HIFK kaudella 2014–2015

  • 1 485 986
  • 3 548

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Junno tuolla Kärpät ennätysbudjetilla uuteen kauteen - CHL - 12.07.2014 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta huutelee, et lähtevät uuteen kauteen 3,2milj euron ennätysbudjetilla ja vielä on kuulemma tarpeen vaatiessa mahdollisuus kaivaa lisää tuohta. Kärppien jengiä kun katsoo, niin maksaahan se, mutta mulla on sellainen mielikuva, et meilläkin rahaa lienee vähintään yhtä paljon ja tarvittaessa enemmänkin....mut jengi on meillä hiukan kehnompi. Olenko mielikuvani kanssa ihan kuutamolla vai wtf? Maksaako kirkkaat valot muka niin paljon?

HIFK:n viime kauden joukkue maksoi kai lopulta yli 4 milliä...
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuon 3,2 yli on varmasti moni joukkue mennyt viime vuosina. Budjetit ovat budjetteja.

IFK:n osalta varmaan ihan ensiksi olisi hyvä tietää, mitä viime kaudesta jäi talouspuolella käteen...
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
HIFK:n viime kauden joukkue maksoi kai lopulta yli 4 milliä...

Onhan se huikeeta, jos summa oli lopulta tämä. Sen tiedän, että yli mentiin kyllä ja paljon. Siis alkuperäisestä budjetoidun. Huvittavin kaveri rosteriin kaiken keskellä oli esim. Ryan Thang. Mitäköhän kaverista haettiin ja lopulta maksettiin varmaan mottipäisiä summia. Kaveri kelpaa ensi kaudeksi Korean liigaan, että kai sekin jotain kertoo. Ei pysty ymmärtämään miten tällaisia rahasummia käyttävät herrat jatkavat vielä organisaatiossamme. Puhumattakaan mitä tulokset ovat. Kohta ollaan hyvien taloudellisten kausien jälkeen yhtä kovissa miinuksista kuin vielä Valtasten, Nybarien ym. tullessa hommiinsa. Se kertoo jo jotain.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Mut hei, me ollaan takuuvarmasti Stadin Ykkösiä, joten miksi satsata sen kummemmin valtakunnaliseen menestykseen... Väkisin tässä tulee mieleen muistot, kun narrit edellisen kerran poistuivat (putosivat) liigasta. Country Club mukavoitui piirun verran enemmän ja HIFKiä alettiin nähdä entistä harvemmin välierissä.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Tulee väkisinkin mieleen ajatus dinoista, jotka ajattelevat kuin suomalaiset poliitikot, kun viimeisin taantuma alkoi: ei kosketa hifk:ta. Kun aina ennenkin on rahaa tullut heikommallakin menestyksellä, niin miksei tulisi nytkin. Jokerit puuhastelivat ihan samalla tavalla ja tästä johtuen tilanne oli eräällä tavalla vakio. Brandi oli kunnossa ja MG & Peltonen sekä tietysti Kibbe toivat väkeä lehtereille. Vain muutos on pysyvää ja tällä hetkellä organisaatio ei näytä kykenevän uudistumaan vaan jatkaa samalla mallilla. Nimimiehet ovat poissa ja ei Husso ole vielä Stara.

Haluaisin todella nähdä myös naapurissa kovan nipun, johon aikoinaan tottui, mutta tällä hetkellä nippu on melko hmv. Mikäli muutosta nimimiesten muodossa ei tule, oletan pisteiden olevan tiukassa alkukaudesta. Perustan em. väitteen Stögön edellisiin kausiin, jolloin alkukausi meni heikosti ja loppukausi olikin historiaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haluaisin todella nähdä myös naapurissa kovan nipun, johon aikoinaan tottui, mutta tällä hetkellä nippu on melko hmv.

Tämä on myös asia mikä huolestuttaa paljon. Se että me kannattajat huutelemme joukkueen olevan HMV ja on huudeltu jo pari vuotta, niin nyt on viime aikoina alkanut näkymään myös muiden joukkueiden kannattajien puolelta tällaista kirjoittelua. IFK on ajettu jamaan, jossa sitä on ruvettu pikkuhiljaa pitämään joka puolella vähän HMV jenginä, joka ei herätä enää tunteita suuntaan eikä toiseen. Kaukana on ne ajat, jolloin oltiin vihatuimpia ja rakastetuimpia.
 

Klubi17

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Lopettakaa sitten se kausikorttien ostaminen. Kun leikkikentän reunoilla alkaa olemaan tyhjää, luulisi että menee viestikin perille. Siis ainoa asia mikä nykyjohdon herättää on se, kun kassavirtaan tulee kunnon supistus. Ei kelpaa enää heikosti koottu nippu, tehkää kunnolla töitä ja yrittäkää saada uskottavuus takaisin. Nopea toimenpide : Nybondas saman tien ulos ja parempi ja nälkäisempi UTJ tilalle....
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Lopettakaa sitten se kausikorttien ostaminen.

En lopeta eikä varmaan 4000 muutakaan. IFK:n matsit on usealle kannattajalle elämäntapa. Tietysti saa valittaa ja olla tyytymätön, mutta joka tapauksessa syyskuussa takaisin Nordikselle jengi vaeltaa. Mutta jokaisen oma asia, miten asiat priorisoi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...Kohta ollaan hyvien taloudellisten kausien jälkeen yhtä kovissa miinuksista kuin vielä Valtasten, Nybarien ym. tullessa hommiinsa. Se kertoo jo jotain.

Joo, eihän tuo skenaario varmaan kaukana ole, jos tämä typerä puuhastelu IFK:ssa vielä kauempaa jatkuu. Mä en kertakaikkiaan voi ymmärtää, miksi meillä on kaudesta toiseen niin paljon ongelmia tai vääriä valintoja organisaatiossa.

Göran Stubb oli niin oikeassa tossa vuosi sitten, kun sanoi (jotenkin näin), että "aika moni henkilö olisi tehnyt Nybarin asemassa todella paljon parempaa tulosta urheilullisesti samassa ajassa samoilla pelimerkeillä, mutta IFK:ssa vaan junnataan paikoillaan näissä asioissa". Niin, miksi ihmeessä saa nyt jo usealla kaudella epäonnistunut UTJ jatkaa aina vaan asemassaan. Tulosurheilusta kuitenkin kyse, kuten klisee kuuluu.

Tästä kaikesta puuttuisi enää se pahin painajainen, että kun muutosta on oikein odotettu, niin se muutos onkin seuraava: Venäläinen öljyn välistävetäjä, kuuluisa rahanpesijä ja kaikkien hyvävelien isoveli Yevgeni Stestoteronikov on ostanut rakkaan seuramme, ja Helsingin IFK (nimi muutetaan muotoon ХИФК) aloittaa kauden 15-16 KHL:ssä. Kiitämme teitä, ja pahoittelemme floppikautta jälleen kerran. Oikein hyvää kesää koko ХИФК-perheelle.
 

Bedrock

Jäsen
Tulosurheilusta kuitenkin kyse, kuten klisee kuuluu.
Hyvää pohdintaa doupilta, mutta yhdessä kohtaa moni harhautuu pahasti miinaan. Kyse ei ole tulosurheilusta vaan talousurheilusta. Oy HIFK-Hockey Ab on osakeyhtiö, jonka tärkein (ja joltain osin ainoa) tehtävä on tuottaa omistajilleen rahaa. Tällä mittarilla mitattuna HIFK:n nykyjohto on viime kautta lukuunottamatta onnistunut erittäin hyvin. Nobyndas on tähän asti onnistunut rakentamaan annetaulla pelimerkeillä joukkueen, joka on panostuotos -suhteeltaan positiivinen. Tämä on Nybondaksen tärkein tehtävä organisaatiossa. Ei omistajilla ja/tai hallituksella ole ollut minkäänlaista syytä tehdä korjaavia toimenpiteitä.
 

Stigu

Jäsen
Hyvää pohdintaa doupilta, mutta yhdessä kohtaa moni harhautuu pahasti miinaan. Kyse ei ole tulosurheilusta vaan talousurheilusta. Oy HIFK-Hockey Ab on osakeyhtiö, jonka tärkein (ja joltain osin ainoa) tehtävä on tuottaa omistajilleen rahaa. Tällä mittarilla mitattuna HIFK:n nykyjohto on viime kautta lukuunottamatta onnistunut erittäin hyvin.

Juuri näin. Meikäläisellä meni monta vuotta tämän ymmärtämiseen, enkä tietenkään vieläkään hyväksy tai sulata asiaa. Mutta fakta on, että me ifk- kannattajat fanitamme yritystä, emme urheilullista tulosta tavoittelevaa seuraa. Samasta syystä merkittäviä muutoksia seuran johdossa tulee tapahtumaan ainoastaan taloudellisen romahduksen kautta. Nykymenolla saadaan ainoastaan näitä kerran kolmessatoista vuodessa mestariksi-suonenvetoja.

Yksi vaarteenotettava vaihtoehto on myös se, että IFK perustaisi Suomeen liigan rinnalle ns. Pk-talousliigan. Tässä liigassa seurattaisiin pienten ja keskisuurten firmojen taloudellista kehitystä tilikauden aikana. Fanit voisivat edesauttaa esim. IFKn menestymIstä kyseisessä liigassa pankkisiirroilla tai avustuksilla. Jäähallissa voisi livenä seurata IFKn kassavirtaa ja Garden-hankkeen debit/credit-tilannetta.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakavasti puhuen niin eiköhän Essi ole sitä kategoriaa joka löytää pelipaikan sieltä mistä löytyy mittavaa omaa pelihistoriaa, eipä tuollainen enään lähde uraa rakentelemaan ainakaan muissa Liiga-joukkueissa. Luonteeltakin hyvin anti-IFK ja uskon että käyttää pitkiä kalsareitakin.

_

Ei ainakaan Essillä munat jäädy.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
En lopeta eikä varmaan 4000 muutakaan. IFK:n matsit on usealle kannattajalle elämäntapa. Tietysti saa valittaa ja olla tyytymätön, mutta joka tapauksessa syyskuussa takaisin Nordikselle jengi vaeltaa. Mutta jokaisen oma asia, miten asiat priorisoi.

Mulla sellainen tunne, että tulevalle kaudelle moni kausarin omistava on jättänyt kausarin uusimatta! Se kertoo joukkueen kiinnostavuudesta paljon. Meidän perheellä ollut kaksi kausikorttia ikuisuuden, mutta pari viime kautta suurin osa matseista jäänyt paikan päällä katsomatta. Jos kausarit on hinnoiteltu niin kuin ne on, pitää niille löytyä myös vastinetta pelin edellyttämällä tasolla! Mun IFK:ssa pelaa liigan pistepörssiykkönen, liigan jäähypörssiykkönen ja liigan paras puolustaja tehopisteillä mitattuna. Haluan viihdettä koko rahalla, mistä maksan. Häviöt ei niinkään ole koskaan kirpaisseet, vaan pelityyli! Jos häviää munat kainalossa, hävettää. Kun aikoinaan toin poikiani IFK:oon matseihin mukaan, niin perusmottoni oli, jos pelin häviää niin tappelut pitää voittaa! Vielä tänä päivänä molemmat poikani muistavat tuon hokeman. On sille naurettu monet kerrat. Caloun taiturina, Halkidis, Vopat, Tuomainen oikeasti kovina äijinä! Nykyifkoo on kaukana siitä, valitettavasti.,
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...yhdessä kohtaa moni harhautuu pahasti miinaan. Kyse ei ole tulosurheilusta vaan talousurheilusta. Oy HIFK-Hockey Ab on osakeyhtiö, jonka tärkein (ja joltain osin ainoa) tehtävä on tuottaa omistajilleen rahaa. Tällä mittarilla mitattuna HIFK:n nykyjohto on viime kautta lukuunottamatta onnistunut erittäin hyvin. Nobyndas on tähän asti onnistunut rakentamaan annetaulla pelimerkeillä joukkueen, joka on panostuotos -suhteeltaan positiivinen. Tämä on Nybondaksen tärkein tehtävä organisaatiossa. Ei omistajilla ja/tai hallituksella ole ollut minkäänlaista syytä tehdä korjaavia toimenpiteitä.

Kyllä, "en kiellä, enkä varsinkaan myönnä", sano entinen duunikaveri kun kysyttiin että menikö eilinen pitkäks, kun oot vähän krapulaisen näköinen :)

Noissa asioissa mennään valitettavasti aina talous edellä, varsinkin jos/kun omistajilta puuttuu se tietynlainen kilpailuvieetti ja oma kiinnostus IFK:n menestymiseen, kuten nyt näyttää puuttuvan. Sinne pitäisi löytyä sellaisia osaomistajia, jotka eivät todellakaan tyydy pelkkään plussatulokseen, vaikka omaan laariin ne fyrkat sataakin, vaan haluavat myös että seura menestyy ja oma merkki pysyy brändeistä parhaana nyt ja jatkossa. Siinä mielessä vituttaa olla IFK:n kannattaja, että meillä todellakin asiat polkevat liikaa paikallaan, ja puuhastelu jatkuu, jos vaan sitä plussatulosta tulee. Toivottavasti viime kausi toi tappiota, jotta ne silmät avautuisivat vihdoin siihen, että ehkä sitä urheilullista menestystä ei kannata kokonaan unohtaa.

Mitä Nybariin tulee, niin taitavampi ja parempi ostaja olisi pärjännyt huomattavasti paremmin urheilullisesti, ja sitä kautta ehkä myös taloudellisesti. Vuoden 2011 jälkeen on tarvottu keskuspuiston syvimmässä suossa, ja katsojamäärät eivät ole ainakaan nousemassa tällä menolla Nordiksella. Nybarin paatti vuotaa aina jostain, ja on vain ajankysymys, kun talous sukeltaa urheilun mukana. Hyvä että otit muuten viime kauden puheeksi... mielenkiinnolla odotan tulosta. Vai onko niin että HIFK ei kehtaa julkistaa sitä, kuten tossa talous-ketjussa mainittiin!

Ja yksi asia mistä olen edelleen 100-varma on se, että nyt kun Nybari on puhunut turbulenssin poistamisesta, niin hän vetää ääripäästä ääripäähän, eli emme tule näkemään kaikkia sellaisia siirtoja/hankintoja, joita pitäisi tehdä (kun pelätään hysteerisesti sitä turbulenssia). Näemme siis todennäköisesti humalaisen ohjausliikkeen toiselta puolelta toiselle.
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun katseli tuonne 'liigapelaajat etsii työtä'-ketjuun kerättyjä nimiä,tuli mieleen sellainen ajatus, että kannattaisikohan joukkueeseen hankkia hiukan kokemusta. Vapaana on esimerkiksi viime keväänä finaaleja pelannut Marko Kauppinen ja jo aiemmin ketjussa esiin nostamani Esa Pirnes. Molemmat ovat kokeneita pelaajia ja kokemusta jengissä ei ole koskaan liikaa. Mieluummin kokenut liigapelaaja kuin kierrättää pari kappaletta AHL/ECHL-pelaajia. Ja tiedän, molemmat ovat pelanneet Ilmalassa jne.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla on jo kolme oletettavasti kovapalkkaista sentteriä, joten tuskin sille osastolle kannattaa enää, niin ikään oletettavasti kallista, Pirnestä miettiä.
 

Gemondo

Jäsen
Esa Pirnes

Pirneksen hankkiminen Hifkiin vaikuttaisi kyllä todella oudolta. Kuka nelikosta Elkins-Ramstedt-Kuparinen-Pirnes pelaisi nelosketjun sentterinä heikohkojen laitureiden kanssa tässä tapauksessa?
Jos Hifkillä jokin osa-alue on kunnossa jo tällähetkellä tulevaa kautta silmällä pitäen niin se on kyllä juurikin keskikaista joka on varmasti ennakolta Liigan aivan terävintä kärkeä. Eiköhän siellä teidän toimistolla panosteta kaikki voimavarat ensisijaisesti tällähetkellä laituri(e)n hankintaan.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Plus se, että HIFK on jo nyt yhä enemmän ja enemmän hmv ja pirnes on hmv-palkkasoturi vailla vertaa. Joku kiekkokaukaloiden Luis Suarez tänne tarvitaan.
 

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Eiku Klose, vanhempi maalintekijä..Nybarin pitäisi kokeilla, josko joukkueeseen saataisiin joku Vahalahden tyyppinen kaveri ja sit kokeilla Keräsiä, jotka ei jää meille vaan lähtevät pelaamatta peliäkään änäriin..
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oy HIFK-Hockey Ab on osakeyhtiö, jonka tärkein (ja joltain osin ainoa) tehtävä on tuottaa omistajilleen rahaa.
Siis onko HIFK oikeasti jakanut osinkoja vai onko taas kyseessä joku urbaanilegenda joka onkin taas kohta totuus? Itsehän en tiedä koska ei ole oikeastaan kiinnostanut, mutta kun tätä nyt täällä toitotetaan niin voisiko joku valaista.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Itseäni hieman ihmetyttää tuo negatiivisuus koskien HIFK:n ensi kauden jengiä, kyllähän tuo on varmaan tasapainoisin jengi tähän aikaan vuodesta pariin viime kauteen verrattuna. Pakistossakin on se viisi tasonsa näyttänyttä liigatasoista pakkia, joista ainakin Taipaluksella ja Auvitulla on varaa parempaan, ja Söde on aina Söde. Kyllähän tuo ykköskorin pakkia vielä huutaa, mutta ainakin itse olen käsittänyt että ainakin yksi paikka pakistosta on tällä hetkellä varattu tälle junnukolmikolle. Varmasti jotain vahvistusta on kauden mittaan tulossa pakistoonkin, ei tuolla pleijareihin voi lähteä ellei sieltä useampi nosta radikaalisti tasoaan.

Hyökkäys on ainakin keskustan kohdalta liigan parhaimmistoa ja alemmat kentätkin mielestäni parempia viime kausiin verrattuna. Nuo Keräsen ja Pakarisen änärisopparit kyllä tekivät suuren loven kärkilaitureihin, mutta Keränen on ilmeisesti mahdollista saada edelleen takaisin vaikka sen varaan ei todellakaan pitäisi laskea. Jotain huhuahan täällä oli, että kärkilaituri olisi signattu, mutta julkistus tapahtuu vasta officen kesäloman jälkeen, saa nähdä mitä sieltä tulee. Todennäköisesti kauden aikana sieltä on vahvistusta tulossa tarpeen mukaan, ainakin näiden osalta Nybondas on onnistunut hyvin verrattuna kautta edeltäviin hankintoihin.

Eihän tuo nippu vedä ainakaan nimien perusteella vertoja Kärpille tai Lukolle, mutta kyllä tässä ainakin luottavaisemmin lähtee kauteen kuion parina viime vuotena.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän tuo nippu vedä ainakaan nimien perusteella vertoja Kärpille tai Lukolle, mutta kyllä tässä ainakin luottavaisemmin lähtee kauteen kuion parina viime vuotena.
Niin, siis itse olen kyllä sitä mieltä että jengi on tällä hetkellä paskuudessa Nokan ensimmäisen jengin tasolla. Ennen kauden alkua on pakko tulla vielä yksi pakki ja pari laituria. Kauden aikana sitten mahdolliset paikot, itse veikkailisin maalivahtia, pakkia ja hyökkääjää. Mitä taas tulee luottoon niin luotto Nybariin on kyllä luokkaa nolla. Nyt tarvitaan tekoja.

Eli tammikuun loppuun mennessä tulee vähintään 6 pelaajaa nykyryhmitykseen lisää: maalivahti, pari pakkia ja 3 hyökkääjää. Ja voi tulla enemmänkin jos siellä floppaillaan.

Mutta nuo optiot alkoi tosiaankin kiinnostamaan. Kuinka paljon HIFK on niitä oikein jaellut? Stigu, onko tarkempaa tietoa?
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, siis itse olen kyllä sitä mieltä että jengi on tällä hetkellä paskuudessa Nokan ensimmäisen jengin tasolla.

Muistin virkistykseksi Nokan ensimmäisen kauden joukkue Eliteprospectsin mukaan:

MV:
Juha Pitkämäki
Aleksis Ahlqvist
Jani Nieminen

-> Pitkämäki... Ehdottomasti mieluummin lähden Hussolla kauteen kuin edes Hattu Niemisellä (ja vm. tuli tuolla kaudella puskista ykköseksi).

Puolustus:
Ilkka Heikkinen
Hannu Pikkarainen
Markus Kankaanperä
Joni Haverinen
Mikko Turunen
Jani Honkanen
Tom Walsh
Ilari Melart
Aleksi Holmberg
Rony Ahonen
(Toni Söderholm liittyi mukaan keväällä, Ivan Majesky pelasi syksyllä pari peliä)

-> Kankaanperän ottaisin, Heikkisen ehkä, jos olisi mahdollinen. Muut eivät tuonaikaisessa vireessään kiinnostaisi, mm. Melartista muistettava, että oli vielä nuori pelaaja ja pelasi vain 27 peliä. Mun papereissa aika tasoihin menee nykyisen kanssa. Nyky-Söderholm on parempi kuin se puolikuntoinen 2009 versio.

Sentterit:
Kim Hirschovits
Matias Loppi
Teemu Ramstedt
Jermu Porthén
Shawn Bates (tuli syksyllä, lähti keväällä)
Siim Liivik (pelasiko sentteriä?)

-> Kim Hirschovits voisi mahtua, Liivik tietenkin (mutta oli hänkin katsomaton kortti tuolloin). Ramstedt on nyt parempi kuin silloin. Toisin sanoen nykyinen sentterikalusto vie mennen tullen. Oikeasti, Porthén mahtui jengiin silloin...

Laiturit:
Arttu Luttinen
Ilkka Pikkarainen
Kimmo Kuhta
Lennart Petrell
Jussi Pesonen
Max Wärn
Dan Hacker
Jerry Ahtola
Janne Keränen

-> Usea pelaaja tästä mahtuisi nykyiseen. Varsinkin nykyisessä vireessään. Mutta on huomioitava, että Wärn, Ahtola ja Keränen olivat v. 2008 kokemattomia, eivätkä olisi mahtuneet mihinkään fantasiakokoonpanoihin. Jos pitäisi päättää, niin sydämellä ratkaistuna vaihtaisin nykyisen laituriston tähän, koska Kibe ja Lennu. Mutta järjellä ajateltuna tässä on myös pelaajia, jotka eivät kuulu menestyvään joukkueeseen (I. Pikkarainen, J. Pesonen).


Tuossa jengissä oli yksilötaitoa kyllä (Hirschovits, Kuhta, Heikkinen,...), ja tiettyä vittumaisuutta (Petrell, I. Pikkarainen, Kankaanperä,...). Vastapainona myös kurittomuutta (I. Pikkarainen,...) ja löysyyttä (H. Pikkarainen, J. Pesonen,...). Yhteenvetona totean, että nykyinen jengi on paremmin koottu, yhtenäisempi ja tasaisempi kuin Nokan ensimmäisen kauden joukkue, ja siksi odotukseni ovat myös kovemmat.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Mutta nuo optiot alkoi tosiaankin kiinnostamaan. Kuinka paljon HIFK on niitä oikein jaellut? Stigu, onko tarkempaa tietoa?

Vuonna 2012 tilikauden voitto verojen jälkeen oli 876212 €, josta jaettiin osinkoa 114500 €.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös