Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Hockey Hall Of Fame

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana snipercaps, 19.12.2003 klo 18.06.

 1. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Ehkä ensi vuonna sitten saadaan euroopalaista väriä kun Peter Forsberg ja Dominik Hasek on kelvollisia ja sitten varmaan uusista Mark Recchi on aika varma valinta. Omasta mielestä kuitenikin Sergei Makarovin puuttuminen HHOF on ehkä se suurin "vääryys", mutta en vaan usko että HHOF valitsisi kolmea eurooplaista pelajaa samana vuonna joten ehkä se neljäs paikka menee Phil Housleylle.
   
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Ainoa keino jolla Phil Housleyllä kuuluisi päästä Hall of Fameen on ostamalla $17,50 maksava lippu, niinkuin meidän muidenkin.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ai NHL:län kaikkien aikojen neljänneksi eniten pisteitä (1,232) tehny pakki ei sinne kuuluis? Just joo.
   
 4. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
 5. hannes_ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fly Emirates
  Lainaus:
  Ei kuuluisi.
   
 6. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  ei. Sama juttu kuin muistaakseni neljänneksi eniten maaleja tehneen hyökkääjänkin (Mike Gartnerin) kanssa. Se että on pitkään hyvä ei riitä, jos ei ole paras tai edes ehdotonta eliittiä. Nämä yhden Norriksen voittajatkin ovat rajatapauksia.
   
 7. vlad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vladimir Konstantinov.
  Lainaus:
  Vaikka Makarovin kansainvälinen ura on todella hieno ja pelasihan hän lopulta ihan kohtuullisen uran NHL:ssäkin niin välillä mietin, että missä määrin on Hockey Hall of Fameen otettava sellaisia pelaajia jotka ovat keränneet tärkeimmät meriittinsä pääasiassa kansainvälisillä areenoilla? Toki Makarovin kohdalla on huomioitava se, että hän pelasi pääsääntöisesti aikana jolloin neuvostoliittolaisilla kiekkoilijoilla ei ollut mahdollisuutta tehdä uraa NHL:ssä erinäisten syiden tähden, joten häntä ei täysin voi verrata pelaajaan joka vapaassa yhteiskunnassa olisi tehnyt sen uransa pääasiassa NHL:n ulkopuolella mutta vaikka tämäkin syy otetaan huomioon niin en pidä suurena vääryytenä sitäkään ettei Makarov aivan pian saa jäsenyyttä HHOF:ssa.

  Tavallaan tämä on katkeraakin tunnustaa koska 80-luvulla Makarov kuului suosikkeihini ja seurasin hyvinkin tiiviisti hänen edesottamuksia maajoukkueessa ja seurajoukkueessa sekä myös TsSKA:n reissuilla NHL:ssä. Jos huomioon otettaisi vain ne maajoukkuepelit niin tottahan hän ansaitsisi paikkansa piankin mutta kokonaisuus huomioon ottaen en itke vaikka parin kolmen vuoden aikana sitä jäsenyyttä ei tulisikaan.

  vlad.
   
 8. Wicci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
  Kymmenen vuotta väliä viesteillä. Niilläkin näköjään hinnat pompsahtanu.


  Lainaus:
  Lainaus:
  Vittuilun vierestä mulla oli asiaakin, onko mielipide muuttunut kymmenessä vuodessa? "Kuuluuko" Selänne jo HHOF:n listalle kun aika tulee?
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Selänne nykynäytöillä ehdottomasti kuuluu, Tikkanen ei. Ei olisi Teemun Coloradon aikana uskonut, että moisen "come back:in" tekee.

  Edit: ja pidetään ovi Housleyllekin avoinna. Jos hän tekee paluun ja nappaa pari-kolme Norrista dominoivin ottein niin ilman muuta paikka löytyy.

  Jos nollan NHL-pelin Heaney pääsee Hall of Fameen, niin ilman muuta Makarovin on sinne päästä NHL:n ulkopuolisilla näytöillä. Ei Sergein nelisensataa NHL-peliä kokonaan uudessa maailmassa lähes piste per tahdilla mikään epäonnistuminen ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2013 klo 00.29
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 11. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Sen verran kommentoitava, että nyt tuonne rupeaa ilmestymään niitä herroja, jotka allekirjoittaneen kiekkofaniuden alkutaipaleella olivat johtavia nimiä kiekkoilevassa maailmassa. Ensimmäinen alusta loppuun seurattu kausi näki Dominik Hasekin tähdittämän Buffalo Sabresin ja Mike Modanon, Brett Hullin sekä Jere Lehtisen Dallas Starsin kohtaavan finaaleissa, jotka päättyivät Starsin voittoon edellä mainittujen herrojen juoniman jatkoaikamaalin myötä. Pelejä ala-asteikäinen jamppa katseli tietysti uusintana aamuisin jonkin valtakunnallisen kanavan ansiokkaasti suomalaisella selostuksella näyttämänä.

  Peter Forsbergista on hyviä ja huonoja muistoja, mutta onhan kyseessä yksi kaikkien aikojen ruotsalaisista kiekkoilijoista ja Rob Blake oli pitkään yhtä kuin Los Angeles Kings.
   
 12. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Hyvä homma että saatiin vihdoin tuo Pat Burns tuonne, olisi ehdottomasti ansainnut jo eläessään tuon kunnian ja harmi että tuo homma möhlittiin noin pahasti. Hasek ja Foppa ehdottomasti sisään ja eivätpä nuo Modano ja Blakekaan huonoja valintoja ole ollenkaan.
   
 13. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Yhdeksän vuoden venailun jälkeen Housley näköjään pääsikin lopulta Hall of Fameen. Jos joku Karlsson voittaa parhaan pakin palkintoja änärissä niin kyllä sitten Housleyn voi valita Hall of Fameen.

  Muutenkin ihan hyvät valinnat tarjolla olevista nimistä. Vaikka omasta mielestä tota Prongeria ei vielä ois pitäny valita Hall of Fameen kun sitä kerta roikotetaan tulla NHL-seurojen pelaajaluettelossa. Muutenhan se on paikkansa ansainnut.

  Jotain keskustelua tuolla Kanadassa näyttää olevan siitä että pitäskö Eric Lindroos vailta Hall of Fameen vaiko ei. Omasta mielestä ei, mutta olen varma että joku palstatoveri on vahvasti eri mieltä.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  En nyt sanoisi olevani vahvasti eri mieltä, mutta jos Cam Neely on Hall of Famessa, niin ei ole juuri mitään syytä mikseikö Eric Lindros kuuluisi sinne myös. Lindros oli kuitenkin oman aikansa ihan liigan ehdotonta kärkeä, ja ainutlaatuinen pelaajatyyppi. Dominoiva pelaaja parhaimmillaan. Meriittilistakin taitaa olla Neelyä kovempi.
   
 16. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Olisihan Lindrosilla aika vahvat perusteet Hall of Fame -valinnalle. Kaksi isointa tekijää valinnan puuttumiselle lienee alle 800 ottelua kestänyt NHL-ura sekä Stanley Cupin puuttuminen.

  TSN julkaisi marraskuussa 2014 jutun, jossa punnittiin tätä asiaa monelta kantilta. Alla valittuna mielestäni merkittävimmät tekijät valinnan puuttumiselle.
  Lainaus:
  Mainituista nimistä ainoastaan Cam Neelyltä puuttuu Stanley Cup.

  Suuressa Lindros-kaupassa Quebeciin matkannut Peter Forsberg on oman aatelointinsa saanut vuosi sitten. Periaatteessa välittömästi, kun se oli sääntöjen mukaan mahdollista eli kolme vuotta uran loppumisen jälkeen. Loukkaantumiset lyhensivät hänenkin uransa kestoa ja monessa mielessä hänen NHL-saavutuksensa muistuttavat Lindrosin vastaavia. Merkittävin ero on Stanley Cup -voittojen lukumäärä.

  Eric Lindros NHL Statistics | Hockey-Reference.com

  760. 372+493=865 +215
  53. 24+33=57 +8 (pudotuspeleissä)

  1 x Hart
  1 x Pearson

  2 x NHL All-Star Team (1st: 94-95 2nd: 95-96)


  Peter Forsberg NHL Statistics | Hockey-Reference.com

  708. 249+636=885 +238
  151. 64+107=171 +54 (pudotuspeleissä)

  2 x Stanley Cup
  1 x Hart
  1 x Art Ross
  1 x Calder

  3 x NHL All-Star Team (1st: 97-98, 98-99 & 02-03)

  * * *

  Not in Hall of Fame-sivuston rankingissa Lindros siirtyy nyt sijalle neljä, kun Lidström, Pronger ja Fedorov/Fjodorov poistuivat tämän vuoden valinnan myötä hänen edestään. Kärkeä pitävät Don Cherry, Sergei Makarov, Paul Kariya ja Lindros.

  EDIT:
  Lisäsin vielä Lindrosin ja Forsbergin pudotuspelien uratilastot. Ainakin kannun metsästämisessä Forsberg hyötyi hieman Avsin laajasta materiaalista, josta löytyi Sakicin kaltaisia huippupelaajia. Flyers nojasi enemmän Lindrosin johtamaan tuomiopäivänketjuun, eikä joukkueesta sitten ollutkaan vastusta niin ikään leveän materiaalin varaan rakennetulle Red Wingsille 1997 Stanley Cup -finaaleissa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2015 klo 11.23
 17. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Joku on naemma unohtanut Pavel Buren, joka pelasi 702 runkosarjapelia ja ei voittanut Stanley Cuppia. Nuo TSN:n jutussa tuodut kohdat kayvat aivan samalla lailla Bureenkin. Bure on voittanut NHL:ssa Calderin ja pari kertaa maalikuninkuuden, kun taas Lindros on voittanut Hartin ja Lindsayn. Molemmat on voittanut kertaalleen playoffien pisteporssin ja Lindrosilla parempi piste per ottelu keskiarvo.

  Nyt kun Pavel Burekin on valittu, niin sitten taytyy myos Eric Lindros valita. Pavel Bure valittiin, koska han oli yksi dominoivimmista pelaajista aikoinaan. Han oli jotain poikkeuksellista. Joo ura loppui kesken ja ei voittanut Cuppia bla bla, mutta se on sattumaa se. Minusta on ihan oikein, etta HHoF on valinnut Buren tuonne, koska oli niin ainutlaatuinen pelaaja. Bure voitti palkinnoista isoimman, eli paikkansa urheiluhistoriassa ja kannattajien sydamissa. Taten myos olisi rikos jos Eric Lindros ei sinne valita. Lindros oli jotain poikkeuksellista, amerikkalainen jalkapalloilija luistimilla ja se osasi oikeasti pelata! Lindrosia pelatiin, han oli fyysisesti niin dominoiva. Sinne vain HHoF:n, tai jos ei valita, niin Neely ja Buren vois kanssa ottaa pois.
   
 18. M10 Jäsen

  Lindros kuuluu Hall Of Fameen. Housleyn valinta kyllä siinä ja siinä. Menkööt nyt rimaa hipoen, mutta jos kaveri on ollut kerran Norris-äänestyksessä kolmen sakissa niin ei ole häävisti.
   
 19. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Ei tule toista Lindrosia. Siinä oli helvetin vahva ja voimakas pelaaja, todellinen power-forward. Tappeli, iski kiekkoa reppuun ja heitti hienot syötöt. Ainutlaatuinen ja lähes täydellinen jääkiekkoilija. Mun puolesta menisi heittämällä sisään. Kuten todettu, siellä klubissa on myös Cam Neely. joka on päässyt sisään pesemällä jonkun speden selkää... Jos hän pääsee, niin pääsee Lintukin.
   
 20. hannes_ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fly Emirates
  nyt kun Phil Housley meni sisään, niin varmaan seuraavaksi menee Dave Andreychuck. Komitea pitää pitkää uraa ja kasaa pisteitä arvossa. Arvostan kyllä normaalissa tilanteessa pelaajan pitkää uraa ohi monen muun asian, mutta HHOF-valinta ei ole sellainen. Ei sinne kuulu Ciccarelli, Housley tai edes Joe Nieuwendyk, joka sentään oli suosikkipelaajiani ja suuren arvostukseni kohde.

  Eric Lindros kuuluu ja pääsee joskus. Mielestäni myös Paul Kariya on HHOF-tasoa.
   
 21. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Aikaisin uran lopettamaan joutuneista Bure ja Neely valittiin aika lähellä sitä aikaa, milloin olisivat todennäköisesti lopettaneet siinäkin tapauksessa, että olisivat saaneet pelata täyden uran. Samaa kriteeriä ajatellen Lindroskin pitäisi valita tässä vaiheessa.
   
 22. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Fedorov: Satumainen tarina Neuvostoliitosta loikkaamisesta lähtien, ja Detroitissa aivan jäätävää tekemistä. Hart-voittaja, kaksinkertainen Selke-voittaja, kolme Stanley Cupia jne. eli oikeutettu valinta.

  Lidström: Ei kahta sanaa, yksi selvimmistä HHOF-jäsenistä.

  Pronger: Ei olisi pitänyt valita, koska kyseinen kaveri saa vielä liksaa Flyersilta. Olisin itse siirtänyt tämän valinnan tulevaisuuteen.

  Housley: Pitkähkö ura helpotti Phil-herran pääsyä kerhoon. Housley ei koskaan kuulunut ihan terävimpään kärkeen eli vähän niin ja näin tämä valinta, menköön tällä kertaa.

  Ja kyllä, Lindros täytyy valita Hockey Hall of Fameen lähivuosina.
   
 23. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Teki tuo Housley kuitenkin parhaalla kaudellaan 97 pistettä (1992-1993) ja aikanaan myös 31 maalia (1983-1984) tuon piste-ennätys kauden lisäksi kaksi kertaa yli 80 pistettä yhdellä kaudella. Vaikka ei Norrisia tai Stanley cupia voittanutkaan niin mielestäni kuuluu Hall of Fameen. Tuo 97 pistettä kaudessa taitaa olla 1990-luvun toiseksi kovin pistelukema yhdessä kaudessa puolustajalta (kovin on Al MacInnisin 101 kaudelta 1990-91).
   
 24. CatGarfield Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Rangers, Internazionale
  Lainaus:
  Brian Leetch kaudella 1991-1992 22+80=102 taitaa olla vielä hitusen kovempi. Ettei legenda unohtuisi ;). Lindros kyllä ehdottomasti HoF:n kuuluisi.
   
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Mikä ihmeen selänpesijöiden kruunaamaton kuningas tuo Pronger oikein on, kun miehen sopimus senkun jatkuu aktiivisena ja käytetään jopa kauppatavarana, mutta silti mies on jo liigan palveluksessa töissä ja jopa valitaan HHOF:een tuosta vain, vaikka osa saa odotella pitkäänkin lopettamisensa jälkeen?