Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 935
  • 7 387

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Koko teksti.
Täältä löytyy myös kannatusta kirjoituksellesi. Tokihan joku voi nauttia ihan vaan siitä, että saa olla tahallaan hankala. En tietenkään sano että väärin naurettu, koska onhan tuollainen juupas eipäs todella hahahauskaa ja huvittavaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika perussettiä nämä Lohipojalle naureskelijat. Lohipoika koittaa selittää ja jengi ei tajua. Sitten nämä ymmärtämättömät tulevat tänne naureskelemaan hölmöyttään. Toisaalta aika letkautuksia nuo on ja vielä tahattomia.

Vaikea sitä nyt on mustaa valkoiseksi muuttaa selittämällä. Kyseessä on vielä todella klassisesta "ei koskaan"-ilmaisusta, jota ei juuri kannattaisi käyttää, jos ajattelee pitää yllä jonkinlaista uskottavuutta. Ja kun se "ei koskaan" napsahtaa vielä noin äkkiä omaan nilkkaan, niin ei voi kuin nauraa.

Myöntäisi vaan kuin mies, että "ei koskaan" oli hieman liioiteltu ilmaisu. Siinä tosin pitäisi silloin myöntää tehneensä virheen elämänsä aikana, joten ymmärrän kiemurtelun.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikea sitä nyt on mustaa valkoiseksi muuttaa selittämällä.

Juu, kyllä kaikki varmasti ymmärtävät mitä Lohipoika tarkoittaa, mutta se ei vaan ole linjassa verikuutin poimimien lainausten kanssa. Tästä on kyse, eikä sen myöntämisessä pitäisi olla mitään pahaa, hitto soikoon merkittävä osa palstan viesteistä on joko a) kysymys jostain jota ei tiedä, tai b) väärässäolon myöntämistä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki -FNM- muistelee teini-ikäisenä sattunutta (look mom, I made a pun!) episodia tavalla, joka sai minut repeämään nauruun useasti. Persepaise ja nöyryyttävät kokemukset ovat helvetin hauskoja asioita, kun ovat sattuneet jollekin muulle.

Klik!
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
-FNM- & Evil terrorisoi nyt tätä Jatkoaikaa ja nauran noiden jutuille. Loistavaa settiä :D
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
macnevis kirjoitti
No mutta kyllä jokin vituttaakin, eli se kun pitää tänään kesken työpäivän lähteä poliisilta hakemaan ylinopeussakkoa. Miksei ne voi lähettää sitä kotiin, kun jo tunnustin postitse ajaneeni kyseistä autoa.
eleven kirjoitti
Kuinka autoa ajetaan postitse?

Että näin :). Elevenin letkautus Vitutusketjussa.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Nimimerkki cosmic_rodeo kertoo naapuristaan tässä viestissä, joka löytyy naapuriketjusta.

Hesburgerin alennuskuponki. Ei helvetti.

Tämäkin on loistava kohta: "Yhtenä yönä ukko sekosi porraskäytävässä täysin ja huuteli kaikenlaista esimerkiksi kotiruuasta ja siitä, ettei koskaan saa persettä. Poistuessaan Jyväskylän yöhön hän hihkaisi vielä ulko-oven raosta kovalla äänellä "Hellurei!". Se oli mielestäni tyylikäs lähtö. "

Hellurei! :D
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Kyllähän nämä sanajärjestyksillä näsäviisastelut ovat pääosin luvattoman tyhmiä, mutta nimimerkki RV16 pääsi yllättämään Alvajärven Urhon aika komeasti tuossa hetki sitten:
Antti rakensi vuosi takaperin talon Jyväskylään, vaimo on kotoisin täältä ja reenaa JYPin kanssa.
Virtasen vaimo reenaa JYPin kanssa? Huulihölkkää vai?
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Nimimerkki kiwipilot osuu asian ytimeen "Pitäisikö itkeä vai nauraa?"-ketjussa Myllylän kuolemaa koskien:

...mutta en voi mitään sille, että ihmetyskäyrä nousee tappiin Facebookiin kirjautuessa tai RIP-ketjua selatessa. No, väärin ihmetelty.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Bäng ja letkautukset takaisin etusivulle!

Käyttäjänimettömän viestituotanto iskee harvemmin meikäläiseen, mutta nyt tämä palstan suuri linjanvetäjä, filosofi ja kenties itse don juan irroittaa mukavasti banaaninviljelijän televisioviestistä vähemmän olennaisen ja ottaa lausahduksesta ilon irti.

Muutenkaan en sitä toosaa paljoa availlut.
Selibaatti on jokaisen oma asia.

Myös loppuviesti on jollain kierolla tavalla hauska, joskin sama latu lienee suksittu jo monesti. Mutta menköön nyt tähän koosteeseeni, minimalistista loppukaneettia myöten.
Pillu avautui tänä aamuna. Melko hyvissä kehyksissä. Tai no, jos sijoja on 100, niin tauluna sijalla 65 mutta niinhän se menee. Hyvä pillu, hyvä nainen, ei niin nätti kuin ne kusipäät mutta nätit. Tämä on avautunut jo monia kiertoja sitten.

Tissit on palindromi.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Nimimerkki Crazy Diamond letkautti kuvaketjussa niin hauskasti, että meinasin pudota tuolilta.

Ihan oikein kusipäämodeille :DDDDD.

Joskus harvoin omaperäisesti toteutettuna nuo on hauskoja, mutta pääasiassa todella väsynyttä juttua. On hyvä, että JA:ssa pitää linkki jotenkin kuvailla, ettei viestit ole muotoa:

"LOL tosi hauska video http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ :DDD"

E: Linkissä toinen esimerkki väsyneestä jutusta: Rick Roll.
 
Viimeksi muokattu:

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Joskus harvoin omaperäisesti toteutettuna nuo on hauskoja, mutta pääasiassa todella väsynyttä juttua. On hyvä, että JA:ssa pitää linkki jotenkin kuvailla, ettei viestit ole muotoa:

"LOL tosi hauska video http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ :DDD"

Mutta koska tämä on Jatkoaika niin voitko kertoa mihin tämä linkki vie. En uskalla avata, tiedä vaikka joku RickRollaisi mut, perkele.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
J. Petke lyö Kummeli-tyyliin jäätävää faktaa pöytään Lukon uudesta ulkomaalaishankinnasta:
Suoraan Alaskan farmiliigasta varsinainen kynämies Mr. Generous.
 
Teemuun ei päde normaalit lainalaisuudet, ja jos vaan polvi kestää niin en pidä mahdottomana että Teemu siirtäisi uransa päätepisteen olympiavuoteen 2014. Toki tämä oli hieman pilke silmäkulmassa kirjoitettu, mutta silti mahdollista. Näissä tulevaisuuden ketjurustauksissa Selännettä on yritetty tiputtaa jo varmaan kymmenen vuotta, mutta niin vaan huikea ura jatkuu (ellei polvi ole toista mieltä). Edelleenkään en näe yhtään edes lähes yhtä hyvää maalintekijää olevan tulossa, joten Teemu on vielä 43-vuotiaana Leijonien ykköstykki, niinkuin hän on nyt 41-vuotiaana.

OJ on ollut aina olympialaisissa hyvä, vaikka rooli on paljon vaihdellut. Suoraviivainen ja nopea voimapelaaja, joka pystyy maalintekoon ja riittävästi myös pelintekoon. "Uusi kevät" NHL:ssä nostaa Ollin myös maajoukkueessa ykkösketjuun, vihdoinkin.

Mikke on Shotsiin mennessä ottanut "NHL-kuurin", ja on uskomattoman pelintekotaitonsa lisäksi tasapainottava osa tässä ketjussa. Kaudella 2013 Minnesotassa vielä kakkosketjussa, mutta noussut kaudeksi 2014 Heatlyn vierelle ykköseen.

Vatanen on 2014 Ducksin ykköspakkiparissa, niin ikään massaa ottaneena. Nummelinin manttelinperijä ja Leijonien ykkös-kiekollinen pakki.

Vatasen seurajoukkueen pakkipari Lydman on luonnollinen valinta Vatasen viereen myös olympialaisissa. Vanhempana yhä varmempi Lydman on Leijonien paras peruspakki.

Leino on vuoteen 2014 mennessä ottanut vielä yhden askeleen eteenpäin urallaan, ja on tuolloin Buffalon kakkosketjun luotettava 60-65 pisteen mies.

Mikko Koivu teki vielä kausina 11-12 ja 12-13 komeat 80 pistettä Heatlyn vierellä ykkösketjussa, mutta Granlundin komeettamainen nousu pakottaa Mikon kakkoskeskuun. Vihdoin huomataan että siellähän se Captain K jr onkin parhaimmillaan.

Tuomo Ruutu painii loukkaantumisten kanssa, ja kaudella 2012-13 Rudy jää 25 pisteeseen. Mutta koska Tuomo on aina pelannut Mikon vierellä, niin sieltähän se taas löytyy.

Timonen ja Salo jatkavat samalla hyvällä tasolla, millä ovat olleet vuosia. Salon paikat ei meinaa pysyä kasassa, mutta sinetti uralle on edelleen saamatta.

Filppula ei ole vuonna 2014 vieläkään pystynyt lunastamaan häneen asetettuja odotuksia ja hänet on treidattu Winnipeg Jetsiin. Yli 40 pisteen kausi näyttää jäävän haaveeksi.

Saku Koivu jatkaa Anaheimissa Selänteen kanssa kakkosketjussa, ja molemmat papat ovat ilmoittaneet että ura loppuu tähän kauteen.

Pikku-Hakilla jälleen alla 40 pisteen kausi NHL:ssa, ja paikka olympiajoukkueessa on selviö.

Nopea, taitava ja vahva kolmosketju. Pehmeä ja ennestään hidastunut Pitkänen on pelannut kaksi edellistä kautta komealla plusmiinus-saldolla -50. Kaudelle 2013-14 Pitkänen tippunut käytännössä pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta huolimatta. Puolustajapulasta kärsivä Suomi valitsee Pitkäsen seitsemänneksi pakiksi.

Les Crusherin Sotshi 2014 -spekulaatioita. Jostain syystä nauroin lähes koko tekstin ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös