitoin Maikkarille sähköpostia ja pyysin vaihtoa tuolle Kaumasen kisabiisille ja vaihdossa lupasin ottaa Tami Tammisen homeisen pelipaidan. En usko että suostuvat vaihtoon joten voisin lahjoittaa tuon Tuomas Kaulasen kisabiisin ja nimmarit, jos täältä joku tunnustaa olevansa Kauhusen suuri fani.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Naamavelli tekee aika hienon summauksen MM-ketjussa:

Puolivälierät, tuo suomalaisen jääkiekkoilun mittari. Kunnioitettu, pelätty, rakastettu. Peli, joka ratkaisee onko Suomi jääkiekon suurmaa vai ei. Mikäli tuossa pelissä teet maalin, olet oikea jääkiekkoilija, muuten vain tavallinen kimmorintanen. Mutta auta, jos olet pelannut vahingossa alkusarjan niin hyvin, että vastaan tulee joku Tanska tai Sveitsi, et ole todistanut voitettuasi vielä yhtään mitään. Silloin mittari siirtyy välieriin. Suomen kuumimmat jääkiekkoilijat eivät tule koskaan valituksi kisoihin tai he ovat viltissä, ja juuri puolivälierässä heitä tarvittaisiin, Puljua ja Pulua, Lehkosta ja Lehtosta.

Jos voitat Tsekin, se ei todista mitään. Koska tsekeillä ei ole ollut juurikaan uusia tähtijunnuja viime vuosina, ei heidän oikeastaan kuulukaan mitaleista enää pelata. Usasta ja Kanadasta ei liene tarvetta sanoa mitään, eivät ole tosissaan kisoissa kuin silloin kun voittavat. Venäjä kaatuu yksilöihin ja ylimielisyyteen, jos on kaatuakseen. Älä edes kuvittele, että Suomi voittaisi heidät ilman, että itse sössivät totaalisesti pelikurinsa. Ruotsi, jonka kaikki NHL-avut kieltäytyvät pukemasta Tre Kronor -paitaa, ei ole mikään mittari. Muut ovatkin niitä b-luokan maita, joiden voittaminen on sama kuin voittaisi LeKin.

Välierät, jos sinne jostain poikkeussyystä päästään, ovat sitten todellinen vedenjakaja. Häviöllä et ole mitään, voitolla olet välivuosikisojen finalisti. Kisojen, johon muut lähettivät vatranojaan ja wennbergeitään, kun meillä oli kaikki Pyörälästä lähtien. Pronssipelin maalivahti olisi pitänyt pelata kaikki pelit, koska kaikkihan sen tiesivät jo ennen kisoja, että hän on se todellinen voittava maalivahti. Pronssipeliin nostettu popparimies olisi todennäköisesti ratkaissut myös välierät, jos puusilmä valmentaja olisi tajunnut nostaa hänet kokoonpanoon jo aiemmin.

Loppujen lopuksi finaali on ainut mittari. Varsinkin, koska se on voitettu viime kerrallakin ihan paskalla joukkueella. Toki valmentajana oli silloin parempi Jalonen, vaikka tekikin lähes kaiken väärin ennen kyseistä voittoa. Selänpesumiehiä, kuten sukunimikaimansa.

Tappio finaalissa, odotettua. Maalla ei ole väliä, mutta, jos se on Kanada tai Venäjä, ei sitä vain voi voittaa. Ruotsille hävitään, koska ovat valovuoden edellä pitämään johtoasemaa, Tsekeillä on paremmat maalintekijät ja Usalla on aina jotain ykkösvarauksia, jotka yksin ratkovat pelejä tarvittaessa. Luistevat niin nopeaa.

Välivuosikisojen voitto on tavallaan noloa. Koska kaikki tietävät, että todelliset kisat pelataan syksyllä. On Euroopan Dream Teamia, vanekit ja kopitarit, varmaan Boedkerkin. 99-Allstars (syntymävuosi), mcdavidit ja domit. Sitten Kanada, jonka kolmosjoukkuekin voittaisi Suomen.

Nauraakohan muut meille?

Jostain syystä naurahdin erityisesti "meillä oli mukana kaikki Pyörälästä lähtien "-heitolle ja Boedkerille.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nauroin ääneen. Paras viesti pitkään aikaan. Otettu MTV:n kisalähetyksiä koskevasta ketjusta.
Eii helkkari. Nyt kyllä tuli aamukahvit pöydälle.

Lisäksi jos arpaonni suosii mua lisää niin toiseen palkintopakettiin kuuluu vielä lippis, joka arvatenkin on jotain MTV:n salkkareiden ylijäämää, talotaikureiden ja Seppo Taalasmaan liian hikinen lähikuvauksiin -lippis johon Esko Kovero on aivastanut.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Sen leivän saa mahtumaan vaikka tarjottimen reunalle, jonka syöminen pitäisi kyllä kieltää samalta kohderyhmältä.
Meillä ainakin duunipaikan ruokalassa tarjottimen reunan syöminen on kielletty. En ole kyllä huomannut että sillä olisi ollut vaikutusta kenenkään vyötäröön.

Loistavaa saivartelua beniciolta asia, joka ei avaudu minulle -ketjusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös