HIFK - Kärpät Pe 19.11.2004

  • 104 647
  • 1 026
Tila
Viestiketju on suljettu.

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti chewmeister
Ei todellakaan mikään Oululainen laki. Sellainenhan kuuluu olla normaalisti jokasen sm-liigassa pelaavien joukkueiden jäähykopeista. Tämä pleksi suojaa pelaajaa, sillä muuten katsojahan voisi vaikka heittää pelaajan päälle mitä tahansa tai vaikka kusta päälle. Mietipä pelaajan asemassa miltä siellä tuntuu olla ilman pleksiä ei varmastikaan Nylander pelkästä huutelusta suuttunut?

Muutama vuosi sitten IFK:n pelissä eräs katselija suuttui niin, että heitti lihapiirakan suoraan vastustajan jäähyaitiossa istuneen pelaajan kypärään.
Ja mitä kuseen tulee niin eikö juuri IFK:n pelaajien päälle kustu (vaihtoaitio) jossain päin Suomea?
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan matsi.

Kärpät oli pelillisesti selkeästi parempi. Surkea viimeistely sekä Lundellin hienot torjunnat estivät selvän voiton.

Kärpät oli fyysisesti selkeästi alakynnessä. Ja sekös minua henkilökohtaisesti vituttaa. Ainut kuka jotain sai aikaan oli Bume. Tykkään helvetisti jätkän pelityylistä. Kiekollinen peli tosin saisi olla parempaa...Laukaus loistava.

Itse en havainnut Nylanderin iskeneen mailalla katsojaa, mutta se nyt sitten ei taas kerro vielä yhtään mitään. Pelikieltoa vaan ja paljon jos näin on käynyt. Helvetisti taitoa on jätkällä, mutta ei siitä ole pätkääkään hyötyä kun mies vain fleguilee ja ei pelaa pätkääkään joukkueelleen. Pois vaan. Palkataan vaikka Smyth tilalle samalla rahalla, kele. Saatais edes yksi äijä sinne maalin eteen maskiikin sekä tekemään sitä kuuluisaa likaista työtä. Itse en enää jaksaisi katsoa tuota neitikiekkoa. Pelätään taklauksia/ei taklata, varotaan mustelmia ja siirrellään vastuuta. PLÄÄH.

Hajahuomiuoita pelistä:

- Tenkrat täysin yössä. Tällekö maksetaan liigan toiseksi kovinta palkkaa?

- Vopat ihme neiteilijä, päällään koko ajan.

- Bume laukoo koko ajan. Ainut joka pelaa suoraviivaisesti

- Vallin ihan pihalla ja kahvaa helvetisti

- Aaltoselle lisää peliaikaa. Hyvä peli häneltä.

- Jokinen voisi joskus lainata kiekkoa ketjukavereilleenkin.

- Kuhta jäätävä.

- Ujcik tekee helvetisti duunia

- Karalahti voisi edes joskus pitää ne kädet alhaalla.

- Tuomari loistava



Vituttaa vieläkin.

Ensimmäistä kertaa kyseenalaistan Jalosen valmennustaidot. . 5 viimeistä peliä - - -> 1 voitto. Ei voi olla mahdollista tuolla nipulla.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Re: Re: Re: Re: Re: Karalahden taklaus...

Viestin lähetti hull16
Onhan näitä sattunut aikaisemminkin ja olellista tässä on nyt se onko katsojan käsi ollut, tai edes käynnyt, sen puuttuneen pleksi väärällä puolella. Jos on, ja se voidaan osoittaa, se on katsojan ja ifk:n ongelma ja jos ei niin ongelma on Nylanderin.
Tilanteessa ei ilmeisesti ole kuva materiaalia niin todennäköisesti asian päättää raastupa... joskus asianosaisten näkemysten perusteella ja sen jälkeen hovi joskun parin vuoden kuluttua.
Missäköhän Nylander silloin asuu? Jenkeissä? Huono homma Katsojalle... jos hänen näkemys voittaa.

Tv-kuvan perusteella ihmettelin Nyllen mennessä kärsimään syntejään, että mistä helvetistä niitä käsiä siellä roikkuu aivan Nylanderin takana aivan kuin korostaen jotain loistavaa verbaaliakrobatiaa. Eihän siellä ole saatana pleksiä! Kaikkien kannalta olisi suotavaa, että näin on. Paikallispeleissäkö ne vain asennetaan. Jos helsinkiläliset keskenään eivät osaa käyttäytyä, niin luuletteko että asenteet jotain muuta joukkuetta kohtaan ovat sen lämpimämmät varsinkaan pe/la matseissa.

Tämä ei ole puolustuspuhe Nylanderia kohtaan, sillä maltti pitää kaivaa jostain vaikka kuin otsasuoni pullottaa ja paskaa tulee niskaan. Huolestuttavaa on se, että pelaaja on tällaisessa tapauksessa tavallaan suojaton ja aseet ovat katsojalla, tämän jälkeen sitten kuullaan perästä jne.

Toivottavasti tästäkin taas opitaan jotain puolin ja toisin.

Loppuun hajahuomiot:

Zeta ei ollut hyvä. Kuhta sätki. Petrell oli äijä! Vopat lensi. Sakke hajosi. Ylilyönteja muualla kuin kentällä. Matikainen on ollut ruoka-aikan kotona. Jalosella oli tv-kuvan perusteella siniviivan pituinen nenä. Jokinen ja Somervuori näkyvimmät omista. Kärppä käänsi selän Jeren ensimmäisessä niitissä. Venäläistä olutta. Suomalaista olutta. Olutta. Naputusta selän takaa. Äkkiä pois.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä matsi. Voitto Kärpistä maistuu todella hyvälle. Ensimmäinen erä oli täysin Kärppien, mutta toisessa päästiin jo hommaan mukaan. Psyykkisesti todella hienoon paikkaan tuli tasoitus ja niinpä heti kolmannen erän alussa tuli yksi kahdella läpi tilanne, jonka Harkins(?) tuhri kun alkoi vielä syöttämään, mutta puolisen minuuttia sen jälkeen Kuhta antoi kiekon viivaan Söderholmille ja kävi napauttamassa paluukiekon ilmasta sisään. Kuhta oli ottelussa muutenkin aivan kuningas. Pyöritti ylivoimaa, pelasi hyvin alivoimaa, karvasi kovalla asenteella ja teki koko ajan töitä joukkueen eteen. Hieno juttu, että työnteko palkittiin hienolla syötöllä ja maalilla.

Muut suurimmat IFK:n onnistujat olivat Jan Lundell ja Toni Söderholm. Lundell oli jäätävä tänään ja puolustuskin auttoi hyvin. Suurin epäonnistuja IFK-leiristä oli ehdottomasti Marek Zidlicky, joka menetti kiekon pari kertaa erittäin vaarallisesti vastustajalle. Aravirralta tuli kyllä noottia ensimmäisen maalin jälkeen, mutta siltikin pelin aikana nähtiin yksi paha virhe kun Marek jätti kiekon selän takaa Kärppä-pelaajalle. Muuten Marek on todella hyvä, mutta sellainen liian riskialtis kikkailu keskialueella kannattaisi kitkeä pois. Noh tuopahan hieman viihdettä otteluun ja jos kikkailut onnistuu, niin kukaan ei moiti. Sellaista se on.

Joku moitti tuota ylivoimaa huonoksi, niin olihan se jo ensimmäisessä erässä erittäin lähellä se ylivoimamaali, kun Harkins tarjoili maalin takaa Jerelle kiekon. Kiekko liukui kuitenkin pyörivänä Karalahdelle ja näin veto ei lähtenyt aivan oikein, mutta meni vain parikymmentä senttiä yli. Muutama kakkonen oli kyllä erittäin aneemista. Kuhta on näköjään kapellimestarina näissä ylivoimissa which is nice.

Case Nylander herättää siinä mielessä hymyä, että kuinkahan paljon asiasta puitaisiin jos oulussa esim. Ruutu tai Karalahti tekisi saman tempun. Heh, ei pysty edes kuvittelemaan tilannetta ja vaikkapa Kalevan kirjoituksia sen jälkeen.

Itse tapahtumasta en tiedä oikeastaan mitään, mutta jos nämä kaverit ovat vain aukoneet päätään Nylanderille, niin se pitää ehdottomasti ammattimiehen kestää. Olen ollut katsomassa pelejä myös Raksilassa ja muistanpa aika monta kertaa kun vierasjoukkueen pelaajalle on huudeltu boksiin kaikkea shittiä. Se pitää vain kestää. Lisäksi tässä harmittaa se, että kun Micke meni tuolla kepillä huitomaan, niin IFK:lle tullee sakot tuosta pleksin puuttumisesta. Mutta mistäpä sitä tietää, että Kärpillä olisi tällaisia jätkiä. Saa ottaa huumorillakin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Kun Jere lähti taklaamaan oli kiekko viivalla, josta se lyötiin kulmaan, jonka perään tämä taklattava pelaaja kääntyi ja lähti.
Ei mitään epäselvää ja jäähyn syy olisi voinnut olla esim. estäminen eli kiekottoman pelaajan estäminen, mutta siinä olisi tarvittu tulkintaa. Anyway ihan turha taklaus ilman mitään päämäärää.
Nämä 'turhat taklaukset' olivat olennainen osa siinä, että tulos oli kotivoitto. IFK oli ihan selvästi päättänyt tänään fyysisyydellä kääntää ottelu selvästi taidokkaampaa joukkuetta vastaan ja tähän 'taktiikkaan' kuuluivat taklaukset ja maalinedustakahakat pelitilanteiden jälkeenkin. Muutama taklaus oli toki laiton ja niistä pari jäähyäkin vihellettiin.

Mutta niinhän se on, että jos jotain oikein inhoaa, niin ei pysty niistä mitään hyvää löytämään.

Nylanderin tilanteesta sen verran, että jos katsoja syyllistyi sylkemiseen tai loukkasi pelaajan koskemattomuutta, niin erittäin tuomittavaa käytöstä. Nylanderin käytös joka tapauksessa tuomittavaa riippumatta siitä, mistä loppujen lopuksi provosoitui.

Näissä perjantaimatseissa on ollut kohtalaisen hyvä fiilis ja yleisöäkin käy kiitettävästi. Valitettavasti myös käytöshäiriöt katsomossa ovat moninkertaiset tavallisiin viikkopeleihin verrattuna. Nylander-episodin lisäksi oli havaittavissa pienimuotoisia nujakoita katsojien kesken.
 

Sparta

Jäsen
Viestin lähetti Aksu
Ei tuomari ota neuvoja vastaan pelin aikana jäähypenkin toimitsijalta. Piste.

Onpa tullut nähtyjä tilanteita, jossa on käytösrangaistuksia jaettu pelaajan hajoitettuja paikkoja jäähyaitiossa.

Ja vielä itse tilanteesta. Iso miinus HIFK:lle pleksin puuttumisesta, mutta ei tämänkaltaisia tekoja voi sillä puolustella. Ja jos tämä Nylanderin teko osoittautuu todeksi, niin eiköhän miehen pelit Kärpissä ole pelattu... Onneksi markkinoilta löytyy Kärpille hyödyllisempiä miehiä korvaajiksi.
 

Dirk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Matsista vielä kerran

Ehdottomasti positiivisimmat pelaajat tänään olivat Lundell sekä Petrell. Lundell piti taidolla sekä välillä myös tuurilla HIFK:n ottelussa mukana 0-1 tilanteessa. Lennu taas oli mahtava. Hienot taklaukset hyvää yrittämistä ja hyvä kiekon kanssa. Hieno lyhyt sivuttaissyöttö kun oli nokikkain Bäckströmin kanssa viimeisessä erässä. En nähnyt kuka syötöstä veti päin Niken patjoja. Hyvä oivallus. Petrell näytti että hänestä on tulossa tärkeä pelimies joukkueelle.

Karalahdelta monta hienoa niittiä, paitsi se missä oli kädet liian ylhäällä. Kylmänviileä kiekon kanssa. Jotenkin vaan näyttää siltä että äijän kunto ei olisi ihan kohdallaan.

Ja Kibe taas oli maaginen. Välillä näytti siltä että hän oli ainoa joka halusi taistella ja voittaa. Taiturimanen kiekonkäsittely. Kärsi siitä että Harkins oli umpisurkea eikä saanut häneltä apuja lainkaan. Kaiken piti Kiben itse tehdä, vaikka hänen roolinsa tulisi olla enemmän maaleja kyttäävä laituri.

Kuten mainittua Harkins oli ihan yössä. Hidas kuin mikä eikä pajon peliä luonut ketjukavereilleen. Muista ulkomaalaisavuista tänään Zidlicky oli haluton sekä huono, liian paljon kikkailua ja kiekonmenetyksiä josta yksi johti Kärppien maaliin. Vopat oli hyvä ärsyke ja muutama taklaus, kiekon kanssa täysin toivoton. Ja muut ulkomaalaiset, Stathos ja Benysek, eivä edes päässeet kentälle. Eivät nämä meidän ulkomaalaiset tällä hetkellä tuo juurikaan mitään joulkkueelle paitsi isoja palkkakuluja.

Ja vielä case Nylanderista, niin näyttää kyllä mies olevan turhautunut jostain. Onko se sitten omista pelisuorituksista vai mistä? En nähnyt kyseistä tapahtumaa, mutta on se aivan anteeksiantamatonta jos ei hermot pysy kurissa niin että käy yleisöä hakkaamassa mailalla. Tämä on ihan verrattavissa jalkapallon Eric Cantonaan tempaukseen jossa mies potki katsojaa. Siitä tuli pitkä panna ja kyllä nytkin pitäisi tulla penalttia niin paljon että kolmosvalmentaja Nylanderin pelit Suomessa ovat tältä erää pelatut.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Sparta
Onpa tullut nähtyjä tilanteita, jossa on käytösrangaistuksia jaettu pelaajan hajoitettuja paikkoja jäähyaitiossa.

Joo, mutta silloin kyseessä on aina tuomarin ratkaisu. Päätuomari konsultoi ainoastaan linjureiden kanssa ja joku heistä tekee havainnon, johon päätös voi perustua. Neuvoa ei kysytä jäähypenkin toimitsijalta, järjestysmiehiltä, hallihenkilökunnalta, kuuluttajalta eikä huoltajilta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti Punainen kolmonen
Nämä 'turhat taklaukset' olivat olennainen osa siinä, että tulos oli kotivoitto.
Totta, mutta montako kertaa on tämä systeemi toiminut?
Aika harvassa on voitot.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Viestin lähetti Sparta
Onpa tullut nähtyjä tilanteita, jossa on käytösrangaistuksia jaettu pelaajan hajoitettuja paikkoja jäähyaitiossa.

Ja vielä itse tilanteesta. Iso miinus HIFK:lle pleksin puuttumisesta, mutta ei tämänkaltaisia tekoja voi sillä puolustella. Ja jos tämä Nylanderin teko osoittautuu todeksi, niin eiköhän miehen pelit Kärpissä ole pelattu... Onneksi markkinoilta löytyy Kärpille hyödyllisempiä miehiä korvaajiksi.

Joopa joo mitäs itse tykkäsit jos joku juntti räkäsi niskaan ja vittuilisi samalla sä varmaan vaan morjestelisit katsojalle ja hymyilisit takaisin?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Yhdyn mielipiteeseesi. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun tuomari teidät armahtaa.
Se on peliä se, ei sen ihmeenpää.

Älä yritä vääristellä sanomaani, tiedät vallan hyvin mitä tarkoitin sillä selvensin asiaa lisää.

Väännän toki ilolla rautalangasta vielä kerran: uskoakseni kyse oli IFK:n harjoittamasta taktiikasta, jossa haettiin tarkoituksella törkeitäkin taklauksia, jotta saatiin horjutettua kärppäpelaajien keskittymistä ja mielen tasapainoa. Se, tuleeko jostain yksittäisestä tilanteesta jäähy vai, lie jokseenkin yhdentekevää tässä tapauksessa, enkä todellakaan viitannut sihen puhuessani taklauksen merkityksestä pelille.

edit: Niin ja Jeffrey, mielestäni Somervuori nimenomaan piti päänsä ylhäällä. Jerellä nousivat kädet aika korkealle tilanteessa.
 

MaV

Jäsen
Viestin lähetti Aksu
Ei tuomari ota neuvoja vastaan pelin aikana jäähypenkin toimitsijalta. Piste.

Joo ei varmaan. Rönn kävi luultavasti kyselemässä jäähyaition toimitsijalta jostain ihan muusta asiasta. Mahdolliset penkillä tapahtuneet tapahtumathan päätuomari huomaa tarvittaessa itsekin helposti, eihän kentän tapahtumia tarvitse kuitenkaan katsella.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti chewmeister
Joopa joo mitäs itse tykkäsit jos joku juntti räkäsi niskaan ja vittuilisi samalla sä varmaan vaan morjestelisit katsojalle ja hymyilisit takaisin?
Minä olisin lyönnyt mailalla käteen niin että tuntuu... tai ehkä vieläkin kovenpää ja sanonut sen jälkeen, että tuossa tuota pleksiä paukuttelin ;-)
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti MaV
Joo ei varmaan. Rönn kävi luultavasti kyselemässä jäähyaition toimitsijalta jostain ihan muusta asiasta. Mahdolliset penkillä tapahtuneet tapahtumathan päätuomari huomaa tarvittaessa itsekin helposti, eihän kentän tapahtumia tarvitse kuitenkaan katsella.

No, mitä luulet toimitsijan sanoneen ja toisaalta miten Rönn kuulemansa käsitteli?

Eli toki Rönn voi hyvinkin käydä juttelemassa kuumentuneessa tilanteessa toimitsijan kanssa (ja niin kuuluukin tehdä jos tilanne on karkaamassa lapasista), mutta siitä on pitkä matka tuomioon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Totta, mutta montako kertaa on tämä systeemi toiminut?
Aika harvassa on voitot.
Ei kovin usein, mutta ei ole kovin usein Suomessa kokeiltukaan. Toisella mantereella on huomattavasti yleisempää herätellä joukkuetta ja yleisöä tarkoituksenhakuisella fyysisyydellä ja pari kertaa on todistettavasti taktiikka toiminutkin. Aralta loistava veto, jos ohjeistus tuli valmentajilta asti.

Playoffseissa saattaa tämän kauden IFK tuollaisella tyylillä menestyäkin. Nyt olisi ainakin sopivia miehiä siihen hommaan.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti Pärde
Älä yritä vääristellä sanomaani, tiedät vallan hyvin mitä tarkoitin sillä selvensin asiaa lisää.

Väännän toki ilolla rautalangasta vielä kerran: uskoakseni kyse oli IFK:n harjoittamasta taktiikasta, jossa haettiin tarkoituksella törkeitäkin taklauksia, jotta saatiin horjutettua kärppäpelaajien keskittymistä ja mielen tasapainoa. Se, tuleeko jostain yksittäisestä tilanteesta jäähy vai, lie jokseenkin yhdentekevää tässä tapauksessa, enkä todellakaan viitannut sihen puhuessani taklauksen merkityksestä pelille.
Täh?

Tätä minäkin tarkoitin, eikä tuo ole mikää uusi juttu teillä.
Tätähän on nähty yli kolmekymmetä vuotta.

Tuomari ei vain ollut ajan tasalla, se siitä.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Totta, mutta montako kertaa on tämä systeemi toiminut?
Aika harvassa on voitot.

No tuota kyllähän se varmaan itsekkin myönnät että JOS voitto tulee tuolla tavoin (siis TUNTEELLA pelaamalla, tavalla tai toisella) se tuntuu kannattajasta huomattavasti paremmalta kuin neppailemalla hankitut kolme pistettä.

Se on sitten taas toinen juttu että homma voi olla huomattavan vaikea saada toimimaan.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Sparta

Ja vielä itse tilanteesta. Iso miinus HIFK:lle pleksin puuttumisesta

Eikös halliyhtiön eli Bogon pidä huolehtia siitä, että halli on sellaisessa kondiksessa, että lätkää voidaan pelata hyvin. Pleksit pitää olla sekä vaihto- että jäähyaitioiden takana.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Re: Matsista vielä kerran

Viestin lähetti Dirk

Ja vielä case Nylanderista, ...
Tämä on ihan verrattavissa jalkapallon Eric Cantonaan tempaukseen jossa mies potki katsojaa. Siitä tuli pitkä panna ja kyllä nytkin pitäisi tulla penalttia niin paljon että kolmosvalmentaja Nylanderin pelit Suomessa ovat tältä erää pelatut.

Eric taisikin saada yhteiskuntapalvelua + isot sakot, vai muistanko ihan päin persettä.

Se on päivänselvää, että missään olosuhteissa pelaaja ei löy mailalla katselijoita, ei vaikka räkää tai oksennusta tulisi niskaan.
Kaikki häiriöt on järjestysmiesten vastuulla.
Mainitaan nyt vielä, ettei IFK:n jäähyaition takanakaan ole pleksiä, jottei täällä kuviteltaisiin, että asia on yksipuolinen.
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Aksu
Joo, mutta silloin kyseessä on aina tuomarin ratkaisu. Päätuomari konsultoi ainoastaan linjureiden kanssa ja joku heistä tekee havainnon, johon päätös voi perustua. Neuvoa ei kysytä jäähypenkin toimitsijalta, järjestysmiehiltä, hallihenkilökunnalta, kuuluttajalta eikä huoltajilta.

Ratkaisuhan on aina päätuomarin, mutta myös toimitsijat ovat ottelun toimihenkilöitä, joilla on velvollisuus raportoida tiettyjä asioita päätuomarille. Ei niitä kyllä tosin neuvoina voida pitää vaan pelkkänä tapahtumien raportoimisena.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti Punainen kolmonen
Ei kovin usein, mutta ei ole kovin usein Suomessa kokeiltukaan.
Juu eihän sitä montaa kertaa yli kolmessakymmenessä vuodessa kerkeä.... alä nyt väitä tätä miksikään uudeksi keksinnöksi, haloo.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Pluto
Ratkaisuhan on aina päätuomarin, mutta myös toimitsijat ovat ottelun toimihenkilöitä, joilla on velvollisuus raportoida tiettyjä asioita päätuomarille. Ei niitä kyllä tosin neuvoina voida pitää vaan pelkkänä tapahtumien raportoimisena.

Rangaistusaition valvojan ainoana (suoraan tuohon tehtävään liittyvänä) velvollisuutena on raportoida tuomarille mikäli rangaistusta kärsivä pelaaja poistuu liian aikaisin. Etsin käsiini kohta toimitsijoita koskevia yleisempiä ohjeita.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Täh?

Tätä minäkin tarkoitin, eikä tuo ole mikää uusi juttu teillä.
Tätähän on nähty yli kolmekymmetä vuotta.

Tuomari ei vain ollut ajan tasalla, se siitä.

Näin tosiaan, pahoittelut, minun virheeni. Väsyneenä tulee joskus tulkittua miten sattuu noita tekstejä.

Eli olemme siis samoilla linjoilla.

Voisi vaikka painua tästä nukkumaan, kun luetun ymmärtäminen alkaa olla tätä tasoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä lähti!!!

Viestin lähetti hull16
Juu eihän sitä montaa kertaa yli kolmessakymmenessä vuodessa kerkeä.... alä nyt väitä tätä miksikään uudeksi keksinnöksi, haloo.
Niinkö väitin??

Pitänee minunkin rautalangasta vääntää sanomisiani. Eli esim. tällä kaudella ei monessakaan ottelussa ole nähty tuollaista selvää fyysisyyden nostatusta kesken ottelun. Mutta jossain muissa ammattilaissarjoissa tällainen taktiikka on huomattavasti yleisempää. Ja ihan oikeassa olet, ei ole mikään uusi keksintö, tosin en semmoiseksi väittänytkään.
 

Mr Chimp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei niin jaksa fanittaa
Viestin lähetti scholl
Eikös halliyhtiön eli Bogon pidä huolehtia siitä, että halli on sellaisessa kondiksessa, että lätkää voidaan pelata hyvin. Pleksit pitää olla sekä vaihto- että jäähyaitioiden takana.

Järjestävä seura, ts. yleisötilaisuuden järjestäjä vastaa kaikilta osin yleisön turvallisuudesta. Järjestyksenvalvojien lukumäärän yleisötapahtumassa määrittää poliisi, järkkärit ostaa järjestäjä, ja jos jotain sattuu vastuun kantaa järjestäjä. Ei jäähallisäätiö, ellei sitten ole poikettu järjestävän tahon ja viranomaisten antamista ohjeista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös