Ilveksen talousasiat

  • 1 105 491
  • 4 182

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mielestäni täällä on pohdittu ansiokkaasti ja faktoihin perustuen syitä a) anti onnistuu b) anti ei onnistu. Foliohatut ja salaliittoteoriat sen sijaan sopivat paremmi Ilves-foorumille. Siellä 90 % tuskin edes tietää mitä eroa on ry:llä ja oy:llä. Ja kuten Noma totesi koko show lähti liikkeelle WWC:n väärästä kirjoitusasusta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Eikö tuossa juuri ylempänä mainittu, että näitä asioita on avattu sijoittajille kahdenkeskisissä luottamuksellisissa keskusteluissa.

Anti-Infosta puuttuu olellisia tietoja (lueteltu jo täällä aikasemmin, ostovelat, WWC velan ottohetki ym. ym.). Anti-infossa annettiin harhaanjohtavia tietoja (Jösse ei ole merkkaamassa by Kainulainen, vaan kuinkas kävikään +5k osaketta jösselle korkoina) jne. jne. Mitään kaikenkansatietoa tarvita, vaan annettujen tietojen rehellisyyttä niin että ne kestää lähemmän tarkastelun.


vrt. nyt vähän mitä naapuri teki. Tultiin ulso Mestaruustavoitteen ja vahvistusten kanssa ja luotiin uskottava Visio tulevaisuuteen. Ilves tuli ulos kertomalla ettei lätkäbisnes kannata, tää on tämmöstä tukemista ja että suljettu liiga mahollistaa nollatuloksen kun ei tartte menestyä.

Oikein oli innostava Antialotus joo.. huoh..
 

sorbo82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Anti-infossa annettiin harhaanjohtavia tietoja (Jösse ei ole merkkaamassa by Kainulainen, vaan kuinkas kävikään +5k osaketta jösselle korkoina) jne. jne.

Olen siis ollut varmaankin väärässä. Käsitykseni mukaan Jääskeläiselle ei ole mennyt yhtään osaketta vaan yhtiölle jota hallinnoi Manngard. Jääskeläinen tuossa toki yhteyshenkilönä.

Mutta jos tuolla tilaisuudessa on todellakin kerrottu, että Ilves ei halua menestyä ja kaikki pelaajat myydään pois, koska suljettu sarja sen mahdollistaa. Eikä myöskään mainittu sanallakaan mitään tavotteista, velkojen maksusta, uusista pelaajista yms. jne. seison korjattuna ja päätän omien väärien mielipiteideni jakamisen tähän.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikö tuossa juuri ylempänä mainittu, että näitä asioita on avattu sijoittajille kahdenkeskisissä luottamuksellisissa keskusteluissa. Miksi kaikki yrityksen asiat tulisi ilmoittaa julkisesti kaikelle kansalle?

Siis nyt Sorbo ei taida ymmärtää, että kyse oli Ilvekseen osakkeenomistajien antitilaisuudesta. Ei siis mikään kaiken kansan tapahtuma. Käsitykseni mukaan tapahtuman ydin oli vakuuttaa nykyiset omistajat ostamaan lisää. Ei omistajille tarvitse salailla asioita.

Ei tällaiseen tapahtumaan voi tulla ilman välitinpäätöstä, erittelyä ostoveloista, ilman selvää faktaa, koska tuo Eestin laina on syntynyt. Tilaisuudessa syntyi kina, koska tuo laina on syntynyt. Kainulainen kertoi, että laina on syntynyt Meskasen aikana, jonka Meskanen kiisti. Tuolta epäselvyydeltä oltaisiin vältetty, kun Kainulainen olisi heijastanut taululle otteen siitä hallituksen pöytäkirjasta, jossa lainan otosta on päätetty. Tai sitten sanonut, että halukkaat voi tulla täältä tarkistamaan päivämäärän. Sijoittajia luonnollisesti kiinnostaa, missä ajassa tuo 82000€ korkoja on laukannut. Kumulatiivinen korko 17,8% on kova.

Siinä missä tilaisuuden olisi pitänyt olla aukoton ja vakuuttava, niin se valitettavasti henki sitä samaa huonoa toteutusta, mitä meillä on toiminnassa ollut vallitseva trendi. Olen hämmästynyt, jos joku piti tuota onnistuneena tilaisuutena.

Minusta tällä viikolla olisi ollut uuden tilaisuuden paikka uusille sijoittajille. Heille olisi kerrottu tämän hetken päivitetty tilanne ja selvennetty omistusosuudet vanhojen omistajien merkintöjen jälkeen. Tuolloin säästetään hieman resurssejakin, kun ei tarvitse käydä kahdenkeskisiä keskusteluita. Tavoitetaanko tuolla kahdenkeskisyydellä edes kaikki potentiaaliset tahot?
 

Melarus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täällä väännetään peistä siitä pitäisikö tilannetta avata täällä avoimesti vai riittääkö, että ostajakandidaateille tilanne avataan henkilökohtaisissa keskusteluissa. Itse kallistun vahvasti siihen, että julkisesti pitäisi avata paljon enemmän mitä tähän asti on avattu.

Osakeannin tarkoituksena on ymmärtääkseni alusta alkaen ollut saada uusia omistajia Ilvekselle. Boldasin tuon uusia, koska se on se avainsana minkä takia avoimuutta pitäisi olla huomattavasti enemmän. Harvalla uudella taholla on olemassa riittävää tietoa siitä mitä siellä taustalla on, miksi siihen ollaan päädytty ja miten siitä päästään eteenpäin.

Yritykset eivät ole mitään robotteja, jotka tietokoneen lailla laskevat lukuja ja tekevät sen perusteella päätöksen. Etenkään jääkiekkobisneksessä jossa on aika turha odottaa suuria tuottoja, vaikka osa seuroista voittoa tuottavatkin. Näissä tilanteissa tunnepuoli korostuu. Päätösten takana on aina ihminen/ihmiset. Totta kai lukuja väännetään ja käännetään, mutta se ei ole se ensimmäinen juttu, ensimmäinen juttu on kiinnostuminen itse tuotteesta. Vaikka moni yritys yrittää vieläkin ajatella asian niin, että puhuttaessa b2b myynnistä, jota tämä antikin on, on erinomaisen tärkeää mennä korulauseet edellä, tehdä paljon kylmäsoittoja ja lanseerata joku kiva mainoskamppis jossa korostetaan omaa ylivertaisuutta tai mennään muuten vaan Me edellä. Näiden perusteella saadaan varmasti kaikki kiinnostumaan meistä ja meidän tuotteesta.

Nykymaailmassa jossa tietoa on juuri niin paljon kuin jaksaa etsiä, ollaan kuitenkin siirrytty pitkälti siihen, että siinä vaiheessa kun kontakti yritysten välillä otetaan, on ostopäätöksestä 60-80% tehty. On olemassa joku tunne tai tarve joka on jo kääntänyt kupin ostamisen puolelle, ennen kuin sinulle ollaan edes myymässä. Tuo loppuosa käsittää sitten ne henkilökohtaiset tapaamiset ja myös ne numerot ja niiden vertailut (etenkin nyt kun numeroita ei ole yleisesti saatavilla). Tämä edellä mainittu pätee etenkin uusiin asiakkaisiin.

Nyt meillä on tuo potentiaalinen sijoittaja X, joka on kuullut että lätkäseura olisi kaupan. Uskallan väittää että suurin osa kiinnostuneista ottaa asioista niin paljon selvää, kuin se on mahdollista. Ilveksen tapauksessa suurin osa "tiedoista" on palstoille kirjoitettuja "totuuksia". Tiedonhaku keskittyy siis pitkälti huhu-, kuulo- ja mutu-puheisiin, koska Ilves ei ole välittänyt itse tuoda tarvittavia tietoja julkisuuteen vaan odottaa, että kerrotaan sitten kun kiinnostuneet ilmaantuvat samaan pöytään shekkivihon kanssa.

Vaikka maalaisjärjellä varustettu ihminen ymmärtää, että näillä palstoilla luettuja juttuja ei voi jokaista ottaa kovin tosissaan, niin kyllähän siinä alkaa miettimään, että onko tässä nyt mitään järkeä. Se kuva mikä tiedonhakijalle Ilveksestä välittyy on kovin kovin sekainen ja koska tunteella on näissä asioissa merkitystä, urheiluun liittyen vielä normaalia enemmän, saattaa se johtaa tilanteeseen jossa ostajakandidaatti ei ikinä edes päädy ottamaan yhteyttä itse myyjään, tai jos häneen otetaan niin kaiken tämän jälkeen kuinka helposti ihmisen pää on käännettävissä.

Kärjistäen ja yksinkertaistettuna. Olet ostamassa uutta televisiota ja laitat sen mallimerkin googleen. Selailet tuloksia joista 95% on sen tyylisiä, jossa se tuote haukutaan alimpaan helvettiin ja sitten siellä on se 5% jotka puolustavat laitetta merkkiuskollisuuden tai vaikka sen takia, että omat, vaatimattomammat tarpeet se täyttää hyvin. Kyse voi olla myös siitä, että tämä 5% oikeasti omistaa tuotteen ja on siihen tyytyväinen, mutta uskotko sinä niitä jos sitä joka paikassa haukutaan?
Olet tutkinut tuotetta pitkän aikaa ja viesti tiivistettynä on: kierrä se laite kaukaa. Vieläkö otat rassisi alle ja lähdet ihmettelemään sitä laitetta lähimpään Giganttiin, jossa myyjä kertoo sinulle kaikkien muiden olevan väärässä, tämä on laatulaite, speksitkin näyttävät tältä ja tältä?

Tietoa tarvitaan, kyse ei ole mistään heräteostoksesta.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
WWC Oü on Vinnien firma, ei Jääskeläisen.

Osaatko sinä kertoa lainan ottoajan?

2010 osakeannissa Ilveksen osakkeiden yhdeksi merkitsijäksi nimettiin Worldwide Consulting Oy. Antiesitteessä Ilveksen velkojaksi ilmoitettiin Ou Wordwide Consulting. Ilmeisesti oikea velkoja on kuitenkin Wordwide Consult Oü? Onkohan tuo 2010 antiin osallistunut wwc oy myös sama?

IH Oy epäonnistuu isolla prosentilla median hallinnassa ja tilaisuuksissa. Kun tässä joskus saataisiin täysin uusi alku - vaikka sitten konkurssin kautta - niin median hallintaankin on myös syytä panostaa. Lokakuun tiedotteet strategiaryhmineen oli surkuhupaisaa seurattavaa ja nyt epäonnistuttiin tärkeällä hetkellä.

Itse ostin tuossa reilu vuosi sitten Talvivaaran velkakirjoja. Minua houkutti suuri tuotto-odotus. Hieman oli hapan olo, kun jouduin realisoimaan yli 75% tappiot. Sellaista on sijoittajan maailma. Sanotaan, että sijoita sen verran, kun olet valmis häviämään. Kieroutuneesti voisi sanoa, että jos Vinnie ei olisi lainannut kahta edellistä kertaa, niin Ilveksen tilanne olisi todennäköisesti paljon terveempi ja Vinniellä 920 000€ vähemmän tappioita.

Terence Meyer totesi eräänä Tampereen iltana, että Vinnie on hänelle kuin isä, mutta täytyy myöntää, että hän on laittanut minut tiukkoihin paikkoihin, kun ei ole kirjoitellut nimiä paperiin.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
WWC Oü on Vinnien firma, ei Jääskeläisen.

semantiikaa.. samassa osoitteessa on Resrent ja pari muuta Jääskeläisen yhteystiedoilla olevaa firmaa, joilla ResRenttiä lukuun ottamatta kaikilla on minimiosakepääoma = Pöytälaatikkofirmoja.

Pöytälaatikkofirmojen tarkoitus? Niin, sitä sopiikin miettiä. Suomalaisten Viroon perustamien pöytälaatikkofirmojen tarkoitus on kevyempi osinkoverotus (verojen välttely), auton hankinta verottomasti sekä rahareittien hämärryttäminen.

Tietenkään juuri Vinnen ja Jössen firmojen tarkoitus ei ole sellainen, ei tietenkään, semmoisen vihjaaminen olis peräti sopimatonta.

siitä ostamaan oma, vain 420,- osakepääoma valmiiksi maksettuna
WASP Projekt - Firmade loomine, valmisfirmade (riiulifirmade, valmis osaühingute) müük. Tehing 24h jooksul! Raamatupidamisteenused.: Yritys Viroon, pöytälaatikkofirma
 
Jos kyseessä on tosiaan 17,8% korko, niin ollaan aika lähellä piilotettua osingonmaksua eikä kaukana ole kiskontakaan. Miten ihmeessä tuo on voinut mennä läpi?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jos kyseessä on tosiaan 17,8% korko, niin ollaan aika lähellä piilotettua osingonmaksua eikä kaukana ole kiskontakaan. Miten ihmeessä tuo on voinut mennä läpi?

"Piiri pieni pyörii, sedät siinä hyörii..."

Onhan toi ihan käsittämätöntä, että tällainen menee läpi Ilves Hockey OY:ssä. Mielellään kuulisi edes yhden hyvän syyn, miksi Vinnie on kokenut tarpeelliseksi lainan antamisen Virossa sijaitsevan yrityksen kautta. Ja miksi osakkeita on merkitty saman firman nimessä. Ilveksen omistuspohja on kyllä kauniisti Vinnien ja kumppaneiden pikkurillin ympärillä.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Vai että korko 17,8 %. Mistä tuollainen luku on revitty?

Anteeksi kun kysyin. Joko leimakirves heilahtaa?

WWC-laina ei osoittautunut tekaistuksi, vaikka tietty poppoo sitä niin kovasti toivoi. Jokohan sutta on huudettu riittävän monta kertaa vai vieläkö riittää keuhkoissa ilmaa?
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos kyseessä on tosiaan 17,8% korko, niin ollaan aika lähellä piilotettua osingonmaksua eikä kaukana ole kiskontakaan. Miten ihmeessä tuo on voinut mennä läpi?

Siis kyseessä kumulatiivinen korko laina-ajalta. Nythän lainan ottoaikaa Kainulainen ei pystynyt (tai halunnut) todentaa. Ja näin aiheutti paljon ylimääräistä parranpärinää. Tähän viittaisin yhtenä kohtana, kun omasta mielestäni tilaisuuteen valmistauduttiin huonosti. Tässä Ilveksen tilanteessa, kun takana on erittäin heikko mediajulkisuus lokakuulta, niin hallituksen olisi pitänyt valmistautua viimeisen päälle ja haistaa etukäteen ne top-10 kysymykset, mitkä varmasti tulee esille.

Joka tapauksessa Vinnie(t) vei annista päältä n 160000 euroa korkoina. Maailman suurin Ilvesfani.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vai että korko 17,8 %. Mistä tuollainen luku on revitty?

Anteeksi kun kysyin. Joko leimakirves heilahtaa?

WWC-laina ei osoittautunut tekaistuksi, vaikka tietty poppoo sitä niin kovasti toivoi. Jokohan sutta on huudettu riittävän monta kertaa vai vieläkö riittää keuhkoissa ilmaa?

Niin kaikkihan tajuavat pikkuaivoissaankin, että toimintaa on jouduttu lainoittamaan. Siihen ei tarvita ydinfyysikkoa. Jos toiminnallaan aiheuttaa lähes kolmen millin tappiot, niin jostakin se pitää rahoittaa.

Riita syntyi siitä, että Kainulainen sanoi wwc lainan syntyneen Meskasen aikana. Meskanen kiisti tämän. Myös kesän 2012 hallituksen jäsen on todennut, että tuollaista lainaa ei vielä silloin ollut.

Kainulainen olisi voinut helposti todistaa, koska tuo eestiläinen firma on lainannut rahat Ilvekselle. Kysymys luonnollisesti esitettiin, kun korko oli niin messevä.

Antiesitteessä tuo firman nimi taitaa olla vielä virheellinen.

No ydinkysymys on kuitenkin se löytyykö nyt sekä Ilves- että Vinniehenkisiä sijoittajia. Jotka haluavat sekä Ilveksen välitöntä jatkoa, että Vinnien saavan ison osan rahoista takaisin.

Jos meno ei jatkuisi tulisi Ilves nousemaan takaisin viiden vuoden sisällä terveemmältä pohjalta kuin pitkään aikaan. Mutta on Vinniellekin keinonsa. Ottaa itse aiheuttamansa tappiot vastaan ja poistua tyylikkäästi taka-alalle.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Niin kaikkihan tajuavat pikkuaivoissaankin, että toimintaa on jouduttu lainoittamaan. Siihen ei tarvita ydinfyysikkoa. Jos toiminnallaan aiheuttaa lähes kolmen millin tappiot, niin jostakin se pitää rahoittaa.

En minä ottanut kantaa lainaan itsessään. Otin kantaa siihen, kuinka tietty porukka hartaasti toivoi lainan olevan tekaistu. En tarkoita tänne kirjoittavia nimimerkkejä. Myyräntyötä tehtiin ahkerasti muualla.

Jopa minun pikkuaivoni ymmärtävät sen, että huono liiketoiminta kuluttaa rahaa. Jossain vaiheessa omat rahat loppuvat. Tällöin ainut vaihtoehto on lainata rahaa.

Manngardin, Jääskeläisen ja kumppaneiden taustalta on yritetty löytää hämäryyksiä. Minä en oikein tahdo uskoa, että mitään hämärää tulee koskaan löytymään. Todella onnettomia he ovat bisneksessä nimeltä jääkiekko, mutta se ei ole rikos. Manngardin myöntämät lainat ovat vähän hassuja, mutta mitään rikollista ei niissäkään ole. Sen paremmin rikoksen tunnusmerkkejä ei täytä ylihinnan pyytäminen omasta omistusosuudestaan.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lasketaan vertailuksi, että Meskasen lainan kumulatiivinen korko on n. 12,8%. Jos lainat (vs. wwc) olisivat samalla vuosikorolla esim. 5%, niin tuosta voisi päätellä, että wwc-laina olisi 10-11 kuukautta vanhempi kuin Meskasen laina. Mutta tämä siis puhdasta spekulointia, kun ei ole tiedossa lainojen korot. Tuolla 5% vuosikorolla laskettuna wwc-laina ajoittuisi juurikin Meskasen ajalle, jolloin olisi outoa, kun Meskanen kielsi, että hänen aikanaan ei ole eestiläistä lainaa otettu. Sama turha spekulointi 5% esimerkkikorolla ajoittaisi wwc:n lainan ottoajaksi hyvin lähelle 2010 osakeantia, joka tuntuisi minusta hieman erikoiselta, koska annissa tuli rahaa.

Rahaa on varmasti lainattu ja kysymyksistä voi päätellä, että tv-rahoja on jouduttu syömään etukäteen. Ja viimeksi tuon lisäksi NHL-korvauksia. Voihan olla, että pääkina ei ole lainassa, vaan lainan antajan nimessä.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En minä ottanut kantaa lainaan itsessään. Otin kantaa siihen, kuinka tietty porukka hartaasti toivoi lainan olevan tekaistu. En tarkoita tänne kirjoittavia nimimerkkejä. Myyräntyötä tehtiin ahkerasti muualla.

Jopa minun pikkuaivoni ymmärtävät sen, että huono liiketoiminta kuluttaa rahaa. Jossain vaiheessa omat rahat loppuvat. Tällöin ainut vaihtoehto on lainata rahaa.

Manngardin, Jääskeläisen ja kumppaneiden taustalta on yritetty löytää hämäryyksiä. Minä en oikein tahdo uskoa, että mitään hämärää tulee koskaan löytymään. Todella onnettomia he ovat bisneksessä nimeltä jääkiekko, mutta se ei ole rikos. Manngardin myöntämät lainat ovat vähän hassuja, mutta mitään rikollista ei niissäkään ole. Sen paremmin rikoksen tunnusmerkkejä ei täytä ylihinnan pyytäminen omasta omistusosuudestaan.

Ymmärrän. Itse olen Vinnietä ja Jösseä syytellyt osaamattomuudesta, härskiydestä ja selkärangattomuudesta. Kuten kirjoitin Vinnie kuvaa hyvin se, että hän matsin alla pyytää kapteenia kertomaan, että valmentaja on saanut potkut. Ja kuten yllä kirjoitin, niin Vinnien asianajaja myönsi illanvietossa, että Vinnie on vienyt hänet kusisiin tilanteisiin, kun on joutunut selvittämään tilanteita, jotka ovat aiheutuneet näistä suullisten sopimusten syömisistä. Suomalaiseen kulttuuriin Vinnien toiminta ei oikein istu.

Saisiko Vinnie ja Jokkea mitenkään siirtymään häärimään Tapparan taustalle vaikka seuraavaksi 20 vuodeksi?
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Saisiko Vinnie ja Jokkea mitenkään siirtymään häärimään Tapparan taustalle vaikka seuraavaksi 20 vuodeksi?

Heh, toi loi hyvä!

Itse en ole syyttänyt enkä toivonut Vinnie & Jösseä rikollisiksi. En kuitenkaan pitäisi minään ihmeenä, vaikka sieltä löytyisikin joskus jotain harmaata meininkiä, tai jopa ihan rajan yli menemistäkin.

Jos saataisiin paremmin tietoon näiden Ilveksen ympärillä pyörivien firmojen talouslukuja, voitaisiin sen perusteella päätellä miten hyvin äijät osaavat businessta pyörittää. Oma veikkaus on, että nuo firmat tuottavat voittoa. Tältä pohjalta olen ollut pakoitettu kysymään sen ikävän kysymyksen, miksi Ilves sitten ei tuota?

Tässä on siis puhdasta mutuiluani tuo alihankintafirmojen voiton tekeminen. Jos siis nuokin ovat pääsääntöisesti tappiota tekeviä firmoja ja samat äijät säätää Ilveksen taustalla, on johtopäätös selvä, etteivät osaa tehdä businessta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Mun silmissä Vinne & co. on syyllisiä yhteen oman elinpiirin kovimmista rikoksista; Ilveksen jääkiekon pääjoukkueen alasajoon.

Onko se juridinen rikos Suomen lain edessä, eipä kai, valitettavasti, sillä Suomen laki ei tunne rangaistusasteikossakaan pakkokäännytystä tapparalaisuuteen, johon MINÄ miehet tuomitsisin
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Jos saataisiin paremmin tietoon näiden Ilveksen ympärillä pyörivien firmojen talouslukuja, voitaisiin sen perusteella päätellä miten hyvin äijät osaavat businessta pyörittää. Oma veikkaus on, että nuo firmat tuottavat voittoa. Tältä pohjalta olen ollut pakoitettu kysymään sen ikävän kysymyksen, miksi Ilves sitten ei tuota?

Urheilubisnes poikkeaa todella paljon tavanomaisista bisneksistä. Urheilussa on omat liiketoiminnan lainalaisuudet jotka tulee hallita. Muuttuvia tekijöitä löytyy tolkuton määrä. Moni kova bisnesheppu on käynyt epäonnistumassa urheilubisneksessä.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siellähän on ollut erimielisyyttä siitä, mikä on lainaa ja mikä ei, kun on makseltu Ilvestä kuiville kassakriiseistään ja sitten jälkikäteen ruvettu karhuamaan rahoja takaisin.

Kovin on kryptisesti kirjoitettu...

Tästä voisi saada sen kuvan, että Meskasen aikana olisi virolaista lainaa otettu, mutta kenties kutsuttu sitä joksikin muuksi kuin lainaksi.

Itse luotan Meskasen sanaan.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näkemys kokonaisuudesta avartuu, kun ymmärtää ja hyväksyy sen, että eri osapuolten näkemykset asioista usein poikkeavat toisistaan jopa silloin, kun kukin noudattaa suurinta mahdollista vilpittömyyttä lausuntoaan antaessaan.
Sinulla olisi, veli hyvä, ollut mahtava ura jesuiittana...
Enpä ikimaailmassa olisi uskonut lukevani noin monitasoisesti ehdollista todistusta jääkiekkokeskustelussa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilves-Hockey Oy:tä ei ole ajettu alas. Tokkopa Ilves-Hockey Oy:tä edes ajetaan alas. Tästä voin lyödä vaikka vetoa.

Ei ole ajettu alas ja tuskin ajetaankaan, sehän ei olisi edullista kenellekään. Ennemminkin koko pulju on vammautettu niin, ettei toimintaa ihan helpolla pystytä tervehdyttämään.

Joku toimittaja (Aamulehti?) voisi käydä kyselemässä Jääskeläiseltä syitä Viron firman käyttöön.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ei ole ajettu alas ja tuskin ajetaankaan, sehän ei olisi edullista kenellekään. Ennemminkin koko pulju on vammautettu niin, ettei toimintaa ihan helpolla pystytä tervehdyttämään.

Joku toimittaja (Aamulehti?) voisi käydä kyselemässä Jääskeläiseltä syitä Viron firman käyttöön.

Johan Yrjö Kares haastatteli Lasse Oksasta. Ja taisi pari vuotta sitten samainen toimittaja tehdä jutun Tapparan ja Ilveksen yhdistämisestä. Silloinkin Kares haastatteli Oksasen Lassea. Eli siis ei nyt sotketa Aamulehteä tähän.....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös