HPK-HIFK To 3.2.2005

  • 50 470
  • 383
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voe voe.

Hieno peli. MTV+:n katsojat saivat varmasti tänään vastinetta panostukseelleen. Hieno peli. Allekirjoittanut luuli jo, että Kerho taipuu -> ei taipunut. Tänään oli onni myötä. Ja lyötiin HIFK omalla aseellaan, arveluttavilla otteilla saatiin kaveri sekaisin. Tosin, sitä saa, mitä tilaa, vai mitä Vihko, HIFK ja sen fanit?

Naurettavaahan tämä on, puida yhtä tapausta, mutta se kaikille jäi hienon nousun lisäksi tästä pelistä mieleen. Paikalla olleena näytti, että oli paha isku, videolla onneksi näytti aika laimealta. Ja, Vihko halusi hässäkkää -> sai mitä halusi. Tosin kaikkien onneksi Noronen kuitenkin säilytti jonkin rodin.

Täällä on 10% asiallisia kirjoituksia. HIFK:n fanit vetää aivan naurettavaa linjaa, 10 ottelua pelikieltoa - törkein teko ikinä, voi jeesus. Älkää ikinä, siis ikinä, puhuko mistään kovasta meiningistä, kuittaamisesta yms. Siis nämä täällä kovimpaan ääneen inisijät -> hame päälle. Onhan teissä ihan ihmisiäkin, se osa muistaa kommentoidessaan, että tämä oli peli, jossa ratkaistiin kolme sarjapistettä, tuli pari ylilyöntiä, yksi typerä ajelu kostettiin typerällä huitomisella ja se kohdistui joukkueeseen, jolla on kyseenalaisista otteista ne pisimmät perinteet, ja fanit ovat niistä erityisen ylpeitä vielä.

ERITYISMAININNAT:
- Ruutu on _ _ _ _ _ , no kaipa se muuttaa otteitaan loppupeleissä
- miksu taitaa pissata kyykyssä
 

peteIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja Red Wings
niinpä niin

Pitkästä aikaa Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Olipas ns. vaisu tunnelma. Kaveri oli hehkuttanut Rinkelinmäen tunnelmaa loistavaksi, mutta ei se ainakaan tässä pelissä siltä vaikuttanut. Aika hiljaa olivat Kerhon kannustusjoukot ainakin tuohon 1-1 asti. Siitä ei mennytkään kuin muutama hetki kun peli oli jo 2-1 ja sitten alettiin hurraamaan ohimeneville taklauksillekkin. Eniten korviin kuuluivat kuitenkin IFK:n fanijoukkueen kannustukset läpi ottelun. Kiitos että jaksatte.

HPK tarvitsisi/ansaitsisi uuden hallin. Todella ahdas meininki ja oluttarjoiluakin joutui etsiskelemään jonkin aikaa. Toki läheinen tunnelma ja 4500? katsojaa saivat kumminkin ihan mukavan fiiliksen ottelulle... varmaan Rinkelinmäki on yhtä rakas Kerholle kuin Nordis IFK:lle, mutta jotain tarttis tehrä.

Itse ottelu:

Eka erä: Kerho painosti ja peli olisi voinut olla vaikkapa 5-0. Mutta eipä ollut, kiitos Vokounin ja tolpan. Ja ehkä vähän Kerhon viimeistelyssäkin olisi ollut parantamisen varaa. Kerho oli hyvä ja IFK ei saanut missään vaiheessa peliään kunnolla käyntiin.

Toka erä: Hieman tasaisempaa, IFK nosti selkeästi luistelutempoa mutta silti Kerho oli parempi läpi erän. Kuumaa kamppailua, lämpö nousi. Paljon jäähyjä.

Kolmas erä: Ottelun paras erä sai IFK:n puolelta parhaimman mahdollisen alun kun Vihko ravisti apinan selästään laittamalla limpun varmasti reppuun juuri Kerhon jäähyn loppumisen jälkeen.
Vähän maalin jälkeen Hirso ja Holden nuhjailivat itsensä jäähylle Kerhon vaihtoaition edessä. Tuosta muutaman minuutin päästä Norosella sitten kilahti. Oman näkemyksen mukaan Vihko ajautui päin Norosta Kerhon pelaajan avittamana. Se ei ainakaan jäähyn paikka ollut. Maali lähti paikoiltaan ja Noroselta kärähti kaikki sulakkeet yhtä aikaa. Muutama reipas luistelupotku Vihkon perään ja mailalla takaapäin takalistoon/reiteen. Vihko yllättyi täydellisesti iskusta ja vajosi jäähän. Ei se ihan tavallinen häiriköintikopautus ollut, koska Vihko todellakin putosi heti jäähän. Näytti ehkä pahemmalta tilanteelta kuin olikaan, isolla mailalla kaksin käsin karmea viikatelyönti. Noronen taitaa ainakin pelata golffia kesäisin? Tuolla lyönnillä pallo olisi lentänyt lähelle viheriötä.

Pluzzia IFK:sta:
+Vokoun, iiiihan uskomattomia torjuntoja. Ilman Vokounia peli olisi ollut selvä jo ekassa erässä. Sai kehuja Kerholaisilta nakkijonossa.

+Vihko + muu kenttä, sai ajoittain pyöritettyä peliä jopa vastustajan päässä.

+Ruutu, kuumensi Kerhon pelaajat ja kannattajat. "Ämmä"-huudot takana olleilta 13v naisenaluilta saivat hymyn kasvoilleni

Miinukzia IFK:sta:

-Ylivoimapeli todellakin tökki. Ei karmeasti laukauksia, peli pyöri mukavasti nurkissa, mutta todella vaarallisia paikkoja ei ollut. Pakit varsinkin hukassa, onneksi maajoukkuetauon jälkeen Zidi takaisin ruodussa.

-Harkins. Olihan yössä. Ei ihme että Jokista kokeiltiin Kiben ja Pärän välissä ottelussa. Muutenkin sekoiteltiin kenttiä pitkin peliä. Ara taisi sentään olla hereillä. Mutta Bretillä ei oikein nyt nappaa tuo pelaaminen.

-Ruutu. Jäähy joka erässä. Not so good. Enkka on jo plakkarissa, relax niin hyvä tulee.


Loukkantumiset:

-Vopat, taisi jotain polvesta mennä, toivottavasti ei pahasti, ei meinannut omaan vaihtoaitioon päästä loukkaantumisen jälkeen kun peliä ei vihelletty poikki.

-Karalahti, aika kankea esitys alusta asti, olisiko olleet paikat vähän hajalla jo ennen otteluakin? Tuliko tokaan erään ollenkaan?Toivottavasti takaisin remmissä pian.

Tuomari: Hmm, mitenköhän sen kauniisti sanoisi. SM-liigan oma Günther-kopio, laulava viiksipillimies oli aikas lailla pihalla. Okei, pihalla molemmille osapuolille. Paljon vihelsi, paljon olisi voinut jättää viheltämättä ja paljon jäi selviä jäähyjä viheltämättä. Ei ihme että Ara otti suunsoitosta tokan erän vikoilla minuuteilla joukkuerangaistuksen. Lisäksi kun jäähy oli jo HPK:lle tulossa niin ainakin kaksi kertaa olisi voinut viheltää toisen jäähyn samaan syssyyn. Mutta eipä ollut kanttia. Ihan aiheesta kävi Kibe ja Söderholm + muita kyselemessä että "missä mennään ja mitä sä teet?"

Tuomarin takia ei kumminkaan tänään hävitty. Ylivoimalla olisi pitänyt rankaista. Jatkoaikapistekkin pelitapahtumiin verrattuna olisi ollut aika paljon. Pakkiosasto oli aika ohutta, ylivoimalla Laakso oli aika hazardia katseltavaa... olisikos voinut vaikka kokeilla neljällä hyökkääjällä? Marekkia oli koko pelin ajan ikävä.

Semmosta.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Ei ole abiturientti vihko, mutta sen verran montaa ruutua vedelty "marginaalia", että en uskoisi olevan moisesta paddlingistä moksiskaan. Vaan kun oli, polvistui. Tunnistin Nortin tunteen; vittu toi on vainaa! Tai no jaa, läppäsen kuitenkin.

Nämä kaverit ovat sen verran syndejä urallaan kantaneet, että tietävät tasan tarkkaan missä sattuu, missä ei. Isku polvitaipeeseen, isku ristiselkään tai pahimmillaan niskaan; näin sanoo krav maga -raamattu tms. Mutta nyt oli kyseessä reima kuritus eli k18 piiskaus pyllylle, josta tuomittakoot samat sanktiot kuin miss-sissylle, korkeintaan.

Kiekkoiltahan oli mitä viihdyttävin myös etelänraiteen päätepysäkillä, siellä hiilisataman kievarin oluttuvassa, Chelsea nimeltään. Kamraatit katsoivat kiekkojännitystä mölyjään mahassaan liiemmälti pitämättä, kuten tapana on. Siinä oli kerhojannun kelpo hillua kulminaatioviitosen paikkeilla. Kyllä vain , nimim. rapsterille tokaisin, että "nää kääntyy alivoimajengille", ja että "nyt tulee maali".

Todella hikinen ja mustelmainen iltama. #32 paukutti kolmannessa erässä kuin tasajalka-alastulossa kriittisen pisteen jälkeen. Myös joku nimeltä mainitsematon kertsiläinen antoi ja otti flipperikuulamaisen kimmokkeen laidan väliin jääneestä punanutusta. Hauskaa. Suorastaan parasta kiekkoviihdettä tällä kaudella. Oulun tappiopelikin oli hyvä, paikalta nähtynäkin, mutta tämä parempi. SM-liiga on parempi tuote kuin umts.

Loppukevennyksenä Keinäsen jäähy. Täältä tulee kompuroiva HIFK-ukko... liukuu liukuu jalat edellä päin il kapitaanoa. Ring a ling, viimeinen pystyssä jäähylle mars.

Loppukevennyskakkosena kommentti peteIFK:n kaljanjanoon. Viime lauantaina eksyilin Rinkelinmäellä, koska aina vaan tuli kaljabaaria eteen. Niitä on alla, päällä ja sivulla. Jopa harjoitushallilla, ritariluolan pohjoispäädyssä, näytti olevan uusi hana. Sinne harjoittelemaan sitä tarvitsevat sano.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Re: niinpä niin

Viestin lähetti peteIFK
Pitkästä aikaa Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Olipas ns. vaisu tunnelma. Kaveri oli hehkuttanut Rinkelinmäen tunnelmaa loistavaksi, mutta ei se ainakaan tässä pelissä siltä vaikuttanut.
No, mikä siinä tunnelmassa nyt niin vaisua? Mielestäni ottelussa oli hyvä tunnelma (ainakin siinä katsomonosassa, jossa itse olin) nykyajan peliksi. En ole tainnut tällä kaudella parempaa tunnelmaa vielä kokeakaan, jollei muutama viikko sitten pelattu HPK-Lukko ollut vielä parempi. Surullinen fakta taitaa vaan olla se, että ei nykypäivänä saa luotua lähellekään entisaikojen hurmosta, jota myös Rinkelinmäellä koettiin vielä joskus yhdeksänkymmentäluvun lopulla, puhumattakaan 90-luvun alusta. Silloin voitiin puhua hornankattilasta, nykyään jostain ihan muusta. Yleensä tulee mieleen lähinnä tyhjä kirkko.

Pelistä en jaksa mitään kirjoitella, kun kaikki pääasiat on jo sanottu ja kuitenkin ketään kiinnosta muu kuin paskanjauhaminen ja väittely "maailman historian pahimmasta teloituksesta". My ass. Typerä teko, mutta enpä lähtis jakelemaan kahta ottelua pidempää pelikieltoa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Päivitetty lausunto

Niin, katselinpa vielä aamulla episodin Noronen-Vihko ja olen entistäkin vakuuttuneempi, että kyseessä ei ole mikään muu, kuin pieni muistutus.

Jääkiekkoa pelaavaa, täysissä suojissa olevaa jamppaa kopautetaan mailalla perseelle siitä syystä, että hän ensin ajaa maalivahdin päälle sellaisella voimalla, että maalikin meinaa kaatua. Ei olisi uskonut, että IFK:n fanit itkevät kuin pahaiset akat moisesta pienestä kurinpalautuksesta.

Miehistykää. Te menetitte kolme pistettä ja teidän ynnämuu-tason pelaajanne ajeli meidän tähtimaalivahdin. Teidän kuuluisi oikeastaan hävetä! Pyytäisitte edes anteeksi.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko pelaaja vastuussa omasta mailastaan vai ei?

Pitäisikö sääntöihin tehdä lisäys, että jos hyökkäävän joukkueen pelaaja ajautuu päin maalivahtia puolustavan joukkueen pelaajan toimesta, maalivahdilla on oikeus käydä lyömässä mailan lapepuolella ao. hyökkääjäpelaajaa suojattuun kohtaan?

Määritelläänkö se kohta yksiselitteisesti, että muistutuksen on osuttava housujen alueelle vai saako osua esim. olkasuojaan? Vai jaetaanko "muistutuslyöntikohdat" hyökkääjäpelaajan rikkeen mukaan; maalivahdin ajelu maalialueen ulkopuolella -> lyönti polkkeille, maalivahdin ajelu maalialueella -> lyönti housuille ja maalivahdin törkeä ajelu missä tahansa -> lyönti kypärään (erikseen sovittavana ajankohtana, mikäli maalivahti ei kykene jatkamaan ottelua tai suorittamaan muistutusta).

Tuleeko kentälle erillinen muistutusalue, erotuomarialueen tapaan vai voitaisiinko erotuomarialuetta käyttää tähän tarkoitukseen? Siinä oltaisiin kätevästi toimitsijoiden näköpiirissäkin.

Kuinka menetellään, jos muistuttava maalivahti sattuukin horjahtamaan ja isku suuntautuu suojaamattomalle alueelle? Siirtyykö muistutusoikeus tällöin muistutettavalle hyökkääjäpelaajalle?

Näihin muistutusiskuihin perehtyneiltä kysyisin vielä, saako maalivahti nimetä itselleen sijaisen, jos ei kykene hoitamaan muistutusta itse? Kun en itse millään muista ko. sääntökohtaa.

Tekoa puolustelleilta / vähätelleiltä kysyisin vielä, olisiko Noronen voinut hoitaa hommaa miehekkäästi nyrkein sen sijaan, että huitaisi salaa takaapäin mailallaan?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Päivitetty lausunto

Viestin lähetti ervatsalo
Jääkiekkoa pelaavaa, täysissä suojissa olevaa jamppaa kopautetaan mailalla perseelle siitä syystä, että hän ensin ajaa maalivahdin päälle sellaisella voimalla, että maalikin meinaa kaatua. Ei olisi uskonut, että IFK:n fanit itkevät kuin pahaiset akat moisesta pienestä kurinpalautuksesta.


Näinhän ne näkökannat vaihtelee. Eilen se oli sen vika joka ajettiin maalia päin. Joskus aiemmin kun leukaluut ovat kolisseet maalirautoihin niin silloin se olikin sen ajajan vika.
Kuka silloin itki?
Ja perunakansan mielestä se on helvetin miehekästä kun uskalletaan tulla lyömään takaapäin.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Re: niinpä niin

Viestin lähetti peteIFK

-Karalahti, aika kankea esitys alusta asti, olisiko olleet paikat vähän hajalla jo ennen otteluakin? Tuliko tokaan erään ollenkaan?Toivottavasti takaisin remmissä pian.


Jeren kylki ollut jo pidemmän aikaa paskana. Viikko pelattu kipulääkkeiden avulla. Kylkivamman näkee näin jälkeenpäin kun katselee Jeren laukaisumääriä viime matseissa. Ei oo montaa kertaa laukonu per matsi. Toivottavasti Vopatin ja muiden kans pian messissä...
 
Kiitos kerholle voitosta. Toivottavasti ette kuitenkaan ohi mene. Mielestäni vaikeimmat vastukset Kärpille on HIFK ja Jokerit pleiareita ajatellessa. Eli kohdatkaamme toinen niistä vasta finaalissa :D

Ei suurikaan ihme, että kun HIFKta vastaan joku sikailee tai osoittaa niitä kuuluisia tunteita, niin fanit on tuomitsemassa sen heti ja radikaaleimmat ehdottaa sataa vuotta sähkötuolissa. Jos tekijä olisi ollut esim. Vokoun, niin olisi ehkä ollut hieman erilainen kommentointi tyyli. Poikkeuksia löytyy toki.

Parempi voitti eikä HPKn puolustus kalusto näyttänyt olevan yhtään sen heppoisempi kuin esim. HIFKn, vaikka toisessa ketjussa siitä ihmeteltiin kovasti. HIFK potee kroonista puolustuskatoa, mutta HIFKlla on pari kovaa hyökkäysketjua kuitenkin ja puolustus selviytyi niistä ilman takaiskua.

Miten OJ pelasi? Rupeaako miehellä olemaan tuntumaa jo liigaan?
 
Re: Päivitetty lausunto

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, katselinpa vielä aamulla episodin Noronen-Vihko ja olen entistäkin vakuuttuneempi, että kyseessä ei ole mikään muu, kuin pieni muistutus.

Jääkiekkoa pelaavaa, täysissä suojissa olevaa jamppaa kopautetaan mailalla perseelle siitä syystä, että hän ensin ajaa maalivahdin päälle sellaisella voimalla, että maalikin meinaa kaatua. Ei olisi uskonut, että IFK:n fanit itkevät kuin pahaiset akat moisesta pienestä kurinpalautuksesta.

Miehistykää. Te menetitte kolme pistettä ja teidän ynnämuu-tason pelaajanne ajeli meidän tähtimaalivahdin. Teidän kuuluisi oikeastaan hävetä! Pyytäisitte edes anteeksi.

Täältä tähän

Puolueeton näkökulma. Norosen temppu oli HELVETIN idioottimainen kosto. Luulisi, että kaveri on NHL;ssä ja farmissa tottunut, että joskus sitä veskaankin törmäillään. Ei se todellakaan oikeuta lähtemään perään ja lyömään mailalla takaapäin, niin ettei toinen edes näe.

Ihan turha puolustella. Jos lyöjä olisi ollut Vokoun, HPK fanit eivät varmasti puolustelisi yhtään. HPK;lta itse peli oli todella hieno voitto! Joka meinaa joiltakin unohtua tämän tapauksen vuoksi.

En pidä tapausta kuitenkaan minään supertörkeänä.. ehkä yhden pelin pelikielto. Vihkokin olisi toki voinut saada kakkosen siitä tilanteesta.. mutta eipä siitä nyt sitten sen enempää.. mennyt mikä mennyt.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Rontti

Viestin lähetti clayman
Vihkon filmi oli kuitenkin selvä. Melko viivellä se tuli. Eikä iskussa voinut olla paljoakaan voimaa. Kun otetaans se huomioon ja myös se, että pelaajilla on pehmustetut housut, niin ei se ollut mitenkään törkeä teko.

Siitä olen samaa mieltä että Vihko taisi olla juonessa mukana, mutta ei se muuta teon törkeyttä. 1-2 peliä pitäisi antaa aina kun aletaa mailaa heiluttaa pesäpallo-otteella.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Re: Päivitetty lausunto

Viestin lähetti Neloskenttä
.....Norosen temppu oli HELVETIN idioottimainen kosto. Luulisi, että kaveri on NHL;ssä ja farmissa tottunut, että joskus sitä veskaankin törmäillään.

Niin, käsittääkseni Änärissä ja farmissa on sellainen käytäntö, että maalivahti on koskematon.

Noronen nyt sattui olemaan ensimmäinen, joka kävi Vihkon kimppuun, tämän ajettua maalivahdin päälle.

Kieltämättä nyrkillä lyönti olisi ollut fiksumpaa, mutta ainahan sitä tekevälle sattuu, vaikkakaan pieni mailankopautus pelihousujen perseelle ei täytä mielestäni mitään törkeyden piirteitä, millään mittarilla mitattuna.

Onko tämä nyt niin vaikea ymmärtää?

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Onnittelut Mika Noroselle typerästä ylilyönnistä. Tervetuloa HIFK:n maaliin, kun ura NHL:ssä on ohi. Tällaiselle pelaajalle meillä on aina käyttöä.

Kuten kaikki huomasitte, niin se jengi heräsi, jonka pelaaja teki idioottimaisen tempun. HPK jäähyili ja löysi lisäenergiaa, jonka avulla HIFK kaatui. Tehän pelaatte kuin HIFK ennen vanhaan, onnitteluni. Jukka Jaloselta ihan hyvä näyttö kuinka jääkiekko-ottelu voitetaan, sikailemalla. Se on tietysti ihan sopivaa, kun joukkue pelaa sika-katsomon edessä.

Lopuksi palkinnot:

3 x röh röh: Mika Noronen
2 x röh röh: Jukka Jalonen
1 x röh röh: sika-katsomo

Poistun kaukalon ääreltä aamukahville.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti peteIFK
HPK tarvitsisi/ansaitsisi uuden hallin. Todella ahdas meininki ja oluttarjoiluakin joutui etsiskelemään jonkin aikaa. Toki läheinen tunnelma ja 4500? katsojaa saivat kumminkin ihan mukavan fiiliksen ottelulle... varmaan Rinkelinmäki on yhtä rakas Kerholle kuin Nordis IFK:lle, mutta jotain tarttis tehrä.
Tätä asiaa olemme joskus muutaman kuoman kanssa päissämme pohtineet ja todenneet, että onpa hankala juttu. Rinkelinmäen halli kun on pieni, ahdas ja vanha. Mutta kun se vaan on niin rakas. Ja tulee rakkaammaksi aina ja joka kerta, kun joku vieraspaikkakuntalainen sitä tappiopelin jälkeen katkerana haukkuu. Tilalle voisi tietty ajatella jotain 5500-6500 katsojan hallia, jossa ehdottomasti pitäisi molempien päätykatsomoiden olla seisomakatsomoja. Sekä sellainen pienehkö seisomakatsomo siihen vierasjoukkueen vaihtoaition taakse...
Mutta kukas senkin lystin maksaisi? Ei me saada miljoonaluokan avustuksia valtiolta siihen kuitenkaan, niinkuin jotkut.

Siitä yksissä itkua ja toisissa pohdintaa herättäneestä huitaisusta olen edelleen samaa mieltä kuin illalla. Ei mitään puolusteltavaa, mutta jälkisanktiota saman verran kuin Ville Niemiselle. Huitaisut kuitenkin törkeydeltään suunnilleen 1:1.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Että kerholaiset kehtaakin puolustella kahden käden viikateiskua molarinmailalla salaa takaapäin. Hävetkää.

Otan vähän pakkia: OSA kerholaisista. Jotkut onneksi ymmärtävät heti myöntää, että kyseessä on törkeä temppu, josta kuuluisi tulla 1-3 ottelua lisäpenalttia.

Ilmeisesti kaikenlainen sivistys ja kiekkokulttuuri viuhahtaa motaria niin lujaa perunakylän ohi, ettei siivuakaan tartu sille kohtaa. Parempi olisi, jos jotkut fanit jatkossa tulisivat siihen aidan taakse ihailemaan Ipan, Tapparan, Jokerien, IFK:n ja Bluesin busseja pelaajien ollessa matkalla pelaamaan jääkiekkoa joko Tampereelle tai Hesaan.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Saamistani muutamasta palautteesta/pyynnöstä johtuen KerhoNET:n sivuille on lisätty muutama muu tilanne "Vapaasti ladattaviin". Ja älkää nyt tulko minua syyttämään, kun hoidan lisää "puheenaihetta". Tai no, eipä noissa nyt niin hirveästi puhuttavaa ole. Keinäsen estämisjäähy on kyllä aika mainio :)
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Re: Re: Re: Rontti

Viestin lähetti JV
Siitä olen samaa mieltä että Vihko taisi olla juonessa mukana, mutta ei se muuta teon törkeyttä.
Joo, eihän tuollainen kuulu urheiluun ja tuo suihkukomennus oli ihan oikein, mutta ei siitä mitään sen kummempia sanktioita pitäisi tulla.

Noronen teki virheen ja joutui pois pelistä. Toivottavasti muistaa pleijareissa, ettei kannata lähteä tuolle tielle. Onneksi Wiikman oli tällä kertaa valmiina ja hoiti hommansa kunnialla, kuten myös Kerhon puolustus. Kylmä maalivahti tuossa tilanteessa peliin, niin olisi voinut käydä huonostikin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti AaKoo
Ilmeisesti kaikenlainen sivistys ja kiekkokulttuuri viuhahtaa motaria niin lujaa perunakylän ohi, ettei siivuakaan tartu sille kohtaa.
Jostain syystä kirjoituksesi herätti ahaa-elämyksen, jotta eipä se näytä kaikissa tapauksissa asuinpaikasta kiinni olevan... =D
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Päivitetty lausunto

Viestin lähetti ervatsalo

Kieltämättä nyrkillä lyönti olisi ollut fiksumpaa, mutta ainahan sitä tekevälle sattuu, vaikkakaan pieni mailankopautus pelihousujen perseelle ei täytä mielestäni mitään törkeyden piirteitä millään mittarilla mitattuna.

Onko tämä nyt niin vaikea ymmärtää?

Täältä tähän

Kyllähän tuon ymmärtää, mutta kun se on meidän etuoikeus herätellä joukkuetta päättömällä 5min. jäähyllä ..:=).
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jaahas, eilen en jaksanut tähän debaattiin vielä lähteä, joten kerrotaan nyt oma näkemys paikan päältä.

Hämmentävän vähämaalinen hämeenlinnan reissu, yleensähän nämä on päättyneet melkoisiin murskalukemiin. Noroselta typerä huitaisu, 3-5 peliä antaisin itse. Tostahan yksi peli jo tuli, mutta kyllä ehkä jonkun voisi vielä lätkästä lisää. Nyrkeillä voi huitoa, mutta mailalla huitominen tuo mieleen lähinnä Flyers-Oilers-finaalisarjan ja Ron Hextallin. NHL:ssäkään tuollaiselle huitaisulle ei pelkästään hurrattu. Turha kehitellä taas jotain IFK-fanit ei kestä kovuutta juttuja, koska mailalla huitominen ei ole mitään kovuutta nähnytkään.

Vihkoa Kerho-pakki työnsi Norosta päin, mutta Vihkon käsien ojennus oli melko turha. Ringbom olisi voinut antaa Vihkollekin kakkosen tilanteesta. Toisaalta kyllä Reijo sitten loppupelistä pääsi kuittaamaan unohduksensa parilla kakkosella. Reijo tosin taas meni melkoisen monta kertaa "HEEEI!"-huutoihin, joka onkin Hämeenlinnassa sellainen kansallishuuto. Joka tilanteessa huudetaan samat sanat, ei väliä mitä tapahtuu.

Flonaldolle on pakko kuitata tuosta Hahlin taklauksesta. Samanlaisesta taklauksesta olit Tuomo Ruudun tekemänä vielä kaksi kautta sitten sitä mieltä, että selkeä ryntäys, mutta nyt kun sen tekee oma pelaaja, niin kaunis taklaus. 8-) (Minusta ne oli molemmat kauniita taklauksia, eikä mitään ryntäyksiä.)

Lisäksi menee hieman yli Vokounin taklauksen vertaaminen Norosen mailalla lyömiseen.

Onneksi tauko tulee pian, saadaan ehkä pari pakkiakin kentälle. HPK:n liikkuvuus on kyllä joka vuosi hienoa, vaikka omassa päässä liikutaankin lähinnä omassa kaverissa kiinni. Samoin täytyy sanoa, että ihmemies toi Jalonen. Tekee noupadeista maalejatekeviä noupadeja.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Designer
Jostain syystä kirjoituksesi herätti ahaa-elämyksen, jotta eipä se näytä kaikissa tapauksissa asuinpaikasta kiinni olevan... =D

No eipä tietenkään aina, poikkeuksia toki löytyy. Ja kasa hymiöitä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen verran tarttee sanoa Noronen-Vihko -tilanteesta, että Urkka- tai Tulosruudun kuvista ei näkynyt riittävän selvästi se tilanne, missä Vihko ajautuu Norosta päin, joten siitä ei pysty kommentoimaan. Noroselta kuitenkin aivan helvetin typerä temppu lähteä perään ja lyödä Vihkoa mailalla selkään/hanuriin. Tuota lyöntiä kun kuitenkin näytettiin hidastettuna, niin kyllähän se Jone ihan selkeesti siinä heittää filmiä peliin, ei tainnut tuntua missään moinen huitaisu. Eniten harmittaa koko tilanteessa se, ettei IFK kyennyt hyödyntämään Norosen kostoretkeä. Optimitilanne olisi ollut se, että heti kun Noronen lähti jahtaamaan Vihkoa, olisi IFK päässyt lyömään kiekon tyhjään maaliin ja tietenkin Norosen 5-minuuttinen olisi myös pitänyt pystyä hyödyntämään (sen sijaan, että päästettiin av-maali).

Lopputulos tulisi mielestäni olla se, että Noroselle pari matsia penalttia "viikatteesta" (ei se nyt NIIN törkeä ollut) ja Vihkolle hamekangasta filmistä. Toki Kerhon kenttäpelaajatkin saavat mennä itseensä, kun eivät veskariaan lähteneet puolustamaan, jolloin Norosen piti itse hoidella ns. noutotoimenpiteet. Kuten Johannes jo totesikin, Norosen eilisillan näytöt osoittavat äijässä olevan IFK-ainesta, joukkue ainakin heräsi ylilyönnistä.
 

kämmäri

Jäsen
Köyhän miehen Hextall

Ai ai, mitä Mika menit tekemään! Kyllä nyt kalpenee mailan heiluttaja Ron (ei Jeremy) tuon rinnalla. Ihmettelinkin mitä välkehdintää tuolta Hämeenlinnan suunnalta näkyi illalla, mutta se olikin Mikan ukkosnuija, joka salamoiden niitti ilmaa.

Mitä tuohon nuijan heiluttamiseen tulee, niin onneksi ei osunut poskeen.
Oman kokemukseni perusteella nuijan isku poskeen saa ÄMMISSÄ huomattavasti enemmän paheksuntaa aikaiseksi, kuin kevyt naputtelu alaselkään.

Itse aktihan oli tuossa tapauksessa ohi, kyse lienee vain tahattomasta pimenemisestä. Täytyy hävetäkseni myöntää, että itsellänikin satunnaisesti pimenee aktin jälkeen.

ervaa lainatakseni: "Täältä tähän"
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nortin viikate on tuomittava ja sen myös valtaosa täälläkin aikaansa tuhlaavista myöntänee. Vihko kuitenkin ehdoin tahdoin ajoi Nortin päälle, joten Silmua lainaten "Sita saa mitä tilaa" Se vaan hämmästytti kun Vihko oli ehtinyt jo luikkia sinisen huitteille ennenkuin Noronen sai miehen kiinni. Eikä siinä ajassa ollut ehtinyt viilentyä. Ajatteli kai että huitaistaan nyt kun kerran tänne asti lähdettiin... Silti tuomittava juttu, eipä siinä mitään. Mutta kyllä se Vihkon ajelu oli itsessään jo täysin turha. Silkkaa vittuilua, ensin tulee siihen kiehnäämään ja heti karkuun. Se ärsyttää ettei kukaan kenttäpelaajista mennyt antamaan palautetta. Mäkkäri, Jykä, Jokela... joku!

Sekin pikkkuisen huolettaa kun nykyään tuntuu tuo filmaaminen olevan päivän sana liigassa. Vihkoa ei taatusti sattunut mutta silti rupesi arastelemaan polvitaivettaan. Joka sinänsä on outoa sillä isku osui jonnekin selän ja perseen seutuville. Näitä Rauteita yms. pellejä alkaa olla vähän turhan paljon liikkeellä. Eikö iskuja enää voida otta kuin miehet? Aina pitää heitää extraa kehiin jos saisi akverille lisäsanktioita sillä. Kun Esko mankeloi Vopatin laitaan niin mies sentään reporankanakin konkkasti vaihtoon eikä jäänyt kentälle vollottamaan. Miehet on miehiä ja pojat poikia. Ja se Ruudun hyppy ekassa erässä oman maalin takana oli kyllä säälittävyyden huippu. Puolijauhoinenhan se kaveri on, sehän on tiedetty aina. J HPK:llahan ei tällaisia alhaisia filmaajia ole!

Holden pelaa helvetin hyvin. Ei erityisen näyttävästi mutta seuratkaapa huviksenne. Aina kun sillä on kiekko, se tekee sillä jotain fiksua. Keskinkertaiset ketjukaverit jarruttavat menoa. Lisäksi peliin on löytynyt aimo annos fyysisyyttä. Heppu on ihan kuningas! Todellinen all-around. Tekee peliä, maalaa, taklaa eikä ota taka-askelia väännöissäkään. Nyt voi kysellä "Vujtek kuka?" Mutta miksi se ei saa YV aikaa?

Myös Lahden Jaska parantaa. Kleslasta en sano mitään. Jokainen paikallaolija kyllä huomasi itsekin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Muutama kausi sitten alkoi ihan aiheellinen keskustelu taklattavan vastuusta ja hyvä niin.
Tällä kaudella olen pannut merkille että siinä asiassa ollaan menty osittain ihan överin puolelle ja vaikka kaukalossa tapahtuisi mitä törkeyksiä niin on niitä joiden mielestä törkeyden kohde on vastuussa kaikesta.
Tässäkin ketjussa on nimimerkkejä jotka antavat ymmärtää että oli ihan Vihkon omaa syytä että Noronen löi mailalla, mitäs oli kentällä samaan aikaan.
Kohtuus kaikessa ja niin myös uhrin syyttelyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös