HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

  • 564 898
  • 3 586

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä tuolle niemeläiselle on tapahtunut, kun on ihan hapoilla niin nopeasti? Alkukaudesta jaksoi isoksi mieheksi ihan kivasti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
HUIKEA RUOKONEN! + Krivosik.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä annetaan järjetön määrä tasoitusta muille, kun oma ylivoima on silkkaa kuraa. Suoraan sanoen vituttaa katsella tuollasta peliä jossa hallitaan ja luodaan paikkoja jatkuvasti mutta vastustaja käy puolihuolimattomasti tekemässä oman yv:n aikana.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos Kerho puolustaisi aina noin, Karjalaisellakaan ei olisi mitään paniikkia maalilla. Todella tasapainoinen esitys Kerholta. Mitään Reijolalta pois ottamatta. Hieno debyytti.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kyllä olis vituttanut jos ifk voittanut noilla säkä maaleilla. Reijola pelas kyllä hyvin ja vaikea uskoa että ensimmäinen liiga peli.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Alle 90% torjuntaprosentti liigassa, paska mv. Kiitos The Rasmus, hieno peli mestis maalivahdilta vai mitä arvostelijat? Kytätkää vaan prosentteja puusilmät!!!!!!!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
- Kolme pistettä.
- Ruokoselle voittomaali.
- Turunen teki kaksi ja on nyt kärkijätkä.
- Reijola oli hyvä. Todella varma esitys.

Nelosketjun esitys lämmitti ja muutenkin ketjut toimivat ihan mallikkaasti, vaikka 1. ja 2. ketjut eivät pisteille päässeetkään.

Puolustus toimi myös, paitsi Brenkku.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hitto että tuli hyvä mieli Reijolan debyytistä. Pahin paniikki hälveni ja tosiaan hankalampaan paikkaan ei olisi kaveria voinut laittaa. Nyt vaan samat otteet jatkossa ja väylä on auki vaikka mihin. Kerho!
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
RasseRepe vaan uuniin Ilvestäkin vastaan. Noilla otteilla ei pitäisi olla epäselvyyttä kumpi on pelaava ja kumpi aukoo luukkua.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienoa että Rasse onnistu, todella vaikeaan paikkaan ja tilastollisesti mikn maaginen ja parhaina päivinä ois ekan ottanu vaikka todella laadukas laukaus. Peliä en nähny mutta onhan tuolla joukkue pelannu myös edessä hyvin.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
RasseRepe vaan uuniin Ilvestäkin vastaan. Noilla otteilla ei pitäisi olla epäselvyyttä kumpi on pelaava ja kumpi aukoo luukkua.

Maalivahtia haettiin ja sellanen vissiin saatiin. Todella hienoa, että onnistui. Ei muuta kuin pelejä alle ja nimi paperiin ennenkuin joku muu nappaa...
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Luulisin, että on jo ennakkoon sovittu, että Karjalainen pelaa huomenna. Sen näkee sitten huomenna.

Hyvä peli oli tänään Kerholta, sillä ei siellä IFK:lla montaa tekopaikkaa ollut. Erityisesti lämmittää ton nelosketjun peli.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Aika vähän päästi Kerho HIFKin laukomaan. Vain 16 torjuntaa Repellä. Tosin Andyllä oli keskiviikkona vain 15 torjuntaa, mutta tällä kertaa ei sentään annettu samanlaisia lahjoja omalla alueella.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eka kenttä oli hyvä, mutta hattu päästä nelosen pojille. Nelonen näyttää siltä miltä se näytti aikaisemminkin kun Krivosik oli ehjänä ja kuin taikaiskusta Krivosikin mukaan tulo toi sen takaisin. Koko illan nelonen vei peliä toiseen päätyyn, paini puolustajien kanssa, hommasi jäähyn, laukoi tolppaan ja teki voittomaalin. Niin perkeleen onnellinen tuon ketjun pelistä.

Sitten Reijolan debyytti ja täytyy sanoa, että eka Liiga peli Hifkiä vastaan petoluolassa ja ei kyllä valot häikäisseet. Ehkä ekan olisi voinut ottaa, mutta muuten huokui rauhallisuutta. Loistavat otteet ja jos noin jatkaa niin kirkkaasti Liigavahti.

Lucenius, Leino ja Nenonen oli vähän pimennossa. Sitten taas Brejcak ja Puustinen oli aika paskoja.

Hyvä voitto ja voitto myös ansaittiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Hyvä maalivahti tämä Reijo.

Kiitos Mika!
Todellakin. Tasapainoisen näköistä tekemistä ja kummassakin maalissa taisi ottaa kimmokkeen Kerhon omasta pakista joten senkään puolesta ei voi oikein laittaa maaleja Reijolan piikkiin.

Pakko sanoa. Kiitos MIKA!
 

Ralph

Jäsen
HPK:lle lauotaan ylipäänsä vähän, kuten koko Pennasen aikakaudella. Toiseksi vähiten tällä kaudella tasakentällisin. Vain Ilvekselle lauottu vähemmän, 14 kertaa vähemmän, mutta Ilves on pelannut pelin vähemmän myöskin. HPK myös laukoo eniten, eroa toisena olevaan Pelicansiin on 20 laukausta.

Ja nämä kun lasketaan yhteen, Kerhon suhde on +337. Toiseksi isoin on Ilveksen +215.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Maaleille Reijo ei mahtanut mitään, ensimmäinen oli Santalalta maailmanluokan kihautus, harva olisi napannut ja toinen oli perus jullijoululla, onneksi eivät päässeet pisteille sillä maalilla. Todella varma esitys koko joukkueelta paitsi Brenkulta, tunkekaa se jo johonkin farmin farmin farmiin. Jos tuo oli Reijon perus suoritus, niin on kyllä kova ukko.
 

Ralph

Jäsen
En ole maalivahtipelissä todellakaan asiantuntija, mutta eikös ekassa maalissa Reijola tehnyt itsensä turhan pieneksi ja pudottautunut alas, kun veto tuli ylös?Voi olla, että mulla on jäänyt Lassilan uhkarohkean korkea pelityyli liian hyvin mieleen, mutta itse pistäisin tuota maalia vähän Reijolan piikkiin. Veto toki oli komea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös