Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

HIFK kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Frankie, 05.11.2016 klo 17.00.

 1. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Käsitykseni mukaan Enlund ei ole tämä puskista ilmestynyt mystinen hahmo, koska hänen pelien raportoitiin jatkuneen vielä toissa viikolla ja eikös tuo Kiinan jengi pudonnut jo aikoja sitten pois sarjansa play offeista.

  Luulen että Enlund on sen profiilin pelaaja että saa houkuttelevia tarjouksia esimerkiksi Ruotsista. No, odotellaan.
   
 2. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Tämä mystinen hahmo taitaa olla Tomas Zaborsky. Pelit jatkuu vieläkin ja pari päivää tuli viestiä ettei Brynäs ole halukas tekemään jatkoa. Tämä vain omaa päätelmää ei faktaa.
   
 3. Lasse#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Zabo - Carlsson - Rask
  Thorell - Tyrväinen - Enlund
  Partanen - Malinen - Ahtola
  Åsten/Tamminen - Jääskä/Tuomisto - Petrell

  Melart - Heiskanen
  Finley - Eronen
  Salmela - Varakas
  Kaski/ O'connor

  Lankinen
  Olkinuora

  Tuossa nyt joidenkin huhujen mukaista hahmotelmaa. Omaan silmään ei pöllömmän näköinen. Ei varmasti halpa rosteri, mutta paljon jää rahaa fikkaan, kun aaltonen ja Elkins poistuvat.

  Carlssonista en osaa sanoa yhtään mitään, mutta tulisiko kuitenkaan shl:stä kolmoskenttään, tuskin.

  Olkinuorasta ei mitään huhuja ole ollut, hän on ihan vaan oma heitto.
   
 4. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ketjun viestissä #303 pohdiskelin lyhyesti samaa asiaa ja mulla olikin väärää tietoa eli Zaborskylla olikin vain yhden kauden sopimus Brynäsin kanssa. Voisiko olla niin, että Zaborsky olisi laatikkoleikkisommitelmissa pelityylinsä puolesta optimaalinen laituri uudelle ykkössentterille, kuka hän nyt sitten onkaan? No, yrityksestä homma ei Zaborskyn osalta jäisi kiinni.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jos sitä päästelis nyt läpällä mopoa ihan kunnolla käsistä, niin pieni tarina tähän väliin. Vaikka Lauri Taipalus ei varmaankaan asunut naapurissani, niin sinä kesänä kun hän tuli IFK:hon, ilmestyi myös naapurin postiluukkuun sukunimi Taipalus. Kyseinen sukunimi myös hävisi tuosta postiluukusta samana kesänä, kun itse pelaaja siirtyi IFK:sta pois. Sen jälkeen siinä on nimet vaihtuneet pari kertaa, mutta ihan äskettäin siihen ilmestyi nimi Koivu. Tietenkin taikauskoinen tshekki77 vetää välittömästi yhtäläisyys merkit ja kysyy, että olisko Bäckström puhunu vanhalle joukkue kaverilleen, ettei suomalaisen jääkiekkoilija ura ole mitään, ellei edes yhden kauden ole saanut kantaa IFK:n paitaa? Ja nuori Mikael poika säestänyt vierestä, että kyllä se näin on. Meinaa eikös esim. siinä ole pelaaja, joka ei tod. pitäisi olla saatavilla? Eikös heidän suvullaan ole omistuksia TPS:ssä ja toisaalta hänelläkin taitaa vielä kausi jatkua, vaikka toisaasta saattaa olla katkolla ensi yönä. Ja niinkuin sanottua, ihan läpällä...
   
 6. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Ikävä kyllä tilanne on juurikin tuo. Tai no Junnila ja Ikonen puuttuu tuosta yllä olevasta hahmotelmastasi, mutta ne nyt ei muuta mitään muuta kuin ikäjakaumaa. Niin ja tieten Mikko Lehtonen, jota yritetään vaihtaa kasaan kiekkoja.

  Älkää kysykö, miten Aho on onnistunut tuhlaamaan 3 Miljoonaa tähän nippuun. Pakisto toki on hemmetin kova, mutta ei tuolla nipulla mestaruudesta tulla vääntämään.
   
 7. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mutta eihän Koivu kai enää tällä kaudella pelannut missään, joten siltä osin en usko että olisi tässä kohtaa haettu pelaaja? Mutta nuo postilaatikko- ja ovinimispekulaatiot ovat kyllä mielenkiintoisia. Viime keväänä bongasin duunipaikan lähellä erään rappukäytävän nimitaulussa tutun ulkomaalaispelaajan nimen ja lamppu syttyi - hän on tulossa pelaamaan HIFK:hon. Laitoin asiasta viestiä myös tälle palstalle. Ei tullut ja tuskon oli edes kovin lähellekään tulla pelaamaan, Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että jälkikäteen selvisi, että arvuuttelemani ulkomaalaispelaaja itse asiassa asui ko. talossa kesän aikana ja siirtyi sitten pelaamaan ihan muihin sarjoihin. Mutta näin ne jutut syntyy ja muokkautuu.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Siis puhutaankohan me samasta Koivusta? Meinaa ainakin yksi Koivun klaanin jäsenistä on pelannut viimeksi 16.4 ykkösketjussa Granlundin ja Haulan kanssa. Siihen rinnalle sitten vielä vaikka Tuomo Ruutu ja kolmanneksi kaveriksi ketjuun joku tulevaisuuden lupaus, niin...

  ...niin sitten alkaa olla aika varmaan heräillä päiväunilta.

  Edit. linkki vie siis livetulokset.com sivustolle ja ketjukoostumuksiin 16.4 pelattuun St.Louis Blues-Minnesota Wilds peliin.
   
 9. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuomo Ruutu, Tomas Zaborsky, Teemu Ramsted, Corey Elkins, Joe Finley.

  Johtajuutta? Ratkaisuvoimaa? Taitoa? EI Munattomuutta, EI Laiskottelua, EI yksinkertaisti ohipelejä koskaan

  Toki Zaborskystä moni voi olla eri mieltä, mutta vaikka kaveri takoisi 0+0 runkosarjassa on hänestä asenne- ja taistelupuolella 99,99% enemmän hyötyä kuin Juhamatti Aaltosesta.
   
 10. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllähän nuo maistuisi. Hintaa on varmasti kuitenkin yli miltsi... mahtaako löytyä
   
 11. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No jos 20v. sitten 80v- juhlakaudelle 97-98 riitti rahaa SM-Liigan/Liigan kaikkien aikojen kovimman joukkueen kasaamiseen, kai 100v -juhlakaudelle nyt Venäjän sarjasta pari ex-HIFKiä voidaan hakea.

  Ja kuka suomalainen kiekkoilija nyt ei haluaisi HIFKissä ainakin kerran eläessään pelata?! Sehän on vissi ja varma että Mikko Koivu palaa P-Amerikasta ja yhdessä vanhan kamunsa T. Ruudun kanssa haluavat nakkikattilaa kannatella Nordiksen jäällä huhtikuussa 2018! :-D
   
 12. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mä vähän luulen kuitenkin, että IFK:ssa pelataan oman historian juhlakausia, ei koko Suomen. Tai mistä näitä tietää.
  Mulla on kuitenkin vähän sellainen pelko, että 120 vuotta ei ole sen kummempi rajapyykki kuin vaikka 110 vuotta. Ja toisaalta miksi olisi?
   
 13. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Lainaus:
  Kaikella kunnioituksella, mutta mihin tämä nimilista perustuu. Ramu ei 99% varmuudella Suomessa pelaa, Zabolla on mielenkiintoa palata IFK:n, mutta viikko sitten neuvotteluyhteyttäkään ei vielä ollut ( suoraan häneltä henkilökohtaisesti kuultuna), Elkins on saattanut tehdä jatkon ja Tomostakaan ei ole mitään varmaa tietoa. Kyllähän nämä pelimiehet mulle kävis.
   
 14. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä vähän luulen että sä olet oikeassa ja mä sekosin vuosissa... :-)

  Aivan oikein 100v -juhlakausihan oli jo 20 vuotta sitten.
   
 15. PPK Jäsen

  Viiden vuoden päästä juhlitaan 125 v juhlia sitten kunnolla. Toivottavasti se taphtuu uudessa hallissa.
   
 16. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Vaikka kuinka kiva olisi nähdä esim. ketju Enlund - Ramstedt - Rask ja Elkinsin jäämiseen ym. täytyy myöntää, että uskon joulupukkiin, mutta en ihan kaikkeen sentään.
  Eiköhän noihin huhuihin perustuen UTJ:mme ole värkkäämässä jotain seuraavanlaista:
  Enlund - Carlsson - Thorell
  Ahtola - Malinen - Petrell
  Partanen - Tyrväinen - Sopanen
  Åsten - Jääskä - Tamminen
  Tuomisto, Saarelainen, Hämäläinen, Nordgren,
  Nykopp (jos saatu kuntoon).
  Pakit:
  Finley - Heiskanen
  Eronen - Salmela
  Varakas - O'Connor
  Kaski, Teppo, Ulander, Salmi + ehkä yksi lisää.
  Lankinen
  Halonen
  ja yksi lisää Bäckströmin tilalle.
  Ja eiköhän Törmänen jälleen johdata joukkoja hengellisesti ja omin avuin.
   
 17. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aika lailla samoja ukkoja olen pyöritellyt mielessäni, paitsi Sopasen tilalla on ollut Rask ja Tammisen tilalla Luttinen. Puolustukseen tarvitaan minusta vielä se ykkösparin puolustusorientoituneempi pakki, sillä Finley saisi jo liikaa peliaikaa tuossa roolissa. Yksi juttu mikä itseäni on alkanut huolettamaan on kätisyydet. Hyökkäyksessä olisi avauksessa vain yksi rightin pelaaja. Tällä kaudella oli Rask, Aaltonen, Puustinen ja Leino. Se rajoittaisi aika paljon variaatioita ainakin ylivoimalla. Jos molemmat Rask ja Sopanen olisi joukkueessa, olisi siinä sentään kahteen kenttään ja molempiin ylivoimiin hyvät pelaajat rightin mailalla. Toinen juttu olisi aloitustaito. Näistä senttereistä vain Malisella oli yli 50% aloitusvoittoja viime kaudella. Täytyy toivoa, että näiden lisäksi saadaan vielä se mystinen sentteri huikealla aloituskyvyllä ja rightin mailalla.

  Kun joku puhui kuulleensa ensi kauden sentteristön olevan mahdollisesti jopa naurettavan kova tähän sarjaan, niin miten on, voisiko JYPin huhutusta Immonen-Hytönen-Suomela kolmikosta jo käyttää tätä ilmausta vai menisikö meillä jopa kovemmaksi.
   
 18. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos sentterit ovat Carlsson, Malinen, Tyrväinen, Jääskä ja muut, niin ei tuo mikään kova ole. Päinvastoin, vaatisi vielä ainakin yhden kovan sainauksen keskustaan.
   
 19. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä eikä Jääskä voi muutenkaan olla suoraan avauskokoonpanon sentteri vaan kyllä koko sentterinelikon pitää olla osastoa "vakaa liigapelaaja". Keskikaistalla pitää olla leveyttä ja esimerkiksi Jääskää pystyy peluuttamaan tarvittaessa myös laidassa. Kauden aikana tulee kyllä reiluja näytönpaikkoja, jotta pelipaikoista syntyy oikeanlaista kilpailua myös keskikaistan osalta.

  Kolmeen ensimmäiseen ketjuun Carlsson - J.Tyrväinen - Malinen on lähtökohtaisesti kovaa settiä, mutta aika samasta puusta veistetty kolmikko. Kaikki ovat tunnollisia kahden suunnan senttereitä, mutta mieluusti näkisin tuossa yhden Ramun tyylisen pelaajan. Hieman karrikoiden voisi sanoa, että tuolla kattauksella syntyy vaikutelma, jossa Elkins on yritetty korvata kolmella köyhän miehen Elkinsillä.
   
 20. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eihän tuo mikään ihmeellinen ole, mutta minusta aloitustaito poislukien riittävä, jos laiturit ovat laadukkaampia. En tästä nelikosta puhuessa todellakaan tarkoittanut käyttää nimitystä naurettavan kova. Noista kuitenkin vasta Jääskällä on varmasti sopimus ensi kaudelle ja itse vähän toivon hänen pelaavan laiturina. Tarkoitus oli vähän kysellä ketä oikein vaadittaisiin näiden lisäksi tai tilalle, jotta saataisiin yhtä kova tai kovempi sentteristö kuin JYPillä huhutusti tulee olemaan vai onko sille edes mahdollisuutta.
   
 21. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tää on kyllä jännä homma, eka täysi kausi minkä seurasin Nordiksella 1977-1978 oli seuran kymmenes (vai yhdestoista?) Liigassa. Jos nyt tulee 100+ kautta täyteen, niin mä oon aika vanha?
   
 22. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  No ei ollut. Liigan ensimmäinen kausi oli 1975-76 joten tuo oli IFK:n kolmas kausi Liigassa (tai siis SM-Liigassa). Lisäksi se oli viideskymmenes vuosi ensimmäisestä SM-sarjasta 1928, kolmaskymmeneskolmas vuosi lätkäjaoston perustamisesta ja kahdeksaskymmenes vuosi seuran perustamisesta.
   
 23. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole ei, mutta lähentelee varmasti kalleimman sentterikolmikon titteliä. Malisesta huhuttiin, että HIFK vei miehen fyrkalla Tapparan nenän edestä, Tyrväinen oli tällä kaudella Liigan pistepörssin top10-äijä, Carlsson on taas SHL:n VL, tuskin lähtee Suomeen ihan pikkurahan takia. Mutulla heittäisin, että Nyba lyö tuohon kolmikkoon summan, joka vastaa kolmasosaa muutaman liigajengin koko pelaajabudjetista. Ja jos sentterikolmikko on tuo, niin eipä voi Nybondaksen sanoa tehneen työtään taaskaan kunnolla. Tämän kauden suurin puute oli se ylivoiman pyörittäjä ja ykkössentteri, joka pystyy kääntämään pelin suuntaa. Tuolla kolmikolla se johtaja puuttuu myös ensi kaudella.

  Ensi kaudelta toivon erityisesti kunnon näyttöpaikkoja Ulanderille, Jääskälle ja Nordgrenille. Ei kaikille välttämättä siis samaan aikaan, mutta jossain vaiheessa kautta oikeaan aikaan oikeassa roolissa ja hyvien ketjukavereiden kanssa. Sovitaanko, että kesähöntsissä lyödään Ulander "heiskaseksi" Finleyn viereen, Jääskää ja Nordgrenia sitten jonkun Malisen ja Ahtolan ketjuun +13 minuutin peliajoille. Jos ei ole mitään muuta käyttöä, kuin kuusi minuuttia ja hajapelejä, niin lähetetään suoraan johonkin, missä saa pelata reippaasti. Ja siis muualle kuin a-junnuihin.
   
 24. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Katseet sitten seuraavaan kauteen. Hyvää kesää palstalaiset!

  Nyt odottelemaan ensi kauden pelaajajulkistuksia, innolla odotellaan, kuten aina. Syksy ei ole kaukana. Pian nähdään punapaidat taas tositoimissa, toivottavasti paremmalla runkosarjasijoituksella ja pidemmällä keväällä.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Rask kuulemma jatkaa Rindellin mukaan.

  Iso palanen ja erittäin mieluisa juttu.