Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 30.03.2015 klo 06.53.

 1. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Huhuja kylillä kuuluu, että ainakin kolme valmentaja kandidaattia olisi ollut yhteydessä tavalla tai toisella seuraan. Joukossa yksi aktiiviuransa jo lopettanut (pelannut Hermeksessäkin) ja tätä nykyä erään liigajoukkueen organisaatiossa vaikuttava henkilö kyseessä.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Mukava kuulla että huhuja on liikkeellä. Voitko jotain nimiä mainita?

  Vielä Karhulaan takas, eikös joku Hermeksen hallituksen jäsenki fasepuukissa pierassu että vaihtoon tuo valmentaja, olisko ollu rökäletappio Rokille pelin jälkeen...(?) Tuli vaan tässä mieleenku mietein tuota että kuinka suurella todennäköisyydellä jatkaa ens kaudella. Ei taida jatkaa.
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Minä veikkaan että Magnum vihjailee että Karo Koivusella olisi haluja tulla Kokkolaan. Ellen ole ihan väärässä niin sillä on vaimo täältäpäin.

  Itse olen kuullut vaikka minkälaisia nimiä. En tiedä saako tänne laittaa nimiä ilman minkäänlaisia lähteitä, mutta laitetaan nyt kuitenkin. (hymiö)

  Eli nämä nimet olen kuullut keskusteluissa:
  - Niko Eronen
  - Santeri Immonen
  - Pasi Arvonen
  - Ismo Lehkonen
  - Juha Juujärvi
  - Petteri Hirvonen
  - Juha Pajuoja

  Kaikki ovat tietenkin vain luokkaa "kaljabaarissa kuultua", joten kenenkään ei tarvitse ottaa tämän liian vakavasti. Jokunen nimi tuossa listalla saattaa oikeasti olla "varmempi" mutta aika näyttää.

  Edit. Lisäsin Pajuojan listalle.
   
 4. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hirvonen vois olla hyvä haku, jos vaan suostuu pohjosesta lähtemään. Arvonenki vois olla hyvä, mutta jos tosiaan aikoo panostaa muuhunku jääkiekkoon niin seki on sitte siinä. Ei ainakaan tämä kausi häävisti mennyt FPSällä (ilman tarkempaa tutkimista) enkä muista äkkiseltään millä tavalla pelas viimekauden. Mutta Immonen saattais olla mahdollinen tulija. Ja tosiaan en usko että Pajuoja on tulossa.
   
 6. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Ainoan, jonka voin nimetä on Juha Pajuoja. Nähty vierailulla parisen viikkoa sitten hallilla ja kylillä. Merkitseekö se sitten mitään?? Vahvimpana ehdokkaana pidän Pajuojaa tuoreitten huhujen perusteella. Snoppenin listassa on mielenkiintoisia nimiä. Ainoa joka hieman arveluttaa on Pasi Arvonen. Olisiko hällä mitä annettavaa Hermekselle? Lehkonen taitaa olla poissuljettu vaihtoehto ?
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  @devil29 Eikö Eronen valmenna Tanskassa? Nyt voi olla että ammun täysin mutta eikö se mennyt niin että Eronen ei jatkannut Jokipojissa koska hänelle ei luvattu tarpeeksi korvausta jotta kannattaisi jättää siviilityöt?

  Itse kuulin että Eronen olisi kysellyt paikkaa Hermeksestä jo täksi kaudeksi joten minulla on kutina että hän voisi oikeasti olla melko todennäköinen. Mutta taas, tämä on vain näitä mun juttuja. Ei kannata ottaa liian vakavasti.

  Tuo Mikko Manner olisi loistava haku. En kuitenkaan usko että se olisi hänelle "se seuraava askel" valmennusuralla.

  Itse toivon että saadaan sellainen valmentaja joka on nykyaikainen. Osaa käsitellä nuoria pelaajia. Vanhan liiton miehet alkaa olla melko ulkona nykynuorison tarpeista
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nyt on pakko sanoa että en tiedä missä Eronen valmentaa? Itselläni on/oli sellanen tieto että olisi Kuopiossa, mutta mutta...alan epäillä itseäni ja tietolähdettäni nyt melko vahvasti. Saattaa olla että Eronen on Tanskassa.
   
 9. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Erittäin mielenkiintoisia spekulointeja valmentajista palstalla. Itse kanssa sitä mieltä, mitä hermestä olen seurannut, että tämä Karhula pois ja äkkiä. Isoin asia mikä osuu silmään on tuo peluutustapa. Peliajat ovat jo sinetöity ennen kuin ottelu on alkanut, jotkut voi tehdä mitä tahansa kentällä ilman sanomista, kun taas toinen ääripää on kun pienestä virheestä rangaistaan alakenttien pelaajia. Niinkuin ylempänä jo mainittiin, kentillä ei ole menty varmastikaan kahta peliä enempää kaudella. Koko ajan lotto pyörii. Tälläkin hetkellä monia ihmetyttää suuresti valinnat kokoonpanoihin ja kauden aikana tehdyt hankinnat kun omastakin takaa löytyisi rooleihin omia äijjiä..
  Jatkajista joita haluisin seurata:
  Kivilahti (tulee lähtemään pois, huhut liikkuu ettei halua jatkaa Kokkolassa)
  Koskinen(mahdollinen)
  Kuntsi(mahdollinen)
  Rantala(mahdollinen)
  Ikonen(tuskin)
  Lehto(mahdollinen)
  Hellsten( mahdollinen, jos upi lähtee, näyttäisi joutuneen pahasti koirankoppiin, mikä ihmetyttää suuresti)
  Paavilainen(tuskin, palaa varmaan pääkaupunkiseudulle)
  Jääskeläinen(mahdollinen, mutta jos ketterä nousee niin kotikonnuille?)
  Appelgren(mahdollinen)

  Valmentaja nimistä keppo voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, tehnyt hyvää jälkeä Kalajoella!
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2016 klo 00.01
 10. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Niko Eronen lähti tosiaan kesäkuussa valmentamaan Tanskaan Sønderjysk Elitesportin organisaatioon. Tässä linkki Mehtimäkeläisen uutiseen aiheesta.

  Käsittääkseni Eronen olisi mieluusti jatkanut Jokipojissakin, mutta hänelle ei tarjottu seurasta Mestis-nousun jälkeen kuin kakkosvalmentajan paikkaa, mikä ei ymmärrettävästi kunnianhimoiselle nuorelle koutsille maistunut.

  Joensuussa jälki oli joka tapauksessa viime kaudella Suomi-sarjassa suorastaan loistavaa, varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka huonot lähtökohdat olivat kesän 2014 konkurssin jäljiltä. Ikäähän kaverilla on edelleenkin vasta 27 vuotta, joten hyvinkin potentiaalinen tulevaisuuden valmentajanimi on kyseessä. Niko Eronen ei siis varmasti olisi hassumpi valinta vaikkapa Hermeksen päävalmentajaksi ensi kaudelle!
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  E. Oli pakko vielä palata tuohon Manneriin,siinä määrin rupesi "kiihoittamaan" ajatus Mikko Manner meidän penkin takana olisi näistä minusta ehdoton ykköshaku, jos vain olisi mahdollista
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2016 klo 07.37
 12. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  MIkko Manner sopimus Oulun Kärpät 2016-2017.
   
 13. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Menee ehkä vähän ylilyönniksi minulta taas, mutta Tuomas Tuokkola olisi myös vapaana. Siinä olisi meillä "ryöstön paikka".
   
 14. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tuokkola on haastattelussa sanonut, ettei valmentaminen Mestiksessä kiinnosta.
   
 15. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Lainaus:
  Eihän nyt Kokkolassa herra sentään Vaasalaista valmentajaa.....kaikki paha tulee kuulemma sieltä päin ja Hermeskin pelaisi suurin piirtein jo liigaa ilman Vaasalaisia..........

  ottakaa vain suosiolla Tamminen.
   
 16. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Mun toive olisi jos "UPI" ei jatka. Joku jolla on kokemusta vähän isommista ympyröistä. Muutaman nimen jos heittäis, eikä välttämättä juuri näitä mutta samaan kategoriaan istuvia.. Kimmo Kuhta, Vesa Viitakoski, Marko Tuulola. Tärkein ja ehdottomasti TÄRKEIN hankinta ja ensimäiseksi ON TOIMARI ja sellainen jolla on pelaaja tausta ulkomaita myöten elikkäs on tunnettu jääkiekkko piireissä, jonka nenän edessä ei ovia suljeta.. Hermeksen entinen maalivahti olisi tähän loisto veto.
   
 17. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Nyt oli jo niin heikko provo että ihan naurattaa :)
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Yhdyn tähän täysin, ilman vaasaa me oltais Liigassa Sportin tilalla... Vai mites se nyt meni. Mut hyvä kirjotus, jatka. :)
   
 19. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Mun suosikkipelaaja on ollut ja on #24 Kivilahti, haluaisin nähdä Huttu-Juntheikki-Kivilahti ketjun. Janne kaivaa vaikka vastustajan huoltajan taskusta kiekon ja tarjoilee sen maalin eteen josta on se helppo pistää maaliin. JOTEN Kivilahti on ensimmäinen pelaaja joka pitäisi kiinnittää seuraavalle kaudelle
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  En tiiä onko omissa silmissä vika vai onko se oikeasti noin iso henkinen buusti tuo kultainen kypärä, mutta kun Juntheikki nappas kultakypärän on hänen peli ollu molempiin suuntiin parempaa ja yritteliäisempää kuin ennen. Kun taas Kivilahti alko vähän hyytymään jo ennen kypärän pois antoa... Mutta hyvä pelaaja ei siinä, mutta mielummin antaisin Juntheikille sen ekan sopparin. Saatais heti se ykkös sentteri.
   
 21. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Eikö Juntheikki ole jo valmiiksi jollain "virkavapaalla" koulusta tai töistä? Ja toinen vuosi ei ole mahdollista. Jälleen paikkansapitävyydestä ei ole tietoa.

  Tarkottaako @nollanolla mahdollisesti Wiikmania, Riksmania vai Bäckströmiä? *hymiö*

  Itse toivon kans Kivilahdelle jatkoa ihan siellä kärkipäässä.
   
 22. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Lainaus:
  Mukavaa,että voin jakaa hyvää mieltä näin kevät auringon kera.
   
 23. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mikäli Hermeksellä on yhtään saumaa panostaa parille seuraavalle kaudelle, niin ehdottomasti kannattaa pätevään valmentajaan satsata, joka 'taikoo' näistä kivilahdista sun muista vielä pari vaihdetta lisää. Hyvä valmentaja huokuttelee myös eteenpäin pyrkiviä pelaajia jonoksi asti. Nuori lahjakas joukkue pätevällä valmentajalla, niin väitän, että Hermes on lähellä kannua.

  E: Ja Timo Niemi ykkösmaalivahdiksi. Tulee dominoimaan.
   
 24. Raymound Jäsen

  Lainaus:
  Pitäiskö sun itse keskittyä nyt vaan omaan tekemiseen siellä jäällä ja antaa sillä tavalla paras mahdollinen panos joukkueelle ja mahdolliselle menestykselle kevään Playoff-otteluissa. Oot nyt koko kauden kiukutellut täällä jatkoajalla salanimellä omaa peliaikaa ja yrittänyt jopa myydä itsesi IPK:n niiden omassa topicissa. Ei muuten mutta alkaa olemaan MH-mittari kaakossa. Ja kun kirjoittaa itsestä salaa niin kannattaa yrittää olla käyttämättä kirjoittelussa selkeää minä-muotoa (näyttäisin...).
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 09.03.2016 klo 18.08
 25. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tällaiset spekulaatiot nimimerkkien henkilösyydestä kannattaa varmaan jättää pois. Täysin asiallista tekstiä nimimerkki Jakalta, en olisi itse voinut pukea ajatuksiani sanoiksi!