Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nimimerkki @ValkMan pisti tuulemaan Ässien osiossa kirjoittamalla mahtavaa tavaraa viimeisen parin päivän aikana vallinneesta Isomäen ravintokohusta. Ben Bloodin omaelämäkerta sai purskahtamaan nauruun.

 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tämä sananvaihto Dohan MM-kisaketjussa tiivistäköön Suomen nyky-yleisurheilun tilan ja kisojen kohokohdat:
Hämeenlinnahan on muuten etelä-suomen pääkaupunki. Löytyiskö sieltä ketään
Oli, nyt ollaan tarkkana niiden faktojen kanssa. Ei ole enää läänejä, joten ei ole läänien pääkaupunkejakaan, mutta kyllä sillon hesessä meni muutamilla kasetti.
Mut joo hei Hannele Pokka on joskus ollut Lapin läänin johtajatar
Pelkästään boldatun osuuden vuoksi parhaat MM-kisat pitkiin aikoihin! :D
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KK
Viimeksi muokattu:

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars
Kirves -> kaivo
Herne -> nenä
Minä -> kirjoitus- ja jalkapallonseuraamistauko.


Vittuuuuuuuuuu!
Niin paljon kuin Tottenhamin tilanne surettaa minuakin, niin tämä viesti pisti väkisinkin hymyilyttämään käytyäni Spursin ketjua lukemassa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
Patrik Laineen ketjussa veli RiverDog aiheutti kahvin lennon näytölle.

Patrik Laine on tällä hetkellä Jetsin paras pelaaja ja kokonaisvaltaisin, koska johtaa Jetsin tehotilastoa. Tätä ei tarvi mitenkään muuten perustella, koska tehotilasto. Wheeler ja Ehlers ovat kokonaisvaltaisessa pelaamisessa suurissa vaikeuksissa, koska tehotilasto huono. Ovatkohan jopa ylimielisiä? Laineella kaksi kiekonriistoa viime pelissä. Näiden riistojen takia herään katsomaan peliä ja niistä nämä kokonaisvaltaiset pelaajat elävät. Mikä sen parempaa, kun keskialueella ottaa pikku mailan nostolla limppu pois ja pari terävää potkua punaviivan yli ja siitä kiekko sitten pleksin kautta päätyyn ja valmistautua tekemään uusi kiekonriisto. Ai että.

Onhan tuo Laineen laukas aivan jäätävä.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Evil kirjoitti viime perjantaina jälleen kerran sen verran mainiota kamaa, ettei voinut kuin nauraa ja tirskua. On se melkonen mies. Viesti kirjoitettu Ihmettelyketjuun.

Minä jos olisin nainen niin varmasti olisin lesbo. Kyllä nyt naisvartalo kaikkine ihanine salaisuuksineen on huomattavasti kiihottavampi kun joku hikinen karvainen äijä. En minä haluaisi itseni kaltaista ukkoa ähkimään päälleni edes naisena.

Lueskelin tuota Setämies-ketjua. Ajattelin sitten, että olisi aika synkkää olla stand up -koomikko nykyaikana. Ainoa ihmistyyppi, jota saa enää kritisoida tai jolle saa nauraa, on keski-ikäinen, ylipainoinen, lihaa syövä, alkoholia juova, polttomoottoriautolla ajava, ruma ja heteroseksuaalinen mies. Eli minä. Revi siitä sitten huumoria kun muita et saa pilkata kuin itseäsi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Persuketjussa @Walrus21 pistää vastapalloon:

Perusteltu vastaus ≠ vastaus, jolla todistetaan väitetty asia faktaksi.
Kaikista helpointa on, kun ei kontribuoi keskuteluun millään tavalla; ei tarvitse todistella mitään väitteitä mutta pääsee aina tarpeen mukaan vittuilemaan oikealle ja vasemmalle.

Tulee ihan mieleen perussuomalaisten politiikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös