Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon MM-kisojen laajentaminen?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Tshekki77, 25.04.2016 klo 20.50.

 1. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erikoiset kisat menossa ja pitää huomioida että tällästä ei ole kuin harvoin. Pitää näiden pienten puolesta sanoa että on erittäin hyvä että saavat kokemusta isoista peleistä ja scoutit voivat löytää pienistä maista helmiä jotka pääsevät jo ensi kaudelle hyvään liigaan. Täytyy muistaa että mitä suuremman yleisön jääkiekko kerää eli pienet maat saa huomiota niin jääkiekko kehittyy ja moni pienen maan nuori voi alkaa kiinnostumaan jääkiekosta ja syntyy uusia vanekkeja ja kopitareja. 10 vuoden päästä kisat voivat olla paljon tasaisemmat kuin nyt. Katsokaa vaikka nhl kansalaisuuksia niin nykypäivänä on todella paljon pienistä maista mukana ja tää nousee koko ajan. MM kisat joka vuosi on todella hyvä näytönpaikka ja ikkuna monelle pelaajalle ja todella monelle fanille. Erikseen on isojen poikien pelit olympia/WC jotka ovat muutaman suuren näytös.
   
 2. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiinnostaisi tietää millaisen boostin viimevuoden kisat antoivat ranskalle. Ja miten harrastaja määrät muuttu ja amatööri pelaajat alkoivat panostaa ammattiuraan. Nyt varmasti tanskassa jääkiekko saa näkyvyyttä/rahaa ja tanska voi olla pian mitalliehdokas. Jos pelattaisi joka toinen vuosi tai joka neljäs niin maat olisi todennäköisesti usa-kanada-tsekki-ruotsi-suomi-venäjä-slovakia ja pienemmät maat jäisi nuolee näppejään ja kiinnostus laskisi ja rahat pienenisi ja uusien investointien tuki loppuisi ja jääkiekko jämähtäisi.
   
 3. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  16 jengiä on ihan sopiva tasaluku.

  Järjestelmäksi voisi sopia 4*neljän joukkueen lohkoa, joista 2 parasta puolivälieriin ja viimeinen karsintasarjaan/"karsintapleijareihin".

  Jos ottelumäärä on rahantekomielessä kynnyskysymys, voisi alkulohkon pelata kaksinkertaisena. Karsinnoissa voitaisiin pelata paras kolmesta ottelusarjoja, jolloin lilliputit saisivat tiukkoja pelejä enemmän vyölle.

  Kori1:
  Kanada, Venäjä, Ruotsi, Suomi

  Kori 2:
  USA, Tshekki, Sveitsi, Saksa

  Kori 3:
  Tanska, Slovakia, Ranska, Latvia

  Kori 4:
  E-Korea, Itävalta, Norja, V-Venäjä
   
 4. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse olen jo pitkään ollut kyllästynyt tähän MM-kisojen turnausmuotoon, ajankohtaan sekä siihen ettei se tee lajille kunniaa. Haluaisin MM-kisojen ensinnäkin olevan joka 4 vuosi (olympialaiset 2.n turnauksen välissä) ja paras ajankohta olisi syyskuussa vähän ennen NHL-kauden alkua. NHL-pelaajat olisivat kaikki luonnollisesti mukana.

  Optimaalisin joukkuemäärä MM-kisoissa olisi 12, koska muutamalla ns semihyvällä kiekkomaalla olisi hyvä mahdollisuus yllättää, vaikka huippumailla olisi kaikki parhaat pelaajat. Joukkueet pelaisivat kolmessa 4 joukkueen lohkossa. Jokaisesta lohkosta menisi puolivälieriin lohkon 2 parasta sekä 2 parasta 3 sijoittunutta. Tällöin jokaisella lohkopelillä olisi iso merkitys, eikä olisi 3-4 höntsäpeliä kuten nyt.

  Jääkiekon MM-kisoista olisi jo aika tehdä ihan oikeasti sellainen turnaus, jossa kohtaavat lajin parhaat. Nyt tämä turnaus on valitettavasti väsyneistä NHL-pudokkaista, muutamasta euroopan huippupelaajasta sekä heittopussimaasta koostuva mielenkiinnoton lätkätapahtuma.