Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 389
  • 7 387
No, olisihan se nyt aika tyylikästä, kun taas jos vain empiriaa niin kukin tyylillään. Olisikohan olemassa tietty huumorinlaji, mikä ei vain puhuttele itseäni, esim. jos tykkää schollista niin sitten pettteristä ja siten Juoppohullun päiväkirjoista?

Itse pidän erittäin paljon schollista, Julmahuvista, Monty Pythonista, Jim Jefferiesistä, Pasilasta ja Arto Salmisesta. Schollin juttuja en tosin laske varsinaisesti huumoriksi, hän vain sanoo asiat suoraan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Juoppohullun päiväkirjat kuuluvat sarjaan lukematta paskaa. Niiden lukemiseen en aio uhrata sekunttiakaan koska tähdellisempääkin tekemistä on olemassa, kuten vaikkapa katsella kasteista aamunurmikkoa.

No, ainakin roikut täällä Jatkoajassa lähes 24/7 mutta sitähän ei tarvitse mainita.

Ihmettelen ainoastaan sitä, että tuomitset kirjan mutta toisaalta taas tuot esille valtavirrasta poikkeavia elokuvia tämän tästä. Ei oikein sovi yhteen teikäläisen kulttuuriminän kanssa. Ellet sitten halua päteä juurikin näiden hieman harvinaisten tekeleiden kanssa.

Minusta mikään taide ei kuulu joukkoon "lukematta/näkemättä paskaa". Todella junttimaista ja epäreilua sanon minä. Olen todellakin tyrmistynyt sinun ajatuksiisi. Luulin, että olet taiteen suhteen hyvinkin avarakatseinen. Kasteinen aamunurmikko on vaan niin häipyväinen asia meidän luonnossa ja ajassa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
No, ainakin roikut täällä Jatkoajassa lähes 24/7 mutta sitähän ei tarvitse mainita.

Harrastan niitä asioita jotka minua milloinkin sattuvat kiinnostamaan ja jos kiinnostus tähän palstaan loppuu siinä vaiheessa minua ei täällä liiemmin enää näy mutta nyt tällä hetkellä tämä palsta täyttää yhden aukon elämässäni ja on eräällä tapaa osa sosiaalista verkkoani, joka muutoin olisi todella ohut ja näkymätön.

Ihmettelen ainoastaan sitä, että tuomitset kirjan mutta toisaalta taas tuot esille valtavirrasta poikkeavia elokuvia tämän tästä. Ei oikein sovi yhteen teikäläisen kulttuuriminän kanssa. Ellet sitten halua päteä juurikin näiden hieman harvinaisten tekeleiden kanssa.

Kyse ei ole mistään pätemisestä vaan siitä mistä minä pidän.

Olen tutustunut takakansien perusteella Juppohullunpäiväkirjoihin ja minua sen laatuinen huumori ei yksinkertaisesti kiinnosta - kuten ei kiinnosta juuri minkään sortin humoristinen kirjallisuus jotain Huovista lukuunottamatta.

En myöskään pidä komedioista muutamia poikkeuksia lukuunottamatta eli myös leffojen saralla komediat ja humoristiset tekeleet loistavat pääsääntöisesti poissaolollaan.

Melkeinpä voisin radikaalisti sanoa etten pahemmin tykkää humoristisista teoksista.

Minusta mikään taide ei kuulu joukkoon "lukematta/näkemättä paskaa". Todella junttimaista ja epäreilua sanon minä. Olen todellakin tyrmistynyt sinun ajatuksiisi. Luulin, että olet taiteen suhteen hyvinkin avarakatseinen. Kasteinen aamunurmikko on vaan niin häipyväinen asia meidän luonnossa ja ajassa.

Minusta 99% nykytaiteesta on silkkaa paskaa ja sellaista jolle en edes antaisi "taiteen" titteliä millään muotoa. Olen käynyt pari kolme kertaa nykytaidetta sisältävässä näyttelyssä ja jokaisena kertana pettynyt joten olen nähnyt mielestäni riittävästi, joten kiitos mutta ei kiitos tuleville kokeiluille nykytaiteen parissa. Tosin Kiasmassa oli tuolloin samalla myös Palsan näyttely ja se pelasti todella paljon vaikka seuralaiseni siitä kovasti ahdistuikin.

Ja olen taiteen suhteen hyvinkin konservatiivinen ja pitäydyn mielusti menneiden vuosisatojen mestareiden töiden ihailussa, 1900-luvulta löytyy muutamia vaikuttavia töitä ja nimiä mutta suurelta osin kyseinen vuosisata ja sen jälkeen ilmaantunut taide ei täytä kuin pieneltä osin minun tarpeeni.

Olen siis hyvin konservatiivinen tällä saralla ja suhtaudun negatiivisesti kaikkeen kokeilevaan tuubaan, nyt ja aina.

vlad.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
"Kaikki julkisuus ei ole hyvää julkisuutta", kommentoi Jatkoajan päätoimittaja.

Tietämättä mistä tässä edes alunperin keskusteltiinkaan niin itseäni on naurattanut se että uuden päätoimittajan aikakaudella jatkoajan mainoksissa näkyy tissejä ja pikkutuhmia mainoslauseita. ~MUAHTAWAA!!!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Caligula oli "mielenkiintoinen" tuttavuus. Sain sen vaimoltani jokunen vuosi sitten isänpäivälahjaksi ja yllätyimme molemmat yhtä pahasti, kun kyseessä olikin käytännössä pornoelokuva, eikä mikään Rome-tyylinen pornahtava mättöleffa.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Tykkäsin kyllä schollin jutuista myös.
Aivan loistava ketju. Löysin vasta nyt, koska olen aiemmin lähinnä notkunut tuolla HIFK sivuilla. Ja lainaus: ''Scholl'' on kyllä mielestäni huikean hyvä kirjoittaja. Kaikki eivät tietenkään tykkää, sama se. Kuin omien oikeistolaisimpien ja rasistististen tuntojeni alterego. Tule mieleen Jope Ruonansuun ''sivuäänimies'' joka sanoo mitä ajattelee, muut vaan haaveilee sanovansa. Koskas hänen pelikieltonsa loppuu.
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät ei jää amatöörimäisesti potemaan krapulaa, vaan aamun eka huikan (Henri Heino) jälkeen pöytään kiikutettiin jo iso kolpakollinen gin tonic:ia.

Monet ovat tyrmänneet Hakin jo menneen talven lumiksi parin vaisun kauden jälkeen.
Vaan mitä jos nuo vähän vaisummat kaudet ovatkin johtuneet perhesyistä?
Nyt pääsee joka ehtoo Piritan ja muksujen kanssa kotio, niin saattaap olla, että pelikin luistaisi vähän paremmin.

Siitäpä tulikin mieleen, että Piritta taitaa olla suurin syy siihen,
että Hakki tulevan kauden Ässissä viilettää,
niin josko sen kunniaksi Piritan tissiliivit nostettaisiin isomäen kattoon?

Pakko teitä prkleen porilaisia on tästä hankinnasta onnitella!


Reilander pudotti ainakin allekirjoittaneen tummennetulla osalla tekstiä. Ei ne raumalaiset taidakaan ihan paskaa sakkia olla. Ensin Antti Raanta sitten Eero Elo ja nyt vielä Reilanderkin näyttää osaamistaan.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käyttäjä matti&teppo heitti ihan hauskat setit tuohon SM-liiga ja Jokerit 2013-2014 -ketjuun.

Ensimmäisenä idea, joka on käyty 20 kertaa läpi tuossa ketjussa:

Onko kenellekään tullut mieleen että Jokerit voisi olla maksamatta ja laittaa kaikki pelaavansa KiVa:aan ja nostaa sen liigaan.

Sitten kun sopimus syntyi:

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että Jokerit ei laitakaan kaikkia pelaajiaan KiVa:aan ja nosta sitä liigaan?

Ja sitten vastauksena vielä Sphinxin mietteille:

Minua mietityttää, että jos Jokerit putoaa ensi kauden päätteeksi divariin niin maksetaanko nämä kipurahat sitten SM-liigan ja SM-liigajoukkueiden sijasta muille divarijoukkueille siitä hyvästä, että Jokerit siirtyykiin KHL:ään eikä tule pelaamaan divaria? Selittäkää nyt tääkin kuvio.
Tää on helppo. Jokerit siirtää kaikki pelaajat KiVa:aan ja nostaa sen liigaan.
 

Plätsis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Clocks kertoo miksei HIFK:n nettisivuilla ole kuvissa näkyvien pelaajien nimet kuvateksteissä:

Natri todennäköisesti näkee äijät ensimmäistä kertaa itsekin.

"Anteeksi, sensei Summanen?"
"MITÄÄÄÄAAAARRGGHHH!!!"
"Ken on hän? Entä hän?"
"UUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!"

Siinä arvioni Raimon tyypillisestä ulosannista, onhan hän hullu jonka joukkueeseen kukaan ei halua.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hieno letkautus, varsinkin kun miettii, että kenen käsialaa kyseinen letkautus on:
Onko Jatkoajan keskustelupalsta sinulle jonkin näköinen paineiden purkupaikka? Täällä olet kaikissa keskusteluketjuissa provokatiivinen ja raflaava, miksi?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pitänee nyt laittaa tännekin, vaikka jo otteluseurantaketjussakin mainitsin:
Kyllä satakuntalaiset vaan on vittu mestareita kaikki!
Toiset on hallitsevia Pitsiturnausmestareita ja toiset hallitsevia Suomenmestareita.
Osui ja upposi!

Ikään kuin olisi havaittavissa pienen pientä sarkasmia ja piikittelyä raumalaisille.
Melkein tulee mieleen se Matti Nykäsen legendaarinen...

"Sovitaanko niin, että sinä olet vahtimestari ja minä olen maailmanmestari!"

EDIT: tulihan se "pakollinen" jatkokin sinne...
Meinaatko, että Elo voi vaikka Jasulle sanoa huomenna Rauman torilla, että "Sovitaanko niin, että sinä olet Pitsimestari ja minä olen Suomenmestari!" ?
 
Viimeksi muokattu:

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
"Suoraan sanotun" asian sisältö ratkaisee, onko sanoja juntti, aito, rehellinen vai aivan saatanan tyhmä.

Jos nätille naiselle sanoo mies suoraan, että oletpa kaunis, niin tämä voi olla rehellistä, mutta taka-ajatukset ovat luultavasti likaisia, eikä mies ole aito. Tällöin on sanoja sovinisti ja sika, ja häntä sopii katsoa perään kasvot inhon rypyillä. Mutta jos miehellä on kovasti rahoja, niin asia muuttuu, vaikka itse mies ei olisikaan millään mittapuulla tai vertailukelpoisella sanalla määriteltynä kaunis.

Jos rumalle naiselle sanoo mies suoraan, että oletpa ruma, niin tämä on rehellistä. Taka-ajatuksena on tässä puhtaasti loukata rumaa naista. Tällöin on mies luultavasti kännissä tai lapsi tai aito luonnonlapsi. Voisipa olla junttikin.

Jos rumalle naiselle sanoo nainen suoraan, että oletpa ruma, niin tämä on rehellistä - "minä sanoin sille haahkalle suorat sanat!". Kaverit sanovat, että ihailen sinua Ritva, kun uskallat sanoa suoraan. Oikeasti Ritva on töksäyttelevä mätös ja aivan saatanan tyhmä.

Eihän tuossa täysin koko "jos rumalle/nätille" genreä loppuun asti viety, mutta ei rivien välistä ainakaan älyttömästi paskaa pursuunnu.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Meneepähän vähemmän painomustetta kun SM- etuliite tippuu pois.

Pietarin SKA on tainnut muodostua samallalailla sanoista Pietarin Paska.
Naurahdin - vaikka tosin eilisen (08.08.2013) TPS-SKA -matsin jälkeen olisi tehnyt ennemmin mieli itkeä!
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Suljetun sarjan aikaan ei voitu puhua suomen mestaruudesta, joten mikä tuossa asiassa muka nyt on niin hauskaa ja vaikea ymmärtää? Nyt on tilanne toki toinen.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Suljetun sarjan aikaan ei voitu puhua suomen mestaruudesta, joten mikä tuossa asiassa muka nyt on niin hauskaa ja vaikea ymmärtää? Nyt on tilanne toki toinen.

No voitiin kyllä puhua.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Ämjiijii äänestysketjussa ''Pitäisikö Aleksander Barkov jr. valita Sotshin olympiajoukkueeseen?'':

2004 sen sijaan Aleksandr Ovetškin valittiin Venäjän World Cup rosteriin vasta pari kuukautta varauksensa jälkeen. Ei siis peliäkään takana NHL:ssä, edellinen kausi Venäjän Superliigaa tehoin 13+11 53 ottelussa. World Cupissa Alexille 1 maali kahdessa pelaamassaan ottelussa. Ihme kaveri muuten, 2004-2005 kaudella teki Venäjällä 26 pistettä 37 otteluun, ja seuraavalla kaudella NHL:ssä 106 pistettä 81 otteluun. Venäjän liiga siis selkeästi änäriä kovempi.

Ja pienen selvennyksen jälkeen sama herra...

vinkkinä että internetissäkin (ja siellä varsinkin?) kannattaa pitää se sarkasmitutka päällä. En siis missään vaiheessa oikeasti väittänyt että RSL olisi ollut NHL:ää kovempi, kunhan vain ihmettelin sitä että miten pistemäärät maailman kovimpaan liigaan siirryttäessä noin pomppasivat ja siihen tulikin hyvä vastaus.

Joo-o, kyllä pikkuisen hymähtää saatoin :)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vanha Len KUBE – Kumeliauskas ja Bertrand TPS:ssa -ketjussa.
Mullakaan ei paitaa vielä ole joten xxl-xxxl tilaukseen riippuen koosta.
Yksittäisenä heittona täysin asiallinen ja jopa mitäänsanomaton.
Tosin kyseisestä nimimerkistä ja nimimerkin legendaarisesta Jatkoaika-maineesta johtuen mieleni assosioi erilaisia asioita.

Mahtoikohan Vanha "Meisseli" Len ymmärtää, että myynnissä on T-paitoja - EI miesten alushousuja...? ;)
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tälle Roger Mooren kirjoituksen viimeiselle osalle tipahdin keihäskarsinnan jälkimainingeissa.


...
Olipa eeppinen kohtaaminen kun Harri Haatainen ja Teemu Wirkkala löivät nyrkkiä yhteen. Siinä kaksi suomalaista arvokisasankaria.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
”P, voitko soittaa. Luin pelitapaketjua ja olisi joitakin mielipiteitä. JJ.”

Petteri Sihvonen - Johtavan Pelikirja - Just another Paf Blogs site

Saa nähdä nielaiseeko joku tämän täkyn, jolla Sihvonen nyt trollaa.

JJ Lehto ei oo näköjään saanut kirjoitusoikeuksia Jatkoaikaan, mutta haluaa silti osallistua, vaikka sit vaan Sihvoskan kanssa rupatellen.

Yhdet mopoilee, toiset veneilee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös