Jatkoajan leffakerho

  • 2 334 776
  • 12 061

ditrim

Jäsen
Pistetään tämä oikeaoppisesti varmuuden vuoksi spoiler -tageihin.

En ole varma selititkö väärin vai enkö ymmärtänyt mutta mielestäni juuri "realistisesti" tapahtumat kuvattiinkin. Yusufin (kaupunki, sade, vaniajelu) uni oli ensimmäinen unitaso, joten siellä aika kului kaikkein hitaimmin. Kun seurattiin Cobbin unen tapahtumia (neljäs taso, koska: 1. Yusuf, 2. Arthur (hotelli), 3. Eames (talvivuoristo)) Yusufin uni kulki tyyliin 7 sekuntia - eli sen ajan, minkä vani putosi sillalta jokeen - kun Cobbin unessa aika meni eteenpäin huomattavasti nopeammin.

Juuri se, miten vanin putoamista kuvattiin pitkään ja hartaasti aina välillä sitä näyttäen kuvasi hyvin, miten aika oli huomattavasti hitaampaa ylemmällä unen tasolla.

Ongelma on tämä:

Sen "7 sekuntia" piti olla Arthurin tasolla ymmärtääkseni muutama minuutti. Vai muistanko väärin, että elokuvassa nimenomaan sanottiin, että ennen pakun osumista veteen hotellitasolla olisi aikaa noin kaksi ja lumimaisemissa 20 minuuttia? Tuossa ajassa Arthur ehti sitten myllyttämään yhden (vai useammankin?) heijastuksen kanssa, vaeltamaan oikeaan huoneeseen, kuljettamaan tyypit hissiin, asettamaan räjähteet ja räjäyttämään hissin irti. Ehtivä kaveri, pakko sanoa.

Homma saattaa kuitenkin toimia ajallisesti, jos verrataan noihin aiemmin elokuvassa esitettyihin lukuihin. Niitä en tarkkaan muista tai edes jaksaisi alkaa laskemaan.

Point taken mutta pari asiaa nostan esille. Ensinnäkin nuo Arthurin tappelut tapahtuivat ennen pakun ajamista sillalta. Arthur tappeli heijastusten kanssa silloin, kun paku kieri rinnettä alas eli reilusti ennen kuin Yusuf ajoi pakun sillalta alas.

Toki sen porukan sitominen, kuljettaminen hissiin ja räjähteiden kanssa pelleilykin on tehty nopeasti mutta se mahtuu mun mielestä elokuvien "taiteelliseen vapauteen". Kaikkea ei vain voi tehdä täsmälleen niin, kuin se menisi, mikäli tapahtumat olisivat totta.

Muistaakseni ainakin yhden tyypin kanssa joutui matsaamaan painottomassa tilassa vielä siinä vaiheessa, kun paku oli jo sillalta ajanut. Ihan tavanomaista leffakamaahan tuollainen toki on, mutta nimenomaan se tässä häiritsikin.

Olenko aivan väärässä, kun muistelen että se leffassa mainittu pari minuuttia oli nimenomaan ensimmäiseen potkuun, eli siihen kun paku osui sillankaiteeseen? Tuon jälkeen Arthur sitten sai pari lisäminuuttia ennen veteen veteen osumista. Toki silti pojalla hoppu suoritteiden tekemisessä oli, sitä en kiellä...

Itse leffasta pidin paljon, vaikken aivan kaikkea hypetystä allekirjoitakkaan. Suurin ongelmakohta oli leffan pituus. Lukuisat toistuvat hidastuskuvat samoista tilanteista venytti leffaa varmaan puolella tunnilla "turhaa" footagea. Mainio leffa silti, tähän mennessä selkeästi vuoden paras. Kaikkien aikojen listalla tekee silti tiukkaa murtautua top20:n.

Lopettakaa nyt saatana :)
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kävin katsomassa ja petyin.

Inception: 8-8½/10

Mielenkiintoinen arvostelutapa sinulla. Jos itse annan elokuvalle vähintään 7/10, en ole pettynyt. En usko, että on olemassa sellaista elokuvaa, joka kestäisi kaiken yliampuvan hypen, jota ihmiset toisinaan median ruokkimana ajautuvat tekemään. Ainakaan itse en sellaista ole nähnyt. Vähän sama kuin odotetaan jotain Metallican tai Iron Maidenin uutta albumia. Odotetaan jotain hätkähdyttävää ja uutta, jota kertakaikkiaan ei voi kitarabassottelulla enään säveltää. Vaikka tekisi uuden sandmanin tai trooperiin verrattavan biisin, niin kyyninen yleisö olisi takuulla pettynyt.

Minulla ei tässä nyt tule yhtään elokuvaa mieleen, joka olisi kestänyt (omissa ajatuksissani) valtaisan ennakkohypen. Toisaalta olen jättänyt kriitikkona leikkimisen (liian syvällisen kriittisen pohdiskelun) jo taakse ja pyrkinyt nauttimaan siitä mitä eteen tulee. Eihän mikään voi enään yllättää, kun tietää jo etukäteen, että tietokoneilla pystytään toteuttamaan asioita joille ei ole rajoja. Toki huonot leffat ei käänny hyväksi tälläkään tavalla.

Jos alan miettimään elokuvia, jotka ovat yllättäneet hyvyydellään niin niitä taas on kohtuu paljon. Ennakkohype tahtoo antaa väärän asenteen elokuvan katsomiselle, vaikka sitä kuinka yrittäisi välttää.

Ketjun aiheeseen liittyen viimeisin katsomani elokuva on blackout. Jotenkin tämä leffa kompastuu suomalaisuuteen yrittäessään olla kansainvälisen tason toteutus. Ärsytti suunnattomasti elokuvan jatkuva jännittynyt ilmapiiri, vaikka mitään ei tapahtunut tai ollut tapahtumassa. Juonikin oli alun hyvistä merkeistä huolimatta loppupeleissä surkea. En ollut vähään aikaan katsonut kotimaisia, eikä kyllä kiinnosta katsoa jatkossakaan. Joku näissä kotimaisissa leffoissa aina ärsyttää. Äideistä parhain tosin oli sellainen mukava yllätys parikolme vuotta sitten. Vai oliko se sittenkin ruotsalainen..
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Tuli viikolla käytyä vilkaisemassa toi Knight and day, aika perus toiminta hassuttelua. Kyllähän sen nyt kerran leffateatterissa vilkaisi, vaikka suurin yllätys itselleni oli se, että Cruisen lärvi EI käynyt ärsyttämään. On meinaan meikäläisen inhokki näyttelijöiden ehdoton ykkönen.

Nyt on sitten jämähtänyt päähän idea katsoa läpi kaikki perjantai 13 leffat mitä en vielä ole nähnyt, eli kaikki muut paitsi 1,7, freddy vs jason ja tuo uusin versio.

Kakkonen ja kolmonen meni parina edellisenä iltana, tänään ajattelin sitten katsoa osat 4,5 ja 6. Kakkonen siis esitteli Jasonin murhaajana (ykkösessä Jasonin äiti), tosin tässä osassa kuuluisa lätkämaski loistaa poissaolollaan ja Jasoni on lähinnä naurettavan näköinen tumpelo joku ihme pussi päässään hilluessa, mutta sinänsä leffa on tämmöisistä slasher hässäköistä tykkääville ihan ok. 3 sitten esittelee vihdoinkin Jasonin tavaramerkissään lätkämaskissa, tosin turhan kauan se leffan alusta kesti ennenkuin maski nassulle lävähti. Myös kolmonen on ihan hauskaa aivot narikkaan viihdettä, nyt vain odotellaan iltaa, että saa muksut nukkumaan ja itse pääsee taas jatkamaan Jasoni maratoonia.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kick-Ass. Katoinpa kyseisen elokuvan uteliaisuudesta, kun täällä ja vähän muuallakin se on herättänyt mielenkiintoa. Olihan leffa ihan hyvä alussa, kun parodioitiin oikealla tavalla supersankaruutta, mutta hemmetti leffahan meni lopussa juuri siihen supersankaruuteen, jolle se yritti aluksi naureskella. Ja lopun käänteet ovat kaikki kilometrin päähän arvattavissa.

2/5 tähteä.

Yksi tähti pitäisi vielä vähentää siitä Christopher Mintz-Plasse:n ärsyttävästä olemuksesta, mutta olkoon nyt. Näyttää muuten nuorelta Patton Oswalt:ilta.
 

Theone

Jäsen
Mielenkiintoinen arvostelutapa sinulla. Jos itse annan elokuvalle vähintään 7/10, en ole pettynyt.

Elokuva oli hyvä mutta kuten varmaan osasit arvata, niin se ei ollut niin loistava kuin palstaveljet sitä olivat hehkuttaneet. Tyyliin paras-ikinä-koskaan-missään.

En siis ollut pettynyt elokuvaan, vaan elokuva petti omat ennakko-odotukset jotka olivat aivan liian kovat.

Suosittelen lämpimästi elokuvaa kaikille mutta jättäkää kaikki odotukset narikkaan, niin ette pety.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Tuli viikolla käytyä vilkaisemassa toi Knight and day, aika perus toiminta hassuttelua. Kyllähän sen nyt kerran leffateatterissa vilkaisi, vaikka suurin yllätys itselleni oli se, että Cruisen lärvi EI käynyt ärsyttämään. On meinaan meikäläisen inhokki näyttelijöiden ehdoton ykkönen.
Sama tuli mieleen katsoessani tuo pätkä ensi-illassaan-Tomppa jopa näytteli hyvin. Ihan perusagenttimättöä. Diaz oli ihana. Kiva pätkä.
 

J.Petke

Jäsen
Älkää koskeko kukaan edes pitkällä tikulla Operation Endgame-rainaan. Paskin elokuva pitkään aikaan. Ei riitä sanat kertomaan. Huonoja näyttelijöitä, huonoja rooleja, huono käsikirjoitus, ok idea mutta toteutus ala-arvoinen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suuresti kohuttu Inception tuli myös käytyä katsomassa tuossa päivä muutama sitten. Olihan se aika taattua Nolania, eli hyvä elokuva, mutta en nyt tiedä onko ihan kaikkien hehkutusten arvoinen kuitenkaan. Mikään maailman kaikkien aikojen Top10 kamaa ei ainakaan. Idea oli hyvä, mutta en sitten tiedä petyinkö siihen kuitenkin aavistuksen, koska ei se nyt aivan käsittämättömän hienoja twistejä kuitenkaan tarjonnut. Ehkä joku mielikuvitukseton ihminen voi haukkoa henkeään tämän ja esim. jonkun Matrixin juonikuvioille. Itse kun on pyöritellyt pienen elämänsä aikana kaikenlaisia älyttömiä juttuja päässään, niin ei nämä tämäntyyppiset juonet sillä tapaa laita ällistelemään. Eli jotain vielä vähän kekseliäämpää ja yllättävempää olisi voinut olla.

Mutta, jotta ei menisi silkaksi haukkumiseksi, kun ei sitä niin paljon oikeasti olekaan, niin kehutaan vaihteeksi myös. Visuaalisestihan tuo elokuva oli todella hieno, unimaailman paradoksit ja outoudet sekä painottomuudet oli toteutettu tosi hienosti. Kauttaaltaan todella vahvaa ja toimivaa jälkeä, eikä kuitenkaan mässäilty liikaa, vaan kaikki tuki kerrontaa mainiosti. Näin käytetään efektejä fiksusti, mutta se nyt tosiaan kanssa oli odotettavaa Nolanin kohdalla. Miehellä on silmää näille jutuille.

Näyttelijäkaarti oli kauttaaltaan mainiosti kasattu, DiCaprio on mainio ja uskottava näyttelijä ja sopii tälläiseen leffaan tosi hyvin. Muissakaan ei tosiaan valittamista, Marion Cotillard on kyllä ihastuttava nainen sekä taitava näyttelijä sen lisäksi. Rakastuin. Ellen Page on myös söötti, mutta ehkä näyttelijäkaartista oli tietyllä tapaa epäuskottavin turhankin uteliaana ja pikkuvanha tapauksena. Tuli hetkittäin sellanen tunne, että mitään mistään ymmärtänyt napero siinä koulutti ja neuvoi itseään kokeneempia kettuja.

Hans Zimmerin musiikeille taas myös peukkua pystyyn. Sopivan minimalistisempaa ja elektronisempaa mitä miehen scoret usein tapaa olla. Toimi loistavasti elokuvassa ainakin.

Loppu jätti kyllä vähän miettimään, että mistä oli kyse. Uskon ja toivon, että siinä ei menty nyt turhan sovinnaisella otteella ns. häpy end mielessä. Vaan, että kyseessä oli jotain ihan muuta ja tuohon haluan kyllä uskoa.

Eli siis hyvä elokuva ja meni se kaksi ja puoli tuntia aika yllättävänkin nopeasti, ei siis ehtinyt pitkästyä oikein missään kohtaa.
 
Tänään oli sitten katseluvuorossa monesta suunnasta suitsutusta ja kiitosta kerännyt The Road, eikä raina todellakaan tuottanut pettymystä. Kaveri varoitteli elokuvan olevan lälly, mutta itse olen näkemäni perusteella toista mieltä. Varsin synkkä ja raadollinen tarina, jota mustanpuhuva maisemakuvaus vielä entisestään synkisti. Loppukin oli mielestäni ok. Elokuvan jälkeen ei kuitenkaan jäänyt päälle sen erityisempiä ikävähköjä tuntemuksia (joiden takia synkkiä draamoja tulee usein katsottavakseen valittua), joten aivan sinne top- 10:n ei tätäkään pätkää arvaa rankata. Hyvä leffa joka tapauksessa.

Toinen viime aikoina säväyttänyt elokuva on sitten tämä taiteilijapariskunta Viidan ja Meriluodon (fiktiivisen) tarinan kertova Putoavia enkeleitä. Tästä elokuvasta pidin todella paljon, vaikka tyyppeinä Viita ja Meriluoto olivatkin entuudestaan minulle suht koht vieraita. Korpela teki mielestäni mainion roolityön, kuten aina, eikä leffasta muutenkaan löytynyt moittimista. Ehkäpä Viidasta kertovan kirjankin voisi elokuvan innoittamana lukaista läpi. Parhaita näkemiäni kotimaisia ja leffan päätyttyä jäivät ajatukset vielä pitkäksi aikaa kelaamaan läpi tapahtumia. Tosin tämä tuli muistaakseni katsottua kännissä, joka mahdollisesti hivenen voimisti tunnelatausta. Niin, ja vaikka fiktiivinen elokuva kyseessä, uskoisin totuuden siementäkin silti olevan mukana enemmän kuin vain nimeksi.

Maininnan ansaitsee vielä Kerran sotureita joka tuli katsatettua kaverin kehoituksesta, eikä tähänkään elokuvaan tarvinnut pettyä. Kipeä tarina kiinnostavasta Maori- kulttuurista ja hienoa näyttelijätyötä kaikkinensa. Minulle kelpaa kyllä!

Seuraavaksi pitääkin sitten ottaa katsontavuoroon Suljettu saari sekä kehuttu ja hehkutettu (ja haukuttu) Inception. District 9 ja Imaginarium of Doctor Parnassus ovat nekin vielä näkemättä, joten katsottavaa riittää kunhan aikaa ja innostusta taas muilta touhuilta liikenee.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Onko suomessa IMAX-teattereita ollenkaan ja onko niita edes suunnitteilla? Wikipediasta luin etta Oulun tietomaassa olisi koyhan miehen 8/70 laitteistot jotka eivat nekaan paase lahelle todellista IMAX-kokemusta. Mutta mites muualla, onko odotettavissa visuaalisen ilotulituksen seka tarkan kuvanlaadun ystaville helpotusta?

Suomessa ei ole IMAX-teattereita. Kaiken lisäksi täällä hehkutetaan jotain Finnkinon "3D-elämyksillä", jotka ovat aika kaukana oikeasta digitaalisesta IMAX 3D:sta. En usko, että on tulossa Suomeen, sen verran kallis laite on kyseessä Suomen tasoiselle markkina-alueelle.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Äsken telkkarista tullut V niin kuin verikosto yllätti oikein positiivisesti. Ainakin siinä mielessä, kun en oikeastaan tarkemmin tiennyt, minkälaisesta elokuvasta on kysymys ja rupesin vaan katselemaan. Siinähän sitten mukavasti reilut pari tuntia vierähtikin. On aina ilo löytää puolivahingossa jotain varsin onnistuneita elokuvia. Mutta tuoreemmista tapauksista Inception otetaan käsittelyyn parin, kolmen päivän sisään.
 
Vuokrasin eilen leffan Kielletty Hedelmä. Ennakkoon kiinnosti, koska vanhoillislestadiolaisuus on kohtalaisen tuttu ilmiö ja leffan katsoneet tutut olivat kehuneet. Jäi kuitenkin suomifilmeille tyypilliselle "Ihan kiva" -tasolle.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Yritin rekisteröityä tuonne IMDB:hen, mutta ei ilmeisesti äly riitä. Siinä kun klikkaa register, ja täyttää tiedot (sähköpostit ja valitsee salasanan ja maan yms), niin seuraavaksi se hyppää jo log in -sivulle, ja kysyy mailiosoitetta tai IMDB ID:tä, sekä salasanaa. Ne kun näpyttelee, niin väittää että invalid information. Ja ei kai tuo muutenkaan voi ihan noin nopeasti toimia, että heti rekisteröitymissivun jälkeen pääsee kirjautumaan sisään? Yleensähän noilta tulee joku varmistusviesti sähköpostiin.

Täälläkin varmaan joillain on tunnukset tuonne, osaako joku auttaa?
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Turun Elokuvadivarista poimin tänään Once Upon a Time in Americanin ja Lost in Translationin. On noitaki odotettu!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Turun Elokuvadivarista poimin tänään Once Upon a Time in Americanin ja Lost in Translationin. On noitaki odotettu!

Suuri gangsterisota on loistava raina, jonka olen nähnyt noin 5-7 kertaa. Saakelin nautittava teos, joka kestää...oisko yli kolme tuntia. Hyvät näyttelijät.

Lost in Translation on taas hieman yliarvostettu leffa, joka ei ainakaan meikäläisellä kestä monia katselukertoja. Murray tosin on oma itsensä, ironinen hahmo. Pari kertaa katselee ajan kanssa hyvinkin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Four Lions tuli mentyä katsottua. Oli paljon hauskempi kuin odotin, nauroin täysin, kun joku kuoli. Jännä leffa silleen.

Muttamutta, täälläkin puheeksi tullut taputtaminen elokuvan jälkeen tapahtui kyseisen elokuvan loputtua. Turussa. Mitä vittua ihmettelin, että taputetaanko elokuville oikeasti jossainpäin Suomessa oikeasti. Nyt se on rantautunut Turkuun. Ei kai siinä mitään, kunhan eivät ala kesken elokuvan taputtamaan valkokankaalle.
 

Bronco

Jäsen
Yritin rekisteröityä tuonne IMDB:hen, mutta ei ilmeisesti äly riitä. Siinä kun klikkaa register, ja täyttää tiedot (sähköpostit ja valitsee salasanan ja maan yms), niin seuraavaksi se hyppää jo log in -sivulle, ja kysyy mailiosoitetta tai IMDB ID:tä, sekä salasanaa.

IMDb on ollut viime aikoina tuon rekisteröitymisen osalta aika lailla sekaisin. Yksi ratkaisu tuohon ongelmaan voisi kuitenkin olla se, että oletkin jo luonut samalle sähköpostiosoitteelle tunnukset ennestään. Tällöin se heittää ulos rekisteröitymisestä ilman kummempia varoituksia.

Kokeilepa siis piruuttasi (log in -sivulla) sitä "unohditko salasanasi" -kohtaa, jos sitä kautta löytyisi joku vanha tunnari. Mikäli ei lähde toimimaan, siellä on jotain isompia bugeja tai kenties jonkinlainen (aluekohtainen?) rajoitus jäsenien määrän suhteen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eilen tuli käytyä katsomassa tuo paljon kehuttu Inception. Itse elokuvasta en tarkoituksella ollut halunnut ottaa selvää kuin sen, että liittyi jotenkin uniin. Mutta joo, eipä sytyttänyt.. Kelloa tuli vilkuiltua useasti ja muutoinkin jäi vähän vaivaamaan, että mikä tuossa juonessa oli nyt niin hienoa ja miksi pitäisi katsoa useampaan kertaan, kuten Memento. Lisäksi sinällään hienoissa CGI-maisemissa paistoi vähän sellainen jo nähty tunnelma, vaikka periaatteessa ihan menetteleviä toki olivatkin. Vähän mielikuvituksellisempaa olisin odottanut, jos kerran unissa liikutaan. Nykyisin on vain melko vaikea vaikuttaa visuaalisesti, kai. Elokuva ei toki huono ollut, lähinnä tasoa "ihan ok". Kaipa tästä olisi joskus voinut tykätäkin, koska muistan olleeni ihan innoissani myös Matrixista aikanaan, mutta tuolloin olin toisaalta kait hätäisesti lukiossa. Aika kului ja tuon nahkafetissifantasian jatko-osat jäivätkin jo kesken.

Toki kyse voi olla siitä, että en oikein koskaan ole lämmennyt noille takaa-ajoelokuvilla, jollainen tämä nyt oli oikeastaan koko kahden ja puolen tunnin (liiallisessa) pituudessaan ja vielä runsain hidastuksin. Lisäksi paukuttelua oli aivan liikaa ja ainahan voi kyseessä olla alitajuinen vastareaktio yleiselle suosiolle. Kaiken kaikkiaan tykkäsin esim. sinällään melko kornista Avararista paljon enemmän kuin tästä itsensä ehkä liian vakavasti ottavasta IMDB:n Top3:sta. Di Caprio ja 3rd Rock-Tommy olivat toki mieleen, ei siinä mitään.

3-/5
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Inception nähty ja tähdet leffalle ovat 3.5./5.0. Ensin annoin 4, mutta pieni mietistely sai kyllä kallistumaan seurassa olleen kaverin mielipiteen suuntaan.

Lyhyesti sanottuna ei tule olemaan mikään huikea paras koskaan ikinä, mutta selvästi kuitenkin keskiverto-leffaa parempi. Leo D oli jälleen tässäkin hyvä ja sopi leffaan mielestäni oikein hyvin. Musiikeista ja tunnelmasta ehdotonta peukkua ja myös lopulle peukku.

Ps. Yllätyin täysin Joseph "kolmas kivi auringosta" Gordon-Levittin suorituksesta, hyvän roolin veti ja toivottavasti näen kaverin jatkossakin eri elokuvissa. Itse kolmas kivi auringosta-sarjaa vihaan kyllä yli kaiken.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Yllätyin täysin Joseph "kolmas kivi auringosta" Gordon-Levittin suorituksesta, hyvän roolin veti ja toivottavasti näen kaverin jatkossakin eri elokuvissa. Itse kolmas kivi auringosta-sarjaa vihaan kyllä yli kaiken.

Katsoin tassa vajaa vuosi sitten leffan jossa kaveri oli paaosassa ja se oli ihan hyva suoritus hanelta. En nyt tahan hataan nimea muista mutta han oli auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut yliopistokiekkoilun tahti, ja joutui mukaan johonkin alyttomaan pankkiryostosuunnitelmaan. Hanen pysyva vammansa taisi olla muistin heikkous, ja kaverina oli taas tama Jeff Daniels vai mika se nyt oli, han oli sokea.

Jos joku muistaa leffan nimen niin muistuttakaa, mutta selvasti tuosta nuoresta miehesta alkaa jonkinlainen nayttelija kasvamaan.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Myös Mysterious Skin on Gordon-Levittiltä aika vahvaa työskentelyä. Brick ja 500 Days of Summer ovat vielä näkemättä, mutta molemmat kehuttuja. Eli on se Joseph aika pitkälle pötkinyt sitcom-taustastaan huolimatta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tänä viikonloppuna aukeaa testosteronipato, kun kauan odotettu The Expendables saapuu vihdoin teattereihin.

Asiaa lähes liipaten, tietääkö kukaan onko Machete tulossa Suomessa teattereihin?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Myös Mysterious Skin on Gordon-Levittiltä aika vahvaa työskentelyä. Brick ja 500 Days of Summer ovat vielä näkemättä, mutta molemmat kehuttuja. Eli on se Joseph aika pitkälle pötkinyt sitcom-taustastaan huolimatta.

500 days of summer oli tosiaan hyva leffa myos. Yllatyin positiivisesti.
 

MikkoT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Canadiens
Asiaa lähes liipaten, tietääkö kukaan onko Machete tulossa Suomessa teattereihin?

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/kuvien-takaa/aijaelokuvien-taistelu-the-expendables-vastaan-machete

"Machete saa USA:n ensi-iltansa syksyllä ja Suomi seuraa joskus perässä, The Expendables puolestaan tulee meilläkin valkokankaille 13.8."

Linkin takaa löytyvän SK:n artikkelin perusteella ainakin voisi ymmärtää, että olisi tulossa. Tosin ei sitä tiedä, onko toimittajalla mitään varsinaista tietoa asiasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös