Hermes 2015–2016

  • 263 258
  • 724

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Loyals on olemassa. Viimeksi eilen pidettiin kokous jossa suunniteltiin asioita. Toimintaan on tulossa muutoksia. Syy siihen miksi siellä on ollut niin vähän väkeä johtuu eniten siitä että monelle on tullut uusia elämäntilanteita mikä rajoittaa kuka pääsee milloinkin paikalle. Toki siinä että joukkue perseilee tällä tavalla ei kuitenkaan helpoita tilannetta. Puhutaan kuitenkin kymmenkunta kannattajasta jotka on suoraan sanonut että tämä ruletti vaikuttaa siihen että ei oikein tee mieli tulla peliin.

Eniten mua pännii tämä tiedottaminen. Ymmärrän että tilanne on se mikä se on. En tykkää, enkä hyväksy mutta käyn peleissä. Mutta minua oksettaa se että joudun lukemaan hermeksen uutisia sportin sivuilta. Hermes ei kerro mitään lainojen pituudesta, ollaanko hakemassa vahvistuksia muualta. Yksinkertaisesti mitään ei puhuta. Oletetaan vaan että kyllä väki tulee hallille. Ottaa päähän kun tämä asia olisi helposti korjattavissa, mutta kun ei vaan onnistu.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Komppaan täysin Keskipohjaa eli kyllähän me ollaan oltu saavana osapuolena Sport yhteistyössä tähän asti. Tuukkaselle tästä isot peukut. Omasta takaa ei Mestitason tai edes Suomisarjatason pelaajia montakaan valitettavasti löydy ja jos omilla halutaan pelailla, niin sitten on mentävä kakkoseen Jeppistä vastaan pelailemaan. Tätä en ainakaan itse halua...
Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2016 kaikille palstalaisille ja myös Hermekselle!

Laitetaanpa pelkät omat:

Huttu - Juntheikki - Kivilahti
Appelgren - Nättinen - Rajala
X - X - Paavilainen
Hellsten - Koskinen - Kivinen
X

Ikonen - Lehto
X - Franssila
X - Rantala
Kuntsi

Godla
Kuusela

(a-jun: Malkamäki, Palm...)
(muualta kuin Vaasasta: Joona Jääskeläinen SaiPa, Jere Espo JHT)

Hermes alkoi puhtaaksi farmijoukkueeksi koska oli ilmeisesti ylitsepääsemätöntä hommata vajaata kentällistä - ja huom! - Suomisarjatasosia - ei todellakaan tarvittaisi kokeneita mestispelaajia. Tuossa on erinomainen ykkösketju, johon on vielä Paavilainen kolmosessa varalla kelpo hyökkääjänä loukkaantumisten sattuessa. Sama koskee kakkosketjua.

Ilmeisesti voitiin lopettaa työnteko toimistolla kun alettiin Sportin alaiseksi?

Miettikääpä kuin tyhmää, siis ei ***** verisuonet paukkuu kun ajattelee tätä typeryyden määrää.

...700 katsojan budjetti, joo, ei uskottu että ketään edes kiinnostaa Hermes. Nyt oli raiskauksista huolimatta 850 viime pelissäkin.

Hävetkää saatana!

E.


PS. Ne Hermeksen toimistolla jotka lukee tämän voisi viedä sanan eteenpäin. Kohta teillä ei ole enää kannattajia hallissa. Pitäis herätyskellot soida kohtapuolin kun katsoo että siellä on enää about 10 kannattajaa kun alkukaudesta siellä oli jopa 40. Onko se kannattajien vika että joukkue on mauton, väritön ja haisee kotkan kuselle?
.

Edellisen kerran oli yhtä vähän kannattajia faniosastolla 2-divarissa vuonna *2010 helmikuussa.
(e. vuosi korjattu)
 
Viimeksi muokattu:

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Salo on näyttänyt pärjäävänsä liigassa joten ihme,että ylipäätänsä on Kokkolassa.

En oo paljoa Sportin pelejä kattonu, mutta jos on yhtä "hyvin" pelannutko Kokkolassa niin eipä paljoa tarvi että pärjää liigassa. Ikäisekseen hyvä, mutta kyllä ikä paistaa tekemisestä aika paljo läpi. Hyviä puolia on että ei roiski vaan pelaa rauhassa, siinäki on vaan se ongelma että sitte menettä karvauksen alla kiekon fyysisyyden puuttuessa. Väkelä saanu paikkailla näitä menetyksiä suht monesti ja onnistunu jopa hyvin siinä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Näiden yhden pelin lainojen tulos on tässä:

Jokainen Sport-hyökkääjä on tehotilastossa miinuksella ja Westermarckikaan ei ole - kirjaimellisesti - osunut kiekkoon moneen peliin. Rekonen pyörii(imperfekti) nätisti kiekolla, mutta kun pyöriminen on tehotonta paskaa yksinään kun lisäksi pelaamisesta puolet muodostuu siitä miten ketjukaverit löydetään ja välillä pitäisi vielä tosiaan katsella sillä silmällä vastustajankin kiekollista peliä.

Hermes ei ole varsinkaan viime pelien päätöserissä saanut tasaviisikoin käytännössä yhtään maalipaikkaa luotua! Ollaan tällä hetkellä tarrautumassa jumbopaikkaan kiinni kun voidaan lupailla korkeintaan piste/peliä jos sama keskialueen häviämisputki pitkine avaussyöttöineen jatkuu.

RoKi lappilaisilla pelaajillaan poikkeuksena, mutta sarjataulukossa vähemmän yllättäen viisi viimeistä on taas farmeja!

Loppuun vielä pari huumoripätkää Youtubesta:

Lehdistötilaisuus LIVE 2.6.2015 - YouTube
Kummeli - Apinaa koijataan - YouTube
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ilmeisesti kaikki muut ovat sitten plussalla .......................................

Ainoa ketju mikä meillä oli toiminut alusta saakka, niin sekin piti sotkea "paremmilla liigapelaajilla". Nyt ollaan tilanteessa että kaikki on enemmän tai vähemmän sekaisin. Pahinta tässä on se, että kiinnostaako edes pelaajia tai saati näitä Sportin jämäpelaajia?
 
Viimeksi muokattu:

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Ainoa seura oikeastaan joka ei ole lainojen varassa Mestiksessä on Tuto.
Jokipojilla on yksi lainapeluri, RoKilla 2, Jukureilla 3 ja TuTolla ja SaPKolla 4.

SaPKolla ilmeisesti on toiminut hyvin nuo lainat, kun käsittääkseni heillä ei suoraa yhteistyö seuraa ole, kun esim TuTolla on.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Jokipojilla on yksi lainapeluri, RoKilla 2, Jukureilla 3 ja TuTolla ja SaPKolla 4.

SaPKolla ilmeisesti on toiminut hyvin nuo lainat, kun käsittääkseni heillä ei suoraa yhteistyö seuraa ole, kun esim TuTolla on.

Juu kun ei ole yhteistyöseura, niin saa niitä pelaajia mitä joukkue tarvitsee, eikä niitä ketkä tarvitsisivat peliaikaa. Noihin kolmeen TPS:n pelaajaan, ketkä SaPKossa ovat pelanneet, on pakko liittyä jotain episodia Tepsin ja TuTo:n välillä. Yllättäen pois TuTosta ja SaPKoon kaikki. Toki Savonlinnan omalla pojalla A-P Selinilläkin voi olla osuutensa asiassa. Mutta ovat osoittaneet vielä TuTossa piilossa olleen potentiaalinsa SaPKossa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Noihin kolmeen TPS:n pelaajaan, ketkä SaPKossa ovat pelanneet, on pakko liittyä jotain episodia Tepsin ja TuTo:n välillä. Yllättäen pois TuTosta ja SaPKoon kaikki. Toki Savonlinnan omalla pojalla A-P Selinilläkin voi olla osuutensa asiassa. Mutta ovat osoittaneet vielä TuTossa piilossa olleen potentiaalinsa SaPKossa.
TPS Ja Toverit purkivat yhteistyösopimuksensa, koska Ika ei halunnut antaa TPS-"vahvistuksille" niin paljon peliaikaa kuin TPS olisi halunnut, koska he eivät mitenkään vahvistaneet joukkuetta. Hyvä kun poikien peli on sujunut paremmin Savonlinnassa.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Keskiviikkona olisi peli, mielenkiintoista nähdä minkälaisia pakkeja saadaan rosteriin. Lehto, Ikonen, Franssila, ovat ainoat jotka varmuudella pitäisi olla mukana. Kotisivuilla Salo on merkitty meidän rosteriin, mutta eipä noista tiedä. Ei niitä toimistolla varmaan kiinnosta ilmoittaa mitään joten katsotaan sitten kun tullaan hallille kuka siellä kentällä pyörii.

Pitää varmasti seurata sportin uutisia, sieltä vois jotain tietoa tulla! (hymiö)
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Huhtanen saapuu Saipsta 4:n ottelun mittaisella lainalla. Lisäksi Tikka pelaa tämän viikon ja JHT:sta tulee Väkeväinen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mielenkiintoinen ruljanssi käynnissä näiden lainojen osalta teän perällä, meiltä käy vain ovet ulospäin.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Ei aiheuta ainakaan minussa mitään riemua nämä hankinnat. Väkeväinen tietenkin voisi olla kovakin pelimies, mutta pelaa täällä yhden pelin? Osaako joku kertoa tarkemmin minkälainen pelimies tämä Huhtanen on? Ei varmasti ole mikään vahvistus?

Toivon todellakin että kohta tulisi joku sellainen nimi joka pelaa täällä loppukauden. Minusta tämä ruljanssi menee jo naurettavaksi.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Väkeväisen ryökäle julkesi mennä kilpailevan joukkueen vahvuuteen... Vahvistushan Väkeväisen pitäisi olla, mutta miten pian sitten asettuu sinuiksi uuden joukkueen kanssa. Kiekollisesti taitava pelinavaaja ja ylivoimalla laukoo siniviivan tuntumasta tarkkoja yläkulmakuteja. Ei ole kuitenkaan mikään ripeäräpylä jaloistaan.
 
Ei aiheuta ainakaan minussa mitään riemua nämä hankinnat. Väkeväinen tietenkin voisi olla kovakin pelimies, mutta pelaa täällä yhden pelin? Osaako joku kertoa tarkemmin minkälainen pelimies tämä Huhtanen on? Ei varmasti ole mikään vahvistus?

Toivon todellakin että kohta tulisi joku sellainen nimi joka pelaa täällä loppukauden. Minusta tämä ruljanssi menee jo naurettavaksi.

HUHTANEN Miika SaPKo 20 0 4 4 7 19 -12 eli tuossa miehen tilastoa SaPKossa pelatuista peleistä. Ei oikein onnistunut, oli joukkueen +/- tilaston viimeinen. Tosin pelasi toisen syyskaudella ei niin onnistuneen pakin parina. Tiedä sitten kumpi oli syy ja kumpi seuraus vai olisiko ollut tällä parilla tilastot yksilöiden summa eli olivat huonompia yhdessä kuin kumpikaan erikseen.
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Kiitos Hermes kaudesta 2015-2016 ensi syksynä sitte taas tavataan nyt kävi näin, tuli luvattua että jos tänään tappio tulee niin tämäkausi on pulkassa ja niinhän siinä sitten kävi. Päätuomarit LEVÄNEN Mika VIKMAN Kristian aivan snadisti auttoi Rokia mutta jos jotain lupaa niin se on siinä. kuulemiin ja näkemisiin kaudella 2016-2017 että näin :)
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Siis aivan uskomatonta.. Poikia varmasti kiinnostaa, mutta kiinnostaako valmennusta? Esim Jääkiekon perusasia Aikalisä puuttuu tärkeillä hetkellä, peluutus suorastaan ihan perseestä ja muutenkin reagointi tapahtumiin mitätöntä.. Tämä Karhula jo pitkän aikaa ollut ihan saatanan kujalla kenellä kulkee. Tänäänkin meidän nelonen Hellsten-koskinen-kivinen joukkueen paras kentällinen, ja arvostusta tuli jopa ripeät 7min mieheen..(taisi olla kauden ennätys peliajat pojille huhuh...!!!!!) Hellsten ekassa erässä melkein maali ja hyviä riistoja ja taklauksia, kivinen jatkoi hyviä otteita ja koskinen tasopainotti hyvin tätä kenttää. No ei mitää, jos ei sunnuntaiksi niin viimeistää ensi viikolla tämäkin ainoa toimiva asia hajotetaan koska kyseessä "nelonen"
Ensi viikolla varmaan sporan aajunnut tulee vetää nämäkin minuutit.. Lähtekää pojat nyt ehdottomasti muualle missä valmennus teidän duunia arvostaa!

Avautumista, mutta ihan sama. Hyvää uutta vuotta hermesläiset, täältä tullaan kovaa ensi vuonna..

Ps tainnut jotkut muutkin fanit tehdä make60 kaltaisia lupauksia etukäteen, sillä halli tänää aikalailla tyhjä.. Niin ja kolme rokin fania kannusti loyalsin kumoon ekassa erässä.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
VMP! Ei vaan nyt oikein löydä mitään hyvää sanottavaa. Karhula on ihan pihalla mutta mennään nyt näillä.

Kiva myös että Loyalsille pitää antaa piikki, tule Jaka itse huutamaan. Vittuako sitä kannustamaan kun esitys on surkea.

Voiko joku kertoa minulle miksi tuota helvetin Rajalaa pitää peluuttaa aina siinä lopussa kun pitäis päästä tasoihin? Kaverilla ei vaan pää kestä. Menis vaikka Kruunupyyhyn pelaamaan kun pääkoppa on noin jumissa. Tykkään siitä kun hullu puurosta, mutta kun se itse aiheutta itselleen tuon kipsin.

Seuraavaan peliin lainataan sitten vaikkapa Kiviranta, Sundfors ja Allen Kalajoelta. Eiköhän onnistu niillä paremmin.

Ps. Mitä se virolainen oikein tekee siellä penkin takana? Mä voisin vaikka mennä sinne seuraavaan peliin, ei varmaan vaikuttais mitenkään negatiivisesti.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Jotain hämminkiä tuolla minusta, en tiedä onko siellä jotain henkilökemia juttuja vai mitä, mut joku hiertää ja pahasti, sen näkee...
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Olipa ikävä päätös vuodelle. Muutamia hyviä hetkiä lukuunottamatta tuntui ettei kentällä onnistunut mikään. Ei mennyt kentän ulkopuolellakaan ihan putkeen, kun kuuluttaja ehti väittää ettei parhaita pelaajia palkittaisi. Palkinnoista vastasi Loyals ja fanihan seuraa ensin pelin paikallaan loppuun. Plussaa siitä, että Loyalsille tarjottiin oikein maittavaa ruokaa vipissä ennen pelin alkua ja erätauolla kahvia.

Syyskausi ei saanut ihan parasta mahdollista päätöstä, ja toivottavasti näistä mainituista ongelmista päästäisiin eroon jotta saataisiin hyvä kevätkausi ja playoff-paikka. Laivalla ei olisi edessä äkkikäännöstä jäävuoren väistämiseksi, vaan ihan pieni kurssin muutos riittäisi. Minua ihmetytti jo kauden alla Karhulan kommentti siitä, että pelaajat saavat paljon vapaita käsiä pelaamiseen. Vieläköhän se vähäinenkin ote on tallessa?
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Noniin tärkeät pisteet hermekselle ja taas ollaan voittoputkessa. Jatketaan näin ja varsinkin huomenna taas tärkeät pisteet jaossa, että saataisiin lisää kaulaa lekiin. Uusia vanhoja naamoja tänään taas hermeksellä rosterissa. Karvinen oli ihan hyvä mutta Huovisen peli näytti jotenkin laiskalta ja näytti ettei olisi hirveesti napannut pelata taas mestiksessä.. sitä vielä kyllä ihmettelen, että se olis taas Hellsten ketä oli 13 hyökkääjä.. kaverilla peli kulkenut hienosti ja oma roolin hoitanut enemmän kuin paremmin peleissä.. Kivinen ulkona kuin lumiukko, se pois rosterista ja Hellsten kehiin tilalle ehdottomasti!
Godla takasi voiton tänää, upeeta peliä!! Ja Rajala osoitti taiteluilmettä pitkästä aikaa, hienoa!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nojoo tärkeät pisteet tuli kyllä! Pelissä positiivista oli Godla, irtokiekkojen hoito, erikois tilanteet ja viimiset 10min. Toittovasti olis joukkue vähä valmiimpi Lempäälässä heti ekasta erästä lähtien. Toittovasti Godla pelaa huomennaki, ja mikä sillä Appelgrenillä oliku ei ollu pelaamassa?
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kolmen ottelun voittoputkessa mennään. Jos rehellisiä ollaan niin olin erittäin huolestunut siitä miten joukkue kasaa itsensä sen Roki matsin jälkeen. Hienosti pojat on kasannut itsensä, uskaltaako jopa sanoa että tästä on hyvä jatkaa?

Niin, ja kaksi hyökkääjää tuli. Tämä oli hyvä asia,mutta vielä puuttuu kaksi pakkia. Se kun me vielä saadaan niin uskaltaa jo vähän "hengähtää".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös