HPK-HIFK ti 11.4.2006

  • 56 350
  • 404

Carlos

Jäsen
HPK > HIFK

Eipä jää mitään seliteltävää, HPK pelasi kuten mestaruudesta taistelevan joukkueen kuuluu. Hifk oli paska, ihan täysi paska, yhtään positiivista sanottavaa ei ole.

HPK luisteli hyvin, syötteli hyvin, sillä oli peli-idea, HPK oli fyysisesti vahvempi eikä kääntänyt toista poskea kertaakaan, päinvastoin.

HIFK ei jaksanut luistella, ei osannut syötellä, oli flegmaattinen, oli haluton, oli munaton, oli yksinkertaisesti huono.

Turha selitellä mistään mitään, HPK oli oikeasti valovuoden edellä meitä kaikessa. Ihmeitä saa HIFK tehdä jos haluaa torstaina sarjan itselleen kääntää, pahalta näyttää.

Vituttaa. Kerrankin kun on unelmafinaali edessä, niin sitten meidän kaverit meinaa sössiä sinne pääsyn, ei hyvääpäivää.
 
VT kirjoitti:
Kävi tässä sarjassa miten kävi, Jalonen on ottelusarjan suurin floppi. Tänään taas saanut lukea kunnon itkuraivareita siitä, kun IFK marssitti lopussa Laineet ja Lostedtit kentälle. Huvittavinta on se, että Jalonen jaksaa jo nyt miettiä sitä, kenet IFK laittaa torstaina matsin lopussa kentälle. Voivoi Juttaa, taitaa IFK:n fyysisyys ottaa vähän koville. Jutta ja Pasi: please stay away from HIFK.


Kyllä minä ainakin näen nuo Jalosen komentit vain asetelmien hakuna ja pienenä yrityksenä vaikuttaa ehkä tulevan ottelun tuomarilinjaan. Kyllähän tuollainen valmentajien kommentointi saa itkuraivareita aikaan faniuden sokaisemissa kannattajissa, jotka eivät pysty näkemään sitä, että vastustaja oli fyysisempi, keksivät hassuja naisellisia lempinimiä vastustajille ja käyttävät suomea ja englantia typerästi samassa lauseessa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Slalomlalom kirjoitti:
Kyllä minä ainakin näen nuo Jalosen komentit vain asetelmien hakuna ja pienenä yrityksenä vaikuttaa ehkä tulevan ottelun tuomarilinjaan.

Sitähän ne ovat, mutta vain osittain. Kertovat kyllä Jalosestakin aika paljon. Sheddeniltä ei tulisi tuollaista tekstiä missään tapauksessa.

Jotenkin pidän enemmän IFK:n tyylistä ja toivottavasti hoitavat itsensä finaaliin. Ässät-IFK -sarjasta tulisi huikea näytös.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niputettu analyysi

Carlos kirjoitti:
...HPK luisteli hyvin, syötteli hyvin, sillä oli peli-idea, HPK oli fyysisesti vahvempi eikä kääntänyt toista poskea kertaakaan, päinvastoin...

Niin, en malta olla huomauttamatta, että tässäpä tuo eilinen peli on siististi ja ohjesäännönmukaisesti niputettuna ja analysoituna, josta johtuen päädynkin vain hymistelemään samassa sävellajissa.

Loppukaneetiksi päädyn vielä sanomaan, että nyt jos koskaan uskon siihen, että IFK:n kortit ovat pöydässä ja Kertsillä Ässät kädessä.


Täältä tähän
 

heinamies

Jäsen
Jermu kirjoitti:
2. erässä menetettiin tämä peli, ensin yksi pomppumaali ja Kerho sai pidettyä momentumin itsellään IFK:n jäähyjen takia, kiitos siitä Japalle. Kerhon puolustus piti huolen lopusta, eli eipä kauheasti maalipaikkoihin päästy, mutta eiköhän puolustus saada torstaina murrettua.

HPK otti itseasiassa enemmän jäähyjä jos Porthenin ryntäystä ei oteta huomioon. Levonen "antoi poikien pelata" ja esti vain suurimmat ylilyönnit ja pelin liiallisen kuumenemisen. Erittäin linajakas suoritus. Joku voi tietysti olla eri mieltä, mutta sellaista peliä ei ole vielä nähty missa kaikki olisivat tuomariin tyytyväisiä.

Porthenin ryntäysjäähyssä ei vaihtoehtoja ollut. Potkuja saa ottaa 2, Porthenin ottaessa vähintään 4. Nielikäisen naaman auetessa tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pistää mies ulos tai tehdä tuomarivirhe.

Hifk:n pelottelutaktiikka ei enää tässä pelissä purrut vaan HPK uskalsi vastata fyysiseen peliin ja taklasi HIFK:ta enemmän (vaikka komeimmat taklaukset tulivatkin HIFK:n puolelta). Myös luistelussa ja yritteliäisyydessä HPK oli potkun pari edellä. Hifk:sta mieleen jäi lähinnä Salmelainen, joka aiheutti aina kiekon saatuaan säpinää HPK:n päässä. Oli kuitenkin valitettavan yksin.

Maalivahdeista Wiikman vaikutti epävarmalta, mutta HPK:n puolustus hoiti maalinedustan esimerkillisesti. Toisessa päässä Lundell teki muutaman loistotorjunnan, eikä voinut kahdelle ensimmäiselle maalille mitään (1. maali tuli aivan järjettömällä munkilla ja toinen 2-1 tilanteesta). 3. olisi ehkä ollut otettavissa.

Saa nähdä miten HIFK vastaa torstaina.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
kristian kirjoitti:
Jan Lundell pelasi taas kerran hienon ottelun. Ilman Lundellin torjuntoja peli olisi voinut olla vaikka 10-0.

No ei Wiikmanikaan mikään huono ollut


Nyt vaan kun muistetaan torstaina pelata koko 60minuuttia!
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Vakuuttava esitys

Kapteeni Jokela pelasi loistopelin kauden tähän asti tärkeimpään paikkaan. Koko joukkue yleisestikin ottaen pelasi erittäin päättäväisesti ja kuten heinämies tuossa yllä toteaa, niin IFK:n kovaan peliin vastattiin huolella ja hyvin. Siten HIFK:llä ei paljoa jakoa ollut.

Kolmas erä oli normaalia tappiolla olevan joukkueen näennäistä hallintaa. Toki Luttisen onnistuessa 3. erän alun satavarmasta paikastaan peli olisi saattanut vielä kääntyä. Artun pää ei vaan kestänyt siinä kohtaa viimeistelyä.

Mikäli samantasoinen peli Kerhon puolelta jatkuu torstaina, niin ei muuta kuin finaaleihin. Toivottavasti Shedden peluuttaa jatkossakin samalla lailla avainpelaajansa puhki kahdessa ekassa erässä.

Narrit saavat kohta Hietsulle seuraa Lennusta, Hesuksesta ja Patesta sekä heidän fyysisyydestään.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Täällä on pauhattu puolin & toisin siitä, osuiko Jermun taklaus Bassoa päähän vai ei => sillä nyt tuskin on suurta väliä koska jäähy tuli ryntäyksestä...

Aika vahva Kerho oli eilen, toivottavasti sama vahvuus jatkuu huomenna Nordiksella
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Slalomlalom kirjoitti:
Kyllä minä ainakin näen nuo Jalosen komentit vain asetelmien hakuna ja pienenä yrityksenä vaikuttaa ehkä tulevan ottelun tuomarilinjaan.

Näitähän ne ovat ja toki myös mediaan vaikuttamista. Ainakin IS Veikkaaja meni vauhdilla Jalosen retkuun. Hieman ehkä Levonenkin, mutta ei ottelua ratkaisten.

Kuten eilen tuli jo sanottua, ei muuta kuin taistelua kaivataan IFK:lta torstaina, meteliä katsojilta(ei luovuteta koskaan, kuten ei eilenkään) ja maaleja IFK:lta. Ei pitäisi olla kauhean vaikeaa, laukauksia sinnepäin vaan, niin kyllä uppoaa.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Isle of Man kirjoitti:
HIenosti Hifki heitti viimeiseksi minuutiksi "äly-kenttänsä" jäälle. Oli noutoa, mutta Jalonen oli onneksi hereillä.

Toivon kovasti, että näistä saadaan taas itkua, kun "joku-junnu" haastoi hirveästi "meidän Lennua".

Katoitko peliä ollenkaan? Lostedt ja Fagerstedthan pyörittivät peliä HPK päädyssä koko vaihdon ajan. Saivat aikaan muutaman vedonkin ennen kuin HPK:n pelaajat hermostuivat sääntöjen rajamailla olleista takalauksista ja alkoivat riehumaan. Ei siellä mitään noutoja tapahtunut.

Jalonen ja Levonen vaan pelästyivät taas nimiä paidassa ja alkoivat nähdä vääryyksiä joka paikassa. Ainoa nouto oli tän jonkun Korhosen säälittävä yritys saada Lennu tappelemaan.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Ioota Rhoo kirjoitti:
Ainoa nouto oli tän jonkun Korhosen säälittävä yritys saada Lennu tappelemaan.

Mikäs se teidän termi olikaan sellaiselle joka ei lähde tappeluun mukaan? Ai niin se oli se ämmä tai neiti. Tosin tässähän se ei päde kun se posken kääntäjä oli IFk:n pelaaja, muuten kyllä laulettaisiin kuorossa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ioota Rhoo kirjoitti:
Katoitko peliä ollenkaan? Lostedt ja Fagerstedthan pyörittivät peliä HPK päädyssä koko vaihdon ajan. Saivat aikaan muutaman vedonkin ennen kuin HPK:n pelaajat hermostuivat sääntöjen rajamailla olleista takalauksista ja alkoivat riehumaan. Ei siellä mitään noutoja tapahtunut.

Lostedtin ja Laineen kentälle laittaminen tuossa tilanteessa on täysin turhaa, jos noutoja ei muka yritetä. Mikä muu rooli pelaajilla olisi siellä? Pelote? Ei tosiaan. Kiltisti pojat tosin käyttäytyivät Turo Järviseen verrattuna, jonka sucker punch kiekottamaan mieheen jää yllättäen täysin huomiotta tässä ketjussa.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Brunberg kirjoitti:
Mikäs se teidän termi olikaan sellaiselle joka ei lähde tappeluun mukaan? Ai niin se oli se ämmä tai neiti. Tosin tässähän se ei päde kun se posken kääntäjä oli IFk:n pelaaja, muuten kyllä laulettaisiin kuorossa.

Niin no, kyllähän HIFK kannattajatkin tietävät, kenen kanssa kannattaa tapella ja kenen kanssa ei. Eiköhän ne neidittelyt ole menneet nimenomaan sinne kovanaama osastolle, jossa kaksi saman tasoista miestä on ollut vastakkain.

Laine - Astashenko tapauskin tuomittiin heti Astan tyhmyydeksi ja HPK:n tappioksi. Niin olisi tuomittu Lennun temppukin, vaikka olisi HPK tyypin murjonut.

P.S. Ei taida HPK, eikä niiden fanitkaan oikein tajuta näitä asetelmia, kun yrittävät haastaa Jereä, Hauhtosta ja Lennua tappelemaan. (kentällä ja täällä keskustelupalstoilla)
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ultrar kirjoitti:
HIFK ansaitsi hävitä, etenkin eka erässä oli paikkoja tehdä maalit. Toisessa erässä sitten jäähyiltiin aiheesta ja myös aiheetta, mutta Japa on aina oma varma itsensä.

Parsons saa ottaa aika tuhdisti kaksi maalia niskoilleen, ensimmäisessä löysäili tilanteessa ja sitten otti turhan jäähyn, kolmannessa karkea harhasyöttö, harmi vain kun Häppölä on poissa, joten mies jatkanee edelleen pelissä.

Toivottavasti Sheddenin silmät nyt aukeaisivat ja Turunen ottaisi hänelle kuuluvan paikan kokoonpanossa ellei sitten ole loukkaantunut.
Tässäpä tämä oli jo aika hyvin sanottuna. Ensimmäisessä erässä oli hyvät paikat jopa kenties ratkaista ottelu, mutta ei kelvannut. Eipä tosin ollut onnikaan myötä, kuten HPK:n ensimmäisessä maalissa. Hyvä erä kuitenkin siinä mielessä, että peli oli ihan hyvin kontrollissa. Toinen ja kolmas erä olivat sitten sellaista paskaa, ettei HPK:n tarvinnut olla edes hyvä voittaakseen.

Kun Parsons tuli, niin sanoin, että ei mies voi ainakaan olla huonompi kuin White. Kyllä se vaan pystyy nähtävästi olemaan, aivan turisti. Todellista löysäilyä, haluttomuutta ja täysin järjettömiä kiekonmenetyksiä. Jos Häppölä olisi vain kunnossa, niin Parsonsin voisi siirtää ulos kokoonpanosta välittömästi. Ketjukaveri Hirso oli toinen katastrofi eilen. Se on nykyään niin taitopelaaja, että yrittää sorkkia kiekkoa ruuhkassa yhdellä kädellä pitkällä mailalla, ettei vaan tulisi mustelmia. Ei niitä taklauksia tarvitse pelätä. Missä oli itsensä liikoonlaittaminen ja jengin puolesta uhrautuminen? Porissa varmaan?

Eiköhän tuo Turunen ole loukkaantuneiden listalla, kun ei ole kokoonpanossa näkynyt.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Ioota Rhoo kirjoitti:
Niin no, kyllähän HIFK kannattajatkin tietävät, kenen kanssa kannattaa tapella ja kenen kanssa ei. Eiköhän ne neidittelyt ole menneet nimenomaan sinne kovanaama osastolle, jossa kaksi saman tasoista miestä on ollut vastakkain.

Laine - Astashenko tapauskin tuomittiin heti Astan tyhmyydeksi ja HPK:n tappioksi. Niin olisi tuomittu Lennun temppukin, vaikka olisi HPK tyypin murjonut.

P.S. Ei taida HPK, eikä niiden fanitkaan oikein tajuta näitä asetelmia, kun yrittävät haastaa Jereä, Hauhtosta ja Lennua tappelemaan. (kentällä ja täällä keskustelupalstoilla)

Ai sitten vedetään seuraavaksi tuo asetelma-kortti hihasta, vai?
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
sopuli kirjoitti:
Lostedtin ja Laineen kentälle laittaminen tuossa tilanteessa on täysin turhaa, jos noutoja ei muka yritetä. Mikä muu rooli pelaajilla olisi siellä? Pelote? Ei tosiaan. Kiltisti pojat tosin käyttäytyivät Turo Järviseen verrattuna, jonka sucker punch kiekottamaan mieheen jää yllättäen täysin huomiotta tässä ketjussa.

Syitä voi olla monia. Ehkä jopa niin ylevä kuin: Lepoa paljon pelanneilla ja playoff tunnelmaa vähän pelanneille.

Eiköhän se oli aivan sama syy kuin muillakin valmentajilla, jotka peluuttavat neloskenttää loppuminuuteilla. Parhaiden pelaajien suojeleminen, säätäminen.

Sheddenillehän on tärkeätä, että tulee onnistumisisa edes jossain, siksi maaliakin yritettiin täysillä loppuun asti, vaikka tilanne mahdoton 3-0. Onnistumisia ovat ne muutamat nappi taklauksetkin.

EDIT:
Brunberg kirjoitti:
Ai sitten vedetään seuraavaksi tuo asetelma-kortti hihasta, vai?

Enhän minä nyt kaikkien HIFK fanien puolesta voi puhua. Vain omani ja asetelma-kortin minä vedän, kyllä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
VT kirjoitti:
Se olikin melkoinen kosto. Lennuakin nauratti niin, että varmaan paskansi housuun. Eikö Jalonen muuta keksi? Todella säälittävä noutoyritys. Yrittäisi edes.

Kävi tässä sarjassa miten kävi, Jalonen on ottelusarjan suurin floppi. Tänään taas saanut lukea kunnon itkuraivareita siitä, kun IFK marssitti lopussa Laineet ja Lostedtit kentälle. Huvittavinta on se, että Jalonen jaksaa jo nyt miettiä sitä, kenet IFK laittaa torstaina matsin lopussa kentälle. Voivoi Juttaa, taitaa IFK:n fyysisyys ottaa vähän koville. Jutta ja Pasi: please stay away from HIFK.

Muuten hyvä peli HPK:lta. Sai pidettyä IFK:n tehokkaasti poissa tekopaikoista ja Wiikman pääsi varsin helpolla. IFK:n pitää parantaa torstaiksi, ei tolla pelillä finaaliin marssita.

Heips. Eikös kanukit sano: winning isn't everything, it's the only thing. Mihinkäs tämä kaikilla keinoilla voittoon on hävinnyt? Jags voisi vetää sellaset analyysit summit seriesin tuomaritoiminnasta, että huhuh:)

Ei vaineskaan, jos totta puhutaan niin ainoa kova jätkä IFK:ssa on mielestäni 10, koskapa sitä ei paljoa taklauksilla heilutella. Mutta kun vakta on se, että HPK meni eilen joka osa-alueella kovempaa ja kovemmin kuin IFK.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Pluto kirjoitti:
Kun Parsons tuli, niin sanoin, että ei mies voi ainakaan olla huonompi kuin White. Kyllä se vaan pystyy nähtävästi olemaan, aivan turisti. Todellista löysäilyä, haluttomuutta ja täysin järjettömiä kiekonmenetyksiä. Jos Häppölä olisi vain kunnossa, niin Parsonsin voisi siirtää ulos kokoonpanosta välittömästi.

White otti kokemuksellaan ottelun tyhmimmän jäähyn tilanteessa, jossa HIFK oli saanut varmaan erän ensimmäisen aloituksen Kerhon päätyyn ja siten vähän tasattua painetta. Parsonsilta toki jo aiemmin hieno yksilösuoritus; sai kiekon ilmaiseksi ja antoi sen pois, tuloksena vastustajalle 2-1 ja otti vielä jäähyn. White sentään otti niitä aloituksia, mutta joo.

Petrellin porukka piti hyvin kiekkoa hyökkäyspäädyssä, vaikka liike ei ollutkaan mitään päätä huimaavaa. Lennu itse oli ekan erän lopulla puoliksi läpikin. Tälle poppoolle uskaltaa ehkä antaa vastuutakin. Salmelainen taas oli loistava, ykköseketjukin sai sentään jo pyörityksiä aikaan. Kyllä tuolla ekan erän pelillä on mahdollisuuksia, mutta toisen erän jäähymäärä on liikaa. Kun joutuu muutenkin ottamaan ne pari pakollista, niin yhteenkään "vedänpä tota kuuppaan poikittaisella hyökkäyspään aloituksen jälkeen" -jäähyyn ei ole varaa. Myös hieman lisää ns. apinanraivoa, eli sitä mitä HPK näytti, ei olisi pahitteeksi. Tokan erän alussa HIFK voitti aloituksia omassa päässä ja HPK:n mies oli ekana kiekossa. Ei näin. Näinköhän taas käy että välierissä päästään voiton päähän ja sitten poks. 2004 vielä muistissa. Juuri tuli tieto että halli on loppuunvarattu, paikalle pääsykin on siis aika kaukainen haave.

Niin ja sen verran vielä että Paten lopun vaihto oli ihan hyvä, miten ihmeessä HIFK:n jämät saivat paineen noin helposti HPK:n päätyyn? Jäähy nyt oli tuttua Levosta, saihan siellä puhtaista taklauksistakin ulosajoja. Kerhon radioselostaja oli kuulemma mennyt sekaisin ekan erän Lostedt/Schnabel -töötistä, vaikka täällä Hlinnalaisetkin myöntävät että komea pommi. Niistä se Pate on tunnetumpi kun mistään tappeluista. Paitsi niille jotka seuraavat HIFK:ta vain Iltapulun välityksellä.
 

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
chico kirjoitti:
Levonen meni Pasin helppoon mutta muuten veti kyllä erittäin hyvin. No Levonen katsoo tilanteen videolta ja seuraavassa pelissä Nielikäinen on sitten Japan suurennuslasin alla, eikä vastaavaa pääse tapahtumaan.

Ei tarvitse olla hereillä, koska Nielikäinen taisi loukkaantua tilanteessa eikä pelaa enää. Kuuleman mukaan käsi kantositeessä pelin jälkeen.

-pikkunoita-
 

#76

Jäsen
Brunberg kirjoitti:
Mikäs se teidän termi olikaan sellaiselle joka ei lähde tappeluun mukaan? Ai niin se oli se ämmä tai neiti. Tosin tässähän se ei päde kun se posken kääntäjä oli IFk:n pelaaja, muuten kyllä laulettaisiin kuorossa.
Jos tuoreimman kommentin mukaan määrität yhden joukkueen fanien kollektiivisen mielipiteen, niin henkilökohtaisesti voin ilmoittaa, että kaukalossa ei tarvitse yhdenkään pelaajan lähteä tappeluun ellei hän itse sitä halua. Tappeluun lähdettyä on turha tulla valittamaan noudoista ja käskytyksistä. Tanssiin tarvitaan kaksi ja harvemmin olen nähnyt saman joukkueen pelaajia toistensa kimpussa pelissä. Tämä on mieliteeni riippumatta haasteeseen vastaamattoman pelaajan joukkueesta.
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ioota Rhoo kirjoitti:
P.S. Ei taida HPK, eikä niiden fanitkaan oikein tajuta näitä asetelmia, kun yrittävät haastaa Jereä, Hauhtosta ja Lennua tappelemaan. (kentällä ja täällä keskustelupalstoilla)

No eihän HPK:n ole mitään järkeä haastaa Lainetta tai Lostedtia. Mitä HPK siitä hyötyisi vaikka se "onnistuisikin"?
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
SGD kirjoitti:
White otti kokemuksellaan ottelun tyhmimmän jäähyn tilanteessa, jossa HIFK oli saanut varmaan erän ensimmäisen aloituksen Kerhon päätyyn ja siten vähän tasattua painetta. Parsonsilta toki jo aiemmin hieno yksilösuoritus; sai kiekon ilmaiseksi ja antoi sen pois, tuloksena vastustajalle 2-1 ja otti vielä jäähyn. White sentään otti niitä aloituksia, mutta joo.
Whiten tyhmässä paikassa otettu jäähy poikittaisesta on jo sellainen traditio, etten sitä edes jaksanut mainita. Tällä kertaa se ei ratkaissut mitään, mutta täysin järjetön oli jälleen. Noin joka toisessa pelissä White ottaa kuitenkin poikittaisesta päähän jäähyn, joten ehkä ensi pelissä se jää väliin? Parsonsilta olisin kuitenkin odottanut enemmän, mutta se, että kaksi maalia kolmesta merkittävästä voidaan laittaa tämän kaverin löysäilyn piikkiin, on yksinkertaisesti liikaa tässä vaiheessa.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
haltija kirjoitti:
No eihän HPK:n ole mitään järkeä haastaa Lainetta tai Lostedtia. Mitä HPK siitä hyötyisi vaikka se "onnistuisikin"?

Minun pointtini täsmälleen, mutta sinä taidatkin olla Saipa-fani.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ioota Rhoo kirjoitti:
P.S. Ei taida HPK, eikä niiden fanitkaan oikein tajuta näitä asetelmia, kun yrittävät haastaa Jereä, Hauhtosta ja Lennua tappelemaan. (kentällä ja täällä keskustelupalstoilla)
Eikä taida Shedden, eikä HIFKin fanitkaan tajuta näitä asetelmia, kun yrittää rymistelyllä ja pelleilyllä murtaa Kerhon selkärangan. Se on kuin laittaisi rahaa Jalosen pankkiin. Huomenna on jalat niin puuduksissa, että jopa Keinänen luistelee ympyrää Jeren, Scnabelin ja Zionin ympäri. Salmelainen saattaa pysyä kelkassa mukana. Sen jälkeen on kovin hiljaista. HIFKin etsikkoaika oli ja meni ensimmäisessä Hämeenlinnan pelissä. Kolmannen pelin työtapaturmaa ei lasketa.

Muuten olen sitä mieltä, että oli kovin ystävällistä Kerholta antaa sen verran siimaa, että kerkisin takaisin Suomeen seuraamaan sarjan ratkaisua. Joka tuottaakin unelmafinaalin HPK-Ässät.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ioota Rhoo kirjoitti:
Eiköhän se oli aivan sama syy kuin muillakin valmentajilla, jotka peluuttavat neloskenttää loppuminuuteilla. Parhaiden pelaajien suojeleminen, säätäminen.
Kerro minulle, miksi sillä samalla viimeisellä minuutilla alkaa järjetön hakkaaminen ja tilanteen ulkopuolella ajelu, kun tämä "Viisikko saa peliaikaa" on kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös