Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

HIFK kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Frankie, 05.11.2016 klo 17.00.

 1. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ruudussa haiskahtaa vahvasti uusi Petrell, jolta moni odottaa nimen takia enemmän kuin mitä tulee saamaan. Puolet kaudesta kuitenkin taas paskana ja sitten ne pelit mitä pystyy pelaamaan niin ei enää oikein vain riitä erityisemmin ja vetää 25 peliin tehot 2+4 kolmoskentässä. Kaikki tietysti riippuu hintalapusta.
   
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Eiköhän T.Ruutu hankita. Miettikää kuinka monta kausaria pelkästään T.Ruudun nimellä myydään? Itse en kovin innoissaan T.Ruudun hankinnasta ole.
   
 3. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Tuskin montaa mutta Petopaitaan Rudi kuuluu. Sopivalla peluutuksella eli ei liian suurelle tontille hankittuna, tervetuloa vaan.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Luttinen-Ruutu-Petrell neloseen niin siinä se on halpa nippu ja löytyy kokemusta enemmän kuin vauhtia *hymiö*
   
 5. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikki kunnia Luttiselle ja Petrellille, mutta kyllähän Ruutu toisi oikeanlaista kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen mitä meiltä on puuttunut useamman kauden ajan. Toki roolin täytyy olla oikea ja hintalapun kohdillaan. Pelillisesti näkisin edelleen käyttökelpoisena laiturina 3. ketjuun kunhan saa ehjän treenikesän alle.
   
 6. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Älkää nyt viitsikö haaveilla Tuomosta enää HIFK:hon. Yhtä hyvin voisi uneksia Petteri Nummelinista. Tuomo on kolmen viime kauden sarjapeleissä tehnyt 0,2 p/matsi ja pelannut tällä kaudella vain 26 ottelua. Kyllä me tarvitaan snadisti nuorempia ja tuoreempia jalkoja.
   
 7. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Toivottavasti tämä Carlsson, jos on tullakseen, ei ole Grillforsin skouttauksia!
   
 8. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä kuuluu? Tuomo Ruutu on pelannut HIFK:n SM-liigajoukkueessa 30 ottelua 15 vuotta sitten yhdellä kaudella ja siinäpä se.
   
 9. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös Bäcktröminkin pitänyt tuoda? Kolmosketjun laiturin liksalla ilman mitän omapoikalisiä tervetuloa, muuten ei.
   
 10. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Harva pelaaja syntyy suoraan Liigaan. Sitä ennen on mm. junnusarjat.
   
 11. ilu Jäsen

  Lainaus:
  31 ottelua kahdella kaudella.
   
 12. Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Muusta en tiedä, mutta ylivoimapeli pitää saada kuntoon. Se tarkoittaa sitä, että tarvitsemme ykkössentterin, joka tekee ne paikat yv:llä muille, tai tekee maalit itse. Kaikki osaavat kahvata, nolla-nollan pelaamiseen ei tarvita keskitasoa parempia pelaajia. Näiden NHL-Ruutujen, NHL-Luttisten, NHL-Petrellien ja NHL-Elkinsien ja ynnä muiden NHL-has-been-pelaajien eli nykyään 2-4 kenttään mahtuvien pelaajien spekuloiminen on menestyksen kannalta luokkaa diipa-daapaa. Se ykkössentteri! (Okei, jos Calounin tasoinen laituri yv:n pyörittäjäksi löytyy, sekin käy). Muut pelaajat sitten tämän kärkipelaajan jälkeen.
   
 13. Stigu Jäsen

  Meikäläinen haluaisi kyllä kaikki nämä salmet, tepot, luttiset, petrellit ja nykopit pois IFK:sta. Mulle he edustavat Karavaanarin Omat Pojat-fetissiä pahimmillaan, (tosin noista nyt Lennu sentään pelasi miehekkäät pleijarit). Sokerina pohjalla tietysti Micke-Max Åsten, jolla alkaa ensi kaudella kuudes kausi jengissä ja saavuttanee samalla 200 ottelun rajapyykin kilpipaidassa. Ei tule kyllä yhtään muuta seuraa Liigassa mieleen, jossa omien poikien suosiminen on yhtä sokeaa kuin IFK:ssa.

  Toivon mukaan sitten, kun IFK saa joskus uuden UTJ:n, valitaan jengiin (taidollisesti ja roollillisesti) parhaat mahdolliset pelaajat.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Se kertoo siitä että UTJ ryömii aina matalimmasta kohdasta. Sinänsä fiksu, mutta ei kovin kunnianhimoinen piirre todellakaan.
   
 15. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja lisättäköön, että on aika yltiöpäistä odottaa, että edellisellä kaudella 2-3 ketjun nuoret sentterit ottavat seuraavan askeleen urallaan ja tuplaavat tehopisteensä.

  Eli kuten sanoit, mennään sieltä missä aita on matalin.
   
 16. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Niin usein koko kevät ja kesä menee epätoivoisesti odottaen vahvistuksia ja ahdistuneesti seuraten miten täysin vaiheessa koko rakennusprojekti on. Usein koko syksy ja talvikin menee voivotellessa, että miksi helvetissä sitä jengiä ei voi koskaan rakentaa valmiiksi. Mä olen aivan lopen kyllästynyt tähän. Jos ei nyt edes juhlavuoden kunniaksi saa rakennettua tasapainoista ja kilpailukykyistä jengiä, ja kerrankin ennen kesää, niin ei sitten varmaan koskaan.

  Mä en vaan pysty seuraamaan jotain juosten kusten rakennettua kasaa tunareita. Se ei ole mun IFK. Jos ei voi ylpeänä ja luottavaisena katsoa kokoonpanoa, ei varmaan kannata sitten ylläpitää tällaista harrastustakaan, joka ei muuta anna kuin vihantunteita ja katkeruutta.

  Minä ja Nybondas emme mahdu samaan perheeseen.

  P.S. Jos meillä pelaa Ruutu tai Ahtola sentterinä (ja/tai kolmosketjua ylempänä), Varakas pakkina, Halonen kakkosmaalivahtina, Malinen tai Tyrväinen Elkinsin sijaan 2-3 sentterinä tai jos Aaltonen tai Eronen jatkaa, niin en katso peliäkään ensi kaudella. Jotain rajaa tälle ainaiselle keskinkertaisuudelle. Lupaan myös olla kirjoittamatta yhtäkään positiivista viestiä tänne koko kauden aikana.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Aika kilpailukykyinen jengi oli tällekin kaudelle kun IFK pelaa edelleen mitaleista. Turha unelmoidakaan sellaisesta jengistä, jolla marssittaisiin ylivoimaiseen runkosarjan voittoon ja vielä pleijareissakin muut olisivat vain vastaantulijoita. Sellainen joukkue maksaisi IFK:n rakennustaidoilla 10Meur ja ei ole näkyvissä tuollaista budjetin nostamista.
   
 18. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Harva täällä Tapparasta unelmoi mutta käytettävissä olevilla resursseilla pitää saada enemmän aikaan kuin mihin Nybondas pystyy. Ja kun rostereita vertailee, ei voi sivuuttaa sitä tärkeintä eli valmentajaa. Selin ei ole mikään sateentekijä mutta selkeä upgreidaus joka tapauksessa. Jos nyt huhut ylipäätään pitävät paikkaansa. Kymmenen vuotta Nybondaksen sekoilua seuranneena, valitettavasti näyttää siltä ettei IFK ole varteenotettava mestariehdokas jatkossakaan. Joukkueesta puuttuu joka vuosi jotain olennaista eikä Tomppeli ole kykenevä puuttumaan siihen.
   
 19. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Turha unelmoida utopistisesta ylivoimaisuudesta joten pakko tyytyä keskinkertaiseen saamattomuuteen? Väliin mahtuu kuule aika monta sävyä harmaata.

  Nimenomaan ongelmana on nuo rakennustaidot. Nybarin rakennustaidot. Budjetti on ihan hyvällä mallilla niin kauan kun se pysyy liigan top2:ssa.

  P.S. Niin, ja ongelmana on myös se, ettei Nybondas tunnu tietävän, mitä on työnteko. Tämä vähän sinnepäin yrittäminen sitten heijastuu koko organisaatioon, eikä vaatimustaso ole organisaation millään tasolla riittävä.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  IFK:n tavoite lienee joka vuosi pelata mitaleista. Tänä vuonna pelataan mitaleista vaikka tuossa kevätpuolella näytti vielä tiukalta, että pääsette edes pleijareihin. Pointti oli siinä, että ei tämä kausi niin perseelleen tuloksellisesti mennyt kuin mitä olisi voinut, tuleva pronssipeli täyttää minimivaatimukset. Tottakai pelaaminen finaaleissa mestaruudesta olisi ollut se juttu ja vaikka lopulta vielä se mestaruus kaupanpäälle, mutta olisiko täällä osa porukasta ollut siltikään tyytyväinen? Epäilen....
   
 21. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Korjataan, IFK:n* tavoite lienee pelata mestaruudesta. Ei pitäisi jakaa mitaleita, pelkkä voittopokaali voittajalle. Tänä vuonna ei pelata nakkikattilasta.

  * fanien ainakin, ligaföreningenin tavoite lienee tehdä taloudellista voittoa.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Upgreidaus mihin? Ehkä johonkin Mälkiään tai Leimeen, mutta Selinin TPS putosi tällä kaudella nimenomaan tuon valmennustaidottoman Törmäsen IFK:lle. Törmänen on voittanut uransa aikana paljon, pärjännyt sarjatasosta ja liigasta toiseen. Selinin saavutukset? Yksi kakkossija Liigassa ja puolivälierissä kesälomille?
   
 23. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Omat pojat -fetissi on kyllä turmiollinen tie. Itse pitäisin kovasti siitä jos omista pojista nousisi ja kehittyisi liigaan, ja siitä eteenpäin vaikkapa ison veden taakse pelimiehiä, mutta edari-henkinen omat pojat ei kyllä tulosta tuo.

  Kukaan näistä ei muuten ollut "oma poika", mutta toivat kyllä erittäin merkittävän panoksen mestaruuksiin aikanaan, tai muuten vain HIFKn peliin ja identiteettiin:

  Carl Brewer
  Lalli Partinen
  Juha Rantasila
  Esa Isaksson
  Matti Forss
  Hannu Lassila
  Anssi Melametsä
  Tony Arima
  Arto Jokinen
  Lauri Mononen
  Esa Peltonen
  Harri Linnonmaa
  Pekka Rautakallio
  Christian Ruuttu
  Olli Jokinen
  Mikael Granlund
  Kimmo Kuhta
  Marek Zidlicky
  Jan Caloun
  Tim Thomas
  Bob Halkidis


  ...tarkoituksenani sanoa, että moni HIFK-fanien mieliin jäänyt ja värikäs/tärkeä pelaaja ei ollut kuitenkaan stadilainen oma poika (okei, tuosta porukasta osa on stadilaisia mutta eri jengeissä kasvaneet liigatasolle).

  Vuosia, vuosia sitten itsekin ajattelin "omat pojat" -henkisesti. En enää. Jos taitoa ja taiteilijaluonnetta, tai kovuutta ja kovaluonteisuutta löytyy, niin HIFKiin kelpaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 18.50
 24. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Törmäseen.
  Henk koht ei hirveästi lämmitä Stögön saavutukset muualla. Jos entiset saavutukset ovat merkityksellisimpiä, kannattaisi sainata Jortikka.
  Runkosarjassa Töpselit pelasi huomattavasti viihdyttävämpää ja laadukkaanpaa lätkää kun me. Väitän, että Töpsit kaatui loukkaantumisiin, ei valmentajaan. Stögön puutteet huomattiin suht nopeasti Sveitsissä ja kenkää tuli heti. Meillä vältetään turbulenssia ja pidetään paskat talossa.
   
 25. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Toki historia on vain historiaa, mutta itse arvostan aiempaa, lähivuosina tullutta menestystä enemmän kuin reilut 15 vuotta kestänyttä päävalmentajauraa, jonka suurin saavutus on 5. sija kauden päätteeksi.
  Varmasti TPS:n lopulliseen mahalaskuun edarilaumaa vastaan vaikutti tärkeiden pelaajien loukkaantumiset. Ihan yhtä lailla uskon, että IFK:n tekemiseen kauden läpi vaikutti tärkeiden pelaajien loukkaantumiset. Jotenkin kuitenkin uskon, että Tepsin viimeiset pari kautta ovat olleet enemmän Kallion ja Tallinderin käsialaa kuin Selinin. Voin olla myös väärässä.

  Selin olisi omasta mielestäni täydellinen pohjanoteeraus IFK:lta. Järjetön ratkaisu, joka toisi juhlavuoteen turhaa häsläystä ja muutosta muutoksen takia.