HIFK:n maalivahdit 2009-2010

  • 486 250
  • 2 061

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Nieminen yksin ei riitä tavoitteeseen, eli finaalipaikkaan. Se on nyt nähty. Torjuntaprosenttikin alkaa olemaan jo niin heikko, että joku kokenut huippuveskari täytyy tänne hommata, joka jo pelkällä olemuksellaan tekisi hyvää myös Niemisen pelille, ja toisi todellisen kilpailutilanteen maalille.

Nyt on pelejä hävitty veskaripelin heikkouteen. Söde ja Clarke saavat siitä osansa, mutta silti.

Nieminen ei riitä pitämään meitä edes 6 sakissa, joten valot päälle nyt Niemis-fanit! Sen pojan juna meni jo, ja olisi pitänyt pysähtyä Tikkurilassa, sillä KiVaan jamppa kuuluu, ei millään pahalla. Sakke mukaanluettuna!
JOS oikeasti halutaan menestystä niin kyllä mv-kaksikkomme pitää olla jotain ihan muuta kuin mitä se nyt on. Onhan se kiva hyssytellä noita omia adoptiolapsiamme, mutta rajansa kaikella! Mv-tilanteemme on vuodesta toiseen asia jossa annamme muille ihan vitusti tasoitusta. Miettikää millä sijalla olisimme jos meiilä olisi Vehanen-Lassila tasoinen maalivahti! Ei tarvitsisi lueskella täällä kaikenmaailman laukaisukartoista tms muusta bullshitistä!

Herätkää nyt saatana siellä toimistolla!!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Jeps. Pala kakkua ja mestaruus on meidän... Tuo lista pitää täysin kutinsa ja samaa kutia on myös tuon lista utopisisuus.

Joo no se Kaakku oli nyt vaan heitto, aika utopismiahan sellainen treidi olisi. Mutta Lassila <-> Aake saattais jopa onnistua (epätodennäköistä silti), jos tarpeeksi rahaa laittaa siihen väliin, ja ehkä jonkun toisen pelaajan myös. En vaan usko että Lassilaa kiinnostaisi tulla IFK:hon, jossa peliaikaa ei varmasti tulisi yhtä paljon ku HPK:ssa. Siellä saa pelata selkeänä ykkösenä, IFK:ssa Lassilan takana olisi kuitenkin kakkosena Nieminen, joka varmasti pelaisi vähintään 1/3 peleistä.
Lassila on kuitenkin sen verran tärkeä pelaaja Kerholle, että on vaikea uskoa heidän hänestä luopuvan. Noronen olisikin ehkä todennäköisempi valinta, jos maalivahtia lähdetään hankkimaan.

Olisiko tämä utopistista?

+ Noronen
+ Turunen/Kudroc/varma pakki

Ja sitten ens kaudesta lähtien parempi mv-valmentaja...
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyynikko kirjoitti:
JOS oikeasti halutaan menestystä niin kyllä mv-kaksikkomme pitää olla jotain ihan muuta kuin mitä se nyt on.

Allekirjoitan täysin. Nieminen-Lundell parivaljakko ei ole mestaruutta tosissaan tavoittelevan organisaation molarikaksikko missään tapauksessa. Nieminen on kehityskelpoinen, mutta ei silti ole tarpeeksi hyvä. Se tosiasia pitää nyt vaan pikku hiljaa tajuta.

Kyynikko kirjoitti:
Sen pojan juna meni jo, ja olisi pitänyt pysähtyä Tikkurilassa, sillä KiVaan jamppa kuuluu, ei millään pahalla. Sakke mukaanluettuna!

Allekirjoitan osittain. Niemiselle tekisi varmaan hyvää pikku visiitti KiVassa, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että häntä ei voi sinne laittaa, sillä hän sattuu olemaan meidän ykkösmaalivahti.

Noronen nostettu HIFKin kohdalle esille, mutta onko hänkään sitä, mitä me todella kaivataan? Huippumaalivahti, mutta mielestäni myös aika floppialtis. Ei ne esitykset nimittäin JYPinkään maalilla ainakaan toistaiseksi mitään huippuja ole olleet. Maalikeskiarvo 2,69 ja torjunta% 87,64.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Ostoksille vain

Pakko se on tunnustaa, että Nieminen ei riitä, ei alkuunkaan. Hyvin alkaneen alkukauden aikana mietin, että joukkueen harmoniaa on turha sotkea kassarin vaihdolla, mutta viimeiset kolme peliä ovat muuttaneet mieleni. Jos Nieminen olisi eilen pessyt Norosen, olisin vielä pidättäytynyt (toistaiseksi) hankkimasta molaria. Nyt ei ole enää vaihtoehtoja, sillä Hatun epävarmuus on selkeästi tarttunut pelaajistoon.

IFK:han on tehnyt ihan riittävästi maaleja voittaakseen otteluita, mutta ei me voida joka matsissa päästää +4 byyriä ja kuvitella voittavamme. Yksi/kaksi gamesaveria ei paljon lohduta, kun on ensiksi hörppinyt muutaman juuri niinä hetkinä, jolloin maalivahdin pitäisi kantaa joukkuetta.

Uskon toimiston olevan asiassa hereillä. Nyt ei vain pidä hankkia jotakin "toivotaan" tapausta, sillä niillä ei ole IFK:ssa perinteisesti pärjätty. Hankinta maksaa, mutta vielä enemmän maksaa jättää vastuu Nieminen-Lundellille. Peli-ilmehän on varsin hyvä - lukuunottamatta eilistä 2. ja 3. erää - joten kaikki on vielä mahdollista.

Näin se takki vain kääntyy.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin se takki vain kääntyy.

On syytä kääntyäkin ja olisi syytä kääntyä kaikilla muillakin. IFK on vajonnut täysin viimevuotiselle tasolleen ellei jopa alle. Viimeiset 11 ottelua PKA 1,36 sijoitus 10. Yksi 17 vuotias junnu on luonut yksinään harhan hyvästa joukkueesta. Ilman Granlundia oltaisiin sarjataulukossa sijoilla 10-14. Poika ei pysty yksin kannattelemaan joukkuetta samalla, kun adoptiolellikki hörppii toisessa päässä kiekkoja maaliin kiihtyvällä tahdilla. TOP3 veskariksi Nieminen on harvinaisen huono.

Edit: Harvinaisen hiljaista siellä "hattu on huippu" sektorilla.
 
Viimeksi muokattu:

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin

Pakko todeta ettei Nieminen ole riittävän hyvä. Kauden alussa vielä vaikutti hyvältä, mutta otteet ovat liian epävarmoja ja helppoja menee liikaa. Toivottavasti toimistolla ollaan hereillä ja hankitaan kokenut huippumaalivahti, jos sellainen vain on saatavilla. Niin ja ensi kaudelle pitäisi myös vihdoin hankkia se kunnon maalivahtivalmentaja. Sakesta ei ole kuin maalivahtien pilaajaksi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Janilla on menossa heikko kausi, siihen ei liene kenelläkään nokan kopauttamista? Se miten tuosta voi nousta takaisin alkukauden tasolle lienee kaikkien tiedossa (treenaamalla maajoukkuetauolla aivan hemmetisti), mutta pahaa pelkään.

Löytyykö nyky-HIFK:sta kompetenssia tehdä pojan kanssa tarpeellista kehitystyötä, hard to say, mutta heikolta näyttää? Kilpipuolen kanssa näyttää olevan isoimmat ongelmat ja tämä jos mikä on haaste nimenomaan MV-valmennukselle => pitäisi käydä läpi sijoittumista ja torjuntakulmia jotta kys.puoli maalista saataisiin paremmin peittoon. Ehkä hiukan ylipelata leftin vastustajia kilven puolelle ja jättää rällälle isompi haaste? Nykypuolustuksen kanssa kun ei näköjään uskalla kovin agressiivisesti tulla ulos, siellä kun on takatolpalla aina joku vapaana lapa jäässä...

Jos tätä kehitytyötä ei kyetä HIFK:ssa tekemään niin eiku uutta ukkoa putkien väliin ja Jani treenaamaan kakkosena!!

Ja kysymystä näille "mitäs minä sanoin, paska mikä paska, kylläpä nyt on hiljaista"-tyypeille => näyttäkääpä esim. tästä ketjusta viestit joissa sanotaan Janin olevan SM-liigan ehdoton huippuveskari?

Joku raasu on muistaakseni mennyt kirjoittamaan totuuden mukaisesti Janin statsien olleen jossain vaiheessa enemmän pelanneiden veskareiden joukossa top-5:ssa tjsp., mutta koko ajan on kirjoittelun henkenä ollut seuraava: Jani Nieminen on lupaava nuori maalivahti joka pelaa jo nyt vähintäänkin hyvällä tasolla. Nuorella maalivahdilla taso usein heittelee jonkin verran ja dynaamisen voimakaksikon (Söde_Clarke) kentällä ollessa maalivahti on keskimäärin yksin, eikä Jani ole yksilösuorituksilla kyennyt paikkaamaan kaikkia pakkien hörhöilyitä. Jani on myös jokusen tällä kaudella imaissutkin ja ne olen joka kerta tuonut täällä esiin. Jani pelaa omalla tasollaan ja jos HIFK:n johto on siihen tyytyväinen niin minkäs teet => näillä mennään!

Teidänlaisillenne HIFK:n faneille ei taasen riitä mikään muu kuin jatkuva pelaaminen vähintään erinomaisella ellei jopa käsittämättömällä tasolla, mutta asiassa on tietty ongelma => tällaisia jätkiä ei SM-liigassa ole yhtään (pelaavat NHL:ssä / KHL:ssä) ja lähelle pääsee toisinaan ehkä pari / kolme (Lassila_Vehanen/Riksman), joista tosin Riksman on ollut tällä kaudella keskimäärin pihalla kuin lintulauta.

Noronen eilen:
=> ekassa maalissa meni ensin jonkinsorttiseen poikkimailaan ja jämähti totaalisesti paikoilleen, ihan kuin ei edes osaisi liikkua jäissä?
=> tokassa maalissa nätti ohjaus, mutta edelleen jäissäliikumismoka, missä maila??
=> kolmannessa maalissa ylipelaaminen ja sen jälkeen maskin takana perse verkossa tehty jokuihme_liukutorjunnan tapainen roiskaisu?
Eiku Nordikselle...

Mutta eihän siinä mitään, tuleepahan keskustelua ja parranpärinää tällekin foorumille.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Edit: Harvinaisen hiljaista siellä "hattu on huippu" sektorilla.

Viimeeksi kun itkit Niemisen huonoista otteista oli miehen torjunprosentti yli 93 ja päästetyt maalit ottelua kohden 2.09. Sanoit itse viimekaudella, että tämä riittää ja jos ei riitä löytyy vika joukkueesta jostain muualta.

Nyt ei tällä hetkellä ole tarvetta puolustaa Niemistä, ku prosentit ovat laskeneet 90 pintaan ja päästetyt lähelle 2.4, mutta vinkumisesi tilanteessa, jossa maalivahtimme oli liigan neljän parhaimman maalivahdin joukossa oli turhaa. Eletään siis tilanteen tasalla, kuten sinulla on hyvinkin tapana;)
 

Stigu

Jäsen
Jani Nieminen on lupaava nuori maalivahti joka pelaa jo nyt vähintäänkin hyvällä tasolla.
Janihan pelaa SM-liigaa nyt kolmatta "täyttä" kauttaan, ja huolestuttavinta on, ettei minkäännäköistä kehitystä (omin silmin nähtyä tai tilastoihin perustuvaa) ole tapahtunut näiden kausien aikana, vaan hän on junnannut tuolla 90-91,5%:n tienoilla runkosarjan osalta. Eli tuo "pelaa jo nyt" pitäisi kirjoittaa "pelaa edelleenkin" . Janin itsensäkin kannalta olisi parasta, jos hän vaihtaisi maisemaa, ja löytäisi jonkun pätevän valmentajan.

Ja Sakesta- seitsemän vuotta IFK:n veskarivalmentajana, ja tuloksena nolla kehitettyä huippuveskaria SM-liigaan. Janin varmaankin piti olla Sakelle "The Näyttö"- lupaava junnu, IFK:n oma kasvatti ja vielä pienikokoinen, josta piti kehittää SM-liigan huippuveskari. Vaan eipä näytä Sakarilta tuo valmentaminen oikein onnistua:Minkäänlaista kehitystä ei Janin suhteen ole tosiaankaan tapahtunut.Ihmettelen suuresti, ettei Sakkea heitetty viime kevään suursiivouksen yhteydessä ulos organsiaatiosta. No, ehkä ensi kaudella sitten.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Ihmettelen suuresti, ettei Sakkea heitetty viime kevään suursiivouksen yhteydessä ulos organsiaatiosta.

Kuule ei sitä ymmärrä kukaan muukaan. Ilmeisesti Sakke on vain niin mukava kaveri ja oikein legendakin, ettei kukaan viitsi kertoa sille, että "kiitti nyt riitti". Väliäkös sillä, ettei se osaa koutsata.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otsikoita tämän päivän hesarista

Asiaa täällä puhutaan, mv-kalusto on riittämätön + mv-valmennus. Mutta ei siitä sen enempää.

Oikein pisti silmään tämän päivän hesarin otteluraportit. Tässäpä teille kaikille pieni visailu viikonlopun piristykseksi.

Alla lainauksia 25.10. hesarin SM-liigan kaikista otteluraporteista ja kuvateksteistä. Mikä lainaus on koskee HIFK:n maalivahtia ? (Maalivahdin nimi korvattu 'X':llä)

a) 'X' pysäytti <joukkueen nimi tähän>
b) <joukkueen nimi tähän> maalivahti 'X' piti joukkuettaan pitkään kiinni voitossa...
c) Maalivahti 'X' hörppäsi helposti <pelaajan nimi tähän> tasoituksen...
d) <joukkueen nimi tähän> hahmoksi nousi 'X', joka on torjunut sairastauolta paluunsa jälkeen petopaidoille täydet yhdeksän pistettä pelaamissaan kolmessa ottelussa.
e) ...maalille, missä 'X' torjui hyvin
f) 'X' katkaisi <joukkueen nimi tähän> putken

Hesarin raportit tiedetään ja tämä voi olla kärjistettyä joo, mutta pisti vaan silmään, niin v...sti.

Sitten vaan vastailemaan !
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Janihan pelaa SM-liigaa nyt kolmatta "täyttä" kauttaan, ja huolestuttavinta on, ettei minkäännäköistä kehitystä (omin silmin nähtyä tai tilastoihin perustuvaa) ole tapahtunut näiden kausien aikana, vaan hän on junnannut tuolla 90-91,5%:n tienoilla runkosarjan osalta. Eli tuo "pelaa jo nyt" pitäisi kirjoittaa "pelaa edelleenkin" . Janin itsensäkin kannalta olisi parasta, jos hän vaihtaisi maisemaa, ja löytäisi jonkun pätevän valmentajan.

Totta turiset Stigu => fysiikka on varmasti kehittynyt ja on tekniikoidenkin kanssa tapahtunut eteenpäinmenoa, mutta mitään harppausta ei ole nähty!

Jani on vasta 22-vuotias, joten hänen parhaat vuotensa alkanevat jossain about parin / kolmen kauden päästä. SM-liigassa ei usean vuoden ajanjaksolta löydy oikeastaan yhtään alle 25-vuotiasta huippua jonka ura jatkuisi kotoisessa liigassamme => Rask, Rämö, Lehtonen, Niittymäki ja ehkä Koskinenkin ovat niitä todellisia nuoria huippuja, mutta tuollaiset kaverithan poimitaan pois kuleksimasta melko vikkelästi.

Hattu ei ole noiden em.kundien tasoinen lahjakkuus vaan lasken hänet samaan ryhmään kuin Kilpeläinen, Järvinen, Raanta ja Engren! Tapparan Säteri ja Kerhon Metsola ovat mun mielestäni ainoat potentiaaliltaan selkeästi Hattua paremmat nuoret kundit tän hetken liigassa (OK, Ortio ehkä samalla viivalla, mutta hänhän pelaa pääasiassa vielä A-junnuissa), mutta sitten tullaan siihen haasteeseen => miten nuori kundi saadaan edelleen kehittymään jos hän pelaa säännöllisesti ykkösenä? Vaikea yhtälö varsinkin jos valmennus ei ole huippuluokkaa...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kuule ei sitä ymmärrä kukaan muukaan. Ilmeisesti Sakke on vain niin mukava kaveri ja oikein legendakin, ettei kukaan viitsi kertoa sille, että "kiitti nyt riitti". Väliäkös sillä, ettei se osaa koutsata.

Jos Sakke on niin mukava kaveri, niin eikös sille voisi järkätä mukava kaverin hommia organisaation sisällä. Ei mun mielestä sitä tarvitse helvettiin heivata IFK:sta. Valmennusvastuu vaan jollekin muulle.
Naapurissa annettiin Immoselle vastuuta valmentajana, ja kun homma meni reisille, siirrettiin ukko tekemään muita hommia organisaation sisällä.
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mutta Lassila <-> Aake saattais jopa onnistua (epätodennäköistä silti), jos tarpeeksi rahaa laittaa siihen väliin, ja ehkä jonkun toisen pelaajan myös.

Tällaiset heitot ovat erittäin vaarallisia ja olisi syytä jättää julkituomatta. Siinä käy pian niin että nyyperi lukee tuon tekstin ja päättää soittaa Hamptoniin. Puhelun kulku on jotakuinkin seuraavanlainen:

Nyyperi: "Haloo, tuliko tämä nyt Hämeenlinnaan?"
Kai Tervonen: "Joo tuli, kuinka voin auttaa?"
Nyyperi: "Teillä on siellä joku Lassila joka me halutaan"
Tervonen: "Niin????"
Nyyperi: "Niin että me otettais se."
Tervonen: "Siis mitä vittua, onko tää joku pilapuhelu???!!!!"
Nyyperi: "Ei ole, saatte vaihdossa Aaken josta ei koskaan tule yhtään mitään ja saatte vielä väliin vielä - ööööö (kenet mä oikein lupaisin???) - kenet te haluisitte?
Tervonen: "Mikke olis hyvä vaihtis"
Nyyperi miettii hetken ja toteaa: "Kuullostaa reilulta, mä tuon ite sen Miken kun se on vasta niin nuori superlupaus ettei sillä ole tsettiä tai siis se ei voi ajaa kun ei kun ei sillä ole ajokorttiakaan."
Tervonen: "Tulkaa huomenna luonasaikaan, mennään piparkakkutaloon lounaalle. Mä tarjoon."
Nyyperi kelaa jo menestystään, mä sain sen minkä halusin ja vielä päälle ilmainen lounas. YES!!!!
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mutta vinkumisesi tilanteessa, jossa maalivahtimme oli liigan neljän parhaimman maalivahdin joukossa oli turhaa. Eletään siis tilanteen tasalla, kuten sinulla on hyvinkin tapana;)

Pitää osata erottaa tilastot todellisuudesta. Eli Niemisen TILASTOT oli neljän parhaan joukossa, Nieminen maalivahtina ei ollut.
 

Sam68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, SöPö
Ihmettelen suuresti, ettei Sakkea heitetty viime kevään suursiivouksen yhteydessä ulos organsiaatiosta. No, ehkä ensi kaudella sitten.

Voi olla ettei Sakkea yksikertaisesti voida noin vain heittää ulos organisaatiosta. En mä ainakaan muista nähneeni vuosiin, jos koskaan (pelaajauran päättymisen jälkeen), uutista siitä, että Saken kanssa oltaisiin tehty uusi sopimus. Uutiset on ollut muotoa, Sakari Lindfors jatkaa maalivahtivalmentajana.

Joten eiköhän se ole siellä töissä ihan normaalilla työsopimuksella. Eikä Sakkea mun mielestä tarvitse lempata ulos organisaatiosta, mutta parempi maalivahtivalmentaja sinne kyllä voitaisiin hommata.
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuten jo aiemmin keskustelussa mainittua, niin ainakin pari kautta sitten tilanne oli palstalla esitettyjen tietojen mukaan se, että Sakke etsi Harrin kanssa duunia Ruotsin puolelta - haussa oli vissiin joku mielenkiintoinen projekti ja Sakke olisi vastannut maalivahtipuolesta.

Mun mielestä on täysin absurdia, että tätä yleisesti tiedostettua ongelmaa ei saada hoidettua. On vaihdettu hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, muutaman kerran valmentaja, sanottu ei muutamalle seuraikonille, järjestetty osakeanti, saatu Bäckström mukaan jne...Miten ihmeessä voi olla, että maalivahtivalmennusta ei saada kuntoon. Käsi ylös, kuinka montaa kertaa olette nähneet että näillä SM-liigan mainoskatkoilla Sakke sanoo jotain Niemiselle?
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Joten eiköhän se ole siellä töissä ihan normaalilla työsopimuksella. Eikä Sakkea mun mielestä tarvitse lempata ulos organisaatiosta, mutta parempi maalivahtivalmentaja sinne kyllä voitaisiin hommata.

Tästähän taisi joku palstan ns. tietäjistä kirjoitella sillä tavoin, että Sakke olisi ihan pidetty kaveri joukkueen keskuudessa ja joukkueenjohtajana kaverilla saattaisi olla jopa ihan käyttöä. Osaisi siis ne hommat ja on/olisi niissä hommissa ihan tarpeeksi kova luu.

Itse olen sitä mieltä, että HIFK:n maalivahtiosaston dyykkaus lähti liikkeelle siitä, kun Kaakku Kaarela siirtyi Hämeenlinnaan. Mä hommaisin tämän kaverin aivan ensiksi takaisin ja tottakai samalla junalla ottaisin mielelläni Lassilan.

Jos vaihtareita miettii, niin Ahlqvistin, Haverisen ja jopa sen HPK:n havitteleman Wärnin voisi laittaa Hämeenlinnaan.

Saataiskohan noi äijät vaihdettua päikkäin?
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Itse olen sitä mieltä, että HIFK:n maalivahtiosaston dyykkaus lähti liikkeelle siitä, kun Kaakku Kaarela siirtyi Hämeenlinnaan. Mä hommaisin tämän kaverin aivan ensiksi takaisin ja tottakai samalla junalla ottaisin mielelläni Lassilan.

No huh, Kaakun aikana ei kyllä tapahtunut molaririntamalla yhtään enempää kuin Sakenkaan. Käytännössä kaikki IFK-fanit toivotti äijän tervemenneeksi, kun Hämeenlinnaan lähti.

Toki Kaakku on saanut tuloksia Hämeenlinnassa, mutta IFK:ssa näytöt jäivät minimaalisiksi.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Pitää osata erottaa tilastot todellisuudesta. Eli Niemisen TILASTOT oli neljän parhaan joukossa, Nieminen maalivahtina ei ollut.

Hienostit poimit sen jälleen. Tosin osuuhan aina joku ennustuksistasi, koska sitä negaa riittää joukkueen jokaiselle osa-alueelle tasapuolisesti.

Olisiko kenties 30 vuoden kokemus tämän ammattitaidon taustalla??

Koitappas Isaksson kirjoittaa YKSI viikko joukkueen POSITIIVISISTA asioista. Onnistuuko? Tuskin, mutta voisit sitä pessimistinä koettaa ja löytää tähän intohimoiseen fanittamiseesi hieman uusia puoliakin. Kuulostat nykyisin jo niin yksinkertaiselta, että tämä voisi tuoda kirjoituksiisi hieman uusia puoliakin;)
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koitappas Isaksson kirjoittaa YKSI viikko joukkueen POSITIIVISISTA asioista. Onnistuuko?

Ei onnistu, koska joukkueessa on miinuksia enemmän kuin plussia. Kuten jo sanoin niin Grandlund (plussa) ei yksin pysty kannattelemaan joukkuetta (miinus). Käsi sydämellä ja punaiset lasit pois silmiltä. Ilman Granlundia me oltaisiin sijoilla 10-12. Nyt ollaan 4, mutta sijalle 10 on matkaa 4 pistettä ja Granlunnd on tuonut meille enemmän kuin nuo 4 pistettä jopa selvästi enemmän.

Se ei sinällään ole pelkästään negatiivinen asia, vaan kertoo siitä, että yhdellä tai kahdella hyvällä täsmähankinnalla voi olla yllättävän isokin vaikutus. Maalivahdista kannattaa aloittaa, sitten pakki ja lopuksi maalintekijä.

Ja mitä taas tulee ennustamiseen, niin viime kauden alussa haukuin jengin paskaksi. Sain kuraa niskaan muutaman kuukauden, kunnes jokainen joutui loppujen lopuksi myöntämään, että paskahan se oli. Vilpittömästi toivon, ettei tämä kausi ole samanlainen, mutta ei tämä kauhean hyvältä tällä hetkellä näytä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Kuten jo sanoin niin Grandlund (plussa) ei yksin pysty kannattelemaan joukkuetta (miinus).

Kyllä nyt täytyy sanoa, että koko 2. kenttä ansaitsee plus-maininnan, eikä pelkästään MG ansaitse kaikkea glooriaa. Loppujoukkueesta ei juuri mitään hyvää voi sanoa.

Itse topiciin sen verran, että aika kiire alkaa tulemaan.
 

HemmoP

Jäsen
Kiire rupeaa tulemaan uuden veskaricoachin hankinnassa. Uuden veskarin hankintaa ei sinänsä puolla mikään jos on odotettavissa, että hiipuu sille tasolle millä nykyisetkin on. Lunkka pelasi vuodesta toiseen samalla tasolla ilman kehitystä, Pitkämäki floppasi totaalisesti ja pelaa ok toisessa joukkueessa, AA ei mitään uutta ja nyt Niemiselle on käymässä Lunkat, eli periaatteessa kehityskelpoinen, mutta ajoittain ei vaan homma toimi.

Sitä samaa sitä samaa...
 

julle-jr

Jäsen
Jos nyt ihan ensiksi näyttäisit tuosta mun tekstistä sen kohdan jossa puolustelen Niemisen tämän päivän otteita?? Jos löytyy niin onneksi olkoon, minä en löydä...
Joo sori, tuli eilisen tappion jälkimainingeissa päästettyä näppikseltä tekstiä vähän turhan kärkkäästi. Kyllähän sinä pitkälti oikeassa olet, eilen ei vaan jaksanut mitkään analyysit ja laukaisukartat kiinnostaa :)

Jos mietititään, että uusi maalivahti nyt hankittaisiin, niin pitäisin Jani Hurmetta tai Mika Norosta kaikesta huolimatta varmempina vaihtoehtoina kuin jotain tuntematonta AHL-scouttausta. AHL-maalivahdin olisi siis pakko olla jo ennestään tuttu, joten Chiodo on ainut vaihtoehto, joka tulee mieleen. Ei kuitenkaan liene käytännössä kovin todennäköistä, että tämä vaihtoehto toteutuisi.

Ehkä Euroopastakin voisi tietysti joku laman takia poistomyyntiä harjoittava jengi löytyä, ja sieltä veskari, joka tiedetään varmasti timanginkovaksi. Sehän nyt varmaan kuitenkin on aika selvää, että ratkaisut veskaririntamalla on tehtävä lähiviikkoina, tai muuten ehkä kannattaa jättää tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös