Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 886
  • 7 387

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ehkä voisi olla parempi, että scholl ei HIFK-osioon kirjoittaisi, jos teksti siellä on tuota tasoa.

Kyllä schollilla on vielä miljoona kilometriä vastaavaan dilemmaan kuin TOJ:lla on Vapaan puolella. Tämä oli yksittäinen vittuilu. Kandee käydä tsekkaamassa HIFK-osio. Tosin toteatkin, että "jos" teksti siellä on tuota tasoa. Ajattelin infota, että ei ole. Senkin......senkin....black arrow!
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
ÄTPPOMK 24h -ketjun vaalivalvojaisista puskee jatkuvalla syötöllä lisää riemastuttavaa dataa, mutta tämä viesti oli kyllä ylitse muiden:

Aivan mahtavaa! Sir Pentistä tulee ensimmäinen faxinautti koskaan ikinä missään, joka faksaa itse itsensä Linnunradan laidalle. Koko maailma seuraa henkeään pidätellen, kun Pentti asettuu Nuurdiksen parkkipaikalla sijaitsevaan vuoden 1998 Xerox-faksikoneeseen alastomana, ainoastaan kypärä päässään ja rannekello pronssinruskeassa ranteessaan ja faksaa itsensä läpi aika-avaruuden. Lennä Pjentti Matigainen lennä! Perillä Sir Pena lausuu legendariset sanat: "Tämä on pieni askel minulle mutta vittu sä koulutat niitä." NASA ja ESA ovat paperia! Kuka on Neil Armstrong?

Vittu meni varmaan viis minuuttia lukea, kun nauratti niin perkeleesti. Juuri kun luulin päässeeni maaliin, niin vittu sä koulutat niitä ja iltakeppanat ympäri seiniä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meinasin. Tukehtua. Ruokaani.

Jani Toivola ja Seitsemän Kääpiötä

Olipa kerran Toivolan Jantsu joka asusteli ilkeän isäpuolensa, Suomen marsalkan, kanssa pienessä savimajassa preerialla. Suomen marsalkka katseli totutusti aamulla jostain diplomaattimersusta irroittamaansa sivupeiliä ja kysyi: "Kerro kerro kuvastin, ken on maassa mustin"
Ja peili vastasi: "Mannerheim oli homo, niin sinun pojastakin on sellainen tulevan"

Suomen marsalkka karkoitti Jantsun viidakkoon ilkeän noidan hylkäämän piparkakkutalon lähelle. Talosta Jantsu löysi seitsemän kääpiötä. Viisas, Tyhmä, Jörö, Utelias, Karvainen, Nuhainen ja Pekkarinen. Pisin kääpiö oli 186cm.
Huhhuh. Kovaa kamaa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Viimeksi muokattu:

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
~
Säännöllisen satunnaisesti koen uhkaa kynsieni irtoamisesta. Tämän tunteen laannutan sillä, että yhtäaikaisesti molemmilla käsillä vedän nahkaa vasten peukalon kärjen alaspäin, etusormen rystysestä lukien ensimmäisen taipeen suuntaisesti. Toinen vaihe on neljän muun sormen kärjen yhtäaikainen vetäminen alakämmenestä nyrkkiasentoon. Sitten vielä täytyy huolehtia kynsien juuren ja ihon välisen kiinnityksen pysyvyydestä vetämällä peukalon syrjällä neljän muun sormen kiinnitykset järjestyksessä etusormi-pikkusormi ja peukalon juuren kiinnitys varmistetaan etusormen syrjällä luontevasta kohtaa. Kokeilkaa ja löytäkää oma tyylinne.
~
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Onhan tuo "Mille naurat juuri nyt?" ketjun runkkauskeskustelu taas ihan huikeaa luettavaa. Etenkin pohdiskelut kansainvälisistä runkkauskisoista.

Oijoi, oon vissiin debiili vanha runkkari kun nauroin tälle vedet silmissä.

Luultavasti tästäkin lajista tulee jossain vaiheessa isot ammattilaissarjat Pohjois-Amerikkaan (NWL) ja Venäjälle (kieitaito ei riitä) ja maailmanmestaruuskisat käydään lähinnä eurooppalaisten runkkareiden voimalla. Lajifriikkien joukossa niitä ei pidetä minään ja suomalaisten kohkaamiselle näiden pikkukisojen tiimoilta naureskellaan. Kansa kerääntyy screenien ääreen Jallu-lippiksissään ja useilla näkyy myös Kalle-vyölaukku. Mutta kerran neljässä vuodessa olympialaisiin saadaan myös NWL-huiput mukaan ja silloin todellakin koko Suomi on aivan tohkeissaan. Kotimaan lehdistössä spekuloidaan, että NWL-tähdet saavat liian paljon vapauksia ja urputetaan siitäkin, että kisat pidetään sikäläisissä pienissä kaukaloissa, jossa ei voi pitää katsetta mulkussa, muuten joku ajaa selkään. Suomen NWL-tähdissä on tietenkin pari prinsessaa, jotka venyttävät lopettamispäätöstään ja maajoukkue-edustuksiaan kalkkiviivoille asti. Urheilulehti avautuu siitä, että Suomessa kehitetty Meidän Mälli on ultimaattisen hyvä tekniikka, jota maajoukkueenkin pitäisi aina noudattaa kovempia maita vastaan. Suomen mitalitoiveet sulavat Sihvosen mielestä siihen, että Meidän Mällistä ei pidetty kiinni, vaan pelattiin ikivanhaa Pystysuunnan Puikotusta. Onneksi mukana on suomalainen huipputaitava junnu, joka tekee ilmavemppauksen eli liikkuu maalin takaa ja tykittää lastin perille näyttävällä kierteellä olkapäänsä ylitse.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nimim. Ben_D lyö ison naulan HPK-Jokerit (3-2 vl.) -otteluketjuun. Loistavaa tekstiä, ja varsinkin viimeinen lause on suorastaan ilmiömäinen. Hattu - päästä!
No voi sun vali vali. Jos meidän jengillä olis käytettävissä tollanen arsenaali niin pitäisin turpani kiinni. Siellä on rosterissa sellasia maailmanluokan seppiä, että ei ole ihan hetkeen näillä leveysasteilla nähty.

Kerho ansaitsi pisteensä ja olis ansainnu vielä sen puuttuvankin. Mitäs tulevat landelle leikkimään...tolta se näyttää. Luultavasti kolmee pistettä ja 0-8 tulosta pidettiin niin selvänä, että Stadista eivät olleet ihmiset vaivautuneet edes paikanpäälle lähtemään, toisin kun naapuriseuran kannattajat.

Nuori puolustaja sai oppitunnin siitä, mitä on tilannekovuus. Fehr tuli voimalla ja karvas kiekon veks. Muutenkin tuntuu vastustajalla olevan suuria vaikeuksia saada Fehrila kiekkoo pois. Ei nää jätkät turhaan ole pelanneet isoissa valoissa.

Lintumäen mafia (johon myös Harkimo kuuluu) on todella vaikutusvaltanen.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Musta Nuoli heitti pari hauskahkoa letkautusta Star Warsin myyntiä koskevassa ketjussa:

Ensimmäinen...

Tai sitten episodi 7:n pääpahis on Darth Jar Jar, joka kääntyi Voiman pimeälle puolelle ja muuttui gangsta-räppääjäksi reggae-rastapään sijasta.

... & toinen:

Olisi ennemmin myynyt faksilla koko hoidon Sir Penalle. Siitä olisi tullut parempi lopputulos kun Darth Pena olisi todennut uudelle tuotantotiimille, että "vittu sä koulutat niitä jedejä".
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuolla Ässät-Lukko otteluketjussa löytyy tänne ketjuun sopivia letkautuksia useampiakin, etunenässä mainittakoon FASlapsen, tuon Lprannan lahjan maailmalle, suoltama teksti. Myös Toejoen "Veikkolangelo" Veikolta ja parilta muultakin nimimerkiltä ihan hyvää settiä. Halukkaat käyköön kyseiset raapustukset katsastamassa kyseisestä ketjusta.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Siis toi Braviahan on Fiatin automalli...


Paitsi että se oli Brava. Sulla oli varaa ostaa näemmä ylimääräinen vokaali.
---

Mulla ei ole mitään hassunhauskaa tähän väliin, koska kehuskelen vain aiheesta.

(boldaus oma)

Sampiolta todella hyvä kuitti mielestäni. Harvoin näille jutuille ihan ääneen nauraa, mutta nyt oli pakko. (hymiö)

Lainaukset ketjusta "Humble brag, eli nöyrä kerskailu keskuudessamme"
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Yleisissä vessoissa (baarit yms) kun käy kusella, on pakko sylkäistä sinne pönttöön. Sitä en tajua, en tee sitä kotona, mutta on sen verran outoa että jos joku tekee samaa, ilmoittautukoon heti.

Et ole yksin, Jukka Koivu tosin vei tämän vielä pidemmällä turkulaisessa Old Bank ravitsemusliikkeessä. Jukka kylmän viileästi seistessään kusirännillä sylkäisi, pieraisi ja lähti käsiä pesemättä vessasta. Tämä temppu on siitä lähtien kulkenut kaveripiirissämme nimellä tehdä jukkakoivut.

Hahah, tälle tuli revettyä Näin teen vain minä- ketjussa. Jukka Koivu on hieno mies!
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Legendaarisessa HIFK-osiossa Sormusen lähtölaskentaketjussa orastaa uusi metafora.

HIFK on morsian, joka otti sulhasen hätäisesti Suomi24:n kautta. Nyt on sitten huomattu, että herran kuva oli väärennetty. Sulho ei ollutkaan Brad Pittin näköinen, vaan ilmetty Immo Kuutsa. Lisäksi ylkä on petipuuhissa aivan sairaan tylsä ja ennalta-arvattava, eikä hänellä taida olla rahaakaan.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nimimerkki Musta Nuoli lausui Movember-ketjussa mielestäni hauskasti:

Movemberin lisäksi pitäisi lanseerata Chaplin- eli pensseliviiksien eli toisin sanoen Aatu-viiksien kunnianpalautuskuukausi, Hitlember, jolloin jokainen mies kasvattaisi Aatu-pensselit palauttaakseen tämän klassisen viiksimallin arvon. Voi Hitler, minkä teit, kun leikkasit tuuheat roikkuviiksesi pensseliviiksiksi, siinä meni sekin viiksimalli ikuisiksi ajoiksi. Katkeraa kalkkia lisää se, että Stalin-lurppaviikset eivät ole pannassa, vaikka yhtä paha headcase Stalin oli ja jälki oli muutaman miljoonaa kuolonuhria kauheampaa.

..Hitlember :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös