Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 20.10.2012 klo 01.05.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tällä hetkellä totta on se, että tarvitsemme joukkueeseen liigatason kärkipelaajia. Sentteriä ja laituria on toivelistalla etenkin nyt kun uusimmat tiedot Masi Marjamäen tilanteesta(leikkausta vaativa vamma) tulivat ilmi.

  Valmiiksi ohuesta pelaajistosta on tippunut runkomiehistä pitemmälle telakkareissulle nyt Peltola, Marjamäki ja Kantola. Järventie on ollut jo jonkin aikaa pois ja hänenkään paluusta ei varmuutta taida vielä olla. Onneksi Niinimäki palasi sairastuvalta juuri, sillä nyt hänen vastuunkantoa ja täyttä pelikuntoa tarvittaisiin.

  Tilannettamme ei paranna yhtään se, että jotkut omista "junnuistamme" ovat pettäneet pahasti ja olleet todellisia lapasia kovan paikan tullen. Myös pari kokenutta pelaajaa(Tukio, Välimaa) on pelannut alle arvostelun. Yllättäjiäkin onneksi on muutama(Korhonen, Sointu, Kuronen).

  Maalivahtipelikään ei ole ollut sellaista, mitä tällainen joukkue tarvitsisi. Helppoja ei saa mennä.

  Driesin tulo saattaa auttaa vähän, mutta se on vain ensiapua.

  Pelaajia on siis hankittava. Toivelistallani on ainakin tutut Toni Rajala ja Sami Sandell. Molemmat saattaisivat olla irroitettavissa. Rajalaa ei ECHL kiinnosta ja Sandellin kausi lähtenyt kiikareilla käyntiin. Kysyä ainakin kannattaa.

  Työsulun nyt pitkittyessä on idioottimaista olla myöskin hankkimatta työsulkupelaajia, joita nyt saa täysin pilkkahintaan.

  Jos oikeasti kärkipelaajia ei ala kuulua, niin Vincent Manngardin voi leimata täydeksi valehtelijaksi. Ei Raipekaan nyt niin tyhmä ja sokea ole, ettei ketään hankkisi, jos rahaa on.

  ugh! Jatkakaa...
   
 2. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Eikös Sandel ole loukkaantuneena? Mutta siis pelimiehiä tarvitaan ja NYT, ei kuukauden päästä! Ja siis pelimiehiä, ei junnuja. Jos ei muuta niin Lekistä Mattilaa, Hölliä jne jne hätäavuksi.
   
 3. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sandell palasi käytännössä eilen 7 kuukauden sairaslomalta takaisin kentälle ja pelasi Luleån kakkosketjussa. Takana on pitkä kuntoutus polvileikkauksesta (eturistiside). Sami kävi toki jo kokeilemassa muutaman minuutin parissa pelissä (13. hyökkääjänä), mutta loukkasi kätensä.

  Paluu pitkältä tauolta voi olla vaikea, koska takana on hyvä kausi Luleåssa ja tätä kautta omat odotukset ovat korkealla. Samin nykytasosta kertoo se, että hän oli viime kauden Luleån paras suomalaishyökkääjä. Taakse jäivät Koivisto, Vihko ja Viitaluoma, joka pärjää SM-liigassa hyvin Kerhon kapteenina. Luleån hyökkäyskalusto on kova ja on mahdollisuus siihen, että Sami menee takalukkoon, jos tulosta ei tauon jälkeen ala syntyä. Tällöin itseluottamuksen palautus SM-liigassa voisi olla paikallaan eli vuokraus Luleålta. Katsellaan. Samin oma tähtäin on kuitenkin pelata pitkään Elitserienissä.

  Kulunut syksy olisi ollut tietyllä tavalla scouttauksessa iskun paikka. Monta potentiaalista kotimaista pelaajaa on valunut joukkueiden peluutushierarkiassa alaspäin, kun NHL-miehet ovat tulleet pelailemaan Suomeen. Esim. pääkaupunkiseudulta voisi löytyä tällaisia samaan tyyliin kuin case Tony Salmelainen aikoinaan. Ongelmana vain on se, että kotimaasta on vaikea löytää agenttia, joka ohjaisi oman kotimaisen suojattinsa tänne. Puhun siis jatkuvasta sopimuksesta, joka kattaisi myös tulevia kausia. Seuramme kärsii kovasta luottamuspulasta. Mutta, jos Vinnien sanaan voi luottaa, että rahaa on, niin ongelma on ratkaistavissa sillä, että ulkoa tulevalle pelaajalle maksetaan palkkaa ennakkoon tai muita vastaavia järjestelyitä.
   
 4. Bamsse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Toiveena olisi rapakon takaa pelaaja, joka maksaisi itse vakuutuksensa. Todellisuus taitaa olla toinen, ei ketään tule ja sama paska jatkuu. Ilves taitaa olla tien päässä, metässä, mihin se kuuluukin tällähetkellä.
  Hieno on seurata Ilveksen futiksen menestystä ja aitoa fanien ja joukkueen välistä meininkiä.
   
 5. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Hallipena, joka tiesi Rajamäen sopimuksesta pysäytti minut hallilla tänään ja kertoi Ville Leinon olevan tulossa takaisin Ilvekseen.

  Nauroin, mutta niin nauroin huhulle Rajamäestäkin.
   
 6. ilveksenmiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
  Lainaus:
  tarkoitatko oikeaa hallipenaa tuomaripaita päällään? Hänen huhuihin ei kyl aina kannata uskoa. Toki jos vain kävi katsomassa ipan reenejä, ei kauheen viisas tarvinnu olla, että osas veikata ekin tulon. Eli jos leino on nähty hallilla, ei se heti tarkota et tulis ilvekseenn.
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Tarkoitan näitä jäähallin työntekijöitä.
   
 8. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Chicago Sun-Timesin uutisen mukaan Ville Leinon pitäisi kuitenkin pelata vielä perjantaina hyväntekeväisyyspeli Chicagossa. Tosin ehtiihän sitä vielä tuonkin jälkeen tulla Tampereelle, jos ja kun NHL-kausi ei ole ihan hetkeen alkamassa. Ilveksessä Leino saisi ainakin pelata taas sentterin tontilla, jonne halusi viime kauden alussa Buffalossa.
   
 9. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Toiveena olisi, että otettaisiin vastaan edes joku laadukas pelaaja, jota tänne on ollut tarjolla kohtuullisella hinnalla. Ilves ei tarvitse ainoastaan yhtä, vaan oikeastaan yhden ketjullisen ykköskorin hyökkääjiä, että kausi voitaisiin vielä pelastaa.

  Puheet siitä, että NHL-vahvistukseen on rahaa, ovat toistaiseksi olleet samanlaista sumutusta kuin mihin on vuosien saatossa totuttu.
   
 10. Cockersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, New York Rangers
  Lainaus:
  Juurikin näin. 2 tehokasta hyökkääjää olisi ihan hyvä alku. Tällä viikolla on näin etukäteen ajateltuna tiedossa kaksi kunnon selkäsaunaa ja ero muihin vaan kasvaa. Kiire tulee, tai no kiire tässä on jo. Ei vaan millään viitsis luovuttaa jo lokakuussa kun hyvillä hankinnoilla tästä kaudesta voisi vielä selvitä ihan siedettävästi. Pidän kyllä suurena ihmeenä jos tänne joku pelimies vielä tulee.
   
 11. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 12. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 13. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kolppasella nyt en lähtis pelaamaan loppukautta. Olisi aika riskipeliä.

  Wiikman on ilmeisesti pahemminkin rikki.

  Sekä Max Talbottia myös huhuillaan
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2012 klo 13.31
 14. Iku-Turso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NYR
  Kyllähän Kolppanen on pelannut ihan ok, mutta Ilves tarvitsee nyt maalivahdin, joka pystyy pelaamaan huippupelejä illasta toiseen ja johon joukkue voi nojata vaikeilla hetkillä. Lindbäck on pelannut hyvin Nashvillessä Rinteen taustalla, kun on näyttöpaikan saanut. Muutamassa muussa NHL-joukkueessa olisi saattanut olla valmis valtaamaan ykkösmaalivahdin paikan jo tällä kaudella.

  Olen todella tyytyväinen, jos kaveri liittyy joukkueeseen.
   
 15. Tammi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
  Anteeksi huuteluni vieraisiin pöytiin.

  Lindbäck hommattiin Tampaan nimenomaan 1.maalivahdiksi täksi kaudeksi ja itsellä oli odotukset korkealla, koska pelasi hyvin jo viime kaudella. Läpimurtokausi saa nyt odotella ja tästä saatte erinomaisen 1.maalivahdin jos kaveri tosiaan tulee.
   
 16. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juurikin samaahan itsekin tuossa viestissäni pähkäilin. Jos Wiikmanin tilanne on se, että on tarvetta tervehdyttää useamman viikon verran, niin ilman muuta maalivahtiosastolle tarvitaan vahvistusta.
   
 17. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lindbäck olisi varmasti ollut monessa joukkueessa ykkösvastuun kantaja, mutta Rinteen takana tällaista mahdollisuutta ei ollut. Hänhän ei ole mikään märkäkorva, vaan on ollut mukana MM-kisoissa ja torjunut täyden kauden Elitserienissä ykkösveskarina ennen NHL-uraansa.

  Itse olisin silti ottanut pienoisen riskin ja laittanut vähäiset varat mielummin kahteen hyökkääjään. Kolppasen kykyyn kasvaa jo kauden aikana ykkösviulun soittajaksi on täältä suunnalta kova luotto. Eikä Ilvekselläkään voi ikuisesti jatkua loukkaantumisten suhteen viime vuosien kaltainen epäonni.
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Sama vika. Pari maalintekijää tekisi kummasti terää joukkueelle. Jo huhuttu Talbot riittäisi aika pitkälti, vaikkei hänellä nyt kauheasti käsiä ole, mutta yritystä sitäkin enemmän.

  Ei sillä, mielellään tuon Lindbäckin näen Ilveksessä, vaikka vähän olen epäillyt hänen kykyjään NHL:n ykkösmaalivahtina toimimiseen. Mutta vaikka änäristä saisi kakkosmoken tänne niin kyllähän taso on silloin joka tapauksessa kova.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 20. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Janne Laakkonen haluaa pelata Sm-liigassa, mutta ei ole halukas pelaamaan esimerkiksi Lappeenrannassa liian pitkän etäisyyden Hämeenlinnaan vuoksi.

  Luulisi kelpaavan Ilvekseen, mutta nouseeko hinta esteeksi ?
   
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Vai kelpaako sittenkään Ilvekseen?

  Mielestäni Laakkonen ei ole ominaisuuksiltaan (heikkoudet esim. puolustuspelaamisessa) ja pelipaikaltaan ihan sitä mitä Ilves nyt eniten tarvitsisi. Myös asenteeltaan tuntuu olevan vähän sellainen mielialapelaaja. Ei ehkä istu ihan kunnolla Ilveksen ryhmään, jossa pitäisi raastaa kiekko itselleen, kiekonmenetyksen jälkeen painaa takaisin omaan päähän, takakarvata etc. On toki hyvä pelintekijä ja tilanteiden luoja, mutta meillä on jo pieniä väkkäröitä kuten Sointu ja Keränen sekä isommista taitopelaajista Niinimäki. Eniten tässä nyt kaivataan Masia ja Kantolaa takaisin tai heille korvaajia. Driesistakin kun on vaikea sanoa mikä on miehiään.
   
 22. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kuka tahansa Liigapelaajan mitat täyttävä pelaaja kelpaa juuri NYT. Tolla rosterilla EI voida jatkaa, tai kausi on taputeltu jo marraskuussa. Masin ja Kaitsun poissaolo on paikattava ASAP ja rivejä on laajennettava liigakelpoisilla pelaajilla muutenkin. Kuormitus kasvaa "ykköskorissa" jo muutenkin liikaa, ja kun sekin notkahtaa, on kausi ohi. Liikkeitä pelaajarintamalla on tehtävä NYT, ei vasta huomenna. Laakkonen rutinoituneena liigapelaajana HETI sisään, jos on mahdollisuuksia.. ja en tarkota rahaa, sitä on löydyttävä tai se on pyyhkeen kehään heittoa vailla valmista…
   
 23. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa, että nyt on sentään ymmärretty, että omista junnuista ei löydy sentään ihan joka tontille miehiä vaan materiaalia pitää hankkia myös muualta eikä vain ihan niitä kovimpia nimiä.

  Mutta sitten tullaan siihen, että mihin kannattaa roposet käyttää. Mielestäni on ihan turha lähteä hankkimaan kaikkea mitä on mahdollista saada vaan rauhassa katsoa mitä puutteita jengissämme on ja paikata niitä. Kovin moneen hankintaan tuskin on varaa. Kyllä, tarvimme valmiita liigapelaajia, joita voi kuormittaa illasta toiseen isossa roolissa. Laakkonen on sitä, mutta ominaisuuksiltaan ei mielestäni ihan natsaa tän jengin tarpeisiin eikä tuo riittävän selkeää lisäarvoa. Hankkisin siis jonkun toisen pelaajan vaikka ei mulla mitään Laakkostakaan vastaan ole. Omassa roolissaan hyvä pelaaja liigaan. Tässä ja nyt tarpeet ovat kuitenkin toisenlaiset.
   
 24. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kyse on köyhän miehen joukkueen kasauksesta, joka on lovettu loukkaantumisilla.

  Mitään aikaa rauhassa katselemiseen ei enää ole, Marraskuu alkaa ja joukkue on viimeisenä ja avain pelaajat sairastuvalla. Päätökset on tehtävä 1 - 2 päivän sisällä, ja tulijoita on oltava useampia. Laakkonen on lähellä Lekissä ja saatavilla. Ei mitään harkintaa, vaan ineen.

  Ei tässä mitään mestarijoukkuetta olla rakentamassa kesken kautta, vaan sellaista rosteria jolla olisi edes teoreettiset mahdollisuudet välttää karsinta. Jos avainpelaajat väsähtää peliaikoihinsa, niin siitä ei nousta edes kentällisellä NHL tähtiä enää myöhemmin.

  Tilanne on NYT.

  It’s time to Action, NOW
   
 25. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kummallinen ajattelumalli enkä itse ymmärrä mikä ihmeen kiire tässä on. Tottakai mitä nopeammin saadaan laadukas pelaaja tai pelaajia niin sen parempi. En silti lähtisi yhtää hätiköimään ja hankkimaan pelaajia vain sen takia, että olisi nyt sopivasti saatavilla. Kyllähän pelaajan täytyy natsata seuran tarpeita. Ja kun kärkihankinnasta puhutaan, täytyy natsata todella hyvin etteivät vähän rahat mene hukkaan.