ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 325 849
  • 2 488

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Penalla on aika musertava johto. Nyt prosentit ovat jo 40-29. Joko hävinneet ovat tunnustaneet tappionsa vai vieläkö odotellaan tulosten varmistumista? Normaalistihan Etelä-Suomen suurten vaalipiirien tulokset tulevat vasta lähempänä iltakymmentä. Nämä suuret kaupungit ovat varmaan Penan vahvaa aluetta. Siitä kertoo jo tulosten kehitys. McGyverillä oli ensin pieni johto, koska tulokset olivat vasta pienistä kunnista. Sitä mukaa kun isompia paikkakuntia on valmistunut, on Pentti kuronut eron kiinni ja mennyt ohi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vaikka tilanne on nyt noinkin selvä Penan hyväksi, niin me kaikki Sir Pentin kannattajat olemme vuosien saatossa tottuneet siihen, että selkeäkin johtotilanne saatetaan penailla kahdessa nanosekunnissa. Itse en nuku, ennenkuin tulokset on julistettu.

Jenkkiläiset tv-yhtiöt eivät enää raportoi Obama vs. Romneysta, sielläkin odotellaan tulosten julistamisia Suomesta. USA:ssa puhutaan alueista, jotka ehdokkaalla ovat "vahvoja". Siis mitä vitun piperrystä, eihän siinä pidä yksittäisistä pikkukylistä kisailla, kun tarkoitus on olla koko maan presidentti! The Sir Pentin vahvat alueet Suomessa ovat: Etelä, Pohjoinen, Länsi, Itä, Koillinen, Kaakko, Lounas ja Luode. Kaikkialla on mitattu 100%:n kannatus.
 

Stigu

Jäsen
The Sir Pentin vahvat alueet Suomessa ovat: Etelä, Pohjoinen, Länsi, Itä, Koillinen, Kaakko, Lounas ja Luode. Kaikkialla on mitattu 100%:n kannatus.
Kyllä! Seuraan juuri faksillani TV1:n vaalivalvojaisia, jossa painotetaan aivan oikein, että myös alhaalla (Talvivaaran Nikkelikaivoksessa mitattu 100%:n kannatus) ja ylhäällä (Baumgartner on Pena-fani) kannatetaan Penaa. Missään muussa äänestyksessä näitä dimensioita ei ole huomioitu. Esko Valtaoja tutkii juuri neljännen ja viidennen dimension kannatuslukuja, ja alustavien tulosten mukaan Pena rulettaisi myös niissä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Esko Valtaoja tutkii juuri neljännen ja viidennen dimension kannatuslukuja, ja alustavien tulosten mukaan Pena rulettaisi myös niissä.

Huhujen mukaan dimensioiden välille on pystytty luomaan faxiyhteys. Madonreiät ovat mennyttä aikaa, faxilla pääsee minne vaan. Jossain persereiän takana olevassa linnunradassa sijaitsee planeetta, jossa asuu kolmipäisiä ölliäisiä. Ensimmäiset kuvat on faxattu sieltä Houstoniin ja näillä pikkutiitiäisillä on takatukka sekä viikset. Hienoa, sivistys leviää!
 

Stigu

Jäsen
Huhujen mukaan dimensioiden välille on pystytty luomaan faxiyhteys. Madonreiät ovat mennyttä aikaa, faxilla pääsee minne vaan.
Aivan mahtavaa! Sir Pentistä tulee ensimmäinen faxinautti koskaan ikinä missään, joka faksaa itse itsensä Linnunradan laidalle. Koko maailma seuraa henkeään pidätellen, kun Pentti asettuu Nuurdiksen parkkipaikalla sijaitsevaan vuoden 1998 Xerox-faksikoneeseen alastomana, ainoastaan kypärä päässään ja rannekello pronssinruskeassa ranteessaan ja faksaa itsensä läpi aika-avaruuden. Lennä Pjentti Matigainen lennä! Perillä Sir Pena lausuu legendariset sanat: "Tämä on pieni askel minulle mutta vittu sä koulutat niitä." NASA ja ESA ovat paperia! Kuka on Neil Armstrong?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Toejoen vanhan sillan alta löydetty MacGyver-huppariin sonnustautuneita tönijöitä piileskelemässä. Miten toimitaan? Kuunnellaanko selityksiä vai teloitetaanko?
Kakkonen on kakkonen, sanoi Antonio F.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Myrskylän ääntenlasku takkuaa. Vahvistamattomien tietojen mukaan joku on tömännyt pyörätuolilla sähkömuuntajaan ja aiheuttanut laajalle alueelle sähkökatkoksen.

Kunhan puhelintolpat ovat pystyssä, faksi toimii vaikka pattereilla.
 

Baldrick

Jäsen
Pakko se oli Penalle heittää tunnustukset äänestyksessä. Seuraavaksi MTV3:n äänestys, jossa mietitään HIFKin seuraavaa päävalmentajaa. Voittajaa ei tarvitse edes epäillä. Olisihan se hienoa, jos The Sir Pena ottaisi paikan kissanpoikien peräsimessä ja toisi menestystä. Faksilla hyviä työsulkupelaajia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sunnuntaina on kuulemma jotkut varjovaalit. Odotan kuulevani niiden uutisoinnissa, kuinka monta takatukka-viikset-purukumi-yhdistelmää on vaalilipukkeisiin piiretty. Julkishallinto syyllistyy törkeään tönimiseen, kun ei anna äänestäjille mahdollisuutta äänestää faxin välityksellä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
39-29 Penan hyväksi. Onneksi huomasin tämän.

Chuck Norris olisi voittanut tämän kisan, jos olisi osallistunut ja vaikka ilman takatukkaa.

Chuck Norrishan ei ole edes syntynyt, Chuck Norris on.

Pentin johto nyt 41-28.
10h sitten oli vielä 24-34 sillassa. JYTKY!
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Ero senkun kasvaa, 42-28. Erikoinen äänestys, kun (väärä) voittajakin julistettiin jo hyvissä ajoin ennen äänestysajan umpeutumista.

Ristikon takaa katson lammelle,
joutsenet lehahtivat lentoon,
kaartoivat ja katosivat taivaan rannan taa.
Vain yksi töni, se oli Angus.
Sinä tulit rannalle,
tunsin kipua avanteessa.
En tarvinnut enää siipiä,
sinä olit siinä, Pentti.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei ole vielä Ilta-Sanomien laskutaidoton toimittajatäti osannut korjata uutistaan ja julistaa Penttiä täysin selkeäksi voittajaksi. Kostoksi voisi ruveta floodaamaan tuota "Lähetä oma takatukka kuvasi" vaikkapa tuolla vavahduttavalla "Pena, takatukka ja kello Nordiksen pihalla"-kuvalla. Oppisi olemaan.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Prahan etäjaosto on hoitanut äänestysvelvoitteensa ihan vain kunnioittaakseen The Sir Penan legendaarisia kosteanhöyryisiä skouttausmatkoja Tshekkiin, tuohon takatukkien paratiisiin. Muistakaa loundge!
 
Veikko-Sanomien tietojen mukaan Penan kruunajaisiin myydään jo lippuja ainakin Ässien, HPK:n, SaiPan, Jukurien, Jokipoikien, Lukon, Kärppien, Frankfurt Lionsin sekä Jääkiekkoliiton toimistoilla. Myös Calgaryn mäkimontun kupeessa Matti Nykäsen ja kiekkoleijonien menestyksestä humaltuneet suomalaiset kisaturistit ovat saaneet myyntiin muutamia satoja lippuja. Osalla lipputuotoista pyritään maksamaan vuoden 1989 Izvestija-turnauksen kisaturistien Suomeen palautuslunnaat. Kaltereiden takaa tihkuneiden tietojen mukaan elämä moskovalaisessa vankilassa ei olekaan niin hohdokasta kuin virallinen Suomi kertoi 1980-luvun alussa.

Vahvistamattomien tietojen mukaan myös Tom Nybondas olisi tarjonnut IFK:n toimistoa lipunmyyntipaikaksi ja Frank Moberg olisi ideoinut "isojen poikien Hesperia"-pakettia. Kolme pääsylippua Penan bileisiin ja varvit Hesperiassa yhteishintaan 1399€. Kalervo Kummola olisi ilmeisesti ollut varaamassa jo ensimmäistä pakettia, mutta The Sir Pena olisi todennut, ettei voisi vähempää kiinnostaa brändi-identiteetin kadottanut ja pelillisten ongelmien kanssa painiva IFK. Niinikään Penan on väitetty vaatineen kaikille IFK:n faniyhdistyksen jäsenille 15% korotusta lipunhintoihin.

Illan ohjelmasta ei ole toistaiseksi muuta tietoa kuin Laulavat leijonat ja ikivihreä hitti Ice hockey, totta toki.

On myös väitetty Mats Sundinin tarjonneen itseään bileiden viralliseksi suojelijaksi, mutta narikkavastaavan tittelin saanut Penan Ässä-ajan änärilöytö olisi todennut kylmän viileästi: "You are a fucking joke".

Prosentit: Pena 43, mackakkonen 27.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kai myynnissä on myös Penan takatukka replikoita, jotka saa näppärästi kiinnitettyä tarralla omaan pehkoon? Sikäli mikäli ei ole omaa takatukkaa.

Myös faxin muotoisia räpsyttimiä, joilla on kiva juhlistaa Penan suurta voittoa samalla kun takatukka hulmuaa tuulenvireessä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mäkkaiveri voi painella himaansa väsämään klemmarista ydinvoimalaa. Kansa on puhunut. Milloin muuten Timo Soini tajuaa tehdä elämänsä kaappauksen? The Sir Pena hänen joukoissaan kouluttaisi koko vitun eduskuntaa. Hakkaraiset ja kumppanit ovat täysin oppipoikia.
 
Milloin muuten Timo Soini tajuaa tehdä elämänsä kaappauksen? The Sir Pena hänen joukoissaan kouluttaisi koko vitun eduskuntaa. Hakkaraiset ja kumppanit ovat täysin oppipoikia.
Huhujen mukaan Penan liittymisestä Persuihin on käyty keskusteluja, mutta Soinilla ei ole puolueessa tarjolla kuin yksi puheenjohtajan paikka ja puoluesihteerikin on tullut jo sähköpostiaikaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuskinpa The Sir Penaa nähdään parlamentaarisessa järjestelmässä, mieshän on kuitenkin kuningas. Monarkistipuolue kun perustetaan (uudestaan), niin The Sir on itseoikeutettu johtaja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Huhujen mukaan Penan liittymisestä Persuihin on käyty keskusteluja, mutta Soinilla ei ole puolueessa tarjolla kuin yksi puheenjohtajan paikka ja puoluesihteerikin on tullut jo sähköpostiaikaan.

Seuraavissa eduskuntavaaleissa onkin uusi JYTKY. The Pena-puolue (tottakai asianmukaisella purkka-aksentilla varustettuna), ottaa yksin enemmistön äänistä ja sen jälkeen valtakunnanpolitiikassa on tutinaa ja tötinää, kun Sir kouluttaa eduskuntaa.
Niin kuin aikaisemmin ennustin -> joku p**keleen MacGyver-hoax on nyt paljastettu.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Harmi, että The Sir ei ollut ehdolla presidentinvaaleissa. Olisi saanut Haavisto ihan aidon vastaehdokkaan. Pentin vaalivalvojaisia ei olisi pidetty missään hippi-Tavastialla, vaan ryhdikkäästi Nordiksen jäähallilla. Siellä olisi jännitetty tulosfaxien säksätystä ja rakennettu loppuillasta seitinohut juhlakänni. Ylen ja Maikkarin vaalistudioille ei olisi ollut käyttöä. Ainoastaan Urheiluruutu, ja sekin Göstan vanhalla tunnusmusalla, olisi saanut tv-haastatteluja, jotka olisi tehnyt Seppo Kannas jättimäisissä silmälaseissaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös