Kauneinta mitä sinulle on sanottu?

  • 3 566
  • 19

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
.
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ketjun aloittaja taisi vaihteeksi jo tyhjentää pajatson...

Mitä nyt tulee päällimmäisiksi mieleen aiheesta.

"Älä leiki Jeesusta."

Jeesus on yksi rakkaimmista opettajistani, joten tuo vertaus upposi.


Lisätään heti perään kanssa toinen. Keskustelu kaverini kanssa:

Minä: "Olen idiootti."
Kaveri: "Ei. Idiootti et todellakaan ole."
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
"Hasta la vista, baby"
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näin äitienpäivän kynnyksellä tuli mieleen x-miehen toteamus kerran : "lapset ei olis voinu saada parempaa äitiä kuin sä oot." Eikös eron jälkeen turhankin usein haukkuminen ole yleistä, ainakin mitä muita kuuntelee. Tokihan hän on meikää sitten haukkunutkin, muttei koskaan lastenhoidosta. Itsekin joskus sorrun häntä arvostelemaan, mutta yritän kyllä kovasti ymmärtää ja hyväksyä hänet sellaisena kuin hän on. Kaikilla meillä on hyvät ja huonot puolemme.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"

Olitko nelinkontin kun tuon kuulit?

Kaikenlaista mukavaa liirumlaarumia oon kuullut, vaikee sanoo mitään yhtä, lyhyttä ja ytimekästä värssyä. Toi "tahdon" on ihan hyvä, mutta se nyt kyllä oli vähän vaan semmonen muodollisuus, nätimpiä juttuja tuli ennen sitä kun papin kanssa hölistiin kolmestaan ja se kyseli että miksi ja mitä ja häh. Mutta niitä nyt jaksa tänne kirjottaa, koska en oo jäätelökioskin takana piilossa sua.

Vastaan "Ready for takeoff" sen jälkeen kun olin ylimääräisen vuorokauden viettänyt Lahoressa, vuoroin kentällä seisovassa lentokoneessa ja röökinhajuisessa hotellihuoneessa väsyneenä istuen, ja kun vihdoin pääsin karkuun Pakistanista.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia

Onko tämäkin joku pornoketju? Eräs tyttö sanoi ei kahta sormea, minulla on aika tiukka.

Äiti on joskus sanonut jotain kivaa, mutta muutenhan tämä elämä on pelkkää paskaa ja kukaan ei rakasta. Ja kaikki pelit aina hävitään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Äiti on joskus sanonut jotain kivaa, mutta muutenhan tämä elämä on pelkkää paskaa ja kukaan ei rakasta. Ja kaikki pelit aina hävitään.
Niin tuohan on niin tuttu joka keväinen ilmiö .. "mutta onko sanottu että sä oot tosi hyvä tyyppi ja todella mukava mut nyt ei vaan pysty jatkaan"
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
No eihän sitä minulle sanottu, mutta Axl Rosen reunion-konfirmointi oli upea asia. Muutenhan ei ole mitään kaunista minulle sanottu koskaan ja vituttaa, kun täytyy tällaista miettiä. Tulkaa vielä vittuilemaan tamperelaiset, tapparalaiset, niin hyvin menee. Isä sano kerran ihan kivasti, vaikkei kauniisti, että poikahan osaa piirtää. Siitä tuli hyvä mieli hetkeksi.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
"Vittu ku nuolit hyvin sieltä alhaalta" -naiselta saatu viesti pari vuotta sitten.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä se samoille seuduille menee edellisen postaajan kanssa; "No onhan se vähän pieni, mutta muuten sä oot kyllä ihan nasta jäbä."

Numeroita ei tullut vaihdettua, mutta seuraavana syksynä vaihdoin kyllä nastat kitkoihin.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ei ehkä niinkään ne sanat vaan pienet eleet ja kosketukset keskellä arkea. Toki, vaimoni kyllä muistaa kertoa minulle, kuinka tärkeä olen hänen elämässään ja minäkin yritän muistaa vastavuoroisesti...
Tosi herkäksi vetää joskus, kun jompi kumpi koiristamme tulee luokseni, katsoo kohti ja koskettaa kuonolla kasvojani kuin kertoen: "Sinun kanssasi minun on hyvä elää, pysy luonani tämä minun lyhyt hetkeni..."
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Rakastan sua"
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tähän viästiin törmäsin joku aika sitten kun lueskelin vanhoja ketjuja. Veli Knower laittasi varmaan tämän myös tähän ketjuun, mutta ei taida vaikuttaa enää palstalla. Mä ainakin laittasin jos mulle olis noin sanottu.

kerran tuli tosi äijämäinen olo kun avovaimo kysyi että "Haluatko panna mua samalla kun tiskaan?" Halusin.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
"Sulla on uskomattomat sääret"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös