Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Persuketjussa @Walrus21 pistää vastapalloon:

Perusteltu vastaus ≠ vastaus, jolla todistetaan väitetty asia faktaksi.
Kaikista helpointa on, kun ei kontribuoi keskuteluun millään tavalla; ei tarvitse todistella mitään väitteitä mutta pääsee aina tarpeen mukaan vittuilemaan oikealle ja vasemmalle.

Tulee ihan mieleen perussuomalaisten politiikka.
 
Ässät: Mielikuvitukseton ja muistuttaa lähinnä ydinpommista nousevaa sienipilveä.

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Oikeastaan koko TPS-osio on täynnä legenda, mutta kyllä yksi nousi ylitse muiden. Valitettavasti ei ole läppää, vaan kertoo surullisesti koko Palloseuran tilasta.

Oliko se siinä? Nytkö kausi on jo ohi?

Kysyn vaan, koska alkaa tuntua siltä, että ainoa syy käydä hallilla on tekosyy vetää hirveät jurrit. Jos sellaisia ei harrasta, niin ei ole mitään iloa tuolla käydä. Ja, vittu, oma maksani ei todellakaan kestäisi käydä edes kerran viikossa tuolla riipaisemassa, kun kolme promillea tarvitaan jo pohjiksi.

Ei nyt saattana voi olla näin paskaa, että kotipelit hiihdellään kuin paskat housussa ja Kaskinen, Rintanen ja Salo tuijottavat peliä kuin mykkä vittua. Ei vaan vittu toimi! Miten vitussa jääkiekko-nimistä peliä voi edes pelata näin paskasti? Koko jengi on kuin TuTon kiekkokoulun eka luokka.

Vittu saatana! Muistatteko, kun Suikkanen sai fudut, kun VOITTI VAIN KOTIPELIT??? Antaisin Erkkan tatuoida Vierumäen urheiluopiston logon perseeseeni, jos Tepsi voittaisi edes yhden saatanan kotipelin. Mutta mitä vielä. Sitä saadaan odottaa varmaan yli joulun.

Ja mitä on odotettavissa? Työrauha valmennukselle ja joukkueelle? Helvetin hyvä idea! Paitsi että jos palkkaat remonttireiskan korjaamaan katon ja duuninsa sijaan reiska nussii sun kissaa, niin et sano, että: "Tässä ollaan kaikki epäonnistuttu ja reiska tarvitsee työrauhan." Ollaan tilanteessa, jossa on päivänselvää, että Kaskisen, Salon ja Rintasen kyvyt eivät riitä kääntämään Tepsin kurssia. Nyt sinne saatana jotain muutosta penkin taakse ihan oikeasti. Muuten koko kausi on ennen joulua ohi ja kaikki TPS-henkiset saavat lahjaksi laatikollisen paskaa, pahan mielen ja herpeksen Typhoonin kusilaarilta.

Vitty et vityttää.
 
1963

JD #17

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Informatiivinen ja asiapohjainen viesti, näitä on mukava lukea kun kirjoitetaan faktat faktoina.

Toi Danny D on kyllä aikamoinen. Kokoa löytyy. Ei ihme että naiset tykkää. Monta suosikki sceneä, joissa tuo britti on esiintymässä. Olen tehnyt huvikseen välillä uusiksi favorite-listaa ja nyt kun on top20 kasassa, niin ulkomuistista Danny D on esiintymässä ainakin 7:lla videolla. Muita mainitsemisen arvoisia herroja ovat Charles Dera, Ramon, Mick Blue ja Danny Mountain, muutama suosikki scene löytyy listalta. Xander Corvusilta löytyy paljon scenejä, mutta ei oikein sellaista omaa suosikkia tahdo löytyä. Billy Glide, hänellä on muutama hyvä, mutta puolet videoista ei pelitä. Jordan Ashilla sama juttu, ei toimi niin ei toimi. Eniten harmittaa Charles Deran videot, monta suosikkia löytyy ja lista olisi jo täynnä hänen scenejä jos ne toimisivat. Muualta netistä hankala noita löytää, löytyy korkeintaan 5-8 minuutin pätkiä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Eniten tökkii Keiran Lee, hänellä on eniten tarjontaa saitin miespornotähdistä, mutta ei oikein innosta jostain syystä. Monta kertaa jäänyt scenen katsominen kesken, jossa on tämä englantilainen esiintymässä. Voihan siinä olla sekin että kun mielestäni hänellä ei lennä mälli kauhean hyvin? Se tökkii varmaan kun tietää että taas tätä samaa on tulossa, niin ei pääse fiilikseen ollenkaan. Penis hänellä on toki suuri, mutta ihmetyttää ja vituttaa että miksi ei lennä tuon enempää? Yksi video häneltä kuitenkin löytyy tuolta top20 listalta. Ja sen takia just kun siinä lentää niin kuin pitääkin! Laseille! Pari muutakin kuuluis listalle, mutta katellaan.

Danny D:sta hyvää esimerkkiä.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Informatiivinen ja asiapohjainen viesti, näitä on mukava lukea kun kirjoitetaan faktat faktoina.
Mietin pitkään että kuuluisiko toi viesti lainata ihmettely-ketjuun tai pitäisikö itkeä vai nauraa-ketjuun. Hämmennyksissäni jätin lainaamatta.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Gennaro Gattuso, Sir Bobby Robson
Mietin pitkään että kuuluisiko toi viesti lainata ihmettely-ketjuun tai pitäisikö itkeä vai nauraa-ketjuun. Hämmennyksissäni jätin lainaamatta.
Mietin täysin samaa. Mutta tulipahan uutta infoa ainakin.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mietin täysin samaa. Mutta tulipahan uutta infoa ainakin.
Kieltämättä alkoi kyllä kutkuttaa ajatus laittaa pornhubiin hakusanaksi Kieran Lee ja katsoa että mahtaako siihen olla joku syy että sen mälli ei lennä kovin hyvin. Tai eroaako se tosiaan noista muista. Noh, ehkä mä kuitenkin vaan luotan asiantuntija @Jomppa_Koo n sanaan tässä.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Nimimerkki @Pavlikovsky tiivistää osuvasti suomalaisten kesäfestareiden ansaintalogiikan ja ohjelmapolitiikan Kesän festarit - ketjussa.
Ei ole sattumaa, että heviä ja iskelmää tarjotaan festareista toiseen samaan ohjelmistoon pitäen silti festarin nimessä ”rock” - päätteen. Kohderyhmät näillä kahdella skenellä ovat lähempänä kuin arvata saattaakaan. Kattaus on kuin tehty suht ostovoimaiselle keski-ikään joutaneelle pariskunnalle, jossa ukko on kaljaan menevä nappiverkkareinen Amorphis/Stamina/Kotiteollisuus fani, jonka kulahtaneen bändipaidan alta pilkottaa kevyt kumpu. Tämän asiakkaan vaimo taas on kuin itsekin ilmetty Kaija Koo ja biisit osataan ulkoa takaperin kännissäkin eikä Lauri Tähkällekään käsilaukku crowmoorissa naamaa nyrpistellä.
Selvä iskelmän suurkuluttaja.

Kun nämä kohderyhmät ripotellaan mukavasti sekaisin, sitoutetaan tämä ja tuhat muuta parivaljakkoa soljuvasti festari-viikonloppuun. Kuin alleviivauksena ja lahjana näille peijjaisille, on yhtyeitä mitkä tarpeen vaatiessa soittavat kumpaakin genreä, vaikka saman keikan aikana. Tästä olkoot Apulanta esimerkki.

Harvassa ovat puritanistiset yhden genren tapahtumat, kuten blues-festarit ym.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Raimo Helmisen julkistettu pesti tulevana TPS-valmentajana ei aiheuttanut hurraahuutoja Turun suunnilla...

Oli kyllä melkoiset 10 sekunttia itsellä. Jatkoajan keskustelupalsta auki ja ylhäällä olevissa uutisotsikoissa näkyy "Ilves-legenda TPS:n päävalmentajaksi ensi kaudella.". Siitä pienet tuuletukset ilmaan Karri Kiven sopimuksen varmistumisen vuoksi. Sitten uutinen auki ja, no, jokainen voi tsekkaa, millainen naama sieltä paljastui. Vähän kun skidinä avaisi viimeisen joulukalenterin luukun ja sieltä paljastuisi paljas perse...
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mursun tuorein pläjäys Antti Rinteen hallitus -ketjuun on asiapitoisuudessaankin heittämällä lukemisen arvoista settiä, mutta ensimmäinen kappale kuuluu lisäksi tähän ketjuun.

Vaalien alla oli paljon puhetta Rinteen pätevyydestä. Käytännössä Rinne olisi voittanut viimekeväisen kalastuskilpailun heittämällä vaapun veteen ja istumalla hiljaa rantakivellä. Siinä oli kuitenkin liikaa vilkkaalle Antille, joka ryhtyi heti etsimään leipäkiviä ja huutelemaan lokeille. Viimeinen silaus tuli viikko enne h-hetkeä, kun Antti kusi kovaäänisesti järveen. Voisi olettaa, että kokeneet kalamiehet, Juha ja Petteri, olisivat hyödyntäneet tilaisuuden. Kävi kuitenkin niin, että Petteri oli unohtanut Abu Garcian EK:n kustantaman Hiacen takakonttiin, kun taas Juhalla meni kaikki aika jutellessa paikallisten kesämökkiläisten kanssa viemäriratkaisuista. Antti sai lopulta sen ainoan sintin, joka nousi rantaan kalakavereiden lahjoittamalla, uudenkarhealla vavalla. Kiitospuheessa Antti muisti viisaasti mainita samalla reissulla olleet pojat... ja tytöt!
 
"Miksi se todistustaakka on pelkästään uskovilla, ei ateistikaan pysty todistamaan että jumalaa ei ole." -bebeto

"Vain hullut ja idiootit ja hullut idiootit uskoo sattumaan. Ja tiedemiehet." -Klose16

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielestäni tässä oli niin pahaa juoksuttamista erästä toiseen, että kuulunee ketjuun. Lopussa vielä täystyrmäys. Tämä Satakunnan derby meni Lukolle. Keskustelua siis Sebastian Repon mahdollisesta siirtymisestä Rauman Lukkoon.
Eikös sinne koirankoppiin voisi halvemmankin pelaajan ottaa? Vai onko sen oltava myös korkeamman profiilin pelaaja jotta porukalla voidaan ihmetellä poppareilla oloa?
Ei kai sillä ole väliä kun fyrkkaa on tilillä niin paljon, että voidaan ostaa vaikka koko joukkueellinen kalliita pelaajia koirankoppiin. Noin miljoona kertaa sadasta katson mielummin vaikka sitten vähän kalliimpaa Sebastian Repoa Lukossa kuin jotain alelaarista napattua Miro Mäkistä johon on koko loppuvuoden vaahtorahat uponnut naapurissa.
Katselkaa te vain siellä Raumal rauhassa niitä katsomossa istuvia pelaajia rauhassa. Ehkä he menestyvät poppareiden syönnissä paremmin kun joukkue kentällä.
Eikö teilläkin juuri Edwin Hedberg samalla tavalla syönyt poppareita katsomossa.
Lisään tähän vielä, että suurella porukalla samaan aikaan Porissa silti haaveiltiin popkornia katsomossa mussuttavasta Eero Elosta.
 
Viimeksi muokattu:
"Peräaukkojuttuja varten lienee huomattavasti parempiakin paikkoja kuin tämä ketju. Eli takaisin aiheeseen kiitos." - Jatkoajan moderaattorit Vihreiden ketjussa.

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni tässä oli niin pahaa juoksuttamista erästä toiseen, että kuulunee ketjuun. Lopussa vielä täystyrmäys. Tämä Satakunnan derby meni Lukolle. Keskustelua siis Sebastian Repon mahdollisesta siirtymisestä Rauman Lukkoon.
Oli kyllä todella huonoa suorittamista omalta jengiltä. Käsittelemme tämän ottelun joukkueen sisällä ja joulutauon jälkeen tullaan taas lujaa. Vastustajalle ansaittu voitto ja onnittelut sinne. Tuomareille kiitos kun annoitte poikien pelata.
 
Kokeilua

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä herrasmiesten käymä ja ajatuksia herättävä keskustelu on ehdottomasti tämän ketjun kamaa ja laitettakoon se siis tänne jälkipolvia ajatellen

Mä teen yleensä niin, että lounasbuffa-paikoissa meen ensin syömään niitä ruokia, sillee että kädellä kouraisen astioista mössöä ja työnnän sen suuhuni sitten. Maistan kaikkea tarjolla olevaa, ne mistä en tykkää valutan suusta takasin astiaan, ne mistä tykkään otan kantoon ja vien ne astiat pöytääni. Sit syön niin paljon ku jaksan, ja loput kaadan lattialle. Usein sen jälkeen vielä oksennan pöydälle ennen kuin juoksen maksamatta ulos ravintolasta.
Noin ei kyllä oikeen sais tehdä!
Vitun sääntö-Suomi!
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Saimaan rannalla pikkuinen torppa, istuu portailla vittuuntunut villimies...
SaiPa on Liigassa kuin se vinon otsatukan omaava, hieman yksinkertainen maalaispoika, joka yrittää rimpuilla mukana perjantain discossa muiden muuveissa heinäinen lehmänpaska kiinni kumpparinpohjassa. Rimpuiluista huolimatta koskaan tämä poika ei ole saanut pillua.

Ehkä ensi tai sitä seuraavalla kaudella....tai sitäsitä seuraavalla kaudella päästään edes sormella kokeilemaan.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Porissa asiat kerrotaan suoraan, eikä kaunistella. Rakentavan palautteen saa kaikkien raumalaisten rakastama Peter Tiivola.

Mikä siinä Tiivolassa nyt niin ihon alle meni?
No empä vittu tiiä. Jätkä näyttää haarukalla raavitulta sian pillulta ja pelaa vähintäänkin yhtä paskasti. Ei jatkoon, piste.
 
1963

JD #17

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Meidän Työmyyrältä komeaa tykitystä. Kahden viikon pelikielto kuluu onneksi nopeasti. Hienoa että antaa palaa ja huolella, jos vituttaa, maailma kun ei kaadu tällaiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy