Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 659
  • 7 400

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Temptation kirjoitti:
Valaiskaapa minulle, että onko verenvuoto jonkun mielestä loukkaantuminen?

Ja Gerbiili vastaa:
Miesten peleissä kyllä, mutta naisten lätkässä se on luonnollista ja siihen ei liity loukkaantumista.

Huvittuneena lueskelin, onkohan tuo muuten sääntökirjaan eritelty.
 

kämmäri

Jäsen
Ei toki, onhan kyseessä kuitenkin Pekka, eli se satukirjan Jeesus ihan luuna ja nahkana. Pekan muita faktoja kun katselee, niin Ban Ki-moon on Japanin pääministeri ja Medvedev golf-pro. Näin sen on oltava, koska se on Pekka Haavisto fact.

Pienessä kohmelossa tämä Dee Sniderin viesti Presidentti -ketjussa pisti hymyilyttämään. Ja kyllä, olen tässä asiassa erittäin samoilla linjoilla.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
FASlapsi listaa Pekka Haaviston ylivertaisia ominaisuuksia.
Et oo tosissas. :D Luin noi aluks ihan normaalisti kyseisestä ketjusta sen enempää ajattelematta. Nyt sitten uudestaan luettuani noi aukes ihan uudella tavalla. Kakkonen on parempi ku ykkönen ja sitä rataa. :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimimerkin Maple Leaf kirjoitus "Hyväksytkö homon presidenttinä" -ketjuun osuu kyllä aika nappiin. Ketjussahan on keskusteltu mm. siitä lisääkö homo presidentti mahdollisesti homoseksuaalisuutta suomessa ja antaako homo presidentti nuorille huonoa esimerkkiä.

Olen huolissani siitä mahdollisuudesta, että Suomen presidentiksi valitaan homoseksuaali. Minä en haluaisi ryhtyä homoseksuaaliksi, koska olen hetero. Tarja Halosen kausilla olen joutunut pukeutumaan naisten vaatteisiin ja käyttämään rumia käsilaukkuja. Säärikarvatkin piti ajella joka päivä, jotta ne eivät tartu sukkahousuihin. 12 vuotta tätä on pitkä aika miehelle, joka viihtyy parhaiten ihan tavallisissa farkuissa.

Ahtisaaren kaudella oli hieman helpompaa, mutta itsensä lihottaminen yli satakiloiseksi oli raskas projekti. Onneksi pidän karjalanpaistista, joten tässä kykenin seuraamaan Ahtisaaren esimerkkiä helposti. Vaikeampaa oli tehdä poika, josta tulisi basisti, sillä potentiaaliset äitiehdokkaat eivät jostain syystä syttyneet lapsentekohankkeeni motiiville. Pahinta oli kuitenkin se, että matkani Afrikkaan olivat kalliita, ja maksan niistä kertynyttä velkaa edelleen. Ulkoministeriö ei ole jostain syystä vastannut mahdollisia matkakorvauksia koskeviin sähköpostiviesteihini. Syytän tästä yhteiskuntaa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki schrute tiivistää ensi kauden huhuketjussa päivän huhut tiukkaan pakettiin. Hörähtelin loput aamukahvini rinnuksille:

Tiivistetään päivän huhut:

Kaksonen:
Tekee sopimuksen varmasti T:llä alkavaan paikkaan: Tampereelle tai toisaalle.

Koskiranta:
Kaksi joukkuetta tarjonnut sopimusta. Kumpikaan ei ole Jokerit, mutta sopimus Jokereihin on jo varma. Voi olla, että pelaa Lukossa. Tapparassa olisi oranssit housut. Luotettava lähde tietää kuitenkin kertoa, että Saipan auto on nähty Lappeenrannassa.

Niittymäki:
On ollut lentokoneessa. Mukana on vasen bonttooni ja kaunoluistimet. Mutta tämän viikonlopun on ollut lomalla.

Selin:
Pelaa ensi kaudella HPK:ssa, korvaa kakkosketjussa Leavittin. Valmentaa Ilvestä osapäivä-sopparilla, kunhan ei ole HPK:n mukana.

Marjamäki:
Varmasti Ässien haavissa. Toivola on Masille soittanut ja kysynyt pitkävetovihjeitä Lauantain HPK - TPS matsiin. Kuulemma 1-0 tasoituksella kannattaa hakea vierasvoittoa. Pelicans on jo tarjonnut paikkaa Pärssisen-ketjusta.

Rask:
On soittanut Ilari Filppulalle ja kysynyt, että olisiko Ässissä paikkaa vapaana. Vittuili samassa puhelussa, että on ihan liian kallis mies Jokereihin. Kirjoittanut sopimuksen Ruotsiin.

Salonoja:
On myynyt Bluesin Diili-ohjelmasta tutulle Stefan Koivikolle. Nimeksi vaihdetaan Kiekko-Turenki ja logoksi vaihdetaan siluetti Turengin rautatieasemasta, ja kirjaillaan kaunokirjaimin teksti "Vitunmoinen identiteettikriisi jo vuodesta 1998". Joukkue muuttaa välittömästi Matinkylään.
 
Suosikkijoukkue
Paikalliset, nykyinen ja entinen
Pisti kyllä naurattamaan tämä Powerplayn viesti jossa määritteli Bluesin formaattiin sopivaa pakkihankintaa. Huomioitu joukkueen säästökuuri, pohjoismainen painotus hankinnoissa ja mikkihiiri -mallisuus.

Jos sillä ei ole vahvaa mestistaustaa ja pituutta on yli 165cm, niin emme ikävä kyllä voi ottaa. Tällä hetkellä haemme loukkaantumisherkkää ja yllättävän sympaattista kaveria esim. Islannista. Löytyykö teiltä sellaista? Vaihdossa tulee ilmainen parkkipaikka vieraspeliin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jeepeli tarjoaa hienon ratkaisuehdotuksen tilanteeseen, jossa Evertonin ja Manchester Cityn pelissä joku fani juoksi Cityn maalille ja kahlitsi itsensä maalitolppaan kiinni.

Ei muuta kuin johtajaratkaisua kehiin, toiset raudat jalkoihin ja housut kinttuun. Sitten vaan peli normaalisiti loppuun, mieluummin niin, että tolppa-apinan perse on pelikentälle päin mahdollisten tolppakutien varalle. Oppii huomiohuoraamaan.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara
Ei ihmekkään kun suoltaa sellaista paskaa. Oon kuullu että mustaihosilla olisi iso jölli, katos se työntää sieltä anaalista kaiken paskan eka vatsaan ja siitä kurkkuun ja ei muuta kun uutta albumia tekemään perkele. Näin se nykymaailma menee. Laula päin vittua = saat rahaa.

Sambovais Justin Bieberistä. Hieno teoria :D.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Kuluneen ehtoon liikennekaaos etelässä saa Evilin kyseenalaistamaan täkäläisen väestön ajotaidon. Aikansa huterien vasta-argumenttien maantiellä liukasteltuaan keskustelu saa yhä villimpiä piirteitä Sinnerin loistavan mahtavan mielikuvaproosan myötä:
Ei, olet käsittänyt asian väärin. Kaikki Suomen huonoimmat kuskit ovat kasautuneet pääkaupunkiseudulle. Sitä vastoin kehäkolmosen ulkopuolella joka karju lähtee kauppareissullekin kuin Vatanen erikoiskokeeseen. Siinä perkele lumi pöllyää, kun Juho Antero kieputtaa ralli-Angliaansa. 15 km mutkainen metsätaipale taittuu kahteen minuuttiin täysillä kaskoilla. Samaan aikaan stadissa Nico Alex ajaa Opelinsa Anttilan ikkunasta sisään yrittäessään taskuparkkeerausta rekan mentävään kohtaan. Tämä on niin normaalia, ettei kukaan oikein edes noteeraa asiaa. Alle jääneelle kassaneidille soitetaan Ambulanssi, joka puolestaan kääntyy katolleen liikennevaloista lähdettäessä. Ainoat, jotka eivät täällä aja kolaria päivittäin ovat mustat bussinkuljettajat. Joku tiesi vielä kertoa, että hymyilevät saatanat ajaessaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
d2uce:n kommentti uutiseen että Adam Lambertista tulisi Queenin uusi laulaja Mille naurat juuri nyt -ketjussa:

Homo Queenin laulajaksi. Anna mun kaikki kestää.
 

Pardus

Jäsen
Jahas. Jää sitten kokonaiseen kahteen alkusarjaotteluun nämä MM-kisat omalta osalta, kiitti vitusti.

Sullako ei antennilähetykset näy ollenkaan vai mikset katso AVA:lta näkyviä pelejä?

non änköjään nytr näkyy tosiaan, kun teian kanavahaun. HYvä juttu se.

Kanavahaun jälkeen alkoi näppikseen tulla häikkää? No eipä mitään, pointti tuli esille.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tästä

Tässä on vaihtoehto citymasturboijille. Ole sinäkin kuin muut ja hanki perhe, kuten eräs nigerialainen lammasfarmari:

Ihmisen ja lampaan väitetty jälkeläinen

Ihmeellistä nipotusta valittaa tuostakin. Jos lammaspaimenella on romantiikan kaipuu ja hänkin haluaisi oman perheen, niin heti on yhteiskunta vinkumassa, marisemassa ja asettamassa suitsia!

uutisesta alkunsa saanut lampaiden sekä muiden eläinten lempimistä käsittelevä, jo parille sivulle paisunut keskustelu romantiikankaipuisine elukoineen sekä tiedostavine femakkolammaksineen (sic) ansaitsee tulla mainituksi täällä. Mukavan hirtehistä meininkiä.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haiskahtaa pahasti että SM-liigassa muhii doping-ongelma, pelaajathan on lääkitty ihan sekaisin! Laatikainen kävelee vapaa-aikanaan takaperin keskustassa ja Kapanen peruuttelee autollaan vihtoihin pitkin Kuopiota. Mitä seuraavaksi? Viuhkola nähdään Oulussa marssimassa liukuportaita väärään suuntaan, Tero Koskiranta rapukävelee Lahden isoa mäkeä ylös ja Johtava pakittaa skootterillaan ympyrää Linnansalmen jäällä. Enää puuttuisi että Micke kaappaa ratikan ja ajelee sillä väärinpäin kolmosen reittiä, samalla kun Janne Lahti heittelee katoilta pudotettua lunta takaisin katolle.

Tällainen oivallus bongaa liigakiekkoilija-ketjusta.
Näin helsinkiläisenä varsinkin toi loppu sai repeilyttämään huolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös