Jatkoajan leffakerho

  • 2 336 406
  • 12 066

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Gravity oli kyllä hieno kokemus ja jännityselokuvaa parhaasta päästä.
Oli kyllä mahtavan näköinen tekele tämä. Itse en suurin 3D:n ystävä ole mutta tää tosiaan kannattaa katsella 3D:nä ja mahdollisimman isolta kankaalta. Kerrassaan upea.

Tuohon Lexaan mainitsemaan juonettomuuteen tai ideattomuuteen sanoisin että olihan Gravityssa juoni ja ideakin, mutta ne olivat valitettavasti kovin tavanomaisen oloiset. Tai siis perus. Mutta yhtäältä olisivatko monisyiset juonikuviot haitanneet ja vain sekoittaneet elokuvaa. Todennäköisesti. Nyt elokuvan tunnelma pysyi helpolla yllä koko puolitoista tuntisen vaikka se kuollut lapsi oli kyllä perseestä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Pari ihan kivaa leffaa tullut katsottua tämän viikon aikana.

Once upon a time in the West *****
Goodfellas *****

Ensin mainittu eräs parhaimmista länkkäreistä, mitä olen nähnyt ja jälkimmäinen vain aavistuksen Godfather ykköstä heikompi. Näyttelijät olivat molemmissa leffoissa äärimmäisen taitavia ja tarinankerrontaa ei voi tarpeeksi kehua.
Ennio Morriconen musiikki on käsittämättömän kaunista kuunneltavaa.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Viime viikolla katsastin viisi leffaa parissa teatterissa (Frances Ha., The Butler, Leijonasydän, Betoniyö ja Päivien kuohu). Ehkä parhaimpina Frances Ha. ja The Butle. Leijonasydän menetteli ja Audrey Tautou oli ihana Päivien Kuohussa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Eilen erehdyin antamaan Netflix-palvelulle mahdollisuuden ja mielestäni tein "löydön" The Signal mutta taas meni metsään. Netflix-leffojen kuvaus on mitä sattuu ja monet leffat sellaisia mistä ei ole ikinä kuullutkaan. NOO, tämä "The Signal" vaikutti alkuun ihan kelpo kauhulta mutta sitten ohjaaja päätti sotkea sopan kaikilla mahdollisilla eri kategorioilla niin teki jo tiukkaa katsoa se loppuun, sen verran kuraa oli. Arvosana 5, ei jatkoon!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Fede Alvarezin Evil dead ei täyttänyt elokuvalle asettamiani odotuksia, se oli kaikesta huolimatta hiukan liian kliininen ja etäinen tuotos eikä siinä pääsyt tunnetasolla niin lähelle henkilöhahmoja mitä Sam Raimin alkuperäisessä versiossa pääsi - katsoin kummatkin leffat tiiviillä aikavälillä, joten Alvarezin version jälkeen katsoessani Raimin alkuperäisen version pääsin vertailemaan elokuvia mainiosti.

Fede Alvarezilla oli mahdollisuudet tehdä todella loistava versio ja vaikka hänen versiota on paikoin kehuttukin vuolaasti oli se silti hiukan liian valju ja siitä välittyi moderni tuntu josta tietty alkuperäinen karheus ja brutaalius uupui täysin. Sam Raimin versio on tietenkin klassikko ja nyt oli mukava katsella se vuosien jälkeen uudestaan ja verestää muistoja, ja kuinka miellyttävä olikaan huomata se kuinka Raimin onnistui luoda tiivis ja synkeä tunnelma ja saavuttaa henkilökuvauksessa taso jolle Alvarez ei valitettavasti yltänyt.

Raimin versiossa metsän hyökkäys oli kuvattu sopivalla brutaaliudella tuoden mukaan voimakkaan eroottissävytteisen latauksen ja metsän suorittaman brutaalin raiskauksen - eikä tämä suinkaan ollut ainoa kohtaus jossa Raimi veteli Alvarezia kölin alta kummasti. Kenties Alvarezin versiossa ei uskallettu tuoda riittävällä voimakkuudella mukaan eroottista aspektia, sen sijaan valittiin maltillisempi ja minusta elokuvan tenhoa vesittävämpi tie.

Ja elokuvien loppua kohden edettäessä Raimi nousi entistäkin enemmän Alvarezin yläpuolelle ja hänen alkuperäisessä versiossa tavoitettiin todellinen hurmehenkisyys ja julmuus - ihon alle tunkeutuva julmuus. Alvarezilla oli oma näkemyksensä mutta tässä kohdin olisi kannattanut apinoida rajummin Raimia.

On tietty syytä huomioida, että alkuperäisen version kaksikko Raimi ja Campell olivat Alvarezin version taustajoukoissa mukana ja Alvarez valittiin ohjaajaksi hänen herätettyä Raimin mielenkiinnon. Alvarez ei ole tehnyt aiemmin kuin lyhytelokuvia, joista tunnetuin on jättiläisrobottien hyökkäyksestä kertova Panic Attack. Alvarez on kotoisin Uruguaysta.

En kenties tee tällä viestillä oikeutta Alvarezin versiolle, mutta tietystä minuun vaikuttaneesta kliinisyydestään huolimatta elokuva on ihan kelvollinen pläjäys ja uskoisin, että jatkossa herralle tarjoutuu uusia tilaisuuksia filmata täysimittaisia leffoja.

vlad.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Escape Plan katsastettu. Kyllä ne lapsuuden sankarit vaan jaksaa edelleen sankaroida! Varsin mukavasti toimiva toimintaelokuva. Jotain epäloogisuuksia toki tällaisista elokuvista aina löytyy, mutta nämä eivät olleet mitenkään ylitsepääsemättömiä. Schwarzeneggerilta aiemmin tänä vuonna ilmestyneeseen The Last Standiin verrattuna tässä puuttui typerä "Home Alone"-tason lapsellisuus ja tästä isoa peukkua. Viihdyin. Arvosanaksi 8.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Munger Road (2011), siinäpä "uudenlainen" kauhupätkä. Mitään ei oikeastaan näytetty, tapettu tai syyllistäkään löydetty, jäi vain kysymys että mitä helv?
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Gravity
Tämä kyllä pisti silmään aiempia kommentteja selatessa. Mitä ihmettä tarkoitat Gravityn juonettomuudella tai ideanpuutteella?

Vaikka et minulta kysynytkään, niin vastaan silti.

Gravityssä oli todella ontto juoni ja lukuisia epäloogisuuksia. Tarinassa ei henkilöhahmoja oltu rakennettu tarpeeksi koskettaviksi ja yleisilmeeltään varsin ennaltaarvattava.

Mutta visuaalisuus pelasti hurjan paljon ja oli siten 12 euron väärti helposti. Mahtavaa 3D:n hyödyntämistä.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Escape Plan katsastettu. Kyllä ne lapsuuden sankarit vaan jaksaa edelleen sankaroida! Varsin mukavasti toimiva toimintaelokuva. Jotain epäloogisuuksia toki tällaisista elokuvista aina löytyy, mutta nämä eivät olleet mitenkään ylitsepääsemättömiä. Schwarzeneggerilta aiemmin tänä vuonna ilmestyneeseen The Last Standiin verrattuna tässä puuttui typerä "Home Alone"-tason lapsellisuus ja tästä isoa peukkua. Viihdyin. Arvosanaksi 8.
Samaa mieltä. Oli kyllä huikean hyvä elokuva, papat ne jaksaa heilua! Jos tykkäsi expendableseista tykkää myös tästä. Piti hyvin otteessaan, ja tosiaan noista epäloogisuuksista ei kannata välittää. Perskeles sentään.

Hyvä Syltty ja Arska!

Sellainen 9- antaisin arvosanaksi. Ihan jo sillä, että pääsi yllättämään puun takaa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Gravityssä oli todella ontto juoni ja lukuisia epäloogisuuksia. Tarinassa ei henkilöhahmoja oltu rakennettu tarpeeksi koskettaviksi ja yleisilmeeltään varsin ennaltaarvattava.

OK, no nyt päästään asiaan. Itse tykkään yksinkertaisella juonella rakennetuista trillereistä. Nykyisin vähän turhan usein tämän genren elokuviin on on istutettu suuruudenhulluuksia ja kaikenmaailman yllätyskäänteitä. Yhtenä esimerkkinä muutaman vuoden takaa on Gravityn kanssa samaan ympäristöön* sijoittuva Sunshine, jossa alkupuolen hieno tunnelmanrakentelu murenee, kun
aluksesta löytyykin supervoimilla varustettu ja tottakai harvinaisen hullu kapteeni.

Gravityssa pidin todella paljon siitä, että asetelma selviää heti alussa ja leffa on sen jälkeen leffa on aika suoraviivaista tykitystä hahmojen selviytymistä jännittäessä. Niistä hahmoista itse pidin, enkä todellakaan jäänyt kaipaamaan mitään "lisäsyventämistä" esim. joidenkin väsyneiden takaumien avulla. Minusta siis juoni ei ollut Gravityssa ontto vaan kaikkea muuta.

Noista epäloogisuuksista haluaisin kuulla lisää.

*) kohta joku saapuu selittämään, että eihän näiden kahden leffan tapahtumapaikkojen välimatka ollutkaan kuin sata miljoonaa kilometriä. Avaruus kuin avaruus!
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Avasin taas Netflixin parin kuukauden tauon jälkeen, joten heitetään tänne pari maininnan ja suosittelunkin arvoista katselua. Linkit vievät imdb.comiin.

Sodan oppitunnit taitaa olla varsin kehuttu dokkari, mutta minulta jäänyt syystä tai toisesta aiemmin huomiotta. Pitkään USA:n puolustusministerinä toiminut Robert McNamara kertoilee dokumentissa ajatuksiaan ja kokemuksiaan niin toisesta maailmasodasta, ohjuskriisistä ja tietysti Vietnamin sodasta. Taitaa löytyä ihan Netflixin Suomi-puolelta tämä, joten suosittelen ehdottomasti, jos on katsomatta.

Kon-Tiki oli jäänyt mieleen Oscar-ehdokkuudestaan ja osoittautuikin katselun arvoiseksi. Kiinnostavan leffasta tietysti tekee todellinen esikuva 101 päivän purjehdusreissusta Tyynenmeren yli, tässä vielä linkki wiki-artikkeliin oikeasta Kon-Tikistä. Kirjaa en ole lukenut, joten varmaan ihan lukemisen arvoinen sekin. Pitää laittaa nimi muistiin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
We're the Millers oli yllättävän hauska komedia. Yleensä en jaksa komedioita katsella, kun ne ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta paskaa. Tämä oli kuitenkin ihan hauska. Jennifer Aniston oli aika kuuma.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Noista epäloogisuuksista haluaisin kuulla lisää.

Ontolla tarkoitan sitä, että nyt ainakaan minulle ei muodostunut vahvaa tunnesidettä pää- tai sivuhenkilöön.
Mies oli kokenut jo kaiken = ihan sama kuoleeko vai eikö.
Naisen osalta kerronta oikein ajoi siihen suuntaan, ettei hänelläkään ollut enään mitään mitä menettää.

En minäkään tuohon olisi mitään yliluonnollisuutta halunnut. Ehkä lisää draamaa, enkä tällä tarkoita Ridgeä tai Aki Riihilahtea ;)


Sitten niitä epäloogisuuksia, joita tulee ensimmäisenä mieleen:

1. Ensimmäisen metoriparven jälkeen lähtevät hakemaan riskialttiisti ruumista, vaikka eivät tiedä yhtään millainen hätätila tukikohdassa on.
2. En ole koskaan käynyt avaruudessa, mutta eikö painottomassa tilassa "putoaminen" lopu, kun saa liikkeen pysäytettyä? Miksi Clooney sitten "tippui" kuolemaansa.
3. Sandra suuntaa kohti ilmalukkoa, happi loppu ja pyörryttää. Mutta toki silloin vielä kannattaa jutella jonninjoutavia asioita radioon, että happea varmasti kuluu mahdollisimman paljon.

Pieniä asioita, mutta ärsytti. Ehkä oli väärä mielentila katsoa elokuva.

Lisäksi tykkään yllättävimmistä lopuista, nyt jäi vähän sokeriseksi...
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Useamman ohjaajan yhteistyön tuloksena syntynyt V/H/S vuodelta 2012 tuli viimein katsastettua. Elokuvan kehyskertomus oli paikoin passeli, joskin tietyissä kohdin ennalta arvattava ja ymmärsin jo hyvin varhain mitä talossa tuleman tapahtumaan jossain vaiheessa, mutta tästä tiedosta tahi aavistuksesta huolimatta tämä teema elokuvassa oli paikoin parasta antia.

Sen sijaan ne episodit vhs-kaseteilla olivat mielestäni liian epätasaisia, jotta voisin sanoa nauttineeni elokuvan katsomisesta. Parhaimmillaan saatiin rakennettua ihan kiehtovia pienoiselokuvia mutta vastaavasti osa "tallenteista" oli kaikkiaan hyvin epämääräisiä eivätkä myöskään pelottaneet millään muotoa tai herättäneet kauhistusta tai saaneet esittämään itselle positiivisessa mielessä pohdiskelevaa kysymystä "Miksi hitossa katson tätä?"

Tietyllä tapaa kiehtovin näistä episodeista oli kahden rakastavaisen matka ympäri Yhdysvaltojen karuja länsiosia ja tässä loppu oli kaikella tapaa yllätyksellisin ja toisaalta myös raadollisin. Jännite pysyi alettuaan elokuva-episodissa hyvin yllä aina murhaavaan ja kenties hiukan yllätykselliseen loppuun saakka. Voidaan tietty kysyä, että olisiko kannattanut jättää viimeinen otto ottamatta ja jättää katsoja pohtimaan kysymystä tahi kahta - mitä sitten kävi?

Toista ääripäätä taasen edusti viimeisin episodeista, mikä oli paikoin todella tylsistyttävä jostä seurasi se ettei se ainakaan minun kohdalla onnistunut luomaan riittävällä tapaa jännitettä. Se ei pelottanut, se ei ahdistanut, se ei oikeastaan tuntunut miltään.

En siis usko, että tulen jatkossa tihrustelemaan pienen televisioni pieneltä ruudulta lisää V/H/S -leffoja, johan niitä tämän vuoden puolella on jo toinen julkaistu, enkä usko, että se nousee tasoltaan kovinkaan korkealle.

vlad.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuosta Gravitysta on jonkin verran jo juttua ollutkin. Itse pidin todella paljon näkemästäni. Juoni oli melko perushöttöä, mutta mutta muuten kyllä loistava tekele.

Laittoiko kukaan merkille ohjaajalle tuttua leikkaamattomuutta elokuvassa? Varsinkin avauskohtaus meni todella pitkään ilman leikkauksia. Todella taidokasta niin näyttelijöiltä kuin myös muiltakin.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Escape Plan tuli viime lauantaina katsastettua eukon kanssa. Lapsuuden suurimmat toimintasankarit pääosissa. Tykkäsin paljon, että Stallonelle ja Schwarzeneggerille oli löydetty sopivat roolit. Muutenkin leffassa oli löydetty hyviä näyttelijöitä sopiviin rooleihin, mm. Jurassic Park näyttelijä toimi lääkärin roolissa uskottavasti ja Vinnie Jones hoiti roolinsa myös hyvin. Todella hyvä leffa ja vaikka kesti 2 tuntia niin ei tylsiä kohtia ollut. Juoni ja toteutus olivat hyviä, joskin hieman enemmän olisi voinut avata joitain juttuja. Ei ihan kympin leffaksi yllä, mutta tykkäsin erittäin paljon ja annan 9/10, yksi piste pakko antaa extraa Arkasta ja Sylvesteristä.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Itsekin tuli katsastettua Escape Plan ja tykkäsin siitä kovasti.

Arskahan oli sosiaalisessa mediassa taannoin selittänyt, ettei hän enää osaa saksaa, kun on niin monta vuotta Jenkeissä asunut, mutta hyvinhän tuo sujui. Saisi puhua useammin leffoissa tuota kieltään, vaikka toki tuossa hänen persoonallisessa aksentissaan sekä hänen äärimmäisen jenkkimäisissä roolihahmoissaan onkin oma charminsa.
Slyn rooli pakoexperttinä oli myös todella nautinnollista seurata. Verrattuna Lock up-leffaan, joka oli varsin tylsä kokonaisuus, tämä oli ihan toista maata. Se, mikä teki tästä roolista vielä paremman, oli ikävuosien tuoma kokemus sekä karisma, mitä hän toi hahmoonsa.

Posiitivisena yllätyksenä pidän 50 Centin näyttelysuoritusta. Artistina hän on yhtä taitava kuin Tero Vaara, mutta tässä filmissä (ilmeisesti noiden kahden vanhan patun vaikutuksesta) hän ei sortunut ylilyönteihin.

Kokonaisuutena paljon parempi leffa kuin The Last Stand, joka muistutti enimmäkseen halpaa tv-leffaa kuin suuren budjetin Hollywood-actionia.

****
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Viasat Action tarjosi toimivan kyttäleffan End of Watch, joka oltiin käännetty omaperäisesti Poliisit. Gyllenhaal ja Pena esittää kyttäparia sekä ystäviä jotka joutuvat keskelle jengisotaa. Leffan mausteena toimii käsikamera, joka tuo sellaista "Rescue 911" -fiilistä. Tykkäsin, arvosana 8.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Tuosta Gravitysta on jonkin verran jo juttua ollutkin. Itse pidin todella paljon näkemästäni. Juoni oli melko perushöttöä, mutta mutta muuten kyllä loistava tekele.

Perheen kanssa käytiin eilen tuo katsomassa. Esimmäinen kerta 3D-leffassa, joten odotukset olivat katossa. Hiukan kuitenkin petyin, sillä ei noita 3D-tehosteita tuossa minun mielestäni hirveästi käytetty. Teknisesti kuitenkin loistavaa työtä, mutta juoni oli aikamoista skeidaa. Itseäni muuten häiritsee aivan vitusti liian kova äänen käyttö noissa leffoissa. Eilenkin tuntui välillä, että pää halkeaa meteliin, ei näin!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kävin emännän kanssa katsomassa Gravityn Kuopion Scalassa kaikilla herkuilla eli 3D, iso HD-screen ja DD7.1. Pakko sanoa että leffa täytti suuret odotukset ja on varmasti yksi vuoden parhaita leffoja. Leffan pituus 1,5h on just sopiva ja vaarallisia tilanteita riittää alusta loppuun. 3D-efektit oli näyttäviä ja Bullock vetää Oscarin arvoisesti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Charlie Chaplin ja Kaupungin valot.

Varmaan vuosikymmenten tauon jälkeen palasin tämän Chaplin-elokuvan pariin muistamatta siitä oikeastaan enää mitään muuta kuin hämärän juonikulun jossa kulkurin ja sokean kukkamyyjättären polut risteävät. Perusidea olikin sitten tämä mutta se kaikki mitä elokuvassa tämän tarinan ympärillä tapahtui oli jo unohtunut minulta hyvin pitkälti, joten tavallaan oli kuin olisin katsonut elokuvan ensimmäistä kertaa - niin uudelta tuttavuudelta se vaikutti.

Elokuva tarjosi muutamat makeat naurut ja herätti sopivalla tapaa hilpeyttä kuin myös kaihoisuutta mutta samalla minun on todettava ettei elokuva kuulu listallani Chaplinin parhaimpien elokuvien joukkoon - listalla sen edelle menevät tuoreemmassa muistissa olevista elokuvista Diktaattorit, Nykyaika sekä Chaplinin Poika, Kultakuumeen kanssa tämä elokuva painii samassa sarjassa. Sitten on joukko Chaplinin elokuvia joista en muista juuri mitään - kuten Ritari Siniparta, joten niiden en edes ryhdy tekemään vertailua.

Mutta tietenkin Kaupungin valoja voi suositella Chaplin-faneille sekä mv-kauden elokuvista kiinnostuneille. Tässäkin elokuvassa Chaplin oli valinnut muodoksi mykkäelokuvan ja tarinaa rytmittivät äänitehosteet sekä välitekstit, Chaplin oli vielä tällöin vastarannankiiski taistellen äänielokuvien maihinnousua vastaan. Chaplin oli myös sitä mieltä ettei kulkurinhahmon pitäisi koskaan puhua, mikä ei sitten pitänyt aivan paikkaansa, koska Nykyajassa kulkuri lauloi kuuluisan laulun ravintolassa, laulun jonka sanat hän oli unohtanut.

vlad.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Vuosikymmenten kuluessa en ole tullut katsoneeni kovinkaan montaa Wes Cravenin ohjaamaa elokuva - pikaisen lunttauksen jälkeen lista on seuraava: Scream ja Scream2 kunnes tänään listalle tuli jatkoa Käärme ja sateenkaari -leffan myötä. Tai oikeastaan ryhtyessäni katsomaan leffaa kuvittelin katsovani sitä ensimmäistä kertaa mutta mitä pidemmälle leffaa katsoin sitä enemmän aloin muistaa siitä pätkiä ja niinhän se onkin, että olen nähnyt leffan joskus 90-luvulla leffakanavalta. No mutta kaikesta huolimatta oli ihan hyvä virkistää muistoja ja palautella mieleeni ennen näkemäni leffa.

Jos sanon, että Käärme ja sateenkaari on paras näkemäni Craven-leffa se ei paljoa kerro, koska otanta on kovin suppea - listalta kun puuttuu Painajainen Elm Streetillä ja moni muu hänen tavalla tai toisella nimenä minullekin tuttu leffa. Oikeastaan aika kummallista etten ole koskaan nähnyt Painajainen Elm Streetilläkään - eikä minulla oikeastaan ole edes ollut haluakaan katsoa sitä, jostain syystä aina on ollut sellainen tuntu, että leffana sillä ei ole mitään arvoa minulle mutta kenties sen joskus katson, koska Käärme ja sateenkaari nyt kaikesta huolimatta taittui positiivisemmalle puolelle vaikka paikoin sekin kärsi pienoisesta epätasaisuudesta.

Alun Amazonas-kohtaus oli epäilemättä tarkoitettu pohjustukseksi mutta sellaisena se oli kovin köykäinen ja irrallinen, samoin paikoin kohtaukset Haitissa olivat ohuita ja kevyitä mutta onneksi leffan tunnelma alkoi sopivalla tapaa tiivistyä ja kiristyä, ja loppu oli minusta oikein kelvollinen - paitsi että minä olisin jättänyt Peytraudin palleistanaulaamisen väliin, se oli turhaa täytettä loppuun - minusta siis. Samoin reilusti yli sadassa leffassa/sarjassa näytellyt Paul Winfield Lucien Celinenä ei minusta ollut uskottava roolissaan, mutta tämä liene enemmän minun vika kuin Winfieldin. Hänestä nyt vaan tuli mieleen kovin koomiset ja heppoisemmat roolisuoritukset eikä näin ollen tuntunut sopivan tällaiseen rooliin (tai leffaan).

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös