Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 30.03.2015 klo 06.53.

 1. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Kiitos Hermes kaudesta 2015-2016 ensi syksynä sitte taas tavataan nyt kävi näin, tuli luvattua että jos tänään tappio tulee niin tämäkausi on pulkassa ja niinhän siinä sitten kävi. Päätuomarit LEVÄNEN Mika VIKMAN Kristian aivan snadisti auttoi Rokia mutta jos jotain lupaa niin se on siinä. kuulemiin ja näkemisiin kaudella 2016-2017 että näin :)
   
 2. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Siis aivan uskomatonta.. Poikia varmasti kiinnostaa, mutta kiinnostaako valmennusta? Esim Jääkiekon perusasia Aikalisä puuttuu tärkeillä hetkellä, peluutus suorastaan ihan perseestä ja muutenkin reagointi tapahtumiin mitätöntä.. Tämä Karhula jo pitkän aikaa ollut ihan saatanan kujalla kenellä kulkee. Tänäänkin meidän nelonen Hellsten-koskinen-kivinen joukkueen paras kentällinen, ja arvostusta tuli jopa ripeät 7min mieheen..(taisi olla kauden ennätys peliajat pojille huhuh...!!!!!) Hellsten ekassa erässä melkein maali ja hyviä riistoja ja taklauksia, kivinen jatkoi hyviä otteita ja koskinen tasopainotti hyvin tätä kenttää. No ei mitää, jos ei sunnuntaiksi niin viimeistää ensi viikolla tämäkin ainoa toimiva asia hajotetaan koska kyseessä "nelonen"
  Ensi viikolla varmaan sporan aajunnut tulee vetää nämäkin minuutit.. Lähtekää pojat nyt ehdottomasti muualle missä valmennus teidän duunia arvostaa!

  Avautumista, mutta ihan sama. Hyvää uutta vuotta hermesläiset, täältä tullaan kovaa ensi vuonna..

  Ps tainnut jotkut muutkin fanit tehdä make60 kaltaisia lupauksia etukäteen, sillä halli tänää aikalailla tyhjä.. Niin ja kolme rokin fania kannusti loyalsin kumoon ekassa erässä.
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  VMP! Ei vaan nyt oikein löydä mitään hyvää sanottavaa. Karhula on ihan pihalla mutta mennään nyt näillä.

  Kiva myös että Loyalsille pitää antaa piikki, tule Jaka itse huutamaan. Vittuako sitä kannustamaan kun esitys on surkea.

  Voiko joku kertoa minulle miksi tuota helvetin Rajalaa pitää peluuttaa aina siinä lopussa kun pitäis päästä tasoihin? Kaverilla ei vaan pää kestä. Menis vaikka Kruunupyyhyn pelaamaan kun pääkoppa on noin jumissa. Tykkään siitä kun hullu puurosta, mutta kun se itse aiheutta itselleen tuon kipsin.

  Seuraavaan peliin lainataan sitten vaikkapa Kiviranta, Sundfors ja Allen Kalajoelta. Eiköhän onnistu niillä paremmin.

  Ps. Mitä se virolainen oikein tekee siellä penkin takana? Mä voisin vaikka mennä sinne seuraavaan peliin, ei varmaan vaikuttais mitenkään negatiivisesti.
   
 4. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Jotain hämminkiä tuolla minusta, en tiedä onko siellä jotain henkilökemia juttuja vai mitä, mut joku hiertää ja pahasti, sen näkee...
   
 5. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olipa ikävä päätös vuodelle. Muutamia hyviä hetkiä lukuunottamatta tuntui ettei kentällä onnistunut mikään. Ei mennyt kentän ulkopuolellakaan ihan putkeen, kun kuuluttaja ehti väittää ettei parhaita pelaajia palkittaisi. Palkinnoista vastasi Loyals ja fanihan seuraa ensin pelin paikallaan loppuun. Plussaa siitä, että Loyalsille tarjottiin oikein maittavaa ruokaa vipissä ennen pelin alkua ja erätauolla kahvia.

  Syyskausi ei saanut ihan parasta mahdollista päätöstä, ja toivottavasti näistä mainituista ongelmista päästäisiin eroon jotta saataisiin hyvä kevätkausi ja playoff-paikka. Laivalla ei olisi edessä äkkikäännöstä jäävuoren väistämiseksi, vaan ihan pieni kurssin muutos riittäisi. Minua ihmetytti jo kauden alla Karhulan kommentti siitä, että pelaajat saavat paljon vapaita käsiä pelaamiseen. Vieläköhän se vähäinenkin ote on tallessa?
   
 6. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Noniin tärkeät pisteet hermekselle ja taas ollaan voittoputkessa. Jatketaan näin ja varsinkin huomenna taas tärkeät pisteet jaossa, että saataisiin lisää kaulaa lekiin. Uusia vanhoja naamoja tänään taas hermeksellä rosterissa. Karvinen oli ihan hyvä mutta Huovisen peli näytti jotenkin laiskalta ja näytti ettei olisi hirveesti napannut pelata taas mestiksessä.. sitä vielä kyllä ihmettelen, että se olis taas Hellsten ketä oli 13 hyökkääjä.. kaverilla peli kulkenut hienosti ja oma roolin hoitanut enemmän kuin paremmin peleissä.. Kivinen ulkona kuin lumiukko, se pois rosterista ja Hellsten kehiin tilalle ehdottomasti!
  Godla takasi voiton tänää, upeeta peliä!! Ja Rajala osoitti taiteluilmettä pitkästä aikaa, hienoa!
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nojoo tärkeät pisteet tuli kyllä! Pelissä positiivista oli Godla, irtokiekkojen hoito, erikois tilanteet ja viimiset 10min. Toittovasti olis joukkue vähä valmiimpi Lempäälässä heti ekasta erästä lähtien. Toittovasti Godla pelaa huomennaki, ja mikä sillä Appelgrenillä oliku ei ollu pelaamassa?
   
 8. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kolmen ottelun voittoputkessa mennään. Jos rehellisiä ollaan niin olin erittäin huolestunut siitä miten joukkue kasaa itsensä sen Roki matsin jälkeen. Hienosti pojat on kasannut itsensä, uskaltaako jopa sanoa että tästä on hyvä jatkaa?

  Niin, ja kaksi hyökkääjää tuli. Tämä oli hyvä asia,mutta vielä puuttuu kaksi pakkia. Se kun me vielä saadaan niin uskaltaa jo vähän "hengähtää".
   
 9. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Onko Sportin ja Hermeksen yhteistyö nyt vähin äänin lopetettu? Siellä on tällä hetkellä muutama lainapelaaja muualta, mutta ei enää ketään Sportista, kun Rekonenkin lähti. Keskiviikkona Tikka ja Westermarck kävi vetämässä yhden pelin, mutta tänään Westermarck on palannut taas A-nuoriin, kuten myös Salo jo jokin aika sitten.
   
 10. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  En usko että se on lopetettu, mutta varmasti katsotaan nyt tarkemmin miten näitä lainoja otetaan. Onhan tämä ollut ihan perseestä koko homma. Toki on molemmilla joukkueilla ollut paljon huonoa tuuria joten ei voi liikaa haukkua.

  Hermeksellä on tällä hetkellä lainassa vain Huovinen. Kaikki muut on täällä loppukauden. Mielenkiintoista katsoa miten Hermes reagoi ennen siirtorajaa. Jostain pitää vielä saada miehiä, ja ei mieluiten vaasasta koska sielläkin mennään kapealla rosterilla.

  Onko kellään tietoa mikä on Halavan kuvio? Voisiko se tulla tänne vielä loppukaudeksi mikäli sen joukkue ei esim pääse pleijareihin?
   
 11. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Voittoputki vaan jatkuu, hieno asia! Joukkue näyttäisi pelaavan hyvin joukkueena nyt. Roolit ovat selvät ja esim nelonen pelaa erinomaista peliä, pysyy kiekossa hyökkäyspäässä ja pelaa oman pään fiksusti. Tärkeää hengähdysaikaa kärkiketjuille jotka tekevät tulosta.
  Sanoisin että ei tarvita enää hyökkääjiä vaan pakkipäähän on ehdottomasti saatava leveyttä.. ulkomaan Pakki on aivan kuutamolla pelistä toiseen ja tekee hirveitä oman pään virheitä joista monesti koituu oman pään pyörityksiä vastustajalle.. tähän on mielestäni saatava muutos, ja särkymävaraa ei ole niinkuin nyt näkyy kun Franssila loukkaantui. Hyökkäys näyttää hyvältä ja leveältä niinkuin tällä hetkellä tuloksissa näkyy.
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Virolaisen nettisivuston mukaan Robert Rooban uusi joukkue on Hermes. Pitäisi olla Mestis-tasolle oiva pelimies.
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Justiinsa kahtoin että lähtee Bluesista ja siinä vois meille olla mies. En kyllä usko ennenku seura tiedottaa, mutta KELPAA!
   
 14. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Hermeksen facebook-sivulla on vahvistus, että Robert Rooba siirtyy loppukaudeksi Hermekseen.
   
 15. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Loistavaa!
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Joo itekki päivän päivitelly kotisivuja ja fasepuukkia, eli on ootettu. :)

  Nyt olis omia miehiä 12+1+1hyökkääjää ja 7 pakkia (Kuntsi laskettu pakiks). Jääskeläinen kauden lainalla ja Huovinen lainalla, loukkaantuneita Appelgren ja Franssila, . Onhan tuo rosteri aika särkymä altis, eli vielä ainaki pakille olis tarvetta eikä hyökkääjäkään pahitteeks olis. Jos saatais pakki niin Kuntsi voisi vetää hyökkääjänä tai puolustajana tarpeen mukaan.

  Onko jollain tietoa mikä on Franssilan ja Appelgrenin tilanne? Oli aika pahan näkönen tilanne missä Franssila loukkaantu...
   
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Huh huh mitä peliä, mut mikä v..tu siinä on ettei voi hyvin toimivan kentän antaa olla rauhassa... Ei kyllä oikeen luussin mies vakuuttanut... Mut sai paikan ykkösketjuun kuin kulta tarjottmella, ja tuo Bazeviski... Tuomaritkin oli kyllä ihan pelin tason mukaiset, vaikkeivat peliä ratkaiseetkaan...
   
 18. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermes - Leki, peli oli kyllä täyttä kuraa.. Hermeksellä ei tällä hetkellä kulje.. Avauspelaamisessa suuria vaikeuksia, osittain johtuu varmaan pakeista mutta kyllä hyökkääjät tuo oman lusikkansa soppaan siihen.. Kiekkoa avataan jätkille jotka ovat ilman vauhtia menossa ja selkä vastustajaa päin, ei ihme että on tuon näköistä.. Ja tänään puuttui laukaukset aivan täysin.. Mutta ei tässä mitään hätää vielä ole, kyllä tuo joukkue osaa pelata kiekkoa! Ja kuten Upi mainitsi niin lataus menny pieleen viime peleissä ja se näkyy..

  Mutta jos joku vielä on sitä mieltä että loyals on kuollut niin tänään saatiin siihen kyllä vastaus! Mahtavaa menoa läpi ottelun ja jo ennen ottelua, tästä on hyvä jatkaa!
  Oltiin tehty päätös siirtyä päätyyn, banderolli hommattu ja jopa rumpu kaivettu esille, ennen peliä tavattiin pubissa ja soihtujen kera hallille!
   

  Liitetyt tiedostot:

 19. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Peli ei tosiaankaan kulje.. En usko että syy olisi mitenkään pelitavasta kiinni sillä nyt on se näyttänyt ihan ok tasoiselta. Luulisin enemmän että kyse on nyt poikien pään sisällä sekä edelleenkin upin erittäin huonosta reagoinneista pelin sisällä yms peluutuksesta..
  Kivilahti ollut mitä viime pelejä katsonut telkkarista aivan kuutamolla ja tuntuu että soveltaa ihan omiaan.. Tosin hänellä tuntuisi kenttä vaihtuvan koko ajan, mutta kyllä kärkipään ukon pitää tehdä tulosta oli kuka vaan vieressä.
  Pakistoon on yksinkertaisesti saatava lisää materiaalia, sillä ainakin tämä bazevitsi on ihan väärällä sarjatasolla pelillisesti. Syötöissä joko kestää tai antaa sellaisen haista perse syötön laitaan tai keskelle. Kovuutta ei ole vaikka siitä on puhuttu, vai onko upi kieltänyt ottamasta jätkiä pois maalilta kovalla kädellä? Tai ainakin tuomarit kyllä ikävästi karsii näitäkin maalinedusta karkeloita herkällä kädellä. Onko kellään tietoa franssilan tilanteesta? Miestä tarvittaisiin.
  Appelgren pitäisi saada myös pikimmiten takaisin Nättinen kenttään ja Hellsten takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Sekin ihmetyttää miten hellsten oli jälleen 13.hyökkääjä kotipelissä vaikka pelit ovat hänellä sujuneet hyvin. On se kyllä ihme, että se neloskenttä on ainoa mihin muutosta tulee ja vastuuta taas ei.. Viime pelissäkin olisi ollut monta hyökkääjää kenet olisi pitänyt ainakin edes hetkeksi laittaa penkin päähän miettimään että peli on käynnissä ja laittaa se hellsten kehiin tekemään arvokasta työtä.
  Ylivoima. Mitä sille on tapahtunut? Vai onko se vaan niin hyvin skoutattu?
  Bluesin uusi mies...? Toivotaan, että on totuttelut tehty ja uusiin joukkuekavereihin tutustuttu ja alkaa peli luistaa.

  Hermes Loyals. Mestiksen varmaan ylivoimaisesti paras faniporukka viime pelissä, toivottavasti tämä saisi jatkoa! Olipa hienon näköistä jopa television välityksellä, mitä se onkaan ollut katsomosta!

  Pelit jatkuu tällä viikolla ja kaikkeen on taas mahdollisuus! Päät kuntoon ja pistejahtiin taas, playoffeihin mennään!
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Näytti viime peli aika väsyneeltä, helppoja merkkaus ja syöttö virheitä ja pääty kiekkoon pyritään menemään vasta vastustajan jälkeen ettei vaan jää taklauksen alle... Kovuus uupuu täysin joukkueesta tällä hetkellä! Saatais Hellsten Kivisen tilalle, Franssila ja Appelgren takas niin uskoisin että helpottais. Roobasta sen verran että näytti hyvin suojaavan kiekkoo ja pari hyvää yksilösuoritusta, mutta yritti liikaa yksin. Näytti ykkösen peli muutenkin suvujan paremminku Koskinen pelas keskellä Karvisen tilalla. Hyökkäyspään sinisellä semmonen "pieni" ongelma että viime peleissä Huhtanen ei oo saanu kiekkoo haltuun, Rantala vetää aina polkkareihin tai päätyyn sama miten pyörii ja Baze taas arvioi aina väärin eli on joko laskenu alas vaikka olis kerenny tai noussu kun ei kerkee... Ja ainoat pakit jotka kerkee tai ees yrittää keretä vastustajan päätykiekkoihin ensin on Ikonen ja Kuntsi. Voi ku saatas pakki joka vois täyttää Väkelän jättämän aukon, sille olis tarvetta.

  Huutava vääryys ja ISO lampaan perse Upille Hellstenin pelipaikasta ja ajasta. Kuuluis ehdottomasti pelaavaan kokoonpanoon Kivisen tilalle. Toinen lampaan perse menee Jakanki mainitsemalle peluutukselle, eli käytännössä Upin munattomuudelle laittaa epäonnistuneen kärkimiehet istumaan ja antaa Hellstenin, Karvisen ja Paavilaisen näyttää se oikea TAHTO!

  Pelaajia määrällisesti tarpeeks kun kaikki terveenä, tiedä sitte miten noitten Jääskeläisen ja Huovisen lainojen kanssa käy ja tuleeko vielä minkälaisia loukkaantumisia. Omia sommitelmia miltä ketjut vois näyttää KUN kaikki ovat terveinä ja JOS lainat kestävät loppukauden.

  1 Rajala - Koskinen - Kivilahti - On röyhkeyttä, taitoa ja tulivoimaa vähintään riittävästi jos pelaajat pelaavat omalla tasollaan.

  2 Juntheikki - Huttu - Rooba - Sama kuin 1 kenttään.

  3 Appelgren - Nättinen - Jääskeläinen/Paavilainen - Tällä kentällä suju ennen Appelgrenin loukkaantumista, Paavilainen/Rajala tilalle jos lainat häipyy

  4 Hellsten - Karvinen - Paavilainen/Kivinen - Parhaimmillaan hoitaa oman hommansa eli vie kiekon vastustajan päätyyn ja hommaa aloituksen. Hellsten Kivinen kaksikko pelaa omaa röyhkeää peliä, kumpikin oman tason mukaan. Paavilainen pystyy helposti pelaamaan myös ylömmissä kentissä.

  Paikkaajat : Huovinen - Kivinen

  1 Ikonen - Lehto - Kauden alusta asti pelannut yhdessä. Lehto kun ottas ihteään niskasta kiinni ja pelaisku mies niin hyvä.

  2 Huhtanen - Franssila - Enpä uskonu että Franssilan loukkaantuminen aiheuttas tällasen loven kovuuteen, kiekon ylös tuomiseen sekä YV:llä viivalle.

  3 Rantala - Kuntsi - Kuntsi vetää kunnon asenteella vaikka pelipaikka ja aika muuttuu koko ajan. Ja kyllä tämänki parin uskaltaa heittää kentälle

  Bazevics - Pystyy pelaamaan kiekottomassa roolissa, mutta niinku aiemmin jaka totes: liikaa jää odottelemaan kiekon kanssa tai yrittää ihme pyörähdyksiä.

  MV - Tämän asetelman luulis olevan jo selvä. :)
   
 21. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Eikös sen pitänyt olla niin,että kun Sportin pelaajista on päästy eroon alkaa sarjasijoitus kohisten nousemaan :-)
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  On se ainakin ollut paljon mukavempaa mennä hallille kun niitä ei ole näkynyt! :-)

  Seuraavat pelit ovat todella tärkeitä Hermekselle. Kaikki pelit ovat ns kuuden pisteen otteluita.
   
 23. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Saiman kirjoitti kyllä niin asiaa, että olipahan hienoa luettavaa! TÄYSIN samoilla linjoilla. Ja mitä sportin pelaajiin tulee niin kyllä on ollut mukavaa katsella pelejä kun on ollut ns omia jätkiä pelaamassa! Mielenkiinnolla odottaa mitä muutoksia kenttiin tulee loppuviikon pelejä ajatellen, sillä tappiot alla niin luulis upin olevan sen verran hereillä että muutoksia tulee.
  Niinkuin snoppen jo kirjoitti, todella tärkeät pelit tulossa Hermekselle! Nyt ois saumaa ottaa kaulaa ja varmistella playoff paikkaa keväälle.
  Saa nähdä kun siirtorajakin on tulossa edessäpäin että tuleeko uusia kiinnityksiä, vai lähteekö joku jopa pois muualle...?
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  En tiiä kuka sellasesta on puhunu, katsojista kylläkin mutta eipä niitäkään vielä liikaa oo ollu. Mielummin katon tällasta joukkuetta missä ei ole Sport lainoja. Ainut kenet ottaisin tällä hetkellä takaisin on Väkelä, ja sitä ei saada. Hyviä pelaajia ei siinä, mutta miellän Jääskeläisen ja jopa Huovisen enemmän meidän pelaajaks. Tiiä sitte onko syynä että ne ei oo Sportin lainoja vai mitähä... :)

  Jääskeläinen ilmeisesti koko kauden laina(?) mutta Huovinen saattais lähteä takas? Mutta ei tää oikeen pahalta vielä näytä, vaikka alamäessä pelillisesti viime peleissä oltukki. Toittovasti lähtijöitä ei olis, pikemminki se yks pakki sais tulla vaikka en usko että enään tulee.
   
 25. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Juu Väkelää on ikävä minullakin, ja Sportista pitempiaikaiset PELIMIESTEN LAINAT OLISIVAT OLLEET TERVETULLEITA, MUT EI TÄTÄ JOKA PELIIN VAIHTUVAA SIRKUSTA... Kovan pelimiehen kuntoutus/pelituntuma peluutuksena hyväksyn ehkä min 2 ottelun lainat muuten en! (Hätä lainat pois sulkien)
  Minusta yhtä-kahta pakkia huutais, lainahyökkääjien lainojen pituudesta riippuen ja omien terveys tilanteesta riippuen 0-3 hyökkääjää...

  Saima kirjoitti asiaa varsinkin lampaanperseen osalta

  Ketjut

  Juntheikki-Koskinen-Kivilahti

  Appelgren-Nättinen-Rooba

  Rajala-Huttu-Huovinen

  Helsten-Karvinen-Paavilainen
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2016 klo 13.23