Hermes 2015–2016

  • 262 708
  • 724

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko Sportin ja Hermeksen yhteistyö nyt vähin äänin lopetettu? Siellä on tällä hetkellä muutama lainapelaaja muualta, mutta ei enää ketään Sportista, kun Rekonenkin lähti. Keskiviikkona Tikka ja Westermarck kävi vetämässä yhden pelin, mutta tänään Westermarck on palannut taas A-nuoriin, kuten myös Salo jo jokin aika sitten.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
En usko että se on lopetettu, mutta varmasti katsotaan nyt tarkemmin miten näitä lainoja otetaan. Onhan tämä ollut ihan perseestä koko homma. Toki on molemmilla joukkueilla ollut paljon huonoa tuuria joten ei voi liikaa haukkua.

Hermeksellä on tällä hetkellä lainassa vain Huovinen. Kaikki muut on täällä loppukauden. Mielenkiintoista katsoa miten Hermes reagoi ennen siirtorajaa. Jostain pitää vielä saada miehiä, ja ei mieluiten vaasasta koska sielläkin mennään kapealla rosterilla.

Onko kellään tietoa mikä on Halavan kuvio? Voisiko se tulla tänne vielä loppukaudeksi mikäli sen joukkue ei esim pääse pleijareihin?
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Voittoputki vaan jatkuu, hieno asia! Joukkue näyttäisi pelaavan hyvin joukkueena nyt. Roolit ovat selvät ja esim nelonen pelaa erinomaista peliä, pysyy kiekossa hyökkäyspäässä ja pelaa oman pään fiksusti. Tärkeää hengähdysaikaa kärkiketjuille jotka tekevät tulosta.
Sanoisin että ei tarvita enää hyökkääjiä vaan pakkipäähän on ehdottomasti saatava leveyttä.. ulkomaan Pakki on aivan kuutamolla pelistä toiseen ja tekee hirveitä oman pään virheitä joista monesti koituu oman pään pyörityksiä vastustajalle.. tähän on mielestäni saatava muutos, ja särkymävaraa ei ole niinkuin nyt näkyy kun Franssila loukkaantui. Hyökkäys näyttää hyvältä ja leveältä niinkuin tällä hetkellä tuloksissa näkyy.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Justiinsa kahtoin että lähtee Bluesista ja siinä vois meille olla mies. En kyllä usko ennenku seura tiedottaa, mutta KELPAA!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Hermeksen facebook-sivulla on vahvistus, että Robert Rooba siirtyy loppukaudeksi Hermekseen.
Joo itekki päivän päivitelly kotisivuja ja fasepuukkia, eli on ootettu. :)

Nyt olis omia miehiä 12+1+1hyökkääjää ja 7 pakkia (Kuntsi laskettu pakiks). Jääskeläinen kauden lainalla ja Huovinen lainalla, loukkaantuneita Appelgren ja Franssila, . Onhan tuo rosteri aika särkymä altis, eli vielä ainaki pakille olis tarvetta eikä hyökkääjäkään pahitteeks olis. Jos saatais pakki niin Kuntsi voisi vetää hyökkääjänä tai puolustajana tarpeen mukaan.

Onko jollain tietoa mikä on Franssilan ja Appelgrenin tilanne? Oli aika pahan näkönen tilanne missä Franssila loukkaantu...
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Huh huh mitä peliä, mut mikä v..tu siinä on ettei voi hyvin toimivan kentän antaa olla rauhassa... Ei kyllä oikeen luussin mies vakuuttanut... Mut sai paikan ykkösketjuun kuin kulta tarjottmella, ja tuo Bazeviski... Tuomaritkin oli kyllä ihan pelin tason mukaiset, vaikkeivat peliä ratkaiseetkaan...
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes - Leki, peli oli kyllä täyttä kuraa.. Hermeksellä ei tällä hetkellä kulje.. Avauspelaamisessa suuria vaikeuksia, osittain johtuu varmaan pakeista mutta kyllä hyökkääjät tuo oman lusikkansa soppaan siihen.. Kiekkoa avataan jätkille jotka ovat ilman vauhtia menossa ja selkä vastustajaa päin, ei ihme että on tuon näköistä.. Ja tänään puuttui laukaukset aivan täysin.. Mutta ei tässä mitään hätää vielä ole, kyllä tuo joukkue osaa pelata kiekkoa! Ja kuten Upi mainitsi niin lataus menny pieleen viime peleissä ja se näkyy..

Mutta jos joku vielä on sitä mieltä että loyals on kuollut niin tänään saatiin siihen kyllä vastaus! Mahtavaa menoa läpi ottelun ja jo ennen ottelua, tästä on hyvä jatkaa!
Oltiin tehty päätös siirtyä päätyyn, banderolli hommattu ja jopa rumpu kaivettu esille, ennen peliä tavattiin pubissa ja soihtujen kera hallille!
 

Liitteet

  • _MG_1786-37.JPG
    _MG_1786-37.JPG
    559,3 KB · kertaa luettu: 673

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Peli ei tosiaankaan kulje.. En usko että syy olisi mitenkään pelitavasta kiinni sillä nyt on se näyttänyt ihan ok tasoiselta. Luulisin enemmän että kyse on nyt poikien pään sisällä sekä edelleenkin upin erittäin huonosta reagoinneista pelin sisällä yms peluutuksesta..
Kivilahti ollut mitä viime pelejä katsonut telkkarista aivan kuutamolla ja tuntuu että soveltaa ihan omiaan.. Tosin hänellä tuntuisi kenttä vaihtuvan koko ajan, mutta kyllä kärkipään ukon pitää tehdä tulosta oli kuka vaan vieressä.
Pakistoon on yksinkertaisesti saatava lisää materiaalia, sillä ainakin tämä bazevitsi on ihan väärällä sarjatasolla pelillisesti. Syötöissä joko kestää tai antaa sellaisen haista perse syötön laitaan tai keskelle. Kovuutta ei ole vaikka siitä on puhuttu, vai onko upi kieltänyt ottamasta jätkiä pois maalilta kovalla kädellä? Tai ainakin tuomarit kyllä ikävästi karsii näitäkin maalinedusta karkeloita herkällä kädellä. Onko kellään tietoa franssilan tilanteesta? Miestä tarvittaisiin.
Appelgren pitäisi saada myös pikimmiten takaisin Nättinen kenttään ja Hellsten takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Sekin ihmetyttää miten hellsten oli jälleen 13.hyökkääjä kotipelissä vaikka pelit ovat hänellä sujuneet hyvin. On se kyllä ihme, että se neloskenttä on ainoa mihin muutosta tulee ja vastuuta taas ei.. Viime pelissäkin olisi ollut monta hyökkääjää kenet olisi pitänyt ainakin edes hetkeksi laittaa penkin päähän miettimään että peli on käynnissä ja laittaa se hellsten kehiin tekemään arvokasta työtä.
Ylivoima. Mitä sille on tapahtunut? Vai onko se vaan niin hyvin skoutattu?
Bluesin uusi mies...? Toivotaan, että on totuttelut tehty ja uusiin joukkuekavereihin tutustuttu ja alkaa peli luistaa.

Hermes Loyals. Mestiksen varmaan ylivoimaisesti paras faniporukka viime pelissä, toivottavasti tämä saisi jatkoa! Olipa hienon näköistä jopa television välityksellä, mitä se onkaan ollut katsomosta!

Pelit jatkuu tällä viikolla ja kaikkeen on taas mahdollisuus! Päät kuntoon ja pistejahtiin taas, playoffeihin mennään!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Näytti viime peli aika väsyneeltä, helppoja merkkaus ja syöttö virheitä ja pääty kiekkoon pyritään menemään vasta vastustajan jälkeen ettei vaan jää taklauksen alle... Kovuus uupuu täysin joukkueesta tällä hetkellä! Saatais Hellsten Kivisen tilalle, Franssila ja Appelgren takas niin uskoisin että helpottais. Roobasta sen verran että näytti hyvin suojaavan kiekkoo ja pari hyvää yksilösuoritusta, mutta yritti liikaa yksin. Näytti ykkösen peli muutenkin suvujan paremminku Koskinen pelas keskellä Karvisen tilalla. Hyökkäyspään sinisellä semmonen "pieni" ongelma että viime peleissä Huhtanen ei oo saanu kiekkoo haltuun, Rantala vetää aina polkkareihin tai päätyyn sama miten pyörii ja Baze taas arvioi aina väärin eli on joko laskenu alas vaikka olis kerenny tai noussu kun ei kerkee... Ja ainoat pakit jotka kerkee tai ees yrittää keretä vastustajan päätykiekkoihin ensin on Ikonen ja Kuntsi. Voi ku saatas pakki joka vois täyttää Väkelän jättämän aukon, sille olis tarvetta.

Huutava vääryys ja ISO lampaan perse Upille Hellstenin pelipaikasta ja ajasta. Kuuluis ehdottomasti pelaavaan kokoonpanoon Kivisen tilalle. Toinen lampaan perse menee Jakanki mainitsemalle peluutukselle, eli käytännössä Upin munattomuudelle laittaa epäonnistuneen kärkimiehet istumaan ja antaa Hellstenin, Karvisen ja Paavilaisen näyttää se oikea TAHTO!

Pelaajia määrällisesti tarpeeks kun kaikki terveenä, tiedä sitte miten noitten Jääskeläisen ja Huovisen lainojen kanssa käy ja tuleeko vielä minkälaisia loukkaantumisia. Omia sommitelmia miltä ketjut vois näyttää KUN kaikki ovat terveinä ja JOS lainat kestävät loppukauden.

1 Rajala - Koskinen - Kivilahti - On röyhkeyttä, taitoa ja tulivoimaa vähintään riittävästi jos pelaajat pelaavat omalla tasollaan.

2 Juntheikki - Huttu - Rooba - Sama kuin 1 kenttään.

3 Appelgren - Nättinen - Jääskeläinen/Paavilainen - Tällä kentällä suju ennen Appelgrenin loukkaantumista, Paavilainen/Rajala tilalle jos lainat häipyy

4 Hellsten - Karvinen - Paavilainen/Kivinen - Parhaimmillaan hoitaa oman hommansa eli vie kiekon vastustajan päätyyn ja hommaa aloituksen. Hellsten Kivinen kaksikko pelaa omaa röyhkeää peliä, kumpikin oman tason mukaan. Paavilainen pystyy helposti pelaamaan myös ylömmissä kentissä.

Paikkaajat : Huovinen - Kivinen

1 Ikonen - Lehto - Kauden alusta asti pelannut yhdessä. Lehto kun ottas ihteään niskasta kiinni ja pelaisku mies niin hyvä.

2 Huhtanen - Franssila - Enpä uskonu että Franssilan loukkaantuminen aiheuttas tällasen loven kovuuteen, kiekon ylös tuomiseen sekä YV:llä viivalle.

3 Rantala - Kuntsi - Kuntsi vetää kunnon asenteella vaikka pelipaikka ja aika muuttuu koko ajan. Ja kyllä tämänki parin uskaltaa heittää kentälle

Bazevics - Pystyy pelaamaan kiekottomassa roolissa, mutta niinku aiemmin jaka totes: liikaa jää odottelemaan kiekon kanssa tai yrittää ihme pyörähdyksiä.

MV - Tämän asetelman luulis olevan jo selvä. :)
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Eikös sen pitänyt olla niin,että kun Sportin pelaajista on päästy eroon alkaa sarjasijoitus kohisten nousemaan :-)
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Eikös sen pitänyt olla niin,että kun Sportin pelaajista on päästy eroon alkaa sarjasijoitus kohisten nousemaan :-)
On se ainakin ollut paljon mukavempaa mennä hallille kun niitä ei ole näkynyt! :-)

Seuraavat pelit ovat todella tärkeitä Hermekselle. Kaikki pelit ovat ns kuuden pisteen otteluita.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Saiman kirjoitti kyllä niin asiaa, että olipahan hienoa luettavaa! TÄYSIN samoilla linjoilla. Ja mitä sportin pelaajiin tulee niin kyllä on ollut mukavaa katsella pelejä kun on ollut ns omia jätkiä pelaamassa! Mielenkiinnolla odottaa mitä muutoksia kenttiin tulee loppuviikon pelejä ajatellen, sillä tappiot alla niin luulis upin olevan sen verran hereillä että muutoksia tulee.
Niinkuin snoppen jo kirjoitti, todella tärkeät pelit tulossa Hermekselle! Nyt ois saumaa ottaa kaulaa ja varmistella playoff paikkaa keväälle.
Saa nähdä kun siirtorajakin on tulossa edessäpäin että tuleeko uusia kiinnityksiä, vai lähteekö joku jopa pois muualle...?
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Eikös sen pitänyt olla niin,että kun Sportin pelaajista on päästy eroon alkaa sarjasijoitus kohisten nousemaan :-)
En tiiä kuka sellasesta on puhunu, katsojista kylläkin mutta eipä niitäkään vielä liikaa oo ollu. Mielummin katon tällasta joukkuetta missä ei ole Sport lainoja. Ainut kenet ottaisin tällä hetkellä takaisin on Väkelä, ja sitä ei saada. Hyviä pelaajia ei siinä, mutta miellän Jääskeläisen ja jopa Huovisen enemmän meidän pelaajaks. Tiiä sitte onko syynä että ne ei oo Sportin lainoja vai mitähä... :)

Jääskeläinen ilmeisesti koko kauden laina(?) mutta Huovinen saattais lähteä takas? Mutta ei tää oikeen pahalta vielä näytä, vaikka alamäessä pelillisesti viime peleissä oltukki. Toittovasti lähtijöitä ei olis, pikemminki se yks pakki sais tulla vaikka en usko että enään tulee.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Juu Väkelää on ikävä minullakin, ja Sportista pitempiaikaiset PELIMIESTEN LAINAT OLISIVAT OLLEET TERVETULLEITA, MUT EI TÄTÄ JOKA PELIIN VAIHTUVAA SIRKUSTA... Kovan pelimiehen kuntoutus/pelituntuma peluutuksena hyväksyn ehkä min 2 ottelun lainat muuten en! (Hätä lainat pois sulkien)
Minusta yhtä-kahta pakkia huutais, lainahyökkääjien lainojen pituudesta riippuen ja omien terveys tilanteesta riippuen 0-3 hyökkääjää...

Saima kirjoitti asiaa varsinkin lampaanperseen osalta

Ketjut

Juntheikki-Koskinen-Kivilahti

Appelgren-Nättinen-Rooba

Rajala-Huttu-Huovinen

Helsten-Karvinen-Paavilainen
 
Viimeksi muokattu:

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Saima kirjoitti asiaa varsinkin lampaanperseen osalta

Ketjut

Juntheikki-Koskinen-Kivilahti

Appelgren-Nättinen-Rooba

Rajala-Huttu-Huovinen

Helsten-Karvinen-Paavilainen

Siinä olisi erinomaiset kentät ja kun pojat saisi pelata jonkun aikaa tällä kokoonpanolla niin tulisi varmasti hyvää jälkeä!! Ja ei niin, että aina vaihtuu parit ympärillä..
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Juu Väkelää on ikävä minullakin, ja Sportista pitempiaikaiset PELIMIESTEN LAINAT OLISIVAT OLLEET TERVETULLEITA, MUT EI TÄTÄ JOKA PELIIN VAIHTUVAA SIRKUSTA... Kovan pelimiehen kuntoutus/pelituntuma peluutuksena hyväksyn ehkä min 2 ottelun lainat muuten en! (Hätä lainat pois sulkien)
Minusta yhtä-kahta pakkia huutais, lainahyökkääjien lainojen pituudesta riippuen ja omien terveys tilanteesta riippuen 0-3 hyökkääjää...

Saima kirjoitti asiaa varsinkin lampaanperseen osalta

Ketjut

Juntheikki-Koskinen-Kivilahti

Appelgren-Nättinen-Rooba

Rajala-Huttu-Huovinen

Helsten-Karvinen-Paavilainen
Heh,joo,olen itseasiassa ihan samaa mieltä,parin ottelun keikkamiehistä pitkän päälle on päästävä eroon.

Tietysti jossain erityistapauksessa sellainenkin on paikallaan kuten maalivahdin äkillinen tarve tai luokkaantumissuma.

Sporttihan ei mestiksessä juurikaan hyväksynyt kuin koko kauden lainoja mutta toisaalta Sport oli mestiksessä hieman eri asemassa kuin nyky Hermes.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Siinä olisi erinomaiset kentät ja kun pojat saisi pelata jonkun aikaa tällä kokoonpanolla niin tulisi varmasti hyvää jälkeä!! Ja ei niin, että aina vaihtuu parit ympärillä..

Noo tiedä nyt erinomaisuudesta,mut minun näkemys yhtenä vaihtoehtona... Toki Sportista tuskin enää ketään tulee, kohtahan on viime kautisen tyhjennysmyynnin aika sillä taas...

Itse virittelisin yhteistyötä tuonne Porin suuntaan, kun nyt ilmeisesti tää Vaasan juttu kuivui alta yhden vuoden kokoon... jos nyt yhteistötä halutaan tehdä..
 
Viimeksi muokattu:

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Laitetaan nyt tähän ketjuun kun ei oikein muuallekkaan keksi paikkaa! Mutta Toni Utunen(Tappara) ja Eetu Mäki(Sport) lähtevät edustamaan u-16 maajoukkueen kanssa suomea nuorten olympialaisiin Lillehammeriin. Todella kova saavutus, kisoihin valittiin kuitenkin 15+2 pelaajaa! Vaikka eivät enään Hermestä edusta, niin kuitenkin perheet asuu vielä täällä ja pojat käyvät Kokkolassa ja ainakin Mäki on tuttu näky edustuksen peleissä! Tämän pitäisi nyt näkyä niin junioreissa kun edustuksessa jotenkin, kovalla työllä voi saavuttaa suuria asioita. Loistavaa pojat!
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Noo tiedä nyt erinomaisuudesta,mut minun näkemys yhtenä vaihtoehtona... Toki Sportista tuskin enää ketään tulee, kohtahan on viime kautisen tyhjennysmyynnin aika sillä taas...

Itse virittelisin yhteistyötä tuonne Porin suuntaan, kun nyt ilmeisesti tää Vaasan juttu kuivui alta yhden vuoden kokoon... jos nyt yhteistötä halutaan tehdä..
Kerrohan mitä tyhjennysmyyntiä tarkoitat?
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Sitä kun äijää lähti viime kaudella mitä kummallisimmin/ ontuvin selityksin...

Ainoa pelaaja johon tuo jotenkuten sopii on Fleury, ja häntäkään pelaaminen Sportissa ei joulun jälkeen tuntunut kiinnostavan pätkän vertaa. Eikö siinä tilanteessa ole parempi päästää pelaaja menemään? Genereous puolestaan oli pelkkä rasite ja vaihdossakin tuli kaksi pelaajaa, joista Tarkkanen olisi ollut GeneMattiin nähden vahvistus ellei olisi loukkaantunut.

Kysymys kuuluukin, miksi Sport lähtisi nykytilanteessaan myymään pelaajia? Vai oliko kyseessä sittenkin heikko provo?
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Sitä kun äijää lähti viime kaudella mitä kummallisimmin/ ontuvin selityksin...
Ja anteeksi jos loukkasin...

-------------------------------------------------------
Heh,meillä on erilainen käsitys tyhjennysmyynnistä.
Minä käsitän sen sellaiseksi,että kaikki pannaan menemään....sinä,että 2 pelaajaa lähtee omasta halustaan.

Sillä siitähän siinä oli kysymys,Fleury sai rahakkaamman tarjouksen ja kaipasi pois eikä paikkakuntakaan kiehtonut.

Generous halusi isompaan seuraan ja sai lähteä koska Sportissa oli jämähtänyt lähinnä sirkuspellen asemaan.

Ei tuo nyt ihan tyhjennysmyynniltä kuulosta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös