HPK - Ässät 20.04.2006

  • 78 080
  • 524
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noose kirjoitti:
Olipa kerrassaan oivasti sanottu Leinolta. Hyvä homma, että tämä tulee kerholaisen pelaajan suusta. Ja vielä profiilipelaajan, joka kiinnostaa yleisöä.
Olen samaa mieltä kanssasi ja Leinon. Välillä tuntuu, että sikakatsomo keskittyy vain vastustajan provosoimiseen ja muu halli pelin katseluun + tuomaritoiminnan moittimiseen. Maaleista ja hirveistä painostuksista toki innostutaan, mitä tärkeämpi peli, tottakai. Mutta joukkue tarvitsisi koko katsomolta enemmän tukea ja etenkin "kauhun" hetkillä. Toivottavasti tämä kantautuisi myös Hämeen Sanomiin, ja sitä kautta siis myös nonhardcore-fanien silmiin. Sitten vielä suurimman osan pitäisi kannustaa katsomosta riippumatta. Sillä kaikkihan kuitenkin oikeasti olemme siellä juuri HPK:n takia!

EDIT:
Ja tänään Janne Lahti näytti, miksi mieheen on Kerhossa luotettu ja peliajassa satsattu! Hienoa kertakaikkiaan! Kuten myös Villen ja koko kentän jäääätävä suoritus Kerhon toiseen maaliin.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
En juonut muuten yhtään alkoholia pelin aikana - selvä peli!

Mansa kirjoitti:
Ja muuten, ennen olen kyllä kunnioittanut sikokatsomoakin mutta tänään se kyllä lopahti täysin. Mulle on muuten ihan sama koska te sitä "ämmälauma" huutoanne ja mitä tahansa huudatte mutta älkäänyt jumalauta huutako sitä silloin kun kaveria talutetaan pukusuojaan loukkaantuneena.
Itse en sikakatsomossa ole, mutta siis itse taputin(vaikka eihän se mihinkään kuulu) kun mies pääsi konkkaamaan aitiotaan kohti, kunnes huomasin että kyseessä oli Hisey. Valitettavasti kunnioitukseni on nollassa kyseistä pelaajaa kohtaan jo nähtyjen poikittaisten johdosta.(tosin tuomareitten/muukkosen toiminta ei ole ollut tehtäviensä tasolla)

Täytyy huomenna tarkastella menoa uudestaan kun peli tulee huomenna 4+ uusintana kuuden pintaan.

Ja hyvin kannustivat Porilaiset juu!

Mielestäni nämä Sikakatsomoa kritisoivat viestit ovat keskimäärin, samalla tasolla jotka kritisoivat Porilaista hulluutta tai siellä päällä olevaa meininkiä. Eli peukut alas.
 

star

Jäsen
"– Tämä sarja voitetaan pelaamalla. Voitti sen sitten kumpi tahansa, Jalonen ynnää."

Ja sitten perään taas parit tutkintapyynnöt...
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Teemu Aalto kirjoitti:
Ässillähän oli jo tänään tappamisen meininki pelissä. Ainakin siltä se lopun hakkaaminen ja päätön touhu näytti.
Kaikella kunnioituksella porilaisia faneja kohtaan mutta vaikuttaa siltä että osa ässä-faneista ei ole ennen porilaisten finaaliin pääsyä edes käynyt jääkiekkopelissä. Sitten kun finaaliin päästään niin tullaan haukkumaan vastustajan fanit pystyyn ja räyhäämään joku mauton irokeesi päässä mitä ihmeellisempiä kommentteja ja huutoja vastustajalle. Kaiken päätteeksi kommenteilla ei olemitään tekemistä jääkiekon kanssa. Sitten kannustetaan omaa joukkuetta muiden joukkueiden fanien valmiiksi keksimillä huudoilla ja lauluilla.
Keskittykää olennaiseen ja jääkiekkoon ja tulkaa muiden hämeenlinnalaisten tapaan ottamaan Suomen mestarit lauantaiyönä vastaan ku HPK palaa Kanadamaljan kanssa kotikaupunkiinsa.

Vai Ässien hakkaaminen? Missä kohtaa peliä sitä toteutettiin? Kyllä se on hamekerho joka finaaleissa on hakannut ja kaatuillut. Sopisitte -sillä silmällä- ohjelmaan.
 

Timo84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyy kirjoitti:
Se mikä ottelusta jäi todella negatiivisena mieleen oli Hiseyn suorittama Wiikmanin käteen kohdistunut hakkailu ja myöhemmin pelissä tapahtunut suora ajelu missä maalivahti saatiin oikein kunnolla nurin. Onneksi sentään näissä Favorin oli hereillä ja tuomitsi rikkeet pois.
Tämäkin on taas varmaan ihan näkemyskysymys, mutta se "ajelu" ei tosiaankaan ollut mikään tarkoitushakuinen tai ruma. Hisey taisteli kiekosta loppuun asti HPK-pelaajan roikkuessa mukana, mutta näki ettei tavoita enää kiekkoa ja lopetti vauhdinoton, jolloin HPK-pelaaja irrottautui Hiseysta. Hisey horjahti, paikkaili tasapainoaan ja törmäsi vastaan tulleeseen ja ulkona maalivahdin alueelta olleeseen Wiikmaniin. Jäähy oli aivan aiheellinen ja oikea, mutta ei se todellakaan mikään tahallinen tilanne ollut. Pelitilanne, joka pelattiin loppuun asti.
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Laitetaan hiukan hajahuomioita näin etäkatsojan näkökulmasta:

* Kerhon salama-alku tuli jopa liian helpon näköisesti. Viuhka heilui, kiekko pomppi ja Riksman haparoi. Leinon maali tosin oli lopputulos myös Sprukts - Leino -akselin hyvästä toiminnasta. Komea syöttö takaa tulleelle Leinolle, joka vei Ässien kivitalo-puolustusta ja Juusoa kuin litran mittaa. Komia oli.

* Kerhon nelonen + muu neverheard-osasto on täyttä terästä. Voutilainen sen sijaan vaeltelee vieläkin varjojen mailla. Jukka onnistuu lähes poikkeuksetta ajamaan itsensä kiekollisena niin pieneen tilaan ettei sieltä pelkällä mailankäsittelytaidolla päästä kunnialla pihalle.

* Ässät katkoi oman selkärankansa aivan itse. Käsittämätöntä itkua, rutinaa, kiehumista ja totaalista kyvyttömyyttä sopeutua pelin kulkuun juuri silloin kun näitä temppuja ei ikinä saisi tehdä. Ylilatausta, kokemattomuutta ja turhautumista, sano. Jos turpa olisi pysynyt kiinni ja pelleilyt jätetty pois, olisi Kerhon iltapuhteesta tullut tuplaten tuskaisempi. Se vitutus täytyy osata purkaa suorituksiin, joista on joukkueelle hyötyä.

* Hisey -episodista syntynyt myrsky on joltesakin hassu. Siinä kun ei kukaan oikeastaan tehnyt mitään "väärää". Finaalikiekossa ajellaan mutkia suoraksi ja lennätetään rapaa & pikkukiviä. Näin teki Hisey, näin tekivät Sprukts ja Schneider. Täysin normaali pelitilanne, jossa Hisey ajoi maalille pelaamaan tilanteen loppuun saakka, ja tästä täysin luonnollisena seurauksena kaksi lähintä miestä torppaa ronkkimaan tulleen kaverin levyksi. Näin se kuuluu tehdä - puolin ja toisin. Hisey tiesi tasan tarkkaan mitä tuleman piti. Tuomiot tosin menivät vähän miten sattuu, sillä Sprukts käveli tilanteesta ulos kuin koira veräjästä.

* Polvi-Rautee oli hyvä, kuten oli myös Joensuu. Ennakkoluulotonta, röyhkeää ja vauhdikasta peliä. Joensuu näyttäisi olevan eräänlainen ristikulmapelin prototyyppi, sillä usein kaveri tuli ristiin pelatun kiekon jälkeen kulmasta kiekollisena ulos - tai vähintään pakotti Kerhon pakin paniikinomaiseen purkuun.

* Mave tuli pari kertaa hyvin. Yksin. Siinäpä se...

* Sprukts on aika sälli. Pariinkin kertaan Janiksen jouduttua rullatuksi kulmaan luulin hätäpäissäni Ässien purkavan tilanteen helposti. Väärässä olin. Härkä suti itsensä irti niskalenkistä ja punnersi kiekon maalille. Ikävä että näitä pyörii SM-Liigassa...

* Nickerson on ristiriitainen tapaus, sillä se osaa oikeasti joskus jopa pelata. Tänään saldo tosin jäi maalista huolimatta pahasti miinuksen puolelle. Muutaman kerran kaveri onnistui aikailemalla sähläämään kiekon alunperin paineettomasta tilanteesta suoraan Kerhon karvaajalle. Lisäksi äijä sohelsi osasyyllisenä Louhen maalissa. Ja kun näiden herkkujen päälle vielä asetellaan sommitelmaksi tukku kädet / kyynärpäät ylhäällä tehtyjä "noutoyrityksiä", turhia kuumenemisia ja yleistä rutinaa, on mittari selvästi pakkasen puolella.

* Summa summarum; Jos Ässät olisi keskittynyt pelaamiseen Favorinin linjattomuudelle vikinän sijasta, olisi illasta voinut tulla HPK:n kannalta paljon murheellisempi. Tuomarilinjattomuus sinänsä ei nimittäin sorsinut Ässiä sen pahemmin kuin Kerhoakaan. Patapaidat tästä nyt vain sattuivat syystä tahi toisesta kierroksia ottamaan - tiedä sitten kuinka paljon tuosta voi laittaa Toivolan piikkiin, sillä kyllä valmentajan pitäisi saada roti tuohon ukkojen päättömään ryntäilyyn. Se kun ei palvele ketään muuta kuin vastustajaa - kuten nyt nähtiin.
 

nakkisormi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mikkoz kirjoitti:
Mielestäni nämä Sikakatsomoa kritisoivat viestit ovat keskimäärin, samalla tasolla jotka kritisoivat Porilaista hulluutta tai siellä päällä olevaa meininkiä. Eli peukut alas.

Kyllä sikakatsomoa saa kritisoida, ja kritisointi on mielestäni oikeutettua sen verran alhaista on tämän porukan taso. Jos omat pelaajat ja valmentajakin on kritisoinut näitä "sikoja" miksi ei sitten keskustelupalstalla?
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Timo84 kirjoitti:
Tämäkin on taas varmaan ihan näkemyskysymys, mutta se "ajelu" ei tosiaankaan ollut mikään tarkoitushakuinen tai ruma. Hisey taisteli kiekosta loppuun asti HPK-pelaajan roikkuessa mukana, mutta näki ettei tavoita enää kiekkoa ja lopetti vauhdinoton, jolloin HPK-pelaaja irrottautui Hiseysta. Hisey horjahti, paikkaili tasapainoaan ja törmäsi vastaan tulleeseen ja ulkona maalivahdin alueelta olleeseen Wiikmaniin. Jäähy oli aivan aiheellinen ja oikea, mutta ei se todellakaan mikään tahallinen tilanne ollut. Pelitilanne, joka pelattiin loppuun asti.

Joo, samaa mieltä olen kyllä ettei se ollut tahallinen vahingoittamistarkoituksella tehty ajelu. Olisi siinä voinut kaartaa puoleen tai toiseen, mutta ei tuossa näyttänyt olevan ideana pelata molaria pois pelistä.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
R0kMies kirjoitti:
Vai Ässien hakkaaminen? Missä kohtaa peliä sitä toteutettiin?

Käytännössä koko kolmas erä.

Hpk oli tänään paljon parempi ja ansaitsi voittonsa. Leinolle erityismaininta yleisön viihdyttämisestä toisessa maalissa. Hieno kynä, tosin Riksman avitti jättämällä puoli maalia tyhjäksi. Seuraavassa pelissä Ässät on selkä seinää vasten, mielenkiintoista nähdä, miten käy.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kyllähän se fakta on, että tämä possukatsomo keskittyy pelkkään ämmälauma huuteluun ja vittuiluun. Jos oman joukkueen pelaajatkin ovat sitä mieltä, että pitäisi ottaa mallia vieraskannattajista, niin eiköhän se olisi viisaampaa jättää tuo jatkuva rääpiminen ja keskittyä siihen omien kannattamiseen.
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Uutta matoa koukkuun ja lauantaina pataluolaan. Siellä ei kumarrella hamemiehille, vaan laitetaan poski kohti laitaa. Toivotaan että saadaan myös kotipulu, joka viheltelee kerholle jäähyjä pienestä kohahduksesta. Kaiken kruunaa hamejohtajan kylmän viileä uloskanto hallista jossain vaiheessa ensimmäistä erää. Maanantaiksi on screeni varattuna torille.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
R0kMies kirjoitti:
Uutta matoa koukkuun ja lauantaina pataluolaan. Siellä ei kumarrella hamemiehille, vaan laitetaan poski kohti laitaa. Toivotaan että saadaan myös kotipulu, joka viheltelee kerholle jäähyjä pienestä kohahduksesta. Kaiken kruunaa hamejohtajan kylmän viileä uloskanto hallista jossain vaiheessa ensimmäistä erää. Maanantaiksi on screeni varattuna torille.

Missä se Ässien fyysisyys on vieraskentillä? Vai onko Toivola laatinut säännön, ,jonka mukaan vaan kotona saa pelata kovaa? Hameet oli tänään jollain ihan muulla kun Kerhon ukoilla.
 

Leppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Humpauttaja kirjoitti:
Käytännössä koko kolmas erä.

Hpk oli tänään paljon parempi ja ansaitsi voittonsa. Leinolle erityismaininta yleisön viihdyttämisestä toisessa maalissa. Hieno kynä, tosin Riksman avitti jättämällä puoli maalia tyhjäksi. Seuraavassa pelissä Ässät on selkä seinää vasten, mielenkiintoista nähdä, miten käy.


Ja käy mainiosti! Voittoon asti taistellaan,periksi ei anneta milloinkaan, voittoon asti taistellaan,taas sykkii PATA sydän!!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rontti kirjoitti:
No mitäs tämä tummennettu sitten tarkoittaa. Lainaus Ässien kotisivulta Muukkosen päätöksestä:

"Huolimatta pahan näköisestä loukkaantumisesta, jonka seurauksena on Ässien lääkärin kertoman mukaan nenän murtuminen kahdesta kohtaa ja lievä aivotärähdys, ei Komarovin loukkaantuminen ole kuitenkaan onneksi kovin vakava."

Oli muuten hyvä että pelasi tänään akvaario päässään, sillä muuten olisi kopsahtanut taas. Toiset ne ei vaan opi millään.

Joku jo tähän oikein vastasikin, mutta vastaanpa vielä kuitenkin...

Ässien lääkäri ei muistaakseni sanonut, etteikö Komaroville tullut aivotärähdystä. Ja jätit Rontti taktisesti pois lainauksestasi sen, että Ässien lääkäri oli samaisen Muukkosen päätöksen mukaan sanonut, että on mahdollista, että Komarov pelaa 20.4. (eli tänään). Ja mediassakin Ässät ilmoitti, että pelaaminen on Komarovista kiinni.
 

Tuamas

Jäsen
Tutkintapyynnöt kehiin, vittu.

Nyt sitten sitä vitun videota liigaan ja joka ainoasta tilanteesta, kun samaan hintaan saa.
Aivan naurettavalla linjalla Favorin veti ja käytännössä kerhon jäähysumaa lukuunottamatta Ässiä vastaan.

Hisey vedetään Kahden miehen voimin poikkareilla kumoon, jäähyt tasan. Mitä se liigan linja sanoikaan siitä kolmannesta miehestä tällaisissa?
Ässien päädyssä samantyylinen tilanne, Ässille kaksi jäähyä ja Kerholle 5-3 yv.
Ja ne veskarien "ajelut" kummissakin veskari heittää semmoista jurkkaa, että alta pois ja vain Riksmanille jäähy. Ei voi käsittää miksei voi edes yrittää tuomita tasapuolisesti.

Ja taas ei vihelletty yhtäkään estämistä pois, vittu se oikeasti tappaa kiekon kun kiekotonta saa estää kaksin käsin ja mailalla, kunhan ei kaaduta. Tai noh tässä pelissä oli aivan sama kaatuiko vai ei, kiekottoman estämisistä ei silti vihelletty mitään.

Olisin oikeasti kuvitellut että Favorinilla pysyisi homma edes jotenkin lapasessa, mutta tästä tulikin pleijareiden pahin pohjanoteeraus tuomaritoiminnan osalta.

Toivottavasti Favorin ei vihellä enää peliäkään tästä sarjasta.

Samaa linjaa vetivät hämptonin jo useassa paikassa aiemmin haukutut järkkärit, ei se ole oikeasti vaikeaa vetää samaa linjaa kotijoukkueen faneille ja vieraskatsomolle. Saatiin poliisit huutamaan siihen, kun ei ymmärretty miksi vain kotijoukkueen fanit saavat nousta hetkellisesti seisomaan.

Ps. Kerho oli pelillisesti parempi, mutta tuomarin ja järkkärien toiminta vain oli niin järjettömän paskaa, että itse peli jäi täysin sivuseikaksi.

Edit. Pps. Jos tänään muka oli Rinkelinmäellä "urani paras tunnelma", niin en enää yhtää ihmettel Mr. Scarfacen lievästi sanoen huvittavia kommentteja. Aivan aneemista oli, sikakatsomo on kahden ottelun perusteella pelkkä huono vitsi.
 
Viimeksi muokattu:

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
JanJ, oliko Porin torilla hyvä tunnelma?

Saa aika patalasien läpi katsoa peliä, jos näkee, että se olisi voinut päättyä kummin päin vaan. Kerho sai helpolla 3-0, ja siihen loppui yltiöpäinen painostus. Toisessa erässä passivoiduttiin hetkeksi liikaa, mutta onneksi paketti kesti silti. Mikäli peli olisi ollut tasaisempi pidempään, olisi Kerhokin varmasti esittänyt vielä vahvempaa peliä etenkin hyökkäyspäässä. Nyt ei tarvinut.

Favorin ilmeisesti pelkäsi saavansa ässäläisiltä turpaan ottelun kolmannessa erässä. Television välityksellä oikein pelkäsi, että koska siellä loukkaantuu joku Kerholainen.

Tämä sarja näyttäisi ratkeavan korvien välissä. Kerholla on, vaikkakaan ei finaali, niin silti kohtalaisen paljon enemmän pleijarikokemusta. Ja se näkyy kentällä. Ässäläisiltä meni tänäänkin monta kertaa vati täysin yli, kun taas Kerho onnistui pitämään tunteet kurissa. Mikäli sarja tulisi vielä kerran Hämeenlinnaan, en näe miksi Ässien henkinen kantti kestäisi silloinkaan yhtään paremmin.

Kerho on kyllä vahva. Lauantaina odotettavissa Kultajuhlat, mikäli saadaan koko matsi painaa riittävän täydellä miehityksellä. Kerho on pelaamattomuuden piikkiin menneen ensimmäisen välierätappion jälkeen hävinnyt kaksi ottelua, joissa molemmissa yhteisenä tekijänä on ollut se, että joukkue on joutunut pelaamaan valtaosan pelistä ilman kahta kolmesta parhaasta puolustajastaan. Mikäli kaikki Jokelaa lukuunottamatta säilyvät lauantaina askissa riittävän pitkään, kokee Ässät playoffien ensimmäisen kotitappionsa.

TosiFani, Kerhollako se maalivahtiongelma oli?

edit. Naurettavaa itkua ässäleiristä Favoriinista, että olisi sorsinut Ässiä. Ai niin, eihän se ole itkua kun ei tule kerhofanin suusta. No kritiikkiä sitten.
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Tuomas, laskin 8 selvää tilannetta mistä voidaan raportti lähettää. Johtoporras, nyt hereillä!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ääni meni jälleen. Nyt se meni jo ensimmäisen 10 minuutin aikana. Ja syystä. Ei, en ollut sikakatsomossa huutamassa sitä typerää ämmälaumaa. Ensimmäisessä pelissä sentään kannustettiinkin välillä. Aiheellinen kommentti Leinolta katsomoa kohtaan. Tosin voisin pienenä piikkinä heittää Eikalle takaisin, että lakkaa kaatuilemasta omia aikojaan. Filmeiksikin huonoja.

Tätä Kerhoa on ollut ikävä jo pitkän aikaa. Oli se Jaska vain hurjassa vedossa. Juuri kun hiukan aavistelinkin ykkösketjun pääsevän vauhtiin. Ja se Leinon toinen maali oli kyllä jotain, mitä ei odottanut finaalissa näkevänsä. Ehkä jossain runkosarjamatsissa. Aivan huikean jäätävä. Pienen nukahtamisen ansiosta Ässät meinasi päästä mukaan peliin, mutta onneksi kestettiin toisen erän loppu. Ja sitten Louhi päästi piinasta pienen munkinkin avittamana. Meinasin muuten pyörtyä katsomoon siinä kohtaa. Koville otti jännittäminen, kun silmissäkin hiukan musteni pompattuani ylös penkistä.

Olisiko liikaa vaadittu, että homma katkeaisi jo lauantaina? En ole oikein tottunut tähän finaalijännitykseen.


PS. Terveiset Crapbagille. Oli mukava turista ennen matsia. Yhtä paljon taidettiin kumpikin jännätä matsia.

PS2. Piti vielä mainita, että Asta ja Nickerson katselivat toisiaan pelin lopussa "sillä silmällä". Aika hilpeän näköinen tilanne.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Näin puolueettomana totean, että minusta Ässien on turha valittaa tuomarin puolueellisuudesta. Molemmille vihellettiin omituisia jäähyjä. Se minkä minä huomasin oli se, että Ässät käytti kyllä tosi surutta mailaa HPK pelaajien koukkimiseen ja estämiseen. HPK:lta en havainnut läheskään samassa mittakaavassa tapahtuvaa mailahäirintää.

Toinen asia mikä kiinnitti huomioni, oli tämä Ässä pelaajien turha jälkipeli, mistä nytkin saivat paljon jäähyjä. Oman maalin edessä pitää tietenkin antaa kovuutta ja myös joukkuekaverin puolustaminen on ok, (case. Hisey-Jokela) jos ei läiky yli. Mutta Ässät kyllä harrastaa joka vihellyksen jälkeen jonkin asteista turhaa kopauttelua ja hämmentämistä. Jos keskittyvät pelaamiseen, niin voivat vielä nousta.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
lece kirjoitti:
Saa aika patalasien läpi katsoa peliä, jos näkee, että se olisi voinut päättyä kummin päin vaan. Kerho sai helpolla 3-0, ja siihen loppui yltiöpäinen painostus. Toisessa erässä passivoiduttiin hetkeksi liikaa, mutta onneksi paketti kesti silti. Mikäli peli olisi ollut tasaisempi pidempään, olisi Kerhokin varmasti esittänyt vielä vahvempaa peliä etenkin hyökkäyspäässä. Nyt ei tarvinut.
Mikä ihmeen yltiöpäinen painostus? Ekassa erässä Ässät vei peliä ja HPK teki maalin suunnilleen jokaisesta paikastaan.

Ei tarvita mitään patalaseja, ainoastaan hieman arvostelukykyä, nähdäkseen että peli olisi todellakin voinut päättyä kummin päin vaan. Jos Riksman olisi pelannut omalla tasollaan, niin noista paikoista ei kerho olisi edes kolmea maalia tehnyt. Vaikea tosiaan ymmärtää tätä HPK-hypetystä täällä, kun aina Ässien päästessä tasolleen joukkue oli paniikissa. Ja miten helvetissä vielä kuvitellaan että kerho voisi voittaa Porissa, kun ei siihen näissä playoffeissa ole kukaan muukaan pystynyt.

Toivottavasti Favorinia ei enää näissä finaaleissa nähdä. Jossain on vikaa kun HPK voi ylivoimapelissään käyttää yhtä pelaajaa vastustajan karvaajan blokkaamiseen, eikä tuomari puutu tähän. Jos tuo ei ole kiekottoman estämistä, niin mikä sitten on? Joku linjakin olisi ihan kiva. Välillä ei saanut tehdä mitään, välillä taas sai tehdä ihan mitä vaan.

Toivottavasti HPK-fanien täällä esittämä idioottimainen ylimielisyys tarttuisi jostain pelaajiinkin, olisi ainakin helpot matsit Ässille tiedossa...
 

Timo84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
R0kMies kirjoitti:
Tuomas, laskin 8 selvää tilannetta mistä voidaan raportti lähettää. Johtoporras, nyt hereillä!
Eiköhän lopeteta tämä tutkintapyytöitku. Toivon, että tämä videopelleily jäi näiden playoffien osalta tohon tiistain otteluun ja jatkossa jäällä oleva tuomari tai huonosti koulutettu simpanssi kuten tänään, hoitaa noi rangaistukset ja sitten Muukkonen antaa lisää jos ITSE sen aiheelliseksi näkee. HPK haluaa voittaa mestaruuden millä hinnalla tahansa, mutta Ässät sentään vielä yrittää pitää yllä edes jonkinmoista imagoa, että kyseessä tosiaan on miesten eikä naisten sarja.

Uskon, että HPK:ssa videoita pistettiin postiin sentakia, kun Jokela lähti tosta taklauksesta pihalle. Eli ns. pata kattilaa soimaan -periaatteella. Mutta täältä tähän.
 

Laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, HIFK, JYP, HPK
Ville on hyvä ja ihailen taitoa. Mutta kieltämättä, pitäis miehen lopettaa hyppelyt, koska pärjää muutenkin. Hieno maali kuitenkin.

Kaiken kaikkiaan, olihan HPK enemmän pelissä mukana , Ässien liike oli tosi huonoa aikaisempaan verrattuna- siitä jäähyjä? Riittääkö lauantaina materiaali?

Hiseykin taitava, mutta..
 

Tuamas

Jäsen
Videoiden lähettämistä voisi perustella tämänpäiväisen pelin kokoonpanoilla.

"Aivotärähdys" Laamanen pelasi täydet minuutit ja vähän ylikin.
Komarov pelasi jonnin verran vähemmän.
Kiilholmaa ei voitu ottaa edes kokoonpanoon, johtuen tilanteen ulkopuolelle tapahtuneesta taklauksesta.

Jokela & Forsbacka pelikiellossa.

Kuka tässä nyt oikeasti kärsi näistä pelikielloista ja kuka pääsi kuin koira veräjästä?

Vittu sylettää kyllä tämänvuotinen kabinettipeli. Aivan naurettavaa pelleilyä, ämmälaumojen, itkemisen, tirinän ja Jalosmaisuuden voitto.

Ps. Toivottavasti järkkäri toimitti Jaloselle hameen ja käsilaukun, jotka häntä varten tuotiin.
 

Timo84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuamas kirjoitti:
Kiilholmaa ei voitu ottaa edes kokoonpanoon, johtuen tilanteen ulkopuolelle tapahtuneesta taklauksesta.
Nohnoh. Älä nyt itke. Ässät kyllä teki HPK:n tapaan tosta tutkintapyynnön. Ei kun hetkinen...


Mutta joo, aivan sama. Pelit jatkuu ja katellaan sitten lauantain jälkeen Hämeenlinnassa taas, että saadaanko se vierasvoitto vai viekö HPK mestaruuden.
 
Viimeksi muokattu:

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1Euro kirjoitti:
Ja fakta on myös se, että Favorin ei voi viheltää kummassakaan ottelussa. Silloin Ässien eväät on syöty, kuten tänäänkin nähtiin..

Vteich kirjoitti:
Favorin oli totaalisen paska, ja tämä taitaa olla ensimmäinen kerta Jatkiksen historiassa kun itse jaksan tuomaria haukkua. Sen verran syvältä Favorin tänään oli. Ei tosin ratkaissut peliä mihinkään suuntaan, ei huolta siitä, mutta kyllä vituttaa kun taklatakaan ei saa.

R0kMies kirjoitti:
Tuomari saisi painua aamulla työkkäriin ja etsiä duunia esim. puutarha-alalta.

Hra Punajuuri kirjoitti:
Favorinin heikko esitys kyllä laski merkittävästi Ässien mahdollisuuksia tässä ottelussa. Kokonaisuudessaan kummatkin joukkueet kärsivät suurin piirtein yhtä paljon arpomisesta, mutta ensimmäisessä erässä mustapekka jäi kuitenkin Padan kouraan ylitarkan linjan ja muutaman kyseenalaisen vihellyksen muodossa.
Punis

Fortuna kirjoitti:
Ensiksi on pakko haukkua Favorin, niin sysipaska esitys oli, että toivottavasti ei vihellä enää koko liigassa. Ässät on selkeästi Favorinin inhokki. Ensimmäiset kaksi minuuttia kuvasi hyvin mitä tuleman piti. Ässillä oli heti pari hyvää mylläkkää kerhon päässä ja kerho joutui repimään ja riuhtomaan. Sitten ensimmäinen tilanne Padan päätyyn tuloksena jäähy tilanteesta, joita juuri oli ollut toisessa päässä vähintään viisi samanlaista, vitun Favorin! Sittenhän kiekko lyötiin Riksmanin hanskan alta maaliin, mutta Favorin ei edes vaivautunut katsomaan videota, kun varmaan oli muna pystyssä kerhon maalista.

Pelistä ei sitten sen enempää 3-0 ekan kasin aikana illan suurimpien epäonnistujien eli Riksmanin, Nickersonin ja sysipaskan Favorinin avustuksella ja peli oli jo käytännössä ohi.

Tähän kun vielä lisää Peltosen Kommentit, mitkä tuli telkkarissa ja on luettavissa jopa täällä jatkoajassa en voi kun ihmetellä Porilaisia jotka narisevat sitä, että vaan me kerholaiset itketään tuomarilinjasta!

Pari Pientä huomioita tuomari toiminnasta:
- Faforinin ansiosta Ässät sai rakennettua 4-1 maalin, koska ensin tuli pari rangaistusta putkeen ja viimeisen päättyessä tuli vielä siirretty rangaistus (oliko nää vihellykset nyt jotenkin Ässiä vastaan?), toisaalta kerhon pelaaja rikkoivat siinä ja ansaitsi ne jäähynsä.

- Lahden ja Hisey huitomiset maaleilla oli täysin erilaiset. Lahti tökkäsi kiekkoa jäätä pitkin kun Riksman pisti hanskaa kiekon ja mailan päälle, kun taas Hisey veti viikatteella Wiikmanin hanskan päälle kun kiekko oli jo hanskassa. Mitkä oli muuten kolme syytä, minkä takia tuomari kysyy neuvoa videolta? Hiseyn tilanteessa Faforin kävi katsomassa videoita!

- Taklata sai ja sai tehdä paljon muutakin, varsinkin sitten kun Faforin lopetti viheltämisen.

- En puolustele Faforinin linjattomuutta, mutta Faforiiniin ei Ässien peli missään tapauksessa kaatunut. Kyllä ne tappion syyt löytyvät aivan muualta, kun viiru paidan vihellyksistä. Vaikkapa oma pelikuri. Jos viimeisessä erässä Faforin olis viheltänyt yhtä tarkasti, kun pelin alussa, olisi Ässien Rangaistus aitiossa ollut hirmu ruuhka (no olis kerhonkin ukkoja sinne rangaistus aitioon passitettu).
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös