Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jari Kurri jokerijohtajana

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 02.10.2013 klo 22.29.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jari ei just nyt ehdi. Kokeile kuukauden päästä uudestaan.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Regin - Niemi - Wirtanen - Mäki

  Kun tuollaisella nelikolla pelataan, eikä saikkulistallakaan ole kuin enemmän laiturina viihtynyt Pihlström, niin joku on mennyt ihan suoraan sanoen vituiksi. Turha sitä on kaunistella, tuollaisen sentterikaluston ei pitäisi olla käytännössä paras mahdollinen tässä vaiheessa kautta. Periaatteessa esimerkiksi Kärpillä oli viime vuonna Liigassa selvästi parempi keskusta, mitattiin sitä sitten tasossa tai leveydessä.

  Hishonia pidin ennakkoon hyvänä hakuna, ja pidän häntä nähtyä parempana pelaajana. Sinänsä ironista, että pidin Hishonia riskihakuna, mutta aivan tätä en odottanut. Suurempana riskinä pidin sitä, että Hishonin vammahistorialla kausi tai ura saattaa päättyä koska tahansa. Toki ilman KHL-kokemusta liikkuviin pelaajiin liittyy aina sopeutumisriski, mutta karu fakta on se, että meidän budjetilla jos saadaan KHL:ssa hyviä näyttöjä antanut pelaaja, liittyy tähän sitten muita riskejä lähes aina.

  Niemi menee mun papereissa samaan koriin Marjamäen ja Talajan kanssa. Näiden pelaajien pitäisi pystyä pelaamaan se 20-40 matsia kaudessa, eikä heidän pitäisi olla ratkaisevassa asemassa. Jos Niemi hankittiin lähtökohtaisesti rotaatiosentteriksi, pidän hankintaa perusteltuna. Ja tähän viittaisi mielestäni se, että Reginin ja Hishonin näppeihin tarjottiin kahta ylintä kenttää, Wirtaselle nelosta ja Keränen hankittiin myös.

  Keränen oli sitten jo surullinen tapaus. Hishon sentään ajoittain näyttää pelaajalta, vaikkakaan ei mitään saa aikaan. Keränen sai yhtä vähän aikaan, mutta ei edes näyttänyt pelaajalta. Keräsen peli näytti vähän joltain työpaikan höntsävuorolta: ihan täysillä ei tarvitse vedellä, ja isomman dirikan osuessa kohdalle pahoitellaan perään. Mä veikkaan, että Keränen harjoitteli kesän peilin edessä, hokien sanaa "izvinite".

  Eli käytännössä Kurri roudasi tänne kesällä kolme sentteriä tai sentterin roolista kokemusta omaavaa. Näistä jokainen on epäonnistunut omalla tavallaan. Hishon on yksinkertaisesti niin jäässä, että depth chartissa Esa Maunula ja AJ Niemikin ovat edellä senttereitä valitessa. Niemi (ei siis AJ) puolestaan pelaa aivan liian isossa roolissa kykyihinsä nähden. Osittain pakon sanelemanakin, mutta hän joukkueen kakkosentterinä kun ainoastaan Pihlström on saikulla kertonee tarpeeksi. Keränen taas oli niin lapanen, että ei morjens.

  Jos hankituista senttereistä 3/3 on enemmän tai vähemmän epäonnistunut, niin ei tuosta hyvää arvosanaa voi antaa. Yksittäisiä tapauksia tulee aina, mutta että kolme... Vaikka hankintojen taustalla olevan logiikan ymmärtäisikin, tämä on tulosurheilua. Kauden päätteeksi onnistumisen mittari ei ole se, mistä lähtökohdista hankinnat tehtiin, vaan mitä hankintojen kautta saatiin. Ja kun kauden aikana saatiin tilalle vain Pihlström, joka hänkin on nyt valitettavasti saikulla, niin tämä kausi on tässä. Noilla senttereillä ei tarvitse varata toria vaikka laidassa olisi Mozyakin ja Kovalchuk, byyrissä Brodeur ja viivassa Karlsson - Chara.
   
 3. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe, kännipostaukset
  Menestymisen suhteen odotuksen ovat maltilliset. Keskikastijengi jne.

  Mutta se tietty tissiposkimeininki vituttaa. Jokerit on joka kevät KHL-tasolla jäänyt jalkoihin fyysisyydessä ja kovuudessa. Esim. viime kaudella ykkössentteriä leivottiin nyrkillä naamaan ja kiekollinen ykköspakki polvitaklattiin sarjasta pihalle. Mikä oli Jokerien vastaus? Joku puoliväkinäinen poikittainen maila. Ei kostotelomisia, ei tappeluita, ei mitään. Veikkaan, että Kekäläisen aikana olisi hieman erliaista reaktiota ollut luvassa jo 4. ketjun hankintapolitiikka ajatellen.

  Tilanne ei ole Jokerien menestymisen kannalta mikään oleellisin juttu, enkä sitä halua liioitella. Silti on typerää, kun pelataan kerrankin ympäristössä missä kohutaklauksia ja tappeluita ei käsitellä seuraavan päivän Helsingin Sanomissa - tai ainakaan paikallinen liiga ei jaa suomalaismediaotsikoiden perusteella lisäsanktioita - niin tätä toimintaympäristöä ei edes yritetä käyttää hyväksi.

  Epäilen vahvasti, että Jari Kurri on tämän tisskiposkitouhun takana. Ehkä myös Kohonen, jos luulee, että esim. lapsiperheet katoaisivat katsomosta satunnaisten ylilyöntien vuoksi.

  Joka tapauksessa pointti on siinä, että vaikka Putin-liigassa voi olla mitä tahansa muuta paskaa, niin ainakin se on liiga, missä olisi mahdollisuus hyödyntää fyysistä pelotetta ja kostoelementtiä paremmin kuin SM-liigassa, Sen sijaan Jokerit lopetti tuon toiminnan heti kun KHL alkoi. Ihme touhua.
   
 4. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En lainannut nyt koko viestiäsi, mutta itse myös samaa mieltä. Tällä kaudella hankittiin isoja pelaajia ja kovuutta juurikin sen takia, koska sitä ei viime kausilla ole ollut tarpeeksi. SItten kapteeni ja samalla joukkueen paras pelaaja polvitaklataan kotiottelussa kaverin toimesta, joka ei aivan ensimmäistä kertaa tee tuollaisia rottamaisuuksia, niin minkään näköistä kuittia ei tule. Itseäni vituttaa kyllä suunnattomasti tuollainen, turha sitten hankkia mitään pelotteita, jos ei niitä ikinä käytetä.

  Noh, eihän tuo asia ole se millä pelit voitetaan tai tuo joukkue saadaa playoffeihin, mutta kyllä varmasti lämmittäisi monen fanin mieltä, kun edes vähän puolustettaisiin omia.
   
 5. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Kopioin attendon viestin jaloselle potkut -keskustelusta tänne, koska vastaukseni on tämän ketjun tavaraa.

  En ole varsinaisesti eri mieltä kanssasi @attendo , kuvailemasi kuvio voisi amatöörimäisessä organisaatiossa olla hyvinkin mahdollista.

  Toisaalta, ei näitä 5v sitten onnistuneita tainnut olla tämän kauden Jokereissa kuin Keränen, ja tämäkin onnistui liigakaudella 13-14.

  Mitä sitten tulee näihin 28-30v hakuammuntoihin, niin tälle kaudellehan otettiin isommalla riskillä nuorempia kysymysmerkkejä kuin esimerkiksi ensimmäisille khl-kausille. Tuolloin yksivuotisilla sopimuksilla otettiin tasonsa todistaneita kovan tason kiekkoiäkkäitä pelaajia: kapasta, hagmania, hahlia ja karalahtea. Lisäksi yksivuotisilla sopimuksilla hankittiin kiekkoilijoita parhaassa iässä, osin kysymysmerkkejä, osin saatiin juuri sitä mitä haluttiin: Gundersson, Omark, Koukal, Jaakola nyt ensimmäisenä tulee mieleen.

  Jälkeenpäin on helppo olla viisas. Varmasti toimistolla kyllästyttiin siihen, että hyvän kauden pelannut koodinimi "maalintekijä" ja "pelintekijä" vaihtoivat heti yhden kauden jälkeen seuraa (kuten myös koodinimi "kiekollinen hyökkäävä puolustaja", tosin genowayn kanssa vain yhden vuoden sopimus). Hishonin olisi pitänyt olla kaiken järjen mukaan hyvä haku, pelintekijä. Samoin Oneilin olisi pitänyt olla parempi maalintekijä. Keränen puolestaan menee tähän luokkaan toivotaan toivotaan, joka ei kyllä kuulu ammattimaiseen järkevään toimintaan.

  Mielestäni joukkuetta on rakennettu sillä tavalla hyvin, että logiikan mukaan joukkueen olisi pitänyt olla ennen kauden alkua osaset yhteen laskettuna enemmän kuin mitä tällä kaudella on nähty. Sillä tavallahan tämä viesti liittyy myös Jalosen ketjuun, että tämä ei ole saanut oikeastaan monestakaan palasesta yhtään enempää irti, kuin minimin.

  Jos vielä jonkun ajatuksen tässä tajunnanvirrassani haluan tähän heittää joukkueen rakentamista koskien, on se että ensi kautta varten tarvitsemme yksinkertaisesti terävämmän kärjen, leveämmän sentterikaistan ja lisää kiekollista osaamista puolustukseen. @blue line linjasi Anttilan jatkosopimuksen yhteydessä, että Anttilan kaltaiset pelaajat ovat jokerijuniorien tiellä, kolmos-nelosketjuissa. Eri mieltä Anttilan tapauksessa, sillä Anttila tuo peliin tavallista roolipelaajaa enemmän: fyysisen elementin. Tämän kauden rosterissa bluelinen kuvaamia turhakkeita ovat olleet Talaja ja Mäki, ja epäonnistuneet Hishon, Keränen ja Salmela. Mäki valitettavasti kuuluu tähän listaan, aivan liian mukava kaveri voittoa tavoittelevan joukkueen santapaperiosastolla.
   
 6. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Hyvä kirjoitus @sporttipappa ja täsmälleen samaa mieltä leveämmästä kärjestä ja senttiriosastosta sekä kädellisistä pakeista. Nämä
  Lainaus:
  Lainaus:
  olivat nyt multa vain viitteellisiä heittoja siihen suuntaan, että itse haluaisin nähdä näitten Talajoitten, Salmisten, Kerästen, jne. tilalla enemmän nuoruutta ja raikkautta. Energisyyttä. Voitais rohkeasti etsiä nuorta kehittyvää lihaa jengiin. Oma riskinsä siinä toki olisi, mutta kuten tämänkin kauden joukke on näyttänyt, niin oma riskinsä sisältyy myös kokeneempiin pelaajiin.

  Loppuun vielä se, että luotan toki näissä asioissa 100% enemmän Kurriin kuin itseeni ja oma mielipiteeni nyt muutenkin koostuu enemmän pelin viihteellisyyttä silmälläpitäen ja Kurrilla sitten on taas tulosvastuuta harteillaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017 klo 04.38
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta AHL ei ollut mikään hyvä stintti. Staraksi hankittiin, mutta oli noita vaaran merkkejä ilmassa.
  Lainaus:
  Näkee tuosta, että pelimies on. Mutta ison kaukalon salaisuudet ei aukene Hishonille, mikä on aika yllättävää.
  Lainaus:
  Nellin 46 peliä: 14+13=27 ja +4. Kun ottaa huomioon, että oppimiskäyrä isoon askiin vei n20 peliä, niin jäljelle jää hyvä pelimanni.
  Lainaus:
  Nyt 2 ja 3 kenttien taidoista ei oikein saa kuvaa, kun sentterien kanssa Kurri on vetänyt ryminällä metsään. Jos toinen laituri on vähän ulapalla, niin jotain voi vielä tullakin, mutta huonot sentterit tapaa ketjun pelin taatusti. Ihan vaan esimerkkinä, että kaikki Reginin kenttään laitetut on loistaneet...

  Terävämpi kärki tulee kun noin pahoja huteja ei tule kriittisiin paikkoihin tällaista älytöntä määrää. Senoja pitäis lähtökohtaisesti olla 6 ja toinen kiekollinen pakki Genowayn lisäksi tarvitaan. Toivottavasti Geno jatkaa. Lisäksi valmennukseen tarvitaan yksi inhimillisten voimavarojen esiin kaivaja. Tän kauden konttaamisesta menee paljon Jalosen ja tiimin piikkiin.
   
 8. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Kurri ja Vuorinen, tulkaa esiin. Lähtökohtaisesti tämä paska on teistä lähtöisin. Mitä raipe tekee penkin takana, millä meriiteillä? Miten KHLssä menestystä tavoittelevalla joukkueella voi sentterinelikko olla mallia Regin-Niemi-Wirtanen-Mäki? Kertokaa nyt joku. Tällä palstalla 95% ihmisistä pystyisi rakentamaan paremman keskikaistan Jokereiden budjetilla. Ja nämä kaksi ovat muka ammattilaisia? Jokainen jääkiekosta jotain ymmärtävä näki ongelmat jo syksyllä, miten nuo eivät nähneet? Jos näkivät, miksi eivät tehneet asialle mitään?
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus. Kyllä tästä jonkun pitää ottaa vastuu. Huomenna soitto toimistolle ja luultavasti "ei ole juuri nyt tavoitettavissa..." ;-)
   
 10. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri näin, naulan kantaan.

  Ja joku vastuu Jalosellakin, hänkin voisi vastata kysymyksiin kuten
  - Onko pukukoppi hallussa?
  - Luotatko valmennustiimiisi kokonaisuudessaan, onko apukoutsit kovan luokan ammattilaisia?
  - Miten on mahdollista että Salminen voi ja saa pelata tuolla asenteella illasta toiseen? Miten?
  - Miksi Helenius pelaa yhtään matsia?
  - Mitä on tapahtunut mm. Topi Jaakolalle Jalosen valmennuksessa?
  - Miksi Jokerit pelaa uppiniskaisesti häviävää jääkiekkoa? Miksei taidollisista puutteista, sentterivajeesta ja muista päivänselvistä asioista huolimatta tehdä mitään muutoksia siihen miten matseja yritetään voittaa? Edes kokeilla jotain?
   
 11. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jari Kurri Jokerijohtajana on täysin epäonnistunut työssään. Mielestäni Vuorisen kanssa joutaa lähtemään.
   
 12. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Tässä olen kyllä eri mieltä. Tämä kausi oli paha riman alitus, mutta emme voi tietää mitä kulissien takana tapahtuu. Yhdeksi virheeksi voidaan kuitenkin laskea Mosesin tavoittelun kesken kauden. Tämän kosinnan lopputulos kun oli selvä jo ennen kuin pelaajaoikeudet omistavaa organisaatiota lähestyttiin. Toisinpäin tämä taas toisaalta varmasti olisi toiminut ja se on suuri häpeä.
   
 13. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tuossa on näytöt tältä kaudelta. Tämä on tulosurheilua ja jonkun pitää kantaa vastuu. Edelleen, miten joku voi edes odottaa yhtään mitään, jos sentterit ovat Reginin jälkeen luokkaa Niemi-Wirtanen-Mäki? Tuo menisi juuri ja juuri vielä Liigassa, mutta nyt pelataan KHLssä.
   
 14. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuvaavaa on että edes Liigassa tuo mainitsemasi sentterikolmikko (2.-4. kentät) ei aiheuttaisi riemunkiljahduksia. Wirtanen nelosessa ok, mutta Mäen paikka oikein rakennetussa jengissä on laidalla.
   
 15. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo, Kurri on epäonnistunut. Pitäisi kysyä Rotalta, että miten SKA:ssa onkin niin fiksuja johtajia, jotka löytävät ne hyvät sentterit, ja meillä on joku uuno-Kurri, joka ei tajua mistään mitään.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mun mielestä Kurri on edelleen selvästi positiivisella puolella tekemisessään, vaikka tällä kaudella toiminta jäällä onkin ollut kaoottista alisuorittamista. Tän kauden huonot esitykset laitan enemmän valmennuksen piikkiin. Jos jotain miinuksia tästä kaudesta pitää Kurrille antaa, osuu ne omissa silmissä seuraaviin:
  -Senttereiden määrällinen puute.
  -Reagoinnin puute selviin puutteisiin kauden aikana, kun on todettu etenkin sentterien määrän ja laadun olevan selkeästi puutteellinen.
  -Rosterin jättäminen määrällisesti vajaaksi, kun Jokereissa saa jo sääntöjenkin mukaan olla todella vajavainen rosterin koko kilpailijoihin nähden.
  -Johtamisen puute ulospäin. (En tiedä miten Kurri johtaa organisaatiota sen sisällä, joten en sitä osaa kommentoida)

  Kekäläinen johti joukkojaan edestä ja loi joukkueelle tiukoissakin tilanteissa työrauhaa ottamalla itse julkisuuden osumista isot osat. Ääripään esimerkkinä case SBA/Peltonen. Samalla myös oli joukkuetta kohtaan julkisuudessa todella vaativa. Kurri taas on jättäytynyt enemmän ja enemmän taka-alalle, kun joukkueella mennyt heikosti sen sijaan, että näyttäisi ulospäin organisaation olevan hänen näppiensä alla kontrollissa. Nyt Kurrista tullut enemmän kuva johtajasta, joka seisoo julkisuuden keilassa, kun joukkue pelaa seksikästä ja menestyksekästä lätkää. Ja taas piilottelee muiden selkien takana, kun pitäisi tulla esiin ja kertoa missä kusee, miksi kusee ja mitä tehdään, että siihen tulee muutos. Tällä hetkellä Jokereista tulee ulospäin todella sekava kuva. Jalonen ja Helminen sekoilee haastatteluissa selitellen peliesityksien huonoutta toinen toistaan heikommilla selityksillä, Kurri on ties missä legendojen peleissä P-Amerikassa, Vuorista ei näy eikä kuulu (eikä tosin tarviikaan näkyä ja kuulua julkisuuteen), Kohonen tulee pakon edessä haastatteluun höpöttämään ympäripyöreitä ja joukkue on kuin sekalainen lauma bambeja heikolla jäällä. Itse asiassa koko organisaatio on hyvinkin joukkueen näköinen tällä hetkellä. Sekainen ja täynnä yksilöitä, joista kukaan ei oikeastaan kanna mistään vastuuta, eikä kukaan ota sitä askelta tai kahta eteenpäin tullakseen esiin viemään yhteistä laivaa eteenpäin. Nyt jokainen pelaaja, joukkueen taustahenkilö ja johtoporras seilaa omilla kumijollillaan eri suuntiin valtamerta.
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko Jokereiden organisaatiota tuntuu piinaavaan iso johtamisongelma. Ei vuonna 2017 tiedottaminen ulospäin voi olla näin heikkoa, mitä se on nyt. Enkä tarkoita tällä "normaalia" matsitiedottamista, vaan nimenomaan johdon avoimuutta. Yhtään ulostuloa ei ole nähty koskien ensi kautta, pelaajavajetta tai Jokerien suorittamista jäällä. Mitä enemmän asioita salaillaan, sitä enemmän Twitter tai Jatkoaika räjähtävät spekuloinnista ja huhupuheista.

  Ei näin voi toimia tällä vuosituhannella.
   
 18. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika nero kyllä täytyy olla kun on pohjaton kassa käytössä. Pelkästään Datsyukin liksa on kärjistettynä about koko Jokerien joukkueen palkat. Eikä taida Vadim ja Jarnokaan ihan ilmasiks pelata.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  #miina
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, aivan luokatonta. Onko yhteinen moka koko johdolta vai ylhäältä tullutta määräystä, ei voi tietää. Mut tiedottamiskulttuuri on jopa alle neuvostoliiton. Ne sentäs yritti kusettaa parhain päin, näillä on jäätävä hiljaisuus. Jokerit ei ole enää faniystävällinen. Rahat kelpaa. Siinä se.
   
 21. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  #NytSatutti #EnKirjoitaEnääKoskaan #Itken #EiKiinnosta
   
 22. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Ensikaudesta ei ole mitään tiedotettavaa, sillä se asia on rahoittajien päätettävissä puhtaasti. Ei siinä Jokeritoimistolla ole sanomista pelataanko vai ei kun ollaan ulkoisen rahan varassa. Vai pitäisikö viikoittain tiedottaa ettei ole tiedotettavaa?

  Pelaajavajetta ei juuri taida olla kun ei sielä Keräsen jättämän paikan lisäksi ole rekisteröitävässä pelaajamäärässä tilaakaan...

  Jäällä suorittamisesta vastaa valmennusjohto, joka antaa haastatteluja normaalisti ennen ja jälkeen jokaisen matsin.

  edit. lisätään ensimmäiseen siis että kyse on nimenomaan OMISTAJArahoituksesta, ei sellaisesta rahoituksesta johon vaikuttaisi Kurrin/Vuorisen/Kohosen tekemiset ja/tai sanomiset.
   
 23. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Näistä senttereistä kun ollaan paljon puhuttu, niin olihan ensimmäisellä kaudella sentteriosasto tai sentterinä myös pelaavien laitureiden osasto jotain aivan huikeaa. Koukal, Hahl, Wirtanen, Kapanen, McLean, Mäki, Sallinen, Sillanpää, Harju. Tuossa oli jo varaa kahden flopata, ja silti kausi oli hyvä. Nykyistä "sentterinelikkoa" kun tuonne peilataan, niin ollaan tehty ehkä jotain väärin.
   
 24. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Tees Jari edes yksi asia tällä kaudella hyvin ja tarjoa Jormakalle jatkosopimusta. Sen ansaitsee, toisin kuin moni jo sopimuksen omaava.
   
 25. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kurri se vain viilettää ties missä kissanristiäisissä ympäri Pohjois-Amerikkaa. Vaikea uskoa, että Keklu olisi tällaista aikaa ollut pois kesken kauden missään olosuhteissa.