Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 30.03.2015 klo 06.53.

 1. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kyseessä on KooKoon junioreista tullut Tomi Raunio. Eipä ole Hermes tiedottanut asiasta mitään, mutta minun tietojeni mukaan pelaa täällä loppukauden.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Yllättyneet käsi ylös... Sama on tämä loukkaantuneiden ilmoitus ja esimerkkinä Huovisen loppukauden jatko ymn. Vaikka joukkue ei voi vammaa kertoa, olis se "ihan kiva" tietää ketkä on loukkaantuneita ja ketä istutetaan katsomossa. Vaikka tähän alkaa kohta jo tottuun että mistään ei mitään tiedetä jos ei vahingossa kuule tai näe, niin pistää tää vieläki aika ajoin lievästi vihaks.
   
 3. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Huttuhan loukkasi kättään Hokkipelissä et olisko siinä jonkinlaista syytä poissaololleen... Netistä peliä katsoneena kuulin selostajanaisen kertomana useampaan kertaan että kuusela ei ole enää Hermeksen maalivahti....Näin siis selostaja kertoi mut kertoi se paljo muitakin asioita väärin että en sit tiedä pitääköhuhu paikkaa..
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kyllä pitää. On loppu kauden "sairaslomalla"...
   
 5. Raymound Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä tiedote asiasta on kaikkien luettavissa seuran nettisivuilla?!
   
 6. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Jaa oiskohan joku lukenu toimistolla palstaaku heti tulee tiedotetta. Ennen klo 1530 ei tuota tiedotetta oo vielä ollu, ja onhan tuo siirto tiedetty jo ennen tätä päivää jos se on merkattu pelaavaan kokoonpanoon 12 aikaan. Mutta onhan se mukava lukea uudet pelaajat ensin kyseisen päivän pelin kokoonpanoista. :)
   
 7. Interested Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  On tämä Keupa yks saatanan mörkö Hermekselle tällä kaudella.....voi luoja
   
 8. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Oli tuo niin luokaton esitys että oksat pois, oikein hävetti katsoa. Huomenna olisi mahdollisuus saada hieno voitto kotikentällä. Jalat ei voi olla väsyneenä noin huonon esityksen jälkeen.

  Ps, kaikki kunnia Keupalle, parempi voitti. Mutta noin rumin lukemin ei saa hävitä.
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hurja vuoristorataviikko Hermeksellä! Voitto Hokista, murskatappio Keuruulla ja voitto Jukureista. Ei ainakaan ennalta-arvattavuudesta voi syyttää.
   
 10. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tämmöistä se Hermes-kiekko tällä kaudella on.. hyvin arvaamatonta. Voi kait sanoa, että vedonlyöjien painajainen.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tai sitten KeuPa on vain järkyttävän kovassa iskussa ;)

  Mielenkiintoinen loppukausi joka tapauksessa tulossa. Jukureiden takana muut mitalisijat voivat mielestäni jakaantua ihan kuinka tahansa. Hokki, Jokipojat ja SaPKo ovat kovia, KeuPa on päässyt hyvään kevätvireeseen, Hermes on yllätysvalmis eikä TuToa todellakaan voi unohtaa, tuolla materiaalilla ovat alisuorittaneet aika lailla. Eikä Jukuritkaan mikään täysin varma mestari ole, mikäli fokus ei pysy tekemisessä.
   
 12. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nyt ei jouduttu siihen tappio putkeen ainakaan! Eipä voi sanoa että oltais peliä hallittu, mutta hyvin ja uhrautuvasti joukkue puolusti(!), God (la) torju ja 5-6 maalipaikasta tehtiin 4 maalia! Ja Jukurit jätti osan omista paikoista käyttämättä, Hermes puolusti hyvin maalinedustan ja Godla hoiti tarvittavan. Kyllä on upee fiilis!!!
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Sekin on totta. Hokin kannalta toivon että KeuPa ei nouse seitsemänneksi, sen verran murskaava saldo keuruulaisilla on keskinäisistä otteluista.

  Mutta ei ehkä kuitenkaan niin kovassa iskussa että samalla viikolla sarjan ensimmäisen ja toisen kaatanut jengi häviää noin murskaavasti, lienee Hermeksen ailahtelulla enemmän osuutta siinä :)
   
 14. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Näin jälkikäteen ja vastustajien mukaan tarkasteltuna Hermeksen viikossa ei ollut mitään ihmeellistä. Hokki ja Jukurithan ovat Hermekselle helpompia vastuksia kuin KeuPa, ainakin tulosten valossa, olipa ottelut pelillisesti mitä hyvänsä.
   
 15. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Näin se tuntuu menevän lopputuloksen perusteella. Keupalta otettu kuokkaan 4 kertaa 5 ottelussa joissa yks 7-0 peli ja nyt edellinen 1-8 peli. Hermes 6 kertaa ottanu kuokkaan murskaluvuin, TUTOlta, K-vantaalta, Rokilta ja Jukureilta kerran ja nyt tää KeuPa kammoki tapahtunu 2 kertaa. Jospa nyt ei enään tollasia notkahduksia tällä kaudella nähtäs.
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Vetää kyllä vähä hiljaiseksi tuo peli. Peli oli hyvää Tuton 4 maaliin asti. Jos noilta paikoilta ei saa enempää maaleja 2, +1 maali joka meni sitte miten meni. Tuto pelas Hermes peliä 2 erää, eli teki paikoista maalit ja vastustaja ei tee. Nyt ei kyllä ollu Godla vastassa eikä kyllä kaikesta voi Järvistäkään syyttää. Positiivista oli peli ilme 2 erää, miinusta oikeestaan koko 3 erä ja maalinteko. Tällä kertaa ei Godla pelastanut, eikai sitä voi aina odottaakaan...
   
 17. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tän iltainen voitto RoKista varmisti sen, että Kokkolassa nähdään playoff-kiekkoa heti ensimmäisellä Mestis-kaudella. Saavutusta voidaan pitää varsin hyvänä, kun ottaa vielä huomioon että varsin myöhäisessä vaiheessa Hermes pääsi Mestis-joukkuetta tälle kaudelle rakentamaan.
  Jopa kotietuun on vielä mahdollisuudet, kun jäljellä on neljä kierrosta ja piste-ero SaPKoon on seitsemän pistettä. Joukkueilla on vieläpä yksi keskinäinen ottelu jäljellä. Pienoisen ihmeenhän se tietysti vaatisi.
   
 18. pertteli Jäsen

  Vieläkö siellä vaaditaan upille potkuja? Aikaisemmin jo kirjoittelin, että minun mielestä Hermes on pelannut todella hyvin nousija-joukkueena.
   
 19. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Ei enään alkukauden jälkeen oo kovin moni sitä mieltä ollut. Paljo on vielä kehitettävää pelitavassa ja peliin reagoinnissa, mutta on se askeleita ottanut kauden aikana eteenpäin. Tuloksellisestihän tämä kausi on mennyt hyvin, mutta katsoppa tilastoista kun on hienoja putkia ja välillä otettu rumastikki pataan. Mutta opettelu vuosi niin toimistolle, osalle pelaajille ja valmentajille tämä kausi Mestiksessä. Mulle kävis vaikka Karhulan jäis tänne vielä pariks kaudeks jos ei rahastamaan rupia, sen verran viihdyttävää kiekkoa on Kokkolassa kummiski pelattu näillä Upin kausilla. Omat miinuspuolethan siinä on tottakai tuossa ylihyökkäävässä taktiikassa ( 2vs1 tilanteet, läpiajot ymn.), mutta jos saadaan hommattua kelvollinen veskari niin eipä se haittaa.
   
 20. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Oma mielipide on että vittuun ja äkkiä! Tuossa Upin tyylissä ei ole mitään järkeä, ja vaikka sijoitus on mitä on, se on käytännössä täysin siittä kiinni että Kivilahti oli jouluun asti liekeissä ja sen jälkeen Juntheikki on heränny!

  Jokainen toinen mestistä tälläkaudella valmentaja saisi enemmän aikaan Hermeksen materiaalilla. Kun viiminen peli on ohi, voi Upi palauttaa mun mielestä avaimen ja mennä vaikka Suolahden Urhoja valmentaan! Onko koko kaudella kertaakaan pelattu samoilla ketjuilla edes kahta peliä peräkkäin, ja olkoot lainamiehiä tai loukkaantumisia? Upilla ei ole vieläkään hajua ketkä vois olla hyviä tutkapareja! Kun ei osaa tai älyä, tai ei kestä pää kuunnella neuvoja niin mitä voit odottaa? Miksiköhän Uski korvattiin jollain Märt Emmellä? Jokainen voi sitä miettiä mitä tämä Märt voi tuoda pelaajille sellasta mitä Uski ei? Aivan...ei mitään!
   
 21. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Joo täälläkin toivotaan ja uskotaan että Upi pakkaa tavaransa kauden päädyttyä! Hyvin ollaan pelattu mutta kyllä tuossa joukkueessa on potentiaali vielä enemmän! Ja tuo ketjuruletti on kyllä perseestä, ja sitten myös se että ei taida olla Upi ihan pidetty toimiston puolella.. (Ja pelillisesti se nähtiin jo viime kaudella suomisarjassa kun muut valmentajat vei Upia, ja sama jatkunut tänäkin vuonna..)
  Mutta hienosti ollaan poffeissa! Siitä iso kiitos tietenki myös valmennukselle, jotain ollaan tehty myös oikein!

  Itellä on käynnyt mielessä voisiko Juha Juujärvi olla seuraava koutsi Kokkolassa? Kyllä olisi kova haku!!
   
 22. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nojoo onhan tuokin totta. Mutta eteenpäin tietyissä taktisissa asioissa on menty eteenpäin päin, esim hyökkäykseen lähtö ei ole enään pelkkää laidasta puskemista heti kun saadaan kiekko. Mutta suurin ongelma on tällä hetkellä pelin sisällä täysi reagoimattomuus sekä oman pään rauhoitus/hyökkääjien ohjeistus (mihin tarjota ymn). Mutta kaikesta ei voi valmentajaa syyttää, esim kaksinkamppailut oli rokia vastaan enemmänkin heikkoa ja on yleisesti ottaen ollu koko kaudella, pelaajien välimatka kasvaa hyökkäyksiin lähdöissä liikaa (osittain molempien syytä) ymn. Ja en tiiä onko tuolla minkäänlaista rooli jakoa valmentajille, mutta pakeille pitäs saada valmentaja joka punoo tuon hyökkääjien ja pakkien pelin omissa yhteen. Tällä hetkellä vain 1 pakki pari saa lähdettyä rakennetusti omista paineen alla ja se on suurimmaksi osaksi pakkien taitoa. Ja koska meillä ei oo toista lehtoa tai ikosta ja taso muihin pareihin tippuu niin silloin pitäis hyökkääjiä ohjeistaa tarjoamaan ne syöttö tilat laitaan ja keskelle vauhtiin sekä kulmiin saada tuki lyhyelle syötöllä (Juntheikin peli omissa pistänyt itelle ainaki silmään miten hyvin tukee ja antaa mahdollisuuden lyhyelle helpolle syötölle.) Tällä hetkellä näyttää että pakit ja hyökkääjät ei tiedä missä toiset menee ja se aiheuttaa ongelmia. Jos tuohon saatais 2 valmentaja puolustus osastoa hoitamaan niin tykkäisin, mutta itelle ei oo katasroohvi vaikka jatkaisi ilmankin. Mutta tällaisella kiekolla voi olla hankala pärjätä ilman parin pelaajan ylipeluuttamista poffeissa. Ja taitaapa Godlan virekin ratkasta aika paljon tulevissa tosi peleissä.
   
 23. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ja tosiaan tuo minkä takia antaisin Karhulalle mahdollisuuden enkä pettyis vaikka jäis on se että peli itessään on viihdyttävää vauhti kiekkoa jossa sattuu ja tapahtuu, sen lisäks valmentaja on nuori joka varmasti kehittyy vielä. Sitähän ei kukaan osaa sanoa kehittyykö minkä verran ja missä ajassa mutta vuoden olisin valmis tällaisella tuloksella antamaan vaikka peli on ehkä jopa koko sarjan ailahtelevaisinta.

  Lainaus:
  Juujärvi olis kyllä kova sana, vaihtaisin vaikka heti jos mahdollista. Vieläkö kaveri Mestiksen jää vai olisko jollain Liiga joukkueella 2 valmentajan paikka auki? Näkyyköhän jossain valmentajien sopimukset että millon päättyy ymn?
   
 24. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 25. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Itse en näe että Karhulalla on mitään potenttiaalia kehittyä enään täällä yhtään sen paremmaksi kun mitä on nyt. Joten tästä syystäkin kiitos ja näkemiin. Mutta toisaalta kyllä myös ymmärrän jos joku näkee että hänet voisi vielä pitääkkin. Itse olen siinä leirissä jotka toivoo että hän lähtee.

  Jos miettii pelaajistoa, ketä haluaisin että jatkaa. Tässä siis nyt kaikki fantasiatoiveetkin, Godla(tuskin), Rantala(mahdollinen), Lehto(mahdollinen), Franssila(Mahdollinen), Ikonen(Tuskin), Kuntsi(Mahdollinen), Koskinen(mahdollinen), Appelgren(mahdollinen), Kivilahti(mahdollinen), Paavilainen(tuskin), Juntheikki(tuskin). Loput saisi minun mielestäni sitten vaihtaa. Tiedän että siittä puuttuu Huovista ja Jääskeläistä yms, mutta nämä nyt on ne ketä itse mielelläni näkisin, lopuille löytyy varmasti korvaaja joka on halvempi ja parempi vaihtoehto.

  Valmentajasta se on varmasti paljon kiinni, että kuka tulee vai jatkaako nykyinen että minkälaisia pelaajia tänne mahdollisesti tulee. Omista junnuista ei varmasti ole ketään joka ensi kaudella voisi nousta edustukseen. Mild on tehnyt erittäin loistavaa jälkeä A:ssa. Mutta ei ole huhujen mukaan pelaamassa edustuksessa. Nivala saattaa olla ainoa poikkeus, jolla saattaisi olla jonkinlainen mahdollisuus taistella itselle paikka joukkueeseen.

  Kalajoella on loistava maalivahti. Ottaisin tämän Hollyn mielelläni Kokkolaan Godlan manttelinperijäksi. Oikeasti on siihen jopa ihan realistinen mahdollisuus. Ei varmasti ole ihan yhtä hyvä, tietenkään. Mutta on kyllä todella hyvä maalivahti.

  Juujärvi olisi ollut täälläkin suosikki uudeksi valmentajaksi, mutta olin tuon jutun jo aikaisemmin lukennut niin tiesin että ei ole vaihtoehto. Kuten ei ole myöskään Arvonen tai Lehkonen jota on nakkijonossa(kaljabaarissa) huhuiltu. Keppo on onnistunut mielestäni hyvin Kalajoella, ja luulisi että on varmasti toimistolla myös nimi jossain paperissa. Tietenkin jos laitetaan isompi pino seteleitä niin Mikko Manner olisi varmasti enemmän kun lottovoitto. Mutta, ehkäpä tämä nyt on ihan liian utopistinen ajatus. Mutta olisi varmasti Mestiksen paras valmentaja, ja luultavasti saisi houkuteltua tänne eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Muta taitaa olla valmentajalle Mestis sellainen sarja että ei ole näillä kokeneilla valmentajilla mielenkiintoa lähteä vetämään raskasta kautta läpi, ilman sen suurempaa mahdollisuutta edetä uralla? Tietenkin nappikausi Mestiksen päävalmentajana voisi poikia jotain, mutta ei varmaan suoraa paikkaa liigassa ykkösvalmentajaksi. Joten ehkä mielummin sitten on kakkosena liigassa?