HPK -vain mestaruus kelpaa ensi kaudella.

  • 223 105
  • 1 553
Tila
Viestiketju on suljettu.

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rahako ratkaisee kaiken!?!

Tuolla Bänhäm-ketjussa käy kauhea kuhina kun Frank lähti, ja jotain vähintään yhä kallista tarttis ostaa tilalle. Rahaa kun nääs riittää ja ostoksilla käynti on kivaa, kun nyt kerran sattuu olemaan sitä fyffee.

Spekuloivat moraalittomat avoimesti VV:n ostoa Jokereihin. Jos näin käy, (en tiedä onko se sopimusteknisesti tai muutenkaan todennäköistä tai mahdollista) minä ainakaan perskohtaisesti en ikinä tule katsomaan ainuttakaan matsia, jossa toinen osapuoli on jokerit. Meillä on firmassa "luontaisetuna" muutama kausikortti jokerien matseihin, mutta niiden jatko katkeaa takuuvarmasti heti, jos Hjallis rahamasseineen ostaa VV:n köyhempien nenän alta.

Saman tien voitaisiin muuttaa koko SM-liigan pelisysteemit. Miten olisi reilu huutokauppa jo vaikka heti lomien jälkeen syyskuun alussa; Jokerit ostaa heti kättelyssä huikeilla summilla, joihin muilla seuroilla ei ole varaa kauden "Liiga-Mestaruuden", ja Poika todella pysyy Pasilassa.

Sitten kun mestaruus on jo selvästi ostettu, alkavat muut joukkueet, siis persaukiset rupusakit, pitkäpiimäisen koko talven kestävän nysväämisen "Kakkosmestaruudesta". Mutta se nyt ei ketään enää kiinnosta, pysyyhän poika pasilassa, hinnalla millä hyvänsä.

Raha puhuu, ja rahallahan saa mitä vaan. Hyvä jokerit!

PS.Kirjoitin tähän ketjuun kun ajattelin täältä saavani em painajaisuneeni parempaa helpotusta kuin Bänhämi-ketjiústa.
 

KOBA

Jäsen
Tomi Kallio

Heti alkuunsa, ei varmasti liity mitenkään Kerhoon, mutta aattelin laittaa tännä kun asiasta aikaisemmin jotain puhuttiin. Eli Tomi Kallion palkanmaksu NHL:ssa on katkaistu, kun herra ei suostu lähtemään farmiin...

Onkohan kukaan nähnyt Harria syömässä kyseisen herran kanssa?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jokerit, tuo suomalainen "Ferrari-ilmentymä."

Nyt on ollut kauhea kuhina F1-maailmassa siitä että pitäisikö sarjaa tasoittaa menestyspainoilla, koska Ferrari on ollut niin ylivoimainen. Tätä menoa mitä Jokerit menee niin pitää miettiä kohta tarvitaanko Sm-liigassa menestyspainoja. Mitä enemmän Sm-liiga menee bisnekseksi, niin sitä enemmän isojen ja pienien seurojen tasot kasvaa. Aivan kuin F1. Itse olin ennen kova formuloiden katsoja, mutta nykyään sarja on väritön ja tylsä kun "kumminkin sumi voittaa". Jos Jokerit jatkaa kulkuaan samallalailla koko kauden, niin ei taida mestaruudesta olla epäselvää. Mitä sitten tapahtuu? Ehkä jokerien pajatso tyhjenee ja pelaa ens kaudella vähän huonommin tai sitten Jokeri-dynastia jatkuu ja niin ei saa käydä. Sillä tätä menoa Jokerit painii kohta jo eri luokassa kuin muut seurat ja varsinkin taloudellisesti. Aivan kuten Ferrari.

Huh, pieni painajainen... :D
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minkä ihmeen takia VV valitsisi Jokerit? Minä en ainakaan keksi yhtä ainutta järkevää syytä. Ensinnäkin, jos Vujtek todella juoksisi rahan perässä, ei miestä olisi milloinkaan saatu Kerhoon. Vielä vähemmän hänelle olisi saatu neuvoteltua viime talvena jatkosopimusta. Ja jos miehelle ei 600 000 $ kelvannut katsomossa istumisesta, niin eiköhän ole selvää että money ain't tha thing. Toisekseen mies kehui viihtyneensä HPK:ssa ja Hämeenlinnassa erinomaisesti täältä lähtiessään ja sanoi viime kauden olleen uransa paras. Kolmanneksi, mies on sanonut viihtyvänsä paremmin pienemmissä seuroissa. Miksi mieli olisi muuttunut muutaman Pittsburghissa vietetyn kuukauden jälkeen? Tähän kun lisätään epäviralliset tiedot VV:n yhteydenotoista Kerhon toimistolle, niin ainakin omasta mielestäni ei ole mitään mahdollisuutta että Vujtek valitsisi jokerit. Eihän hjallis voi häntä siellä pakottaa pelaamaan, eihän? Jos miestä ei tänne jostain kumman syystä saada, en usko hänen päätyvän mihinkään muuhunkaan suomalaisseuraan. Sitäpaitsi nämä vertaukset Pärssiseen ja kumppaneihin ovat hieman ontuvia, sillä Vujtek on tulossa takaisin kesken kauden eikä vasta ensi kaudeksi. Näistä kesken kauden maitojunalla palanneista mainittakoon mm. Caloun, Vlasak ja Haakana, jotka palasivat takaisin sinne mistä lähtivätkin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Viestin lähetti lece
Minkä ihmeen takia VV valitsisi Jokerit?

Mestaruus kertoo aika paljon. Ei perhana kyllä mä uskon että Vujtek tänne saapuu prkl! On pakko uskoa. Mutta varmoja ei ikinä kannata olla...
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei tossa Vujtek-Jokerit spekuloinnissa ole hirveesti pohjaa. Ensinnäkin: missä Vujtek on pelannut suomessa? Ässissä ja Kerhossa. Kummatkin ovat suhteellisen pieniä seuroja. Samaa vois sanoa Penguinseistä. Toiseksi: Kerhossa mies on tähti. Hän saa surffaillakin välillä, kunhan niitä pisteitä syntyy. Jokereissa Vlado olis vain yksi tähti muiden seurassa, hieman niin kuin Pittsburghissa. Eli Summanen odottais erilaista panosta. Banham oli maalintekijä, kun taas Vujtek on pelinrakentaja.

Kyllä se Vujtek HPKn riveihin palaa, ainakin näin rationaalisesti ajatellen. Kaikkeahan sattuu mutta ei Jokerit ole mielestäni oikea seura Vladolle. Uskon myös, että Jokerit suuntaa katseensa esim. Rosaan, joka on juuttunut taas Losin farmiseuraan. Eikä joukkue edes välttämättä tarvitse paikkaajaa Banhamille. Jos kerta Frankin panos on ollut pieni alkukaudesta ja Jokerit johtaa sarjaa siitä huolimatta, niin miksi siihen tarvittais uutta pelaajaa? Olispa Jokereilla kerrankin "kotimainen" tuote.
 
Viimeksi muokattu:

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin..

En pistä päätä pantiksi mutta voin vakuuttaa että V.Vujtek ei pelaa Jokeri paidassa.....joten olkaa rauhassa sen suhteen!!
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Jos Vujtek ei kerhoon heti palaa, on hän neuvotellut muiden kanssa varmasti salaa. Voi olla että hän kepillä jäätä koittaa, jos Jokereille ensin päättää soittaa. Vastaus voi olla linjan toisessa päässä nuiva, siksi miehen suu on kohta kuiva. Nälkä kurnii jo masun pohjalla kovasti, silloin ei auta puheet eikä vierellä seisova rovasti. Masuun on saatava leipää ja kalaa, ennen kuin kotiinsa Hämeenlinnaan hän palaa. Syötyään itsensä täyteen aivan sikana, on kiiruhdettava lähtevään bussiin jo pikana. Kotimatka voi hyvillä mielin alkaa, Vujtek tanssii bussin perällä jo täyttä jalkaa. Perillä vastaanotto on takuulla huima, ei todellakaan Jokereiden malliin nuiva ja kuiva. Sankari on palannut ollakseen taas urhea ritari, ylös nostamamme juhlamaljan on oltava vähintää kuplivan shampanjan täyttämä pikari. :)
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Cooley
Ei varmasti vapaudu. Kerho katsoo ensin kortin Pardavy - Kucharcik - Vujtek.

Kertokaakan, osaako tuo laiskahko slovakimme pelata vasemmassa laidassa? Vujtekin paluun tapahtuessa(?) harmittaa hieman Laakkosen jääminen kahden ensimmäisen ketjun ulkopuolelle. Missä se meidän puolustaja viipyy?


edit: Valtava runo. Iso mies liikuttuu...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti sopuli
Kertokaakan, osaako tuo laiskahko slovakimme pelata vasemmassa laidassa? Vujtekin paluun tapahtuessa(?) harmittaa hieman Laakkosen jääminen kahden ensimmäisen ketjun ulkopuolelle. Missä se meidän puolustaja viipyy?
Asiahan on niin, että jos Vujtek on parhaimmillaan oikeassa laidassa, hän myöskin pelaa siellä. Jos Pardavy ei saa kiekkoa sisään vasemmalta laidalta, niin ei saa sitten mistään. Sellaisista syötöistähän maalin tekee vaikka Kasper Kenig ;) Ja mikä siinä Laakkosessa oikein harmittaa; eipä mies ole tällä kaudella juuri ihmeitä esittänyt. Ei kai Laakkonen kuitenkaan ole ns. maalintekijä, joten eihän hänellä mitään asiaa olisi kahteen ensimmäiseen ketjuun, mikäli Vujtek palaisi.

By the way, tämän päivän Pittsburgh Post-Gazette kertoo, että Vujtekin sopimuksen ulos ostaminen tapahtuu muutaman lähimmän päivän sisällä, kunhan yksityiskohdat on saatu hiotuksi. Tämähän ei ketään varmaankaan yllätä, mutta näin siis Pittsburghissa. Kaikesta todennäköisyyksistä huolimatta vähän jännittää nuo Hjalliksen puheet "loppuviikosta" Banhamin lähdön yhteydessä. Menevät ajankohdat hieman turhan lähekkäin. Vujtekin päästämisen johonkin Sveitsiin ehkä vielä kestäisi, mutta Jokerit on jo liikaa.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti pokki
Älkäähän nyt pojjaat vielä ilakoiko, ettei sitten tuota hehkutusta seuraa pettymys...

Vujtekin sopimus on nyt siis purettu, mutta mikään sopimus ei häntä velvoita palaamaan Kerhoon, vrt. Pärssinen (TPS->NHL->HIFK). Sen lisäksi kiinnostusta löytyy varmasti muualtakin, eikä vähiten tuolta Sveitsinmaalta....

Mailat hallilla eivät kerro mitään, ne voivat aivan hyvin olla viime kauden tavaraa.

Mistä olet saanut tietoosi että sopimus olisi todellakin purettu? Veikkaaja ainakin väittää samaa, mutta minä ainakin hieman epäilen tuota.

Aamun Hämeen Sanomassa Korpela sanoo jos sopimus Pingviinien kanssa saadaan purettua. Samaa kirjoitaa eilinen Pittsburgissa ilmestyvä Post-Gazetta. Jossa siis Vladon Jenkkiagentti olikoos Wilson kertoo purun ulososton olevan vielä auki. Hänen mukaansa asiasta saadaan sopimus tänään tiistaina tai huomenna keskiviikkona.
Melkein mielummin uskoisin tuota Korpelan ja hänen agenttinsa juttua kuin Veikkaajan vastaavaa.

Ambrikin kyllä huolettaa niinkuin mainitsit. Onneksi joukkueella taitaa olla lievästi sanottuna huono maine pelaajien keskuudessa.

Mailat hallilla eivät todellakaan kerro sen enempää. Mailatehtaalla ei asiasta kuuleman mukaan ole mitään tietoa.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti ei täytyis valvoa enää kuin yksi yö ja Vladon sopimus meidän kanssa julkistettaisiin... Itse olen täysin vakuuttunut asiasta, että jos mies pelaa suomessa niin paita on ritaripaita. Onko jollain tarkempaa tietoa haudattiinko tämän mahdollisuuden myötä se toinen jo tuloillaan ollut vahvistus hyökkäyspäähän? Puolustuksen vahvistuksesta/vahvistuksista lienee tässä vaiheessa turha puhua muuten kuin että niitä tarvitaan.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ihmettelen kyllä tätä puhetta Vujtekin sopimuksesta HPK kanssa. Onhan ennenkin vedottu juuri siihen, että joku joukkue omistaa jonkun pelaajan oikeudet euroopassa vaikka pelaaja on siirtynytkin NHLn. Esim. Kamil Piros, jonka kanssa JYP teki sopimuksen. Olihan silloinkin juttua, että jos mies palaa eurooppaan, niin hän pelaa juurikin JYPissä. Sopimusasiat ovat aina hieman hankalia ymmärtää, mutta ei siinä nyt mielestäni ole mitään ihmeellistä, että Kerholla olisi vielä voimassa oleva sopimus Vujtekin kanssa.

Mitä Vladon ja Penguinsien välisiin tapahtumiin tulee, päätös on ilmeisesti yhteinen. Pensien johto/valmentajat eivät ole tyytyväisiä Vujtekin esityksiin ja Vlado itse haluaisi pelata enemmän ja saada kiekollista vastuuta. Kun homma ei sujunut, niin sopimus puretaan, todennäiköisesti.

Sit vielä Pardavysta: eiköhän ammattilainen osaa pelata ihan mitä laitaa tahansa. Pelaahan esim. Lehtinenkin vasenta ja oikeata laitaa- ihan miten tarvetta on. Kyse on Janin kohdalla siitä, että miehelle ei ole vielä saatu hyvää pelinrakentajaa. Pardavyhan pelasi pitkään Jiri Dopitan kanssa ja siinä nyt varmaan syntyykin maaleja. Olihan Dopita rankattu euroopan parhaaksi sentteriksi vähän aikaa sitten. Luulen, että tuhoa syntyisi Vujtekin kanssa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin, kaiketi se on niin, ettei sopimusasioissa ole olemassa mitään yksiselitteistä sääntöä siitä, mitä sopimusasioille tapahtuu, kun pelaaja lähtee NHL.n. Sopimuksiin kun voidaan survoa mitä ihmeellisempiä pykäliä. Kaikki varmaan muistavat, kuinka sopimuksenalainen Jani Hassinen lähti Ruotsiin sopimuksessa olleen ulkomaapykälän suhteen.

En tiedä Vujtekin sopimuksesta mitään, mutta siellä voi olla pykälä, joka purkaa Vujtekin sopimuksen Kerhoon mahdollisen NHL-diilin kanssa tai sitten jotain ihan muuta pykälää...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Sistis
Niin, kaiketi se on niin, ettei sopimusasioissa ole olemassa mitään yksiselitteistä sääntöä siitä, mitä sopimusasioille tapahtuu, kun pelaaja lähtee NHL.n. Sopimuksiin kun voidaan survoa mitä ihmeellisempiä pykäliä.
Niin, olisihan se oikeus ja kohtuus, jos sopimuksessa on 'maitojunapykälä', kun NHL-pykäläkin on niin kiusallisen tuttu. Jossain vaiheessa annoin kertoa itselleni, että Vlado pelaa Kerhossa, jos ylipäätään liigassa vielä tällä kaudella pelaa. Mikä tuossa on oikea totuus? Onko Kerholla mitään optiota Vladon paluun suhteen, vai raukesiko sopimus tyystin NHL-keikan takia?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Toivotaan, että olisi. Tosin - mikäli vaihtoehdot ovat Pittsburgh, Sveitsi ja HPK, ja kriteerit ovat peliaika, pelin taso ja raha, niin...

1. Raha ratkaisee -> Saa isomman diilin Pensissä, kuin Sveitsissä... (tai Hämeenlinnassa) miksi tulla?

2. Peliaika -> HPK.ssa ja Sveitsissä aika lailla samoihin. Pensissä ei peliaikaa -> Hyvä syy palata Eurooppaan.

3. Pelin taso -> Suomen liiga on parempi, kuin Sveitsin.

Eli siis, riippuu pitkälti siitä, mitä VV painottaa. Jos raha ratkaisee, miehen kannattaisi jäädä NHL.n vaikka penkille. Jos taas pelaaminen, on Suomi parempi vaihtoehto, kuin Sveitsi. Jos taasen mies hakee paikkaa, missä saada peliaikaa ja rahaa, Sveitsi on ehkä se paras... mene ja tiedä.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
SpotFM

Kuuntelikos kukaan SportFm aamulla? Oliko se Markus Lehto kuka radiossa pohti Vujtekin tilannetta? Mies taisi todeta sopimuksen Kerhon kanssa olevan täysin voimassa jos Vlado palaa eurooppaan.
Ja kyllä kai Lehtoon on luottaminen tässä asiassa. Haastattelu meni vain hieman ohi korvien joten varmuutta ei ole oliko se todella Lehto vai oliko toimittajan omia arviota?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pistää kyllä hieman puhaltelemaan..

Vladimir "Elvis" Vujtekin tulevat ratkaisut pistävät kieltämättä verenpaineen nousemaan. Ei tahdo oikein työnteostakaan tulla mitään. Lauantaina ilmoille pääsi jo viesti, että homma on täysin selvä - mies pelaa HPK:ssa. Kovasti on vain sen jälkeen viestit muuttuneet ja tietyt tahot hiljentyneet. Asia lienee kaikkea muuta kuin selvä. Pittsburghista Vujtek kuitenkin lähtee käsittääkseni vielä tämän viikon kuluessa. Määränpää on ilmeisesti kuitenkin edelleen täysin auki. HPK on ollut käsittääkseni yhteydessä sekä Vujtekiin että hänen Euroopan asioita hoitavaan Jiri Hamaliin. Miehen NHL-asiat hoitavan Rich Winterin kanssa HPK:lla ei ymmärtääkseni ole ollut mitään kontaktia.

Vujtekin yhteydessä on nyt siis mainittu myös sveitsiläinen Ambri-Piotta sekä määrittelemätön venäläisseura. A-P:n osalta tilanteen tekee hieman oudoksi se, että joukkueella on jo ulkomaalaiskiintiö täynnä. Näin ollen yksi kolmikosta Stepanek, Petrovicky, Sedlak joutuisi aina vuorollaan istumaan katsomossa. Sveitsin pelimäärät ovat selvästi Suomea pienemmät, joten kovin oudolta tuokin homma tuntuisi. Kaiken lisäksi joukkueen tshekkivalmentaja on ilmeisesti koko loppukauden sivussa terveydellisistä syistä. Venäjän suunnassa on puolestaan myös ahdasta ainakin aiemmin mainitun Omskin osalta. Kiintiö on täynnä kolmikolla Patera, Prochazka, Vlasak. Vujtek Sr:n Jaroslavilla olisi käsittääkseni kuitenkin tällä hetkellä yksi paikka auki, kun Rachunek(Ottawa) pitää paussia peleistä NHL-koukeroiden vuoksi.

No, joka tapauksessa joukkue kaipaa yhtä hyvää hyökkääjää sekä sitä puolustajaa..

roman: Sehän tässä niin ihmeellistä onkin, kun mikään ei tunnu pitävän.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: SpotFM

Viestin lähetti roman
Oliko se Markus Lehto kuka radiossa pohti Vujtekin tilannetta? Mies taisi todeta sopimuksen Kerhon kanssa olevan täysin voimassa jos Vlado palaa eurooppaan.
Joko

1. Vujtekin sopimus on purkautunut kokonaan miehen tehdessä NHL-sopimus, jolloin Elvis voi pelata missä seurassa haluaa.

Esimerkiksi FHPA:n ja SM-liigan välisessä yleissopimuksessa, johon suomalaisten pelaajien pelaajasopimukset pohjautuvat, on määritelty pelaajasopimuksen purkautuvan pelaajan tehdessä sopimuksen NHL-seuran kanssa.

tai

2. sopimus on voimassa, jolloin miehen seura Suomessa on HPK voimassa olevin etuuksin. Vujtek voi silti yhä siirtyä ulkomaanpykälän sallimana pelaamaan muualle Eurooppaan.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vujtekin uunituore kommentti

Tässä vapaa käännös Vujtekin äskettäin antamasta kommentista koskien Eurooppaan ja nimenomaan HPK:hon palaamista:

"En halua mennä asioiden edelle, ennen kuin kaikki on selvää. HPK:n johtoon olen kuitenkin ollut jatkuvasti yhteydessä."

Tämä "tshekkitieto" piti todennäköisenä miehen siirtymistä nimenomaan Hämeenlinnaan. Tiedä sitten..
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Re: Re: SpotFM

Viestin lähetti Pitkä

2. sopimus on voimassa, jolloin miehen seura Suomessa on HPK voimassa olevin etuuksin. Vujtek voi silti yhä siirtyä ulkomaanpykälän sallimana pelaamaan muualle Eurooppaan.

Tuskimpa Vujtekilla mitään ulkomaanpykälää sopimuksessaan oli viime keväältä. Mieshän olisi halutessaan voinut siirtyä aivan minne vaan. Nhl-pykälä sieltä sitten löytyikin.

Itse VEIKKAISIN että jos sopimus on voimassa koskee se koko Eurooppaa. Jos taas ei ole voimassa koko jutulla ei ole mitään väliä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Niin no, jos/kun Penguins ostaa Vladon sopimuksen ulos, saa mies silloin jonkin verran rahaa käteen. Tämän jälkeen on helpompi lähteä esim. Kerhoon kun on jo muutama lantti taskussa. Ja ihmeelliseltä se vaikuttais, et mies ei tulis Kerhoon jos kerran on eurooppaan palaamassa. Eihän hänen olis koskaan tarvinnu tehdä jatkosopimusta viime keväänä jos ei olis halunnu jäädä H-linnaan.

Tapaus Vlasak kummittelee vielä sen verran, että yksikään Kerho-fani ei oikein tahdo uskoa mihinkään ennen kun näkee sen lehdessa jne. Varsinkin mitä Vujtekiin tulee. Olishan siinä paras mahdollinen vahvistus hyökkäyspäähän (omasta mielestäni).

Toivotaan parasta (tulee Kerhoon) ja pelätään pahinta (menee Jokereihin/Ambriin).
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Sanokaa mun sanoneen...

että Vlado pelaa joukkueessa ensi viikon lauantain pelissä IFK:ta vastaan!

Veikkaanpa, että saattaa Mummin silmä jopa hieman kostua kun kuulee yleisön reaktiot Vimun kuuluttaessa Rinkelinmäen jäälle puolen vuoden poissaolon jälkeen Vladimir "The Messiah" Vujtekin...
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kokoajan ollaan Vujtekin tilannetta vertaamassa case Vlasakiin. Vlasak oli kuitenkin keväällä ennen NHL-sopimustaan ainakin joidenkin lähteiden mukaan puhunut siirtymisestä uusiin ympyröihin. Bluesista mies silloin puhui, vai oliko sittenkin kyseessä vain väärinkäsitys? Jokatapauksessa itselleni ainakin jäi sellainen kuva että herraa ei paljon Hämeenlinnassa pelaaminen kiinnostanut. Silti hän palasi penkin alle menneen NHL-yrityksen jälkeen nimenomaan HPK:hon. Loppukausikin meni miten meni, ja vasta seuraavana kesänä mies suuntasi Ambriin. Sopimuksessa mies toki oli, mutta pointtini tässä vaan oli, että änäristä äijä palasi nimenomaan Hämeenlinnaan, vaikka mikään sopimus ei silloin häntä siihen välttämättä edes olisi velvoittanut. Vujtek sensijaan ei ole pahaa sanaa maininnut Hämeenlinnasta ja HPK:sta, joten luulisi motivaatiota löytyä täällä pelaamiseen. Ja hyvältähän tuo Kuznetsovin viimeisin kommentti Vujtekin kommenteista kuulostaa...
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Sanokaa mun sanoneen...

Viestin lähetti mummi
että Vlado pelaa joukkueessa ensi viikon lauantain pelissä IFK:ta vastaan!


Aina pitää uskoa vanhempia ihmisiä ;)

Siispä lähden tästä pikapikaa Lippupalveluun ostamaan tikettiä ens viikon matsiin ennenkuin istumapaikat tyystin loppuvat. Pitkämatkalaisena ei meikä jaksa seistä koko matsia, mutta tusinat maalituuletukset seisovilteen kunto kyllä helposti kestää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös