Jatkoajan leffakerho

  • 2 311 904
  • 11 992

Duke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Oulun Kärpät, ManU, AC Oulu
Tuli katsottua kauhua The Banishing (2020). 2/5

Tämä oli nyt sitten pyydetty kaikilla mausteilla:

Natseja
säikyttelyä
psykologista kauhua
uskontokauhua
pelottavasti käyttäytyvä lapsi
Creepy nukke
creepy kummitusnainen
Natseja (sanoinko jo)
lahtaavia munkkeja
Pelottava mielisairaala
Peiliulottuvuus
kummitustalo
väärälle puolelle kääntynyt pappi
Luunkerääjänatseja
Okkultistimeedioheppu
...

Manaamiskohtaus tästä puuttui. Sitten olisiki ollut kaikki.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Sattumalta Teemalle käänsin..

Leave no trace

Hemmetti, olisin kattonu mielelläni kolmannenkin kerran. Yksi parhaista leffoista viimevuosilta, kattokaa ihmeessä. Tässä ketjussa jossain löytyy eka "arvostelu" tästä .. hieno leffa!

Areenassa reilu vuoden näemmä ...

EDIT: Jahas.. mistähän mää ton vuoden sit vetäsin, elän varmaan viä 2022 tms :-D
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Huomasin plärätessäni historiaan painuneita sivuja täällä Vapaassa keskustelussa, että keväällä 2015 järjestettiin useampana viikkona Vuosikymmenen parhaat elokuvat -äänestykset, jotka alkoivat kultaiselta 60 -luvulta ja päätyivät viime huhtikuussa järjestettyyn 2010 -luvun parhaimpien leffojen listaukseen.

Koska aikaa on vierähtänyt varsinkin noista ensimmäisistä äänestyksistä jo kahdeksan vuotta ja koska leffoja tehtiin myös ennen 60 -lukua, ajattelin tiedustella, että löytyisikö esimerkiksi @Vintsukka :lta aikaa pistää pystyyn samanlainen äänestys sekä aiemmilta vuosikymmeniltä, että myöhemmiltä? On luultavaa, että palstalla on monia, jotka eivät olleet edes jatkislaisia silloin, kun nuo alkuperäiset äänestykset pidettiin ja lisäksi moni on näiden vuosien aikana ehättänyt (toivon mukaan) näkemään useammankin elokuvan noista listoissa olevista leffoista.

Heitän pallon ilmaan ja toivon, että joku nappaa sen kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Valon valtakunta/Empir of light

Sam Mendes palasi Bondeja edeltävään draamaelokuvan tekemiseen.. ei sillä että ois mitään Bondeja vastaan ja olihan 1917 hyvä sotaleffa, muta Mendesin ominta aluetta on imo draamakerronta. Tyämakalla pääs näkeen tän, Suomen enska vasta viikonpäästä.

Valon valtakunta sijoittuu 1980-luvulle Empire nimiseen leffateatteriin ja kuvaa siellä olevien työntekijöiden välisiä suhteista. Olivia Colman esittää teatterissa työskentelevää naista, joka saa työkaverikseen tummaihoisen miehen. Heidän välilleen syntyy erikoinen suhde, jota värittää tuon ajan brittiyhteiskunnan rasismi ja toivottomuus.

Olivia Colman tekee jällen kerran huippuhyvän roolin. . No.. se tuskin yllättää ketään. Elokuvan kerronta vähän töksähtelee, joka taas Mendesiltä vähän yllättä, ja eihän tää toki mikään 'americanbeaty' ole, mutta hyvä draamaleffa kuitenkin... leffassa tietty on taustalla aikansa leffoja. Kaikki katsomisen arvoisia, bongatkaa vaikka aika unohdettu Tervetuloa Mr. Chance!/Being There, itekkin jo unohtanu, poliittisten draamojen aatelia.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Suositelkaas hyviä komedioita? Pieni ja lyhyt lista omista suosituksistani:
Sekaisin Marista on minusta tosi hauska ja sitä pidetään komedioiden klassikkona.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Sattumalta Teemalle käänsin..

Leave no trace

Hemmetti, olisin kattonu mielelläni kolmannenkin kerran. Yksi parhaista leffoista viimevuosilta, kattokaa ihmeessä. Tässä ketjussa jossain löytyy eka "arvostelu" tästä .. hieno leffa!

Areenassa reilu vuoden näemmä ...

Hyvä suositus! Eikä ole kuin 9 päivää enää, joten kannattaa muidenkin komeista maisemista kiinnostuneiden draaman ystävien katsoa. Todella mahtavasti kuvattu vanhemman ja lapsen välistä jännitettä, pienieleinen, mutta intensiivinen elokuva. Oli jostain syystä jäänyt katsomatta.

Selkeästi Nomadlandin sukulainen, joka pari vuotta myöhemmin putsaili palkintopöytiä. Minusta Leave No Trace oli parempi leffa!
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Kävin katsomassa hiljattain ensi-iltaan tulleen elokuvan Tár. Suosittelen lämpimästi varsinkin sellaisille ihmisille, joille klassinen musiikki ei aiheuta allergiaa (vaikka elokuva on suurelta osin muuta kuin musiikkielokuva). Arvostelutkin ovat olleet pääosin kiittäviä tai jopa ylistäviä:

 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Helmikuun aikana tuli nähtyä jälleen kerran varsin mukava määrä (40 kappaletta) leffoja, vaikka ensimmäisen viikon aikana muu elämä tuppautui häiritsemään keskittymistä. Suurin osa leffoista oli alle kahden tunnin mittaisia, The Last Emperor oli reilusti yli kolmetuntisena ihan omassa luokassaan. Joukossa ei ole tälläkään kertaa yhtään suomalaista leffaa, koska niiden katsominen ei vaan nappaa.

The Last Emperor (1987) - ****
Destry Rides Again (1939) - ****
Delicatessen (1991) - ****
3:10 to Yuma (1957) - ****
Silverado (1985) - ***
Bringing Up Baby (1938) - ***
The Whale (2022) - *****
To Catch a Thief (1955) - ****
Jojo Rabbit (2019) - ****
True Grit (1969) - ****
The Ritual (2017) - ****
Island of Lost Souls (1932) - ****
The King of Comedy (1982) - ****
Faust (1926) - ****
La La Land (2016) - ****
Jason and the Argonauts (1963) - ***
Stripes (1981) - ***
What Ever Happened to Baby Jane (1962) - *****
Au Revoir Les Enfants (1987) - ****
Pandora's Box (1929) - ****
Paris, Texas (1984) - *****
Army of Shadows (1969) - ****
The Devil's Backbone (2001) - ****
Midnight Cowboy (1969) - ****
Vampire's Kiss (1988) - ****
The Lady from Shanghai (1947) - ****
Memories of Murder (2003) - ****
My Darling Clementine (1946) - ****
The Banshees of Inisherin (2022) - *****
Eyes Without a Face (1960) - ****
Dogville (2003) - *****
Touch of Evil (1958) - ****
Nope (2022) - ****
The Blob (1958) - ***
The Lobster (2015) - ****
Diabolique (1955) - ****
The Artist (2011) - *****
Stray Dog (1949) - ****
Black Panther: Wakanda Forever (2022) - ***
Out of the Past (1947) - ****

TOP 6 Parhaimmat leffat

1. The Artist
2. What ever happened to Baby Jane
3. Paris, Texas
4. The Banshees of Inisherin
5. Dogville
6. The Whale

TOP 3 Suurimmat pettymykset

1. Black Panther: Wakanda Forever
2. Silverado
3. Bringing up Baby
 

Buster

Jäsen
Tämän vuoden Oscareihin on viime vuoden läpsyttelyjen seurauksena perustettu ympäripyöreä "kriisitiimi", joka on valmis toimimaan missä tahansa mahdollisessa tilanteessa. Tiimi käy läpi kaikki kuviteltavissa olevat skenaariot ollakseen valmis toimimaan ja reagoimaan nopeasti, mikäli jotakin tapahtuisi.

Vissiin missään ei ole tuota ympäripyöreyttä tarkemmin eritelty. Nimen perusteella luulin tarjolla olevan kriisiapua gaalan aikana, mutta ei nyt sentään. Tai ehkä siihenkin on varauduttu.

Akatemian johtaja vielä kommentoi hyvin, että viime vuonna he eivät reagoineet tarpeeksi nopeasti tuohon Smithin läpsäisyyn. Kun totuus on, ettei siihen reagoitu ollenkaan kuin vasta useita päiviä gaalan jälkeen.

Kriisitiimi on jo kuulemma kokenut tulikasteensa Andrea Riseboroughn ehdokkuuden myötä, joka tuli aivan puskista ja lukemattomien tähtien kampanjoimana. Mikä sitten herätti kysymyksiä, että rikottiinko siinä kampanjointisääntöjä. Kriisitiimi lähetettiin matkaan ja kuusi päivää myöhemmin julkaistiin virallinen tiedote, ettei sääntöjä oltu rikottu (ainakaan olennaisesti) ja ehdokkuus pitää.

Tuossa tapauksessa elokuvan ohjanneen Michael Morrison vaimo, näyttelijä Mary McCormack, oli suoraan ottanut yhteyttä akatemian jäseniin puhelimella sekä sähköpostitse anellen heitä katsomaan elokuvan, sekä levittämään Riseboroughn poikkeuksellisesta suorituksesta sanaa sosiaalisessa mediassa.

Kun viralliset säännöt kampanjoinnista sanovat, että kampanjoinnin hoitavat studiot voivat lähettää äänestäjille vain yhden emailin viikossa Oscar-äänestäjille. Eikä niitä saa lähettää suoraan äänestäjille, vaan pitää käyttää akatemian hyväksymää välikättä/palvelua. Minkä ohella ei saa periaatteessa mainita muita ehdokkaita kun promoat omaa ehdokastasi, mitä sitten oli noissa sosiaalisen median postauksissa tahattomasti myös rikottu tässä tapauksessa.

Samassa yhteydessä akatemiapomo kehui myös Jimmy Kimmeliä, että heillä on tänä vuonna juontaja, joka on tottunut livetelevisioon ja sen sisällyttämiin mahdollisiin kommelluksiin. Kimmelhän taisi olla edellisen kerran juontajana, kun La La Land erheellisesti julistettiin voittajaksi. Kimmel sitten tuli ihan itse mikrofoni kädessään lavalle reagoiden tilanteeseen paremmin kuin kukaan muu ja selvitti sotkua ilmoittamalla erheestä ihmettelevälle yleisölle. Mikä herättää kysymyksen, että onko siellä backstagella mitään tuottajaa olemassa ja miksei ne saa mitään aikaiseksi.

Pari viikkoa vielä elokuvakauden huipennukseen. Vähän kuin urheilukausi tulisi päätökseensä. Paitsi ettei mestareilla ole juurikaan väliä, paitsi studioille sekä alan ihmisille rahan sekä prestiisin puolesta. Eikä tuossa nyt varsinaisesti valita parhaita, vaan enemmänkin suosituimpia Hollywoodista katsoen. Eikä sillä, että nyt ylipäänsäkään olisi mahdollista tässä lajissa sanoa, että kuka tai mikä on paras. Jonkinlaisiin kategoroihin voi jakaa, mutta niiden sisällä alkaa jo subjektiivisuus väkisinkin vaikuttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Sharper

Kun on toi Apple+ viä “lainassa"…

Huijarielokuva jossa twistejä on mukavasti. Alku on romanttisen draamaelokuvan alku Greenwich Village kirjakaupassa, mutta sitten alkaa käänteitä löytymään. Leffassa kerrotaan tarinaa eri henkilöiden kautta, jotka nivoutuu yhteen tarinan edetessä.

Hienoa oli sekin, että Julian Moore tuli kuvioon mukaan, samoin sivuosassa John Lithgow näiden nuorempien pääosassa olevien Sebastian Stanin ja Briana Middletonn tukena.

Ei huippu alaleuanpudottaja, sillä kyllä käänteitä osaa ennakoida, mutta hyvä genreleffa kuitenkin
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Allekirjoittanut aloitti leffojen suuremman kuluttamisen vasta alkuvuodesta, tahti on ollut noin 1 leffa/viikko mikä on kyllä ihan tarpeeksi. Ja voi pojat miten hyviä elokuvia onkaan tullut vastaan.

Kellopeliappelsiini ansaitsi tittelinsä suosikkielokuvanani kun sen ensimmäistä kertaa joitain vuosia sitten näin, ja viime vuoden uusintakatselu vahvisti aseman olevan yhä ansaittu. Kenties lähimmäksi on päässyt  Memento, joka jäi mieleen erinomaisen juonen ansiosta. Kellopeliappelsiinin jälkeen olin varma että Kubrickilta ei huteja tule, mutta täytyy myöntää että 2001: Avaruusseikkailu jätti jotenkin kylmäksi - en muista elokuvasta paljoakaan. Täytynee antaa uusi mahdollisuus, sillä Full Metal Jacket, Hohto ja myöskin Eyes Wide Shut olivat täyttä tavaraa. Aion kahlata herralta loputkin rainat läpi.

Alkuvuodelta mieleen jäivät Jumalan vinot rivit, The Game sekä Alaston pelko - kaikki elokuvia jotka jollain lailla onnistuivat yllättämään. Näistä erityisesti Edward Nortonin debyytti jäi mieleen. Leffan jälkeen muistan miettineeni, miten "tuon tason näyttely ei olisi ikinä mahdollista" – ja tajusin heti juuri todistaneeni "tuon tason" näyttelyä :D

Ai niin, mukana oli myöskin eräänlainen taideteos nimeltä I'm Thinking of Ending Things. Bongasin kyseisen suosituksen täältä Jatkoajasta saatesanoilla "paras elokuva jota en voi suositella kellekään", ja samaistun tähän kyllä täysin. Oli itselleni todellinen yllätys, että viihdyin tämän ja Eyes Wide Shutin parissa.

Kauhun saralla Kauna aiheutti vuosia sitten sellaiset traumat etten ole sittemmin uskaltanut edes yrittää. Nyt haluaisin kokeilla uudestaan, mutta katselulistalla on niin paljon jo tilatuista palveluista löytyviä leffoja, ettei toistaiseksi ole löytynyt kiinnostusta lähteä vuokraamaan. Tuoreemmista kauhuleffoista Hereditary sekä  Midsommar jäivät mieleen. Hereditary oli alun tapahtumien jälkeen koko loppuajan tunnelmaltaan jotenkin ahdistava, ja joukkoon oli lätkäisty jopa pari säpsäyttävää kohtausta. Midsommarin lopputekstien rullatessa muistan ajatelleeni, että ei tämä niin paha ollut, mutta nyt jälkikäteen elokuvaa ei halua muistella, jotain niin häiritsevää siinä oli. Odotan innolla ohjaajan tulevia tekeleitä, ja vastaanotan ehdottomasti myös kauhuleffasuosituksia. Jo mainittujen lisäksi mm. Paranormal Activityt ja Manaaja on todettu toimiviksi. Kenties Aasian suunnalta löytyisi tähän jotain helmiä? Murhaajasplätterit ovat toki ihan viihdyttäviä, mutta oikeasti pelottavaa elokuvaa tavoitellessa yliluonnolliset henkimaailman jutut (ja mustatukkaiset, valkoiseen pukeutuneet nuoret naishahmot) saavat mieltä järkkymään.

Aasiasta puheen ollen, tällä viikolla tuli väijyttyä The Handmaiden. Miten loistava elokuva olikaan kyseessä! Olen törmännyt kolmeen yleisfiilikseltään mielestäni täydelliseen elokuvaan; Kellopeliappelsiini, Hereditary sekä äsken nimetty Handmaiden. Kaikissa tämä "yleisfiilis" on keskenään kovin erilainen, mutta mielestäni jokainen on omalla tavallaan täydellinen – en osaa tahi edes halua yrittää analysoida mistä moinen johtuu. Handmaiden nousi kuitenkin ehdottomasti lähelle elokuvalistojeni kärkeä, ja on täysin mahdollista että ajan kuluessa nostankin sen ykköspallille. Aasialaiseen elokuvatuotantoon on ehdottomasti perehdyttävä lisää.

Katselulistalla on vielä runsaasti täytettä. Pulp Fiction, Taksikuski, Mafiaveljet, Schindlerin lista, Dollaritrilogia, Interstellar, The Prestige, Whiplash, Requiem for a Dream, tässä vain murto-osa elokuvista jotka löytyvät sekä katselulistaltani että jo tilatuilta striimauspalveluilta. Viikonloppuna olisi tarkoitus vahdata kaksi tahi jopa kolmekin liikkuvaa kuvaa, nähtäväksi jää mitä lyön näytölle ja onko vuoden lopussa Kellopeliappelsiini yhä kuningas :)
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tuo @Buster mainitsema Oscareiden kriisitiimi herätti täällä kyllä suunnatonta hilpeyttä ja vähän samoja ajatuksia, että on se nyt kumma, ettei tuollaisessa viimeisen päälle muovisessa tilaisuudessa ole onnistuttu välttymään kommelluksilta ja suoranaiselta perseilyltä, vaan koko produktio vedetään jotenkin vasurilla. Tosin ilman noita kukaan ei muistaisi koko tapahtumaa.

Nyt on sitten oikein A-Team ja Team America kutsuttu paikalle! Onkohan siellä sniperit katonrajassa valmiina painamaan liipasinta, jos jonkun käsi nousee hartialinjan yläpuolelle tai kirosana on lähellä muodostua. Shiiiiiii...rt. Huikeeta Hollywoodia!

Ja vielä kun "tulikaste" on saatu ja sekin meni ihan vituiksi (eli sääntöjä rikottiin ihan 100% varmasti, mutta nyt just sillä ei ollut väliä...), niin ei voi kun odotella innolla mitä tuleman pitää! Saapa nähdä uskaltaako joku sanoa pahan sanan itänaapurin kansanmurhaajajengistä, tuskinpa.
 

Jerppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Allekirjoittanut aloitti leffojen suuremman kuluttamisen vasta alkuvuodesta, tahti on ollut noin 1 leffa/viikko mikä on kyllä ihan tarpeeksi. Ja voi pojat miten hyviä elokuvia onkaan tullut vastaan.

Itsekin aloitin alkuvuodesta sellaisen projektin, että katson joka päivä yhden leffan tänä vuonna, ja kaikki on sellaisia leffoja joita en ole ennen nähnyt. Leffoja riittää, koska en ole juurikaan katsellut leffoja tai en ole vain ollut leffojen ystävä. Nyt oon 60 päivää putkeen katsellut yhden leffan, ja klassikoita on mahtunut mukaan.

Olen tähän hetkeen mennessä katsonut mm. Pulp Fiction (joka oli loistava leffa!), Tappajahai, Drive, The Wolf of Wall Street, Jurassic Park ja Prisoners, ja monia muita mutta nuo on jäänyt eniten mieleen.

Mutta palaan takaisin tähän asiaan tähän ketjuun tämän vuoden viimeisenä päivänä, jolloinka teen arvosteluasteikon kaikista leffoista. Voi juku mitä hyviä leffoja mulla onkaan vielä näkemättä!
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Kauhun saralla...

Hauska lukea uusien elokuvadiggareiden tuntemuksia laajalla skaalalla.

En itse pidä kauhuelokuvista, joten sitä suuremmalla suosituksella muistuttaisin katsastamaan kaksi elokuvaa tältä suunnalta:

Kirottu (The Conjuring) on uudehko elokuva, mutta silti yksi koko genren kulmakivistä, jos ei vielä saa kutsua klassikoksi.

It Follows, ilmaiseksi Yle Areenassa, on tunnelmaltaan aika poikkeuksellinen kauhuelokuvaksi. Tämä alkaa ns. heti ja on katalasti häiriinnyttävä. En muista vastaavaa. Kenties Erämaa syö miestä on lähimpänä tällaista kirkkaan auringonvalon hiipivää kauhua.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Kauhuelokuvista suositus täältä Babadookille.

 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Smile ja The Bullet Train tullut tällä viikolla katsottua. Smile oli pettymys jopa kauhuelokuvaskenessa 2/5, mutta luotijuna viihdytti loppuun saakka vaikka siinä vedettiinkin kaikki överiksi 4/5.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viime aikojen kauhuleffoista voin suositella ainakin Smile, X, The Black Phone, The Menu ja Barbarian. Eivät mitään klassikoita, mutta viihdyttäviä ja katsottavia genren ystäville.

Jos ei ole hirveästi ehtinyt katsella kauhua, niin omasta puolesta voin suositella mm. seuraavia: Hereditary, Cabin in The Woods, Saw 1, The Conjuring 1 ja 2, It Follows, The Babadook, Get Out, Se 1, Quiet Place, The Visit, Ready or Not, Fresh, Searching, Orphan, Train to Busan, I Saw The Devil, Exam, The Autopsy of Jane Doe ja Cloverfield Lane.

Itselläkin vähän ollut ongelmana, että enää ei meinaa löytää "hyvää katsottavaa". Klassikot on koluttu läpi ja uudet julkaisut tulee viiveellä suoratoistoon (jos tulee). Olkaa onnellisia te, jotka ette ole vielä katsoneet IMDb:n top-250 -listaa läpi; melkein joka leffa tuolla listalla on hyvä tai todella hyvä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Markku

Jäsen
Kysyisin teiltä arvon palstatoverit, mikä on suhdanteenne elokuvien katseluun vs. sarjojen katseluun? Millä suhdanteella menette, näin karkeasti vaikka prosenttiosuuksien mukaan arvioiden? Entä kumpaa suositte mielummin, hyvää sarjaa vai hyvää leffaa?
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käyn elokuvissa 1-2 kertaa kuukaudessa, lisäksi katson kotona saman 1-2 leffaa kuukauden aikana. Sarjoja tulee katsottua viitenä päivänä viikossa useita jaksoja kerrallaan. Helpompi on löytää tasokkaita tv-srjoja kuin tasokkaita leffoja. Pari viimeisintä teatterikäyntiä on kyllä olleet onnistuneita: Rakkaani merikapteeni ja The Banshees of Inisherin olivatkin sen tasoisia elokuvakokemuksia, että mielelläni katselisin sellaisia lisää.
 

Makinpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Japani
Kyselläänpä aasialaista mieltymystä. Kaikki Kurosawat ja tietääkseni kaikki IMDb:n 8+ on tullut nähtyä. Selvänä ykkösenä itsellä on Dyynien daami (1964) - IMDb
Itseltä ei oikeastaan löydy katselulistalta mitään muuta kuin aasialaisia elokuvia ja tv-sarjoja. Tässä jonkinlaista sekalaista listausta mitä on tullut katseltua jokin aika sitten. Kovin aktiivisesti en elokuvia tai sarjoja katsele.


Japani:
Confessions (2010) - Kauhu
Mixed Doubles (2017) - Komedia
Fine, Totally Fine (2008) - Komedia
Suzume no Tojimari (2022) Ei taida olla nähtävillä muualla kuin Japanissa toistaiseksi. Joulukuussa kävin tämän katsomassa. - Animaatio.

Hong Kong:
Eastern Condors (1987) - Toiminta.
Miracles (1989) - Toiminta, komedia.
Carry On Pickpocket (1982) - Toiminta, komedia.
Angel Terminators (1991) - Toiminta.
Project A (1983) - Toiminta, komedia.

Korea:
Whispering Corridors 5 (2009) - Kauhu
Horror Stories 1 & 2 (2012 & 2013) - Kauhu

Thaimaa:
3 a.m (2012) - Kauhu, komedia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös