Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jari Kurri jokerijohtajana

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 02.10.2013 klo 22.29.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä sanoin sulle jo pari viikkoa sitten, ettei se just nyt ehdi. Ihme hätähousu olet.

  Ja Kekluhan ei olisi koskaan lähtenyt kesken kauden minnekään... Aika outoa fanittaa jotain keklua enemmän kuin seuralegendaa, taidat olla teini.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  NHL 100 voi lähteä ihan hyvin, kun Kurri ei voi muuta tehdä kuin miettiä irtisanottavia, tässä vaiheessa kautta. Enemmän ihmettelen leuattoman purjehdusta, koska seuran tulevaisuus on epävakaa.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En nyt tiedä astuinko (taas) suoraan miinaan, mutta kyllä GM:ää arvostetaan tasan sen perusteella miten ne työnsä hoitaa, ei jonkun vanhan statuksen.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Vuorinen jää ja Kurri menee. Ihan hyvin Curry voi samalla käydä scouttaamassa pelaajia tai käydä vaikka henkilökohtaisesti jonkun pelaajan juttusilla, kenestä ollaan kiinnostuneita. Itse ainakin olisin otettu moisesta, noin pelaajana.
   
 5. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin tämän kauden joukkuetta alettiin rakentamaan marraskuussa 2015 jolloin Jukka Jalonen sai Jokeri toimistolle oman työpisteen. Pelaajia kartoitettiin lähinnä Vuorisen toimesta se ketä hän käytti apunaan on lähinnä vitsi mutta se siitä.
  Anteeksi seuraava vertaus mutta Jokerit on KHL.n SaiPa tai HPK joidenka täytyy yrittää scoutata pelaajia paikoissa jonne isojen seurojen silmät eivät näe. (Ja anteeksi pyyntö koski noita liiga seuroja). Tehdäänkö näin no ei ja voisi kysyä miksi ei?
  Riittääkö oikeasti se että pelaaja nähdään kaksi kertaa ja kysytään miten menee? No ei riitä. Miksi sitten ei tehdä töitä enemmän?
  Toinen seikka on se miksi Vuorisen Janne käy katsomassa A nuorten pelejä koska ei sieltä kukaan nouse KHL Jokereihin kumminkaan vastaus on scouttaus listat draftia varten.
  No joo se niistä.

  Sen verran vielä kulisseihin että on ihan silkkaa paskaa että Jokeri johdossa ei tiedettäisi mihin Jokerit seurana on menossa ensi kaudella vai jatkaako ennallaan KHL.ssä mutta se miksi asiaa ei vielä kerrota ihmetyttää suuresti toisaalta ei taasen yhtään.
  Jos Jumbon lihatiskin ohi kävelee aamuisella niin jokainen haistaa Lihamestari Timon esille panevat leikkeet ja nakit ja niiden aromikkaat tuoksut tosin tänään aamulla kun kävelin ohi leijui ilmassa palaneen makkaran käry.....
   
 6. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tästä olisi mielenkiintoista kuulla lisää...

  Ja noihin kommentteihin Vuorisesta, myös omat tuttavani ovat sanoneet samaan. Väärä mies väärässä paikassa.
   
 7. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Kurri ja Vuorinen epäonnistuivat lähes täysin tehtävässään tällä kaudella. Aivan liikaa huteja ja eivät onnistuneet edes kesken kaiken hankkimaan ketään. Surkea suoritus ja kantavat suurimman vastuun tästä likapyykistä.
   
 8. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Lainaus:
  Ja samaan syssyyn yleisökadosta. Eipä jääty Erkan kausina alle 10 t katsojan poffeissa.
   
 9. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jossen aivan täysin väärin muista, niin viime kaudella Torpedo sarjassa ei kyllä montaa kertaa menty yli 10k, jos kertaakaan?

  Kurrin ja Vuorisen harteilla on saada kasaan seksikäs joukkue ja tämän kauden jengi ei sitä ollut. Se tuo katsojia halliin. Peli on kuitenkin se asia, mikä kiinnostaa ja kaikki muu tilpehööri ja valoshow hommat ovat toissijainen asia. Arpapeli herrojen Hishon, Niemi, Salminen ja Keränen kohdalla meni täysin vihkoon ja heidän tilalleen Jokerit tarvitsee nimiä "Kontiola", "J.Lajunen", "Pulkkinen" ja "Moses". Eli toisinsanoen rahaa olisi tuotava hiukan lisää rosteriin, jotta Jokereiden joukkue ei olisi liian täynnä möttösiä ja töppösiä KHL tasolle. Reginin, Joensuun, Lauridsenin ja kumppaneiden varaan on hyvä alkaa rakentamaan, mutta pahaa pelkään, että möttösen ja töppöset korvataan saman tason miehillä.

  Onneksi Tommi Huhtalalla on sopimus ensi kaudesta. Ei voi olla pitämättä tästä yritteliäästä työmyyrästä. Jos (ja toivottavasti kun) Jokerit joskus palaa Liigaan, niin Huhtala olisi kyllä hyvä mies kärkilaitureiksi.

  Loppuun vielä arvosana Kurrille tästä vuodesta: 5½. Parannettavaa on niin perkeleesti.
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mietin itse. Huhtala on kuin käsillä varustettu versio Mäestä. Pelaa ns palkkasoturiksi isolla sydämellä.
   
 11. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kurri ja Vuorinen ovat molemmat epäonnistuneet ja pahasti.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ennen kauden alkua tätä pidettiin kovana jenginä... Ja olihan siinä potentiaalia. Liian moni pelaaja floppasi. Tärkeimpinä Keränen, Hishon ja Salminen. Niemi suoritti omalla tasollaan.
   
 13. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tällä pelaajabudjetilla on aina pakko hommata pari kolme arpaa ja nyt ne kaikki meni vihkoon. Ennakkoon Salmisen piti olla myös varma 20 maalin mies ja tuskin kukaan osasi arvata, että Keränen on niin sysipaska.

  Silti se, että joukkuetta ei vahvistettu kesken kauden on suuren suuri miinus Kurrille ja Vuoriselle. Ellei sitten veljet vaan sanoneet njet njet, minkäs sille sitten voi.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pihlström sinne hankittiin toki kesken kauden ja on iso asia, että jatkaa myös ensi kaudella. Pisteisiin katsomatta todella iso pelaaja omalla energiallaan.

  Jokereista jäi puuttumaan (taas) pätevä kakkosen sentteri, joka olisi voinut antaa tulitukea Reginille. Niemi ei saanut parasta irti laitureistaan, eikä hän ole kirkollisen pelin kantava voima KHL:ään. Liigassa varmasti ihan kärkipelaaja, mutta KHL:ään maksimissaan 3-4 ketjun pelaaja.

  On merkillepantavaa, että Jokerit on jokaisella KHL-kaudella lähtenyt ratkaisevaan pudotuspelisarjaan kolmella sentterillä, vähintään yhden laiturin pelatessa keskellä.

  Tuleessaan Petri Kontiola olisi juuri sitä, mitä tämä jengi on kaivannut jo pitkään. Siihenkään ei voida vielä tyytyä, sillä 3. sentterinkin tulee pystyä tukemaan kärkeä. Siihen rooliin uskon Jani Lajunen sopivan hyvin. Lajusen taakse pitääkin jäädä sitten kaksi vakiosentteriä, eli esim Niemi ja Wirtanen.
   
 15. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pihlström oli toki ihan hyvä haku, mutta se oli osittain Virmasmainen suoritus. Tarvitaan peliä tekevää sentteriä ja mielummin kahta, niin hankitaan koohottava umpilaituri, joka lopulta laitetaan pelaamaan sentterin paikkaa. Silti olen ihan Pilhströmin hankinnan puolella kahdesta syystä: Joukkueessa oli määrällisesti tilaa rosterissa ja Pihlström tuo selvästi lisäarvoa joukkueeseen, vaikkei sitä kriittisintä tarvetta paikannutkaan.

  Ensi kaudeksi Kurri ja Vuorinen toivottavasti laittaa keskikaista siihen kuntoon, että muiltakin kuin 1-ketjulta voi realistisesti odottaa maaleja. Kontiola olisi ilman muuta hyvä haku, enkä laittaisi pahakseen Santalastakaan. Ja onhan noita senttereitä maailma pullollaan, mutta kuinka moni niistä on Jokerien ulottuvilla, on Kurrin ja Vuorisen työtä.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Isolla pensselillä maalailtuna narreilla oli hyvä 1 ja 4 kenttä ja loput tasaista massaa huonolla tavalla. Lisäksi valmennus epäonnistui. Piti olla kevään joukkue mutta jo pääsy PO oli hiuskarvan varassa. Onnekseen K ja V on onnistuneet kahtena vuotena, joten potkut ei vielä tule tästä karmeasta tyräyskaudesta. Mutta vielä on mahdollisuus epäonnistua kerran karmeasti eli antamalla Jalosen jatkaa.
   
 17. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Jokerit on kuin museoauto, johon on vaikea löytää varaosia. Ja kun sellaisia varaosia löytyy niin hinta on niin korkea, ettei niihin ole varaa. Jos ihmeen kaupalla niitä varaosia jostain löytyy ja jos hintakin on kohtuullinen niin museoautolla voi ajaa jopa kaksi kierrosta korttelin ympäri. Tätä pidempää lenkkiä naapurin häirikkö ei siedä vaan käy lunastamassa nuo toimivat varaosansa omaan autoonsa vaikka ne eivät toimi hänen uutuuttaan kiiltävässä Lamborghinissaan. Tämän jälkeen naapuri tulee ehdottamaan että, mitä jos lähdettäisiin viivalle.

  Ja joitain tämä kilpailu vielä jännittää.
   
 18. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin , voisi kysyä Kurrilta ja Vuoriselta lähinnä jälkimmäiseltä kuinka paljon hänen näkee paikanpäällä pelejä pelaajista keitä Jokereihin halutaan.
  Vuorinen haluaa olla Kekäläinen vol.2 joka muuttaa paskan kullaksi mutta kun paskaa ei voi jalostaa.
  Kekäläinen vaatii omilta alaisiltaan että joku pelaaja nähdään esim 40 kertaa pelaavan jotta voidaan olla varmoja, Vuoriselle riittää yksi tai kaksi peliä.
  Hänen apurit ovat suorastaan vitsejä tai vitsi niin tässä on tulos.

  Toki pakko on sanoa myös se että eivät kaikki ole huteja mutta Jokerien resursseilla pitää pystyä parempaan sekä se että yli ylpeys lävähtää silmille ennemmin tai myöhemmin. Kun vielä junnupuoli on suht kuralla kiitos Yrjänheikin niin näillä mennään.
  Ai ,että yllättääkö ? No ei yhtään.
   
 19. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miksi kysyä jos kerrot vastauksen heti seuraavassa kappaleessa?

  Lainaus:
  Eli onko tuo ylläoleva nyt siis faktaa, vai vain tältä palstalta kovin tuttu faktaksi verhottu oma mutu?
   
 20. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niinpä veli Gemondo. Mutu vaiko ei? Sen voi jokainen päätellä itse.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eli oli. Miksei voi rehellisesti sitten kertoa asian olevan näin, eikä tarinoida satuja omasta päästä jonain totuutena?
   
 22. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Tarinoida satuja .. valot päälle.
   
 23. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tiedän @liigajyrä :n olevan näistä asioista perillä, ja olen itse myös saanut samanlaista viestiä ko. henkilöt tuntevilta.
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Kekäläinen saa mielestäni vähän aiheetontakin suitsutusta. Nyt todistaaksenne, että kaikki suitsutus on aiheellista niin tehkäähän oikein esitelmä näistä Kekäläisen saavutuksista Jokereissa. Eli konkreettisia asioita nyt haetaan.
   
 25. Gemondo Jäsen