Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HPK -vain mestaruus kelpaa ensi kaudella.

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana I Saunamäki, 05.04.2002 klo 19.02.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Flonaldo Jäsen

  Lainaus:
  Jatkoajan Hyvönen-uutisesta poimittua tämä Jalosen lausunto:

  Lainaus:
  Samassa yhteydessä JJ totesi, ettei Hyvönen pelaa täällä pakkina.
   
 2. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Hanneshan ei HIFKissäkään varsinaisesti halunnut pelata pakkina, vaan suostui hommaan asiallisena joukkuepelaajana. Ilman muuta mies haluaa olla laitahyökkääjä, mutta hän oli pakkina kyllä todella mainio. Osaa siivota maalinedustaa, avata peliä - ja se laukaus. Yv:ssä Hyvönen saattaa kuitenkin pelata teilläkin viivamiehenä? Odotan mielenkiinnolla Hyvösen ensi kautta, mies on varmasti mennyt eteenpäin vuoden AHL:ää tahkottuaan ja siellä laukaisutilastot voitettuaan. Siinä olisi Lasse Pirjetälle oikeaa voimalaiturin mallia:D
   
 3. Malone#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Wolverhampton Wolves
  Varaustilaisuus meni Kerhon osalta hyvin siinä määrin, että Tuulolaa ei varattu - tarkoittanee sitä, että Tuuski jää Hämylinnaan! -Päivän paras uutinen Torontosta-

  Ei tullut Virkkiäkään varatuksi, mutta ensi vuonna paremmat näytöt (eli pelejä edustuksessa jonkin verran).

  Tulipas hätäiltyä -taas kerran! Drafti -kierros nro. 9 vielä läpi käymättä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2002 klo 20.31
 4. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Nyt ollaan kuivilla!

  Tuulolaa ei varattu, joten sen puolesta ollaan kuivilla. Nyt sitten vain yksi huippuluokan vahvistus tuohon, niin hyvä tulee. Ilmansuunnallakaan ei ole nyt sitten väliä.
   
 5. GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Taitaa meijän pojilla vielä Juhannus jatkua kun on täällä ollut aika hiljasta,tai ainakin niillä jotka RMJ:ssä heiluivat...

  Nyt kun Tuuskia ei varattu niin,puolustus näyttäisi suunnilleen olevan kasassa,sitä yhtä lukuun ottamatta.

  Onko kellään enempää tietoa Kakon tilanteesta?Tai onko mitään uusia juttuja,että joku meijän äijistä olis saamassa maukasta sopimusta rapakon taakse...

  Onko esim. Flonaldolla aikomusta käydä tekemässä tänne Jatkoaikaan pientä tarinaa Kerhon kesätreeneistä jossain vaiheessa summeria?
   
 6. Flonaldo Jäsen

  Lainaus:
  No omatoimisella jaksolla on vähän paha tehdä mitään juttua. Mutta jotain tuollaista on ollut suunnitelmissa. Ellei muuta, niin sitten viimeistään heinäkuun puolivälin jälkeen ensimmäisistä jääharjoituksista viime kauden tapaan. Huomenna on Toivosen Hannun haastattelu, joka on sitten painossa varmaan alkuviikosta.
   
 7. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Onko Igor/Flonaldo tai jollain muulla tietoa Tuulolan tilanteesta?Tossa joku aika sittenhän oli NHL-peikon lisäksi olemassa myös pelko että lähtee muualle Eurooppaan ja olipahan suomessakin halukkaita.Onko kerhon pyytämä hinta sopimuksen ulos ostamisesta sen verran suolainen että halukkaita ei ole vai onko Tuulolalla edes itsellä halua lähteä?
   
 8. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tuulola ja muuta

  Marko Tuulolan sopimuksessa on ymmärtääkseni jotain sellaista, mikä mahdollistaa pelaamisen kesken sopimuksen myös ulkomailla. Ainakin viime kesänä Tuulola kertoi, että hän on pyytänyt agenttiaaan ohjaamaan perille vain Sveitsistä tulevat rahakkaat tarjoukset. Kuitenkin epäilen vahvasti sitä, että siirto olisi enää tässä vaiheessa vuotta mahdollinen ensi kaudeksi. Sellaista paperia ei HPK-johto varmasti olisi hyväksynyt, että mies voisi vielä heinäkuussa siirtyä muualle. Itseasiassa en tiedä onko sopimuksessa edes mitään varsinaista ulkomaa-pykälää. Jos on, niin se on mennyt varmasti umpeen jo kuukausia sitten(vrt. Viitakoski). HPK-johdolla ei varmasti ole enää minkäänlaisia intressejä luopua Tuulolasta. Siitä ei olisi seuralle tässä tilanteessa mitään hyötyä. Ensi kevät lienee sitten jo toinen juttu, mikäli Sveitsistä vielä kiinnostusta löytyy.

  Tuosta yhdestä vapaasta ulkomaalaispaikasta ja sen täyttämisestä uudella puolustajalla ei ole vielä kuulunut oikeastaan mitään. Luultavasti tilanne on kuitenkin nyt palaveerattu uudestaan, kun Tuulolaa ei varattu. Nyt HPK voi valita pelaajan kansallisuudesta riippumatta. Erik Kakon osalta tämä tarkoittaa mahdollisuuksien pienenemistä. Mies pelasi oletettavasti itselleeen ylivertaista neuvotteluasemaa ilmeisesti luottaen siihen, että Tuulola lähtee. Nyt tilanne kääntyikin ympäri ja ulkomaat lienevät sitten hänen osoite. Tai ainakaan HPK:n ei tarvitse suostua miehen pyyntöihin, mikäli ei näin katso parhaakseen. Tilanne on siis HPK:n kannalta tällä hetkellä varsin hyvä. Kohtuullisen hyviä NHL:ssäkin pelanneita puolustajia on edelleen ilman sopimusta. Tämän suhteen heinäkuu lienee varsin mielenkiintoista aikaa.

  Lisäksi HPK:lla on tietysti jo riveissään tämä 17-vuotias Lukas Bolf, joka on harjoitellut koko kesän edustusjoukkueen mukana. Mikään ei tietenkään estä HPK-johtoa antamasta myös hänelle mahdollisuutta näyttää taitojaan myös miesten tasolla, mikäli sopivaa puolustajaa ei esimerkiksi ennen NHL-leirejä saada sopimukseen. Lukas Bolf on arvioitu varsin korkealle Tshekin 85-syntyneiden puolustajien kategoriassa. Itseasiassa hän taitaa olla numero 2 heti Slavia Prahan Jiri Drtinan jälkeen, joka varattiin juuri tuoreeltaan koko CHL:n Import draftin ensimmäisenä pelaajana. Hyökkäävänä puolustajana pidetty Drtina pelaa ensi kaudella OHL:ssä Kanadan junioriliigassa. Isokokoisempi ja puolustuspään taidoista paremmin tunnettu Bolf luo uraansa siis hieman eri tavalla. HPK:n Vladimir Sicak on muuten myös valittu aikanaan CHL:n Import draftin ensimmäisenä.

  Katsotaan mitä tuleman pitää..
   
 9. pelimanne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  Lukas Bolf ei ole SM-liiga tasoa. HPK:lla on A-junioreissa monta parempaa pakkia kuin Bolf. Taitaa mies treenata liigan mukana vain sen takia etta on ulkomaalainen ja hänestä odotetaan huippupelaajaa.
  Ei taida olla Bolf edes paras -85 syntynyt pakki HPK:n organisaatiossa....
   
 10. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tsot tsot..

  Lukas Bolf pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa ulkomailla 16-vuotiaana. Jo pelkät kulttuuriset erot Suomen ja Tshekin kiekkoilun välillä ovat varmasti ottaneet osansa miehen pelaamisesta. Kuitenkin hän oli ainut 16-vuotias puolustaja HPK:n A-junioreissa. Joukkueen luottopakit olivat 4(!) vuotta vanhempia. Bolf kävi pelaamassa myös jokusen ottelun B-junioreissa ikäistensä ja vuotta vanhempien kanssa. Siellä tämä puolustava puolustaja pelasi vaatimattomalla yhden pisteen ottelukeskiarvolla. Esimerkiksi vuotta vanhempi Jarno Virkki ei päässyt samaan, vaikka on tyypiltään ehkä hieman samaa tyyliä. HPK:sta ei varmasti löydy parempaa 85-syntynyttä puolustajaa.

  Totta tietenkin on, että hyppäys sm-liigatasolle on aika varmasti liian kova Bolfille, mutta tarkoitinkin, että mikään ei estä yrittämästä tätä, mikäli kaveri on kehittynyt kevään ja kesän aikana. Ei kai scoutit ja agentit aivan turhaan ole rankanneet häntä yhdeksi Tshekin suurimmista puolustajalupauksista ikäluokassaan? Edelleen on huomioitava, että Bolf voisi pelata myös alkavalla kaudella B-junioreissa, joten kausi kuluu luultavasti A-junioreissa, ei liigassa. Kuitenkin kaveri on nyt juuri siinä iässä, jolloin nopeakin kehittyminen on täysin mahdollista. Liigajoukkueen mukana harjoitteleminen antaa varmasti tähän myös lisää evästystä. Ei HPK häntä aivan hyväntekeväisyyssyistä pidä edustusjoukkueen mukana. Kun kaverin luisteluun saataisiin lisää terävyyttä ja tehoa, olisi nopeakin hyppäys sm-liigaan mahdollisuuksien rajoissa.
   
 11. Flonaldo Jäsen

  Re: Re: Tuulola ja muuta

  Tuulola ei varmastikaan nykytilanteessa ole lähdössä mihinkään. Kysyjiä ja halukkaita ottajia varmasti riittäisi, mutta kyllä tarvisi olla melkoisen vino pino eypoja, jotta HPK Tuuskista luopuisi. Enkä usko, että Tuulolalla itselläänkään on haluja lähteä johonkin K-Eurooppaan juuri kun on päässyt takaisin kotiin ulkomaan kierrokseltaan.

  Lisäpuolustajan hankinnalla ei nyt ole mitään kiirettä. Kiintiössä on yksi vapaa paikka ja aikaa kauden alkuun on vajaa kolme kuukautta, tammikuun loppuun vieläkin enemmän. Saattaa hyvinkin olla, että kauteen lähdetään näillä miehillä ja tilannetta katsotaan sitten tarkemmin. Ja nyt kun Tuuski jää, niin jos ulkolainen hankitaan ja sellaista tarvitaan, niin mitään huipputähteä ei ole pakko hankkia. Joukkueeseen sopisi hyvinkin sellainen Dan Ratushnyn tapainen kaveri.

  Mutta tietysti mikäli nyt heinäkuun aikana markkinoille paukahtaa mielenkiintoisia nimiä, niin varmasti HPK:n toimistolla ollaan hereillä.

  Lainaus:
  Bolfin liigatasosta on kesäkuun 26.päivänä mahdoton sanoa mitään. Lukas ei ole tainnut olla yksissäkään jääharjoituksissa liigajoukkueen kanssa, vielä vähemmän peleissä - edes harjoitus- sellaisissa. Bolf saattaa hyvinkin olla valmis liigaan ensi kaudella - todennäköisemmin kuitenkaan ei. Kyseessä on kuitenkin niin spesiaali pelaaja, että siitä pitää ottaa selvää.

  HPK:n A-junioreissa ei ole montaa Bolfia parempaa pakkia. Tuomanen ja Juppo olivat viime kaudella ykkösnimet, mutta kummastakaan ei taida ainakaan kolmeen-neljään vuoteen tulla liigapelaajia. Virkki on samantyylinen kuin Bolf, ja vuoden vanhempana juuri sen vuoden verran Lukasta edellä. Nuori tsekki on siis Kerhon junioripakkien rankingissa jaetulla ykkössijalla.

  Ja kerro ihan rohkeasti ketkä -85:set pakit ovat Bolfin edellä? Lukas pelasi viime kaudella A-junioreissa vakiovaihtoa, ja pelasi sitä hyvin. Pääsääntöisesti vastustajan pelaajat olivat häntä 3-4 vuotta vanhempia. Lukas oli ainoa -85 Kerhon A:n joukkueessa, itse asiassa yksi harvoista koko sarjassa. Edes B:n joukkueessa ei ollut -85:sia pakkeja kuin kolme (Hietanen -86 (66kg), Ruuskanen, Rantanen) Bolfin lisäksi, kaikki muut olivat vanhempia. C:n tai A:n sarjassa pelaamisen välillä on valtava ero.

  Jätetään sellainen takaportti itselle, että Ahmoista B:hen liittyneistä kavereista en vielä tiedä yhtikäs mitään, joten jos heihin viittasit, niin sitten tarkastellaan asiaa uudestaan.
   
 12. Rattlehead Jäsen

  Re: Re: Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  Miksei Ratushnynia itsessään voisi hankkia(tietysti siinä tapauksessa jos muita ei löydy)? Ainakin minä ottaisin takaisin jos tulisi. Ongelmaksi tosin voisi muodostua vuoden pelaamattomuus.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2002 klo 21.23
 13. Flonaldo Jäsen

  Re: Re: Re: Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  Missäköhän Danny tosiaankin on luurannut viime kauden? Mieheltä tuli kuitenkin joskus syksyllä muistaakseni meiliä ja silloin oli suuntaamassa Saksaan pelaamaan - taisi olla jo joukkuekin valmiina. Nyt ei kuitenkaan löydy mistään.

  Loistava pelaaja juuri stunttaamaan Peltosta. Uskomaton asenne, uhrautuvaisuus, liigan parhaita av-pelaajia, todellinen atleetti. Potentiaalia olisi ollut valtavasti (Rafalski-tyyliin), mutta jostain kiikasti.

  Juu, se siitä. Ei nyt aloiteta huhuilua siitä, että Ratushny olisi tulossa. En halua kuulla missään toreilla, että se kaveri siellä Jatkoajassa sanoi sen olevan tulossa ;)
   
 14. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Re: Re: Re: Re: Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  Jotenkin meikäläisellä olisi sellainen kuva, että mies olisi lopettanut kiekkoilun. En tosin muista, mistä kuulin moista enkä ole läheskään 100%.n varma asiasta. Ei kuitenkaan poissuljettu vaihtoehto, sillä harvemmin sapattivuosia pidetään ja sitten palataan taas pelin pariin.
   
 15. ervatsalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
  Dan "Kipparikalle" Ratushny

  Lainaus:

  Niin, itse olin suorastaan ihmeissäni siitä että "Kipparikallelle" ei annettu jatkopestiä sen katastrofikauden jälkeen. Siinä oli kyllä mies paikallaan, asenne kohdallaan, kovuutta löytyi ja oikea joukkuepelaaja, ainakin tietääkseni.

  Eikös tämä Däni muuten omannut jonkun korkeakoulututkinnonkin, olisiko ollut joku oikeustieteisiin viittaava?

  Loppukaneettina sanonkin, että olisin suorastaan ilahtunut mikäli Däni tekisi Kerhoon takaisintulon, eli siis come backin.

  Täältä tähän
   
 16. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ratushny on tosiaan tainnut lopettaa jo kiekkoilun. Mieshän oli viittä vaille valmis lakimies, mikäli oikein muistan. Ehkäpä hän on nyt sitten päättänyt keskittyä koulutuksen loppuun viemiseen kiekkoilun sijasta. Hänen isänsä on tästä varmasti kovin tyytyväinen, sillä hän on puolestaan Ottawan yliopiston oikeustieteiden professori. Ratushnylla oli pelaajana kyllä kaikki peruselementit kohdallaan. Hänellä oli erinomainen luisteluasento, nopeus, voima ja hyvä laukaus. Miehellä oli NHL-tason fyysiset ominaisuudet, mutta ehkäpä tuolla pelinäkemys(kiekollisen pelin) puolella olivatkin sitten ne heikkoudet, ainakin Euroopan kaukaloihin. Esimerkillinen pelaaja kuitenkin.

  HPK:n kannalta puolustajatilannetta voidaan tällä hetkellä kartoittaa siis aivan rauhassa. Mitään paniikkia ei hankinnan suhteen kannata pitää, eikä varmasti pidetäkään. Toki Lintumäki on vuosien varrella oppinut myös sen, että paras mahdollinen tapa hyvän joukkueen kasaamiseen on se, että se on valmis riittävän ajoissa. Huonoa joukkuettahan on aivan hyväkin vahvistaa myös kauden mittaan, mutta jo valmiiksi hyvän joukkueen muuttaminen tuo usein ongelmia. Tästä on paljon hyviä esimerkkejä. Minun nähdäkseni HPK:lla on kuitenkin tarvetta yhdelle hyvälle puolustuspään pelaajalle, joten hankinta on suotavaa. Toivottavasti kuitenkin viimeistään NHL-leirien jälkeen, mielellään ennen kauden alkua.

  Mahdollisista taloudellisista rajoitteista hankinnan suhteen on vaikea antaa arviota, mutta luultavasti tässä ei nyt mihinkään miljoonaluokan pelaajaan ole enää resursseja. Tämä tosiasia taas tuo varmasti Lintumäessä esiin ne parhaat puolet. Tshekkipuolella näitä toistaiseksi ilman sopimuksia olevia NHL-tason suorittajia ovat ainakin Trnka, Benysek ja Kolarik, joista viimeksi mainittu onkin yhdistetty vahvasti myös Eurooppaan. Hieman hämärän peitossa on ymmärtääkseni vielä myös Tomas Zizkan jatko. Näistä kavereista osa on tietysti ehkä hieman liian kalliita, mutta kuitenkin. Mikähän on muuten Anton Volchenkovin tämän hetkinen tilanne? Ymmärtääkseni NHL-sopimusta ei ole ja Krylja Sovjetovkaan ei ole niitä Venäjän liigan parhaita maksajia. Anton olisi näin äkkiseltään ajateltuna ainut venäläinen, jonka joukkueeseen voisi toivottaa tervetulleeksi. Kaveri luistelee kuin Tverdovski ja taklaa kuin Kasparaitis. Ja nämä nyt eivät sitten olleet mitään HPK:hon huhuttuja pelaajia.
   
 17. ervatsalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
  Sananen vielä Dänistä

  Niin, käytin tuossa puolisen tuntia surffaamiseen Dänin osalta, ja tuloksena voin sanoa sen, että kaikki tilastot yms. tarinat miehen vaiheista päättyvät tähän Kerhovisiittiin.

  Taitaa siis olla niin, että hokkarit on pantu naulaan ja keskitytty muihin prokkiksiin, valitettavasti.

  Täältä tähän
   
 18. pelimanne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Re: Re: Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  No ehkä meni vähän överiksi tuo että -85 pakkeja on kerhossa parempia. Mutta se on selvää että minun laskujen mukaan A:ssa on ainakin nejlä (4) parempaa kuin Lukas. Siis jos ei katsota suhteessa ikään vaan ihan suoraan pelitaitoihin. Siellä on Ruohola, Virkki, Riippi ja Saarinen. Jokainen on varmasti ainakin tällä hetkellä parempi kuin Bolf. Bolf kyllä luultavasti kehittyy paremmin kuin he, mutta vielä on mies hieman jäljessä.
   
 19. Flonaldo Jäsen

  Re: Re: Re: Re: Tuulola ja muuta

  Lainaus:
  Nyt tulee ihan turhaan tavallaan heitettyä lokaa hyvien junnukiekkoilijoiden niskaan, mutta tämä nyt vaan sen takia, että saadaan vertailua aikaan. Tarkoituksena ei ole siis mollata näitä kavereita, vaan huomauttaa heidän pelillisistä puutteistaan suhteessa Bolfiin. Kavereilla on paljon positiivisiakin ominaisuuksia, mutta niitä voin käsitellä toisessa kirjoituksessa.

  En tiedä kuinka monta A:n peliä olet nähnyt viime kaudella, mutta itse olen kyllä kiertänyt lähes kaikki kotipelit, joten näkemykseni perustuvat ihan suoraan siihen mitä kundit kauden aikana jäällä esittivät.

  Ruohola? Heikko, liikkuvuudessa ongelmia, ei osaa luistella takaperin. Valtavasti miinuksella eikä pisteitä, vaikka on "hyökkäävä" pakki.

  Riippi? Myöskin kovasti miinuksella. Liian hidas, ei osaa käyttää isompaa kokoansa.

  Virkki? Mainitsin jo aiemmin. Viime kaudella juuri sen yhden askelman Lukasta edellä, koska on vuoden vanhempi.

  Saarinen? (voisin vannoa, että vielä aiemmin tänään tuossa luki Lehtinen) Yksi peli A:ssa. B:n matseja en ole nähnyt.

  Lehtinen? Pelasi suurimman osan kaudesta nelosketjun laiturina.

  Yhdenkään näistä pelissä ei ollut viime kaudella havaittavissa kehittymisen merkkejä. Lukaksen ja Jasun kohdalla taas kehitystä tapahtui koko ajan ja peliminuuttien myötä huomasi kauden edetessä kuinka pojat paransivat peliään.

  Bolfin tulon jälkeen Lukas pelasi yhdessä Virkin Jasun kanssa kakkospakkiparina, kun ykkösen takana olivat Juppo ja Tuomanen. Molempien kavereiden plusmiinuslukemat ovat kunnossa, vaikka eivät päässeetkään Kenigin ketjun taakse. Kuten tunnettua, niin HPK-A oli viime kaudella täysin yhden kentän joukkue niissä peleissä, joissa liigaukkoja ei ollut mukana. Virkki ja Bolf pelasivat myös erittäin paljon alivoimaa ja olivat myös ylivoimassa kakkosvaihtoehto (vaikka Juppo ja Tuomanen yleensä pelasivatkin täydet kaksi minuuttia).

  Olen yhä siis vahvasti sitä mieltä, että ihan absoluuttisestikin mitattuna Bolf oli viime kaudella A:ssa vähintäänkin neljänneksi paras pakki. Määtän olisin saattanut laittaa edelle, mutta hänen pelitasonsa vaihtelut olivat niin järkyttävän suuria, etten sitä tee. Välillä lähes Jupon tasolla, välillä täysi katastrofi. Muut, myös mainitsemasi nimet, olivat vain täytemiehiä. Juposta ja Tuomasesta ei kuitenkaan tule liigapelaajia ainakaan muutamaan vuoteen - ja yhä täytyy muistaa, että he olivat Lukasta neljä vuotta vanhempia. Ensi kauden A:han Lukas lähtee jaetulta ykköspaikalta Virkin kanssa - ihan ilman kehittymistäkin, jota kuitenkin varmasti tapahtuu.
   
 20. C5-Jarppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,Maajoukkue mallia Suomi
  Jaaa-a...
  Mahtaa täälläkin osastolla (HPK/ JATKOAIKA) olla aika hiljaista, kun ruvetaan jo B:n pakkeja analysoimaan.
  Nauttikaa "äijät" kesästä ja annetaan poikien(mukaanlukien B:n junnut) ilman paineita kasvaa isoihin saappaisiin.
  Nähtävästi joitakin esim. nimenomaan B:n pelimanneja nähdään vielä meidänkin iloksi innolla lauleskelemassa katsomon puolella.

  Ja kuin herätelläkseni arvostettuja tietäjiä:
  Mielenkiinnolla odotan mihin suuntautuu Ekku Kakon matka, kun hinkua tänne HML:naan ilmeisesti olisi ollut itsellä enemmän kuin Kerhon johdon palkanmaksu jousti....Kertokaa tietävemmät jotain asiasta.
  Taisi Tuuskin hommat sekoittaa myöskin Ekun tämän kauden suunnitelmat eli Keski-Eurooppa kutsunee...
   
 21. Jussih Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho! Onko niitä muitakin?
  Vielä A:n pakeista

  Minä haluaisin, että Flo jatkaisi ansiokasta A:n pakkien analysointiansa kertomalla hieman laveammin miksi Juppo ja Tuomanen eivät ole "muutamaan vuoteen" liigatasoisia?

  Älkää ymmärtäkö väärin, en kyseenalaista A:n pelejä nähneen Flon arviota, olen vain kiinnostunut perusteluista. Etenkin kun Juppo teki minuun viime kesänä suuren vaikutuksen harjoituspeleissä. Tuomasen kohdalla tilastot puolestaan viittaavat orastavaan liigakelpoisuuteen. Ellei saa näytön paikkaa, ei voi antaa näyttöjäkään.
   
 22. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kuznetsovin lempiaihe

  Edit: Poistettu turha viesti
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2002 klo 10.16
 23. Flonaldo Jäsen

  Ja historian ensimmäisen Kerhon ykköskiekan varauksen luvattu haastattelu löytyypi täältä.
   
 24. Kuznetsov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Hannu Savolainen

  Päivän Veikkaajassa HPK:n markkinointipäällikkö Hannu Savolainen kertoo, että HPK:n joukkue on tällä hetkellä valmis, eikä uusia hankintoja olla enää tekemässä. Nykyisellä kokoonpanolla lähdetään siis liigakauteen.
   
 25. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Saa sitten nähdä, tarkoittaako "tällä hetkellä" aikaa ennen kauden alkua, syyskautta vai koko kautta. Paperilla kun tuo puolustus ei ihan täysin vakuuta. Tai sitten on paukut loppu ja tavoitteena on viimekautisen sijoituksen uusiminen.

  Ai mutta, tuohan on Veikkaajassa. Mikäs hätä tässä sitten.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.