Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 412
  • 7 387

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kerrotko vielä lisää, miten Juuso Riksmanin selkävaivat liittyvät tähän kauteen?

Lonkanhan takia Riksman tosiaan leikkaukseen joutuikin, my bad. Joka tapauksessa ihmiskehossa lähes kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten varmasti aiemmat ongelmat selän kanssa ovat ainakin jossain muodossa myös tuon lonkkavammankin taustalla, eli ei maukan voi sanoa täysin väärässä olleen.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Vuorokauden kärvistelin mutta pakko tämä on tänne asetella

Voi olla, ettei tämä naurata kuin lähinnä minua, joka pitää oululaista tosikkomaisuutta samaan aikaan hupaisana ja traagisena. Kärppien maalivahtihankinta Backlundiin liittyen, Dana77 ällyytti:
Jatkoajan kolumnia (Pettikö Kärppien pokka?) aiheesta ihmettelen:
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=13170
Vaikka tunnettu tosiasia on, että puolustuksen ja maalivahdin onnistumiset kulkevat usein käsi-kädessä, niin on kohtuutonta, että tilanne laitetaan pelkästään yhden, joukkueen nuoren puolustajan piikkiin. Mielestäni Ville ei missään tapauksessa pettänyt suhteessa odotuksiin ja on esiintynyt myös U20-kisoissakin kelvollisesti. Itse otsikon väitettä ei edes jutussa ole viitsitty perustella millään tavoin.
Jolloin oululaiset... noh.
Avaatko vielä hieman tarkemmin miten tämä maalivahtitilanne liittyy mitenkään Pokkaan?
Kerrotko vielä miten tuo kolumni liittyy Ville Pokkaan?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kyllä tuo reaktio minuakin nauratti, niin etten viitsinyt paljon selittelemään lähteä. Alkuperäinen "vitsi" oli puhdasta krapulahölmöilyä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aivan kuin minä äsken pohkeeni, Halmela reväytti eilen vertailtaessa Suomen ja Amerikan Yhdysvaltojen asukkaiden kiekkoasiantuntemusta

Aarne Tanninen, Washington. Täällä ameriikassa kaikki on suurta. Keskiverto puuvillanpoimijakin tietää enemmän jääkiekosta ja oikeastaan kaikesta kuin suomalainen. Hajotkaa sinne Ladojen rattiin. Sataako taivaalta paskaa?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Totaalinen putoaminen Epäsympaattisin liigaseura-ketjusta nimimerkki Pisin kääpiö 186cm kirjoitukseen. Loistavasti kuvailtu ja todella hyvät naurut irtosi tuosta tekstistä, joten kiitos siitä. Linkki kirjoitukseen: Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Epäsympaattisin liigaseura

Tätä kirjoitusta alusti hauskasti aikaisemmin myös kirjoittaja Käyttäjänimetön, joten kiitokset sinnekin suuntaan. Linkki: Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Epäsympaattisin liigaseura

Hauskuuden lisäksi tässä on mielestäni kuvailtu kaikki asiat, joita turusta ajattelen, tosin ne kauniit naiset ovat positiivinen asia tuossa kylässä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Halmelalle terveisiä, voin kuvitella sen vitutuksen tunteen kun on ensin joutunut seuraamaan kuinka Hakunilan Kelohonkamökki kavereineen pyyhkii vastoin kaikkia fysiikan lakeja hitsareilla jäätä. Isomäestä kotiin vaeltaessaan mies on pyhää vihaa ja kiukkua tulvien miettinyt uusia synonyymeja Paalaselle ja ylenkatseisia ja vittuilevia kommentteja SaiPaa ja Lappeenrantaa kohtaan. Mutta sitten kun naama on vihdoin päässyt kotiinsa ja kirjautunut Jatkoaikaan, näpit jo erilaisia solvauksia syyhyten ja hampaat tukahdutetusta raivosta kirskuen, onkin tullut tieto 3kk pelikiellosta, syynä liiallinen porilaisuus. Mahtoi siellä hitsikaasupullo lennellä pitkin huushollia.

Vahingonilo on sitä rehellisintä ja luonnollisinta iloa tässä maailmassa - ja joskus se puetaan aika mojoviin saatesanoihinkin, kuten yo. lainauksessani.
Tässä nyt jo liikutaan hieman henkilökohtaisuuden rajoilla tai ainakin sen harmaalla alueella, mutta tälle FASlapsen mainitsemalle henkilölle taisi käydä vanhan fraasin mukaan:

"Sitä saa, mitä tilaa!"
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kävin eilen toisessa ketjussa haukkumassa Ässät-SaiPa -vittuilun, mutta tuo FASlapsin (vai -lapsen?) kirjoitus meni niin oikeaan osoitteeseen ettei ole tosikaan.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuon FASlapsen kirjoituksen luettuani itsekin ajattelin, että tuo tekstin pätkä kyllä kuuluu tähän ketjuun. Etenkin mielikuva Halmelasta heittelemässä hitsikaasupulloa pitkin kämppää naurattaa suuresti.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
FASlapsi kertoo ensimmäisestä NHL-pelistään. Varsinkin tuo katsomoanalyysi oli hienoa luettavaa.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Temptation kirjoitti:
Valaiskaapa minulle, että onko verenvuoto jonkun mielestä loukkaantuminen?

Ja Gerbiili vastaa:
Miesten peleissä kyllä, mutta naisten lätkässä se on luonnollista ja siihen ei liity loukkaantumista.

Huvittuneena lueskelin, onkohan tuo muuten sääntökirjaan eritelty.
 

kämmäri

Jäsen
Ei toki, onhan kyseessä kuitenkin Pekka, eli se satukirjan Jeesus ihan luuna ja nahkana. Pekan muita faktoja kun katselee, niin Ban Ki-moon on Japanin pääministeri ja Medvedev golf-pro. Näin sen on oltava, koska se on Pekka Haavisto fact.

Pienessä kohmelossa tämä Dee Sniderin viesti Presidentti -ketjussa pisti hymyilyttämään. Ja kyllä, olen tässä asiassa erittäin samoilla linjoilla.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
FASlapsi listaa Pekka Haaviston ylivertaisia ominaisuuksia.
Et oo tosissas. :D Luin noi aluks ihan normaalisti kyseisestä ketjusta sen enempää ajattelematta. Nyt sitten uudestaan luettuani noi aukes ihan uudella tavalla. Kakkonen on parempi ku ykkönen ja sitä rataa. :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimimerkin Maple Leaf kirjoitus "Hyväksytkö homon presidenttinä" -ketjuun osuu kyllä aika nappiin. Ketjussahan on keskusteltu mm. siitä lisääkö homo presidentti mahdollisesti homoseksuaalisuutta suomessa ja antaako homo presidentti nuorille huonoa esimerkkiä.

Olen huolissani siitä mahdollisuudesta, että Suomen presidentiksi valitaan homoseksuaali. Minä en haluaisi ryhtyä homoseksuaaliksi, koska olen hetero. Tarja Halosen kausilla olen joutunut pukeutumaan naisten vaatteisiin ja käyttämään rumia käsilaukkuja. Säärikarvatkin piti ajella joka päivä, jotta ne eivät tartu sukkahousuihin. 12 vuotta tätä on pitkä aika miehelle, joka viihtyy parhaiten ihan tavallisissa farkuissa.

Ahtisaaren kaudella oli hieman helpompaa, mutta itsensä lihottaminen yli satakiloiseksi oli raskas projekti. Onneksi pidän karjalanpaistista, joten tässä kykenin seuraamaan Ahtisaaren esimerkkiä helposti. Vaikeampaa oli tehdä poika, josta tulisi basisti, sillä potentiaaliset äitiehdokkaat eivät jostain syystä syttyneet lapsentekohankkeeni motiiville. Pahinta oli kuitenkin se, että matkani Afrikkaan olivat kalliita, ja maksan niistä kertynyttä velkaa edelleen. Ulkoministeriö ei ole jostain syystä vastannut mahdollisia matkakorvauksia koskeviin sähköpostiviesteihini. Syytän tästä yhteiskuntaa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki schrute tiivistää ensi kauden huhuketjussa päivän huhut tiukkaan pakettiin. Hörähtelin loput aamukahvini rinnuksille:

Tiivistetään päivän huhut:

Kaksonen:
Tekee sopimuksen varmasti T:llä alkavaan paikkaan: Tampereelle tai toisaalle.

Koskiranta:
Kaksi joukkuetta tarjonnut sopimusta. Kumpikaan ei ole Jokerit, mutta sopimus Jokereihin on jo varma. Voi olla, että pelaa Lukossa. Tapparassa olisi oranssit housut. Luotettava lähde tietää kuitenkin kertoa, että Saipan auto on nähty Lappeenrannassa.

Niittymäki:
On ollut lentokoneessa. Mukana on vasen bonttooni ja kaunoluistimet. Mutta tämän viikonlopun on ollut lomalla.

Selin:
Pelaa ensi kaudella HPK:ssa, korvaa kakkosketjussa Leavittin. Valmentaa Ilvestä osapäivä-sopparilla, kunhan ei ole HPK:n mukana.

Marjamäki:
Varmasti Ässien haavissa. Toivola on Masille soittanut ja kysynyt pitkävetovihjeitä Lauantain HPK - TPS matsiin. Kuulemma 1-0 tasoituksella kannattaa hakea vierasvoittoa. Pelicans on jo tarjonnut paikkaa Pärssisen-ketjusta.

Rask:
On soittanut Ilari Filppulalle ja kysynyt, että olisiko Ässissä paikkaa vapaana. Vittuili samassa puhelussa, että on ihan liian kallis mies Jokereihin. Kirjoittanut sopimuksen Ruotsiin.

Salonoja:
On myynyt Bluesin Diili-ohjelmasta tutulle Stefan Koivikolle. Nimeksi vaihdetaan Kiekko-Turenki ja logoksi vaihdetaan siluetti Turengin rautatieasemasta, ja kirjaillaan kaunokirjaimin teksti "Vitunmoinen identiteettikriisi jo vuodesta 1998". Joukkue muuttaa välittömästi Matinkylään.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Pisti kyllä naurattamaan tämä Powerplayn viesti jossa määritteli Bluesin formaattiin sopivaa pakkihankintaa. Huomioitu joukkueen säästökuuri, pohjoismainen painotus hankinnoissa ja mikkihiiri -mallisuus.

Jos sillä ei ole vahvaa mestistaustaa ja pituutta on yli 165cm, niin emme ikävä kyllä voi ottaa. Tällä hetkellä haemme loukkaantumisherkkää ja yllättävän sympaattista kaveria esim. Islannista. Löytyykö teiltä sellaista? Vaihdossa tulee ilmainen parkkipaikka vieraspeliin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jeepeli tarjoaa hienon ratkaisuehdotuksen tilanteeseen, jossa Evertonin ja Manchester Cityn pelissä joku fani juoksi Cityn maalille ja kahlitsi itsensä maalitolppaan kiinni.

Ei muuta kuin johtajaratkaisua kehiin, toiset raudat jalkoihin ja housut kinttuun. Sitten vaan peli normaalisiti loppuun, mieluummin niin, että tolppa-apinan perse on pelikentälle päin mahdollisten tolppakutien varalle. Oppii huomiohuoraamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös