HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

  • 567 520
  • 3 586

kolaolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
naamansapitelijät
Onko HPK:n tarkoitus olla tuolla voittamassa pelejä vai kehittämässä pelaajia?

Jos ensimmäinen, Kainulaisen ei kuuluisi olla kentällä. Jos jälkimmäinen, Kainulainen ei kuuluisi olla kentällä vaan nuorempien ja potentiaalisempien eli Kuusiston, Puustisen ja Seppälän.

Tarkoitin, että mielestäni tuohon tilanteeseen kaksi kerhon parasta pelaajaa olivat juuri Kainulainen ja Nenonen, koska heidän vetonsa ovat hyvät. Vaikka pidän myös valtavasti Kuusiston energisestä ja raikkaasta pelityylistä, en häntä laittaisi vetäjän paikalle. Se olisi minusta vähän kehnoa peluutusta, jota en itse ymmärtäisi täysin. Johonkin muuhun rooliin voisi hänet ratkaisuhetkillä laittaa.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Tarkoitin, että mielestäni tuohon tilanteeseen kaksi kerhon parasta pelaajaa olivat juuri Kainulainen ja Nenonen, koska heidän vetonsa ovat hyvät. Vaikka pidän myös valtavasti Kuusiston energisestä ja raikkaasta pelityylistä, en häntä laittaisi vetäjän paikalle. Se olisi minusta vähän kehnoa peluutusta, jota en itse ymmärtäisi täysin. Johonkin muuhun rooliin voisi hänet ratkaisuhetkillä laittaa.

Minun mielestäni nolla maalia kymmenessä pelissä ihan kohtuu peliajalla ja yv-vastuulla ei anna minkään näköistä aihetta tuoda Kainulaista kentälle tuossa tilanteessa. Kerhon ensisijainen hankintatarve on saada Kainulaista parempi sentteri rosteriin, mielellään jopa Leinoa ja Paajasta parempi. Kainulaiselle on annettu minun mielestäni reilu mahdollisuus ja valitettavasti hän ei ole sitä käyttänyt. Eli uutta miestä sisään ja mestiksen kautta hakemaan itseluottamusta.
 

Ralph

Jäsen
Tarkoitin, että mielestäni tuohon tilanteeseen kaksi kerhon parasta pelaajaa olivat juuri Kainulainen ja Nenonen, koska heidän vetonsa ovat hyvät.
Minä puhuin ylipäänsä kokoonpanossa olemisesta. Kainulaisen peliaikakeskiarvo on 13:16 kun nuoremmilla ja potentiaalisimmilla Kuusistolla 8:20, Krivosikilla 9:54, Puustisella 8:12 ja Seppälällä 8:35.

Mutta onko tosiaan yhdeksään peliin 0+2-tehot iskenyt pelaaja paras vaihtoehto hakemaan kavennusta ilman maalivahtia.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Nimim. Musta_Kyy kiteytti pelaamisen eilisen osalta, mutta omiin silmiini sattui myös vaikeudet, harhasyötöt yms. räpellykset omista lähdöissä. "Samassa" lähdössä kiekko rähmättiin parikolmekin kertaa ennen kuin avaus saatiin omille ja hyökkäys käyntiin. No, sittenhän se päättyy yleensä niin, että väsyneenä heitetään punaiselta päätyyn ja ei ehditä sinne tai sitten mennään suosiolla vaihtoon. Söi helvetisti hyökkäämisestä varsinkin loppupuolella tämä.

Minkään sortin selitykseksi ei kyllä kelpaa umpisurkea jää, jolla kiekon liikuttaminen, syöttäminen, haltuunotto ja laukominenkin ovat ihan perkeleen hankalaa. Selvästi se kuitenkin tuntui kotijoukkuetta enemmän häiritsevän ja varmaankin siksi, että pyrkivät eilen kiekollisena enemmän pelaamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Laukaus on juuri niin hyvä kuin sitä osaat hyödyntää. Vaikka Kainulainen omaisi kuinka hyvän vedon ja treeneissä leuat tippuisi hämmästyksestä, sillä ei ole paskaakaan merkitystä, jos pelissä ei tapahdu mitään. Ne paikat, mitä itse olen nähnyt, niin Harri yrittää laukoa lämäriä epätoivoisista paikoista ja YV:n onetimereissä usein huono asento ja lumet kiekonpäältä. Kieltämättä tulee mieleen se junnu, jolle on sanottu "että sulla on hyvä veto, käytä sitä"... no se sitten laukoo jo omasta päästä.

Tähän voisi listata pitkän listan maalintekijöistä, jotka laukoo maalin paikan saadessaan, mutta veto ei ole mikään "maaginen". Toki jos Harri on Ovetskinin ja Stamkosin tasolla kutinsa kanssa, niin olen väärässä. Tosin hänen pitäis olla jo maalimäärissä toisella kymmenellä.

Jos kun sinne vetäjän paikalle tarvii rightin-jannu saada, niin Tuulolalla on tähän edellytykset. Ei Leino eikä Harri. Maskiin Lehtinen (Eiku...) tai vaikka Miro (kumpi tahansa). Tosin Cornetilla on munaa kahden jätkän verran, eli pärjää yksinkin...
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Piti eilen jo pelin aikana kirjoittaa, että Kainulainen on pelistä toiseen todella flegmaattinen töpöjalka, ratkaisut kestää ja on erittäin pehmeä. Ei vaan saa mitään aikaiseksi kaukalossa. En pidä.

Toivottavasti paukuttaa nyt tänään muutaman maalin, en pistä pahakseni vaikka loppukaudellakin vielä tekisi pari lisää. Jotain hänen pelissään täytyisi muuttua parempaan suuntaan, tai ei ole kyllä mitään annettavaa. Mielummin uutta sentteriä sisään, jos vain mahdollista ja Harri reenaamaan.
 

Ralph

Jäsen
Jos kerta Kainulaisella on se kova tykki, joka kaipaa vain hiomista, eikö sitä hiomista voisi harrastaa Mestiksessä? Sitten kun tilannenopeus ja yleisesti rohkeus riitää hyödyntämään laukausta Mestiksessä, sitten olisi aika siirtyä Liigaan. Salibandytyylissä vapareissa Kainulainen voisi olla hyvä, kun saa rauhassa keskittyä laukaukseen. Mutta kun vastustaja hengittää niskaan ja luo painetta, Kainulainen on käyttökelvoton.

Eikä nyt puhuta mistään junnusta vaan 22-vuotiaasta pelaajasta, eilisen hyökkäyksen seitsemänneksi vanhemmasta pelaajasta. Ruokonen on muutaman päivän nuorempi, Kuusisto vuoden, Tuulola ja Innala kahden sekä Puustinen kolme vuotta nuorempi. Innalakin saa kovasti rapaa niskaan, mutta on kuitenkin Kainulaista kaksi vuotta nuorempi. Ja jotain 15 senttiä lyhyempi, silti fyysisesti parempi taistelemaan kiekosta. Tai rohkeampi. Turunen on puoli vuotta Kainulaista vanhempi.

Eli minusta enää ei puhuta mistään "annetaan pojan näyttää ja kehittyä" -projektista vaan jos Kainulainen joskus Liiga-tasolle nousee, niin myöhäisemmän iän läpimurtopelaajasta. Kun mietitään kokoa, koon hyödyntämistä, vahvuuksia ja heikkouksia, niin uusi joonakarevaara on meillä tässä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Maaleja kun nuo saisivat tehtyä noista paikoistaan, olisi monella täälläkin ihan eri fiilis. Se peli ei näyttäisi yhtään huonolta ja fiilis olisi katossa. A+ maalipaikkoja oli eilen kahteen ensimmäiseen erään ainakin tuplasti, ellei jopa triplasti verrattuna koko peliin KalPaa vastaan. Paikat oli niin hyviä, että edes maalivahdin god-mode ei pitäisi riittää estämään maalintekoa, mutta Kerhon yritykset on järjestäen luokattomia. En tiedä kuinka pieteetillä maalintekoa tuolla harjoitellaan, mutta ensi kaudella viimeistään siihen pitäisi keskittyä aivan helvetin paljon. Toisaalta, jos maalintekovalmentajana on Mietsu, on maalintekeminen hyvinkin valmentajansa näköistä. Kaikki kunnia erinomaiselle Kerhokasvatille, mutta kyllähän hänenkin absoluuttiselle huipulle nouseminen jäi paljolti tehokkuudesta kiinni.
Toisaalta laittasin kyllä paljon myös sen piikkiin että maalivahti päästettiin tilanteisiin aina mukaan. Monta mukamas poikkiliikkeeseen pakottavaa paikkaa kuivui kokoon huonoihin syöttöihin ja liian hitaaseen laukaukseen. Aittokallio oli aivan liian usein jo siellä paikalla peittämässä kun vetoa vasta viritettiin. Lisäksi mielestäni ylipelasi todella agressiivisella liikkeellään ja takatolpat jäi täysin tyhjiksi. Nyt tuli vaan se suupasu pelaajilta joka kerta päin sitä peittävää veskaria. Jotenkin muistutti paljon siltä miltä välillä on Saros ja Larmi näyttäneet maalillaan, kun nopealla ja agressiivisella liikkeellä se veska onki siellä jo ja siten pelaajien ratkaisut saa veskarin näyttämään paremmalta kuin onkaan. Ei siitä veskarista tarvitsisi ihan väkisin sitä sankaria tehdä. Tuohon heikko laukausten laatu päälle ja uhrautuvaa pelaamista Sportin pelaajilta, niin lopputulos on tuollaista.
Tarkoitin, että mielestäni tuohon tilanteeseen kaksi kerhon parasta pelaajaa olivat juuri Kainulainen ja Nenonen, koska heidän vetonsa ovat hyvät. Vaikka pidän myös valtavasti Kuusiston energisestä ja raikkaasta pelityylistä, en häntä laittaisi vetäjän paikalle. Se olisi minusta vähän kehnoa peluutusta, jota en itse ymmärtäisi täysin. Johonkin muuhun rooliin voisi hänet ratkaisuhetkillä laittaa.
Missä se mukamas hyvä veto on näkynyt? Jää isompi jälki maalin takana olevaan pleksiin? Vai laitaanko se jälki on jäänyt? Ei se ainakaan ole maalisarakkeessa näkynyt. Mielenkiintoinen tapaus kun sillä on "hyvä veto", mikä ei koskaan näy tulostaululla. Ei edes siinä että joku hakkaisi karoja sisään ja saisi syöttöpinnoja. Jonkun perseenkin kautta pomppisi vaikka väkisin, jos menisi edes maalia kohti.
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tunteellahan näitä pelejä moni seuraa.
Tunteellahan näitä pitääkin. Se on silloin parasta. Lähinnä tarkoitin sitä, että kollektiivisesti väitetään, ettei siellä yritetty, mikä nyt ei ollenkaan pidä paikkaansa.

Sihvonen aukaisi aika hyvin tänään HämeenSanomissa sitä, mikä on osasyy siihen, miksi tapahtui eilen mitä tapahtui. Siis tuon mainitsemani rutiini- ja taitotason summan riittämättömyyden lisäksi tai oikeastaan niiden kombinaationa. Eli tämä taistelulätkä, mitä HPK nyt pelaa, tuottaa kaksinkamppailuvoittoja mutta pitää pelaajat ehkä sen verran nonfreesinä, että maalipaikoissa ei tule kovin hyvää tulosta. Auttaako tähän sitten pelin rauhoittaminen&kehittyminen, kamppailupelaamisen&kunnon&yksilötaidon paraneminen vai uusien pelaajien hankinta. Mene ja tiedä.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kerho antaa itsestään hieman amatöörimäisen kuvan alkukauden otteillaan. Siellä on varmasti paljon hyvää ja maalipaikkoja on luotu enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi oman pään puolustaminen on parantunut, eli kaikki mahdollisuudet olisi voittavaan toimintaan. Silti, jotenkin sellainen tylyys ja luonne loistaa poissaolollaan. Ilves-ottelu, Kouvolan sulaminen, eilinen. Kerho on sympaattinen pikkuseura, kovaa yrittävä, hyvin maalipaikkoja luova, mutta tehoton ja pistepotiltaan aika vaatimaton. Ja tulee pienenä ja pistepotiltaan laihana säilymäänkin, mikäli viimeistelyyn ei saada terävyyttä.

Valmennuksella on tähän varmasti osansa, samoin johtavilla pelaajilla. Kerhossa on aika paljon pelaajia, jotka ovat oppineet viime vuosien aikana häviämään luvattoman paljon. Onko vähän pehmoisia luonteita mukana? Ymmärretäänkö mitä se voittaminen vaatii? Ja nyt puhun siitä kentällä tapahtuvasta toiminasta. Laatikainen, Riska, Lahti ja Viitaluoma ovat voittaneet ja löytyy voittamisen kulttuuria. Mutta kaksi näistä on koko ajan telekalla ja kaksi muuta eivät ole johtavissa rooleissa. Katseet kääntyy Kerhossa herroihin Paajanen, Leino, Cornet, Turunen, Nenonen, Nikkilä ja Friman. Onko heistä joukkueen liidereiksi, vai enemmän sen todellisen kärjen (Kapanen, Manninen, Palve, Lehtivuori) takana hyvää tulosta tekeviksi runkopelaajiksi. Kun pelit pitää tappaa ja ratkaista, niin tekeekö tämä osasto sen, vai vastustajan vastaava?

Innala saa aivan uskomattoman määrän kuraa niskaansa, vaikka johtavat pelaajat olisivat kuinka yössä. Innala nähdään lähinnä sitä kautta, kun tuhlailee maalipaikkoja. Innala kuitenkin pääsee kiitettävästi niille maalipaikoille, on kestävä, aiheuttaa dynaamisuudellaan haasteita vastustajalle ja luo happea myös oman ketjun muille pelaajille. Jäätävän tehotonhan Innala on, mutta kuka Kerhossa ei olisi Cornetin ja Nenosen lisäksi?

Kainulainen on kentällä tiellä ja tämän kauden otteet on olleet varovaisia ja vaatimattomia. Mutta kuka tilalle? Ymmärrän Pennasen halua nimetä joka ketjulle sentteri. Niitä on Kerholla tasan neljä, Kainulainen yksi näistä. Miten ihmeessä Kuusiston ja Puustisen sympaattinen pörrääminen nelosketjussa liittyy Kainulaisen paikkaan kolmosen sentterinä? Näyttäytyyhän se kieltämättä aika amatöörimäisenä, että Kerho ei kykenä palkkaamaan edes pätkäsopimuksella Kainulaista parempaa sentteriä.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Toisaalta laittasin kyllä paljon myös sen piikkiin että maalivahti päästettiin tilanteisiin aina mukaan. Monta mukamas poikkiliikkeeseen pakottavaa paikkaa kuivui kokoon huonoihin syöttöihin ja liian hitaaseen laukaukseen. Aittokallio oli aivan liian usein jo siellä paikalla peittämässä kun vetoa vasta viritettiin. Lisäksi mielestäni ylipelasi todella agressiivisella liikkeellään ja takatolpat jäi täysin tyhjiksi. Nyt tuli vaan se suupasu pelaajilta joka kerta päin sitä peittävää veskaria. Jotenkin muistutti paljon siltä miltä välillä on Saros ja Larmi näyttäneet maalillaan, kun nopealla ja agressiivisella liikkeellä se veska onki siellä jo ja siten pelaajien ratkaisut saa veskarin näyttämään paremmalta kuin onkaan. Ei siitä veskarista tarvitsisi ihan väkisin sitä sankaria tehdä. Tuohon heikko laukausten laatu päälle ja uhrautuvaa pelaamista Sportin pelaajilta, niin lopputulos on tuollaista.Missä se mukamas hyvä veto on näkynyt? Jää isompi jälki maalin takana olevaan pleksiin? Vai laitaanko se jälki on jäänyt? Ei se ainakaan ole maalisarakkeessa näkynyt. Mielenkiintoinen tapaus kun sillä on "hyvä veto", mikä ei koskaan näy tulostaululla. Ei edes siinä että joku hakkaisi karoja sisään ja saisi syöttöpinnoja. Jonkun perseenkin kautta pomppisi vaikka väkisin, jos menisi edes maalia kohti.
JEP, näin se menee. Hyvään vetoon on selkeä kaava:
(A)viritysaika x (B)kiekon nopeus x (C)tarkkuus x (D)syvyysnäkö kiekon näkökulmasta = A*B*C*D =1 maali
Jos yksikin oheisen yhtälön tekijöistä on nolla, niin kaikki tietävät, että nolla kertaa jokin luku on nolla
Jos jokin tuosta yhtälön tekijöistä lähestyy nollaa myös tulo lähestyy nollaa.

Noiden maalipaikkojen lisäksi pitäisi jollakin nörttisysteemillä pystyä mittaamaan suoraan tulokseen vaikuttavat osa-alueet. Lisäksi tietysti vaikuttavat laukaisuhetken fyysinen kuormitus, pelaajan asento, syötetyn kiekon asento, tarkkuus, nopeus jne. mutta ne vaikuttavat sitten noiden osa-alueiden saamiin arvoihin, ei suoraan maalitulokseen.
Välillä tuntuu, että (suomalaisessa?) urheilussa ei riittävästi arvosteta tulosta. Maalisarake on se, mitä pitää lätkässä kunnioittaa ja esim. pikajuoksussa aikaa. Voittoa on ehkä siinä mielessä vaikea asettaa tulostavoitteeksi, koska siihen ei ole olemassa muuta prosessia kuin maalimäärän maksimoiminen. Jos maalimäärä ei riitä voittoon, niin siihen on vastustajallakin sanansa sanottavana.

No, lähti hieman käsistä tämä pohdiskelu.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
@kolaolli Kainulainen aikuisten sarjapeleissä:

Liiga: 56 ott. 4+5=9, -11
Mestis: 5 ott. 0+0=0, -5
Yht. 61 ott 4+5=9, -16

Lisäksi U20: 128 ott. 40+58 =98

Vaikuttaa klassiselta esimerkiltä, jossa juniori tehoja ei ole saatu tuotua aikuisiin. Oikea askel voisi olla Mestis. Ja olen antanut itseni ymmärtää, että Vili ei palaa.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Toisaalta laittasin kyllä paljon myös sen piikkiin että maalivahti päästettiin tilanteisiin aina mukaan. Monta mukamas poikkiliikkeeseen pakottavaa paikkaa kuivui kokoon huonoihin syöttöihin ja liian hitaaseen laukaukseen. Aittokallio oli aivan liian usein jo siellä paikalla peittämässä kun vetoa vasta viritettiin. Lisäksi mielestäni ylipelasi todella agressiivisella liikkeellään ja takatolpat jäi täysin tyhjiksi. Nyt tuli vaan se suupasu pelaajilta joka kerta päin sitä peittävää veskaria. Jotenkin muistutti paljon siltä miltä välillä on Saros ja Larmi näyttäneet maalillaan, kun nopealla ja agressiivisella liikkeellä se veska onki siellä jo ja siten pelaajien ratkaisut saa veskarin näyttämään paremmalta kuin onkaan. Ei siitä veskarista tarvitsisi ihan väkisin sitä sankaria tehdä. Tuohon heikko laukausten laatu päälle ja uhrautuvaa pelaamista Sportin pelaajilta, niin lopputulos on tuollaista.

Tässä olen samoilla linjoilla ja lasken nämäkin asiat huonoksi maalintekotaidoksi. Yksi asia joka pomppaa silmille on jatkuva tarve ottaa kiekko haltuun ennen laukausta, joka vielä tehdään hirveässä kiireessä hutiloiden ja sen perään suupastaan hätäinen yritys kun se maalivahti on jo ehtinyt siihen.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Tässä olen samoilla linjoilla ja lasken nämäkin asiat huonoksi maalintekotaidoksi. Yksi asia joka pomppaa silmille on jatkuva tarve ottaa kiekko haltuun ennen laukausta, joka vielä tehdään hirveässä kiireessä hutiloiden ja sen perään suupastaan hätäinen yritys kun se maalivahti on jo ehtinyt siihen.
Kerholaiset ovat kovia leipomaan kiekkoa joka välissä. Yhdellä kosketuksella pitäisi pelivälineen liikkua paaaaljon enemmän. Olisiko rytmitys ja paineistettuna vastaanoton varmistaminen olla ainoa syy mikis kiekko pitää ottaa ensin haltuun ja säilöä stä itsellään?
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Laukaukset Kerholle 8-0 ekalla viideltä minuutilta. Ilmeisesti ollaan tänään hereillä alusta alkaen.
Samalla tuloksella kuin eilen eli ei mene. Toki sama ongelma kuin eilen eli syötöt huonolaatuisia ja vedot melko heikkoja (ajoitus tai itse laukauksen laatu heikko).

Muuten peli pyörii ihan hyvin. Kuitenkin maalit ratkaisee...

Lisäys:
Onhan tuo pelaaminen omissa ihan kamalaa edelleen. Harhasyöttöjä, hukataan kiekko ja mies. Onneksi painopiste lähinnä hyökkäysalueella.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ihan eilisen toisinto tällä hetkellä, eli 2-0 Lukolle tällä menolla. Ihan nätisti pyörii ja saadaan riistojen kautta paikkoja, mutta se tehokkuus...

Edit. Omista pitäisi päästä jollain konstilla vauhdilla.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huolimattomuus tosta Kerhon pelistä nousee ekana mieleen. Pyyhitään pölyjä kiekon päältä, ei saada kahen metrin syöttöä lapaan tai ainakaan haltuun, maalipaikoissa aivan suoraan veskan syliin yms...
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Tämä on aivan täysi uusinta eilisestä. Lisämausteena tosin aivan luokaton ylivoima. Peli pyöri paremmin ennen ja jälkeen tuon rangaistuksen.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Kerho on Maaliskuussa liigan kovakuntoisin joukkue, saa ottaa talteen. Tuolla luistelulla luodaan todella kovaa kuntopohjaa keväälle. Tehotonta on, mutta se aukee kyllä aivan varmasti vielä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huolimattomuus tosta Kerhon pelistä nousee ekana mieleen. Pyyhitään pölyjä kiekon päältä, ei saada kahen metrin syöttöä lapaan tai ainakaan haltuun, maalipaikoissa aivan suoraan veskan syliin yms...

Tämä on tämmöistä Piri-kiekkoa. Äijät on yalla-yalla-tyyliin kuin peurat ajovaloissa. Koheltamista. Pitäs saada vähän ganjaa tohon peliin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kyllä, Lukko pääsi laukomaan koko erässä ainakin 4 kertaa.
Onneksi itse pidetään kiekkoa tosiaan. Joka kerta kun ollaan vähänkin pidempään omissa, alkaa se sählääminen. Lukko ei vielä ole päässyt käyttämään tätä hyväkseen, mutta jos tarpeeksi monesti annetaan se mahdollisuus, niin jossain vaiheessa pääsevät kiekolliseksi ratkaisevassa paikassa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Melkosta de ja vuuta kyllä ilmassa. Ihmeellistä puristamista maalipaikoissa. Ei tuota nyt oikeasti voi sanoa edes puristamiseksi, melkoista touhua. Sieltä puuttuu se viimenen raivo noissa paikoissa, olisi se sitten veivata tai vetää niin kovaa että veska menee kiekon kanssa maaliin. Nyt vähän kuin riittää se että oltiin maalipaikassa, sitten voikin vetää ripuliranteen plekseihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös