Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 20.10.2012 klo 01.05.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 2. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Joko saa alkaa esittää toiveita ensi kauden rosterista? Sika-Markulle pitäisi saada jatkosopimus mahdollisimman pian. Tämä äijähän on aivan kurko. Ei ole koko kautena päässyt hyökkäävään rooliin, mutta hoiti runkosarjan aikana hommansa kitisemättä. Tehot nelosen keskellä aivan ok ja tosipelien alettua pisti ison vaihteen silmään. Markku on Liigan paras nelossentteri ja osoitti viime kaudella, että osaa suonenvedon iskiessä tehdä isomminkin tehoja.

  Sandell-Laakso-X-Flinck. Kiitos.
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Flinckillä on heikkoutensakin, mutta kunhan asenteetonta menoa ei nähdä enää ikinä, niin jatkosopimuksen arvoinen mies tottakai. Tyhmiä taklauksia (ja jäähyjä) joskus tulee, mutta nämä ovat aika normi osa fyysisen kiekkopelaajan arkea. Ei mies kuitenkaan pelejä ratko vieraille typerillä jäähyillä.
   
 4. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Flinckin paluusta Mikkeliin on puhuttu jo niin kauan, että pahaa pelkään ettei jatka meillä.
  Loistava aloittaja, asennepelaaja ja kykenevä ratkaisuihin.
   
 5. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sika-Markulla 35 minuuttia jäähyjä runkosarjassa ja pelasi 57 peliä. Ei juuri mitään rooliinsa nähden. Ilveksen ykkönen Fagerudd 70 minuuttia. Aloitusprosentti lähes 55. Kyllä on vaikea kuvitella parempaa nelossentteriä kuin Markku. Ei tätä nyt saisi minnekään Mikkeliin päästää. Tarkoittaisi sitä, että meillä olisi sopimus 1,5 sentterin kanssa (Laakso+Sandell). Pitäisi hankkia vähintään kaksi ulkopuolelta.
   
 6. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Lainaus:
  "Genoway" - Sandell - Laakso - Flinck olisi aika kova sentteriosasto tähän sarjaan.
   
 7. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  No tuo olisi jo ihan luksusta.

  Genowaysta tuli mieleen, että joko Geoff Platt olisi lähivuosina tulossa jäähdyttelemään Tampereelle? Ikää tulee tänä kesänä 32 täyteen, joten hirveän montaa kautta ei ole uraa enää jäljellä. Tällä kaudella pistesaldotkin ovat kääntyneet "SM-liigaan päin". Ehkä parin vuoden päästä?
   
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Mitäs näitä huhuja Ilvekseen päin nyt on?

  - Kokkala ja Vänttinen kaiketi kumottu?
  - Lepausta on viety myös SaiPaan, mutta edelleen Ilvesfoorumilla punakone(joka siis on aiemmin ainakin tiennyt kaiketi aika hyvin siirroista yms.) kertoo tulevan Ilvekseen.
  - Valtteri Viljanen Ässistä on ilmeisesti yksi suhtkot varma?
  - Arttu Ruotsalainen uutena nimenä tullut huhuihin.
  - Ville Kolppanen on ilmeisesti toinen maalivahti ensi kaudella.

  Oliko muita?
   
 9. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Kuronen on jo vähän niin kuin julkistettu, mutta ei virallisesti. Pidän siis edelleen huhuna.. Marttisen tulokin julkaistiin saman lehden toimesta.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Mikäs lehti Jyssyä teille on huhuillut? Itse en löytänyt, kuin tämän Marttinen Ilvekseen huhun, mutta vaikea uskoa, että tämä siirto olisi noin aikaisessa vaiheessa vuotanut lehtiin.

  Kiekkoareena huhuilee Marttista Lukkoon.
   
 11. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kerrankin on tilanne, että kaikki tänne huhutut ovat lähtökohtaisesti hyviä hakuja. Kolppanen tietysti kärkihankinta, mutta myös Kuronen ja Viljanen vaikuttavat juuri sopivilta. Molemmat ylöspäin menossa, sopivan ikäisiä.

  Ruotsalainen sopisi hyvin projektiksi sentteripalapeliin, mutta miten vahvasta huhusta lienee tässä kohtaa kysymys. Pelannut junnumaajoukkueissa, tehnyt a:ssa kovia tehoja mutta jostain syystä ei ole istunut Ahon sapluunaan?

  Kärkihankinnat tuosta Kopoa lukuunottamatta vielä uupuu, mutta hyvään suuntaan ollaan huhujen valossa menossa.

  Edit: ei kait Marttista ole tällä kaudella edes huhuiltu. Kyse oli viime kauden suutariksi osoittautuneesta huhusta otaksun.
   
 12. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Elä pelästy..melkein vuosi sitten kävi näin :) Julkaistiin näyttävästi, miten Ilves on hankkinut takalinjoilleen kovan vahvistuksen.
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä huhujen tasosta, mutta Ässillä on optio Ruotsalaisesta tulevalle kaudelle. Itse käyttäisin Ruotsalaisen option, mutta jos arvata täytyy, niin Ässät ei sitä käytä.

  Ruotsalainen on oikeasti taitava, pelirohkea ja fiksu pelaaja, mutta kamppailupelaamisen taso ei iästä ja koosta johtuen ole parasta a ryhmää. Eikä luistelukaan ole ainakaan vielä vahvuus Artulle, eli ei pysty jallakaan pakenemaan näitä kamppailutilanteita ja luomaan aikaa itselle. Ahon sapluuna pakottaa pelaajia aika pitkälti kamppailutilanteisiin tai juuri mainittuihin jalalla tilantekemisiin sekä yksinkertaisiin ratkaisuihin, eli ei tosiaankaan olla siellä Artun vahvuusalueella. Puolustusalueella Ahon sapluunalla tuo kamppailupelaamisen merkitys korostuu entisestään.

  Ruotsalainen tulee olemaan vähintään hyvä Liigapelaaja ja voisi varmasti täyttää kelvollisesti jo ensikaudella jossain Kiven Ilveksessä / Virran Lukossa jo sen kolmosketjun sentterin paikan.
   
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jaa notta huumormiähii... En pelästynyt, kun aika todennäköisesti Jyssy on jokatapauksessa jatkamassa matkaa Ässisä. Valitettavasti uusi seura taitaa olla Lukko.

  Ehkä Karri onkin hokannut, että Jyssyn menestyksen salaisuus piilee pakkiparissa ja on sen takia skoutannut Viljasen teille...
   
 15. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Lukko kerää kovaa pakistoa, jos vielä Vittasmäenkin nappaavat. Jokojo 2018 ?
   
 16. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Arttu Ruotsalainen on luontainen sentteri ja liigakokemustakin löytyy jo.
  Harjoituspeleissä oli vielä hyvä, mutta kausi oli pettymys.

  Saman ikäinen Jarkko Immonen teki Ässissä samassa uravaiheessa tehot 44.0+2=2. Seuraavalla kaudella syntyikin jo 33 tehopistettä.
  Ei tietenkään mitään taetta ole vastaavasta, mutta Ilveksen sentterivajeen tuntien tarttuisin ilman muuta.
   
 17. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Jos Ruotsalainen Ilvekseen tulisi, niin pelipaikka olisi kaiken järjen mukaan alaketjun sentteri. Siihen rooliin ei kuitenkaan ehkä kannata hankkia pelaajaa, joka on pienikokoinen ja huono aloittamaan (36,4%). Läpimurtopotentiaali puolestaan pisteitä tekeväksi kärkisentteriksi pitäisi noilla heikkouksilla olla sentään hieman kovempi.
   
 18. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
 19. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 20. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämä voi tietysti olla lukijan silmässä, mutta itselleni tuo vaikutti lähinnä kohteliaisuudelta ja jatkosopparista on heitetty ajatusta ilmoille. Hakee paikkaa rapakon takaa ja jos sieltä ei löydy, niin sitten ehkä Ilves. Uskoisin, että jos eteen tarjoaa joku venäläinen ison rahanipun, niin mies päätyy sinne. Tuskin kuitenkaan mitään tunnesidettä tässä on Tampereeseen syntynyt.

  Mutta toivotaan, että mies jollain konstilla saataisiin pidettyä.
   
 21. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Onkohan D'Amigo poika- vai komennusmies?
   
 22. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Se, että D'Amigolle on tarjottu jatkoa, on hyvä signaali. Nyt on jo kasassa hyvä runko ensi kaudelle ja Jerryn tasoinen kaveri siihen olisi erinomainen lisä. Vähän aikaa sitten nämä onnistuneet ulkomaalaiset eivät kelvanneet juuri palkankorotuspaineiden vuoksi eli ehkä jostain ollaan opittu.
   
 23. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Lainaus:
  Vaimo oli täällä jonkn aikaa, mutta palasi Amerikkaan pudotuspelien alla.
   
 24. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän Jerry olisi todella kova sainaus. Tällä kaudella Liigan parhaita ulkomaalaisia, pitkästä aikaa Ilvekseen osui onnistunut hankinta. Jerryn monipuolisuus on jotain sellaista, jota edellisen kerran Ilveksen paidassa esitteli isommista ympyröistä tuttu Daniel Paille. Ilveksen hyökkääjistä paras av-pelaaja, ottaa oman ketjunsa aloitukset, osaa tehdä maaleja, hyvä luistelija, selkeästi loistava pukukoppipelaaja. Aikalailla täydellinen paketti Ilveksen mittareilla.
   
 25. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Jerryn tasoisia pelaajia Ilveksen olisi kyettävä pitämään. Toki on ymmärrettävä että ulkomaalaisten tapauksessa se voi olla vaikeaa, koska perhesuhteet jne. voivat kallistaa vaakakuppia toiseen suuntaan. Mutta ainakin Ilveksen pitäisi pystyä olemaan sen verran uskottava, haluttava ja kilpailukykyinen organisaatio, että tämäntasoisia pelaajia ei menetettäisi kilpailijoille SM-liigan sisällä. Sitä voisi pitää yhtenä lähtökohtana uudelle Ilvekselle.