Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 288 391
  • 123 818
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ymmärtäähän sen ettei pelaaminen enää niin maistu, kun naapuripulpettiin tupsahtaa uusi kollega joka tienaa moninkertaisesti sen mitä muut. Samalla toki pelaajille konkretisoitui se, että kukaan heistä ei ole tulevaisuuden suunnitelmissa ja kaikki heistä tullaan korvaamaan heti vaan kun joku nimimies suostuu mukaan tulemaan.

Saattaa muuttua aika haastavaksi pelaaminen, jos noin todella tapahtuu.
 

Barney

Jäsen
Jokohan Trippieriä kaduttaa? Kai siihen sopimukseen on neuvoteltu edes joku edullinen ulosostopykälä tippumisen tapahtuessa?
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
De Jong on kuin uudesti syntynyt kyllä vuonna 2022. Jälleen komea maali Granadan vieraana

Edit. jaa, kolmasosamillin paitsio rakenteluvaiheessa kuitenkin.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Miten niin, sehän otti sen varmasti haltuun ja pallo verkkoon. Viime kauden Werner olisi yrittänyt suoraa ohjausta ja pallo olisi lentänyt sivurajasta pihalle.
Jotain riplaamista siinä oli, kun ei tullut ihan jalkaan ja punanen 29 melkein ehti heittäytyä eteen. Timo ei ole ihan mun suosikki..
CHO nätti 2-0 maali ja peli alkaa olla odotetusti jo nyt aivan selvä.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo ja Hull City
Gray tasoittaa 1-1, ei ole kyllä muuten Everton saanut mitään aikaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Ai että tuntuu hyvältä, kun MAtS saa onnistumisia! Mallorcaa vastaan yksi ihan gamesaver ja nyt toinen komea koppi matalaan laukaukseen
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Mitä helvettiä on tapahtunut Hålandille? Aivan uskomattoman aneeminen, haluton ja löysä. Ensimmäistä kertaa nään hänet tälläisenä?? Oisko tammikuussa sittenkin jo pellolle ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös