HIFK - tähän on tultu

  • 244 194
  • 824
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisissa urheilukulttuureissa tälläisten hommien tekeminen on monasti tj-vetoista eli jos tulosta ei tule saa pikemminkin sopan valmistanut taho lähteä eikä ne jotka sitä soppaa tarjoavat. HIFK:ssa on 2000-luvulla ollut nyt valmentamassa Lehkonen, Blomqvist, Matikainen, Mälkiä, Suhonen, Aravirta, Matikainen, King, Shedden, Francis ja Baxter (unohtuiko joku) eli jos tämä korpivaellus nyt sitten välttämättä ei olekkaan aina sen erotetun valmentajan vika vaan ihan jonkun muun.

Pena: kiitos ja näkemiin.
 

Kalonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philo Beddoe, H.I.F.K
Hienoa Pena, nosta lippujen hintoja, kyllä tästä kannattaa maksaa. Täten tässä lupaan, etten uusi kausikorttiani ensi kaudelle, mikäli HIFK:ssa vaikuttaa Pentti Matikainen, harmi ettei yhden ihmisen panos näytä saavan mitään aikaan, ilmeisesti tästäkin pitäisi tehdä jonkintasoinen liike. Ketään mukaan?

Täältä kahden kortin voimilla mukana!
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jotain jos jaksaisi laittaa vaikka niin paljon v*tuttaa. Peli oli aivan järkyttävän näköistä ja ennen kaikkea erittäin epäfyysistä. Kuka tällaista muniin puhaltelua jaksaa katsoa? Penan olisi pitänyt saada potkut jo kauan aikaa sitten, Baxteriin oli vielä luottoa kauden alussa mutta nyt nekin luoton rippeet ovat karisseet pois. Peli oli aivan järkyttävää paskaa, kuka kantaa vastuun?

- Tinke-80
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikainen on ongelma numero yksi. Mies, joka saa rautakangenkin rikki. Kiitos näkemiin, nähty on. Nähdäkseni Matikaisen ollessa tulosvastuussa on herttaisen yhdentekevää kuka valmentaa, HIFK ei pärjää.

Tätä mietittiin tänään ihan tosissaan hallilla, että onko P.Matikaisen track recordissa ihan aikuisten oikeasti yhtään ainotta onnistumista sitten vuoden 92? Ja silloinkin tuli vain hopeaa. Ja edellisen kerran 88 myös hopeaa. Sen jälkeen kaiken maailman ynnämuut sijoja kokoonpanosta ja joukkueesta riippumatta ja talouspuolella löytyy näyttöjä yhden perseelleen menneen kaljateltta bisneksen ja IFK:n vakavaraisuuden vaarantamisen verran. Ei kovin häävi suoritus pariin kymmeneen vuoteen "huipputasolla". Nytkin on halli puolillaan, kaukalomainokset myymättä ja turpaan tulee jäällä. Ei näytä hyvältä tulevaisuuttaa ajatellen (taaskaan).

Jotenkin vaan tämän miehen kanssa tuntuu AINA joku asia menevän vituiksi. Vaikka jengin pitäisi olla ok niin ei vaan toimi. Muutama vuosi sitten oli super-jengi, mutta kun ei niin ei. Aina vaan jossain mättää, vaikka mitä linjaa koitettaisiin. Ehkä nyt olisi vihdoin aika kokeilla jotain muuta, kun rupeaa tuntumaan että Pena on vaan yksinkertaisesti kaukaloiden Aku Ankka, jolla menee hommat jostain kohtaa aina munille vaikka mitä tehtäisiin tai yritettäisiin. Yrityksen puutteesta lienee turha yrittää Penaa syyttää..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ehkä nyt olisi vihdoin aika kokeilla jotain muuta, kun rupeaa tuntumaan että Pena on vaan yksinkertaisesti kaukaloiden Aku Ankka, jolla menee hommat jostain kohtaa aina munille vaikka mitä tehtäisiin tai yritettäisiin. Yrityksen puutteesta lienee turha yrittää Penaa syyttää..

Kyllä noin pitkään jatkuva täydellinen ryssiminen kielii jo suuresta lahjattomuudesta. Huonoa tuuria on jokaisella joskus, samoin välikausia. Tähän kauteen liittyen syytän Penaa myös yrityksen puutteesta. Surkeaa peliä häneltä tämä alakerran rakentaminen. Ensin kailotetaan, että Lupaschuk on himassa. Sitten päätetään vähän heittää porkkanaa faneille ja yhteistyökumppaneille signamalla Eskelinen samalla kun hyvin tiedetään, että todennäköisesti hän ei pysty enää pelaamaan ja varmistetaan tämä vielä sopimuksessakin; ei kuluja, jos ei tule pelejä. Tämä haisee halvalle kusetukselle eikä minkäänlaiselle yritykselle paikata oikeasti alakertaa Jeren, Saarisen ja Murphyn jäljiltä. Yksi Heikkinen, niin hyvä kuin onkin, oli taas kerran Penan tuuriarpa kuittaamaan kaikki lähteneet. Ja kukaan muu kuin Pena ei ole enää vuosiin uskonut Lundellin riittävän kultaan. Tässäkin on hyvä peruste: hän on halpa maalivahti. Sanakirjassa on kohdassa "luuseri" Penan kuva.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Matikaiselle olisin antanut kenkää jo viime keväänä. Järkyttävää katsottavaa. Baxterille annan vielä pari-kolme matsia aikaa. Hänen aiempien joukkueidensa tilastot ovat mielenkiintoiset: kyllä siellä on tapeltu ja roiskittu ja pärjättykin.

Onhan hän itsekin tapellut ja paljon. Joku syy on nyt olemassa siihen, että Baxter on tehnyt pelistä yltiösiistiä. Ymmärrän, että turhia jäähyjä on vältettävä ja pelikiellot ovat haitaksi, mutta tuskin mikään muu joukkue hiihtelee noin munattomasti tällä hetkellä. Kun jäähyjä vältetään äärimmäisyyksiin asti, katoaa pelistä myös tunne. Eikä tätä peliä ilman fiilistä voi pelata.

Jos HIFK:lla olisi niin taitava joukkue, että se pyörittelisi muut mennen tullen ilman tunnelatausta, homman ymmärtäisi, mutta nyt joukkue on lähinnä hämillään. Katsojista puhumattakaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Rakastan IFK:ta ja nyt vituttaa.

Ajattelin syksyä 1995 jolloin mäkikokkilakaudella koettiin vastaavanlaisia nöyryytyksiä (Kalpa kävi mm. Jäähallissa voittamassa 10-1) ja pakastebroilerit lentelivät jäälle.

Joskus organisaation täytyy käydä tarpeeksi alhaalla että jotain uutta voidaan alkaa rakentaa - niin kuin kaudella 95-96 jolloin savosta hankittiin UTJ. Sitten mietin että HIFK:lle voi tehdäkkin hyvää ottaa vähän turpaan kun mietitään isoa kuvaa; herääkö seurajohto status quostansa jolloin ei ole enää kiveen kirjoitettu että paitaan voi neuloa niin paljon mainoksia kuin mahtuu tai että toimiston tuulikaapissa odottaa pelaajia että pääsisivät IFK:hon pelaamaan joista voi poimia parhaat päältä tai että matseissa käy yleisöä yli budjetoidun.

Ja aloittaa seuran pitkäjänteisen rakentamisen jokavuotiseksi mestariehdokkaaksi - se ei kai näillä resursseilla ole liikaa vaadittu?
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
We'll train like never during summer and we'll be the hardest fuckin´ team in skating and physics from beginning of the season until we have the gold. HALLELUJAH!

Our defence doesn't need Jere, Pasi, Corey, Tuomas etc. because we are the hardest fuckin´ team in skating and physics. HALLELUJAH!

Kovanen, Korhonen and the guys might look like hobbits but actually they are giants because we are the hardest fuckin´ team in skating and physics. HALLELUJAH!

We have no need for players like Vopat, Helenius, Nielikäine, Losted, Scnabel etc. because we are the the hardest fuckin´ team in skating and physics. HALLELUJAH!

Vittu että osaa vituttaa tämä saatanan rämpiminen. Kaikki mitä ollaan saatu irti maailman kovimmasta kesäharjoittelusta on se, että kovimmat rouhiat ja likaisen työn tekijät on klesana ja Jere muutti Ouluun. Okei, oli joressa myös vikansa ja heikkoudet, mutta näinköhän tiesi mihin tämä kaikki johtaa...

Ja mitä tekee Pentti? Ajelee MB:llä ja on tyytyväinen. Pakisto on täys kädettömiä mikki-hiirejä, jotka eivät kykene tukemaan hyökkäyksiä saatikka siivoamaan oman maalin edustaa. Saatana KalPan pygmit Mikko Laineen johdolla saavat majoittua sinne niin kuin vihreät liito-oravan paskan ääreen. Mutta onhan meidän puolustus liikkuva. Hyvin osaavat liikkua vastustajan tieltä pois. Ei peräännytä vaan käännetään selkä vastustajalle ja jatketaan eteenpäin menoa. Tähän vielä kaiken lisäksi Lundellin pitäis pystyä näiden Einareiden (from Big Brother) takana pitämään maalinsa puhtaana.

Tarttis varmaan tehdä jotain...
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Provoa tai ei, kyllä kävi sääliksi HIFK:n kannattajia tuollaista surffailua katsellessa. Ei Jokereillakaan kaikki ihan lapaan tällä hetkellä mene, mutta tämän päivän HIFK oli kyllä heikko esitys. Entinen HIFK olisi pistänyt KalPaa 8-4 pataan, taklannut, vetänyt vielä varmuudeksi turpaan ja nauranut päälle. Nyt siellä painaa tommikovaset ykköskentässä.

Toistan vuosi sitten esittämäni lääkkeen: Tami HIFKiin!
 
Riittääkö enää pelkästään Matikaisen ja Baxterin ulostaminen?

Matikainen palkkasi kakkosvalmentajana uransa tehneen ex-huurupään päävalmentajaksi ja antoi ilmeisesti miehen valita joukkueenkin kokonaisuudessaan. Matikaisen tie on tullut päähänsä, eläkkeelle golfaamaan Suhosen kanssa mars. Baxterin "jääkiekko" taas ei tuota edes tulosta, joten onko mitään järkeä uhrata oikeasti kiinnostava brändi, tuloksettoman HMV-kiekon edessä? Aikaisemmin HIFK oli joukkue, joka ei yltänyt brändin vuoksi potentiaaliinsa, mutta fanit tykkäsivät ja mainostajia löytyi kunnolla. Nyt tuloskiekolla uhrattiin brändi, mutta tulokset ovat jääneet puuttumaan.

Avaako Matikaisen lähtö Summaselle ovet, vai onko johtoportalla Raatoa vastaan negatiivisia tunteita? Raato olisi paras mahdollinen tapa korjata brändin uskottavuutta.

Noh, onneksi sentään Ahtolan"liian vanha tepsiin"Jerry on käyttänyt tilaisuutensa.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Osaako joku edes kertoa miksi Pena valittiin tj-pestiin. Mitkä olivat pätevyydet?

Itse olen yltipäisen optimisten, mutta nyt kyllä täytyy yhtyä Brewer:n:
Kaikille kenkää mutta Penalle ensin.

Kaikki vain laittamaan meiliä toimistolle ja miten oisi kirjoitukset yleisöostastolle. Okei, joukkue voi mennä vielä enemmän sekaisin, mutta hommaan on saatava asiantuntemusta.

Olen sanaton ja helvetin väsynyt tähän touhuun.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisikohan jo aika paikata syvää avohaavaa jollain muulla kun laastareilla? Laastarit vaihtuu, mutta haava pysyy.
Matikaiselle kenkää kyllä. Olin tätä mieltä jo 2001, hänen ensimmäisellä kaudellaan. Mies on kävelevä katastrofi. On ihan sama mitä hän tekee, aina menee pieleen.

Valmentajan suhteen onkin jo sitten vähän vaikeampaa. Ei taida valmentajan vaihtoon olla oikein varaa. Olen puolustanut Baxterin tylsää peliä, kun pisteitä tulee. Nyt kun ei saada edes maaleja aikaiseksi niin en minäkään enää jaksa. Baxterin Hifk on kuin huora ilman...no arvaatte varmaan mitä.
Kuka asiansa osaava valmentaja haluaa enää tulla Hifkiin? Kotimaiset tietää meiningin ja eiköhän se ala kohta olemaan myös rapakonkin takana selvillä.

Kannattaa tulla Hifkiin koutsiksi. Kun ongelmia tulee, kaikki kaadetaan valmentajan niskaan. Seuran TJ saa törttöillä täysin vapaasti ilman minkäänlaista pelkoa joutua vastuuseen. Hän on kuin Suomalainen poliitikko - ei ota vastuuta. Miksi joku huippuvalmentaja haluaisi ongelmia itselleen, kun helpommallakin pääsee? Hifk on valmentajien hautausmaa.

Baxter oli paniikkiratkaisu, edellisen virheen (Francis) paikkailua ja Penalla tuskin on ollut sen enempää aikaa selvittää hänen taustoja. Kriisitilanne ja koutsi pitänyt hommata kiireellä. Matikaisen touhu on katastrofista toiseen menemistä. Kuten sanottu pitäisikö se avohaava ommella kiinni ja unohtaa ne laastarit.

Moberg ja Heino, nuo uppoavan laivan jättäneet rotat olisivat voineet ottaa tämän palkkaamansa täystunarin mukaansa. Kiitos teillekin ihan vitusti.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Valmentajan suhteen onkin jo sitten vähän vaikeampaa. Ei taida valmentajan vaihtoon olla oikein varaa. Olen puolustanut Baxterin tylsää peliä, kun pisteitä tulee. Nyt kun ei saada edes maaleja aikaiseksi niin en minäkään enää jaksa. Baxterin Hifk on kuin huora ilman...no arvaatte varmaan mitä.
Kuka asiansa osaava valmentaja haluaa enää tulla Hifkiin? Kotimaiset tietää meiningin ja eiköhän se ala kohta olemaan myös rapakonkin takana selvillä.

Enpä oiken innostu ´tylsään peliin kunhan pisteitä tulee´ peliin. Vähän sama asia kuin ´huono nainti, mutta ei väliä kunhan mälli lentää´. Hetken jaksaa, mutta sitten sama naiko, vai vetääkö käteen.
Uskon, että alkaa kohta katsojat kaikota tällä pelityylillä, vaikka voitettaisiinkiin.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Pyhä Paul on tehnyt HIFK:sta häpeällisen huonon. Taloudellisesti olisi jopa kannattavaa potkaista hänet pihalle. Minun puolestani paniikkinappulaa voitaisiin painaa jo nyt.
Kokoajan on tuntunut siltä, että Rindell on Baxteriä kyvykkäämpi päävalmentaja.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pyhä Paul on tehnyt HIFK:sta häpeällisen huonon. Taloudellisesti olisi jopa kannattavaa potkaista hänet pihalle. Minun puolestani paniikkinappulaa voitaisiin painaa jo nyt.
Ja sitten taas jatkettaisiin kun mitään ei olisi tapahtunut vai?
Mitä se perseen pyyhkiminen enää auttaa kun siellä housussa on jo iso iso kakka? Niin ja kerrotko enemmänkin siitä Baxterin sopparista, jos kerran potkujen antaminen hänelle on taloudellisesti kannattavaa.
 

Haukionkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia FlyersTunturi-kiekko :DIn
Nyt jäitä hattuun kaverit!

Elkää nyt vielä aloittako tota höpöttämistä potkuista ja paskasta kiekosta.
Meillä on hyvä jengi kasassa, jolla rahkeet riittää vielä pitkälle, mutta jääkiekko on joskus vain sellainen laji, että huonoja päiviä tulee. Tulee jopa huonoja jaksoja kauden sisällä, mutta se on vain hokia.
Itse ennen pelanneena tiedän, että välillä tulee päiviä jolloin se luistin ei liiku, ei kiekko pysy lavassa ja kiekot ei pompi maaliin ja kaikki menee vain päin mäntyä.
Valitettavasti nyt on muutaman ottelun mittainen tappioputki, mutta ei tästä ole ku yksi suunta ja se on ylöspäin ja uskon, että kyllä tämä tästä taas lähtee suttaantumaan.

Ymmärrän kyllä teidän raivonne HIFK:ta kohtaan, mutta kelleppä ei huonoja päiviä olisi joskus sattunut
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Feikkiheikit
Elkää nyt vielä aloittako tota höpöttämistä potkuista ja paskasta kiekosta.
Meillä on hyvä jengi kasassa, jolla rahkeet riittää vielä pitkälle, mutta jääkiekko on joskus vain sellainen laji, että huonoja päiviä tulee. Tulee jopa huonoja jaksoja kauden sisällä, mutta se on vain hokia.
Itse ennen pelanneena tiedän, että välillä tulee päiviä jolloin se luistin ei liiku, ei kiekko pysy lavassa ja kiekot ei pompi maaliin ja kaikki menee vain päin mäntyä.
Valitettavasti nyt on muutaman ottelun mittainen tappioputki, mutta ei tästä ole ku yksi suunta ja se on ylöspäin ja uskon, että kyllä tämä tästä taas lähtee suttaantumaan.

Ymmärrän kyllä teidän raivonne HIFK:ta kohtaan, mutta kelleppä ei huonoja päiviä olisi joskus sattunut

Hohhoi. Jatketaan vaan samaan malliin ja suunta on kyllä yhteen suuntaan - alaspäin. Sinne mahtuu vielä.

Nyt ollaan pelattu kaksi nollamatsia perätysten. Se, että hävitään tiukasti on vielä siedettävää, mutta jos kahteen otteluun ei saa maaliakaan aikaiseksi, on jotain tehtävä. On se sitten Paulin tai Penan ulostaminen tai jotain muuta.

PENA ULOS JA BAXTER SAMOIN!!
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haukionkala kirjoitti:
Ymmärrän kyllä teidän raivonne HIFK:ta kohtaan, mutta kelleppä ei huonoja päiviä olisi joskus sattunut
Joku antoi pari kautta sitten neuvon kun oltiin samassa tilanteessa. Kannattaisi mennä vaikka ulos ja keksiä jotain muuta tekemistä kun purkaa kiukkuaan täällä. Tää on vain hokia, ei vaikuta makaroonin hintaan.
Mä luulen että me voitetaan joku peli vielä tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Keskity Pena vaan siihen elämä pelissä ohjelmaan ja jätä IFK:n hommat jollekin AMMITILAISELLE. Torstaina tulen vielä hallille, mutta jos silloinkin hävitään seuraan pelejä vain tekstitelkkarista jouluun asti.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Elkää nyt vielä aloittako tota höpöttämistä potkuista ja paskasta kiekosta.
Meillä on hyvä jengi kasassa, jolla rahkeet riittää vielä pitkälle, mutta jääkiekko on joskus vain sellainen laji, että huonoja päiviä tulee. Tulee jopa huonoja jaksoja kauden sisällä, mutta se on vain hokia.
Itse ennen pelanneena tiedän, että välillä tulee päiviä jolloin se luistin ei liiku, ei kiekko pysy lavassa ja kiekot ei pompi maaliin ja kaikki menee vain päin mäntyä.
Valitettavasti nyt on muutaman ottelun mittainen tappioputki, mutta ei tästä ole ku yksi suunta ja se on ylöspäin ja uskon, että kyllä tämä tästä taas lähtee suttaantumaan.

Ymmärrän kyllä teidän raivonne HIFK:ta kohtaan, mutta kelleppä ei huonoja päiviä olisi joskus sattunut

Tällä rosterilla ja peliesityksillä ainoa asia mikä lähtee suttaantumaan on Penan auto ja toimiston ikkunat. Tappioputketkin ymmärtää, jos ne tulee hyvällä pelillä,mutta nämä Lukko ja KalPa matsit näytti, ettei paljoa toivoa ole. Surkeaa neppailua ilman taklauksia. Ja vielä kotona.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Ymmärrän kyllä teidän raivonne HIFK:ta kohtaan, mutta kelleppä ei huonoja päiviä olisi joskus sattunut

Fisu: Mitä vitun huonoja päiviä?!? Tässä raivotaan muutamista helvetin huonoista vuosista, eikä parista kuppasesta matsista. Herttavikanen savolainen voisikin nyt hyppiä sen mersunsa rattiin ja kaasutella huitsin vittuun täältä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh perkele, ehdin nahda kauden kaksi ekaa matsia (Kerho, narrit) IFK:lta ja sen jalkeen laksin karkuun maapallon toiselle puolelle. Nuo kaksi nakemaani pelia olivat varsin hyvaa kiekkoviihdetta IFK:lta, yllattavan hyvia matseja kauden avauspeleiksi.

Nyt on sitten palattu paivajarjestykseen: kaksi perakkaista kotiottelua, joissa on jaaty nollille. Ei meisseli sentaan. Turpaan Lukolta ja KalPalta. Pakistoa ja/tai veskaria lienee turha pelkastaan syyttaa naissa kahdessa vikassa matsissa, kun omiin on mennyt vain kolme.

Baxter-Rindell -kaksikolle olen valmis antamaan viela lisaa aikaa, mutta Penan olisi tosiaankin voinut potkia viiksista vittuun jo aikaa sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Joo, ollaan vaan niinkuin mitään ei olisi pielessä, ehkä me pari peliä tässä vielä voitetaan, jipii!

Silloin kun jotain on näin pahasti pielessä, kuin tällä hetkellä on, niin jotain ON tehtävä, yhden lisäpelaajan hankinta ei auta mitään, se nähtiin toissa kaudella Ilmalan suunnalla.

Vai kuvitteletteko, että esim. Kärppä organisaatio, fanit ja yhteistyökumppanit katsoisivat tällaista menoa?
En usko, siellä oltaisiin ruvettu jo toimiin.

Ja turha tässä on piiloutua sen taakse, että kausi on alussa ja on tärkeitä pelaajia loukkaantuneena. Pärjäsihän esim. Blues ja Kärpät loukkantumissumissa viime kaudella, eikä Saipakaan tällä kaudella niin huonosti ole pelannut vaikka pelimiehiä on/on ollut telakalla.

Haloo, herätkää ja tuokaa HIFK takaisin!

edit. lisätään nyt uusi Sloganimme "Mikkihiiret merihädässä!"
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös