Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 759
  • 7 387

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jatkoajan oma Kibe skodaa aina kun tulee mesta. Joskus menee byyriin:

Kyllä jaksaa porilaiset edelleen parkua. Koittakaa jo päästä yli.
Niin voisivat porilaiset kyllä ottaa sämpyläpäädystä oppia siitä miten asiosta päästään yli. Alle viikossa he nielivät sen, että omistaja myi sen oman suosikkijengin hallikauppojen kylkiäisenä itään. Nyt seisovat yhtenä rintamana leuka pystyssä leuattoman bisneksien puolella...
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Aivan liian monimutkainen ja sekava hökötys, miks pitää olla tuplareunukset, mitä vitun hienostelua ja saatana jonkun taidepellen visiota tommonen ylimääränen reunus tossa tekee, mihin sitä tarvitaan? Lisäksi laatikko on ihan liian iso, turhaan jää tyhjää tilaa Liiga-sanan alle.

Sitä paitsi jos tota logoa kääntää 90 astetta, siinä lukee Kiinaksi "Vetäkää käteen".

FASlapsi se vaan aina kykenee yksinkertaisesti totaalisen pudottavaan läppään. Arvostan kaveria, kun oli aihe mikä hyvänsä, niin helposti tuntuu syntyvän juttu, jolle vähintään hymähtää. Tämä tuolta Mille naurat juuri nyt-ketjusta.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Junttimaisinta mitä tiedät -ketjussa hyvää avautumista. Lopetus on loistava:

Psyykeni olikin puolen tunnin tuttavuutemme myötä jo niin palasina, että en edes muista enää kaikkia tämän ketjun määritelmän mukaisia yksityiskohtia ko. illasta. Makuaistinikin palasi vasta kolmantena työpäivänä loman jälkeen.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Junttimaisinta mitä tiedät -ketjussa hyvää avautumista. Lopetus on loistava:

Psyykeni olikin puolen tunnin tuttavuutemme myötä jo niin palasina, että en edes muista enää kaikkia tämän ketjun määritelmän mukaisia yksityiskohtia ko. illasta. Makuaistinikin palasi vasta kolmantena työpäivänä loman jälkeen.
Hah. Kaikkinensa hyvä avautuminen Ikävänkantajalta.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Summanen aikoo salaa kaapata Mikko Kousan ja lukita hänet sinne äänieristettyyn huoneeseen. Pikkuhiljaa "Keke" unohtuu ja hänestä kysellään puolentoista vuoden välein Jatkoajan "Missä he ovat nyt" -ketjussa. Joku arvelee hänen jääneen vilttiketjuun pienessä länsivenäläisessä KHL-joukkueessa, mutta kukaan ei ole ihan varma.

Vihdoin kahdeksan vuoden päästä Kousa pääsee livahtamaan karkuun tuolloin jo hylätyltä Nordikselta ja roskalehdet tekevät unohtuneesta urheilupyhätöstä hurjia pelottavia kuvareportaaseja otsikolla "Kauhujen kellari". Erityisesti kauhistellaan pukuhuoneen nurkasta löytynyttä vanhaa moottorisahaa.
Kun en itse juurikaan jaksa uskoa näihin kaverin pikkuserkun kasvattajaäidin lempikauppiaalta kuultuihin Summas-huhuihin, niin tämä viesti riemastutti!
 

salama#8

Jäsen
Jokerit & KHL – millä fiiliksillä? -ketjusta poimittua. Kyseessä ei sinänsä ole mistään läpästä, mutta repesin siltikin tälle, kun katsoo nimimerkki Bodarin suosikkijoukkuetta (GYM), niin ei voi välttyä mielleyhtymästä stereotyyppisestä bodarista.

Kyllä hirvittää jo ensi syksy. Jokerien pelaajien nimetkin ovat pelipaidoissa VENÄJÄKSI!

Ottaisit nyt edes faktoista selvää ennen kuin alat näitä oksennuksia ympäri palstaa puklailemaan. KHL:ssa ei ole millään joukkueella nimet venäjäksi pelaajien selässä.

Korjaan. Nimet ovat latinalaisin aakkosin. Kuvottavaa.

ETTÄ OIKEEN LATINALAISIN AAKKOSIN! Ai että kuvottaa!
 
Sen mitä kirjoittajan viestihistoriaa tunnen niin eiköhän kyse ole ennemminkin tahattomasta tilannekomiikasta kuin kieli poskessa kirjoitetusta läpästä, mutta pientä hymyä kirvoitti kyllä kasvoille silti... Poiminnat saman viestin alku- ja loppupäästä.

En ole rasisti, enkä homofobiasta kärsivä, mutta se, että esim....
...
...Pahasti kun sanon niin lopettakaa nyt jo näiden mannejen, nekrujen, homojen ym. paapominen ja alkakaa miettiä mitä voitaisiin tehdä näiden oikeasti apua tarvitsevien kansamme vähemmistöjen auttamiseksi.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
HardCore Hooliganin, tuon Jatkoajan James Ellroyn, nostalgissävytteisiä mietelmiä:

"Kevin Mahony oli harvinainen bongaus, se oireili, oli aina hyllyllä tai jossain laataamossa. Nämä kaksi oli sitten päästetty telkkariin ja ei tälläistä vain voi suhteuttaa nykypäivään."

"Illat olivat uskomattoman rajähdysherkkiä ja sellaista apinaa sekä pyöreän kopin asukkia samassa häkissä, joten tuskin tuota voi ihmeeksi laskea."

"Entinen yliopistopoika Greg Polak oli Gensin ottelevassa ja oliko sitten nussinut sekä dokannut tiensä ulos yliopistosta? Koutsi heittää sen häkkiin, ottamaan Crowderin ja taas kihelmöi sekä polttelee."

Mahonyn statseja. Ei, en tiedä onko sama Mahony, mutta penminutesit viittaisivat siihen.

Greg Polak Eliteprospectissä.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin hieno tiivistys tiivistys Jokereiden kesästä nimimerkiltä Haastattelija:

(en ole oikein ehtinyt seuraamaan, tai no, harkkapelit ovat tainneet mennä vähän penkin alle mutta noin muuten)?

Halli myytiin, aiottiin siirtyä KHL:ään, meinattiin lentää Liigasta pihalle, Maksettiin sakkoa osakassopimuksen rikkomisesta, hankittiin Jere Karalahti, ei hankittu Jere Karalahtea, hankittiin Jere Karalahti, ykkössentteri lopetti uransa, ykkösmaalivahti loukkaantui, Mosesin vanha opiskelukaveri hankittiin ykkössentteriksi (Try-out) ja maalin suulle hommattiin niinikään try-outille ameriikasta jamppa nimeltä Leland. Näin niinkun päin helvettiä menneiden ET-pelien lisäksi. Hiljaista on siis ollut. Mitäs teidän kesään?
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HardCore Hooliganin, tuon Jatkoajan James Ellroyn, nostalgissävytteisiä mietelmiä:

Pakko lisätä tähän sarjaan aivan huikeaa verbaalista suitsutusta parin viime päivän ajalta HCH:lta:

" Hahmojen nerokkuus loukkaa tapetteihin hukkuvia ja puhdasta folkloristiikkaa, silkkaa korvakarkkia."

" Nostalgian kultahippuja sataa yllemme. Bum bum, olemme nuorallatanssija."

Ei mulla muuta, kättä lippaan!
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Uleåborgir kirjoitti:
Rocky 0. Rocky yrittää haastaa nyrkkeilyn maailmanmestarin kehään, mutta tämä vain nauraa, eikä tilanne etene mihinkään.

Armollinen. Clint Eastwoodin elokuva, jossa päähenkilö ei kehtaa tulkuttaa kenellekään ja on todellinen vässykkä, eikä pääse kämpiltä sen vertaa ulos, että harjaisi hevosen.

Tunnettu sotilas. Suomalainen joulukuusiupseeri kekkuloi rintamalla selkä suorana vihollisen nähden, ja ammutaan seulaksi ensimmäisessä hyökkäyksessä. Perustuu Väinö Linnan kadonneeseen romaaniin.

Ketjusta Leffoja edeltävät osat tms.

En tiedä mikä siinä on, että näillä pohjoisen kavereilla tuo sana taittuu hienosti mutta pitkästä aikaa sai kunnon naurut. Suosikkini on tuo Armollinen :)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nämä borgirin "lyhyet erikoiset" uppoavat meikäläiseen kybällä. On kyllä sellaista sanan käyttöä, että ei tosikaan.

Majava, huuhkaja ja Timo T.A. Mikkonen olivat kävelyllä metsässä, myös Sokea Reeta oli völjyssä. Timo T.A. Mikkonen kompastui majavan kaatamaan puuhun.

- Kas kas perkelettä! mutisi Timo T.A. Mikkonen.
- Tee sopimus sen kanssa, narisi majava, vanha majava, jolla oli kitalakihalkio.

Huuhkaja pyöräytteli mättäälle pörheitä oksennuspalloja, joita Sokea Reeta nuuski. Huuhkaja kysyi Sokealta Reetalta, että miltä ne tuoksuvat. Sokea Reeta vastasi että tuoksu on liian suuri sana kuvaamaan tuota döfistä, hiirenpaskaltahan ne haisevat.

- Hiirestä juohtuikin mieleeni, Sokea Reeta jatkoi ja juoksutteli sieraimistaan punaista savua. - Hiiret ovat jyrsijöitä ja nakertavat vihanneksia kuten porkkanoita.
- Niin entä mitäpä sitten, majava urisi. - Olen minähi jyrsiä.
- Jyrsiäpä hyvinnii, hmmh...! huuhkaja toisti metsän ylimmät pisteet Asperger-testistä saaneen linnun arvovallalla.
- Problems huuhkaja? majava kysyi ja alkoi jyrsiä porkkanaa niin että lastut lentelivät sen talttahampaista.
- Elekää elläimet tapelko, se on parempi jyrsiä vihannesta kuin olla sellainen, Timo T.A. Mikkonen tokaisi ja alkoi laulaa kumealla tenorillaan: "I'd rather be forest than a street, yes I would, I surely would, if I could."
- Tuo vanha musa on täyttä paskaa, majava sanoi halveksivasti. - Esimerkiksi nyky rap musiikki on paljon parempaa, paitsi kaupallinen paska bling bling Suomi rap.

Silloin huuhkaja vedellä hursi majavaa kepillä pitkin persettä niin että höyhenet pölisivät, ja majavan rasvaiseen turkkiin tuli pälviä. Majava sukelsi patoonsa pidellen persettään kummallakin etukäpälällä. Jälkikäteen tämä tappaus muistettiin metsässä keppi ja porkkana -poklomina.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Alpo riehuu nyt Facebookissa niin, että heikompaa hirvittää. Ja saa hyvää tukea sellaisilta asiantuntijoilta kuten Anneli Ranta, Alex Nieminen ja Kaarina Hazard. Urheilu on kuollut ja niinpäinpois. Väliin on tungettu Youtubesta Sinikka Sokan tulkinta Käki ja pöllö laulusta vuodelta 1979 ja sitten mennään taas.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ketjusta Leffoja edeltävät osat tms.
Pitkästä aikaa sai kunnon naurut. Suosikkini on tuo Armollinen :)

Ei helvetti, putosin. Täällä suosikki on Rocky 0:)

Myös edellinen poiminta naurattaa. Tosin olen Suhosen fb-kaveri enkä kyllä ole nähnyt mitään käkipöllöihin viittaavaa, mutta toisaalta Alpo avautuu aiheesta useammassa postauksessa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Myös edellinen poiminta naurattaa. Tosin olen Suhosen fb-kaveri enkä kyllä ole nähnyt mitään käkipöllöihin viittaavaa, mutta toisaalta Alpo avautuu aiheesta useammassa postauksessa.

Kyllä sieltä monien avauksien välistä tällainen korkeakulttuuri-pläjäys löytyy:

Sinikka Sokka - Käki ja pöllö - YouTube

Linkki Youtubeen.

Alpo on muuten hyväillyt melko satavarmasti kyseisen artistin emätintä. Ihan vain knoppitietona tällainen!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Alpo on muuten hyväillyt melko satavarmasti kyseisen artistin emätintä. Ihan vain knoppitietona tällainen!

Tietenkin on, kun vuosikausia yhdessä viiniä ovat maistelleet.

Itse olen hyväillyt SS:n tyttären kyseistä elintä Sinikan Kallion kämpässä. Olivat Sveitsissä(vai Forssassa) tuolloin, kun Alpo vielä mukamas tajusi lätkästä jotain.

Se tytär oli muuten hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Nämä borgirin "lyhyet erikoiset" uppoavat meikäläiseen kybällä. On kyllä sellaista sanan käyttöä, että ei tosikaan.

Onks toi nyt reiluu, että tommoinen kirjailija tulee tänne meidän tavallisten valitt... äh mielipiteenilmaisijoiden palstalle aina niputtamaan kaikkien muiden surkeat yritelmät kerralla "ynnä muut" -osastolle. Mua taas huvita kirjoittaa tänne yhtään mitään. En ole kade en. Ole. Norrback.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Leffojen edeltäjäosat -ketju on parasta JA:ssa aikoihin:

Minuuttini murmelina

Bill Murray herää joka aamu klo 6:00 ja kuulee radiosta kuinka kiva keli on. Juuri kun hän ehtii kuselle niin taas soi kello klo 6:00. Leffa kestää yhtä kauan kuin myöhemmin ensi-iltansa saanut Päiväni murmelina.

Muita mainittavia mm. Tiedän mitä teet ensi kesänä ja Nauriinmetsästäjät, t. Nimim. Nauru pidentää ikää (naru lyhentää:)

Sen sijaan omien(kaan) panojuttujen yksityiskohtainen levittely pitkin etenkään niin, että tois(t)en henkilöllisyys on tunnistettavissa, on IMO aika noloa pikkupoikien hommaa. Mutta kukin tavallaan.
 
Kyllä Musta Nuoli taas revittelee hienosti kuvatessaan KHL:n ja Liigan valtasuhteita samalla kuvastolla mitä yleensä käytetään Liigan ja Mestiksen yhteydessä.

Tämähän olisi mukavan ironista. Kun kerran Mestiksessäkin on liigajoukkueiden farmiseuroja viemässä urheilullista mielenkiintoa ja panosta, niin eipä olisi haitaksi, jos SM-liigaankin päätyisi KHL-seurojen farmeja, joiden ainoa tehtävä olisi taata peliaikaa KHL-pelureille sarjasijoituksesta välittämättä. Liigasta kun ei voi jatkossa pudota, ja aina sitä ryssäin miljonääreillä sen verran pätäkkää on, etteivät farmijoukkueet lisenssiongelmiin kaatuisi.

HCK vain liigaan KHL-Jokerien farmiksi, samalla esim. jonkun Bluesin voisi myydä SKA Pietarin uudeksi farmiksi jne. Siinäpä sitten pelailisivat vaikka säälipleijareitaan.

Toisaalta kaipa liiga nytkin on eräänlainen KHL:n ennakkofarmi, josta lähes kenet tahansa pelaajan voi ostaa kesken kauden KHL-jäille, ja viimeistään kauden päätyttyä parhaat imuroidaan pois. Liigan funktiona on kasvattaa nuoremmista pelaajista KHL-kelpoisia, samalla kun sarjassa pyörii jatkossa yhä kasvava määrä kasvottomia halpoja ulkkareita sieltä sun täältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös