Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon MM-kisojen laajentaminen?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Tshekki77, 25.04.2016 klo 20.50.

 1. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erikoiset kisat menossa ja pitää huomioida että tällästä ei ole kuin harvoin. Pitää näiden pienten puolesta sanoa että on erittäin hyvä että saavat kokemusta isoista peleistä ja scoutit voivat löytää pienistä maista helmiä jotka pääsevät jo ensi kaudelle hyvään liigaan. Täytyy muistaa että mitä suuremman yleisön jääkiekko kerää eli pienet maat saa huomiota niin jääkiekko kehittyy ja moni pienen maan nuori voi alkaa kiinnostumaan jääkiekosta ja syntyy uusia vanekkeja ja kopitareja. 10 vuoden päästä kisat voivat olla paljon tasaisemmat kuin nyt. Katsokaa vaikka nhl kansalaisuuksia niin nykypäivänä on todella paljon pienistä maista mukana ja tää nousee koko ajan. MM kisat joka vuosi on todella hyvä näytönpaikka ja ikkuna monelle pelaajalle ja todella monelle fanille. Erikseen on isojen poikien pelit olympia/WC jotka ovat muutaman suuren näytös.
   
 2. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiinnostaisi tietää millaisen boostin viimevuoden kisat antoivat ranskalle. Ja miten harrastaja määrät muuttu ja amatööri pelaajat alkoivat panostaa ammattiuraan. Nyt varmasti tanskassa jääkiekko saa näkyvyyttä/rahaa ja tanska voi olla pian mitalliehdokas. Jos pelattaisi joka toinen vuosi tai joka neljäs niin maat olisi todennäköisesti usa-kanada-tsekki-ruotsi-suomi-venäjä-slovakia ja pienemmät maat jäisi nuolee näppejään ja kiinnostus laskisi ja rahat pienenisi ja uusien investointien tuki loppuisi ja jääkiekko jämähtäisi.
   
 3. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  16 jengiä on ihan sopiva tasaluku.

  Järjestelmäksi voisi sopia 4*neljän joukkueen lohkoa, joista 2 parasta puolivälieriin ja viimeinen karsintasarjaan/"karsintapleijareihin".

  Jos ottelumäärä on rahantekomielessä kynnyskysymys, voisi alkulohkon pelata kaksinkertaisena. Karsinnoissa voitaisiin pelata paras kolmesta ottelusarjoja, jolloin lilliputit saisivat tiukkoja pelejä enemmän vyölle.

  Kori1:
  Kanada, Venäjä, Ruotsi, Suomi

  Kori 2:
  USA, Tshekki, Sveitsi, Saksa

  Kori 3:
  Tanska, Slovakia, Ranska, Latvia

  Kori 4:
  E-Korea, Itävalta, Norja, V-Venäjä
   
 4. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse olen jo pitkään ollut kyllästynyt tähän MM-kisojen turnausmuotoon, ajankohtaan sekä siihen ettei se tee lajille kunniaa. Haluaisin MM-kisojen ensinnäkin olevan joka 4 vuosi (olympialaiset 2.n turnauksen välissä) ja paras ajankohta olisi syyskuussa vähän ennen NHL-kauden alkua. NHL-pelaajat olisivat kaikki luonnollisesti mukana.

  Optimaalisin joukkuemäärä MM-kisoissa olisi 12, koska muutamalla ns semihyvällä kiekkomaalla olisi hyvä mahdollisuus yllättää, vaikka huippumailla olisi kaikki parhaat pelaajat. Joukkueet pelaisivat kolmessa 4 joukkueen lohkossa. Jokaisesta lohkosta menisi puolivälieriin lohkon 2 parasta sekä 2 parasta 3 sijoittunutta. Tällöin jokaisella lohkopelillä olisi iso merkitys, eikä olisi 3-4 höntsäpeliä kuten nyt.

  Jääkiekon MM-kisoista olisi jo aika tehdä ihan oikeasti sellainen turnaus, jossa kohtaavat lajin parhaat. Nyt tämä turnaus on valitettavasti väsyneistä NHL-pudokkaista, muutamasta euroopan huippupelaajasta sekä heittopussimaasta koostuva mielenkiinnoton lätkätapahtuma.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ei välttämättä ajankohtainen kysymys. Mutta ensi kevään Slovakian kisojen ja sitä seuraavien Sveitsin mm-kisojen jälkeen olisi vuorossa jaetut kisat Latvian ja Valko-Venäjän osalta. Valko-Venäjähän on tällä hetkellä 1a divisioonassa ja varmaan monet odottavat heidän nousuaan takaisin, mutta jos niin ei jostain syystä kävisi ja se muodostuisi ongelmaksi myös seuraavana vuonna, niin olisiko silloin mm-kisojen laajentamisen paikka? Vai pitäisikö sinä yksittäisenä vuonna kokeilla formaattia, jossa yhden vuoden ajaksi ikäänkuin yhdistettäisiin 1a divisioona karsintaturnaukseksi mm-tasolle, pitkitettäisiin turnausta viikolla ja tuo ensimmäinen viikko olisi ikäänkuin karsintaviikko itse kisoille ja kisoista karsiutuneet voisivat pelata sitten 1a divisioonan vaikka Valko-Venäjällä, jolla varmistetaan se, että myös toinen isäntämaa saisi paljon kotipelejä, vaikkei se tämänkään kautta pääsisi ylimmälle tasolle pelaamaan.

  Koska ei voida vielä tietää, mitkä joukkueet pelaavat tuonna kyseisenä vuonna mm-tasolla, niin simuloin tilanteen ensi kevään joukkueilla (siinä asetelmassahan Valko-Venäjä olisi pahimmassa tilanteessa, eli 1a-divisioonassa). Kisat pelattaisiin siis normaalisti kahden kahdeksan joukkueen lohkossa kahden ja puolen viikon aikana. Viikko siihen lisää alkuun ja tuolloin pelattaisiin karsintaturnaus, josta jatkettaisiin suoraan mm-kisoihin, samoilla paikkakunnilla ja karsiutuneet putoisivat pelaamaan 1a-divisioonaa Valko-Venäjälle.

  Karsintalohkoihin otetaan siis 1a.divisioonan joukkueet (kuusi kappaletta) ja molemmista lohkoista heikoimmat kolme (yhteensä kanssa kuusi kappaletta). Nämä joukkueet aloittaisivat turnauksen tosiaan jo viikkoa aikaisemmin, jakautuen kahteen alkukarsintalohkoon, joista kummastakin kolme parasta jatkaa samalla paikkakunnalla varsinaiseen alkulohkoon. Kolmen jatkoon menneen keskinäiset pelit otetaan myös mukaan varsinaiseen alkulohkoon, joka mahdollistaa sen, että tämä karsintaturnaus voisi venyä myös itse kisojen alkamisen päälle.

  Riikan alkukarsintalohko:
  Saksa
  Norja
  Italia
  E-Korea
  Kazakstan
  Liettua

  Nämä siis pelaisivat yksinkertaisen sarjan (jokaiselle viisi peliä) ja kolme parasta jatkaisi varsinaiseen Rigassa pelattavaan alkulohkoon viiden siellä odottavan joukkoon, eli:

  Riikan varsinainen alkulohko:
  Venäjä
  Ruotsi
  Tshekki
  Sveitsi
  Latvia
  +3 parasta karsijaa Riikan alkukarsintalohkosta

  Minskin alkukarsintalohko:
  Ranska
  Itävalta
  Iso-Britannia
  Valko-Venäjä
  Unkari
  Slovenia

  Nämä siis pelaisi niin ikään yksinkertaisen sarjan (jokaiselle viisi pelia) ja kolme parasta jatkaisi varsinaiseen Minskissä pelattavaan alkulohkoon viiden siellä odottavan joukkoon, eli:

  Kanada
  Suomi
  USA
  Slovakia
  Tanska
  +3 parasta karsijaa Minskin alkukarsintalohkosta.

  Ja tosiaan jos Valko-Venäjä ei jostain syystä pääsisi varsinaisiin kisoihin mukaan urheilullisesti tälläkään tavalla, niin molempien karsintalohkojen kolme heikointa pelaa varsinaisen 1a-divisioona turnauksen mm-kisojen kanssa samaan aikaan Minskissä. Kyllähän Minskissä varmaan useampi halli on ja jos ei ole, niin äkkiäkös Lukasenka sellaisia lisää pystyttää.