Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 14.09.2018 klo 19.11.

 1. Takanahka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa
  Maaleille Reijo ei mahtanut mitään, ensimmäinen oli Santalalta maailmanluokan kihautus, harva olisi napannut ja toinen oli perus jullijoululla, onneksi eivät päässeet pisteille sillä maalilla. Todella varma esitys koko joukkueelta paitsi Brenkulta, tunkekaa se jo johonkin farmin farmin farmiin. Jos tuo oli Reijon perus suoritus, niin on kyllä kova ukko.
   
 2. Ralph Jäsen

  En ole maalivahtipelissä todellakaan asiantuntija, mutta eikös ekassa maalissa Reijola tehnyt itsensä turhan pieneksi ja pudottautunut alas, kun veto tuli ylös?Voi olla, että mulla on jäänyt Lassilan uhkarohkean korkea pelityyli liian hyvin mieleen, mutta itse pistäisin tuota maalia vähän Reijolan piikkiin. Veto toki oli komea.
   
 3. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Veto oli toki kova, mutta jotenkin olin katsovinani, että kiekko olisi ottanut tuohon Brejcakin mailan lapaan ja siitä lähtenyt yläviistoon.
   
 4. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Kyllä mä vähän kanssa Reijolan piikkiin sen pistän, koska kuten sanoit meni aika pieneen. Lisäksi elekielestä vähän paistoi, ettei ole tottunut noin laadukkaaseen kutiin, tyyliin "mikä helvetti se oli". Santalallahan on ihan järkyttävä laukaus ollut aina jos sen vaan kerkeää virittämään. Lisätietoa voi kysyä Raksilan maaliverkoilta.
   
  M10 tykkää tästä.
 5. Lainaus:
  Voi olla, että väsyneet silmäni näkivät väärin, kun luulin vedon muuttaneen hieman suuntaa pakin mailasta ja siksi veskari hölmistynyt.
   
 6. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Joo, liian nopeasti polville ja hanskakäsi liian hidas tai väärässä paikassa. Toisessa maalissa näki, että jalat on hitaat.
   
 7. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Olipa hieno voitto, pelkäsin kyllä ennen peliä, että tulee kylmää kyytiä. Hienosti oli peli hallussa oikeastaan koko ajan. Tuo tehottomuus nyt oli ongelmana mutta onneksi tehtiin yksi enemmän kuin vastustaja ja sehän riittää.

  Reiska veti ihan lupaavasti. Vetoja tuli harvakseltaan ja tyyli vaikutti rauhalliselta. Vaikka voitto Nordiksella on aina kova juttu niin katsellaan nyt kuitenkin useampi peli minkätason pelaajasta on kyse. Positiiviset ja lupaavat fiilikset kuitenkin jäi.
   
  BelajaSmert tykkää tästä.
 8. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Vai osuiko se veto lähtiessään blokkaajan lapaan ja otti siitä kimmokkeen? Äkkiseltään näytti siltä.
   
 9. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Nyt kyllä katsotaan Rasserepen suorituksia suurennuslasin kanssa. Kova putkinuoliainen.
   
 10. AIV30 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hpk ja tottakai Patapaidatkin
  Lainaus:
  Älä nyt viitti, "laadukkaaseen kutiin". Eiköhän se mestis ole täys Palveita ja Turusia edelleen, kun vaan silmät löytäisi ne!
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Voi sekin olla tosin. En mene satavarma sanomaan. Ei siihen kuitenkaan kaaduttu.

  Yleisellä tasolla muutenkin tuntuisi, että jos Kerho pelaa kerhomaisesti eli päästää vähän laukauksia, niin tuollainen rauhallisen tyylinen maalivahti voi olla hyvä rauhoittamaan muutenkin puolustusta.
   
 12. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Cornetin toiminta Kerhon tokassa maalissa. Ai että! Noin siellä laitojen lähellä pitää pelata, aivan ylivoimainen kaveri noissa tilanteissa. Pakki selälleen, kiekko Turuselle ja maaliin.

  6v pahvi kouraan, kiitos!
   
  Hamu, Vuokralainen, Tattari ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 13. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Pitää kato jättää kuva, että ollaan tasapuolisia. Karjalaista ja Myllyniemeä kun niin tullut kovin arvosteltua, vaikka joukkueen vika. Mutta tosissaan, kyllähän loistavankin maalivahdin taakse menneistä maaleista yli puolia voi spekuloida, että kun olisi tehnyt niin tai näin, niin olisi tarttunut.

  Huomenna on kyllä mielenkiintoinen paikka. Karjalainen kyllä pelaa, sen uskaltaisi veikata. Mutta jos pari lurpsahtaa, riparia tarjotaan tämän tästä ja olemus on epävarma, on vaikea paikka hällä nousta siitä.
   
  Tattari tykkää tästä.
 14. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Juu, Karjalainen on maalilla rauhallinen ja Larmi sähköjänis.
   
 15. AIV30 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hpk ja tottakai Patapaidatkin
  Lainaus:
  Mistä sä lainailet, edelleen jos väität edelleen puusilmäisesti ettei mestiksessä lauota laadukkaita laukauksia, niin haloo!
   
 16. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Saattoi osua tai sitten ei osunut. Joka tapauksessa, jos sä puolustajana olet tossa tilanteessa, niin pitäs sitten joko antaa maalivahdille mahdollisuus esteettömästi ottaa se kiekko, tai sitten blokata se kuti varmasti, eikä tehdä tollasta välimallin peittoa.
   
 17. ludvig Jäsen

  Lainaus:
  Et ole, rauhoitti selvästi puolustuspeliä isokokoisena ja puolustajien kannalta helposti luettavana maalivahtina.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miten tämä liittyy HIFK:n ensimmäiseen maaliin, josta oli puhe?

  Jos tosiaan otti pomppua HPK-pakistosta, niin sitten ymmärrän paremmin tuon tilanteen.
   
 19. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Larmi on hei lahtelaisen junnukiekon kasvatti. Tottunut torjumaan 30 vetoa per erä. Nyt kun on rauhallisempaa, niin vaatii vielä totuttelua. Siksi jaksaa hyvin pelatakin, kun Liigassa 60 matsia vastaa kymmentä B-junnuissa.
   
 20. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK (for better or for worse)
  Lainaus:
  Erittäin hyvä huomio.

  Pennasen kiekkokontrolliin perustuva peli vaatii maalivahdilta taitoa pysyä pelin sisällä, vaikka paljoakaan ei tapahtuisi. Vastustajan kannalta se on vittumaista, kun toinen joukkue pitää kiekkoa ja niitten molari torjuu jatkuvasti sun harvat yritykset. Se on heti eri asia, jos pääset niistä harvoista paikoista pistämään kiekon reppuun. Silloin vituttaa vastustajaa, etenkin kun kiekkokontrolli ei tuokaan tulosta.
   
 21. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Kyllä minäkin hidastuksista osuman Brejcakiin rekisteröin ja sitä kautta synninpäästöä Reiskalle. Toisaalta alkuperäinen ajatuksesi isompana pysymisestä sinänsä pysyy yhtälailla validina. Reiskan tyylistä paistoi selvästi liikkuvat kädet, jotka liikkuvat enemmän kun Larmilla ja huomattavasti enemmän kun Andyllä. Kärjistetysti ekan maalin kohdalla Reiska yritti torjua siinä kun moni muu olisi yrittänyt peittää. Peitto olisi ollut varmaankin parempi rarkaisu. Toisessa maalissa ehkä pieni ylipelaaminen poikittaissyöttöön, mutta säkäpomppu on aina säkäpomppu. Erityisen mukava oli katsoa yleistä rauhallisuutta työskentelyssä, jossa ei ollut kiire mihinkään. Ja lisäksi jo aiemmin mainitsemani mailapelaaminen. Hyvä debyytti kaikkiaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 08.41
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Joo, rauhallisuus paistoi kyllä Reijolan pelistä. Se varmasti auttoi myös valmistautumaan otteluun, kun vaikuttaa hyvin rauhalliselta, paineettomalta ja kylmähermoiselta.

  Reiskasta tuli mieleen Pekka Rinne. Ei lähelläkään samaa tasoa tietenkään, mutta tyylistä. Rauhallinen, isokokoinen, ei räisky, torjuu kiekot varmuudella.

  Karjalaista tuntuu vaivaavan pääkoppa eli jännittääkö liikaa? Yksi virhe, niin sitä seuraa paineita ja toinen virhe. Näitä seuraa lisää virheitä. Reijola vaikuttaa kaverilta, joka ei virheistä hätkähdä.

  Larmi sitten ihan oma tapauksensa. Räiskyvä, jolla paljon tunnetta pelissä. Se näkyy myös virhealttiina pelaamisena.
   
 23. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Omaan silmään Larmin mailapelaaminen on kehittynyt todella paljon ja on sitä kautta päässyt osallistumaan peliin enemmän ja vähentyneestä työmäärästä huolimatta pääasiassa hyvin pelin sisällä. Itse pidän enemmän näistä "epästabiileista" veskoista vs. "stabiilit" (isot). Ero on kuin Hornet vs. Airbus. Epästabiili on ikään kuin aina liikkeellä ja reagoi pienimpäänkin ohjausliikkeeseen. Rinne on poikkeus, se on 150 paikkainen Hornet.

  Edit. Ainiin, piti lisätä että Rasse The Reiskan pelissä oli kyllä sellaista kokeneen veskan ilmettä ja olemusta. K & L ovat kuitenkin vielä nuoria ja pakostakin kokemusta on kertynyt vähemmän. Itseäni kyllä kiinnostaa missä nämä nuoret kaverit ovat neljän vuoden päästä!
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 11.17
 24. ludvig Jäsen

  Lainaus:
  Siten, että kokonaisuudella on enemmän merkitystä.
   
 25. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu: eleetöntä, rauhallista ja perusvarmaa tekemistä täydet 60 minuuttia. Olisi voinut luulla, että luukulla on hyvinkin rutinoitunut EHT-tason molari. Mielestäni tämä rauhoitti kenttäpelaajienkin otteita selvästi.

  Uskallan myös väittää, että Reijola otti eilen kaikki otettavissa olleet vedot, eli se ensimmäinen Santalan kuti otti kimmokkeen blokkaajan mailasta ja muutti tulokulmaansa sen verran reippaasti ylöspäin, etttei Rasse ehtinyt reagoida. Tuskin olisi ehtinyt Rinnekään.