HPK-HIFK ti 11.4.2006

  • 56 348
  • 404

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
KIITOS HOOPEEKOO!
Taitojoukkue alkoi pelaamaan fyysistä hyökkäyskiekkoa niin johan meni selkäänhakkaajilta pasmat sekaisin. Noh sen verran täytyy sanoa että silti IFK on tässä sarjassa ollut vastus minkä ansiosta peleissä on ollut tunnetta ja latausta enemmän kuin olisi sopinut toivoa. Tämän sarjan viimeisestä pelistä on odotettavissa kauden tähänastisesti absoluuttisin hekuman hiertymä.

Pienoisen sydänkohtauksen aiheutti lämmittelyn Wiikman-episodi, onneksi mies kuitenkin kentälle palasi ja hoiti pelin todella hienosti loppuun asti. Pakeille myöskin iso käsi hienosta maalivahdinalueen puhtaanapidosta, ei montaa kertaa näkynyt vastapuolen kavereita hakkaamassa maalivahtia ja ensimmäisen erän IFK-lirutilannekin oli todella nopeasti ohi puolustajien hoitaessaan tehtävänsä. Onko Rämön tilanteesta muuten mitään tarkempaa faktaa?

Kerhon pelaajilla oli viimeisen erän lopussa silminnähden hauskaa, vaikka pelleiltiin vastapuolen äijien kustannuksella tappelunomaisesti, silti jaksoi naurattaa. Lokinpoikanen Lennartkin siellä yritti huitoa mutta huonosti meni.

Loppuun pieni toivomus SM-liigalle, älkää päästäkö "saa hakata päähän"-levosta tärkeään ja ratkaisevaan otteluun tuomariksi, ammattituomari Levonen kun on 2 ottelua pitänyt tasaisesti koossa ja Favorin söhlännyt omansa.
 

wapiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Artukaisten Rypistys
TakapihanLemieux kirjoitti:
...Sailiolta tiukka rutistus Laineen pillistä, joka pihisi kuin mummo paskalla...

Hehe... Voihan sen tietty noinkin nähdä mutta ilman värilaseja katsottuna koitti kyllä nyhtää Laineen tupeeta irti, kypärä pois ja tukasta kiinni..
No se siitä, HPK kyllä ansaitsi selkeesti voittonsa.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Voi vehnän alkiot, turha varmaan sanoa, että oli tärkeä voitto (heh). HPK oli aika reippaasti HIFK:ta edellä pelillisillä osa-alueilla, mikä ei välttämättä tiedä hyvää HIFK:laisittain torstaille, paljon on muututtava. HPK esitti erittäin kypsän ottelun ja tällä kertaa paketti pysyi kasassa loppuun asti. Tunteet kävivät kuumina ajoittain kaukalossa ja niin pitääkin, kunhan päähänkohdistuneet ja muut rumat temput pysyvät poissa. Torstaina luvassa mielenkiintoinen ottelu, joka ei todellakaan ole ennakolta varma voitto HIFK:lle. Sitä odotellessa...

Ja missä oli yleisö, 4400 ja rapiat tällaisessa ottelussa. Joo, peli tuli Neloselta, mutta silti.

Maalit lisätty sivuille...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Senior kirjoitti:
Monille on häviäminen vaikeaa, mutta joillekin se tuntuu voittamisessakin olevan oma tuskansa.

Tänään Kerho vei ja IFK vikisi. Ei paljoa jää selitettävää. Kerho oli parempi kaikilla osa-alueilla ja ansaitsi täysin voittonsa. IFKn on käytävä laiskanläksyllä, jos sarjan meinaa selvittää. Torstai-iltana voinee Nordikselta kytkeä Kaupungin sähköverkon pois päältä. Hallissa riittänee sähköä ottelun tarpeiksi. Jännäksi meni.

Hakusana "lällättely" ja siihen perään esim. lauantaisen pelin ketjun lukeminen saattavat valaista ns oikeaa suhtautumistani näihin jääkiekkoketjuihin. Eipä sillä, kiva kun kala on näin jäiden lähdön aikaan syönnillään...

Muutenhan tekstisi on perin juurin asiallinen.
 

_Travolta_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Tura, HIFK
Jepjep. HPK oli tänään parempi ja ansaitsi viidennen ottelun. Samalla vauhdilla Helsinkiin torstaina ja sen jälkeen mestaruuteen saakka. Hifk ei yksinkertaisesti pysy HPK:n vauhdissa, ei voi mitään.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No, kyllähän Kerho on ollut selvästi se tämän sarjan parempi joukkue. Vain ensimmäinen peli Helsingissä on ollut HIFK:n. Se mitä edellisessä Helsingin pelissä tapahtui, oli vain outo sattumus, joka sai alkunsa helposti annetusta rangaistuksesta, jonka aikana helsinkiläiset pääsivät tekemään maalin ja pääsivät sitä kautta vauhtiin. Omalla tasollaan pelatessa HPK:lle ei ole löytynyt vastusta.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isle of Man kirjoitti:
Toivon kovasti, että näistä saadaan taas itkua, kun "joku-junnu" haastoi hirveästi "meidän Lennua".

Heh.. ikävä kyllä luulen ettei sun toivomisesi taida riittää, koska koko tilanne oli enemmänkin hupaisa.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tuuski kirjoitti:
Peli vielä numeroilla:

Fyysinen peli 80-20 Kerholle
Hypyt, HPK vs. Salmelainen niukasti Tonylle
Pakko on kysyä että oletko istunut silmiesi päällä ottelun ajan? Fyysiseen peliin kuuluu mielestäni myös taklausten vastaanottaminen sekä kulmaväännöt jotka olivat vähintäänkin tasaisia. En saa ottelusta millään fyysisyyttä menemään HPK:lle ainakaan tuollaisella erolla. Se ei tee HPK:n pelistä fyysisempää että taklataan ja kaadutaan ilman että vastustaja hetkahtaakaan. Taklasihan kerho mutta oletko täysin unohtanut Schnabelin ja Lostedtin hodarin, Schnabelin muut taklaukset, Schnabelin kulmapelin ja Karalahden pelin? Sanoisin fyysisyydestä että enintään 50-50.

Lisäksi ei kertakaikkiaan mahdu kalloon että joku ottelun nähnyt? voi väittää Tonyn hyppineen varsinkin enemmän kuin HPK. Filmaus loisti hienosti poissaolollaan niin kuin pitääkin ja Tonylta en nähnyt yhtään filmiä.

Niin ja onnea kerholle. Ehdottomasti ansaittu voitto. HIFK hoitaa kotona torstaina hirveälllä tsempillä!!!
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Kimmo_Ahteri kirjoitti:
Heh.. ikävä kyllä luulen ettei sun toivomisesi taida riittää, koska koko tilanne oli enemmänkin hupaisa.
Jep. Edellisen viestini lause, ennen tätä sun heittämää quetea varmaan vastaa tähän varsin kelvosti. Yhtä säälittävää kuin hifkin jämä-jannujen noutuyritykset kymmeniä sekunteja aiemmin. Noh, se näistä provoista. Pahoittelut, että tuli innostuttua.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Tämänpäiväisen peliesityksen perusteella ei voi kuin ihmetellä, miten IFK ylipäätään voi taistella finaalipaikasta. Umpisurkea esitys. Liikkuvuus ja taidot eivät IFK:lla yksinkertaisesti riitä. Toivottavasti Helsingin pienempi kaukalo antaa hiukan helpotusta.

Jan Lundell pelasi taas kerran hienon ottelun. Ilman Lundellin torjuntoja peli olisi voinut olla vaikka 10-0.

Joskus kyllä ihmettelee, että miten se Pentti aina onnistuukin hankkimaan niin surkuhupaisia ulkomaalais"vahvistuksia" IFK:hon. White ja Parsons olivat jälleen kerran täysin luokattomia mikkihiiriä. Hauhtoselta ja Hirsolta myös surkeat esitykset.

Jos ei peli Torstaihin mennessä muutu täydellisesti, niin pronssipeli odottaa.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
BigRedCat kirjoitti:
Taklasihan kerho mutta oletko täysin unohtanut Schnabelin ja Lostedtin hodarin, Schnabelin muut taklaukset, Schnabelin kulmapelin ja Karalahden pelin? Sanoisin fyysisyydestä että enintään 50-50.
---
Tonylta en nähnyt yhtään filmiä.
No hodari meni kyllä ohi. Kuten myös Schnabelin "muut taklaukset". Maalin edessä Schnabbi on hyvä, kun voi paikallaan törkkiä poikkarilla, mutta kulmissa esim. Lahti ja Vode pyörittelivät miehestä ohi vasemmalta ja oikealta. HPK vei myös Jereltä, Schnabbilta ja Kurviselta monta kiekkoa päätytaklauksen seurauksena. Jos siinä kaatui kerholainen ja tuli maalipaikka, niin kumman katsot voitoksi.

Fyysinen peli meni selvästi Kerholle.

Tonyn hypyt täytyy tarkistaa vielä vaikka huomenissa videolta, mutta väittäisin näin lonkalta, että niitä tuli enemmän kuin muita kaatumisia koko pelissä yhteensä. Aina Tony ei ehkä filmaa, joten tuossa taitaa olla se syy, miksei rapakon takana ole paikka auennut muuten niin loistavalle pelaajalle. Fysiikka ei riitä kovissa peleissä.
 

M10

Jäsen
Huh, mikä ottelu. Taitaa olla viirujen paikka.

- Wiikmanille melko helppo ottelu, kun otetaan huomioon ottelun tärkeys. Toisaalta se kertoo siitä, kuinka vastaantulija IFK oli jälleen kerran Rinkelinmäellä.

- tuntuu että Astashenko saa kyllä jäähyjä nykyään hieman helpommin kuin muut

- Nivalan Lätkä Pasilta melkoista ronkkimista Turo Järvisen nivusiin ennen yhtä keskialueen aloitusta.

- "Jäähyjä ei pidä antaa damagen perusteella", tervetuloa SM-liigaan Doug!

- Ville Leino oli aika kuningas tänään jäällä

- raskastekoiset Karalahti, Schnabel ja Hauhtonen melko ulapalla Kerhon pyörityksessä

- Salmelainen oli todella yksin tänään, eikä esim. Hirsovitsia näkynyt juuri missään. Taitaa jo Narri-sopimus olla mielessä..

- kerrankin mahtavaa pelinlukua Jaloselta laittaa lopussa jäälle pelkkiä junioreita. Korhosen noutoyritys Petrelliin sai kyllä aikaiseksi melkoiset naurut täällä päässä. Myös Sailio repeili jäähyboksissa.

- Hesus rukka on ollut melko ottavana osapuolena viimeaikoina. Ei mahda tuon pelaajan itseluottamus olla kamalan korkealla, kun roolina on olla pelkkä Sheddenin koira. Puudeli sanoisin.

- Jokela pelasi kenties parhaimman pelinsä näissä pleijareissa. Aivan niinkuin kapteenin pitääkin.

- Karalahtea on kyllä pakko arvostaa siinä mielessä, että häneltä ei paljoa sikailuja nähdä ja muutenkin mies ei turhaan psyykkaamiseen ja suun soittoon keskity. Classy old time player.

- Vode sai mielestäni ihmeen vähän peliaikaa. No, ei se kyllä mitään aikaiseksi saanutkaan.

- Jaska Lahti käytti jälleen hienosti kroppaansa hyödykseen kulmaväännöissä. Vielä ripaus yllätyksellisyyttä ja oveluutta niin avot!

- Onneksi Janne Laakkonen, Peter White ja Brad Parsons pelaavat IFK:ssa

- Nielikäinen kysyi naama veressä linjurilta; "kuka se oli?"


Ylihuomenna Nordiksella edessä huikea matsi. Uskon, että tuon ottelun voittaja on Suomen mestari.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tuuski kirjoitti:
Fyysinen peli meni selvästi Kerholle.

Tästä olemme edelleen eri mieltä. Samoin kuin Schnabelin kiertämisistä ym. Mutta molemmilla meistä on oikeus mielipiteeseen joten turha näistä on kiistellä. Suosittelen kyllä että katsot Salmelaisen "filmit" uudestaan ennen kuin haukut miestä enempää. Sinuna kuuntelisin mitä Tami miehestä sanoo.

Ja totuushan on se että nämä mielipiteet vain rikastuttavat keskustelua kun olet ne näinkin asiallisesti tuonut ilmi. Hyvää yötä, menen nyt nukkumaan. Peace and love. Torstaihin asti =)
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
2-2

- HPK dominoi ensimmäisen erän jäähysumaa ja kolmannen erän lyhyttä IFK-otetta lukuunottamatta läpi ottelun, ansaittu voitto

- Kertsistä erityisesti Jani Keinänen oli pelipäällä. Keikalta kauden paras matsi.

- Janis!

- Ville Leino elementissään. Myös Leksa Jokela omalla tasollaan, joka hienoa nähdä

- Lundellkin hörppäsi lopulta, mutta kyllähän Janne oli ainoa syy mitä varten IFK oli pelissä mukana niin pitkään kuin oli

- Porthenin niitti Nielikäiseen oli puhdas paikan päältä nähtynä huonosta kulmasta. Tarkistelen tilannetta videolta pikapuoliin ja palaan asiaan ko. ketjussa.

- säälittävää oli IFK:n toimet 4-0-asemassa, mutta se tuskin ketään yllätti. Näköjään tarvitaan poliisikulttuuri joka joukkueeseen, sillä onhan tämä aikamoista jos yhden joukkueen mellastamista eivät tuomarit saa kuriin. Pointsit Japalle kyllä siitä, että Sailiota ja Lainetta ei passitettu pihalle. Joku kun olisi voinut senkin tehdä ihan pelkästä hanskojen pudottamisesta.

- IFK-fanit olivat taas hyvin äänessä, joskaan eivät ihan yhtä hyvin kuin viime matsissa. Taisi olla lukumääräisestikin vähemmän väkeä. Kotiyleisökin antoi enemmän vastusta kuin viimeksi.

EDIT: Jouduin vetämään sanani takaisin Japan viheltämättä jättämisistä toisessa erässä. Ainoastaan Schnabelin headshot Laamaseen oli jäähyn arvoinen.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Morrow10 kirjoitti:
Ylihuomenna Nordiksella edessä huikea matsi. Uskon, että tuon ottelun voittaja on Suomen mestari.

Tähän mahdollisimman objektiivinen mielipide, että jos HPK finaaliin menee, matkaa mestaruus Poriin. HPK sekoaa fyysisestä pelistä, jos tätä pystytään toteuttamaan lisäksi pelin vauhtia hyydyttämällä, ja Ässät on tässä mielestäni selvästi IFK:ta edellä. IFK:lla voi jotain saumoja ollakin vastaamalla samalla mitalla takaisin, mutta HPK:n uskon taipuvan Ässien fyysisen ylivoiman edessä.

Tämä oikeasti ilman tikkuja, näin vain olen ajatellut jo jonkin aikaa. Viimeksi lauantaina hallilla puhelin tästä muutaman tutun kanssa.

edit: Lisätään vielä kommentit itse matsista.

IFK:lta ensimmäisen erän jälkeen aivan surkeaa peliä. HPK sai moottorit käyntiin, eikä pysytty perässä. Parsonsilta tyhmä jäähy, joka johti avausmaaliin. Muutenkin aivan turha hahmo tänään kentältä. Porthenin ulosajo täysin idioottimainen ratkaisu Levoselta, mutta ei sentään ratkaissut peliä. Viimeisessä erässä IFK:lla näennäistä otetta, mutta paikoista ei saatu sisään ja Lundell imaisi ottelusarjan ensimmäisen (ja toivottavasti viimeisen).

Lopun kahinaa en nähnyt, koska jännitin Ässien taistelua plussalta. Ilmeisesti aikamoista räpiköintiä kuitenkin. Odotin Dougilta enemmän.

Torstaina jatketaan, IFK:n peli kotikaukalossa oletettavasti parempaa ja toivottavasti mennään finaaliin. Eipä silti tuo tappiokaan kaataisi, harmittaisi toki hemmetisti.
 
Viimeksi muokattu:

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
BigRedCat kirjoitti:
Sinuna kuuntelisin mitä Tami miehestä sanoo.

Ja totuushan on se että nämä mielipiteet vain rikastuttavat keskustelua kun olet ne näinkin asiallisesti tuonut ilmi. Hyvää yötä, menen nyt nukkumaan. Peace and love. Torstaihin asti =)

Tami?!? Minä en ainakaan kuuntelisi mitään mitä tami sanoo. Ainakaan jos puhutaan kiekosta tai ainakaan selvinpäin. Mieshän on oikea P.Sihvonen part.2.

Hyvää yötä vaan täältäkin. Mutta opetelkaa IFK fanit häviämään. Tappion hetkellä vedetään ranteita auki ja perseet olalle. Ni. Piste.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Morrow10 kirjoitti:
- Hesus rukka on ollut melko ottavana osapuolena viimeaikoina. Ei mahda tuon pelaajan itseluottamus olla kamalan korkealla, kun roolina on olla pelkkä Sheddenin koira. Puudeli sanoisin.
On ollut ottavana, sitä ei voi kiistää, mutta hänen toimintansa vituttaa vastustajan pelaajia yhtä paljon kuin faneja, niin homma toimii. En usko että vastustajan pelaajilla hirveän hauskaa on kun huomaavat että kentälle tulevat Laine ja Lostedt sekä joku kolmas taitohyökkääjä. Ikinä ei voi tietää mitä ne keksivät, tai kuka ajaa kauhealla vauhdilla päälle. Kiekkoa ne eivät ainakaan pidä, eli vastapuoli on aina alttiina taklauksille.
Toki H. Laine toimisi parempana pelotteena jos noissa tappeluhommissa saisi jotain aikaankin.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Edit kirjoitti:
Ja missä oli yleisö, 4400 ja rapiat tällaisessa ottelussa. Joo, peli tuli Neloselta, mutta silti.
Vierestä nähty tilanne hallin lippuluukulla ennen ottelua: 'Yksi lippu, kiitos.' 'Ei ole.' 'Eikö ole yhtikäs mihinkään, aivan sama mikä paikka ja hinta?' 'Valitettavasti ei.'

Joku tässä nyt mättää ja pahasti. Ja torstain otteluun vieraille varattu 200 lippua.. 200... eiväthän noi riitä mihinkään! Kuka tässä kusettaa ja ketä, häh? Un fucking matonta.

Noin vähän filmejä en ole nähnyt SM-liiga pelissä vuosikausiin. Kiitos molemmille osallistujille siitä. Tietysti jonkun mielestä Nielikäinen filmasi verta nenästään ja jätti loput pelistä pelaamatta vain siksi että voidaan lähetellä videoita, mutta mielipiteitähän maailmaan mahtuu.

Ja vitut se Salmelainen mitään sukellellut. Saatana mikä jätkä, tahtoo tommoisen omaan jengiin ja heti!

Ja niin, kyllä se Leino-voileipä oli ottelun hienoin taklaus. Oli myös melkein ainoa HIFK-pelaajien osoittama pieninkään vivahdus mistään osaamiseen viittaavasta. (Salmelainen not included.)

PS. Hallissa nähty Petteri Ahomaa ja Andy McCoy... mistä kivien alta noita nyt ryömii?

PS2. 'Mutta ei Kerho finaaleissa pärjää'... Upeaa, lisää näitä ja heti!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, matsihan meni melkeinpä käsikirjoituksen mukaan. Toki siellä pieniä kauneusvirheitä Kerholtakin muutama löytyi, mutta en tällä hetkellä niistä juurikaan jaksa möksöttää.

Oikeastaan vain Miikka Wiikmanin, ja siis Kerhon maalivahtiosaston terveystilanne yleensäkin, herättää minussa pientä epäilystä. Kyllä minun silmiini näytti siltä, että siellä maalin suulla oltiin vaikka taskussa oli VMTL-lappu. Vai kuvittelinko? Hienosti ja rauhallisesti kyllä torjui.

Ville Leinokin heräsi pelaamaan välieriä ja sai mukaansa myös Riian Härän ja Louhen Jykän. Torstain ottelua ajatellen tämä on aikas mukava jutska.

HIFK jäi Kerhon jyrän alle ihan yhtä totaalisesti kuin edellisessäkin Rinkelinmäen matsissa. Ja oikeastaan homman nimi oli taas HPK vastaan Jan Lundell. Se nyt vaan on kylmä fakta, että jossain ne rajat tulevat vastaan hyvälläkin maalivahdilla. Janne Laakkonen ja Tony Salmelainen ovat vaarallinen kaksikko päästessään kiekon kanssa vauhtiin.

Livenä näitä hämmennystä herättäneitä tilanteita on aika turha kommentoida, joten palaan asiaan sitten jahka videot on tiirailtu ja lähetelty sinne sun tänne. Sen verran kuitenkin, että se lopun pelleily oli hauska sen takia, että sitä ei oltu tarkoitettu naurettavaksi, vaan siinä ilmeisesti ihan naama perusilmeellä jotain hämmennystä yritettiin. Spede-show.
 

Kgz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia
Twite kirjoitti:
PS. Hallissa nähty Petteri Ahomaa ja Andy McCoy... mistä kivien alta noita nyt ryömii?

Myös Sami Helenius.

Kun joku puhui tuosta yleisöstä niin onko niin että halliin mahtuu oikeasti vain noin 4400 mutta kaikkissa tilastoissa on 5000 kun liiga määrää?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Twite kirjoitti:
Vierestä nähty tilanne hallin lippuluukulla ennen ottelua: 'Yksi lippu, kiitos.' 'Ei ole.' 'Eikö ole yhtikäs mihinkään, aivan sama mikä paikka ja hinta?' 'Valitettavasti ei.'

Rajusti offtopic, mutta tätähän se lipunmyynti Suomessa on ollut jo pitkään. Vuoden 03 katastrofaalinen MM-välierä Ruotsia vastaan ei sekään ollut loppuunmyyty, vaikka 8 tuntia ennen peliä oli jengiä venttailemassa lippuluukulla mahdollisesti vapautuvia lippuja.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Morrow10 kirjoitti:
- Nielikäinen kysyi naama veressä linjurilta; "kuka se oli?"


Niin, on vaikea nähdä ylipäänsä mitään kun luistelee naama kiinni jäässä ja jos nenä on sen takia poskella.

Pelistä sen verran, että oikeaan osoitteeseen meni. Hämeenlinnassa ei näköjään pysty voittamaan. Nyt on vaan ladattava akut torstaiksi ja pitää pysyä pois sieltä vitun boksista ettei finaalipaikka mene ohi. Oli aika tahmea esitys Hifk:lta. Ekassa erässä oli ihan hyviä mestoja ja niistä sisään, niin peli olisi ollut erilainen. Mutta jossittelut sikseen. Hpk oli parempi, siitä onnittelut. Nielikäisen kyyristely vituttaa vieläkin, ottaisi taklaukset vastaan niinkuin kuuluu. "Keep your head up son, this is hockey".
 

#76

Jäsen
Että sellainen peli. Ensimmäinen playoffpeli, minkä näin ja kovasta ennakkomainostuksesta johtuen odotin IFK-pelaajien repivän kerhonpelaajilta päät irti ja paskantavat kiekkoja niiden kaulaan, mikäli päähän kohdistuvilta veskan ajeluiltaan ehtivät. Alun provon jälkeen asiaan.

Kaiken kaikkiaan siisti peli, pieniä torikokouksia ja kahinaa kuten pudotuspeleissä kuuluukiin olla. Toinen erä varsinkin oli täysin kerhon ja muutenkin kotijoukkue oli huomattavasti paremmalla jalalla liikkeellä kuin vierailijat.

Lopun nobody vs. nobody kahinat nyt voi sivuuttaa ja nähtävästi kumpikin valmentaja tiesi mitä tekee kun katsoo ketä siellä kentällä nahisteli. Lisäksi Levonen tyytyi siirtämään kaverit pois kaukalosta.

Sarja 2-2 ja ylihuomenna katsotaan kumpi lähtee Pataa vastaan. Riippumatta kumpi sinne finaaleihin menee, niin toivon sarjan vuoksi Padan vievän voiton finaaleissa. HIFK-kannattajana toki täytyy kannustaa omiakin. Toivottavasti kotitaika pitää loppuunasti, vaikka tilastollisesti vierasvoitto kahdeksan kotivoiton jälkeen luulisi jo tulevan.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rontti kirjoitti:
Sen verran kuitenkin, että se lopun pelleily oli hauska sen takia, että sitä ei oltu tarkoitettu naurettavaksi, vaan siinä ilmeisesti ihan naama perusilmeellä jotain hämmennystä yritettiin. Spede-show.
Mutta eikös tahaton komiikka ole joskus paikallaan? :) Viihdettähän veijarit halusivat siinä kansalle tarjota.

Onnittelut paremmalle joukkueelle. HIFK oli ensimmäisessä erässä aika hyvin mukana, mutta ihmeellisesti sitten hyytyi etenkin toisessa erässä. Eipä joutunut Kerhon vemppaveskari paljon hommiin. Petolasien takaa katsottuna eipä jäänyt mitään käteen tästä illasta. Munaton esitys. Sota jatkuu.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Jymäkkä kirjoitti:
Minusta Nielikäinen näki taklauksen tulevan, ja pelasi tarkoituksella niin, että tilanteesta tulee pahan näköinen. Mies vilkaisee Portheniin ja menee heti perään matalaksi, vaikka tietää hyvin, mitä on tulossa. Siinä oli Pasilta todella ämmämäistä peliä, ja Levonenkin ylireagoi tilanteessa.
'Tuolta tulee taklaus, laitan pään väliin että saan sille pelikieltoo...Revi siitä Hiitelä.' Levonen antoi kakkosen ryntäyksestä, tai siis oli antamassa. Huomasi Nielikäisen jäälle filmaaman hamekankaasta puristetun kuukautisveren ja vaihtoi kakkosen vitoseksi koska homomaisten sääntöjen mukaan ryntäysjäähyä ei voi antaa kakkosena kun joku on loukkaantunut.

Edessäni istunut Sami Helenius kammoksui moista kirjoittam... ööh, toimintaa niin että perkele, ei sanonut mitään mutta varmasti ajatteli että 'I'd rip your fucking head and shoulders off if you'd be there Häppölä'.

Kyllä hävettää.

PS. Ihan oikeasti hävettää se yksi Kerhokannattaja joka töni selkään Karalahti-paitaista fania parkkipaikalla 'punainen ärsyttää mua, oon pelannut teitä vastaan'. Jouduin fyysisesti puuttumaan asiaan, ihan vähän vaan. Vieressä vielä naureskelivat. Vittu siinä ole mitään nauramista että joku on 'kännissä tommonen'. Noloa. Anteeksi, emme ole kaikki tollaisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös