Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

HIFK kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Frankie, 05.11.2016 klo 17.00.

 1. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja listaa voi jatkaa lähes loputtomiin.. Stig Wetzell, Harri Tuohimaa, Darren Boyko, Carey Wilson, Raimo Hirvonen, Ilkka Sinisalo.... jatkakaa
   
 2. Penski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
  Lainaus:
  SaiPa 100% varmasti 2v. Diili tehty jo monta kuukautta sitten.
   
 3. Stigu Jäsen

  Perkele ensi kausi on tosiaan Juhlavuosi!

  Kyllähän seuran pitäisi Juhlakaudella kunnioittaa kaikkia lähihistorian valmentajiaan antamalla kunkin heistä valmentaa esim. pari kolme viikkoa kerrallaan.

  Syksyn ruletti alkaisi seuraavilla valmentajilla: 1. Selin, 2. Helikopterilla Lentäen 3. Stripaten ja Sahaten 4. Dokaten 5. Sanaa Julistaen 6. Luontoa Korostaen

  Kevätakausi mentäisiin sankareilla: 7. Hymyillen, 8. Keittäen 9. Sivistyen 10. (Sir) Matikainen

  Pleijareissa valmentaisi sitten :11. Vaieten

  Samaten Karavaanarin pitkää, pyytetöntä ja menestyksetöntä uraa seurassa pitäisi kunnioittaa siten että hän saisi vapaasti valita jengin ilman että kukaan urpo (varsinkaan fani) tulee mussuttamaan mitään. Jengissä olisi sopiva koostumus kalliutta, randomilla skoutattuja kalliita tyhjiä arpoja ja omia kalliita poikia.

  ATK:n kautta Karavaanari saisi valita 2 M€:llä random-pelaajia, reunaehtona olisi kuitenkin että hän saisi lukea anoastaan maks. neljän lauseen arvion pelaajasta, josta yksikään skouttausryhmään kuuluva ei ole ikinä kuullut mitään. Loput pelaajat olisivat nykyisiä omia poikia. A- B- ja C-junioreista nostettaisiin lisäksi kaikkein paskimmat pelaajat edariin kehittymään yhdeksäksitoista vuodeksi. Siirtorajan kynnyksellä tehtäisiin vielä miljoonalla eurolla muutama kolmen pelaajan "pakettihankinta" Sportista, Jukureista ja Kookoosta.

  Karavaanarin kunniaksi viimeinen kotiottelu pelattaisiin Suomen Kennellliiton avustamana 8 000 haukkuvalle koiralle. Ottelun loputtua koko yleisö ulvoisi ja räksyttäisi seisaallaan/takajaloillaan, kun Karavaanari ajaisi kentän ympäri kunniakierroksen uudella Solifer Caravan 600XL-vaunullaan, jonka katolla liehuisi iso "Olen IFK-Ry:n jäsen minua ei voi ikinä erottaa"-lippu.
   
 4. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vittu, mitä parkumista siellä stadissa! Vastahan te viime vuonna olitte finaalissa ja muutama vuosi sitten mestareita. Te ette tiedä fanien tuskasta hevonvittuakaan.

  Meillä täällä lännessä on puuhastelukerho, jossa resurssit ovat kohdallaan, mutta finaalipaikasta on 29 vuotta ja mestaruudesta 54 vuotta.

  Että turha siellä on valittaa vuodesta toiseen jatkuvasta puuhastelusta, saatana!

  PS. Juhlakausi takana, varmaan huomasitte panostuksen: huippuhankintoja tyyliin Liedes, Antonen, Mäkinen jne. jne.
   
 5. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitos!! Alkoi tää päivä äänekkäällä naurun remakalla ;) ;)
   
 6. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En löydä orkkis-viestiä, kenestä puhutte?
   
 7. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  T. Anuksesta.
  Pääset alkuperäiseen viestiin tökkäämällä sitä lainauksessa näkyvää pientä ylöspäin osoittavaa nuolta sanan "kirjoitti" perässä.
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo, paitsi että tuskin se meitä yhteisen "alkkis-isä IFK:n" lasten mieltä lämmittää, että jonkun isä juo vielä rankemmin.

  Mutta ymmärrän pointin oikeinkin hyvin :)
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017 klo 11.37
 9. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Että oikein Juhlavuosi... kuluneella kaudella saatiin nauttia näistä Juhlaotteluista. Nyt samaa herkkua on luvassa koko vuosi. Juhlitaanko me Nybondaksen "kymmenettä täyttä vuotta HIFKn Utj:na vailla pätevyyttä"? Aikamoinen saavutus. Fanien toimesta voitaisiinkin leipoa Nordikselle helvetin iso pannukakku juhlistamaan menestysantimagneetin eläkevirkaa.
   
 10. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitos avusta @Ishmael .
  Mukava saada jeesiä, kun itellä tää atk-genre ei oo kovin vahvasti hallussa...
  Ja eikä toi Tanuksen meno SaiPaan myöskään kovasti harmita.
   
 11. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Keitäs uusia pelaajia meille onkaan huhuiltu? Ainakin J.Tyrväinen, Carlsson, Sopanen, Thorell, Ahtola ja Varakas. Kaikki tuskin toteutuu, mutta jos nyt vähän vertaillaan, niin Kärpät julkaisi tänään seuraavien pelaajien sopimuksen ensi kaudelle: Koivisto, Bertrand, Karvinen ja Lasu. Samalla Aho ilmoittaa, että hakevat hyökkäykseen enää yhtä pelaajaa. Käännetäänpä nämä nimet toisinpäin ja melkoinen parku olisi IFK-osiossa tällä hetkellä. Esimerkiksi meille huhuttu Carlsson ja Kärppien hankkima Lasu ovat hyviä verrokkeja, koska pelasivat molemmat viime kaudella samassa joukkueessa sentterin tontilla.

  Carlsson: 44 ott, 11+13=24, +19
  Lasu: 48 ott, 6+8=14, -2

  Aika valtava ero etenkin tehotilaston osalta. Otin tämän esille siksi, koska kaikki tulevat hankinnat ovat suhteessa samassa sarjassa pelaaviin vastustajiin ja siinä mielessä Kärpät on hyvä vertailukohde, että oletan ko. joukkueen olevan myös ensikaudella pelaajabudjetiltaan Liigan top3-jengi.

  Kaikenmaailman Lascheja on kiva pyöritellä fantasiarostereissa, mutta realismi on se, että maksukykyä löytyy pelkästään SHL:n puolelta sen verran, että ottavat kernaasti toissakauden runkosarjan sekä playoffsien pistepörssin voittajan markkinoilta kuljeksimasta mikäli sellainen tilaisuus siunaantuu.
   
 12. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HIFK antaa vain niin paljon tasoitusta kaikessa mahdollisessa joukkueen rakennuksen ulkopuolisissa asioissa, että en oikein osaa enää vertailla muiden joukkueiden ja HIFK:n rostereita keskenään. OK TPS kaatui tänä keväänä rosterin leveyden ansiosta.
   
 13. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tapparalle ainakin juu, onhan se konkretisoitunut jo kolmena keväänä peräkkäin. Tämä liittyy silti enemmän organisaatiokulttuurin, johon tarvitaan toki muutos. Valitettavasti uskon, että kovin äkkiä se ei tule tapahtumaan jos on tapahtuakseen ollenkaan.
   
 14. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En nyt ihan jaksa uskoa, että Kärpät paikkaa Mikko Lehtosen, John Albertin, Jesse Saarisen, Brock Trotterin, Mika Pyörälän ja Nicklas Olaussonin lähdöt yksinään Ässissä flopanneella Bertrandilla, Lasulla ja jollain Sportti-jämällä. Eiköhän siellä ole pöytälaatikossa vielä tukku sopimuksia, joita ei voi vielä julkaista. Esim. Jasse Ikosellahan jatkuu kausi edelleen. Näiden lisäksi sitten yksi kova tekijä vielä hakusessa.

  Tai sitten siellä uskotaan johonkin Miracleen super-Mannerin johdolla seuraavalla kokoonpanolla:

  Bertrand - Ruohomaa - Leskinen
  Mäenalanen - Lasu - A-junnu
  Sailio - Humaloja - A-junnu
  Karvinen - A-junnu - A-junnu
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 13.58
 15. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, tuskin ne julkaistavat sopparit Kärppien osalta tuohon jää. Lähinnä vaan en voinut olla pohtimatta kuvitteellisia reaktioita tässä osiossa kun ensin pyöritellään Lascheja ja kumppaneita laatikkoleikeissä, mutta tämän jälkeen lätkäistään pöytään Bertrandia, Lasua ja Karvista. Pointti oli myös, että reaaliteetit huomioiden meille huhuiltu Carlsson olisi mielestäni erinomainen hankinta 2.- tai 3. -ketjuun vaikka kaikki eivät tätä tunnukaan allekirjoittavan.
   
 16. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Twitterissä huhuaa joku nimimerkki, että Enlund olisi IFK:n jätkä ensi kaudella.

  Tänäänhän Kunlunista sai monoa aika monta suomalaista mukaanlukien Enlund. Joonas Järvinen taisi olla ainoita kenellä jatkosopparia suotiin, kun Mike Keenan iski paikalle ja haluaa vanhan liiton Pohjois-Amerikkalaisia.

  Yhtään en ole Enlundia seurannut, mutta ei oikein ainakaan ole tehoja parina viime kautena tullut.
  2015-2016 Lokomotivissä 27 peliä, 5 pistettä.
  2016-2017 TSSKA:ssa 25 peliä, 12 pinnaa ja Kunlunissa 8 peliä, 0 pistettä.

  Toki tuo TSSKAn nippu on pirun kova ja ihan hyvät pinnat siellä. Ja 2014-2015 Sibirissä 45 pistettä.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Myös Business-Tommi vapautui sopivasti. Siinähän teille olisi tuttu paluumuuttaja ja kiekollinen pakiston kingi ensi kaudeksi?
   
 18. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siirtohuhu-ketjussa tästä mainittu myös.
   
 19. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Tässä vielä tuo twiitti kiinnostuneille.
   
 20. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Aivan loistava uutinen, jos Enlund HIFK:hon tulee. Juttelin kaksi kesää sitten erään suomalaisia kiekkoilijoita kesäisin valmentavan luisteluvalmentajan kanssa. Hän sanoi silloin erikseen, ettei kukaan hänen harjoituksissaan piekse Enlundia luistelussa. Tähän kun lisätään liigatasolle loistavat kiekolliset taidot, on kyllä vaikea pideltävä vastustajille.
   
 21. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hänen ei enää ikinä tarvitse Nordiksen ovia kolkutella. Kaverin puolivaloilla pelailu ja lopulta poistuminen oli yksi niistä asioista, jotka sen paskakierteen aloittivat kauden alusta. Tuollainen omaan pesään kuseminen on anteeksiantamatonta.

  Toki HIFK:n surkeaan runkosarjaan vaikutti sellainen pieni sivusiekka myös, että pelillinen jatkumo edellisestä kaudesta oli... no sitä ei ollut.
   
 22. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Tuli heti mieleen, että olisiko tässä se paljon puhuttu pelaaja joka tuli vähän puskista eteen ja josta ei voitu kieltäytyä. Muistaako joku miten Enlund pystyy pelaamaan keskellä? Enempi laiturina hänet kuitenkin muistan.
   
 23. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Jos Tomi Sallinen on saatavilla niin minä löisin roponi häneen ja iskisin C:n rintaan ensi kaudeksi. Se jätkä ei tingi työnteosta senttiäkään ja olisi sillä saralla mukava poikkeus muuhun jengiin.
   
 24. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Lähteenä oli "rummun pärinää": varma lähde. Heh, tuo ei siis voi muuta kuin pitää paikkaansa.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai muuta voi todeta, kuin "varma lähde". Jos vastaisi, että "se oli toi Luttisen Arttu, joka tästä kertoi", niin ei tykättäisi hyvää Luttiselle HIFK:n toimistolla.