HPK mediassa

  • 1 282 061
  • 6 344

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oon ihan tyytyväinen, että kirjoitin, mitä kirjoitin, koska selvästi defenssimekanismit meni päälle sen seurauksena. En kyllä vieläkään tajua, että miksi ainoastaan joukkueen X omilla faneilla on oikeus kritisoida joukkueen peliä ja muilta se on "pään aukomista." HPK:ssa pitäisi herätä pikaisesti.

Ainahan saa tulla toiseen osioon sanoon sanansa ja se on jopa toivottavaa. Kuitenkin sun kommenteista nakee, ettet ole Kerhon pelin expertti ja siihen jo joku puuttuikin. Toinen kaveri viela perusteli ihan hyvin nakemyksensa. Tassa on vain yksi ainoa, joka iskee defenssimekanismit paalle ja se olit sina. Tuossa ylla heittaydyt viela marttyyriksi. Me ollaan taalla sita mielta, etta Myllyniemi kuuluukin saada kritiikkia ja perustellaan se silla, etta Myllyniemi on paastanyt helppoja maaleja (joka pitaa paikkansa). Sina taas sanot, etta Myllyniemen ei kuulu saada kritiikkia, koska torjuu joka pelissa 15 laukausta ekassa erassa, mika taasen ei pitanyt paikkaansa, kuten ylla todistettiin.

Myllyniemi ei ole silti ainoa syyllinen, vaan alkukaudesta puolustuskin sekoili enemman myos. Toisaalta Myllyniemen helpota maalit on vienyt valehtelematta ja varovaisesti arvioiden 5-6 pistetta ainakin. Toki joukkueen pitaisi pelata maalivahdin mukaan, mutta jos helppo menee, niin siita voi syyttaa vain maalivahtia. Toisekseen siella on pelitapa kylla, mutta pelinrakenne on heikko ja se aiheuttaa ailahtelua. Taman vuoksi pelitapa ei auta silloin kun on hiukan heikompaa. Samoin maalivahdinkin pitaisi pystya edes joskus pitamaan joukkueen kamppailussa mukana, siina meidan maalivahdit eivat ole onnistuneet. Toki Assia vastaan koko pakka mureni, siina ei voinu Myllyniemea syyttaa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yritin omassa näkökannassani ottaa huomioon pidemmän perspektiivin. Arvosella ja kumppaneilla on ollut paljon aikaa ajaa omat juttunsa sisään HPK:ssa, joten on lähes realistista samalla odottaa, että myös tulosta tulee. HPK:n taso on ailahdellut paljon, mutta viimeisen kahden vuoden aikana peli ei oikeastaan missään vaiheessa ole ollut erityisen hyvää. Toissakaudella hyvän loppukauden ansiosta HPK pystyi jättämään Ilveksen "nipin napin" sijalle 11, mutta viime vuonna jo päätyi sinne itse. HPK:n pelasi tuloksellisesti hyvää lätkää viime vuonna syksyllä, mutta mitä pidemmälle kausi meni sitä heikommaksi meni myös HPK:n peli. Väitän myös edelleen, että Saroksella oli siihenkin tulokseen, jota saavutettiin viimeisellä kahdella kaudella yksi suurimmista ellei suurin tekijä. Huippuveskari, joka antoi joukkueelle huonompinakin iltoina mahdollisuuden voittaa, kun sitä ei muutoin olisi ollut.

Pidän aina lähtökohtaisesti tärkeämpänä sitä, että missä tilassa peli on oikeasti kuin sitä, että tuottaako se tulosta. Verrattaessa esimerkiksi Kalpaan ja Ässiin, näen, että sekä Ässillä että kalpalla tilanne on parempi kuin HPK:lla. Kummankaan peli ei ole juurikaan tuottanut voittoja, mutta näen sekä Ässien että Kalpan pelaamisessa sellaisia aihioita, jotka todennäköisesti tuottavat kauden aikana vielä voittoja ja jopa voittoputkia. HPK:n kohdalla kun katsotaan viime kautta, sitä edellistä ja tätä kautta, vaikka eiväthän ne kaudet ole mitenkään SIDOKSISSA toisiinsa niin voidaan ajatella, että jonkinlaista pohjatyötä olisi tehty ja pelitapa olisi jo selkeästi pelaajille tuttu ja siinä olisi sellaiset toimivat peruselementit. Kun katson HPK:n peliä niin en näe juurikaan toimivia peruselementtejä. Kiekollista peliä ei ole juurikaan ja usein hyökkäyksissä tehdään toivottomia päätykiekkoja, joissa kärjessä oleva jätkä lyö kiekon päätyyn, johon muilla ei edes ole mahdollisuutta ehtiä.

Voihan toki olla, että Arvonen keksii jonkun vuosisadan jutun ja yhtäkkiä HPK:n systeemit alkaa toimia ja peli rupeaa loksahtelemaan kohdalleen, mutta aikaa on ollut kyllä aika paljon tehdä tarvittavia muutoksia. Lopetan nyt varmuuden vuoksi tähän ketjuun kommentoimisen, koska en halua aiheuttaa pahaa mieltä, kun en selvästi ole riittävän tarkasti seurannut HPK:n umpisurkeaa peliä kahdella viime kaudella tehdäkseni sen johtopäätöksen, että jotain tarttis tehdä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Yritin omassa näkökannassani ottaa huomioon pidemmän perspektiivin. Arvosella ja kumppaneilla on ollut paljon aikaa ajaa omat juttunsa sisään HPK:ssa, joten on lähes realistista samalla odottaa, että myös tulosta tulee.
Montas pelaajaa siellä on samoja kuin viimekaudella? Käytännössä koko kärki lähti, samaten lähti puolustuksen tukipilarit. "on ollut aikaa ajaa omaa juttuaan". Ei tässä tee mieli puolustella Arvosen touhuja ja pelikirjan puutetta ja pystysuunnan vastaisku paskalätkää, mutta nyt hei ihan oikeasti!

Haluan myös muistuttaa että tämä on mediaketju, sä voit mennä ruotiin Kerhon pelikirjaa johonkin sille kuuluvaan osioon, ainakin omasta puolesta tämä OT loppuu nyt tähän.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...kun en selvästi ole riittävän tarkasti seurannut HPK:n umpisurkeaa peliä kahdella viime kaudella tehdäkseni sen johtopäätöksen, että jotain tarttis tehdä.

Meistä jokainen on päätynyt tähän samaan johtopäätökseen. Ihan jokainen. Kukaan ei halua nähdä Arvosta penkin päässä. Kaikille on selvä, ettei peli ole mennyt eteenpäin, kaikille on Arvosen ajan pelin tason heittely tuttua.

Nyt on kyse siitä, ettei täällä ole uskoa Myllyniemeen oli valmentaja kuka tahansa. Ja nekin syyt on jo selitetty. Moneen kertaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vai lähti se Myllyniemi haukkumaan kannattajia, ei hyvä.

OT: Kerhon suurin ongelma on pelitavassa eli sen puutteessa tai sitten se on liian vaativa pelaajille, mutta se ei poista sitä etteikö Myllyniemi olisi pelannut erittäinkin ailahtelevasti. Ekana laittaisin kuitenkin valmennuksen kuntoon.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Jos nyt muistellaan mihin soppaan Arvonen joutui/pääsi Raution jälkeen. Olihan se ihme että päästiin playoffeihin silloin, osa syynä ipan sulaminen kalkkiviivoilla. Ja pudotettiin jokerit säälistä, toinen ihme, varsinkin voitto jaffalassa. Kolmas ihme oli viime syksyn pistemäärä, jolloin sorvattiin uudet sopimukset valmennuksen kanssa. Saroksen 20vee kisojen aikana/jälkeen alkoi pisteellinen alamäki ja pelillinen alamäki alkoikin aikaa sitten Rautiaisen hylkäämisen jälkeen. Nyt kun meillä ei ole veskaria mikä ottaa kaikki kiinni, on tämä pelitapa kulminoitunut aivan vääräksi. Enkä tarkoita että tässä ei olisi Myllyniemessä vikaa, ei parempikaan veska pystyisi tän hetkistä palettia auttamaan. Ja mitä Myllyniemeen tulee, ite pidin alkukauden ekoissa peleissä suoritusta okoona. Mutta mitä pidemmälle pelit edenneet, on itsekin tarkemmalla silmillä tätä kattonut. Onhan tuo erikoista torjunta toimintaa, kun vastustajalla kiekko meidän päässä, noin 80% Jere jäissä. Ja sitten se sijoittuminen, joutuu mailan päällä kopistelee rautoja että tietää missä on. Kaverilla kestää jäistä nousut noin sekunnin, jos edes nousee, toisilla kymmenyksiä. Ja sitten reagointi omaan reboundiin, tuntuu nukahtavan sekunniksi oman torjunnan jälkeen. Ihaileeko se vai onko romuna? Joko Lehtonen on sekoittanut torjuntatyylin täysin tai sitten se vetää lonkkakipuihin lääkekannabista, ei noin pihalla voi olla.Hyvä maalivahti 50% joukkueesta sanotaan, muta huono näyttää olevan 90%. Kyllä tässä on tehty uskomattomia virheitä, eikä voi syyttää kuin seuran johtoa. Toivottavasti jotain tapahtuu pian! Kaikki nämä jutut olikin vanhan kertausta, mitä täällä monet ovat huomioineet aikaa sitten!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Jos nyt mietitään surullista porin reissua niin...

Mylläri tiputteli kiekkoja aivan liikaa jotka helppo lyödä sisään.

Puolustajien terävyys maalin edessä aivan onnetonta. Irtokiekkoja ei saada siivottua ja hyökkääjät saavat touhuta rauhassa.

Pantselta ei vaan löydy ideoita jonka huomaa että huutaa pää punasena tai vaan seisoo eikä tee mitään. Olisi kiva tietää mitä erätauolla tapahtuu.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
En ole nähnyt Myllyniemeltä tällä kaudella kuin kaksi peliä, niin minun on hankala antaa Myllyniemen tämän kauden tasosta mitään arviota, mutta jos HPK:n puolustuspeli on tuolla tasolla, mitä se oli Ässiä vastaan, niin ihan yhdentekevää kuka maalissa seisoo. Mutta kuten sanoin, en ole häneltä pelejä nähnyt ja uskon teihin, että ei hänkään ole hyvin pelannut.

Se on vain siinä, että sitten niinä päivinä, kun se puolustus pelaa vähän paremmin, niin Myllyniemi ottaa ne 1-2 vaadittua yläkulmiin.

Että silleen...
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
En tiedä onko tämä taas kenelle suunnattu, mutta Myllyniemi lisäsi Instagramiinsa jälleen kuvan joka sisältää viestin.

Mitäs, toihan vain tarkoittaa, että jannu keskittyy pelaamiseen. Hyvä! Selkä suoraan ja yläkulmat peittoon, muistaen tietysti pitää sen mailan jäässä, ettei pääse lurahtamaan puikoista. Ja sitten vielä ettei ylipelaa itteänsä pihalle, kun ei sinne toiselle tolpalle oikein tahdo ehtiä, jos on kontillaan viiden metrin päässä maalista.

Että silleen...
 

Ralph

Jäsen
Hieno! Seuraavaan peliin kuva Jere Myllyniemestä kännykkä kädessä ja Instragram-tili auki makaamassa jäässä. Ja vieressä vastustaja nostaa kiekon helposti sisään.
 

Ralph

Jäsen
Toisessa erässä kun HPK:n maali on fanikatsomoiden edessä, niin Jere Myllyniemen hörpätessä (lue: pakkien vika, Myllyniemi on paras ja Pelicans) voisi kylmästi huutaa "imuri, imuri, imuri".

Tai sitten seuraavaan peliin jokainen pukee päälleen pantterikuvioiset kalsarit.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Se vaan ihmetyttää tässä että kokeekohan Myllyniemi häneen kohdistuvan arvostelun kohtuuttomaksi? Kokeekohan hän pelanneen niin hyvin että kannattajilla ei ole oikeutta arvostella? Ei kyllä voi ymmärtää tätä...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Erikoinen on Myllyniemen tyyli. Hidasta ja kankeaa, mutta omissa ei soinut eikä mitään pahoja ripareitakaan. Hyvä erä Jereltä, nyt samalla tasolla vaan niin ei ainakaan veskariin kaaduta.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Erikoinen on Myllyniemen tyyli. Hidasta ja kankeaa, mutta omissa ei soinut eikä mitään pahoja ripareitakaan. Hyvä erä Jereltä, nyt samalla tasolla vaan niin ei ainakaan veskariin kaaduta.
Joo pysy huomattavasti kauemmin pystyssä ja nousi polviltaankin ylös, mutta ei pomppaamalla, vaan eka toinen jalka suoraksi ja sitten toinen. Aika hitaanlaisesti!
 

Ralph

Jäsen
Hyvä erä Jereltä, nyt samalla tasolla vaan niin ei ainakaan veskariin kaaduta.
Joo, näin meille vikisijöille kuuluu näyttää! Jos saat kritiikkiä (ja aiheesta), niin älä kitise Instragramissa vaan näytä kentällä kuka on kuka.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Se on ihme ja kumma, ettei tuosta ritari pelleilystä vieläkään päästä eroon.
Tämä.
Kerran Facebookissa kirjoitin vastaavanlaisen Ylen uutisen, jossa mainittiin ritaripaidat, alle ettei Kerho ole enää pelannut vuosiin ritaripaidoilla. Toimittajan vastaus oli, että se on enemmänkin vertauskuva tms. en nyt ihan tarkkaan muista.
Myös TV:n puolella Jani Alkio ainakin käyttää ritaripaidat-nimitystä. Muutama peli sitten huomautin twitterissä Alkiota asiasta ja hän vastasi, että se on aina ritaripaidat.
Ritaripaidat oli sellaista pelleilyä, että siitä pitäisi kyllä päästä lopullisesti eroon.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Ritaripaidat oli sellaista pelleilyä, että siitä pitäisi kyllä päästä lopullisesti eroon.
Oli sellaista pelleilyä, että silloin oli kovin menestys ja huippuäijjiä naarattiin ympäri mestistä sekä keski-Eurooppaa. Oli mukana yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja siihen liittyvä "hero".
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oli sellaista pelleilyä, että silloin oli kovin menestys ja huippuäijjiä naarattiin ympäri mestistä sekä keski-Eurooppaa. Oli mukana yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja siihen liittyvä "hero".
Tarkoitinkin nyt vain paitojen ja logon osalta, vaikka kirjoitinkin vain paidoista.
En tykännyt logosta tuolloinkaan, vaikka menestys olikin huippuluokkaa.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Liedes pistetty hämpän kanteen kertomaan kuinka kelkkaa kääntyy ja kaikkien pitää olla hommassa mukana.
Ehkä toimistolla herätys koettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös