HPK - Ässät 20.04.2006

  • 77 944
  • 524
Tila
Viestiketju on suljettu.

Laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, HIFK, JYP, HPK
Hei siellä, oisko nämä tärähdykset jo ohi?

Olen sitä mieltä, aivotärähdyksiä on eri asteisia, eikä niiden kanssa ole leikkimistä (esim. Eric Lindroos).

Pelataanhan pelit!
 

Laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, HIFK, JYP, HPK
Ja sen vielä haluan sanoa, että Lamppu ei ole tosiaan ollut mikään itkijä- päinvastoin, joukkuepelaajana tunnettu! Minkä voi, "kun on Petteri Nummelin".
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Leinon kommentti yleisöstä on kyllä ihan jees eikä siitä kannata kenenkään ottaa mitenkään nokkiinsa. Vaikka pieni piikki siinä on selvästi havaittavissa C5:n suuntaan, niin kyllähän tuo koskee koko katsomoa. Silloin kun HPK:a hallissa kannustetaan, niin kyllä sekin ääni lähtee silloin lähes poikkeuksetta Sikakatsomosta.

Sitä minä vähän silti ihmettelen, että kuinka porilaiset jaksavat peli toisensa jälkeen kommentoida sikakatsomon tekemisiä. Kummallista että noinkin mitätön ja turha katsomonosa saa noin paljon teiltä huomiota. Kaikenlaisia kylttejä ja muuta hauskaa sikajutskaa oli jaksettu kotona oikein askarrellapaskarrellakin.

Sitä paitsi, kaikki porilaiset olivat kuitenkin aivan tohkeissaan kun J-P. Jalo kehui oikein telkkarissa, että "Porissa onkin sitten sikakatsomossa 6500 ihmistä".

Rob Hiseyn rottailu tässä sarjassa on jo jonkin aikaa ollut yli kipurajan ja siksi oli vähintäänkin asiallista, että kaveri itsekin sai tuta kipua. Eipä tehnyt mieli taputtaa tuolle paskahousulle pätkääkään kun nousi ylös ja käveli koppiin. Sai ihan sitä mitä on jo pitkään tilannut.

Kapteeni Peltosen ja oikeastaan koko Ässä-lauman kommentit pelin jälkeen kertovat paljon. Siellähän kävi sellainen itkunpillitys, että kuului varmasti Muukkoselle asti! Oikein porukalla keskityttyivät olennaiseen, heh.

Nielikäinen #25, en minä mitään taktikoinut. Lainaamani nimimerkki väitti, että Ässistä kukaan ei ollut puhunut aivotärähdyksistä mitään ja minä sitten näytin, että oli puhunut ja oikein lääkäritasolla.
 
Viimeksi muokattu:

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Gerbiili kirjoitti:
Tähän kun vielä lisää Peltosen Kommentit, mitkä tuli telkkarissa ja on luettavissa jopa täällä jatkoajassa en voi kun ihmetellä Porilaisia jotka narisevat sitä, että vaan me kerholaiset itketään tuomarilinjasta!

Ei se itku mitään, mutta se videoiden lähettely on jo lähinnä säälittävää.

Gerbiili kirjoitti:
Pari Pientä huomioita tuomari toiminnasta:
- Faforinin ansiosta Ässät sai rakennettua 4-1 maalin, koska ensin tuli pari rangaistusta putkeen ja viimeisen päättyessä tuli vielä siirretty rangaistus (oliko nää vihellykset nyt jotenkin Ässiä vastaan?), toisaalta kerhon pelaaja rikkoivat siinä ja ansaitsi ne jäähynsä.

Tuo 5v3 yv. kumoaa siis kaikki tuomarivirheet tässä pelissä... vai? Eli se käyköön hyvitykseksi siitä linjattomasta räpellyksestä mitä Favorin esitti. Tuomari oli surkea, ja tuo 5v3yv. MOLEMMILLE joukkueille ei muuta sitä tosiasiaa. Turhaa hyvittelyä, mitä ei missään nimessä saisi olla.

Gerbiili kirjoitti:
- Lahden ja Hisey huitomiset maaleilla oli täysin erilaiset. Lahti tökkäsi kiekkoa jäätä pitkin kun Riksman pisti hanskaa kiekon ja mailan päälle, kun taas Hisey veti viikatteella Wiikmanin hanskan päälle kun kiekko oli jo hanskassa. Mitkä oli muuten kolme syytä, minkä takia tuomari kysyy neuvoa videolta? Hiseyn tilanteessa Faforin kävi katsomassa videoita!

Tässä tilanteessa meni väärin jäähyt, ja pahasti. Kahdesta suunnasta poikittaista, toinen päähän, toinen alaselkään. Joskus oli puhetta liigan linjasta näissä ylimääräisenä pelaajana tilanteisiin tulemisesta. Esim. Nickerson lensi pihalle pelkästä naaman hieromisesta. Syy: kolmas osapuoli. Nyt siis Toivonen ja Hisey jäähylle, ja HPK:n toinen näistä sai vain rangaistuksen 2+2. Tämä Spruikts käveli tyytyväisenä pois tilanteesta, josta olisi kuulunut antaa myös vähintään tuo 2+2min. Jaa miksikö? No kertokaapa että miksi ei? Saman rikkeen teki kuin Schneider(?). Linjatonta paskaa koko Favorin ja piste.

Lahden maalissa ei ollut mitään epäselvää, joten se siitä.

Gerbiili kirjoitti:
- Taklata sai ja sai tehdä paljon muutakin, varsinkin sitten kun Faforin lopetti viheltämisen.

- En puolustele Faforinin linjattomuutta, mutta Faforiiniin ei Ässien peli missään tapauksessa kaatunut. Kyllä ne tappion syyt löytyvät aivan muualta, kun viiru paidan vihellyksistä. Vaikkapa oma pelikuri. Jos viimeisessä erässä Faforin olis viheltänyt yhtä tarkasti, kun pelin alussa, olisi Ässien Rangaistus aitiossa ollut hirmu ruuhka (no olis kerhonkin ukkoja sinne rangaistus aitioon passitettu).


Näemmä olemme asiasta jokseenkin samaa mieltä, sillä niin linjaton tuomari oli. En missään nimessä halua selitellä häviötä tuomarilla, sillä oman pelin virheisiin tänään kaaduttiin. Tuossa jälkimmäisessä olet täysin oikeassa, sillä peli oli varsinkin alussa enemmän kuin hyvin Ässien hallussa, mutta HPK iski murhaavalla prosentilla paikoista.Kolme kunnon paikkaa ja kolme maalia, peli ohi.
 

Lapander

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HPK
jani#31 kirjoitti:
Sääntökirja sanoo muistaakseni seuraavaa:Kun kova laukaus osuu maalivahdin maskiin,tulee tuomarin viheltää peli poikki....

Eli on täysin tuomarin vallassa,mikä on kova laukaus??

Pari vuotta sitten tuli muutos: peliä ei vihelletä heti poikki, jos kiekko jää maalintekopaikkaan eli jää esim. maalin eteen pyörimään. Ei se sanatarkasti noin mene, mutta asia tulee selville. Tilanne pelataan loppuun ja sitten tuomari viheltää pelin poikki ja kyselee maalivahdin kuulumiset.
 

Timo84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rontti kirjoitti:
Rob Hiseyn rottailu tässä sarjassa on jo jonkin aikaa ollut yli kipurajan ja siksi oli vähintäänkin asiallista, että kaveri itsekin sai tuta kipua. Eipä tehnyt mieli taputtaa tuolle paskahousulle pätkääkään kun nousi ylös ja käveli koppiin. Sai ihan sitä mitä on jo pitkään tilannut.

Kapteeni Peltosen ja oikeastaan koko Ässä-lauman kommentit pelin jälkeen kertovat paljon. Siellähän kävi sellainen itkunpillitys, että kuului varmasti Muukkoselle asti! Oikein porukalla keskityttyivät olennaiseen, heh.
Joo, kyllähän pikkusiasta ansaitseekin saada poikittaista selkään. Ilmeisesti oikea kuitti olisi ollut poikittaista niskaan ja Hisey pilliruokintaan loppuelämäksi. Jos sitä "rottailua" ei saa loppumaan kuin pelaajan tahallisella telomisella niin jossain on vika. Onko se vika sitten tuomarissa, joka pikkusikaa ei kitke pois vai vastustajan pelaajissa, sitä en osaa sanoa.

Noista Ässä-pelaajien kommenteista näkee, että kyllä osasyy tolle kiehumiselle oli juurikin tuo Favorinin viheltely. HPK:laisillakin oli havaittavissa pientä ihmetystä välillä, mutta saivat hermonsa pidettyä kurissa. Kyllähän toi salama-alku oli varmaan se suurin turhautumisen syy, mutta oli seeprallakin osansa.
 

bunghole

Jäsen
Dnada21 kirjoitti:
Minun vajavaisen ymmärrykseni mukaan peli vihelletään poikki, jos laukaus "on tarpeeksi kova".

Menee täysin tuomarin harkinnan mukaan. Hyvä esimerkkitapaus tapahtui tämän vuoden ECC:ssä kun Tenkrat ampui kaamean pyssyn B-kaarelta suoraan Tommy Saloa päähän. Salo tippui jäähän ja joku kärppäpelaaja teki reboundista maalin Salon maatessa tiedottomana jäässä. Sääntöjen mukaan peli pysyy käynnissä jos kiekko on pelattavissa mutta voi harkintansa mukaan myös viheltää pelin poikki. Taisi olla vuosi tai pari sitten kun Bäckströmiä ammuttiin otsaan läheltä niin kovaa että otsa aukesi ja verta roiskui kentälle asti. Muistaakseni tuossakaan tilanteessa peliä ei vihelletty heti poikki mutta maalia siitä ei käsittääkseni tullut. Tuon jälkeen Nikke lähti koppiin paikattavaksi ja tuli jonkin ajan päästä takaisin peliin otsa tikattuna.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
bunghole kirjoitti:
Taisi olla vuosi tai pari sitten kun Bäckströmiä ammuttiin otsaan läheltä niin kovaa että otsa aukesi ja verta roiskui kentälle asti. Muistaakseni tuossakaan tilanteessa peliä ei vihelletty heti poikki mutta maalia siitä ei käsittääkseni tullut. Tuon jälkeen Nikke lähti koppiin paikattavaksi ja tuli jonkin ajan päästä takaisin peliin otsa tikattuna.

OT: Tais se kiekko jäädä ristikkoon kiinni, eli kyllä se aika pian keskeytettiin.
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
Hermo ei pitänyt, thats it. Osittain tietysti voidaan pistää Favorinin linjattoman viheltelyn piikkiin mutta rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että me tehtiin se ihan ite. Pää pitää pysyä kylmänä. Siinä vaiheessa kun keskitytään taisteluun tuomaria vastaan, ollaan peli jo hävitty. Energiat pitää suunnata oikeanlaiseen tekemiseen ja ollaan hyvin mukana taistelussa.

Kerho oli parempi kiekkojoukkue tässä taistossa. Huomenna hermokontrolli kuntoon ja homma jatkuu maanantaina Hämeenlinnassa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rontti kirjoitti:
Nielikäinen #25, en minä mitään taktikoinut. Lainaamani nimimerkki väitti, että Ässistä kukaan ei ollut puhunut aivotärähdyksistä mitään ja minä sitten näytin, että oli puhunut ja oikein lääkäritasolla.

Sanoin kylläkin, että lehdistötilaisuudessa ei puhuttu mitään aivotärähdyksestä kun Ässien lääkäriltä Komarovin tilannetta kysyttiin. Vastasi, että Komarov on pukukopissa ja keskittyy jo seuraavaan peliin. Lehdistötilaisuus on kuultavissa Ässien sivuilta pataradiosta. Muutenkin aika mielenkiintoinen tilaisuus.
 

Temp

Jäsen
Sellainen peli sitten HVK:lle onneksi olkoon voitosta.

Favorinista sen verran, että toivottavasti herra ei vihellä enää yhtään finaalipeliä.

Ässät nousi alun jälkeen hyvin vielä peliin mukaan, mutta Joensuun typerä jäähy kostautui aika kohtalokkaasti.

Sen verran tuosta Rinkelimäen matsista silti, että HVK on siellä voitettavissa. Oikeastaan koko pelin ajan Ässät pystyi vastaamaan täysin 5-5 peliin vaikka pelaajia tietyistä syistä puuttuikin. Täytyy toivoa, että Forrest palaa ensi peliin, sen verran epävarma Atte oli. Juuso palaa lauantaina omalle tasolleen, jossa ei ole yhdessäkään finaalimatsissa ollut. Maanantaina nousee kannu Hämeenlinnassa, harmi vaan, että HVK faneille, että se on Peltosen Pasin käsissä.
 

heinamies

Jäsen
- Favorin oli huono.
- Spruktsin olisi voinut huoletta ajaa ulos poikittaisesta Hiseyn selkään. Noin selvää vastustajan vahingoittamisyritystä harvoin näkee.
- Mistä näitä kavereita voi tilata kesällä jos vaikka pitäis halkotalkoot? Aivan järkyttävää huitomista.
- Yllättävän jännittävä peli huolimatta HPK:n 3-0 johdosta heti alussa.
- Maalivahdit eivät varsinaisesti loistaneet.
- Veikkaan sarjan menevän viimeiseen peliin. Ässät on taas vahvoilla kotonaan.

Kokonaisuutena finaalisarja on ollut paras pitkään aikaan. Molemmilla on aitoa nälkää voittaa mestaruus.

Yleisesti näissä finaaleissa on joka pelissä tullut tunne ettei homma ole tuomarin hallussa. Levonen on mielestäni ainut joka on pystynyt pitämään pelin hanskassa (pois lukien ehkä Hifk-HPK -sarjan viimeisen pelin loppu). Olen Nelosen varassa (+ 1 Hifk-Saipa peli), joten se voi hieman vääristää näkemystäni.
 

krobbe

Jäsen
Porisee, joko kohta kiehuu

Kliimaksi lähenee huippuaan. Tunnelma katossa niin katsomossa, kentällä kuin täälläkin. Sanotaan joukkueiden esityksistä mitä hyvänsä, niin sytyttävästä taistelusta saamme kaikki ainakin nauttia, eilenkin.

Muutamia ylilyöntejä puolin ja toisin, pahimpina voitaneen todeta Hiseyn saama ja Hiseyn antama. Pikkukoiruuksia olikin sitten enemmän kuin tarpeeksi, tässä kisassa tosin voiton vei fyysisyytensä vääriin asioihin suunnannut Ässä-joukkue.

Komaroville iso käsi, ihme kaveri. Ei tunnu "murtuvan" pojan asenne mistään. Eilenkin sai sellaisen pommin, että alta pois. Kuten tuolla toisessa ketjussa esitinkin on Ässien ykkönen vajonnut syvälle suohon, ei saa aikaan oikeastaan yhtään mitään. Isot pakit olivat täysin vastaantulijoita vikkelien ja taitavien kerholaisten kieputuksessa. Ainoa millä pystyivät vastaamaan oli ruma tökkiminen ja vihellysten jälkeiset pikkusikailut.

Leino kynäili upean maalin, mutta liikaa alkoi eilen(kin) paistamaan jönglöörin otteista turha itsekkyys. Aiheutti usean paitsion rakkaudestaan kiekkoon. Lahti liekeissä, erinomainen esitys. Hietaselle taisi olla liikaa edellisen pelin huippuesitys, kaveri oli aivan yössä eilen.

Maalivahtien vertailussa Wiikman vei pisteet selkeästi Riksmannilta, joka oli eilen todella onneton muutamista huipputorjunnoista huolimatta. Juuso sisäisti itsekin heikon esityksensä mistä osoituksena pari todellista rimanalitusta, hyppely ja viikate ohi luitelleeseen Leinoon. Oli hauska huomata kuinka Leinon hermokontrolli pelasi ottelun loputtua hyvin kun Ässien pari ynnämuut-tason kaveria yritti noutaa Villeä tanssiin.

Tuomari, niin no olkoon, kaiken ansaitsemansa kehunhan Favorin on jo saanutkin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pari välikommenttia näin kotikatsomon ensimmäisen erän jälkeen. Tami oli aivan uskomattoman tarkka ennakkoanalyysissään. Kyllä se jotain jääkiekosta ymmärtääkin. Nurmis-Pasi hakkasi 100-0 kaikki aikaisemmat ja varmasti suurimman osan tulevistakin kommentaattoreista. Lahden ensimmäisessä maalissa ei ollut epäilystäkään, etteikö olisi pitänyt hyväksyä. Jälkimmäisessä oli taatusti sadasosista kiinni, ettei olisi hylätty. Riksman liikauttaa maalia suurinpiirtein samalla hetkellä, kun kiekko on ylittänyt kokonaan maaliviivan. Ei toki tahallaan, vaan torjuntaliikkeen takia.

Palataan asiaan (ja tuomarilinjattomuuteen), kun olen nähnyt loputkin pelistä.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Toinen asia mikä kiinnitti huomioni, oli tämä Ässä pelaajien turha jälkipeli, mistä nytkin saivat paljon jäähyjä. Oman maalin edessä pitää tietenkin antaa kovuutta ja myös joukkuekaverin puolustaminen on ok, (case. Hisey-Jokela) jos ei läiky yli. Mutta Ässät kyllä harrastaa joka vihellyksen jälkeen jonkin asteista turhaa kopauttelua ja hämmentämistä. Jos keskittyvät pelaamiseen, niin voivat vielä nousta.

Tuolla jälkipelillä ajelivatkin aina HPKn maalille vihellyksen jälkeen, jolloin Favorin hienosti siirsi aloituksen keskialueelle.

Kummasti muuten vaihtuivat säännöt tähän peliin tiistaista. Tässä pelissä ei saanutkaan päähän kohdistuneesta taklauksesta paria peliä pelikieltoa, kun vastustaja loukkaantuu. Hassua, eikö?

Että silleen...
 

Temp

Jäsen
wilco kirjoitti:
Tuolla jälkipelillä ajelivatkin aina HPKn maalille vihellyksen jälkeen, jolloin Favorin hienosti siirsi aloituksen keskialueelle.

Kummasti muuten vaihtuivat säännöt tähän peliin tiistaista. Tässä pelissä ei saanutkaan päähän kohdistuneesta taklauksesta paria peliä pelikieltoa, kun vastustaja loukkaantuu. Hassua, eikö?

Että silleen...
Videokerholaiset sitten taas keskittyivät ainoastaan pelaamiseen eivätkä hakanneet poikittaisella Hiseyn kylkiluita. Kolmas mies tilanteen ulkopuolelta ei tullut tilaanteeseen. Olisi matskua Muukkoselle, mutta mutta kuten Kivi sanoi, ei me lähdetä tälle ämmälinjalle.
 

Jasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go on... Narrit...
Lapander kirjoitti:
Pari vuotta sitten tuli muutos: peliä ei vihelletä heti poikki, jos kiekko jää maalintekopaikkaan eli jää esim. maalin eteen pyörimään. Ei se sanatarkasti noin mene, mutta asia tulee selville. Tilanne pelataan loppuun ja sitten tuomari viheltää pelin poikki ja kyselee maalivahdin kuulumiset.

Juuri näin se menee ja vielä melko sanatarkasti.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Temp kirjoitti:
Videokerholaiset sitten taas keskittyivät ainoastaan pelaamiseen eivätkä hakanneet poikittaisella Hiseyn kylkiluita. Kolmas mies tilanteen ulkopuolelta ei tullut tilaanteeseen. Olisi matskua Muukkoselle, mutta mutta kuten Kivi sanoi, ei me lähdetä tälle ämmälinjalle.

Mutta kuitenkin säännönvastaisia videotarkistuksia harrastatte, kuten vinkumista maalintarkistukseen tuomarilta.

Turha vinkua. Yhtä paljon tuli Toivonen tilanteen ulkopuolelta ja Hissey oli hakkaamassa maalivahtia sormille. Ässillä onkin ihan omat ämmälinjansa, joissa ajellaan ja hakataan maalivahtia ja taklataan kädet ylhäällä. Ei siihen enään uskalla lähetelläkkään videoita, kun pian omatkin virheet näkyisivät ja niistä saattaisi tulla sanktioita.

Että silleen...
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Gerbiili kirjoitti:
Mitkä oli muuten kolme syytä, minkä takia tuomari kysyy neuvoa videolta? Hiseyn tilanteessa Faforin kävi katsomassa videoita!

Favorin kävi videoilla sen takia, koska Toivola huusi tilanteen jälkeen käydyssä keskustelussa Favorinille, että kiekko oli maalissa. Toivolalta siis "tutkintapyyntö" =).
Tämä kuului nelosen lähetyksessä.
 

Reno^^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yhyy

Ämmä-Jalonen, videokerho, puolueelliset tuomarit... Niin suloisen katkeraa!

Siellä pelattiin muuten jääkiekko-ottelukin, jonka voitti enemmän maaleja tehnyt joukkue. Usein on myös tapana sanoa, että enemmän maaleja tehnyt joukkue on parempi.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itseäni jäi kismittämään eilisessä pelissä tuo Riksmanin filmaustapaus. On se perkele käsittämätöntä noin yleisestikin ajateltuna, että jos kaveri filmaa se saa kympin mutta toinen osapuoli saa kakkosen. Tässä tapauksessa jos olisi ollut 5-5 vastaan niin Riksmanin kymppiä menis istuun 13. hyökkääjä, Kerholle jäähy ja Ässille ylivoima. Mitä helvetin järkeä? Jos filmaa, niin miten siitä kuitenkin palkitaan ylivoimalla? Saatanan pellehommaa.

Ja sit noista muutamista Ässä-viesteistä: Niistä johtuen toivon entistä hartaammin että Kerho voittaa mestaruuden. Ei se oo Porilaista hulluutta, jos märiset täällä jonninjoutavia. Viestit eivät ole pitkään aikaan keskittyneet peliin. Veikkaankin että jos joku Porilainen tätä quotaa, niin se quotaa just tän kappaleen ja keksii siitä jotain kivaa märisemisen aihetta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Reno^^ kirjoitti:
Ämmä-Jalonen, videokerho, puolueelliset tuomarit... Niin suloisen katkeraa!

Siellä pelattiin muuten jääkiekko-ottelukin, jonka voitti enemmän maaleja tehnyt joukkue. Usein on myös tapana sanoa, että enemmän maaleja tehnyt joukkue on parempi.

Ei Ässät eilen tuomariin kaatunut, vaan Kerhon huikeaan alkuun. Käytännössä joka paikasta kiekko maaliin. Riksman oli jo toisen kerran peräkkäin pihalla, mikä on jatkoa ajatellen huolestuttavaa. HPK liikkui paljon paremmin ja Ässien lähdöt omasta päästä oli kuin hidastetusta filmistä. Jumalauta! Kiekko liikkeelle ja äijät liikkeelle. Toisen erän loppu oli Padalta hyvää peliä, mutta kiri kaatui kolmannen alussa Joensuu typerään jäähyyn keskialueella kun kiekko oli turvallisesti omilla.

Olen varma, että viiteen mennään. Jalonen silti ON ämmä. Videoita lähetellään joka pelistä, maaleja siirrellään tahallaan ja mailoja mittautetaan. HPK:n pelaajatkin taitavat hieman hävetä valmentajaansa. Ainakin Ville Leino paljasti, että omista faneista ei diggaa juurikaan. Miksi näin?
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Reno^^ kirjoitti:
Ämmä-Jalonen, videokerho, puolueelliset tuomarit... Niin suloisen katkeraa!

Siellä pelattiin muuten jääkiekko-ottelukin, jonka voitti enemmän maaleja tehnyt joukkue. Usein on myös tapana sanoa, että enemmän maaleja tehnyt joukkue on parempi.
Jaa on vai. Eiköhän se kuitenkin mene niin, että enemmän maaleja tehnyt joukkue on ollut parempi MAALINTEOSSA. Ei se joukkuetta vielä absoluuttisesti paremmaksi tee. Nyt jos lauantaina Ässät voittaa esim. 5-0, ja kerho vie viidennen pelin 1-0, niin ei se Ässistä vielä parempaa tee että on finaaleissa tehnyt enemmän maaleja.

Kerho lähettänyt tutkintapyyntöjä = fakta
Tuomari ei ihan tasapuolinen ollut = fakta (tosin tuomarilinja vaihteli läpi ottelun, joten tämä aika lailla tapahtumien ajankohdastakin kiinni)

Yhtälailla päiväkerholaiset täällä itkivät Ässien voiton jälkeen. Jossain on jotain vikaa ellei tappion jälkeen ole yhtään katkera. Niin ja Jalonen muuten on ämmä, can't help it.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Mikke73 kirjoitti:
Mikä ihmeen yltiöpäinen painostus? Ekassa erässä Ässät vei peliä ja HPK teki maalin suunnilleen jokaisesta paikastaan.

Ei tarvita mitään patalaseja, ainoastaan hieman arvostelukykyä, nähdäkseen että peli olisi todellakin voinut päättyä kummin päin vaan. Jos Riksman olisi pelannut omalla tasollaan, niin noista paikoista ei kerho olisi edes kolmea maalia tehnyt. Vaikea tosiaan ymmärtää tätä HPK-hypetystä täällä, kun aina Ässien päästessä tasolleen joukkue oli paniikissa. Ja miten helvetissä vielä kuvitellaan että kerho voisi voittaa Porissa, kun ei siihen näissä playoffeissa ole kukaan muukaan pystynyt.

Toivottavasti Favorinia ei enää näissä finaaleissa nähdä. Jossain on vikaa kun HPK voi ylivoimapelissään käyttää yhtä pelaajaa vastustajan karvaajan blokkaamiseen, eikä tuomari puutu tähän. Jos tuo ei ole kiekottoman estämistä, niin mikä sitten on? Joku linjakin olisi ihan kiva. Välillä ei saanut tehdä mitään, välillä taas sai tehdä ihan mitä vaan.

Toivottavasti HPK-fanien täällä esittämä idioottimainen ylimielisyys tarttuisi jostain pelaajiinkin, olisi ainakin helpot matsit Ässille tiedossa...

Et viitsis lisätä sinne "suosikkijoukkueet" listaan myös Ässät. Näyttää olevan kirjoituksistasi päätellen jotain ihme antipatioita Kerhoa kohtaan.

Paikanpäällä olleena voin sanoa, että Ässät oli puoltoista erää paskin vierasjengi Rinkelinmäellä sitten Jokeirein 10-2 konttauksen. Suu kävi, mutta mitään ei tapahtunut. Ja porilaiskatsomo oli aika hiljasta 2-0, 3-0 ja 4-0 maalien jälkeen, että se siitä porilaisyleisöstä. Haluaisin nähdä kuinka moni näistä "fanaattisista" Ässäfaneista on ensi syksynä lehtereillä..

Ja niistä videoista, tuomareista ja whatfuckingever...Ihan turha selitellä; Ässät oli eilen paska ja that's it. Narinaa, itkemistä, kierroksilla käymistä. Ei kuula kestänyt ja se näkyy valotaululla. Jos videot ovat ämmämäisiä niin mitä vittua on sitten osalta porilaisista toi selittäminen? Nokunnokun josjosjos...lässynlässyn. Ei sen enempää Kerho kun Ässätkään ole edennyt finaaliin videoilla, itkemisellä, hakkaamisella tai repimisellä. Pää pois perseestä ja lauantaina otetaan taas miehestä mittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös