Tila
Viestiketju on suljettu.

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Pronssiottelu on hämeenlinnalaisille karvas pettymys hienon kauden jälkeen ja niinpä ensi kaudelle ei voi olla mitään muuta tavoitetta kuin mestaruus. Jos alamme pohtia millä kainoilla siihen päästään ja mitä muutoksia joukkue tarvitsee, huomio kiinnittyy ensisijaisesti maalin suulle. Epäonnistuneen tuomarityöskentelyn jälkeen suurin yksittäin tekijä kerhon tippumiseen oli joni puurulan kykenemättömyys siihen mitä mieheltä odotettiin. Se ei tietenkään ollut jonin vika, saappaat vain olivat liian suuret. Epäilemättä ne olisivat olleet sitä myös mika pietilälle. Joten, lintumäen tulisi kääntää katseet atlantin taakse. Pohjois-Amerikkalainen maalivahti tuo peräpäähän ryhtiä, katsokaa vaikka tapparaa.

Hyökkäyspään tilanne näyttää hyvältä. Nelosketjun pojat ovat ensi kaudella taas vuoden kokeneempia, sama pätee toki kerhon mainioon ykköskenttäänkin. Toivoa sopii ettei nhl sekoita kuvioita. Suuri saatana ja kuppari, helsingin jokerit, on onneksi pelattu pois tällä saralla. Zdenek Nedvedille tulisi armotta näyttää ovea, hän on ehkä ulkomaalainen mutta ei vahvistus. Sitä paitsi kiintiöön on saatava tilaa maalivahdille.

Entä sitten puolustus? Kimmo Peltonen on liigan aliarvostetuimpia pelaajia, siitä ei ole epäilystäkään. Miehellä taitaa olla sopimus myös kaudella 2002-2003, vai kuinka? Paljon kehuttu Sebu Sulku näytti taas ettei kestä paineita, ULOS! Vladimir Sicakilla on selvästi potentiaalia, hänessä meillä on seuraava brian rafalski.

Sopimustilanne näyttää valoisimmalta vuosiin. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun pajatso ei hyvän kauden jälkeen tyhjentynyt. Odotukset ovat korkealla.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Huoh...

a) HPK on keskibudjetin seura, ei voida lähteä "mestaruus tai ei mitään" mielessä. Toisaalta olisihan se lystiä, ja kyllä minäkin siihen mestaruuteen suuntaan (taas) katseet. Ei se eroa edellisistä kausista sikäli millään tavalla.

b) Joni oli Huikee Jamppa pleijereissä kuten nimikin kertoo. Ykköseksi Puurula, kakkoseksi Hanski. Iso penni säästöön ja Puurulalle se 40-45 matsia ja Hanskille kymmenkunta, kivaa.

c) Peltosella ei ole sopimusta ensi kaudeksi ainakaan Kerhon kanssa, todennäköisesti soppari tosin on Tepsin kanssa sorvattuna.

Sitä paitsi, erisnimet kuten "Joni" ja "Lintumäki" kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella.
 
"If you have to count your money you ain't got none" - Don King

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
On kylmä fakta, että kunnon maalivahti olisi torjunut esim. kaikki "idän jättiläisen" kerhoa vastaan tekemät maalit. Näin ollen on täysin turha jauhaa mistään huikeista otteista Puurulasta puhuttaessa.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Heh...Kaikkien, "sympaattisen kerhon" -kannattajien iloksi on kiva loihtia asetelma siitä, mitä "birdhill & company" tekee, kun tulee pakolliseksi pistää firma OY:ksi...

Sitten se ihana, työläis- talkoo- henkinen meininki saattaa hyytyä, jonka jälkeen häntäpää saa jälleen uuden osakkaan ja tännekin juttua tyyliin "vi..u vuitekki lupas mulle baarissa ettei ikinä pellaa missään muualla ku kerhossa"...

No, tätä ei tarvi ottaa vakavasti, mutta tätä on lätkä parhaimmillaan... :cool:
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti NorthenAxe
Sitten se ihana, työläis- talkoo- henkinen meininki saattaa hyytyä,
Mihin se nyt hyytyisi, sehän on vain se yksi selitys jota ovat kylväneet Ry:n säilyttämisen puolesta. Motiivit siihen ovat sitten vain kaikkien arvattavana.
 
"At age seventeen, Wayne Gretzky and Mario Lemieux were headed
for greatness. At age seventeen, I was headed for donuts." -Brett Hull

turbo

Jäsen
V#¤tu mua ihmetyttää toi peruskateus HPK ry.tä kohtaan.
Samat verot yms. maksut HPK maksaa, kun kaikki muutkin seurat.
Lintumäki esimerkiksi on sellaisessa siviiliammatissa että on virtsassa, jos täällä tulee jotain veronkierto juttuja ilmi.
Eiköhän ne toimintatavat ole kutakuinkin samat kuin muissa seuroissa, vaikka seuran toiminta onkin ry pohjaista.:confused:
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Noh noh... turha suuttua, bisnes on bisnestä ja talkoot ovat talkoita ja rahat loppuu jos ovat loppuakseen...:cool:
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti hull16
Mihin se nyt hyytyisi, sehän on vain se yksi selitys jota ovat kylväneet Ry:n säilyttämisen puolesta. Motiivit siihen ovat sitten vain kaikkien arvattavana.
Onko teoria kehittynyt sitten viime näkemän? Kivaa! Silloin siinä oli ihan pieniä, rekka-auton mentäviä aukkoja. Ja ne todisteetkin olivat tainneet jäädä kotiin. Mutta kun otit asian esille niin kerro, miten tutkimukset on edistyneet?
 
22042006
04052019

Spenroos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, JanPa
Oliko tässä ketjussa tarkoitus puhua HPK:n Ry/Oy asioista. Tuskimpa, joten arvoisat muiden joukkueiden kannattajat, miettikäähän, onko tämä nyt juuri se ketju johon teillä on tarvetta sanoa painava sananne.

Sitten tuohon aloitusviestiin. Jokainen katsoo asioita tietysti omalla tavallaan mutta mielestäni HPK, joka todella toimii melko pienellä budjetilla, ei voisi tehdä sen suurempaa virhettä kun laittaa suuren määrän euroja johonkin pohjois-amerikkalaiseen tai muuten vain ulkolaiseen molariin. Muistetaan että meillä on Joni. Joni on 19 vuotias ja pääsi vasta nyttemmin kunnolla liigavauhdissa pelaamaan. Ei sellaiselta kaverilta voi realistisesti vaatia oman joukkueen kenttäpelaajien virheiden sataprosenttista paikkaamista välieräsarjassa Jokereiden tasoista, todennäköisesti suomen parasta joukkuetta vastaan. Joni teki upean työn depytoidessaan liigassa tällä kaudella ja kesän aikana mies varmasti kehittyy ja on jo ensi kaudella huomattavasti kypsempi pelaamaan liigatasolla. Kun meillä nyt on suomessa runsaasti loistavia nuoria maalivahteja kuten juuri Puurula ja Lehtonen, niin heille täytyy antaa sitä vastuuta ykkösmaalivahdin roolissa. Ja ainakin allekirjoittanut käy huomattavasti mieluummin katsomassa nuoren Puurulan kehittymistä ja uran nousua kun jonkin jenkki-/kanukkivahdin torjuntatyöskentelyä.

Muuten olenkin lähes samaa mieltä. Tosiaan pahasti vaikuttaisi siltä että Peltosta ei saada pidettyä, mutta Sicakin haluaisin ehdottomasti nähdä ritaripaidassa ensi kaudellakin. Kuten myös Teemu Aallon. Mäkelän Tuukalle lisää vastuuta ensi kaudella.

Nedvedin voisi vaikka pitääkin, mikäli mies pelaisi aina kuten parhaimmillaan mutta tämän kauden surffailut kääntää mieleni säästölinjalle ja olenkin sitä mieltä että Nedved saa lähteä. Sitten ei muuta kun katseet Tsekinmaan suuntaan ja sieltä vahvistuksia hakemaan.

Mutta kattellaan kuinka käy.
 

turbo

Jäsen
No en mä suuttunut. Ihmetyttää vaan toi kun tulee keskustelua
kerhon onnistumisista pelaajahankinnoissa yms. vedotaan siihen
että, helppoohan niitten on kun ne on ry. Olen kyllä ihmetellyt välillä itsekkin kuinka ne sen tekee. Noh, ehkäpä HPK.kin vielä oy.n kannalle vielä kääntyy.
 

turbo

Jäsen
Puolustukseen täytyis saada ehdottomasti yksi "luunmurskaaja"
joka pystyisi siivoamaan maalin edustaa. Sicakille rahnaa sen verran että jää tänne. Toivottavasti myös Peltonen jää, vaikka pahoin pelkää.
Maalissa vois jatkaa Pietilä/Puurula kaksikko, sillä erotuksella että
Jonille enemmän vastuuta.
Hyökkäykseen enemmän kokoa. Kenigillä on kyllä luistelu nopeutta ja hyvät kädet, mutta kun kokoa ei ole siunaantunut niin vastustajan maalille ei ole asiaa. Nedved pelas kyllä hyvät playoff pelit ihan hyvin, mutta, mutta,niin juu kun se ei oikein riitä.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sicakin kanssa sopimus on jo tehty, joten hänet nähdään HPK:n paidassa ensi kautenakin. Hänen kaltaisiaan toivoisin lisää. Mielestäni puolustuspäähän tarvitaan näin hyökkäävän kaluston vuoksi todella paljon järeämpiä ja paremman pelisilmän omaavia miehiä kuin tällä kaudella. Esimerkiksi Aalto ja Sulku saisivat minun puolestani etsiä uusia haasteita. Jokunen iso kaveri olisi myös hyvä saada kentälle, niin loppuisivat ruikutukset siitäkin, että Kerholla ei riitä koko.
Santalan esityksiä odotan erityisen innokkaasti. Miehellä luulisi olevan paljon annettavaa ensi kaudella. Puurulan pitäisin mielelläni, sillä häneltä nähtiin hyviä onnistumisia playoffeissa, joihin hänen piti ryhtyä lennosta. Luulen, että mies kasvoi henkisesti tämän kauden tapahtumista.
Kirjoittelen joku toinen kerta lisää, kun nyt täytyy mennä...

PS. Mestaruuttahan sitä ensi kaudelta varmasti moni odottaa, minäkin.
 
Tribuuttia kaukaloiden duunareille pukkaa! - https://youtu.be/sWQccssCj50

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
H P K

HPK on ainoa ns. pieni seura joka on pystynyt pistään kampoihin isoille seuroille. Ja joka vuosi se joutuu lähteen kauteen siitä että suuret seurat on ostanut sen tähdet pois. Ja joka vuosi se löytää uusia. Mitä jos HPK saisi kerrankin pitää tähtensä? Luulen että tuloksena olisi finaali pelit rinkelinmäellä. Ja mitä tulee Rinkelinmäkeen, ei niin pahaa paikkaa pelata löydy mistään muualta. Sika katsomon melskatessa Kerhon jauhaessa ei vastustaja muuta toivo kun pelin pikaista päättymistä ja siedettäviä lukemia. Jos saisin päättää mille muulle joukkueelle kun Tapparalle pitäisi mestaruus antaa ansaitsisi sen Kerho!!

Voin vain vilpittömästi nostaa hattua Kerholle mahtavista saavutuksista!!:p

HPK SM-liigan ikuinen musta hevonen!!
Ikuinen kakkonen? Toivottavasti ei!
 

Jamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, RoKi
Viestin lähetti I Saunamäki
Epäonnistuneen tuomarityöskentelyn jälkeen suurin yksittäin tekijä kerhon tippumiseen oli joni puurulan kykenemättömyys siihen mitä mieheltä odotettiin. Se ei tietenkään ollut jonin vika, saappaat vain olivat liian suuret. Epäilemättä ne olisivat olleet sitä myös mika pietilälle. Joten, lintumäen tulisi kääntää katseet atlantin taakse. Pohjois-Amerikkalainen maalivahti tuo peräpäähän ryhtiä, katsokaa vaikka tapparaa.
Niin no joo.. Amerikkalainen maalivahti:
1) Maksaa paljon
2) Syrjäyttää suomalaisvahdit (varsinki Puurulalla oli "pelimiehen elkeitä"..lisää kokemusta niin äijästä tulee loistovahti.) Toisaalta. Jos 2. vahdiksi jäänyt suomalainen ei pelaa ainuttakaan peliä runkosarjassa ja kalliille ulkomaalaisvahdille sattuu käymään ikävä onnettomuus tms. play-offsien alussa, niin eikös sitä sitten olla ns. kusessa?

TPS on voitti eniten mestaruuksia vuosina 1990-2001, ilman ulkomaalaisia maalivahteja. Treidaukset rapakon takaa siis eivät ole välttämättömyys...
 
RoKi mestikseen 2009

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti I Saunamäki
Amerikkalainen maalivahti tuo peräpäähän ryhtiä, katsokaa vaikka tapparaa.
Amerikkalainen maalivahti ei välttämättä tuo ryhtiä, katso vaikka Ilvestä.Kummallisen äkkiä saatiin viritettyä oppositio Jonillekin.

Jamo tuossa yllä kiteyttikin hyvin asian, miksi me ei tarvita ulkomaalaista maalivahtia.Puurula menee kehityksessä ensi kaudella eteenpäin, varsinkin jos saa pelata ja nyt pojalla on kokemusta jo playoff-väännöistäkin.Edellytykset huippumaalivahdiksi ovat olemassa, ei niitä kykyjä ja potentiaalia, jotka Jonilta löytyvät, kannata hukata jonkun "Racinen" (anteeksi, Ilves-kannattajat) kakkosena.Peliaikaa ei tunnetusti paljoa tipu kakkosmokelle jos ykkösmaalivahtina on amerikkalainen.Kauden päätyttyä tämä herra suuntaa muille maille vierahille ja taas me ihmetellään mistä saataisiin ykkösmaalivahti.Puurula-Toivonen kaksikossa voisi hyvinkin olla aineksia omaan Norrena-Niittymäki menestystarinaan.Mika Pietilästä ei Hämeenlinnassa ole enää mitään hyötyä.Toivottavasti Kerho-johto on asiasta samaa mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos joukkue ei tee yhtään maalia niin ei se voi voittaa vai olisko Puurulan pitänyt hoitaa sekin puoli.
Hpk kaatui tehottomuuteen ei maalivahtiin.
 
Isis naiset radikalisoituvat Suomessa niin paljon että lähtivät Syyriaan.
Nyt ne halutaan takaisin etteivät radikalisoituisi siellä leirillä.

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Mulle on ihan sama mitä puhutaan, mutta kertokaa miksi kerhon ei pidä pelata SM-liigan vaatimalta OY-pohjalta??? Luulen että siihen ovat valmiita jopa Kajaanin Hokki ja Rovaniemen Kiekko, miksi ei HPK..... Kertokaa mulle...
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti mixu
Jos joukkue ei tee yhtään maalia niin ei se voi voittaa vai olisko Puurulan pitänyt hoitaa sekin puoli.
Hpk kaatui tehottomuuteen ei maalivahtiin.
Aamen. En ymmärrä, mihin Puurula-vastaiset puheet oikein perustuvat! Jos Puurula päästi 60 minuutin aikana yhden, ja oma hyökkäyskalusto ei tee yläpäässä mitään, niin onko tästä tosiaankin vedettävä se johtopäätös, että Puurula ei tehnyt sitä, mitä häneltä odotettiin, ja homma kaatui siihen?! Ei helevatassa! Joni oli yksi vahvimmista lenkeistä Jokeri-otteluissa. Kukaan ei onnistu aina, ei Lehtonenkaan. Kyllä Kerhon epäonnistumisen joutuu kantamaan ihan koko joukkue. Summa summaarum; Puurula Kerhoon ensi kaudeksikin, ehdottomasti!
 
Tribuuttia kaukaloiden duunareille pukkaa! - https://youtu.be/sWQccssCj50

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti NorthenAxe
Mulle on ihan sama mitä puhutaan, mutta kertokaa miksi kerhon ei pidä pelata SM-liigan vaatimalta OY-pohjalta??? Luulen että siihen ovat valmiita jopa Kajaanin Hokki ja Rovaniemen Kiekko, miksi ei HPK..... Kertokaa mulle...
Niin siis vaikka tämä keskustelu ei kuulu tähän ketjuun, niin miksi kerhon pitäisi yhtiöityä? Ei sm-liiga siihen voi pakottaa. Kerho yhtiöityy sitten kun sen uskotaan tuovan toimintaan jotain lisäarvoa. Eipä muut ns. pikkujoukkueet ole mitenkään hyötyneet yhtiöitymisestä, miksi siis kerhon pitäisi tehdä se? Muutenkin naurettavaa paskaa syyttää kerhoa jostain veronkierrosta. Joku viisaampi voi varmaan kertoa miten se käytännössä tapahtuu. Yhdistys on kuitenkin kirjanpito ja tilinpäätösvelvollinen kuten yhtiökin. Ja jos jotain pimeää olisi tapahtunut, miksi sitä ei ole huomattu. Kyllähän näitä liigaseuroja verottaja seuraa tarkkaan ja luulisi että ainoa yhdistysmuotoinen joukkue olisi suurennuslasin alla. No, kaippa tänne kirjoittelevat tietävät jotain mitä esim. verottaja ei.

Kysympä muuten vaan, että jos kerho ei olisi vuosi toisensa jälkeen sarjan kärkipäässä, ihmeteltäisiinkö silloin kirjaimia RY? Se nyt vaan sattuu olemaan niin, että kaikissa menestyvissä joukkueissa on pakko olla jotain vikaa kun niin hyvin pärjäävät. Tappara kahvaa, HPK kiertää veroja, Jokerit sikailee ja lahjoo liigan, HIFK sikaili silloin kun pärjäsi, TPS pelaa ämmäkiekkoa jne...
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Avatkaa jo oma ketju yhtiökeskusteluille. Tänne voisi keskittää otsikkoon liittyvät asiat.
 
Tribuuttia kaukaloiden duunareille pukkaa! - https://youtu.be/sWQccssCj50

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Designer
Onko teoria kehittynyt sitten viime näkemän? Kivaa! Silloin siinä oli ihan pieniä, rekka-auton mentäviä aukkoja. Ja ne todisteetkin olivat tainneet jäädä kotiin. Mutta kun otit asian esille niin kerro, miten tutkimukset on edistyneet?
Rekka-auton mentäviä aukkoja, hyvä veto. Niin piti varmaan olla Lehtosen ja Ramin varusteissakin. Uskon vakaasti, että olette siinä uskossa että Ry on teille paras ja niin olkoon mutta niin kauan kun HPK on Ry näitä puheita pyörii maailamalla ja täällähän ei edes kaikkea kirjoiteta. Olisiko aika leikata huhuilta siivet ja sehän ei käy niin, että sinä Designer tai joku muu kerhofani väittää täällä jotakin kukkaisjuttuja kerhon toiminnasta.

Onnea Pronssipeliin, jättäkään Turkulaiset ilman mitallia.
 
Viimeksi muokattu:
"At age seventeen, Wayne Gretzky and Mario Lemieux were headed
for greatness. At age seventeen, I was headed for donuts." -Brett Hull

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Juu, voisi vaikkapa joku viisas kaveri laittaa tähän ketjuun listan kerhon sopimustilanteesta. Sitten omia mietteitä. Hyökkäys näyttää hyvältä, jos NHL ei vielä kutsu kavereita. Lähtijöitä riittää kyllä. Esimerkinä vaikkapa Määttänen, jonka olisi kyllä voinut pitää. Laakkonen on kova ensi kaudella, ja ei se kerhon neloskentän menokaan aina pahalta näyttänyt, mutta ei sitä kyllä telaketjuosastoksikaan voi sanoa. Oletan, että Nedved, Smid ja Perrin eivät jatka ensi kaudella, joten vapaaksi jää kaksi ulkomaalaisen paikkaa. Yksi ehdoton hankinta on kovan luokan puolustaja! Se nähtiin tänäkin keväänä, että harvassa ovat ne pakit, jotka pystyvät pleijareissa pelaamaan virheittä. Muutenkin puolustuspäässä käy pieni kato, joten sinne kovan tason miehiä. Itse olisin valmis ottamaan rohkean vedon, ja vaikka lähtemään liigaan kahdella nuorella maalivahdilla. Puurulalla on tosin hikinen kesä edessä, jos meinaa saada pelin jokaisen osa-alueen liigatasolle. Rännikiekkojen katkominen ja mailapeli yleensäkin saa aikaan sydämentykytyksiä melkein joka kerta. Ihan positiivisin mielin tässä ensi vuotta odotellaan. Ai niin, onhan se pakkopulla maanantaina...
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Minne sinä menet, sinne minäkin menen"
Vielä Puurulasta

Vai että pitäis joidenkin mielestä hankkia jenkkimolari Kerhoon? Miksi? Puurula oli jo välierissä loistava -se vain ei riittänyt. Onhan nuorella kaverilla tietysti vielä paranneltavaa, mutta niinhän kaikilla on, myös Draperilla, Lehtosella -ihan jokaisella.
Toinen juttu on se että Puurula päästi viimeisessä välierässä yhden (1) maalin onko se huonosti?
Ja käytäisiinkö tätä keskustelua jos HPK pelurit olisivat saaneet kiekon maaliin niistä kahdesta tolppavedosta?
JOS JOS ja JOS
Mutta pointti on se että Puurula on lahjakas nuori maalivahti.
(Melkein yhtä hyvä kuin Lehtonen)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti sopuli
Ai niin, onhan se pakkopulla maanantaina...
Se pakkopulla on huomenna sunnuntaina klo 18.00. Jos pronssiottelua tarkoitit?
 
Tribuuttia kaukaloiden duunareille pukkaa! - https://youtu.be/sWQccssCj50
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.