Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta kirjoittiko taas joku täällä huhun aikaan, ettei riitä IFKn ykkössentteriksi ensi kaudella?

Tervetuloa. Tulee Innalan kanssa olemaan ihan pitelemätön kaksikko.
Jos Markus Granlundilla ei riitä IFK:n ykkössentteriksi, niin ei riitä kyllä jollain ihme nevöhööd Koivistoisellakaan.

Lähe ny menee, kun vielä ehdit.
 

Hattu on tavallisesti jäykästä materiaalista valmistettu päähine, jossa on kupu ja usein lieri. Hattua voidaan käyttää esimerkiksi pään suojaamiseen ja lämpöenergian säilyttämiseen, koristeena, itseilmaisuna tai kantajansa aseman merkkinä.​

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos Markus Granlundilla ei riitä IFK:n ykkössentteriksi, niin ei riitä kyllä jollain ihme nevöhööd Koivistoisellakaan.

Lähe ny menee, kun vielä ehdit.
Siis, Markus Granlundhan ei riittänyt edes yleensäkään sentteriksi. Hänhän on kuulemma parempi laidalla kuin keskellä. Toisaalta, sama kaveri ei erota meidän jengiltä mitään pelisysteemiä ja kaikki meidän tekemät maalitkin on tuurimaaleja (vastustajan maalit tietty aina hienoja tekemällä tehtyjä).
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Juuso Riksman selaili nettiä ja muisteli HIFK:n mahtavaa mestaruuskevättä: "Koko ajan olo, että ryöpsähtää" - MTVuutiset.fi

Alla olevasta linkistä löytyy Kari Jalosen haastattelu, joka sivuaa etenkin loppupuolella pelaajauraa HIFK:ssa, mutta aiheeseen liittyen myös kommentit Ville Peltosesta valmentajana.
Loistava video. Edelleen koskettava. Ja muistuttaa MIKSI Ville Peltonen voi olla suuri valmentaja ja dynastian luoja. Valtava kunnianhimo, mutta voiton hetkellä on heti valmis jakamaan voiton muiden kanssa.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tämä kausi kun oli tässä, niin onko meillä ketään varmaa pelaaja ensi kaudelle paitsi Winberg, Hede, Heljanko ja Ahonen
Väänäsen kohdalla taitaa olla seuran optio. Näin olen ymmärtänyt. Mutta kyllähän noin vähäiset sopparimäärät kielii sitä, että annetaan Peltosen kasata oma joukkue.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tämä kausi kun oli tässä, niin onko meillä ketään varmaa pelaaja ensi kaudelle paitsi Winberg, Hede, Heljanko ja Ahonen
Karjalaisella, Teräväisellä ja Auvitulla on puolustuksessa sopparit, hyökkäyksessä Väänäsellä ja Andilla optiot.

Eli hyvin on kärkiketjut kasassa, kakkosen sena puuttuu. Vinbär tunnetusti pystyy vetämään hyökkääjänä:

Hede-Väänänen-Heljanko
Auvitu-Teräväinen

And-X-Winberg
Ahonen-Karjalainen
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Tämä kausi kun oli tässä, niin onko meillä ketään varmaa pelaaja ensi kaudelle paitsi Winberg, Hede, Heljanko ja Ahonen
Aika lailla saa Salmelainen jumppailla, jos haluaa lähellekään tämän kauden joukkueen tasoisen nipun kasata. Koivistoinen ja Innala ovat hyviä haku, mutta laatupelaajia tarvitaan paljon muitakin.
 
Natiseva ryhmäistuin

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Aika lailla saa Salmelainen jumppailla, jos haluaa lähellekään tämän kauden joukkueen tasoisen nipun kasata. Koivistoinen ja Innala ovat hyviä haku, mutta laatupelaajia tarvitaan paljon muitakin.
Mutta on jo jumppaillut ja jumppailee varmasti lisää.

Koivistoinen johtaa playoffien pistepörssiä ja on matkalla playoffien MVPksi.

Innala on potentiaalinen 50+ pinnan jätkä.

Kyllä sieltä taas kovaa ukkoa tulee hyökkäykseen.

Eniten arveluttaa kenelle on arvottu jatkot pakistossa. Ymmärrän jos Varakkaalle annetaan yksi Pepe Lehtosmainen en år till diili, mutta se vie meidät samanlaiseen tilanteeseen, että meillä on taas Varakas, Ahonen, Karjalainen rosterissa. Kaksi näistä riittäisi.

Nyt jos Lyytinen lähtee ja Kousa niin taas saa jännittää tota meidän pakiston kiekollista moderniutta ensi kaudella.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

Fränä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos toivotaan toivotaan-linjalle saa lähteä, niin Dykille toivoisin ehdottomasti jatkoa tulevallakin kaudella. Koivistoinen ja Innala olisivat loistavia hakuja, mutta toivon isosti, että muitakin jatkoja Dykin ohella on. Mielestäni koko IFK:n nelonen saisi jatkaa kokonaisuudessaan. Epäilen, että Keränen korvataan Karvisella ja tämän näen positiivisena, sillä mielestäni nelonen niin kuin koko IFK kaipaa rouheutta. Aika kummallinen kommentti IFK:sta, mutta tähän on tultu. IFK vei peliä, mutta hyökkäyksessä ei ollut Tallbergin oheen (jonka toivoin myöskin jatkavan) yhtään pelaajaa, joka olisi fyysisesti voinut haastaa esimerkiksi Anttalaisen. Yksi mehevä niitti, jossa tämä hidalgo olisi jäänyt keräilemään kamojaan, olisi voinut nostaa jokaisen hartioita ainakin viidellä sentillä.

Jatkajia tulisi olla ehdottomasti enemmän kuin nämä nyt esillä olleet, koska muuten jatkuvuus on lähellä nollaa, jos ei olematonta. Silloin koko projekti joudutaan aloittamaan alusta, vaikka en epäilekään, että Ville Peltonen ei voisi IFK:n dynastiaan johdattaa. Hän jos kuka tietää, mitä voittaminen vaatii, ja mikä parasta hän on voittanut juuri IFK:ssa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohessa hyvin hajanaisia ajatuksia ensi kauden joukkueesta.

Leskinen lienee ainoa varma lähtijä? Broadhurstista ilmeisesti ollut myös huhua, että olisi siirtymässä Pohjois-Amerikkaan vaikka luonnollisesti toivoisin, että hänelle sorvattaisiin jatkoa. Eiköhän Lundell myös suuntaa rapakon taakse vaikka loppukausi olikin vaikea. Tuskin tässä nyt kuitenkaan koko pakkaa ollaan vetämässä uusiksi, joten varmaan ihan realistista odottaa, että mukana on useampia jatkosopimuksia siinä vaiheessa kun ensi kauden joukkue julkaistaan.

Alakerran osalta en usko molempien, sekä Kousan että Lyytisen jatkavan, mutta toinen heistä olisi tärkeää saada pidettyä. Ahosen ylipitkä sopimus tuntuu kyllä uskomattomalta penailulta mitä pidemmälle asiaa ajattelee. Mielestäni hänestä kannattaisi hankkiutua eroon vaikka persnetolla ja hankkia tilalle joku nuorempi, urallaan eteenpäin menevä kirittäjä nimenomaan alakerran kiekolliselle osastolle.

Itse olisin ihan tyytyväinen vaikkapa alla olevan kaltaiseen nippuun kenttäpelaajien osalta:

Innala - Koivistoinen - Sallinen
Meyer - Borgström/Broadhurst - Dyk
Tallberg - Hirvonen - Jääskä
Åsten - Väänänen - Karvinen
(Hede - Heljanko - And)

Kotkansalo - Kousa/Lyytinen
Auvitu - Motin/Bernhardt
Teräväinen - Winberg
Karjalainen
(Ahonen?)

Iso vaihtuvuushan tuossakin toki olisi.
 
Viimeksi muokattu:

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit
Pelaavuutta pakistoon ja ihan helvetisti, kiitos. Uskon ja toivon, että Salmelainen ihan oikeasti ymmärtää, mitä tarkoittaa moderni puolustaja vuonna 2021. Se on ikävä kyllä aika helvetin kaukana Ville Varakkaasta, Rony Ahosesta ja varauksella Miro Karjalaisesta. Näitä kavereita ei ihan oikeasti voi olla keväällä pelaavassa kokoonpanossa näin montaa, jos se kanisteri Stadiin halutaan. Vielä kun muistetaan, ettei se Motinkaan mikään Scott Niedermayer oli luistimilla (Motin pelasi kyllä vahvan kauden, puhun vain liikkeestä). Omissa papereissa esimerkiksi Eero Teräväinen ja Tobias Winberg ovat jo nyt huomattavasti hyödyllisempiä kavereita joukkueelle, kuin ylempänä nostamani kolmikko. Hintalapusta ei viitsi edes mainita, alkaa vaan vituttamaan enemmän. Ei voi mennä puolustuksen rakentaminen pahasti metsään, jos mallia otetaan vaikka tämän kauden Lukosta. Lähes maagisen liikkuva ja pelaava pakisto heillä, kumma että pelikin soljuu kuin rasvattu.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos Sallinen lähtee, niin voisiko Paajanen olla hyvä korvaaja? Siinä olisi vääntövoimaa, maalinedusosaamista sekä johtajuutta samassa paketissa.

IFK:lla on hyviä kontakteja tulevaisuutta ajatellen laadukkaisiin senttereihin sekä myös laitureihin. Esim. Paajanen, Tyrväinen, Suomela, Borgström, Broadhurst, Koivula jne. Varmaan ihan mahdollista että tulevina vuosina joku noista palaa meille. Laitureista tulee mieleen Rask ja Turunen sekä Luoto.

Jännä nähdä ketä ensi kaudella jatkaa ja saadaanko keskikaistalle joku tämän kauden 1-3 kentän senttereistä. Ja mikä on Saarisen tilanne. Veikkaan että ei jatka meillä vaan Innala tulee hänen tilalleen.

Mä olisin tyytyväinen tähän

Innala - Paajanen - X (laadukas rightin snaipperi)

Tallberg - Koivistoinen - Dyk

Hirvonen - X - Jääskä tai "Enlund - Hirvonen - Jääskä (X voisi olla joku tämän kauden sentteri tai uusi haku, Hirvonen voinee pelata myös laidalla ja näin saataisiin 5 sentteriä + Jääskä)

Karvinen - Väänänen - X

+ Åsten, Teissala, Hede, Heljanko

Veikkaan kyllä että Åsten ei jatka meillä. Silloin kun soppareita on tehty, niin eikai meistä täälläkään kovin moni ollut Åstenin peliin tyytyväinen, keväällähän Åsten yllätti. Pitkällä otannalla kun ajatellaan, niin Åstenin ja Keräsen tilalla pitäisi olla vielä paremaan kiekolliseen peliin kykeneivä pelaajia, sellaisia, jotka voi nostaa ylempään kenttään tarvittaessa. Keräsenkin tilalle varmaan haetaan nuorempaa pelaajaa.

Pakiston taas toivon kasattavan niin että siellä on oikeasti huipputason puolustava pakki

"Lindbohm" - Kousa/X
Auvitu - Motin/X
Winberg - Kotkansalo
Teräväinen

+ Karjalainen, Varakas, junnu (Salin tai joku muu?) Varakkaalle tekisin vuoden jatkon jos halvalla saa. Toisi johtajuutta ja voi pelata sen 30 matsia paikaten saikkuja. Toki voi olla että "Lindbohmia" ei saada, jos Varakas, Karjalainen ja Ahonen jatkaa meillä.

Ahonen voisi lähteä mutta mulla on myös sellainen fiilis, että Teräväinenkin lähtee. Nyt Teräväinen on parantanut ja jos kehitys jatkuu niin voi olla ihan käyttökelpoinen pakki ensi kaudeksi. Jos taas saataisiin "Lindbohm" ja Kotkansalo, niin he voivat tarvittaessa paikata Auvitua tai Kousaa. Kiekollinen taso lienee sillä tasolla, että voivat välillä pelata ylivoimaa ja osaavat liikuttaa kiekkoa sekä laukoa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
@EPK , hyvää pohdintaa! Hirvonen lienee kuitenkin lähtökohtaisesti sentteri ja laidalle siirtämistä harkitaan varmasti vasta, jos ei ”riitä” sentterinä. Näitä NHLn ensimmäisten kierrosten varauksia harvemmin peluutetaan väärillä paikoilla. Varsinkin, jos Toronton ajatuksena on Hirvonen sentterinä. Hirvosella kuitenkin kaksi kautta Liigaa takana, joten mistään ensimmäisen kauden pelaajasta ei ole enää kyse.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hirvonen on 2. kierroksen varaus, mutta eiköhän pelaa sentterinä. Olisi 52,2% aloitusprosentilla meidän kärkeä.

Voidaan hyvällä syyllä toivoa, että hyvän kesän jäljiltä Hirvonen on sellainen 30-40 pisteen sentteri. Jos vain on laidoissa apua.

Koivistoinen-Paajanen-Hirvonen-Väänänen olisi kyllä todella hyvä sentterinelikko, jos Lunkka ei ole pelaamassa täällä ensimmäistä vuotta diilistään.

Eipä ole hirveästi huhuja kuulunut ulospäin...
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
@EPK , hyvää pohdintaa! Hirvonen lienee kuitenkin lähtökohtaisesti sentteri ja laidalle siirtämistä harkitaan varmasti vasta, jos ei ”riitä” sentterinä. Näitä NHLn ensimmäisten kierrosten varauksia harvemmin peluutetaan väärillä paikoilla. Varsinkin, jos Toronton ajatuksena on Hirvonen sentterinä. Hirvosella kuitenkin kaksi kautta Liigaa takana, joten mistään ensimmäisen kauden pelaajasta ei ole enää kyse.
Joo niin ajattelin että lähtökohtaisesti keskellä mutta tarvittaessa varmaan voi pelata myös laidalla välillä. Borgström tai Suomela lienee sellaisia senttereitä; joita voisi peluuttaa myös laidalla.

Toivon kyllä että 5 sentteriä + 2 hybridiä saadaan ensi kaudelle.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dyk voisi kutitella entistä tutkapariansa Nicolai Meyeria Stadin valoihin. Naputteli menneellä kaudella 53 peliin 16+26 tehopisteet Ässissä. Meyeria 'himoinnut' jo pidempään Dykin pariksi.
 
Jumpataan kaikki yhdessä.

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Dyk voisi kutitella entistä tutkapariansa Nicolai Meyeria Stadin valoihin. Naputteli menneellä kaudella 53 peliin 16+26 tehopisteet Ässissä. Meyeria 'himoinnut' jo pidempään Dykin pariksi.
Mayer olisi mukava vahvistus. Jotenkin vain entisten tutkaparien yhdistämisestä IFK:ssa tulee heti mielleyhtymä Teppo Kivelästä ja Pekka Peltolasta. Se, mikä on toiminut yhtäällä, ei ehkä toimikaan toisaalla. Toki tuore tutkapari Turunen–Paajanen teki meillä erittäin hyvää jälkeä, mutta he siirtyivätkin valmiina pakettina.
 
Natiseva ryhmäistuin

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Dyk voisi kutitella entistä tutkapariansa Nicolai Meyeria Stadin valoihin. Naputteli menneellä kaudella 53 peliin 16+26 tehopisteet Ässissä. Meyeria 'himoinnut' jo pidempään Dykin pariksi.
Ilmeisesti myös hiukan "lessiomaisia" piirteitä, kun jollain tavalla haukkui Atu Selinin lehdessä paskaksi ja joutui sitä myöden koirankoppiin. Toki, VP mahdollisesti pystyy käsittelemään paremmin näitä taitelijoita?
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Ilmeisesti myös hiukan "lessiomaisia" piirteitä, kun jollain tavalla haukkui Atu Selinin lehdessä paskaksi ja joutui sitä myöden koirankoppiin. Toki, VP mahdollisesti pystyy käsittelemään paremmin näitä taitelijoita?
Jep, ja oliko jossain jopa juttua siitä, että miehelle tärkeintä oli omat tehopisteet, vai sekoitinko johonkin toiseen taiteilijaan. Mielenkiintoinen haku olisi jokatapauksessa ja juurikin Dykin rinnalle.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy