Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kauden viimeinen jännitys ja odotus on, että milloin Kookoo tipahtaa pois. Sinällään ei kiinnosta pätkääkään kuka lopulta voittaa, kunhan se ei ole Kookoo. Mielestäni Kookoon mahdollinen menestys nimenomaan asettaa SaiPan aika kyseenalaiseen valoon, että miten helvetissä täällä ei koskaan edes vahingossa tule menestystä. Jos Kookoo lähtee kiltisti kovan väännön päätteeksi puolivälieristä pihalle, se on business as usual. Ja siellä on niin moni ukko vetänyt ihan 10/10 kauden, että kauden päätteeksi seuraa joukkopako vihreämmille laitumille. Samaa ongelmaa ei ole meillä, pikemminkin toivotaan, että päästäis näistä riippakivistä eroon. :)

Tiedä sitten kenet Kookoo lopulta kohtaa (Tappara, Lukko, Ilves), Tappara tulee, jos Kookoo voittaa sopivasti Tapparan viimeisessä runkkaripelissä ja Ilves ja Lukko kaapivat voitot omistaan. Ei silti varmaankaan olisi kovin kiva saada Tapparaa vastaan heti ekana, vaikka Tuggiksen kone vähän yskähteleekin. Tuggahan sulaa vasta finaaleissa tai välierissä. Mutta eipä siinä, jos KooKoo pärjää, niin hyvä heille.

Lievää positiivisuutta herätti huhut Koskirannasta ja "kahvihuonekeskusteluista", mutta jos Tammenterhonkerääjä jatkaa vielä ensi kaudellakin, tuntuu että kaikki mahdolliset isot satsaukset menevät ihan hukille, koska Tertsi puristaa vaikka timantistakin paskaa.
Unohtakaa nyt tuo typerä asetelma, että KooKoo on joku peikko. SaiPa on itsensä pahin peikko. Jos joku soittaa vaikka kitaraa, niin haluaako hän itse kehittyä kovalla harjoittelulla mestariksi vai etsiikö hän hädissään epätoivoisesti itseään huonompia kitaristeja. Ei etsi, hän harjoittelee tunnollisesti ja järkevästi ja ottaa oppia paremmiltaan. Jotain oppia hän saa myös niiltä jotka ovat häntä jäljessä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ymmärrän tunteesi, mutta eikö toisaalta voisi sanoa että tuollainen "business as usual" olisi nimenomaan vahingollista SaiPalle, kun seuran päättäjät voisivat piiloutua tuon tekosyyn taakse ja jatkaa samalla taantumuksellisella linjalla sen sijaan että oikeasti katsottaisiin mitä Kouvolassa on tehty oikein verrattuna omiin puuhasteluihin samalla aikavälillä? Seuran toiminta on viimeisen vuoden aikana ollut sellaista, että se olisi syytäkin asettaa kyseenalaiseen valoon.
Kyllä, olisi pitänyt todeta, että "business as usual" sallii SaiPankin jäädä muhimaan omaan erinomaisuuteensa, mutta ei ole takeita siitäkään, että vaikka Kookoo pärjäisi ja tavallaan näyttäisi, että tälläkin kulmalla voi menestyä, ei se tarkoita, että täällä tehtäisiin silti mitään konkreettista asian edistämiseksi. Voi olla, että tehtäisiin, mutta ihan yhtä hyvin voitaisiin todeta, että "Kouvola on niin paljon rahakkaampi ja merkittävämpi talousalue, kuin Lappeenranta, ettei meillä ole mitään mahkuja kilpailla resursseissa, sen sijaan budjettia pitää leikata entisestään." Leikkausten jälkeen Tersan pihaan ilmaantuu uusi urheiluauto.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Tais jäädä Kohon juhlapeli pelaamatta.

Edit. Meen launtaina juomaan kaljaa kisiksen parkkikselle. Sitä tuskin hallitus estää.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Ei jumalauta voi olla todellista. Ainoa valopilkku tälle kaudelle ja sekin viedään meiltä pois. Nyt on vitutuskäyrä korkealla. Taidan lähteä repimään puita metsästä.

Kaiken nähdyn paskan lisäksi vielä tämä sitten Kohon koettelemukseksi.

Mennään Lauantaina porukalla Kisapuiston pihaan huutamaan: "On meillä vain yksi Koho..."
 
Viimeksi muokattu:
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Nytkun tämä kujanjuoksu ja saaga tuli päätökseen lopullisesti ja yksi "loistava" kausi SaiPan äärellä _taas_ taputeltu ja kun Kohon juhlapelikin - jota odotin niin kovin lippua puristaen siitä asti kun se julkaistiin - meni syteen, niin nyt on tuli aika tälle.

En tule jalallani enää koskaan astumaan kisapuistoon SaiPan tiimoilta. Johtuu pitkälti siitä, että vannoin jo ajat sitten, että seuraavan kerran olen joko Kohon juhlapelissä (joka siis kusahti) tai kun SaiPa pelaa mitalista, hallilla. SaiPa ei tule pelaamaan mitalista käytännössä koskaan, ei varsinkaan kisapuiston aikana enää se on ihan taattu tällä toiminnalla mikä seurassa on. Uutta latoakaan tuskin saavat Lappeenrannassa aikaan täällä hierotaan sitä asiaa vaan kuin kipeää pillua vuosikausia ja poltetaan ne vähätkin rahat vain siihen vatvomiseen, ja vaikka saisivatkin niin saattaa olla toiset 60 vuotta sielläkin nähty ennenkuin tämä pieni ja sympaattinen kasvattelija rupuseura mitalipeliin tavoittaisi. SaiPa on maineensa vanki. Ei tänne pelaajat halua tulla, ainoat jotka tulee on paskana aina häsbeenit jotka uutta nostetta ja pelikuntoa kaipaa, tai potentiaaliset tulevaisuuden lupaukset uutta tasoa ja isoa peliaikaa hakemaan ja kun näyttää että alkaa sujua niin äkkiä helvettiin johonkin parempaan seuraan jossa voi myös menestyä.

Näin ollen, tämä on tien pää. Monestakin suunnasta naapureista löytyy sentään eteenpäin oikeasti pyrkiviä seuroja, joille mielelläni vähän tukeni jatkossa annan. Tälle posaritulosten - muulla väliä seuralle ei penniäkään enää koskaan.

Myös tällä aivan jäätävän paskalla (nykyään varsinkin) palstalla tuli mitta täyteen kuten joskus ennustin myös, täällä on sellaista sakkia suurinosa, että kaikki "keskustelu" on vain pikkusieluista, aivotonta lapsellista vänkkäämistä ja takit kääntyy sitä mukaa kun paidassa värit kentällä. Aivan järisyttävän rasittavaa. Erityismaininta Mctorspolle, kusipäisin "ihminen" jonka olen hetkeen netin välityksellä tavannut, uskomattoman ylimielinen, ärsyttävä pelkkä provo, joka ei muuta osaa kuin itseään kehua, nostella jalustalle ja vängätä. Olevinaan muka kaikkien asiantuntijoiden asiantuntija ja kaikkitietävä, mistään ei koskaan ole väärässä eikä mistään voi myöntää yhtään mitään vänkää vaan. Haista vittu. En ole väkivaltainen ollenkaan muualla kuin vaparikehässä, mutta sinut jos näkisin niin saattaisin lyödä.

Kärppien kannattajille suurimmalle osalle myös kollektiivisesti; haistakaa vittu! Nousukkaan "fanit" ylimielistä kusipäätä lähes laiastaan koko porukka. Liikaa saavutettu liian vähässä ajassa ja kusihan se hölskyy päästä yli että lotisee. Itketään ja nillitetään krokotiilin kyyneleet silmissä joka paikassa jos vähääkään jotain Kärpistä sanoo, ja aina on heti ensimmäisenä kaikki muka koska kateus ja koska vihataan kärppiä.
Newsflash idiootit, itse kärppä joukkuetta ja seuraa en ainakaan minä vihaa tai kadehdi yhtään tuskin moni muukaan - päinvastoin seurahan tekee kovaa tulosta kaikinpuolin ja se vain kunnoitettavaa, se on pelkästään te suurinosa "faneista" jotka sitä paskaa siinä rattaissa on.

Jonkun IFKn puolelta löytyy myös hitusen ylimielisyyttä toisinaan, mutta se ns. kuuluu asiaan sieltä huudella maakuntiin, ja siinä silti jotenkin enemmän sellaista tyyliä. Te olette vain nousukkaan kusipäisiä räkänokkia jotka ei osaa käyttäytyä missään suhteessa. Mallia Tapparan puolelta, ero kuin yöllä ja päivällä. Suurempikin. Menestynyt viime aikoina ns. samaan tapaan muttei sieltä moista kusipäisyyttä löydy etsimälläkään, parhaat tietää olevansa parhaita ei tarvitse nostella itseään saati leuhottaa, kunnioitus pitää ansaita ei sitä saa kusipäisyydellä saati vittuilulla. Tässä osassa te ette koskaan tule saavuttamaan Tapparaa, fanien käyttäytymisessä/asiallisuudessa. Muutkin Liiga-joukkueet on tavoittamattomissa matkan päässä.

Sitten on tämän sairaanpaskan palstan väki vielä. Kollektiivisesti lähes jokaiselle täälläkin; haistakaa vittu! Kun jo vuosia sitten tätä samaa kritiikkiä minä laitoin mitä täällä on nyt ulvottu kaikkien toimesta koko kausi pelkästään, niin uskomatonta paskaa ja vittuilua sain jatkuvasti silmille. Nyt ei kukaan ole puuttunut oikeastaan mihinkään/kenenkään juttuihin koko kauden olen sivusta seurannut tätä vuodatusta täällä. Ja AIVAN täysin samoja asioita sanoin jo silloin Sannin kauden aikana! Nyt se ykskaks onkin sitten ihan jees, kun itse ollaan sanomassa. Ihan oikeasti, haistakaa vittu paskahousut.

Ainut jonka nostan pois seasta on Barney. Valehtelematta tältä kaudelta jokainen viesti jonka herra kirjoittanut jonka olen lukenut, on ollut täyttä asiaa. Olen ollut oikeastaan kaikesta täysin samaa mieltä! ja kun herra on vielä yksi asiantuntevimpia/parhaita asiallisia kirjoittajia koko sivustolla, niin ehdottomasti pois tästä joukosta, ei sinulle mitään muutakuin hyvää.

Viimeisenä suurimmat kusipäät koko palstalla. "moderaattorit" työntäkää päät toistenne perseeseen ja nielaskaa. Paskempaa moderointia saa etsiä koko netin läpi, ja tuskin löytyy. Tämä ei tule edes omista kakuista - en ole herraties milloin edes itse saanut mitään - tämä tulee ihan vain siitä, että moderoinnin taso on jäätävän surkea tällä palstalla! Mielivaltaista, täysin randomia paskaa. Ja kaikessa paistaa läpi, miten pikkusieluisia sielläkin ollaan värilasien takana myös. Teillekin; haistakaa vittu!

Ja kyllä, tämä on suorastaan toivomus, että deletoikaa tämä nimimerkki täältä. Jos se edes onnistuisi, en tule tämän lähettämisen jälkeen enää edes kusemaan tämän palstan suuntaan saatte täällä jatkaa vänkäämistä ihan rauhassa. Olisin itse poistanut tämän täältä jo aikaa sitten, vaan kun sekään ei tällä paskasivustolla edes onnistu. Sitäkin piti kysyä varmaan sen 20 kertaa ylläpidolta viestein, ennenkuin vastata suvaittiin.

Aatee out.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nytkun tämä kujanjuoksu ja saaga tuli päätökseen lopullisesti ja yksi "loistava" kausi SaiPan äärellä _taas_ taputeltu ja kun Kohon juhlapelikin - jota odotin niin kovin lippua puristaen siitä asti kun se julkaistiin - meni syteen, niin nyt on tuli aika tälle.

En tule jalallani enää koskaan astumaan kisapuistoon SaiPan tiimoilta. Johtuu pitkälti siitä, että vannoin jo ajat sitten, että seuraavan kerran olen joko Kohon juhlapelissä (joka siis kusahti) tai kun SaiPa pelaa mitalista, hallilla. SaiPa ei tule pelaamaan mitalista käytännössä koskaan, ei varsinkaan kisapuiston aikana enää se on ihan taattu tällä toiminnalla mikä seurassa on. Uutta latoakaan tuskin saavat Lappeenrannassa aikaan täällä hierotaan sitä asiaa vaan kuin kipeää pillua vuosikausia ja poltetaan ne vähätkin rahat vain siihen vatvomiseen, ja vaikka saisivatkin niin saattaa olla toiset 60 vuotta sielläkin nähty ennenkuin tämä pieni ja sympaattinen kasvattelija rupuseura mitalipeliin tavoittaisi. SaiPa on maineensa vanki. Ei tänne pelaajat halua tulla, ainoat jotka tulee on paskana aina häsbeenit jotka uutta nostetta ja pelikuntoa kaipaa, tai potentiaaliset tulevaisuuden lupaukset uutta tasoa ja isoa peliaikaa hakemaan ja kun näyttää että alkaa sujua niin äkkiä helvettiin johonkin parempaan seuraan jossa voi myös menestyä.

Näin ollen, tämä on tien pää. Monestakin suunnasta naapureista löytyy sentään eteenpäin oikeasti pyrkiviä seuroja, joille mielelläni vähän tukeni jatkossa annan. Tälle posaritulosten - muulla väliä seuralle ei penniäkään enää koskaan.

Myös tällä aivan jäätävän paskalla (nykyään varsinkin) palstalla tuli mitta täyteen kuten joskus ennustin myös, täällä on sellaista sakkia suurinosa, että kaikki "keskustelu" on vain pikkusieluista, aivotonta lapsellista vänkkäämistä ja takit kääntyy sitä mukaa kun paidassa värit kentällä. Aivan järisyttävän rasittavaa. Erityismaininta Mctorspolle, kusipäisin "ihminen" jonka olen hetkeen netin välityksellä tavannut, uskomattoman ylimielinen, ärsyttävä pelkkä provo, joka ei muuta osaa kuin itseään kehua, nostella jalustalle ja vängätä. Olevinaan muka kaikkien asiantuntijoiden asiantuntija ja kaikkitietävä, mistään ei koskaan ole väärässä eikä mistään voi myöntää yhtään mitään vänkää vaan. Haista vittu. En ole väkivaltainen ollenkaan muualla kuin vaparikehässä, mutta sinut jos näkisin niin saattaisin lyödä.

Kärppien kannattajille suurimmalle osalle myös kollektiivisesti; haistakaa vittu! Nousukkaan "fanit" ylimielistä kusipäätä lähes laiastaan koko porukka. Liikaa saavutettu liian vähässä ajassa ja kusihan se hölskyy päästä yli että lotisee. Itketään ja nillitetään krokotiilin kyyneleet silmissä joka paikassa jos vähääkään jotain Kärpistä sanoo, ja aina on heti ensimmäisenä kaikki muka koska kateus ja koska vihataan kärppiä.
Newsflash idiootit, itse kärppä joukkuetta ja seuraa en ainakaan minä vihaa tai kadehdi yhtään tuskin moni muukaan - päinvastoin seurahan tekee kovaa tulosta kaikinpuolin ja se vain kunnoitettavaa, se on pelkästään te suurinosa "faneista" jotka sitä paskaa siinä rattaissa on.

Jonkun IFKn puolelta löytyy myös hitusen ylimielisyyttä toisinaan, mutta se ns. kuuluu asiaan sieltä huudella maakuntiin, ja siinä silti jotenkin enemmän sellaista tyyliä. Te olette vain nousukkaan kusipäisiä räkänokkia jotka ei osaa käyttäytyä missään suhteessa. Mallia Tapparan puolelta, ero kuin yöllä ja päivällä. Suurempikin. Menestynyt viime aikoina ns. samaan tapaan muttei sieltä moista kusipäisyyttä löydy etsimälläkään, parhaat tietää olevansa parhaita ei tarvitse nostella itseään saati leuhottaa, kunnioitus pitää ansaita ei sitä saa kusipäisyydellä saati vittuilulla. Tässä osassa te ette koskaan tule saavuttamaan Tapparaa, fanien käyttäytymisessä/asiallisuudessa. Muutkin Liiga-joukkueet on tavoittamattomissa matkan päässä.

Sitten on tämän sairaanpaskan palstan väki vielä. Kollektiivisesti lähes jokaiselle täälläkin; haistakaa vittu! Kun jo vuosia sitten tätä samaa kritiikkiä minä laitoin mitä täällä on nyt ulvottu kaikkien toimesta koko kausi pelkästään, niin uskomatonta paskaa ja vittuilua sain jatkuvasti silmille. Nyt ei kukaan ole puuttunut oikeastaan mihinkään/kenenkään juttuihin koko kauden olen sivusta seurannut tätä vuodatusta täällä. Ja AIVAN täysin samoja asioita sanoin jo silloin Sannin kauden aikana! Nyt se ykskaks onkin sitten ihan jees, kun itse ollaan sanomassa. Ihan oikeasti, haistakaa vittu paskahousut.

Ainut jonka nostan pois seasta on Barney. Valehtelematta tältä kaudelta jokainen viesti jonka herra kirjoittanut jonka olen lukenut, on ollut täyttä asiaa. Olen ollut oikeastaan kaikesta täysin samaa mieltä! ja kun herra on vielä yksi asiantuntevimpia/parhaita asiallisia kirjoittajia koko sivustolla, niin ehdottomasti pois tästä joukosta, ei sinulle mitään muutakuin hyvää.

Viimeisenä suurimmat kusipäät koko palstalla. "moderaattorit" työntäkää päät toistenne perseeseen ja nielaskaa. Paskempaa moderointia saa etsiä koko netin läpi, ja tuskin löytyy. Tämä ei tule edes omista kakuista - en ole herraties milloin edes itse saanut mitään - tämä tulee ihan vain siitä, että moderoinnin taso on jäätävän surkea tällä palstalla! Mielivaltaista, täysin randomia paskaa. Ja kaikessa paistaa läpi, miten pikkusieluisia sielläkin ollaan värilasien takana myös. Teillekin; haistakaa vittu!

Ja kyllä, tämä on suorastaan toivomus, että deletoikaa tämä nimimerkki täältä. Jos se edes onnistuisi, en tule tämän lähettämisen jälkeen enää edes kusemaan tämän palstan suuntaan saatte täällä jatkaa vänkäämistä ihan rauhassa. Olisin itse poistanut tämän täältä jo aikaa sitten, vaan kun sekään ei tällä paskasivustolla edes onnistu. Sitäkin piti kysyä varmaan sen 20 kertaa ylläpidolta viestein, ennenkuin vastata suvaittiin.

Aatee out.
Nyt voitkin sitten siirtyä haastamaan riitaa ihan oikeaan elämään! Ikävä tietysti tulee, kyllä näitä sinun turhautuneen ukkelin itkuja on ollut samalla tapaa ihan hauska lukea kuin katsoa jotain melkein kehitysvammaisen niilon videoita.
 
"SaiPa on ollut tosi tyytyväinen siihen työhön, mitä Tertsi on tullut tänne tekemään."
- Jussi Markkanen 2019

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaa
Kiitokset jokatapauksessa sinullekin. Olit asiakirjoittaja.

Ymmärrän monta pointtia viestistäsi. Kaikkea hyvää!
 
How can you have any pudding if you don't eat yer meat?

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun avaa ”Harakiri” -ketjun ja lopettaa olevansa ”out” niin toivottavasti tämä ei nyt ole kirjaimellista. Kriisipuhelinpäivystys löytyy numerosta 09 2525 0111, kannattaa tarvittaessa soittaa.

Tämä viesti ei ole vitsi, huolestuin oikeasti.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikö johtaja ilmoittanut jo aikaisemmin, että ei kirjoita enää ikinä tähän osioon? Pitkään pysyikin poissa, mutta en jää pidättämään hengitystä sen kanssa, että pysyy lopullisesti. Toivottavasti ensi syksynä ei palstalle ilmesty nimimerkki EeTaa tai joku vastaava. Sen verran paljon tuntuu olevan tuota poltetta laadukkaalle keskustelulle.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erinomainen kirjoitus. Allekirjoitan lähes joka mielipiteen, vaikka lähestymistapa olisi monessa kohtaa voinut olla hieman rakentavampi. Eli tavataan syksyllä Kisapuistossa uusien pettymysten merkeissä!
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aatee purki hienosti sydäntään, se on tärkeää. En kuitenkaan allekirjoita juuri mitään hänen mielipiteistään. Ne ovat nimenomaan mielipiteitä. Mitä tulee menestyksen ennustamiseen niin se on yhtä tyhjän kanssa. Historia ei tässä tapauksessa ennusta tulevaa. Itse en ole joutunut kiistaan moderaattoreiden kanssa, joten en allekirjoita sitäkään. Ainakaan itselläni ei ole huonoja kokemuksia. En ole myöskään kilpailevien joukkueiden faneja kokenut erityisen hankaliksi. Pari kertaa olen ärähtänyt ja ollaan saatu pikkukiistat sovittua. SaiPan kannattajat varsinkin ovat pääosin hyvää porukkaa. Muutaman kerran olen hermostunut, mutta se on ollut oma vikani. Olen kirjoittanut liian kriittisesti eräistä seuran henkilöistä ja sitten en ole itse osannut ottaa kritiikkiä vastaan. Toivon kaikille kaikkea hyvää ja tottakai myös Aateelle. Suosittelen henkistä ja fyysistä vastuunkantamista omista tunteistaan ja käytöksestään. Jos laukoo rohkeasti vahvoja mielipiteitä niin sitten osaa ottaa myös vastakkaiset mielipiteet huomioon. Kuten sanoin niin itselläni on välillä ollut sama ongelma. SaiPan aika tulee vielä. Yön pimein hetki on aina ennen aamunkoittoa. Nyt on se pimein hetki, mutta aurinko nousee jälleen idästä. Kunhan nyt ensin selätetään koronat ja muut.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy